Frost

Idag vaknade jag upp till strålande solsken och frost ute. Det första jag gjorde var att ta kameran och gå ner till sjön för att ta kort. Det är så fint ljus och färger. :)
Har idag ridit ut för första gången tillsammans med mamma. Det kännes skönt att kunna rida ut tillsammans. Det var längesedan vi kunde göra det. :) Malus är lite tävlingsinriktad när Doris närmar sig, så det är nått vi får jobba bort. ^^ Men annars så gick det jätte bra. :)
Var på bio igår, Mockingjay pt.1. Den var så bra!! Längtar tills den kommer ut så att jag kan visa resten av familjen. Har inte gjort någonting annat roligt i veckan. Bara jobb som gäller. Vilket på sitt sätt också är roligt.:)
Som ni ser så har vi en riktig fuskätare hemma. Varför kämpa när man bara kan göra såhär.^^ Får hänga upp näten lite högre.^^
Bye bye///R<3

Runt sjön

Längesedan man bloggade. Har inte känt för att blogga och dessutom inte haft någonting att skriva om eller kort att visa. Plus att det har varit fullt upp med jobbet, det har blivit många heldagar under ett par månader nu. Vilket är skönt. :) Idag kom Lina hem till mig och så gick vi på en fotorunda. Det blir lättare att ta kort om man är två stycken. Har inte haft ute kameran på jätte länge. Känner att jag även behöver uppdatera min utrustning. Ett nytt objektiv hade suttit fint. :)
Bye bye///R<3

Kommer knappt ihåg hur man bloggar uuups!



Även om jag inte har loggat in på bloggen på snart en nånad så trodde jag nog inte det skulle vara så trögt att logga in och klicka in sig på "skriv inlägg". Nog för att det gick men fick stanna upp 0,5 sek och tänka efter haha. 
Har ingen ursäkt till varför jag inte har bloggat på ett tag mer än att jag inte har haft lusten. Dessutom så är min dator  sönder (skriver på mammas) och jag har knappt fotat någonting på hur länge som helst. Kommer inte ihåg senast jag gick ut för att fota mer än i trädgården eller på hästarna. I dag åkte jag till Rebecka så gick vi runt sjön och fotade lite. Det var kul att gå någonstans jag inte brukar gå även om jag i stort sett fotade samma saker jag gör här hemma haha.
Nu ska jag åka och jobba. Måste erkänna att det är lite segt att ta sig dit men när man väl är där så brukar det bara rulla på .

Byebye
/ L i n a


 

RSS 2.0