05:53

Ja, kl är nu 05:53 och jag kan inte sova. Jag vaknade kl 04:30 ungefär och gick upp för  att sätta på radion (som jag brukar när jag vaknar så) Och det kan antingen vara bra med radio eller inte. Om radion är på och man kan somna om, så vaknar man till härlig musik. Men ibland så blir det så att man inte kan somna om pga musiken. Och denna gången var en sådan gång. Så ja har legat vaken sen 5 (tror nämligen jag sov en ytte pytte stund mellan halv 5 till 5) Och nu har jag legat vaken sen 5. *suck*
Just nu vill jag ut och fota det UNDERBARA mogron vädret  (vädret är la inte så fint, men det är dimmigt och solen håller på att gå upp) Men jag kommer antagligen inte ut, eftersom mina föräldrar har sitt sovrum precis jämte hallen nere. Osis!!! BIG TIME! Men vi får se, jag är nog ganska så bra på att smyga (dock har vi gamla trägolv som kommer låta, och sinka mitt ninja smygande) Min storasyster vaknade nyss av mitt knappande på datan^^ Hehe opps! Jag får avsluta här ;)

Bye bye///R<3

Gjort iordning

Ja, jag har idag fixat lillhallen.(Där valpen ska sova) Jag (och mamma) har städat ut allt där inne, dammsugit och skurat golvet. Mamma målade även taket (men inte för hunden då då) ^^ Sen så ska vi vika en matta dubbelt och lägga en pläd/filt över (Som valpen ska sova på) (Vilket jag redan gjort, men inte lagt in) Så ska bara grindarna upp;) Sen så är allt klart för lilla valpen. Längtar! 

Jag har även slängt skräp och plockat svartavinbär idag. Mamma gjorde en vinbärskaka ;) Mumma!!!

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag skulle kunna läsa min bok (är bara på kapitell 4)^^ Men jag vill göra någonting annat ;)
Får se vad jag kan hitta på.

Bye bye///R<3

Söta hästar man har =)




I dag tvingade jag mig själv att gå upp 8:20. Jag skulle ha gått upp 8 som klockan var ställd på men.. det blev inte så. Jag somnade inte förrens kl 3 i natt heller -_- Det är så typiskt att när man värkligen vill somna i tid (tid och tid, släckte lampan kl 2) så kan man inte somna!
Och varför jag var tvungen att gå upp så tidigt var för att vi skulle med och hämta Thelma. Igentligen skulle Thelma ha blivit hämtad nästa år men nu blev det inte så pga att hennes häst sällskap försvinner så hon skulle ha blivit själv.

I kväll ska vi nog grilla med några men jag vet inte om jag vill följa med. Kanske följer med och äter en sväng, så man är lite trevlig o_O

/ L i n a

Foto tur med moppisen



Jag hade tråkigt innan så därför tog jag mopen och kameran på en fotorunda. Jag tycker inte att något kort blev så där jätte bra, detta är det enda som jag tycker blev bra. Vet ni vad det är med dom där växterna som fjärillarna älskar? Det fanns massa fjärillar men de flyger ju bort så fort man kommer nära.

Efter det att jag fotat lite och var på väg hem mötte jag ett par cyklister och en mopedist som jag kände igen. Hakade på dom. Hamnade hos kusinen där vi åt kvällsmat. På vägen hem åkte jag en till runda för att solen var på väg ner. Blev inga bra foton då heller men kanske visar något när jag inte har något annat kort att visa =)

/ L i n a

De gör sig inte alltid snygga på bild...


Haha, trollan då...

Sjukt mycket insekter!

haha..




I bland kan hästar se så himla ståtliga och vackra ut på bilder men det kommer de stunder då de bara ser skrattretande ut. Ni ser ju här ovann vilka bilder jag syftar på.

I dag har det inte hänt så mycket. Jag släckte lampan kl 00.00 i natt och vaknade kl 6 på morgonen. Jag kliade som en galning på getingbettet så nu har lillfingret svullnat upp igen. Haha, jag gick så klart inte upp kl 6, somnade om och gick upp 10:35 typ. Så med en gång åkte vi och red. Red på åkern i ca 15-20 min sen gav vi upp, orkade inte enns försöka rida. Både människor och djur var helt sega och slöa..

Har badat i sjön i dag förresten med kusinerna =) Jag och elin fick varsin påse som var gjort av A4 papper som var lite slarvit målat på och fasttejpade människor och med snöre så att man kan hålla i papperspåsen. Detta fick vi av våran söta kusin^^ På min påse var det rosa och lila färg, ovanpå tuchfärgen satt en stor bild på en reklam tjej och under var det en liten bild på brolle. Haha, elin fick på Thomas dilleva (stavning) och små bilder av filmer som ex Swan. Sedan när vi åkte hem med mopparna hade jag min runt handleden. Tyvär gick den sönder i snöret och flög bort,  så jag fick vända  tbx och hämtade den^^


Ha det gött.

/ L i n a

Lite snabbt

Ja, jag har igentligen ingenting att skriva. Men jag kände för att göra ett blogginlägg endå ;)

Idag ska jag (som vanligt) inte göra någonting speciellt. Ska snart köra fram gräsklipparen och köra upp vatten till hästarna. Snart, snart, snart ska vi hämta valpen också!! Så spänande ;)

Jag tycker nog att våran blogg behöver lite färg, eller vad tycker ni? Jo det behöver den. Men nu vill jag att L gör en header till bloggen ;) Men använd färg bara ;) Sen om du har frågor om storlek och sånt så kan du bara smsa mig så kan jag säga det ;)

Bye bye///R<3

Tidsfördriv




Ja det är detta jag gör just nu. Ska snart försöka mig på att ha fem styken i botten;) Dock kanske liite fusk, när jag har dom på en duk som har spårer i sig, så att korten på bottenvångingen inte glider iväg^^ Men men.

Är ganska så hungrig just nu. Mamma lagar maten, som jag tror är snart klar (eller hoppas) Det blir kötfärs med vitkål, morötter och diverse saker i, till det blir det nog ris ;)

Bye bye///R<3


Lådan är fylld.

Jag känner mig helt slut just nu. Tröttheten har kommit ifatt under dagen, smygandes. Vart  med ute i skogen och letat svamp i säckert över 2 timmar. Med tanke på vädret kokade mina fötter i gummistövlarna som jag så smart tagit på mig...

Nu vill jag bara äta den där goda brocolli/bacon pajen som står och väntar i ugnen. För sedan vill jag gå upp och börja läsa en av de alla böcker jag fick låna av moster i dag!
Först ska jag börja med en bokserie i tre delar. Varje bok börjar på en ny generation och utspelar sig i Sverige runt  ca 1200-talet. I böckerna är mycket fakta om hur det var på just den tiden, vilket jag tycker är väldigt roligt . Historia har alltid intresserat mig och jag älskar att läsa böcker därifrån.

Sedan när jag är klar med de tre böckerna ska jag ge mig på Harry Potter böckerna. Men det hade jag tänkt göra efter det att jag har läst sista delen av vampyre academy, den kommer ju ut något gång i Augusti! ( ni vet de böckerna som R har nämnt nu det sista?)
Som sagt, hela min låda som står bredvid sängen är tömd på skräp och är nu fylld med massa böcker. LOVE;)(Y)

/ L i n a

Vädligt trevlig dag!

Ja, det var det då verkligen. Igår så åkte vår familj och våra farbrors familj och kollade på kloster och kyrkor. Vi fikade påvägen ner och sen efter att ha gått om kring inne i slottet så åkte vi och åt mat. Det var ett naturreservat som vi stannade vid. Och det var en kulle där. Så jag och minsta kusinen (11 år) (har jag för mig) gick upp för att ta kort, och jag märker att det är stängsel runt om. Men vi går upp. Och sen ser vi att det står tre islandshästar under ett träd. Dom följer oss ner till staketet och jag sätter mig på det (stacketet) och så sticker det till på min vrist och så ser jag hundratals stora pissmyror under mig och så skriker min kusin och syster att jag har massa på min sko. Så det var bara att kasta mig där ifrån och slänga av mig skorna och hoppa runt som om jag var galen. Så får man bort pissmyror gott folk.^^ Sen åkte vi till ett kloster och kollade runt lite och i en stor kyrka. Och sen på ett museum. Åhh jag älskar att besöka slott, kyrkor och kloster och allt sådant. Jag och min storasyster tog på alla väggar och sådant inne i slottet (så vi kan ju ha tatt på samma ställen som Gustav Vasa gjort) ;) Coolt eller vad! När vi kom ut från slottet så ångrade jag jätte mycket att jag inte tog på mig min kjol. Jag hade jeans, linne och en tröja över linnet. Och det var sååå varmt (och skönt) men det var inte skönt att gå omkring med långa jeans och sånt. Men men, jag får skylla mig själv. Dagen avslutades hos farmor som bor där. Sen på kvällen (kl halv 6) så åkte vi och badade, eller ja dom små badade (mins kusiner och min lillasyster) Det var såå kallt i vattnet. När jag gick vid slottet ångrade jag lite att jag inte tog med badkläder, men när jag kände hur kallt det vattnet var så ångrade jag det då inte. Jag stog dock till knäna ute i vattnet och tog kort på dom små, så efter ett tag så domnade  mina smalben bort^^

Idag så ska jag inte göra så jätte mycket. Kanske kanske kanske bada, men jag vet inte. Vi får se;)




Den översta bilden är utsikten från där vi fikade och dom två understa tog jag när dom små badade ;)
Bye bye///R<3

Kamplivet, tufft men roligt.



