Ett tips och prat om dagen.

I går när jag var ute och fotade passade jag på att ändra inställningarna innan jag fotade en andra gång för att visa hur stor skillnad färgerna blir genom att ändra "vitbalansen" på kameran.

Här är kameran inställd på 25s och har "skugga" som vitbalans.

Här har jag tagit kortet strax efter bild nr 1 och det är samma instälningar förutom vitbalansen som är inställd på "blixtrör". Som ni ser är det väldigt stor skillnad så för er som inte brukar bry sig om vitbalansen  tänk på det nästa gång ni fotar ^^
__________________
Just nu sitter jag i soffan och bara snorar och snorar. Känner mig nästan lite sjuk och det är grymt jobbigt!
Dagen i dag har bara flytit på men endå tycker jag att det är ganska jobbigt på "förskolan" (kommer alltid heta dagis för mig!) Jag är väldigt blyg av mig när det gäller nya människor och nytt ställe. Nu är det ju inte så att jag aldrig har varit där förut och inte känner igen någon för det gör jag! Men det är endå väldigt jobbigt att behöva vara trevlig och pratsam hela tideen. Ja, för vissa låter det dumt men för mig är det så. Känner att jag inte riktigt klarar av det vissa stunder. Jag är en sådan person som gillar att prata vissa stunder men som helt enkelt behöver lite tid för mig själv eller bara få vara tyst en stund och lyssna på vad andra har att säga. Nu på dagiset måste jag prata hela tiden och komma på saker att säga, jobbigt! Speciellt när man inte mår riktigt hundra heller "/ Men jag hoppas det kommer att gå lättare för var dag!:) Man kommer ju att lära känna alla bättre och bättre så det kommer troligen gå bättre och bättre det där med att prata!:)

/ L i n a

Andra blogg inlägget på 15 minuter

Ja, jag har precis gjort ett blogginlägg. L har även gjort ett efter mig precis. Så ja, gå ner lite så finner ni ett till nytt av mig. ;)

Blev nämligen så sugen på att ta kort på stjärnorna. Dock fanns det inte så många just nu. Åh, en natt med en jätte stjärnklar himmel hade vart roligt att få snart. ;) Hoppas ni inte tröttnar på att se stjärnkort, för jag kan gissa att ni kommer få se mycket mer av dom. Och hoppas att ni kommer kunna se hur vi förbättras. ;)


Fullmåne hade jag också velat ha snart. Igår var det bara en tummnagel och nu en halv måne. Så det måste la vara fullmåne snart eller? :)

Bye bye///R<3

Av en ren slump


Haha, Lasse fick vara med på bild^^

Av en slump åkte det förbi en lastbil undertiden som kortet togs. Tycker att det blev ruskigt bra!Sedan åkte det förbi flera bilar men jag tycker inte att de korten blev lika bra :)



Jag gillar när det händer något man inte förväntar sig och får sedan ett bra resultat. Det är ofta som jag brukar ta ett kort utan att kolla vad jag tar kort på bara för att få ett överraskat resultat eller också om jag inte orkar böja mig ner till marken ^^
Men i kväll hade jag inget att göra. Hade redan ridit och kl var bara 17. Käns väldigt ovant att ha så mycket tid över till annat. Så vid 18 tog jag med kameran, stativet och Mira(så klart) Vi gck runt lite här och där. Vågade till och med gå ut på en åker! Men vid två tillfällen hörde jag två läskiga ljud typ ^^ Först var det ett skrik. Först tänkte jag att det var ett rådjur men tycker inte att det lät som det^^Så efter att ha gått från platsen jag varit på och funnit en ny, "tryggare" plats, Hörde jag ljud som lät som röster inne i skogen bakom mig ett 20 tal m in haha. Fast de jobbade ju i skogen ovanför oss så ja, det kan ju helt enkelt varit skogsgubbar. Men jag tog ju inte den chansen och stannade kvar^^ Så jag flyttade mig åter, närmare hästarna som stod och ja... de stod bara.
Men jag tycker iaf att bilderna blev ganska bra. DEt är så svårt att ställa in fokusen så de blev så klart ganska oklara men men det får gå!:)

Nu rinner snoret efter en dag på förskolan, kul!

/ L i n a

Dag ett avklarad

Första dagen på praktiken är avklarad. Det gick bra. Man blev väldigt trött emot slutet. Jag slutade kl tre. Men kunde tydligen åkt hem halv tre. Men mamma kom inte förens tre. Så jag åt mellis. ;)
Mamma och min lillasyster hade skojat när dom stog utanför dagiset och väntade på mig att "Hon måste nog äta upp sitt mellanmål först" och det var det jag gjorde också.^^ En macka och tre klyftor apelsin. Mumma!
Det var skönt att få ta en rast och gå en promenad med E&L. Väldigt skönt.

Hade glömt mina vantar och mössa hemma idag. Då jag fick en mössa (min gamla dagislärare tvingade mig att ha en, dock sa jag inte nej till det) men imorgon har jag mina vinterridstövlar, vantar, mössa och överdragsbyxor fast det är mjukisbyxor, men det funkar lika bra. ;)

Passade på att ta några snabba kort när jag kom hem. Men det var så kallt ute och jag var dåligt klädd (typiskt mig) så det blev bara två kort som jag kunde redigera. Blev faktiskt nöjd med den första. :)


Okej, jag ville inte riktigt ha med denna, men av någon anledning så har jag det endå. Är inte nöj med denna. Tycker inte om stilen på den. Eller ja, färgerna tycker jag att jag har misslyckats med...aja.

~~~~~~~~~
Wanna fight but I'm barely alive
I keep on giving, it's the only way to survive
But I can't help but shuffle my feet
Moving like a zombie, chasing the beat

James Morrison - Slave to the music

Underbart bra låt, av en av mina nya favorit artister. ;)
~~~~~~~~~

Bye bye///R<3


Första praktikdagen avklarad!



Det började inte så bra med att klockan aldrig ringde. Så 6:40 sprang jag upp från min sköna säng och hade bara 20 minuter på mig att göra mig i ordning. ^^
Men annars så har dagen flytit på bra. Det är svårast första dagarna innan man har kommit in i rutinerna så jag hoppas det kommer bli ännu bättre. Men jag kommer nog bli väldigt trött för det är ju trots allt barn jag har att göra med. Men det är kul och jag hoppas det kommer bli ännu roligare. Bara man inte gör massa pinsama misstag!

Här ovanför är några bilder som ja gtog i dag. DEt är värkligen skönt att komma hem när det är ljust :)

/ L i n a

Det skulle man allt ha!

Jag kom och tänka på en sak när jag stog och tog kort på stjärnorna. Jag som är väldigt mörkrädd tycker ju det är väldigt obehagligt att stå ute i mörkret och ta kort. För jag vågar inte stå mer än tio meter från huset. Och när jag hör minsta lilla ljud så srpinger jag till dörren. Jag gjorde det idag, jag stog och tog kort så hör jag ett konstigt ljud. Så jag väntar med smått oro på att kameran ska ta klart kortet. Sen ställer jag mig på trappen och står där och tar kort. Inte mer än en meter från dörren.^^ 

Så jag kom på vad man ska ha...en balkong såklart! Då kan man stå där uppe och ta kort utan att behöva oroa sig. För där står man ju säkert! Hur smart som helst! Det hade banne mig vart perfekt. Det måste vi skaffa tycker jag.^^ Det ska mitt hus ha sen. Så att jag kan stå där uppe och ta kort utan att behöva  titta mig runt hela tiden och vara orolig och rädd. Den perfekta lösningen! Eller hur?

