Skrikig Onsdag!



Ja Herrejösses! När jag väl slutat för dagen värkte mitt huvud på grund av allt skrik och gnäll som uppstått den sista timman på dagen. Ett tag kändes det som att mina trummhinor skulle vändas ut och in -_- Måste jag ens nämna  att det var en grym lättnad att få gå ut från allt stök eller? Jag får hoppas på att alla är på topp humör i morgon ist^^ 

I dag har det som sagt varit ett toppen väder! Passat på att vara ute hela eftermiddagen och njutit av solen. I dag får ni inte några nya bilder utan ist gammla bilder som är tagna de senaste dagarna^^
Jaha.. nu ska jag lata mig lite och ladda upp batterierna för att orka morgondagen :)

/ L i n a

Ännu en dag med sol!

Vår vår vår! Det är ett sådant härligt vårväder ute idag. Har gått omkring och hållit på ute ett tag nu. Gav hästarna var sitt halvt äpple och hö. Och sen har jag tagit lite halvadan kort. Men det är så skönt. Solen värmer riktigt. Och det var 9.4 + grader på baksidan i skuggan! Dock känns det lite väl tidigt med vår. Men jag klagar inte.

2 dagar kvar nu bara på förskolan. Tiden går jätte fort! Och på fredag är det bio med E&L. Wiho!! :D Längtar. ;)




If you wanna know
You wounded me
You wounded me down to the bone
But a little bit
Just a part of me
A part of me knows
We don’t wanna fight on

Ulrik Munther - Soldiers

Bye bye///R<3

Inget att skriva om.



Dagarna börjar bli väldigt enformiga så påhittigheten om vad man kan skriva om börjar ta slut. Så just nu skriver jag bara för att jag vill skriva. Jag kan ju berätta för er som är intresserade (eller ja om det nu finns NÅGON som är intresserad^^) att jag gjorde min matte uppgift med tre barn i dag. Jag målade av mallar på olika former på färgade papper i går. I dag fick dom klippa ut sina former och skapa saker med hjälp av formerna som de sedan skulle klistra fast på papper. Ska fortsätta med matte saken i morgon med andra barn :)

Öm ja... det var la det ^^ Lovar att intressantare inlägg kommer komma någon gång i framtiden.

/ L i n a

Vad tror dom om oss igentligen?

Ja, det kan man fråga sig. På våra raster så går vi ner till våra mammors jobb och så får vi då fika. Och direkt när vi ättit upp så går vi. Vi kom dit idag, tog våran silviakaka och gick.xD Vi åt inte ens dom där utan tog med oss den och åt den påvägen ut.xD Hahaha, ahh. Vi är nog små godisgrisar! ;)

Dagarna går snabbt nu. Och det är som sagt bara 3 dagar kvar. Jag tycker det är tråkigt att behöva åka tillbaka till skolan och lämna alla små härliga barn. Men det ska blir skönt att komma tillbaka till normala rutiner och få träffa sådana i sin egen ålder. Så att man kan prata "normalt" om man nu ska säga så. Man behöver inte prata på ett lättförståligt sätt eller behöva förklara vissa ord.^^ Och man behöver inte prata lika mycket.xD
Men jag kommer då allt sakna dom. :)

Snart är det mat, vilket är bra för jag är såå hungrig. Och potatisen vi fick idag på förskolan var knappt kokt. Den var jätte hård och...ja usch! Kunde knappt äta det...hoppas på bättring på det dära! Inte konstigt att barn inte gillar vissa saker när dom äter skolmat hela tiden. Aja.

Hehe lite gulligt när Lillen sticker upp i hörnet på bilden.^^

Bye bye///R<3

Trötta Måndagar som denna



Ja huua vad man ska vara trött på måndagar. Egentliken har jag bara mig själv att skylla. Passar inte riktigt mina sovtider på kvällarna haha ^^ Nu är det bara fyra dagar kvar på förskolan. Tiden har gått snabt när jag tänker efter. Första veckan trode jag aldrig att den här veckan skulle komma men nu har den det. Över en månad har jag varit borta från skolan det är helt sjukt att tiden går så snabbt! När vi har kommit tillbaks från skolan är det 4 veckor i skolan sedan påsklov och sedan är det ca 2 månader kvar i skolan :O Jissses asså!
Jag är lite nervös över de nationella proven faktiskt sp Engelskan. Men det vill jag inte tänka på just nu ^^

Fyra dagar kvar!!