Det började ju med att jag fick ett jäkla getingstick pg.a att vi lyckades stöta på ett getingbo -_- Taggen satte han på mitt stackars lill finger. Som tur var hade jag en rent ut sagt as bra salva så det sa "poff" så var geting"bettet" borta (typ)
vi grillade och hade det bara trevligt. Mitt i natten, runt 1, drack vi kaffe som var VARM. efter en stund märkte jag hur fruktansvärt ont tungan gjorde, bränn sår kändess det som. Så jag satte  tungan under en kall ölbuk. Medans jag satt där och kollade upp på himmlen med en ölburk på tungan såg jag helt plötsligt en stjärnfall. Hann dock inte önska mig något efetrsom jag var upptagen med att säga till de andra "ETT STJÄRNFALL" (ja ni vet)
Hehe, måste jag förklara att ölburken inte var min och de andra var tre barn mellan 11-8 år (+ hampus)  och de vuxna var några släcktmedlemar och andra inte? nåja.. nu har jag gjort det iaf...
vi satt la uppe till 3:30 förutom de minsta som lagt sig ^^
Somnade la runt 4 och gick upp 7:30. Mycket sömn-NOT. Men jag är iaf pigg nu. Kom hem runt halv tio. Gick med en gång och duchade och bytte kläder. nu sitter jag här i soffan hemma :)
Hm... vad jag har fattat det som så ska vi kampa på lindön i dag.. får se hur det blir :)


/ L i n a

Äntligen sol.


Jag har vart uber dålig på att fota nya bilder till bloggen det senaste. Vädret har vart så hilma tråkigt om jag nu ska skylla på något...

I dag vaknade jag tidigt, ca 6-7(?) Av att jag kände något blött på tårna. Jag funderade på om det kunde vara hundpiss så jag reste mig upp och kollade. Där, under mitt täcke läg världens äckligaste spya. Men jag orkade inte göra något åt det så jag la mig ner igen och undvek spyan. Men vaknade flera gånger då och då så tillslut beslöt jag mig för att orka upp 9:07, så tidigt har jag inte gått upp på länge. lovar. (hehe nu har jag så klart tagit hand om den äckliga hundspyan)
Nyss har jag vart ute på en promenad med resten av famijen (förutom pappa som jobbar) Och nu ska jag försöka mig ut och rida trots den goá temperaturen. Sedan vill jag värkligen fortsätta att städa på mitt rum som sakta men säckert blir allt renare (nåja, nu märks det ingen skillnad) Sedan vill jag försöka få ordning på min smink hylla om det är så man ska kalla det. Jag har väldigt svårt att hålla allt rent en längre tid och jag har svårt för att ta mig i kragen och städa^^
Sedan i kväll ska vi kampa i vindskydd med några till. Haha vet inte om jag har någon vidare lust att att sova där men annars är det ju alltid mysigt att kampa:)

Nu måste jag dra, byebye.


/ L i n a

Hemma igen

Ja, nu är jag då hemma igen. Eller ja, jag kom la hem runt två tiden. Men endå.

Det har varit två härliga dagar med E&L. Vi har åkt moped
(min tog dock lite skada av skogs turen, men är nu hel och fin igen) ridit, bakat, tittat på film och ja.

När jag kom hem så var jag själv. Det var varmt så jag tog på mig en stor t-shirt och ett par av klippta taights (stavning) och satte mig på trappan ute och åt choklad och drack saft. Min hund såg lite avundsjuk ut på min choklad så jag satte in han, gick ut och kastade lite hundmat på gräsmattan, sen fick han gå runt och leta reda på dom ;)

Jag har även (trot eller ej) badat. En liten stund. Min lillasyster skulle hoppa över mig, från stenen. Så jag sitter så långt ner i vattnet som jag kan, men då halkar hon och slår sitt knä i mitt huvud och trycker ner mig i vattnet. Ajajaja, hehe fast det var hon som började gråta^^ Så som förlåt så sa hon att hon skulle klia min rygg i tio minuter sen ikväll ;) (Y)

Kunde inte ladda upp nya bilder, så jag tog dom här;)
Bye bye///R<3

Jag tycker synd om dig R...



R, jag måste varna dig för syskonen Klaesson, dom är inte i god med varandra just nu..
Vad jag har hört så har de bråkat lite smått. Bl.a handlade små bråket om ditt lakan du ska sova på, som nu är borta från din madrass.
Sedan var det tydligen lite munnhugg men inte så alvarligt. Har du tur så har syskonen Klaesson lagt sina nerver i styr och du kan slippa oroa dig. Men jag vill bara varna dig ifall att.....


Footprints in the sand

Footprints in the sand - Leona Lewis sååå underbart fin låt tycker jag ;)

Även dom här låtarna med henne är bra ;)

Naked - Leona Lewis
Outta my head - Leona Lewis
I got you - Leona Lewis
-----------------------------

Idag ska jag, hänga upp tvätt, kolla till hästarna och så var det en sak till, men kommer inte ihåg vad mamma sa. Hmmm...Får la ringa och kolla med henne ;)

Senare idag kl 3-halv 4 ska jag ta moppen till E&L. Där ska det sovas över. Hoppas inerligt att H också kan;) Skulle vart så roligt. Lo dissar oss, men men.

Hinner inte skriva så mycket mer. Ska dra och hänga tvätt ;)

Bye bye///R<3

det blev till en bio dag.


(falserbo)

Ja som R skrev så blev planerna helt ändrade i dag. Det var ju tänkt att R skulle sova över hos oss i dag (H kunnde inte) Men så hade våran moster m.m beställt bibiljetter till oss som överraskning på Harry potter och dödsrelikerna del 2. Så ja, det fick bli en dags uppskjutning med sovaöver saken.
Men innan vi åkte på bio skulle vi se del 1 av filmen så det blev väldigt stressigt men otroligt nog fick vi gott om tid på oss att ta oss till bion. Jag tycker att den var ruskigt bra. Det jobbiga var att mina ögon fuktades hela tiden och det kom 2-3 tårar utan anledning! haha och så hade man ju 3D glasögon på sig så det blev nästan lite dimmigt.
Helt skjukt att vi har sett de senaste 7 filmerna på bara 2-3 veckor! Förut hade vi bara sett 1:an.
Jag har alltid vellat se dessa filmer med det har lixom aldrig blivit av förrens nu. Men nu är det ju böckerna som gäller ;) dom har jag aldrig vart sugen p åatt läsa pga alla dessa sidor men nu har jag ändrat mig!

/ L i n a


Ändrade planer

Ja, det blev lite ändrade planer. Det var tänkt att jag skulle ta moppen bort till E&L kl tre-halv 4 idag och sen kl 5 skulle H komma. Men det visade sig att E&L.s moster och dom skulle på bio. Så vi får skjuta upp våra planer tills imorgon. Och då hoppas vi på att H också kommer! Skulle blivit så roligt. Hade önskat att Lo ocks kunnat, men men.

Idag har jag inte gjort någonting. Jag har tittat tv, vart vid datan, spelat kort och läst i min bok och i en ny tidning jag fick. Jag har alltså haft en riktig slappardag. (Vilket det tycks blivit för många av)

Jag hade en dröm, som inte var den bästa. Jag hade börjat gymnasiet och satt vid ett bord med min nya klass (som typ bara inehåller tjejer) och pratade, det satt en blond tjej med en väldigt smal näsa jämte mig och en brunett tvärs över bordet. Brunetten och blondinen verkade inte särskilt vänskapliga mot varandra. Jag började bli kompis med blondinen och tyckte att hon verkade helt okej. Tänkte att det kanske skulle bli bra att börja här iallafall. Sen ska jag ta bussen hem och ska ta fram mitt busskort och pippa det. Men så går inte det, och det visar sig att jag håller i en bit kartgon typ 15x15 stor. Och sen får jag fram mitt riktiga busskort (vilket igentligen är mitt förarbevis) och ska prova med det, men det går såklart inte det heller, men busschafören låter mig åka med endå. Men hon behåller mitt kort :S Och när jag väl är hemma är kl 21:30. Och jag blir hur deprimerad som helst över detta. (och alla andra i min familj också)

Sen hade jag en dröm om att det var någon som jagade mig och blondinen och vi var i någon stad och skulle bo på hotell och massa konstiga saker jag inte kan få ord på (det blir ju så med drömmar, man kan inte få ord på dom även om det är enkelt, allt är liksom ihopblandat och lite suddigt)

Och ja, jag inser att ni inte är ett dugg intresserade eller så om mina drömmar, men jag hade inte så mycket annat att skriva^^ Så detta blev ett långt inlägg. Som jag nu ska gå igenom och rätta (hoppas få bort alla stavfel och särskrivningar och sådant) ;)

Bye bye///R<3

Det har vart en gryyyym kväll ;)

OCH varför har den ar tså grym? Jo..... VI spelade träskbrännboll. Det låter inte så lockande eller hur? Det trode inte jag först, var inte alls sugen på det men ack vad jag ändrade mig.
Vi var uppdelade i två lag och körde. Igentliken gick det hela ut på att tackla motståndarna när de försökte ta sig för bi. Och det var blött kan jag säga. alla var helt dygn sura. Elin tacklade så klart mig.. sen kom lill kusinen och mosade ner mig ^^
Det var inte lätt att ta sig fram.. hehe....
Sedan när vi var klara med spelet gick alla och hoppade i ån med kläderna på. Det var ganska strömt så det gällde att hålal i sig, inte så lätt med skor på .
Sedan när alla bytt om från topp till tå var det grillning och köt.
Vad mer ska jag säga? Ska allt försöka få med er på det ngn gång!