På tal om nåt annat, så ska jag och storasyster kolla på "Angel" nu. Jag kan nog bara titta på ett avsnitt. Sen måste jag sova, för jag ska upp tidigt imorgon. Dagiset nu dårå. ;)

Say those words,
Say those words like there's nothing else,
Close your eyes and you might believe,
That there is some way out

James Morrison - I won't let you go

En vääldigt bra låt, som ni bör lyssna på. ;)

Bye bye///R<3

I am getting the hang of it...

Ja jag börjar förstå hur jag ska få stjärnorna på bild. Men inte hur jag ska få det så att dom inte rör sig. Jag menar kameran är stilla eftersom jag har självutlösning men endå så blir stjärnorna så dära suddiga. Aja, bara att fortsätta att testa sig fram. ;)

Jag gillar bilden, men ser ni stjärnan där? Det är den som förstör det för mig.^^



Den här sista bilden har ett litet streck i sig eftersom jag trodde den hade tagit klart kortet så jag böjde ner kameran och då slutade den ta kortet när jag tagit ner den.^^

Snart är pappa hemma med maten, som blir pizza. Dock ska jag äta gratängen vi gjorde i fredags som det finns en bit kvar av den. Köpt pizza är inte min grej. ;)

Bye bye///R<3

Äntligen lite sol

Ja det är äntligen lite sol ute. Var ute med lillen och tog lite kort. Det var inte så jätte lätt men endå inte så svårt att ha han med sig. Blir lättare sen när han kan gå med utan kopplet. ;)

Har städat mitt rum idag. Det behövdes verkligen. Så jag stor städade det. Och bäddade om min säng, så nu har jag en ny bädad säng att sova i. Alltid lika härligt. ;)

Jag ska snart ut och fixa i stallet sen blir det att åka med till mormor och kolla på deras nya bord. Och förhoppningsvis få lite fika också.;)



Ne nu ska jag sätta igång en tvättamaskin och sen ut till stallet. :)

Bye bye///R<3

Första åkturen för i år!

image description

Färska bilder från skridskoråkningen i dag!:) Vi befann oss på isen redan vid tio och åt frukost där innan vi började åka. Det var en perfekt isbana som inte var djup men tjock is:) Det första vi såg var en fisk som hade frusit under isen sedan såg vi en till och en till och ja, masor! Kunde inte räkna dom för att det var så många och en del var riktigt stora! Både öringar och abborar :) Sedan helt plötsligt började en stor öring röra på sig och ville därifrån (vilket jag kan förstå haha^^) Alla fiskarna låg på botten men eftersom att det var så grunt kunde vi se dom tydligt. Det var lite obehagligt när den stackars fisken inte kom någon vart. Sedan hackade vi sönder isen med yxa och tog upp en levande fisk. Pappa gick till andra sidan och släpte ner den i ån där den fick simma iväg. Det är inte var dga som man räddar liv!:) Tyvär kunde vi bara rädda en för annars hade hela isen varit full av sönderhackade hål ^^
Nu måste jag skynda mig! Ska på 86 årskalas. Grattis säger jag till min farfar!:)
Underbar dag än så länge, kram.

/ L i n a

I have no inspiration left in me...

Nepp, känner att vädret gör att jag inte har någon inspiration kvar. Gick ut och tog ett par kort iallafall. Har redigerat dom och ett av dom kan vara lite över redigerat, men jag gillar den iallafall. ;)

Dagen har vart slö. Jag har bara tittat på tv och vart vid datan och fotat en stund. Det är allt som hänt hittils idag. Hoppas att resten av dagen är med innehållsrik. Dock kommer la det enda jag ska göra resten av dagen vara att mocka.-_- Längtar såå mycket till sommaren dagar som denna. Då man inte behöver ta på sig massa kläder när man ska ut. Naturen är grön och fin. Man behöver inte mocka eftersom hästarna går ute hela tiden och inspitationen är tillbaka. Aja, det är bara att hålla ut. Våren är ju inte så långt borta. ;)

Ne nu ska jag inte sitta här och gnälla över allt. Det är härligt med helg och dom kommande veckorna kommer nog bli bra. Hoppas jag iallfall. Hoppas även att barnen inte kommer smitta ner mig mer. Förra gången var jag bara där i en kvart och sen låg jag i feber någon dag efteråt.^^ Aja, det blir nog bra. ;)



Jag gillar mitten bilden väldigt mycket. Gillar även sista bilden. ;)

Låten "Starry eyed" med Ellie Goulding gör mig så glad av någon anledning. Kanske för att första gången jag lyssnade på den så var jag nog ganska så glad. :) Så lyssna på den. Den är väldigt bra. ;)

Bye bye///R<3

Banan måne:


I går kväll tog jag kort på banan månen. För en gångs skull använde jag mitt zoomobjektiv (även i dag på hästarnas mular) Fast det blev ingen bra bild när man zomade in så det fick bli en utzomad bild. Ser nu att man ser allt skräp som finns i kameran, inte bra men vet inte hur jag ska göra rent det :S
Hoppas ni gillar bilden. Lite svårt att veta vad ni tycker när ni aldrig vill ge kritik fast ska inte klaga eftersom att jag själv har väldigt svårt för att kritisera andras bilder. Men ja, som ni vet så uppskattas kritik!:)

Haha, innan när mira satt och tryckte på min axel hoppade jag bort så att hon ramlade ner på rygg. Hon blev ganska chokad och därefter blev hon väldigt tjurig så jag fick ett par blängades blickar innan vi blev vänner igen haha, dumma vove ^^

/ L i n a

Betrakta hästar som äter.



Haha, det är så himla roligt att ta kort på hästarnas mular när dom äter. DE gör så himla fula grimacher och i bland ser det ut som att dom inte alls tycker maten är god. Polka är defenetivt den häst som äter med stil. Hon är lite fin i kanten den där damen och gjorde inte en endå rolig grimach. Virre är den som äter ofint om man ska säga så ^^

Haha pröva själva att ta kort när hästarna äter ^^

/ L i n a

Snö


Mycket beskärd men jag gillar't

/ L i n a

Filmmys time i dag!





Har just proppat i mig en stor frukost/middags mat för att klara av att äta allt godis senare i dag. Det är iallafall beräknat att äta mycket godis hehe ^^
Jag tror att jag gjorde rätt i att lämna kvar godiset och drickan i mitt skåp i skolan. Var ruskigt sugen på godis i går så ja, om mitt godis hade varit hemma hade det krympt tills i dag, hehe^^ Men snart så, om sisådär en timma kan jag smaka på mitt godis yeeey :)

Snart är det helg ska bli väldigt skönt efter en mycket "tuff" vecka som denna. Sedan nästa vecka blir det APL och leka med barn i 4 veckor. Kommer att bli ruskigt trött förmodligen men det ska nog gå bra (:

/ L i n a

Bloggar..



Från början inehäll det här blogginlägget en lång och detaljerad text om åsneleken och kattungeleken som lektes när jav var liten... Innehöll också något annat intressant så som att mina hästar fyller år i samma månad.. När jag skrivit klart inlägget kändes det inte nog för intressant för att kunna publicera det. Så jag raderade det helt enklet och berättar om vad jag skrev ist så blir det lika ointressant i alla fall. Bra lina (Y)

Suck... finns det någon kurs man gå som innehåller bra coatchning om hur man gör intressanta blogginlägg eller? haha.. nä.. tror jag slutar här innan ni somnar ;)


Kram.

/ L i n a

Härligt med en vecka som denna!



Så fort jag kom hem i dag sprang jag ut och fotade lite. Så himla skönt att få komma hem och solen ännu inte har gått ner!