/ L i n a

klarblå himmel


Såg hur fint det var med en klarblå himmel med månen på. Och endast två stjärnor. Men jag fick inga bra kort. Zoomen var instäld fel och jag hade inget stativ, eftersom jag (såklart) hade tatt av plattan under kameran som man behöver för att fästa den på stativet och lagt det på ett "smart" ställe. Där jag inte skulle tappa bort den. Men det ställer var så smart att jag inte kommer ihåg vart det stället var...-_- så typiskt.

Dagen har vart så fin och jag har varit ute på en liten promenad med hundarna och lillasyster min. Just nu sitter jag i köket med Didde i knät. Såå söt är han! ;)

En bra låt eller ja två. Är med Christina Aguilera - Bionic och Not myself tonigth. Dom är riktigt bra dom låtarna. ;)

Bye bye///R<3

Mer sol och mer bilder



Jag tog med kameran till farmor och farfar. Vi gick en liten promenad för att få lite frisk luft:)

I morgon börjar första dagen på sista veckan på förskolan. Det ska bli väldigt kul att komma tillbaks till skolan även om de nationella proven börjar snart. Det ska bli skönt att få vara social med kompisar i sin egen ålder ist för 2-5 åringar :) hehe. ^^
Måste fundera mina uppgifter också. Vi ska göra en matteuppgift och en Fysisk aktivitet med barnen. Förstår inte varför vi måste göra matte sak. Det är ju bara tråkigt-_- 
Aja.. det måste göras villket som.

/ L i n a

Vårtäcken nr1!



Jag tror att den här lilla rackaren har kommit på fel årstid eller är våren helt enkelt väldigt tidig? Har svårt att tro att våren kommer nu i februari! Det låter lite väääl tidigt tycker jag ;)

Såg tussilagon när vi var och red tidigt i morse. Alla var uppe redan vid 8 så vi gick ut och red i det mycket sköna vädret. Trode att jag såg fel när jag såg en gul fläck i vägkanten. Jag och mamma tog sedan bilen upp och tog kort på den haha^^
Vårkänsla mer än någonsin! I morgon ska det snö men på Tisdag ska det bli 8-10+ ;O
Nu ska vi åka till 75års kalas hos farmor och farfar. Det är Farmor som fyller år i dag :) Hälst vill jag vara ute ist för att åka och äta (det enda vi gör där nere är att typ äta massa rätter^^) Aja men det ska bli kul att träffa alla i allafall :)

Grattis farmor, 75år:)

/ L i n a

Göteborg Horse Show 2012



Karl-Filiph Ingemarsson vann junior klassen. Han är bara 17 år, känner mig ganska simpel när man jämnför lixom^^ Hindren låg på 140cm själv tycker jag att 80 cm är läskigt högt XD Han har en tvilling också, lite kul ;) Den som intervjuvar är Jessica Almenäs eller ja vad hon nu heter^^

Ponnysarna. Den yngsta som tävlade var bara 11år. Helt otroligt! Blir riktigt imponerad.

Vovarna rusade fram så fort så att det gick inte att ta kort på dom^^ Blev bara några suddiga streck men oj vad kul det var at tse de små benen flyga fram och en del var riktigt galna som körde banan hej villt haha :)

Sverige kom 3:a eller 4:a kommer inte ihåg men det gick iaf inte så bra. Så fort "prataren" sa att de låg först klumpade sig ryttaren och de kom typ sist. Aja, det var kul iaf :)