_________________________________________


Min att göra lista tills i morgon:

* Rida!
*Städa mitt rum, det är väkligen ett måste. Hade tänkt göra det i dag men hann inte.
* Wiiii vara med R !!! och förhoppningsvisssss H!

Nu ska jag dra mig till sängs och läsa en bokelibok.

Kram och God natt sweatizz.

/ L i n a

Mitt i maten;)



Jag är mycket oartig just nu Sitter framför datorn samtidigt som vi alla äter. Det är ingen som reagerar över det. Vi är i stort sett bara hemma och äter för att sedan bege sig ner till värdersholm och ska spela träskbränn boll. Ja ni hör ju på namnet hur det låter. Jag har inte så jätte stor lust att åka väg igen. Gillar att hitta på saker men i bland kan det vara skönt att bara vara hemma. I måndags byggde vi bootcamp bana och på kvällen körde vi i släckten den + grillning. Tis-Tors Olofsbo + att på torsdags kvällen åkte vi och åt mat och så med släckten. i går körde vi bootcamp igen + grillning så kom hem gansk  sent. i dag är det att greja med massa till träskbrännbollen och sedan köra den + grillning. Ja.. ni fattar?  Lite hemma vill man ju vara. Umgås med kompisar och så....

Nyss  när jag och elin tog moparna till tollkabro fick jag en smäll av en humla som for in i min kind. POFF. det jorde fasen ont ^^

Ses snart.

/ L i n a

Eye of the tiger

Eye of the tiger - Survivor
Forrest Gump - Music-themes
A drop in the ocean - Ron Pope
You'll be in my heart - Movie sounds Unlimited
Sound the bugle - Bryan Adams

-----------------

Såhär ser min låt lista ut nu. Väldigt bra låtar tycker jag. Letade upp dom igår. Jag har då hört dom förut, men först nu la jag ihop dom till en lista och satt och lyssnade på dom igår kväll. Lyssna?

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag och L pratade om att åka moped, men vet inte om det kommer bli av. Vädret är inte det bästa kanske. Sen får Lo höra av sig till L och sen L till mig. Angående om söndagen. Och sen ska jag höra av mig till H. Hoppas att det går, för efter sommarlovet kommer vi inte att vara så mycket. Och det är sorgligt. Oh det hjälper inte att jag lyssnar på sorgsen musik samtidigt som jag skriver detta, det gör det ju inte lättare. Endast sorligare. Men nu ska vi inte tänka på det.

Jag har tittat runt lite efter ett macroobjektiv men jag vill ha L.s tyckande om det också. Så om du skulle kunna kolla på det jag kollat. Jag säger det till dig på sms eller nåt sånt senare. Jag vet att du kanske har lite annat för dig idag (som vanligt) men när du har tid för det kan du la plinga iväg ett sms till mig ;)

----------------------

Risin' up, back on the street
Did my time, took my chances
Went the distance, now I'm back on my feet
Just a man and his will to survive

Eye of the tiger

----------------------

A drop in the ocean,
A change in the weather,
I was praying that you and me might end up together.
It's like wishing for rain as I stand in the desert,
But I'm holding you closer than most,
'Cause you are my heaven.

A drop in the ocean

-----------------------

Come stop your crying
It will be all right
Just take my hand
Hold it tight

You'll be in my heart

-----------------------

Sound the bugle now... play it just for me
As the seasons change... remember how I used to be
Now I can't go on...I can't even start
I've got nothing left... just an empty heart.

Sound the bugle now

-------------------------

Den enda låten jag inte kan hitta text till är Forrets Gump, och det är för att det inte är någon som sjunger i den^^ Så det är inte så lätt att hitta^^

Bye bye///R<3

Svår att få tag på?

Ja, L du är då allt svår att få tag på. Okej jag har inte försökt så mycket. Men jag smsade om msn kl nio nu ikväll. Men du har la bättre för dig. Jag kan inte kolla om du svarat på mitt sms eftersom jag inte hittar mobilen. Men denna vecka känns det som om du har vart svår att få kontakt med. Så ja. Jag ska gå ner och kolla efter min mobil och se om du svarat.  Nehe du hade då inte svarat (du är seeeg L, seeggg)

Men men, nu ska jag lägga mig i sängen, slå på en film och redigera lite bilder, samtidigt som jag lyssnar på musik ;) Låter GREAT i mina öron ;)

Bye bye///R<3

16:34

(Ja jag härmade L lite på rubriken) ;)

Jag tänkte göra ett inlägg, men så tänkte jag att det kanske inte var någon mening med det om jag inte hade några nya bilder att visa, så jag ska redigera dom och sen upp här. (Fast för er ligger dom redan här) ^^

Haha jag måste bara säga att jag skrattade till när jag läste L.s reaktion på att det åskade, glad att du prioriterar bloggen så högt ;) ♥ Jag vill då inte vara själv här ;)

Aja, nu till redigerandet av bilder. Jag börjar nu (16:36)
Avbryter för lunch (17:04)
Tillbaka för att redigera mer bilder (17:35)
Så nu får det räcka med redigerade bilder (17:41)
Detta tog mig 35 minuter att redigera (Det är inte så avanserade redigeringar, men datan är lite seg)
(Och ni bryr er anntagligen inte ett skit om hur lång tid det tog eller så, men SHIT THE SAME!)





Okej, jag gillar inte den flugbilden, jag satt och redigerade den till typ ingen nytta, men om jag nu redigerat den så ska den banne mig upp här också...^^ Men dom andra är la helt okej. Ganska långt ifrån orginalet, iallafall denna sista, jag fick ljusa upp den ganska så mycket, men den blev helt okej tillslut ;)

Nu ska jag ner och göra dom andra sällskap. (Dom klarar sig inte utan mig så länge vet ni) ;)
Bye bye///R<3

14:49



Nu har Meid åkt hem till sig igen så Polka gör Lasse sällskap. Haha de tjuter åt varandra så det skulle göra en döv om man stod nära ^^

/ L  i n a

Inte märkt någonting

Jag har hört massa som sa att dom vaknade av åskan. Och min storasyster som brukar var svårväckt och jag som vaknar lätt. Låg och sov, hon vaknade men jag sov som en stock. Lite överaskad över att jag inte vaknade. Jag skulle vilja vaknat men men.

Idag hoppas jag på en drive på mopederna med storasyster min. Hon skadade foten igår när hon skulle kicka igång sin moped, så om vi ska åka så sa jag att jag kunde kicka åt henne ;)
MEN, kom just på en sak, hon ska åka till sin kille idag...skit också. Hoppas att hon vill ta en drive innan det. Det är lungt hon åker efter kl 6 ikväll...PUH! Skit hon vill inte! :( BIG SADE FACE OVER HERE!!!
Aja, jag får la klara mig utan det. Aja.

Jag vill ha batterin till min kamera, dom är slut och jag har gått i typ tre dagar utan så mycket batterin. När man sätter på den har den halvt, men efter ett kort går den ner till lågt batteri. Hoppas jag kan få det idag då då. Har lust att ta kort. Jag vill också skaffa mig ett macroobjektiv...eller kanske en sån lins. Men helst objektiv. Får kolla runt lite efter det. Ska nog göra det nu.

Såg L.s svart-vita bilder och blev sugen på att göra en bild svart-vit. Men jag tycker om när man har den precis innan det blir svart-vitt, så denna bilden är ny redigerad till er ;)
Bye bye///R<3

Lilla snigel....