Jag säger då det. Veckan har bokstavligt tarlat sprungit i väg och är snart i mål om man säger så. Sååå gött! I morgon är det sovmorgon till 10:00 sedan blir det filmmys, godis och coca cola med bästaste klassen!wihoo. Mer än så är det inte i morgon. Seda är det break out from school i hela 5 veckor. Happy me^^
Oj oj, måste ha en riktig socker kik efter alla kakor i dag.. låt se... en...två..tre.....fyra, kakor har ätits i dag, ya men mm så gott det är. Kakor in my heart:)

I dag har det varit två prov på raken, mate prov och Bf prov. Har glömt av att plugga men det löste sig bra endå faktiskt, tur det. Sedan, sista lektionen, skulle vi sammanfatta och skriva ord eller rita på ett stort, sort papper med färgpennor. Japp, så har denna dagen varit, hehe ^^
MM nepp nu ska jag fortsätta av att njuta av denna vecka!


/ L i n a

countdown...

Torsdag - Tre lektioner, varv prov på 2 av dom. En instäld så man slutar tidigt. ;)
Fredag - Instäld matte, så vi börjar kl 11:30. Och den dagen går åt till att mysa till film och äta godis med klassen. Slappt and we like it! ;)

Så, nu är det vara två slöa dagar kvar innan vi får helg och sedan blir det 5 veckor borta från skolan. Dagiset kommer bli min vardag i 5 veckor. Detta kallar jag ett härligt program att gå. ;) Gillar all fritid och allt det praktiska arbetet väldigt mycket.:) Helt min smak.

Oh shit, har prov imorgon och jag har glömt att plugga. Okej, jag ska dra mig härifrån nu och läsa sida 92-118 i "Lärande och utveckling" nu. ;)

Tittade på gamla bilder och redigerade en utav dom, gillart. ;) Såg och kollade även igenom mina och L.s bilder som vi tog i sommras. Då vi tog en spontan fotorunda med mopparna. Åhh, sommar feelings! ;):):D♥♥♥

Bye bye///R<3

en sak...



 Jag är så grymt trött på statusar som börjar med "känslän när.." eller " känslan som uppstår..." på facebook. Ett tag var det roligt men nu helt plötsligt ska var och varannan person skriva sådan där statusuppdateringar. En del gör det inte enns bra och man förstår inte varför de börjat med ex "kännslan när..." haha, någon som håller med mig?

Jaja... Ska man orka berätta om dagen ? nää.... den har varit ganska ointressant. Två lektionen, lång rast och tröttsam kinamat.

Ha det bra =)

/ L i n a

Att redovisa....



Redovsning var det i dag ja! Vi fick välja ett valfritt ämne som skulle redovisas i små grupper. Jag valde att redovisa om spanska sjukan bara för att jag inte har vetat något om det.
Jag hade om och om igen repeterat i hjärnan vad jag skulle säga. När det var min tur blev jag mer och mer nervös, bennen och händerna började skaka. Halsen blev torr och jag tvingad mig själv till att få fram några ord. Det kändes som att rösten darrade och jag var helt varm. Jag kollade på min power point om och om igen som om jag knappt viste vilket ämne jag redovisade om. Det var helt tomt i hjärnan och allt som jag skulle säga blev inte sagt. VAD ÄR PROBLEMET? Jag förstår det bara inte! Vem jag än redovisar för går det inte! Framför mig satt 8 personer som jag känner väl. Men endå går det inte. Så himla pinsamt asså XD Efteråt får jag höra att jag vred mig och höll på som om jag skulle vända mig in i väggen, något jag inte alls tänkte på just då... Haha, förstår ni mitt problem? Tycker det är så konstigt för det finns ju absolut ingen anledning att bli nervös endå blir jag det och jag kan inte göra något åt det....
Så ja redovisningen gick skit, missade att säga hälften, skit...

Hursom helst... Nu är det bara tre skoldagar kvar sedan blir det skolfritt i 5veckor. Dessa dagar som är kvar är korta också pga instälda lektioner m.m I morgon slutar vi 14:00 på torsdag 13:50 och på fredag börjar vi 11:50 och då ska det vara fredagsmys med film och godis! haha :D

/ L i n a

Okej, jag skippar rubriken...

Jag orkade inte sitta och komma på en rubrik. Det är inte det allra svåraste att komma på. Om man vet vad man ska skriva i inlägget. Men om man inte riktigt vet, ja då blir rubriken det svåraste.^^

Har vart hemma idag också. Men det blir nog skola imorgon. Vill inte missa redovisningen och ja lite annat. Har inte direkt någon feber. Men känner mig inte helt 100% frisk heller. Så ja. Vi får se hur det går i skolan imorgon och förhoppningsvis så mår jag bra hela dagen och kan gå till skolan resten av veckan också. :)

Nästan hela kvällen igår och idag har det kiklat i min näsa. (Sådär det gör när man måste nysa) Men jag har inte nysit någongång. Det är så jobbigt^^ Och så får man tårar i ögonen och en ännu mer rinnande näsa. Min näsa är som en kran som inte riktigt går att stänga av.^^ To much info maybe? Aja, det får ni tåla.^^

Jag vill se ett par filmer som kommer ut snart. Och det är "Hunger games" med Josh Hutcherson och Abduction med Taylor Lautner. ;) Båda filmerna verkar bra och innehåller även två väldigt söta skådespelare. Så ja, det är ju ett stort plus. I filem Abduction så är den svenska skådespelaren Michael Nyqvist med i. Så det är ju roligt att se en svensk skådespelare vara med i en sådan film. :)

No matter what they tell us
No matter what they teach us
We can't deny what we believe in
Life is ours
And we live it our way

Our on way - Klaas

Bye bye///R<3

Nu sitter man här igen...


Bilder, tagna i går :)

Nu sitter man här igen.. i skolan och väntar på att lektionen ska börja.. Måndagar är den absolut segaste dagen ever! Har räknat ut att jag är hemmifrån 10timmar i dag så man hinner bli både trött och hungrig innan man kommer hem ^^
Oj nu börjar lektionen så måste gå:)

/ L i n a

.....





/ L i n a


Solen skiner och kameran med!




Gillar bilden och jag hoppas att ni också gör det :)

Var inte meningen att zoma in medans jag tog bilden men så blev det. Tycker endå att den blev ganska cool:)


Ännu en fototur, jösses vad jag är hurtig då :) Solen kom ju fram och då var jag bara tvungen att springa ut med kameran. Låg på backen, kröp över stenar och grenar. Hoppade över en bäck.. Ja, det blev inte så många bilder men jag gillar dom. Men ni får gärna säga vad i tycker ;) Min favorit är "huset" eller ska man kalal det för gammla hönshuset. För det är just vad det är ..;)

Skulle kanske delat upp bilderna i två blogginlägg men jag är inte så bra på att spara bilder som jag vill visa. Jag visar dom alla på en och samma gång helt enkelt.

( rubriken vet jag inte vart den kommerifrån menmen haha)
Btw, krya på dig R.

/ L i n a

Någonting jag aldrig sett förr...

Mamma, jag och min storasyster sitter och fikar i köket och mamma tittar ut genom fönster och frågar

- Vad äter den skatan på? Oh men gud, den äter ju på en annan liten fågel!

Och när jag tittar ut och bort mot en större buske så sitter det en skata där och pickar bort fjädrar från en liten fågel!! Det var så äkligt att se! Jag trodde då inte att skator skulle äta småfåglar. Så ja, RIP lilla fågel...
Bara så äkligt!

På tal om annat, så är det ju jätte fint väder ute, men jag kan då inte gå ut och fota. Så mina bilder innhåller en liten prydnadssak och en död krukväxt. Jag öppade ett litet fönster och tänkte ta kort ut, men när jag öppnat fönstret så ser jag att det bor en stoor spindel under fönstret. Så jag stänger det illa kvickt! Usch!

Jag tror inte det blir någon skola imorgon. Men kanske på tisdag. Så ja, det är lite tråkigt, men på ett sätt inte. Jag menar jag går ju hellre i skolan än sitter hemma sjuk. Men aja, man ska ju bli frisk ordentligt så ja.

Jag fortsätter min dag med att vara vid datan och tv tittande. :)


Bye bye///R<3


Skön ridtur och mer bilder!



Nu har jag varitute och gjort mitt!:) Ett tag trode jag att jag skulle bli galen på de där dumma broddarna men det gick. Fast sedan när jag  red märkte jag att båda mina armar och ben var helt skakiga efter brodningen ( så jobbigt är det alltså)
Nu har jag som sagt kommit in. Det var riktigt härligt!

Visar de sista bilderna som jag fotat i dag. Om det skulle vara så att ni tycker att någon bild är överredigerad så är det för att jag testar mig fram lite hehe :)

/ L i n a

Vill och inte vill...



Jag vaknade i dag, pigg som en mört (nåja, lite överdrivet) Sötaste Mira ska nämlign alltid komma med sitt fnysande och sätta sig på huvudet. Får då som ni kankse förstår, lite smått panik. Så i dag när hon var påväg att pricka in sin bak på mitt huvud for jag upp från sängen. Se där, jag är uppe!
Gick ut och fotade lite. Det var inte jätte lätt att hitta saker att fota när hela naturen ligger under snö men jag gillar't! Här ovanför är ett smak prov om det nu är så man ska kalla det. Nu ska jag nämligen ut och rida. Jag har dragit mig för det nu i en timma. Måste nämligen brodda och det är så jäkla drygt! (brodda= Man sätter två st "piggar" i varje sko på hästen så att de inte ska halka) Men sedan när det tråkiga är gjort är det bara att galoppera i väg. Nej, så klart inte men är ruskigt sugen på att galoppera på en stor åker, full med snö! Låter det inte härligt? Jo... det ska jag allt ta och göra!

Nej, nu ska datorn stängas av och jag ska bege mig till stallet. Syrran får la ligga i sin säng och sova för nu orkar jag inte vänta mer!

Fler bilder kommer senare:)

/ L i n a

Nya älsklingen har kommit, lite uppgraderad

Ja, jag fick min nya plattång idag. Det är en likadan som jag hade förut, men den ser inte exakt likadan ut. Den har liten text på sidorna av hantaget eller vad man nu ska säga och sen ja, lite ändring kring på knappen och sådant. Så lite uppgraderat var det ju, dock samma funktion bara designen som var smått anorlunda. Dock ska min bebis slängas...*Sad face* min första bra plattång...so sad to say goodbye. Men men, life goes on as you say.

Det har snöat hela dagen idag och nu ligger det la åtminstonde en 5-10 cm snö ute. ;) Ganska så skönt att se snö (dock hade den ju kunnat komma tidigare) för nu vill man ju ha vår och sådant. Kanske inte riktigt än, men hoppas ju på vår snart. Eller ja i mitten-slutet på mars men endå...snön gör det bara jobbigt just nu...aja.

Har börjat kolla på en gammal serie som jag och min storasyster följde förr när den gick på tv. Och i ett av de avsnitt vi såg på idag så dog en person som var mig nära hjärtat så jag har fällt ett par tårar (okej inte bara ett par, ett dussin kanske.). "Angel" heter serien, någon av er kanske har sett den när den gick på tv? Om inte så ja, då har ni missat någonting. ;)

Dessa småbilder då-_- Aja, serien handlar om en vampyr som fått en själ och nu hjälper personer som behöver räddas från demoner eller andra onda varelser (dock är inte alla demoner onda, fyi liksom) Men det är en underbar serie. ;)

~~~~~~~~
I'm trying to learn how to live with regret
Just too many times I couldn't forget
There's a ghost in my house
Wind rushing clean through my hands

Ron Pope  - Wait for you
~~~~~~~~

Bye bye///R<3

När man har tråkigt...



Jag måste vara en väldigt onormal undom som sitter hemma och har tråkigt en lördags kväll i stället för att vara ute med kompisar och ha kul! Fast i stället för att ha tråkigt har jag varit ute och fotat. Det var väldigt härligt väder ute. Mira var så klart med som sällskap (öm, ska jag nämna att jag bara var i träddgården och två meter utanför trädgården?) Det snöade ute men inte så jätte mycket. Lyckades få himelen att se väldigt röd/ orange på korten. Den är faktiskt lite svagt färgad ute, lite svagt rosa. :)

Visar er mest dessa bilder för att tja, ha något att vis helt enkelt ;)

Ha en fortsatt trevlig lördag gott folk;)

/ L i n a

...


Bye bye///R<3

Lasse rymmer, igen!




Det går inte att få stop på honom, han rymmer hela tiden ju! Nu får han stå inne i sin box som straff. Inte för att det hjälper men något måste man ju göra. Haha, kunde inte låta bli att ta kort på honom trots allt även om jag borde ha blivit arg på honom men kunde bara inte låta bli, hehe ^^

/ L i n a

Raport över dagen!




Bilder från min Idrottslektion i dag.


Hellu.... Det har varit en ganska dryg dag i dag, alla har typ vatit as sega och man har bara längtat hem :)
Nu är jag i alla fall hemma, har varit hemma  några timmar redan och just nu sitter jag och äter på ett godis snöre, smak av hallon hehe. Blä, dom var inte så goda. Skit också...

Jupp jupp, ha det så gött för nu är det heeeeeeeeeeeelg!

/ L i n a



Så jobbigt...

Ja, det är jobbigt just nu. Sitter inne och tittar ut och ser det vackra vädret men kan inte gå ut och njuta utav det. Har 37.7 graders feber...Men jag hoppas att jag blir frisk innan måndag bara. Hmm, aja. Jag ska inte sitta här och skriva om hur jag mår och tråka ut er.^^

Vaknade halv nio och gick upp runt halv tio. Har nu endast suttit vid tv:n och kollar på olika program och även framför datan, ofc liksom.

Någonting väldigt väldigt väldigt ledsamt hände i tisdags morse...min...plattång gick sönder. Och jag hoppas få en ny nu i helgen. Som jag betalar för själv. Hoppas att jag kan få pappa till att åka in och köpa den åt mig. Min lilla bebis får vila i frid. ♥ Den blev inte ens ett år gammal. Aja, får ersätta den med en exakt likadan.

Like the moon causes the tide
Give me wings so I can fly
You'll already saved me
I need you to follow
Cause we made it all this way

Amanda Fondell - All this way

Bye bye///R<3

Dumma fredag!



Ja, jag klagar på fredagen i förväg! Först och främst måste jag gå upp halv sju i morgon för att hinna med den tidiga bussen efetrsom att jag inte kan få någon skjuts till den sena bussen som åker förbi längre bort. Sedan ska jag behöva sitta och vänta i skolan över en timma. Sedan när den timman har gått ska jag ha en timma matte, drygt... Ja sedan är det ju lunch också. SEDAN vid 13 ska vi till badhuset och då får vi sluta när vi vill. Kommer hem runt tre... Inte nog med det, R kommeri nte i morgon heller, ännu bättre! Åhååå vad sur jag blir, dumma fredag. Och varför klagar jag? För att jag gillar att klaga och nu är jag extra sur. Det blir jag alltid när jag tvingas gå upp tidigt i "onödan". Förlåt men alltså, slösa bort en hel fredag på vad? en timma matte som endå inte är ngt att ha? -_-


Glöm att jag skrev det här inlägget, låtsas om som att det inte finns ( fast kommentera så gärna endå)

MVH en mycket sur och klagande...

/ L i n a

Ont i halsen och annat drygt

Fin rubrik. Men som rubriken säger så har jag ont i halsen. Jag gillar verkligen inte att ha ont i halsen. Det är såå jobbigt. Och det gör ont att prata. -_- Hoppas att jag blir bättre i helgen, för på måndag är det redovisning. Och jag ska inte vara borta!