AKTA DIIIIG AKTAAA DIGGG
AKTAAA DIIIG
LILLA SNIGEL AKTA DIIIIG
ANNARS TAR JAG DIIIIIG

Halllo alla ni som är uppe och är vid datorn ;)

Var det någon mer än jag som vaknade av att det åskade i natt 2:30? Det bara lyste blått in i rummet sen blev det helt svart. Efter det kom det en hejdundrandes blixt. Jag for upp och hann tänka modemet- datorn- bloggen! Men som tur var hade mamma vart snabbare och dragit ut modemet, phuuu! Jag tänker inte riskera att modemet slutar fungera så att jag intBe kan följa bloggen <3 (hahha altså, R.s inlägg ;) )
 Sommnade iaf om med en gång efter det så jag tror att den värsta smällen var över.
OMG, i dag ska vi ha bootcamp!:D Vi byggde den i Måndags i en av hästarnas sommarbets hage (de andra byggde, jag gick runt och fotade) Bootcamp är alltså en slags militärbana.
Våran bana går så här: Start: balansera över en upphöjdbräda, sedan är det liiiite slutning, då komemr man till planket som man ska över, den är faktiskt ganska hög ^^ sedan ska man under en "pinne" sedan kommer man till ett träd som man ska hoppa över igen också det ganska högt. Sedan ska man upp och hoppa över två hiner, sedan hoppar man Med långa steg (blabla kan inte förklara) Sedan springer man neeeer, sen uuuuup.... tar tag i ett snöre och klättrar upp för ett mini berg. Sedan kommer armklättringen ( min favorit, haha tänk, jag kan den bättre än mamma. nej inte så konstigt kanske men a) Sedan draar man däck, hatar den. Sedan rulla däck, även den hataaaar jag så a. Sedan tranpa trampa i däck. Sedan krypa i en sån där hund tunnel. OCH I MÅL!!! Ni fär järna komma och prova, jobbigt men as kul :):):):):)):):):):)


batteriet håller på att ta slut! :)

/ L i n a

Monokrom;





LasseLiten har det svårt just nu, han har nämligen övergått från att vara hingst, till att bli valack. Denna övergång är inte lätt ska ni veta. Blödningar och svullnader är vad Lasse lider av just nu. Vad jag har försått är det normalt men ni kan ju tänka er!
Denna Övergång jordes i Måndags kväll så jag hoppas  att Lasse kommer att bli bra snart.
Tur att han har Maid som tröst..än så länge. Hon ska kanske åka i morgon om Lasse har otur.
Tråkigt, ni ska bara se så söta de är tillsammans.

/ L i n a

Tillbaka från Olofsbo.


att bilder aldrig kan bli så bra som man vill, haha...

FÖRST och främst måste jag rätta R med att säga att jag aldrig skulle glömma att säga hejdå i bloggen ;) Tro det eller ej men jag har inte hunnit. Vi bestämde med S(=moster) i söndags att vi skulle åka ner till olofsbo Tis-tors. I måndags hann jag helt enkelt inte gå in på datorn och kom hem sent så fick packa på morgonen där efter.
I Olofsbo har det vart jätte kul :) vädret har vart fint och vi har badat, ätit stOra glassar åkt och shoppat m.m Tog inte med mig kameran vilket jag grämde mig över ett tag. Men det fanns endå inget att fota hehe..
Åkte tidigt i dag.. svängde in på Ullared en stund (vart där ganska mycket nu känns det som) Där hittade Elin bl.a ett super sött träns till LasseLiten haha :)
Hm ja nu är jag hemma.. kom la hem runt kvart i ett. Men alltså nu måste jag sticka IGEN och rida.. iaf ta hand om min häst medans de andra rider. Förstår faktiskt inte varför dom måste kasta sig i väg så där.. Får la ta och avsluta detta inlägg ch ta mopen till hästarna efs dom redan har åkt. I kväll ska vi åka bort en stund och träffa moster som kommer hem i dag (bryssel) ch hälsar på. haha gud det är så svårt att förklara  vad man ska göra när man måste gå omvägar för att ni ska förstå. Jag antar att ni inte är ett dugg intresserade vart min moster bor efs ni antagligen inte träffat hen X) Men aja..

Det finns säckert en massa att berätta men just nu mins jag inte.. ska se om jag hinner slänga i mig lite middag nu också innan jag sticker.

Skriver mer sen eller i morgon :)

/ L i n a

The moment i met you

Vincent - The moment i met you
Eric Amarillo - Om saningen ska fram

Den översta låten är en av mina favoriter! Den är så bra ;)
Den understa är också bra och sägs vara den nya sommarplågan ;) Det håller jag med om ;)
Jag gillar även Miley Cyrus hon är väldigt bra, har alltid gillat henne och hennes låtar ;) Särskillt hennes nyare låtar ;)

Idag har jag badat, vart i stan, ridit, läst, kollat på tv och ja lite andra saker ;)
Det var 20+ i sjön, men det känndes som om det var 15 eller nåt^^ Men det gick att bada, efter att ha suttit och svärt åt att det var så kallt, ;)
Jag har även kört moped. Min storasýster har en EU-moped och jag en gammal puch maxi. När man åker på hennes så glider den tyst och bra fram. Även om man råkar köra på lite gupp så känns det nästan som att sitta på en stol och bara, ja det är så lungt och skönt helt enkelt. Till skillnad från min, man känner varje gruskorn som finns på vägen och det låter högre och ja. Lite obekvämare om man ska säga så. Och hennes går fortare också ;) Så gött, men min är då fränast och snyggast ;) Man får allas blickar när man åker på den ;) Särskillt äldre personer, dom tror la att alla ungdomar ska åka på EU-mopeder (eller som pappa säger "handikapsmopeder") men när man kommer på en gammal goding så känner man sig annorlunda på ett bra sätt ;) Älskar min lilla...hmmm har inte kommit på ett namn åt henne än. Det är en hon iallafall ;)

Vill att E&L ska komma hem så att vi kan hitta på någonting ;)

Bye bye///R<3

Onsdagen den 20 juli 2011 - 09:29

Så det är datum och klockslag. (klockslaget har ni ingen nytta utav, eftersom kl inte kommer vara det när ni läser detta) Men men.

Idag så ska jag som vanligt inte göra någonting annorlunda. Ha tråkigt och göra små saker. Boring! Men men, om E&L hade vart hemma nu hade vi kunnat ta mopederna på en picnik eller nåt. Vi kanske hade kunat badat också. Men dom är inte hemma så...SKIT OCKSÅ!  Den enda fina dagen på länge och dom sticker ifrån mig! Aja, jag får la hitta på någonting annat.

Bye bye///R<3

När åskan har passerat

Då tog jag på mig gummistövlarna och traskade ut och tog kort. Dessa kort blev det då.







Så, det var dom korten jag tog. (tog ju fler, men dom mesta såg likadana ut) ;)
Efter att det började åska, så lät det bara två gånger, sen var det över. Då spräkte himmlen upp och solen tittade fram. Då tog jag på mig och gick ut. Det vädret varade i typ 20 minuter mer eller mindre. Imorgon skulle det bli hyfsat väder. Hoppas att E&L får ett underbart  väder nu när dom är nere i sin stuga!

Ikväll står morden i midsomer på schemat. Som vanligt på tisdagar. Och mitt naturgodis står och väntar. Lite synd att det är sista avsnittet. Hoppas på mer avsnitt snart. Men det kommer la inte. Det kommer la nya avsnitt men inte än iallfall. Dock är det ju 3½ timme kvar. Så jag får stå ut.;)

Det kommer la upp ett inlägg till ikväll ;)

Bye bye///R<3

ett hejdå från L

L smsade mig nyss och sa att hon var så klumpig och glömde att säga hejdå till bloggen. Så här kommer lite från henne genom mig. L åker nu till sin sommarstuga tror jag. Och hon kommer hem först på torsdag om jag inte har helt fel. Så jag blir lämnad endsam här på bloggen (igen) det är lite tråkigt att vara själv, jag skulle nog inte vilja ha en blogg själv. Det är roligare att ha en tillsammans med någon. Och nu när L och jag går skilda vägar :'( Vi börjar nämligen på olika gymnasium, tråkigt och sorgligt nog! :'( Vet inte hur jag kommer klara mig utan dom♥
Så ska det blir spänande att läsa om hennes dagar här på bloggen. Men dock är sommarlovet inte över än på ett tag. (som tur är) jag vill inte ens tänka på hur svårt och ledsamt det kommer bli att börja gymnasiet själv.
Jag gillar att ha allt som det var, inte ändra på saker. Jo vist jag gillar förändringar och att göra annorlunda saker, men om att göra en förändring menas med att skiljas från ALLA min kompisar så gillar jag det absolut INTE! Jag vill ha mina kompisar jämte mig, så att jag har någon att luta mig mot när allt är svårt, att kunna ha några som jag litar på till 100% och att veta att jag inte kommer att behöva vara själv. Så ja det ska bli ganska så svårt att börja allt själv. Men det ska förhoppningsvis gå, på nåt sätt.

På tal om någonting annat. Så ska jag idag platta min lillasysters hår. Detta kommer inte bli lätt, eftersom hon har extremt lockigt hår. Riktiga korkskruvar har hon. Som hon passar så väldigt bra i. Jag lovade tillochmed att det skulle bli jätte platt. Hmmm...får se hur detta går. Men helt gratis blir det då inte. Hon ska klia min rygg i 10 minuter ;) Gött! ;)

Nu ska jag nog avsluta detta blogg inlägget (dom blev lite ledsamare än tänkt) och gå och göra någonting ;)

Bye bye///R<3


Vädret är la hyfsat

Japp, vädret just nu är molnigt men endå så vill solen komma igenom och det har den nästan gjort, det ser riktigt härligt ut ute. Så jag ska nog gå ut och hitta på någonting snart. Skulle vilja köra moped men har ingen att eller någonstans att åka till. Kan ju smsa E&L och fråga. Just nu skriver L också ett inlägg. Det såg jag på utkast, det inlägget heter "i have BORING" ska läsa detta efter att jag gjort klart mitt inlägg ;)

Finns inte så mycket mer att skriva, så ja ;)

Bye bye///R<3

Gullepluttar.