Vi sitter just nu i biblan och gör...ja, inte så mycket. Ska gå tillbaka till klassrummet om en si sådär 50 minuter. Jag gillar att sitta i biblan och jobba. Man arbetar faktist bättre om man sitter här^^ Av någon anledning^^ Så det är ju skönt. Vi sitter nog här 5/5 lektioner^^ Så fort man får gå så sticker vi^^ Det är ju nice. ;)

Ska bara ha en lektion till efter denna och sen bär det av hem. Måste dock gå hem och jag känner att jag inte vill bli mer förkyld än jag är...så jobbigt. (det är la alltid bra att gå, men inte när man har ont i halsen och är förkyld)

Nu ska jag dra, så ja.

En lite bild på ett litet sött rådjur! Och btw så är L inte bäst! Fyi! ;)

Bye bye///R<3

Trött m.m



Som vanligt är jag expert på att blogga när jag har tråkigt, BAD! Inte ok! Men det skiter jag i hihi^^

I dag har jag, efter skolan, ridit min häst. Otrolgt att jag har ridit två dagar i rad för ja... tyvär har det sällan hänt det senaste halvåret. Kommer hem sent från skolan och har helt enkelt tappat lusten för att gå ut  när kl är över 17 på eftermiddagrna. Synd det för jag mår värkligen bra av att rida det är en väldigt härlig känsla efteråt men det är just det att ta sig till stallet. Att hämta in hästen och göra iordning den. DET är det svåra, orkar aldrig längre, tyvärr. Det gör mig ledsen att det har blivit så här men jag hoppas det går att ändra(klart att det går men orken ska finnas där också) Från att ha ridit nästan varje dag till att  knappt rida en dag i veckan är helt enkelt inte ok!
Skärp dig Lina! (jag har inget skärp att skärpa mig med, ha.....ha... så lamt...)

Efter ridturen kom några av mina söta pluttisnuttiga kusiner. Vi fikade och jag vräkte i mig kakor :(
/ L i n a

I'm working. Not.


Åååhhh seriöööst! Till och med lektioner med arbete är roligare! Har absolut ingenting att göra. Har bara suttit framför data skärmen i ja siså där en timma!
Har varit stressad över ett svenska arbete nu hela veckan och jobbat på som en galning på lektionerna för att slippa jobba hemma. Men så blir man klar trots allt i förtid. Det är ju bra men har så himla tråkigt just nu!

Ja, nu orkar jag inte klaga mer, byee.

/ L i n a


Dagisbesök next!



efter att ha fått sin underbara sömn i 8 timmar är jag i topp! (Y) Wohoo och så kaffe på det med. Kids, here I come!
Ska nämligen besöka våran APL plats som vi sk vara på i fyra veckor (två veckor före lov och sedan två veckor eftr lov) Är inte detta härligt? Ännu bättre blir det ju om man trivs på sin APL plats :) Så nu har vi bara två veckor kvar i skolan. Sedan kommer vi inte tillbaks på 5 veckor! ;) Härligt!

Om 30 min drar jag, byeee

/ L i n a

Måndag, jobbig men rolig!

Har haft så himla roligt i dag med mina små vänner^^ Haha undrar om det är för att det är måndag och alla varit övertrötta eller om vi helt enkelt har en extra dålig humor på måndagar. För vist är det så att man skrattar när skämten är så dåliga att det är skrattretande? Förutom att ha kört och hört på dåliga skämt i dag och varit trött så har man även haft en hål timma på över tre timmar. Gick därför ner och åt på kinan men börjar ärligt tröttna på Kina mat nu haha:) juste måste nämna att jag slog mitt wordfeud rekord i dag! 405 p för ett ord! ( nämner inte vilket ) haha stolt^^ nepp nu ska jag sluta. Ska se om inlägget går att publicera eller ej;)
/ L i n


Så himmla bra!

Amanda Fondells album "All this way" är så bra! Helt fast är jag!

You can try but never stop me
This is what I'm made of
I will never ever let go
This is what I'm made of
No one can control me
'Cause this is what I'm made of

Amanda Fondell - Made of

Såå bra! Lyssna på hennes album säger jag bara. ;) En så härligt bra röst!

Dagen har vart bra. Lite tråkigt att inte ha någonting att göra. Men skönt att bara slappa ibland också. (Dock gör jag nog det aldelles för mycket) men endå skönt.^^ Tittade på "Rasmus på luffen" imorse. Åh vad jag älskar Astrid Lindgrens filmer!!! Älskar dom mest av allt! Så nostalgisk blir man av att titta på dom. ;)

Har inte gjort iordning stallet än. Men det blir la antagligen att jag gör det ikväll. Alltid skönt att ha det gjort, men ibland orkar man bara inte gå ut och göra det^^


And I see your true colors shining through
I see your true colors
And that's why I love you
So don't be afraid to let them show

Amanda Fondell - True colors

Bye bye///R<3

Inget intressant men endå


Var bara tvungen att visa den här bilden. Ser ni så sött den lilla fågeln springer uppför trädstammen?

Kröp på på marken lite för att se vad som fanns där nere att fota. Hittade tyvär inget mer än gräs..



Utsiktsbild.

I dag har jag varit ute på en härlig tur över land och hav. Varit ute i minst 1,5 timma, härligt! Fast när jag stod på en stor kulle så blåste det så mycket att jag massa tårar föll haha :)

/ L i n a

Otursdag eller inte?



Varför är fredagen den 13:e en olycksdag? Har det hänt extra många olyckor just det här datumet eller? Kan inte påstå att det har hänt specielt många olyckor för min del just det här datumet^^ I dag fick jag tillexempel tillbaks mitt datakunsapsprov som var rättat och jag var 05p över godkännt.Haha, det är jag glad över ^^

Nu ska jag ta det lugnt och njuta av en mysig fredagskväll :)

/ L i n a

Fredag!

Fredag och det gillas! (Y) Älskar fredagar ;) Men vem gör inte.

Dagen har gått snabbt och det har vart en helt okej skoldag. Inte så väldigt ansträngande på lektionerna. Så det är ju bra. Eller ja, skönt att slippa arbeta så mycket iallfall. ;)

Hoppas att eran vecka har vart bra och att ni har lärt er någonting nytt. :)
(Och A snälla blogga lite!) ^^

If you love two people at the same time,
choose the second one.
Because if you really loved the first one,
you woulden't have fallen for the second.

Bye bye///R<3

Träd och stjärnor.



Gick nyss ut för att fota den stjärnklara himlen. Jag blir så harig när jag är ute själv. Vågar inte gå ifrån huset mer än ca 20 meter och jag kollar åt varenda ljud. Och när jag tog kort mitt på vägen sprang jag och gömde mig bakom bilen medans kameran tog kort, haha! Tur som var hade jag Nesse som sällskap. Den oranga katten Fast i bland störde han när han gossade med mitt stativ samtidigt som det togs kort på stjärnorna. Kortet blev inte bra som ni kanske kan räkna ut ^^
Är det någon som kan ge ett bra tips på vilka inställningar man ska ha för att stjärnorna inte ska bli i rörelse?  Har aldrig lyckats med stjärnbilder men det vill jag så gärna göra! Ska man ha hög bländare? TIPS, någon?

_____________________________


Just nu sitter jag med en andra kopp med te. Jag som inte skulle dricka te på kvällarna pga mina sömnproblem. Tur för mig då att man kan sova till 8-8:30 i morgon :) Jippiiii^^
I morgon har det gått fyra dagar i skolan på vårterminen och jag är redan trött på skolan. Skoldagarna har gått segt och lektionerna har inte vart roliga. Som tur är har man kompisarna så man kan vara övertrötta och dåliga humorister tillsammans! :)

Btw, säg hur bilderna blev Har min sega, dåliga minidator så jag ser inte i storbild hur bilderna ser ut :)

/ L i n a

Redan trött...