Jag hade tråkigt innan så jag bestämde mig för att ta ett paraplly pch smyga mig på små hästarna. Satte mig bakom ett träd ganska långt bort och fottade en massa. haha, det blev många söta kort. Vet bara inte hur jag ska få bilderna ljusa och fina. Det regnade ju så det blev ganska tråkiga färger;/
Men jag ska försöka få de hyfsat fina, måste bara bestäma mig vilka jag ska ta :D

/ L i n a

Godmiddag^^



Det är alltså tredje gången jag försöker att skriva detta inlägget utan att någon ska komma imella igen^^
Första gången hann jag trycka upp det, andra gången hann jag lägga upp en bild och nu förhopningsvis hinner jag skriva klart :)
Vad ska ni göra i dag då? Vädret suger ju så man kan ju typ inte vara ute. Eller ja.. jag har vart ute nu i någon timma men blev BLÖÖT :)
Men nu ska jag titta på TV ^^

/ L i n a

Hej, vgd?



Vad gör ni alla just nu?? Jag har typ as tråkigt så det kan la vara intressant att veta^^
Vetni vad jag kom på i dag. Vi har snart haft  våran blogg i 1 år!! Har inte tiden gått väldigt snabbt? Tror ni att vi klarar ett år till? Ska jag vara ärlig så tvekar jag. Jag menar, om det är mkt pluggande och så så har man nog ingen ork/tid till att plugga så till slut så bestämer man sig för att lägga ner hela bloggen.. Haha, nej det får inte hända oss! Jag ser framimot att kunna följa R:s dagar nu i höst ;O Guuud, jag har inte fattat att vi ska börja på olika skolor och jag vill inte fatta det heller! Jaag har inte tänkt p åskolan ett dugg i sommar. Okej, lite måste man ju när folk frågar och man får brev hem men annars så låter jag bli. Tänker inte slösa sommaren på att gå runt och vara nervös lixom X)
R, vi får se det positivt. Vi kommer att ha massa saker att prata om när vi ses :)
nu måste jag "lägga på" data batteriet håller på att ta slut, ja om typ 22min men äch, det stämmer la inte.

R, vi SKA ses snart har jag bestämt:):):):)

/ L i n a

Röjt ännu en garderob

Japp. Jag sa till min lillasyster att röja i sin garderob. Den var helt proppfull med kläder och det blev tre icakassar, en H&M påse och en gul påse. Oj oj oj. Hon viker inte heller in sina kläder utan trycker in dom. (Okej det har la man själv också gjort/gör) men min garderob är jätte fin nu ;) Så jag hjälpte henne att göra hennes garderob nästan lika fin.;) Hon håller nu på att städa rummet och dammsuga golvet. Sen så är allt fint och fräscht! ;) Alltid lika glad av att gå in i ett nystädat rum:)

Idag har jag inte gjort så mycket. Tittat på tv, tatt ut kaninen, städat min lillasysters garderob, ätit, gett hästarna lite godis ;), städat både uppe och nere hallen, dammsugit. Ja det var la allt jag gjort.

Imorgon ska vi en en gång hälsa på valpen;) Mysigt. Då åker kameran med, men det kommer inte upp bild här iallafall.

Inatt drömde jag en dröm, som inte var den trevligaste. Jag jagade min lillasyster (på skoja då då) men det verkade som om hon var livrädd. Vi kom till en motorväg och hon sprang mot den. Då stannade jag och sa "nej spring inte över, jag ska inte jaga dig mer jag stannar här!" men hon sprang och blev påkörd och sen åkte den bilen iväg, då kom en annan och körde över henne. Jag blev ju då helt förstörd och började stor gråta och få
 panik. Men hon klarade sig.

Tack och lov att det var en dröm. Efter en sånn dröm är man jätte snäll och go mot sin lillasyster. Mycket kramar blir det ;) Puss och kram till henne♥

Drömde även om att jag skulle hoppa med en häst. Och då hade man satt upp hinder inne i en träpaveljong. Dom inte var så stor. Hästen började med att hoppa så jag fick hoppa på i farten. Hinderna hade typ 40 cm mellan sig. Och hästen var stor. Den hoppade och smällde in i paveljongens sidor och hoppade ut ur den. Det var inte den största banan precis^^ Men jag lyckades hoppa runt den två gånger iallafall^^ Så konstiga drömar kan va^^



Bye bye///R<3

Ätit och ätit.



Hos farmor och farfar är det alltid samma rutiner. Man äter och äter. Först börjar dagen med att äta frukost runt nio. Mjölk, blåbärs sylt som ska vara i mjölken. Knäckebröd med ost och till det ett glas mjölk^^ Det finns massa annat också men det är vad jag äter-ALLTID! Sedan runt 11 är det fika, kaka och hemma gjord saft (sylt m.m alltid hemmajort) vid 1, är det lunch, bestående av potatis, svarta vinbärst gelé, någon slags kokta grönsaker från landet, hemma gjord brunsås och något hemmalagat kött-ALLTID! Ja... sedan är det så klart 4 fika, kaka och kaffe. Sedan runt 7 är det kvällsmat. Pannkakor eller revben, i går blev det pannkakor m sylt- ALLTID! Och i mellan alla dessa måltider är det till att äta från landet! Hahah hur orkar vi? Man hinner aldrig bli ens lite hungrig, alltid mätt. Sedan har vi löst massa korsord. Nallekrysset och vi i femman, haha det är vad vi klarar med lite hjäp av farmor och farfar.
Tro det eller ej men vi har hunnit med lite annat också så som boll, lekplatsen, och annat.

Nu ska jag äta. mmmm "jätte hungrig" men runt halv två ska det ridas på åkern och få lite expert hjälp^^. Ja sen blir det till att städa för att sedan få främmat........


/ L i n a

Löftet

Det går inte att ladda upp bild, så det kommer.

Jag har nu läst klart boken "löftet" och ja jag har såå mycket jag skulle vilja säga. Men jag orkar inte skriva allt för ja, ni skulle inte hänga med och jag kan inte få ner allt till läslig text om ni fattar. Men men aja.

Bokens +
Det var SÅÅÅÅÅÅ spänande i slutet och så att jag bara. Det var lite långtråkigt men endå inte så att man ville sluta läsa^^

Asså när jag läste om när Rose och Oskana (eller vad hon nu hete) var inne i Lissas huvud och hjälpte henne och när det kom upp saker som inte man viste om så bara jag :O serriöst min mun och mina grimaser borde man filma när jag läser. Jag blev så chockad att jag öppnade munnen ":O" och när det hände någonting bra. Som när Adrian kom och hjälpte Lissa så blev jag så glad att det blev ett leende och ett "Ihihi" och när det händer någonting spänende så sätter jag handen för munnen. Och ja ni förstår, jag följer med så att jag måste uttrycka mig^^

Bokens -
Det händer inte så mycket mer än dom typ som vanligt 100 sista sidorna. Sen så tycker jag att hon Rose är lite "ego" ibland. Hon ska vara starkast hon ska vara ja ni fattar. Detta störde mig lite. Men men

Jag har så mycket som jag typ skulle vilja säga. När jag läst klart boken så ville jag prata om den (jag tycker om den serien såå mycket) men ingen i min familj bryr sig. Mamma och pappa skulle la lyssna, men inte fatta. Och det är svårt att säga sker till dom för då måste jag förklara hur dom är och sådant. Hela bakgrunden till det jag vill säga.^^ Lättare att diskutera med folk som har läst boken. Vilket är E&L;)

Men men, nu ska jag kolla lite vad mina systrar gör. Dom pratar engelska och brötar i hallen. Nu ropar dom på min hjälp.^^
Bye bye///R<3


i fell in love right away

Japp. Jag har hört denna låten på radion och ja jag föll för den direkt.

Vincent - The moment i met you 

Den är såå bra ;) Lyssna(?)

Idag har vart en slöööö dag. Jag har tittat på två filmer. (Bägge från 80'talet) ^^ Den första har jag set förut och den är en gullig film som heter "She's all that" men Freddie prinze jr. ;)
Och den andra heter "sweet hearts dance" Den var också bra ;)

Jag har liksom typ spenderat min dag vid tv:n. Från 10-11 kollade jag på "Jon kate + 8" sen direkt efter det kl 11-12 så var det "Little peopel big world" också bra ;) Jag gillar verkligen "jon kate + 8" har följt den nu typ hela sommarlovet. (har dock sett på det långt innan) Men nu har jag kunnat se den varje morgon.

"Jon kate + 8"

"Little people, big world"
 
"She's all that"

Och ja "Sweet hearts dance"


Hehe har inga nya bilder så det får bli en bild på allt jag tittade på idag ;)

Bye bye///R<3

Låg uppdatering



Hej, jag vet att det har vart en ganska låg uppdatering här på bloggen det senaste. Har inte riktigt haft ork, lust och tid till att lägga något större arbete på mina inlägg när jag väl uppdaterar. Jag har inte vart hemma så mycket nu det senaste, enligt mamma är det nackdelen till att vi har fått mopar. jag skulle säga att den största nackdeln med att ha fått något att åka på är att motionen blir minimal. Men som sagt, har inte vart hemma särskillt mycket. Nu det senaste har det blivit mycket filmtittande borta.

Just nu är jag bara trött på att allting inte går som jag vill och att allting är fel-enligt mig. Hm.. ja det är jobbigt när man själv utsätter sig för "svårigheter" .