Och jag är inte trött så att jag vill gå och lägga mig utan på skolan^^ Men det är också på något sätt väldigt skönt att komma in i lite rutiner igen. Det enda jag känner nu som stressar eller oroar mig är redovisningen på svenskan...fattar nada typ...gillar inte redovisningar. Men vem gör liksom.^^

Men det är inte så mycket kvar på skolan. ;) Så det är ju bara att stå ut och göra någonting roligt av det.;)
Endast två dagar kvar tills helg, så ja. Det är ju nice:)

(Btw jag tycker att A ska ta och blogga lite. ;) Du har la inte glömt av din blogg eller?) Det var ett tag sedan du skrev. Okej, nu har jag gjort n[gonting med datan. Som ni ser s[ kan jag inte skriva ;'[ ja dett 'r d[ omen. Aja jag f[r la avsluta h'r d[ d[.

En liten och fin bild ;) haha jag lyckades gora en glad gubbe!

Bye bye(snedstreck snedstreck snedstreck) R<3

As trött!^^



Tackar jag vet, bra fantasi på rubriker var det här!
Borde lära mig att somna i tid eller menar, lägga mig i tid ^^ Slarvar för mycket så jag borde inte klaga på att jag är trött eftersom att det är mitt fel. Sedan har jag ifs problem att somna nu mera men endå ;P

Okej, nu måste jag gå, byeee.

/ L i n a

Utmaningen!


1. Julig inredningssak. (1/40s)

2. Vilddjur. Ha.....ha..... min enda bild som jag lyckats ta på ett "vilddjur" XD (hoppas ni ser den)

3. Vatten. Ok, sorry för min dåliga fantasi. Dena typ av bild har jag visat ett x antal gånger...

4. Ett smycke. Tja... på något vis gillar jag bilden hehe :)

5.Växt

6. Belysning med lång slutartid. LOL...

7. Häst

8. Utomhus senast 23 på natten.

9. Kopplat till min vardag. Mugg med kaffe. Inomhus prylar är vist inte riktigt min grej att fota X)

10. Katt.

Ja, det här var mina bilder. Är nöjd med en del av dom. Nu ska det bli spännande att se R.s bilder :)

/ L i n a

Utmaningen!

Ja, jag täntke att jag skulle lägga upp bilderna nu. ;) Det är alltid roligast att se på korten när man är klar med utmaningen. Då kan man jämföra sina bilder med varandra och se hur den andra tänkte och tatt korten. Så, här kommer mina då då. ;)

1: Fota en julinrednings sak


2: Ett viltdjur. (Måste säga att jag är nöjd, satt och väntade länge på en fågel, men så kom dess upp nere vid sjön, jag hade då tur att dom kom förbi en sväng) ;)



3: Vatten på något sätt


4: En katt


5: Något smycke



6: Växt


7:Fota en belysning med lång slutartid


8: En häst


9:Fota senast 23:00 på natten/kvällen (denna togs ungefär 21 kanske)


10: Ta kort på någonting som hör till din vardag


Så detta var alla mina bilder. Nu väntar jag med späning på att L ska lägga upp sina bilder. Lämna gärna en kommentar på vad ni tycker om bilderna. Jag kan mer än gärna ta lite kritik. Man måste veta det dåliga för att kunna bli bättre. ;)

Bye bye///R<3


Sista lovdagen


Vila i frid små sköldpaddor.

okej ursäkta men jag diggar inte deras ögonlock.

I dag har dagen varit både bra och dålig. Jag har varit lättiriterad  men har endå haft kul :) haha...
I dag har jag varit hos kusinen, vart i stan och lite sådana saker. Har även plockat ner en del av julasakerna och det var då jag blev inrriterad hela tiden^^ Framför allt för att jag inte förstod vilken påse som alla julstjärnor skulle ligga i.

I dag ska jag och R visa er våra bilder som vi har tagit under en tid. Förklarar mer sedan.

/ L i n a

Underbar dag :)


Bild tagen i dag ^^

Mycket härlig dag! Chattade med R på msn tills klockan var nästan 02:30 XD Endå stälde jag klockan på 09 för att vara uppe i god tid utan anledning^^ Red en sväng och alla hästarna fick följa med ut. Syrran hade lasse i sitt söta träns och lång lina det brukar gå bra men i bland får han för sig massa saker så i dag hände det att tränset åkta av. Lasse sprng runt lite här och där. Tillslut fick syrran tag i honom precis innan tre st älgar sprang i skogen, phu!
Sedan efter stallet gick vi till skogen och fikade, mys!
Så ja, halva dagen har jag beffunit mig ute, niiiice!

Har föresten läst ut sista Harry potter boken i dag. Började läsa ett kappitel och hade sedan tänkt göra annat men kunde helt enkelt inte slutaX) Jupp, dom var bra men 6:an var bäst!

/ L i n a

Helt galen i pinnar!

Ja, lillen är helt galen i dom! Så fort han ser en pinne så ska han ha den^^ Det är ganska så bra. Jag vet inte hur många gånger jag har använt en pinne och lockat in honom och när han kommit in i hallen slängt ut den igen.:P^^ Men han är så söt så! ;)



Min lilla bebis^^ ♥

Har tagit en hel del kort idag. Och ett av dom (som inte blev så bra, men det är första gången jag lyckats med detta) är ett kort på ett litet vattenfall.↓

Detta är första gången jag har fått till det med min kamera så att vattnet ser sådär mjukt ut.:D Dock väldigt mycket oskärpa, men jag hade (såklart) inte mitt stativ med mig. Får ha det nästa gång. Men var bara tvungen att visa er mitt lilla framsteg^^ (kan tacka min storasyster som visade mig lite inställningar och sådant) ;)

~~~~~~~~~
Sometimes I don't believe in anything
So many things I never knew
I may seem lost but know this I swear is true
I will wait for you

Ron Pope - Wait for you

~~~~~~~~

Bye bye///R<3

Falsterbo 2011


Ignore skithögen.Tack.



ÖSregn och där satt jag själv under ett mega paraply medans de andra var och shoppade. Mysigt^^



När det väl var var uppehåll från allt regn ville syrran fota jag jag blev då sur och tjatade hela tiden och frågade om hon inte var klar snart. Tyvär har jag inte ensamrätt på den därför vill jag ha en aldeles egen kamera. Elin har tagit bilden (snacka om att jag blev avis över att just hon hade kameran då ^^)

Så söt, hästen blundade typ på varenda kort^^

Vet inte men jag tror att Elin har tagit det här kortet, Gillar't vilket som.

Ja, som ni ser har jag lagt upp gammla bilder som togs i Juli senaste sommaren. Jag har äntligen tagit mig tid och ork  till att radera de kort som inte var något att ha och då kom jag på att det är måååånga bilder som jag inte har visat. Förstår er om ni inte tycker att det är kul att se likadana kort på massa hästar men kunde inte låta bli :)

/ L i n a

Så nu snöar det ^^







Med dessa biffiga snöflingor som for genom luften var jag bara tvungen att ta med min kamera ut för att fota lite. Typiskt att det ska börja snöa nu när julen och nyår redan har vart-_-
Den där oranga saken i mitten har jag ingen aning om vad det är för något men den ser väldigt rolig ut och hundarna har tydligen tagit den som sin egen liten leksakspryl. ^^

I dag ska jag nog inte göra så jätte myckt. Hade lite dålig med sömn i natt så jag sov enda till 10:30. Men har iaf hunnit göra stallet, ätit frukost, fotat och nu datorn :)
Tror det får bli en slappdag i dag eller ska man säga chilldag? hm....

Ni får ha det så braooo, byee!

/ L i n a

Snart så

Ja, jag är snart klar med att ha tagit alla kort som behövs till utmaningen. Det ska bli roligt att se korten och kunna jämföra dom med varandras. ;)

Dagen har vart bra och väldigt fint väder har det också vart! Tummen upp för det (Y)
Har då passat på att ta kort. Och sen när solen gick ner blev himmlen såå fin. Så jag passade på att springa ner till sjön och ta några kort.;)

Ska i kväll se den 4 HP filmen. :) Alla HP filmer är så bra! Gillar verkligen HP nu på äldre dar.^^ När jag var liten gillade jag inte dom så mycket eftersom dom var så läskiga^^ Men nu är dom awesome! ;)




Bilderna har la lite suddigheter i sig, men så går det när man inte hinner få med sig stativet. :/ Aja. Fina färger iallafall. ;)

~~~~~~~~~~~~~~
I had a nightmare
Woke to the sound of your voice but you don't sleep here
I lay awake in the dark
I've been screaming but you don't hear me at all
So here I go
~~~~~~~~~~~~~~
Ron Pope - Wherever you go

En helt underbar låt av Ron Pope. :) Lyssna vetja. ;)

Bye bye///R<3

Instagram, bästa appen!



Instagram är helt klart den roligaste appen som finns på min mobil! Man kan använda fina efekter på bilderna som gör dom lite mer intressanta än normala fall. Ja, ni vet hur det går till! :)

Försökte härma Instagram efekterna lite. Men jag vet ärligt inte om jag har lyckats. Den nedersta bilden är tagen med min "underbara" system kamera och den översta är tagen med min mobil :)

Japp det var det :)

/ L i n a

6 bilder att visa.



Stälde klockan i dag på 9 för att inte missa när solen skulle börja visa sig ;) När jag såg solen skymta på grantopparna tog jag min kamera väska och begav mig på en tur. Det fans inte så mycket att fota och framför allt inget vilddjur -_- Blev jag nöjd med bilderna? Nej, inte direkt. Men gillar den översta bilden och den bilden på Trollan :)

Byee
/ L i n a

side by side


/ L i n a

Dumma mig!



Jag som har lovat mig själv att inte göra massa dryga inlägg när jag inte har något att skriva om eller någon bild att visa. Suck, och så bryter jag detta löfte rakt upp i facet på mig själv-_- Så onansvarigt! Men jag har skiiit tråkigt just nu och jag är vrål hungrig trots kinamat och fika. Nu var det ju ett bra tag sedan i försig...
I dag umgiks vi med lill kusinen som sagt. Lärde honom några bra och nyttiga förkortningar som används av oss  ungdomar. Jag Hoppas inte han kommer använda dom men ifall att kan det ju vara bra att kunna dessa: FML, FU och dessa kommer ju alltid till använding:  OMG, OFC...m.m =)

Föresten, i morgon ska det vara sol enligt väderraporten. Hoppas då på att få tiden till att gå ut och fota. Har jag tur (som om) Stöter jag på ett vilt djur! Måste måste fota ett vit djur innan lovet är slut! ja, i värsta fall får det bli ett suddigt kort på en liten fågel 100 meter bort. Det måste ju iaf räknas, eller? Goood.

Säg hej om ni skulle råka kika in här på bloggen, tack! : ) <3

/ L i n a

Wow, vaken nu!


Sorry, ännu en iphone pic men älskar att fota med mobilen (+ instagram) Vist blir bilderna lite mer... vardagliga? Om ni inte tycker det är kul att se mina Iphone bilder så säg bara till. Tänker ju inte visa dom hela tiden. Bara när jag absolut inte har några andra bilder att visa :)

Bli inte fööör chockade nu men yes, jag är uppe! Har alltså gått upp nästan självmant (med lite tvång från min egen sida) Vid 09 i dag och jag har fått sova hela natten, iaf från kl01. Tror allt att jag ska fortsätta med att gå upp kl 09, senast. Förutom om jag inte kan sova på natten^^  Det är über sönt att gå upp före kl 10 som ni nog alla vet (morgonpigga människor..)

/ L i n a

Nya grejor och klumpigheter vare här ja!

Ja, vi kunde åka in idag till stan. Så det blev lite nya grejor, så som:
en t-shirt
ett par jeans
vit långärmad tröja
örhänge

Örhänget hade jag inte ens på mig i 5 minuter innan jag råkade ha sönder det...^^ Skulle bara göra den lite mindre i själva fästet med en tång och råkade då knäcka av den i två bitar. Så nu har jag limat ihop den igen och hoppas att det funkar med lim.^^

Imorse gick jag upp kl 07:15 och tog en snabb dusch för att sedan gå ut i stormen och mocka i boxarna och ge hästarna mat inne. Släppte inte ut dom i det vädret. Men det hade dom nog inte så mycket emot.
Har nu börjat att kolla på (gamla) avsnitt av "vampire diaries" som går på tv:n kl 09:20 på morgonen. Det är riktigt bra. Fast jag bör nog se alla avsnitt eftersom man inte riktigt förstår allt.^^ Men men, det är så bra endå. ;)

And if you feel the fading of the light,
And you're too weak to carry on the fight,
And all your friends that you count on have
disappeared,
I'll be here, not gone, forever, holding on

James Morrison - I won't let you go

Bye bye///R<3

Två dagar utan bloggen:)


Har inte fotat på något förutom lite slarvtagna kort på en ljusstjärna. Inget att visa alltså. Därför visar jag två bilder från iphonen ;)

Mina två dagar som har gått utan bloggen har spenderats i den lilla staden hos några kompisar. Har haft det väldigt trevligt och roligt med spel, film m.m, det vanliga helt enkelt (mkt godis) Sov till kl 11 i dag, riktigt nice! Började med att äta godis. Inte den bästa starten på dagen om man ser på det hälsosama viset men jag gillar't!  Nu är jag iaf hemma och har varit det sedan 16:30 ungefär så har inte gjort alls mycket nu de senaste timmarna.
I morgon ska jag och min syrra umgås med våran kusin. Troligen blir det kinan till middag men vi får la se ;) Japp det är i morgon det. Bye

/ L i n a


Hejsan!

Det var den fantasifulla rubriken för idag. Men rubriken behöver ju inte alltid vara finurlig och konstig. Det kan ju bara var ett "Hej" ibland också. ;)

Dagen har spenderats för det mesta inne. Har städat mitt rum riktigt ordentligt. Dammsugit överallt och tatt bort alla onödiga papper från skrivbordet. Så nu är det fin fint ser ni. ;) Alltid härligt med nystädat rum.

Det snöar på här. Och det var inte det minsta roligt att behöva gå ut för att mocka förut. Men hästarna behövde verkligen få komma in. Och dom var verkligen genomblöta. Så det blev till att hälla lite sågspån på dom också.^^
Imorse när jag skulle ta ut hästanra så tar jag ut Monne först. Och när jag tittat bak så ser jag hur han kollar mot grinden som inte var stängd och stapplade stelt runt och stack ut...-_- Det var ju bara att hämta en hink med pellets^^ Tänk att det tricket fortfarande funkar.;) Jag hade ju tänkt att han inte skulle smita eftersom det inte fanns mer gräs utanför hagen som inne i den och jag hade ju höet med mig ut. Men tydligen så tyckte han att gräset var grönare utanför garaget.^^

Har hört att det skulle komma in en storm över Sverige igen. Emil eller nåt. Hoppas bara att det inte blir så jätte mycket krångel med trafiken för då kommer mamma inte åka in till stan och jag vill sååå gärna handla kläder^^ Måste ha nya jeans och tröjor^^ Det verkar som om man kan köpa och köpa men man har endå aldrig någonting att ha på sig. :P Aja, hoppas att vi kommer kunna åka in imorgon iallafall.

If you surround yourself with negative people
You'll never feel settled in or become an equal, no
They'll suppress you of your spirit and rinse you dry of smiles
So reach deep and release your inner child.