I dag ska våra små kusiner sova över, Elsa har en viss tendens till att tjata, haha^^
Och i morgon så fort de har åkt hem ska jag (elin) åka till marbäck där farmor och farfar bor. Ska sova över där tillsammans med våra två kusiner från Borås. vi träffar varken farmor och farfar eller kusinerna särskillt ofta, så det ska bli kul :) Men vi ses la på Lördag då, om det inte är så att jag hinner kläma in ett inlägg i morgon eller möjligen när kusinerna fortfarande är här.
Nu när jag började tänka på farmor och farfar blev jag sugen på deras krusbär, morötter, tomater, jordgubbar och ja, allt vad de nu har =)

/ L i n a

Tomt och tyst

Ja det har det la vart här på bloggen igår. Jag skrev dock lite igår men inte så mycket. Och L har inte skrivit någonting. Men här kommer la lite sådär. Igår storstädade jag som sagt mitt rum. Och gav bort en del av mina tröjor ;) Det blev bra för nu kan jag få plats med ännu mera. ;) Vill även ha mera^^ Men men, det kommer jag la få. Men inte än på ett tag. Gjorde av med typ 600 i stan iförrgår^^

Idag har jag ingenting planerat. Det får la bli att läsa lite. Och sen kanske åka moped. Men ne om jag inte har någonstans att åka så är det inte roligt. Eller det är alltid roligt men jag vill inte åka själv^^ Inte lika roligt då^^

Bye bye///R<3

Mycket att göra

Japp det har jag. Så detta får bli ett kort inlägg. Nu ska jag ta båda hästarna till en annan hage. Det är så mycket gräs i den hagen så vi har dom i vinterhagen på natten. Så jag tänkte sätta över dom nu ;)
Sen ska jag storstäda mitt rum...:/ Men men det behövs göras

Bye bye///R<3

Slösande av våra pengar

Japp, idag har jag E&L slösat på pengarna. Som sagt var de väldigt roligt. Som det alltid är när man är med dom ;)♥

Jag köpte

midjekjol ;)
Linne
Gråa jeans
brun större tröja
nessesär

Kjolen och linnet passade med varandra och att ha den bruna tröjan över det var ett plus. Allt gick ihop ;) *Nöjd*
Någongång när det är kvällssol ska jag ta på mig min kjol och det och ta kort ;) Eller ja min storasyster har sagt att hon kan ta kort ;) Sen blir det redigering ;) Aja. Fint var det iallafall. Och min avslutningsskor gick också bra till det. Hmmm...vi alla tjejer (L&E&R&LO&H) ;) Får ta och ta en dag på stan, äta på kina och se en film eller nåt efteråt. Jag skulle vilja ha på mig lite finare kläder oftare. Det är det som är skönt med skolan. Då kan man få sminka sig varje dag och ha på sig finare kläder ;) Hehe...måste ha mer kläder^^

Imorgon blir det STORständning i mitt rum. Asså jag tänker inte ens beskriva hur det ser ut nu. Det ligger kläder överallt.(Oj där kom det lite beskrivning iallafall) Så imorgon ska jag också (en än gång) röja min garderob. Och ge mina systrar kläder jag inte vill ha;) Snällt va? ;)

Snart är det morden i midsomer på tv! Längtar. Ska då snart bege mig in i englands landskap och lösa mordmysterium. Fast dock så tror jag alltid att fel person är mördaren-_- Jag borde inte bli sådan polis^^ Men men, roligt och spännande är det då. Min favorit karaktär i den är Jones, han är så rolig. Och det är alltid han som får ta skitjobben ;) Plus att det blir godis til det. Hehe på en tisdag och allt ;) Morden i midsomer godis måste man ju ha liksom ;)

Bye bye///R<3

Borås vart det i dag ja :)!



I dag kl 12 for jag, E och R till Borås för att få slösa slut våra egna pengar-_-
Men det var kul iaf, som alltid!
Jag köpte....
 en söt midje kjol som som vi alla tre köpte lika danaXD
ett linne
ett par svarta jeans, mycket behövligt då mina jeans blivit grå/gröna :)
hm vad köpte jag mer.............. Juste, en nesessär (stavning)
Ett par ridbyxor
hm..
En skjorta också, det var nog allt det.

Nu ska jag och syrran dra och se på nr 4 av Harry potter filmerna^^

/ L i n a

Who's that chick

Rihanna - Who's that chick. En grymt bra låt. Som någon av er anntagligen hört förut. Jag har nog det. Men den är jätte bra. Jag har nu börjar lyssna på henne mer och mer. Har alltid tyckt om henne ;)

Idag har jag gjort allt på min lista. Plus lite mer. Jag hann faktist till och med läsa min bok. Den börjar att bli spänande. Eller den har la vart spänande i ett par kapitel. Jag är nu på kapitel 20 tror jag ;) Nu vill jag verkligen har läst klart denna så att jag kan få läsa slut femman. Längtar! ;)

Nu ska jag nog ner och ta mig lite äpplemos som jag kom på att mamma köpte igår, mumma!!!

Bye bye///R<3

:*)*(****)


de fyra sista är det svenska laget, delad två:a med Frankrike (för er som är intresseradeX)

BAJS PÅ ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

<3333333333333333333333333333

Saker att göra

Här kommer en att göra lista. Allt som jag ska göra idag ;)

1: Städa i stallet så att hästarna kan stå där när hovslagarn kommer(ta ut alla mopeder som står där)
2: Åka och köpa mer tråd till hästarnas hage
3: Slänga skräp
4: Hjälpa min lillasyster att fixa hästen, hon ska nämligen rida ut själv med mamma för första gången
5: Ställa ut kaninen (kommer jag nog göra när jag städar stallet)
6: Åka moped (vart vet jag inte) ^^

Så det var allt som jag ska göra. Sen kommer jag att göra fler saker men kan inte komma på någonting nu utan det får jag komma på senare ;)

Denna bilden var det längesedan jag visade ;) Nya kort kommer ;) I promise :)
Bye bye///R<3

falserbo bilder.



Jag måste vra grymm som lyckas blogga, chatta och se på film amttidigt! Dock blir allt lite segt och jag hänger inte med i filmen men ja... det går nästan i alla fall.

natti natti.

/ L i n a

Can't buy me love

Är en film om en kille som ger skolans populäraste tjej 1000 dollar för att låstas att gå ut med honom. Han tror att om alla tror att dom är ihop så ska han bli populär. Den är från 1987. Han som var "tönten" i filmen känner ni nog igen på bilden

Eller inte men men det är Patrick Dempsey, som nu är med i greys anatomy. Det var en väldigt gullig film. Som jag bara måste se från början, jag kom in i den typ i början men det hade la gått ungefär typ 20 minuter eller nåt.
En som jag rekomenderar? Japp ;)

Nu ska jag kolla lite tv ;)
Bye bye///R<3

Falsterbo Horse Show- 2011

I Torsdags var det dags att bege sig till Falsterbo Horse show i skåne med mamma, syrran, moster och grannen. Ett något konstigt gäng måste jag säga men det funkar mycket bra. 
Varje gång vi ska till falsterbo är det en sport för oss att få in all packning i bilen. Detta år var inget undantag. Det var rent ut sagt helt fullproppat i bilen med kläder, mat och andra behövliga saker så som kasrull, kuddar, sovsäckar m.m 
Jag förstår faktiskt inte hur vi fick in allt, i varenda litet hörn var utrymt med något.
Vid 11 kom vi i väg och resan tog närmare 5 timmar med några stopp på vägen.

Under de två nätter vi var borta sov vi på kampingen intill Falsterbo hos någon bekant, mycket mysig kamping.

På Fredag morgon var det äntligen dags att gå in på Falsterbo. Regnklädder, mat och dryck behövdes. Ja ucsh, förstår inte varför regnet nödvändigt vis var tvungen att komma just den dag då vi gick in när det vart sol varenda dag annars.
Och regna gjorde det också, men jag störde mig inte så mycket av det. Gömde mig under ett paraply och fotade.
köpte inte så mycket saker, en tjocktröja, mysbyxor, keps och ett dressyrspö.
Vi var där hela dagen, ca 11 timmar. Och när det var tre timmar kvar sprack himmlen upp och det blev helt molnfritt och sol, yeeey.

Åkte hem runt 11 dagen efter och kom hem runt halv 5, helt slut! Det första man gjorde var att ställa sig i duschen^^

Under resan har jag tagit exakt 900kort så nu får ni faktiskt nöja er med massa häst kort  ett tag framöver!^^


Peder Fredricsson, SWE.


/ L i n a

premiär turen med E&L

Japp. Igår så sa vi att eftersom vi alla nu har fungerande mopeder och förarbevis av någotslag. Så ska vi ut och åka. Så vi mötes och åkte på en väldigt trevlig och rolig tur. Efter att vi åkt en bit ringer vi till Lo men hon svarar inte på sin mobil eller hemmatelefonen. Så vi sticker och fikar istället. E har inte så mycket bensin kvar så hon åker och tankar hemma och samtidigt hämtar hon fika. Efter att vi fikat och pratat en stund bestämmer vi oss för att åka hemmåt. Dom åker med mig och kollar på en häst som nyss kommit, som är enögd. Sen följer jag dom ut till vägen och vi säger hejdå där och åker hem till var och sig. Sen så ska vi göra någonting i veckan som kommer ;) Tälta! Vilket är ett måste. Vi kan ju ta mopederna och tälta någonstans ;) Gött mos. ;D

Nu sitter jag och väntar på att mamma kan komma hem så att vi kan hägna in en hage till hästarna. Har precis ätit en kladkaka som inte var som en kladkaka utan mer som chokladmuffins^^ Aja det var gott iallafall ;)

En över redigerad blomma kommer här ja ;)
Bye bye///R<3

Aj...:(

Ja det säger jag. Min läpp gör ont. Inte såå mycket men endå så att det är obehagligt. Har ju som sagt bitit mig innan för läppen typ lite unde läppen på insidan (om ni fattar) så nu ligger det mot tänderna och min ena sida av läppen känns svullen...:( Får hoppas att det går bort så snart som möjligt! Men nu ska jag inte klaga mer här.