Jessie J - Stand up

Bye bye///R<3

04:50



Jupp.. sömnlös natt igen. När kl var halv fyra gav jag upp försöket till att sova och gick ner till tv:n, satte på lejonkungen... Nu är klockan snart 5. Då kommer mormor och moster och hämtar oss. Tja, varför vi fick iden att åka med till flyplatsen förstår jag inte men det spelar ingen roll har endå inte sovit.

Nej nu orkar jag inte med mer inlägg om sömnlösa nätter som jag klagar över. Sömn behövs här, tack!
( Tur att kaffe finns)

/ L i n a

Att lägga sig i tid...



Jag är aldrig bra på att lägga mig för att sova i tid. Om jag ska upp tidigt lägger jag mig sent vilket som ^^ Vet inte men det är under kvällen som jag vill hitta på andra saker så som att sitta vid datorn eller läsa bok X) I morgon ska jag upp för 05 på morgonen! Ska säga hejdå till våran moster som ska åka hem igen ^^ Aja, det blirsäkert bra! Men har inga planer på att lägga mig än på ett tag iaf ^^

/ L i n a

01-01-2012

Idag är det första januari och många börjar sitt nya år med massa nyårslöften som kommer brytas så småning om. Det är därför jag inte ger mig själv ett nyårslöfte, jag kommer endå inte hålla det. ^^

Började min dag med att sova till halv tolv. Detta är då rekordet i sovmorgon för min del. Inte alls roligt att vakna så sent, men skönt att få sova ut iallafall. ;)
Har vart inne hela dagen och inte gjort någonting nyttigt. Men det finns ju inget att göra heller. Man kan inte riktigt ta kort eftersom vädret är blää. Eller kan kan man la men orken och lusten finns inte. Hoppas på finare väder snart!

Imorgon börjar jag och syrran vårat HP-maraton. (HP = Harry Potter) och jag är verkligen sugen på att se alla filmer. ;) Dom är så söta i dom två/tre första filmerna^^ Så det ska bli roligt. :)

Om jag någonsin ser en leende joggare så ska jag överväga saken. Bara så ni vet. ;)

Bye bye///R<3


Samanfattning 2011


Varenda blogg har gjort en liten samanfattning om 2011 så jag tänkte göra en liten också!
Januari: Månaden som det togs mycket foton med ljus och slutartid men även "gran bilder". Vi var öven lite löjliga och kom på några smeknamn till några av hos som finns här på bloggen:
L=Pluttissnuttis
R=Snuttiplutt
AGCH=Puppis
Töntigt men kul!


Februari: Vi byte design till en ganska tråkig och dyster design om vi ska gämnföra med våran nuvarande design! Tog även mycket kort på våra hästars mular  och jag visade mina årliga kort från horse show!



Mars: Både jag och R tog nog några av våra favorit bilder den här månaden! Jag älskar den bilden på trollans mule och R gillar den fina vinterbilden! En helt ok månad! Det var även den här månaden som vi började med att byta böcker med varandra och sedan redovisa böckerna här på bloggen! Mycket bokprat helt enkelt !

April: Helt ok månad! Tog många fina bilder så det var svårt att välja ut bara några få! Vi tog mycket gräs och glitter bilder och hade våran första Foto tävling mot varandra! Gillar värkligen den där äckliga padda bilden med sina äckliga ögon men vist är den fin? Och jag älskaaar den söta Didde bilden!


Maj: Helt plötslig blev det mycket grönaa och härliga sommarbilder. Framför allt mycket blom bildr. Den här månaden blev Lasse Liten väldigt bekant på bilderna och i huvudtaget ( Den här tiden var han fortfarande smal. Nu måste han banta)

Juni: En månad som är helt fullpropad med fina bilder (enligt min åsikt) Jag var helt crazy och gick över styr med massa "spruta vatten på blommor så att de drunknar" bilder och R tog fina bilder i djurparken. En av min favorit månad. Som ni kan se bytte vi även storlek på designen men hitar inte den dåvarandra designen tyvär...







Juli: Även den här månaden är full propad och jag kunde knapt välja bilder! Jag åkte till kusten och tog mycket solnedgångar. Jag tog fjärillkort som jag blev nöjd med. R tog mycket fina blomkort och åkte iväg och såg slott och hon tog fina utsikts bilder! Jag visade även bilder från falsterbo. Den här månaden la jag även upp många mokrom bildrr med dessa struntade jag i att visa ^^




August: Månaderna fortsätter att rulla på från att bli bättre till att bli sämre. Vi bytte design som är sommrig och fin. Bytte även storlek på bilderna!R var även den här månaden och reste och även jag! Jag tog kort på cirkus djur och R tog kort på fina fjärilar m.m!
Sedan kom en stor svacka när alla började på sina nya skolor. Mycket sorg och inget kändes bra för min del.



September: Mycket häst ögon kort och en del andra fina kort på  hästarna. Skolan hade löst sig eftersom jag och syrran bytt till Rs klass! :) En lyckad månad. Fast jag tog även mitt första stjärn kort som blev helt totalt failat!


Oktober: Både bra och dålig! Båda två tog höst kort som jag jag tror att båda blev nöjda med . Trots en del favorit bilder kändes det inte helt bra eftersom att vi tog en behövlig bloggpause i en vecka. Därefter rulalde det på som vanligt.

November: Snölös månad som ni kan se! Hände inte så jätte mycket den här månaden skulel jag tro. Tog en del bra bilder och visa blider sög haha :)


December: En del julbilder men inte så mycket. Även den här månaden var lite svackig efterso matt vi funderade på att ta bort bloggen! Dock har vi ändrat oss nu och vill ha kvar den och det hoppas jag att vi kommer att ha!

Ja det här är alltså en liten översikt över 2011. Det bästa hade ju var tatt blädra igenom hela 2011 för att inte missa ngt men det tar ju sin tid!^^

REBECKAOCHLINASFOTO fortsätter!

/ L i n a

Fortfarande 01-01-2012


Fler bilder ser ni häääär :)

Äntligen fick jag sova ut ordentligt efter att ha haft två sömnlösa nätter. Skönt det!

I dag har det inte hänt så mycket. Undrar hur många som är bakis? X) Det är nog en hel del skulle jag tro haha men så är det ju alltid efter nyårsnatten. ^^

/ L i n a

01-01-2012


( Käns en aning fjuttigt att lägga ut dessa bilder nu när jag har sett Rs underbara fyrverkeri bild HAHA XD )


) Tja.. det syns ju at tdet är raketer iaf^^
Föresten, det hände något hemskt när jag stod och fotasde. Så skulle vi ta ett flum kort runt kameran. Slutartid var på så POFF sa det så blixtrade det till från kameran och där stod jag med mitt tryne. Jag blev HELT blind, as läskigt slängde mig ner på backen och blev skit skraj XD 

Hoppas att 2012 blir ett bra år. Det återstår att se :)

/ L i n a

Ett komihåg för nästa nyårsafton...

Ja, när jag gick igenom mina raketbilder så såg jag två eller ja en sak som stör mig såå. Att jag får med halva kronan av eken på bilderna. Första halvan blev suddiga och andra såg man tydligt ekens krona...men men. Det blir till att komma ihåg detta till nästa nyårsafton.

Raketerna var i en enda stor låda typ. Dom gick av med mindre än typ 10 sekunders mellanrum. Lite läskigt faktist.  Så om ni kanske märkt av någonting väldigt lujssprakigt i himelen som inte slutade på typ 5-8 minuter och var väldigt ljudligt så var det vi. Jag lovar dom inom flera kilometer kommer ha märkt av oss här hemma^^

Som ni ser så är eken med...-_- Hade inte en chans att titta detta när jag tog kort eftersom det var ett sådant liv. Hästarna stog och skakade när vi kom in till stallet efteråt...stackarna.

Så ett GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Bye bye///R<3

RSS 2.0