Idag har jag varit på kalas hos mina kusiner. Roligt roligt. Det blev till och med lite fotboll med kusinen och hennes lilla kusin som var tio år. Hon stog i mål och jag och min kusin körde mot varandra. Det stog la 5-7 till henne när vi slutade. Hon var dock lite snäll mot mig och lät mig få bollen ibland ;) Och då och då bärde jag undan henne ;) Hon väger inte så mycket så det var bara att flytta på henne ;) Men roligt var det. Sen när jag kom hem körde jag moped lite hit och dit. Känns dumt att bara åka fram och tillbaka. Men jag hade ingenstans att åka så det fick bli lite små eller ett par kilometer blev det la men endå. Imorgon kanske E&L och jag ska köra, får se hur det blir med det. Ska ju ta mig över vägen. Fast för att vara på den säkra sidan ska jag köra ut med vägen innan jag kan vika in på en grusväg.

Just nu vill jag ha någonting sött och kallt som kan lindra lite av smärtan från min läpp...glass tror jag vi har. Så jag avslutar här och går och tar mig lite glass ;) Men o'boypullver över...Mummms ;)

Bye bye///R<3

Music in my heart

Jag ♥ musik

Nu ikväll tog jag premiär turen på mopeden ;) As gött. Gasen är lite trög. Inte så mö men när man släpper gasen så stannar den ju eftersom gasen åker tillbaka, men det gör inte min så jag får virida den och då har jag nått som pappa sa heter semestergas ;) Ja kan alltså släppa gasen och endå så gasar det ;) Gött eller? ;)
Så jag har åkt lite hit och dit, inte så långt, men när E&L kommer hem så ska det nog bli åka av ;)

Nu sitter jag och äter lite godis och dricker coca-cola...tjockar mig alltså ;) Men det får man allt göra ibland. Jag gör det lite oftare än ibland då då^^

Jag har just nu ingenting mer att säga (skriva) så jag avlsutar med...E&L kom hem! ;)

Bye bye///R<3


Längsedan

Ja det var ett tag sedan jag bloggade...sry. Men jag har inte haft orken eller så till att göra det. Men här kommer lite uppdate från min sida.
Igår var jag fört i stan och handlade kläder med mamma och storasyster. Jag köpte en typ aprikosfärgad kofta och en söööt jeansshorta ;) *Nöjd* sen blev det djuparken med mamma och storasyster medans min lillasyster och kusin gick för sig själva. Det började såklart att spöregna när vi kommit typ till slutet. Det var som att himmlen öppnade sig. Aja, det var bara att börja att traska mot bilen (vi hade ju dock hunnit gå runt allt och fikat, så det gjorde inte så mycket) jag hade inte en regnatät jacka och jag hade ingen luva heller. Så mitt hår blev lockigt och fint efteråt. Jag hade också min rosa tygskor på mig...ja det blev lite blött och smutsigt, men men. Sen när vi åker hem smsar jag pappa och kollar om han har ringt på mopeden. Då smsar han och säger att han som hade mopeden svarade inte och att han ska kolla nästa vecka. Detta gjorde mig sur och nedstämde hela vägen hem. Sen när jag kommer hem så är jag lite irriterad på att pappa inte ringde fler gånger. Så går jag och storasyster ner och hämtar hästarna och då möter vi pappa som kommit hem. Jag går på och när jag står och sätter på Monne grimman så hör vi att en moped kommer och då kommer pappa åkande på den röda mopeden jag ville ha! Kan man bli gladare? Nej! ;D Så pappa håller på att fixa och laga den lite nu ;) Hoppas mit körkort kommer snart. E&L fick sin i tisdags och jag skickade in mitt papper en dag efter dom. Aja det kommrt ;)

I onsdas eller nåt så bet jag mig på läppen, inne på läppen. Så nu har jag värsta blåsan eller så och det är rött runt omkring och lite svullet. Så jag får äta på en sida nu bara...skönt-_- men men det går la bort om ett par dagar...får vi hoppas.

Ne nu ska jag nog gå ut och kolla hur det går för pappa. ;)

Denna underbara bild har min storasyster tagit. Jag har hennes data nu, så det fick bli en fin bild från henne då ;)
Bye bye///R<3

Packat och klart!



De senaste timmarna har jag, Elin och mamma haft full fart med att packa, städat m.m. Nu är det mesta iordning till i morgon. Jag förstår bara inte hur allting ska komma plats i bilen. Bara vi tre kommer till att fylla över halva bilden, sedan är det ju två till som ska få plats med sina saker. Haha, nog ska det gå alltid.
I år åker vi ner för första gången utan att veta vart vi ska ta vägen över natten.. Men det orkar jag ärligt inte bry mig om  ju nu, det få lösa sig väl nere i skåne!^^

I eftermiddag har jag, Elin, moster  (+kusin) gjort provisoriska stolar, haha så fuuuuuuula. Ni ska få se...

Om jag inte hinner skriva i morgon, ska åka runt 10-11, säger jag hej då nu.

Hej svejs, miss you all ready! <3 (okej, jag ljög där men...det behöver ju inte ni veta lixom)
kramiz

/ L i n a

Ser man på...


*oskyldig*

Fin dag

Hehe en väldigt finurligt gjord rurik. Eller hur man nu kan säga. Rubriken är en tråkig rubrik. Hehe men men.

Igår var jag E&L och hjälpte till med grillfesten som var för dom gammla. Det var helt okej. E&L åkte moppe dit (avis) men sen så skulle dom kolla på när en tjej red. Så jag och E tog mopederna hem till dom (vill ha en nu!) påväg hem till dom så går det en rävunge vid vägkanten och jag kör först och den kollar argt på mig. Sen kollar jag bak på E och då hoppar rävungen mot henne. Tur att den inte blev påkörd, den ville inte flytta sig.
Sen gick vi tillbaka, det var inte så långt ;)

Idag ska jag som vanligt (-_-) inte göra någonting. Vara hemma och tråka! Gud asså det finns INGENTING att göra (enligt mamma så har jag massor att göra, men det är bara städa som hon tänker på-_-) och nej det vill jag inte^^ Nu vill mamma att jag ska skala potatis...-_- och jag tror jag är lite lat och tar och lägger dom i em den hinken som man fyller med vatten och sen vevar och så skalars potatisarna av dom lite vassa kanterna på hinken. Okej bra förklarat. Men men, hoppas att ni fattar endå^^
Sen ska jag inte göra någonting.  Asså det är så tråkigt. Jag menar jag har haft flera sådana här dagar. Som man bara går runt och gör ingenting. Solar, tittar tv, datan. Asså det är skittråkigt!!! När jag får min moppe (håller tummarna nu asså!) så ska jag och E&L förhoppningsvis kunna vara oftare. Och vi har inte tältat än i sommar :O Men det ska nog göras snart ;)

Ne nu ska jag skala potatis ;)

Här är bilden jag inte kunde lägga upp förut ;) Ni alla får (och kommer) ha en mer händelserik dag än jag.
Bye bye///R<3

Tagit en tur till Hökerum:)

I går hjälpte jag, Elin och Rebecka till på Hökerums gården då det var grillfest för de gammla. Vi hjälpte till och serverade, plockade in/ur i diskmaskinen. Vi fick så klart också mat ^^ Pp kvällen när R åkt hem satt jag och Elin med dom gammle och såg på alsång på  medans godis serverades, haha^^
I morse ringde klockan 8:25, då var det dags att fara till stallet. Jag elin och en annan tjej skulle rida dit med hästarna. En del av de gammle har vuxit upp med hästar. Haha det var iaf kul. Kändes väldigt annorlunda att rida genom Hökerum, fick ju många blickar haha.

Nu är jag hungrig! Men det får la vänta lite så att klockan hinner bli 1 iaf:)



/ L i n a

Snabb inlägg.



Mmmmmm hur gått är det inte att äta jordgubbar och mjölk till frukost??:)

Måste dra, ska tilll moster, vi ska åka till stan och handla till torsdag;)

/ L i n a

Älskar denna låten

Jag har hittat mig nya bra låtar. Låtarna kanske inte är nya men hon som sjunger dom har en så fantastisk röst. Jag älskar den! Min favorit låt med henne är

Helay Reinhart - i who have nothing lyssna! Gud den är såååååå bra.

Hon var med i american idol 2010. Hennes låtar från den tiden som jag lyssnar på nu är

Helay Reinhart:

What is and what should never be
Bennie and the jets
You'll really got a hold on me
I who have nothing
I'm your baby tonight
Earth song

Lyssna på dom...såååå bra, jag kan inte sluta lyssna på dom iallafall. I who have nothing...ja ni vet, lyssna!

Bye bye///R<3

Go kväll.



Hur har eran dag varit i dag då?
Min har vart lugn och bra. I förmiddags kom kusinen och ville rida så jag hjälpte henne med det. Nu i eftermiddag har vi vart i stan en stund.

Nu har mamma fått med oss på jumpa, haha^^ Men det blir nog kul, behöver röra på mig! Det är inte så att jag sitter hemma framför dator och tv.n hela dagarna men det är ju inte heller så att jag går ut och rör mig något vidare heller, några promenader lite då och då och lita blandat träning typ as sällan. haha^^

/ L i n a


Orginal VS Redigerat

Så nu kommer dom bilderna jag hade gjort. Jag satt och redigerade bilderna jag tagit idag. Men så kan jag inte riktigt bestämma mig för om det ska vara redigerat eller orginalet. Så varför inte båda ;)



(En av mina redigerade bilder kan inte läggas in här, Min favorit typ. Eller ja. Men den kommer i ett annat inlägg ;)Den här understa bilden gillar jag nog inte så mycket varken den är reidgerad eller inte. Men den där humlan vägrade att sitta still. Och jag ville ha med den. Blommorna har inte den finaste färgen. Skulle kanske haft en inställning som var lite mer dämpad (finns det tro?)^^ Åhh jag låter så oproffsig^^
(sry för att bilderna är uppladdade i en för stor bredd, men jag kan inte ändra, det går inte att ladda upp mer eller gjöra om bilderna. Men jag fixar det imorgon)
Men nu ska jag snart äta. Magen kurrar.
Imorgon blir det stan med syrran. Sen på kvällen grillfest...inte en vanlig grillfest då då^^ Eller? Hehe^^ Får se om E&L kommer och hjälper mig. Skulle vart kul ;)
Bye bye///R<3

Ahhh!

Okej, jag har suttit och fixat bilder till er. Och så står det att det inte går att ladda upp. :@ Jag hade ett helt inlägg planerat efter det. Men men, det får vi helt enklet ta lite senare. Får prova igen då. Så detta blir ett kort inlägg. Bara för att förklara att ja, det kommer ett inlägg med lite nya bilder snart ;)

Ni kan få en bra låt. En som sjöngs på american idol.  Haley Reinhart - Bennie and the jets. Lyssna ;) Go!

Bye bye///R<3


Godermorgon!



Inte för att jag vaknade nu men det är ju endå morgon ^^
Vad ska ni göra i dag? Det finns lixom inget att göra! Vädret suger och vi är själva hemma. Tur att man har fordon som man kan komma fram någon vart iaf =)
Btw, igår drog vi med små hästarna till värdesholm. Elin hoppade i med en häst åt gången och båda simmade^^ haha.. Sedan på hemvägen hör jag elin "LASSE!", jag vänder mig om och får se Lasse rulla sig mitt på grusvägen fast det är lera^^
Aja, jag vet inte vad jag skulle säga med detta inlägget..
Ha en go dag!!

/  L i n a

Så kan det gå...

...när man har tråkigt en lördag kväll. Och vad är det jag pratar om? Jo vist bilden här under^^

Hehe^^ Ni ser ju att blombladen ska vara så fint färgade...^^ Men men, har man tråkigt så har man. Men nu ska jag nog antingen lyssna på låtar eller läsa Löftet. Asså böckerna är bra. Men jag vill ha läst 5:an och 6:an så att allt ska ta slut. Vill sååå gärna veta vad som kommer hända. Nu är det ganska så trök i boken. Men men, i dom här böckerna händer det typ bara saker på dom 100 sista sidorna^^ Man går igenom 200 sidor av (det är bra) men aktionlös information^^ Men dom är as bra och jag rekomenderar att alla läser dom. Nu heter då serien "vampire academy" läs ;)
Bye bye///R<3


Kvällsinlägg.




Hallo.

Detta blir sitsta inlägget för dagen :) Hade inte tänkt säga..rättre sagt, skriva någon speciellt.
Kan ju medela att I AM LEGEND var sorglig! Sorgliga filmer är något jag inte tycker om. Men på ett vis var den la bra, gillar Will Smith som skådespelare men jag föredrar honom mer i komedifilmer ^^
Nu ska jag gå och se på film eller möjligen läsa. Jag har precis börjat på en ny bok och då känner jag sällan det här läsar suget, eller vad man nu ska säga, att man bara vill läsa mer och mer typ^^

GOOOD NIGHT gullepluttisar

/ L i n a

Mysipysi

Ja, nu har jag då badat i sjön ;) Kalt som bara den. Endast 20 grader...:S Men det gick. Det var ett par personer (mamma och storasyster) som satt på bryggan och bah "Men hoppa i då!" och sådant. Asså hade dom badat hade dom tatt dubbelt så lång tid på sig...irriterade. -_- Men men. Nu sitter jag med skoltröjan och byxorna på mig och mysipyser lite här ;) Så skönt att ha dom på sig efter ett kalt dopp i det blå. :D
Hehe fast jag har dock lite hundhår på den från valpens mamma...så stor och fin hon var. Jag menar om man tyckte hon var stor...oj då. Hur stor kommer då inte valpen bli ;) Åhhhh vill ha den hemma NU!
Och även moppen jag kollat på...pappa RING!

Ne nu ska jag njuta lite mer av denna nya låt jag hitta med Taylor Swift - I heart? ;) Lyssna?

Jag ska nog redigera en bild åt er också.

Ja, jag vet att jag hade den i andra inlägget också...tråk! Men lite ändring i färg och sånt är det ju endå. Men jag lovar att ni kommer få nya bilder imorgon ;)
Bye bye///R<3


Längtar

Ja, det gör jag jätte mycket. Vi var och hälsade på vår nya valp idag...guuuud vad sööt!!! Längtar ännu mera nu bara för det! Så små öron och ögon (okej allt var smått) vilket kommer att drastiskt ändra sig^^ Stor och ståtlig kommer han bli ;)

Idag har jag inte gjort så mycket mer (än det åvanstående såklart) nu sitter jag här och väntar på maten...är ganska så hungrig nu faktist. Sen kanske, kanske, kanske bada. Vem vet det kanske är riktigt skönt i vattnet nu ;)

Bye bye///R<3

Solnedgång #2


Här är lite mer solnedgång. Tycker inte att någon blev så där jätte bra men jag gillar den översta bilden=)

I går löshoppade vi små hästarna. Det gick inte jätte bra, Lasse kan lixom inte hoppa X) Tillslut kom de över 65cm iaf=) Efter det for vi till moster och såg på film och sov över=)
Haha, det är helt fantastiskt att kunna köra moppe lagligt på vägen! I love it!
I dag har vi passat hampus lite ja... finnns inte så mycket att berätta. Sorry för att jag är tråkig, orkar bara inte just nu.

Ska prata mer någon annan gång ;)

Nu ska jag och Elin se på film, I AM LEGEND. Med Will smith , ni vet kanske vilken film det är?:)

btw, har glömt att säga detta i två st inlägg nu så det får bli tredje gången gillt.
Tänkte bara säga att R, du har skött bloggen utmärkt och jätte fina bilder. Orkade bara inte kommentera varenda inlägg så att du vet^^


/ L i n a

Olofsbo


Dag 1.
Vi åkte runt 1 efter middagen (tidig middag) Svängde in på Ullared, där köpte jag mest små saker. Typ tandborstar, deo, strumpor, pälsglans m.m
var farme runt.... okej, det har jag inte koll på ^^
Här på bilden ser ni min utsikt från sandkullen som vi brukar gå upp på till stranden, stranden ser väldigt liten ut på bilden men det är den värkligen inte^^

hehehe, där är den^^ röd och liten men dock så mysig^^ (gäller bara att det inte regnar när man är här nere, drygt att sitta och glo i en liten stuga lixom;)

dag 2 satt vi på stranden och latade oss. Jag tog ett dopp eller två, men det var ganska kallt (21C, kändes som 18C^^)

Mums för Twister, min favo glass!

På kvällen gick vi till båtthamnen, där var det en fin solnedgång som jag tog typ 100 kort på.
Ser suddigt ut men har fokusen på solen villket inte är så bra kanske^^

dag 3, ännu mer sol,bad och glassätande^^
På kvällen drog vi in till falkenberg och åt pizza, kulglass och hade det bara skönt;)

På kvällen tog jag lite kort på typ blommor m.m^^
Usch, den här natten var as jobbig! Så varmt att jag blev galen och min jäkla rygg som sveeeed.


dag 4
Åkte jag hem före lunsch med moster m familj^^
Svängde då yterligare in till ullared i 30 min sedan åt vi goooa nudlar m massa saker till. mums!!!

Måste skynda mig nu, mer bilder kommer.

Btw, kom in på Jensen i Borås. Har ni kollat vart ni kom in???


/ L i n a

Yeah!

Kollade nyss och ja jag kom in på mitt första val!!!:D I'm så excited! Men endå lite ledsen...men men. ;D
Jag tror det var runt 22 st eller nått. Var inte säker om det  var det men jag tror det. Inte så stor klass iallafall...gött ;)

Jag letade fram en bild ni inte har sett. Inte ofta det händer ;)
Bye bye///R<3

RSS 2.0