Min favorit afär syns på bild ^^

Äntligen hemma efter att ha varit i Göteborg hela dagen. Sitter just nu och pöser i soffan och vilar ryggen efter att ha suttit på hårda stolar.
Vi satt på rad 34, ganska högt upp. Det var inget bra fotoställe så korten blev helt kassa. Fotade inte alls mycket endå blev det över 300 kort. Syrran tog en hel del kort hon med nästan lika många som mig så ja.. en del kort kan vara tagna av henne, det har jag inte koll på ^^

Det har varit en rolig dag med mycket hejade och ätande :) Som sagt så blev det inga bra kort det tycker jag är lite tråkigt men det fick gå endå^^

När det var slut runt 3-4 gick vi till den stora mässan och tog det lungt där ngn timma. Jag och Elin gick runt där en bra stund innan vi åkte hem. Det jag köpte var:
45 strumpor HAHA^^ Det är standarden för oss att varje år köpa en omgång med strumpor på samma ställe. Mina strumpor lyckas alltid komma bort långt innan GHS är igen så nu passade jag på att köpa flera omgångar. 3 häststrumpor och 42 vanliga.
Sedan hittade jag ett fint träns. Hade inte tänkt köpa träns men det blev så endå.
Sedan köpte jag ett schabrak, det är alltid kul att köpa :)

Det har varit en bra dag men nu är jag trött :)

/ L i n a

Det kallar jag bra film!

Igår kväll kollade vi på "The three musketeers". Och gud så bra! Humor, action, kärlek. Allt fanns med. Såååååå bra att den får hela 5/5 hjärtan ♥♥♥♥♥. Och gud så snygg Logan Lerman var i den filmen! Det gjorde filmen lite extra bra. ;)

Idag är vädret underbart! Gick ut och släppte ut hästarna halv tio. Och då möts man utav en inte för varm men endå inte så kall vind, fåglar som kvittrar, en klarblå himmel och grönt gräs. Våren, gud vad jag älskar våren.:)

Ville bara säga att ni bör lyssna på Miley Cyrus cover på en Bob Dylan låt. Lonesome heter låten. Så underbart bra!

Gillar hur tallen är längst ut i kanten och är det enda som sticker upp. Och hur himmlen är en perfekt bakgrund. :)

Bye bye///R<3


Äntligen!

Ja, vi på denna bloggen älskar verkligen fredagar och helg. Och sommarlov...jisses vad vi älskar sommarlov. ;) Men vem gör inte det liksom.

Dagen på "jobbet" har vart hyffsat lungt. Särskilt eftermiddagen. Då jag satt och målade för det mesta. :)

Idag har jag lite tecken på att våren är påväg.

Okej, detta är inte riktigt ett vårtecken, det är min gulliga katt. Men ett tecken kanske kan vara att han inte vill gå in utan vill sola sig lite. ;)

Vattenpölar (eller vattenkyssar som det också kan kallas) finns överallt. Vart man än går så kliver man i dom.

Och eftersom det finns vattenpölar överallt så får man gå med gummistövlar överallt också. Så att man håller tossingarna torra och varma.;)

Och ett tecken är ju såklart, att gräset syns nu. Det är grönt ute nu gott folk! ;)

Saker som har begravts under snön kommer fram. Och trädgården som sett så ren ut blir nu väldigt stökig.

Grusvägarna får sina svaga bitar som sjunker in och det bildas hål lite här och där. Se upp när ni rider på vägarna. Dom är lite mjuka just nu. ;)

Och ja, det är grönt ute! Så härligt att se gräs och åkrar ute nu. ;)

Ja, detta var dom vårtecknen som jag tog kort på. Våren är så härlig. Fåglar som kvittrar och blommor som kommer upp ur jorden och smyckar våra vägar och ängar. :)

Bye bye///R<3

Fredagfredagfredag!!



Ja äntligen fredag, yes! Elle ja, veckan har gått väldigt snabbt. Det känns värkligen inte som att det var en vecka sedan som vi flög till Bryssel! Helt otroligt så snabbt tiden går!:)

I dag efter "jobbet" For vi till stan en snabbis. Har nu packat lite saker som ska med till moster. Ska nämligen sova över där i dag för i morgon bär det av til lGöteborg horse show! Man kan säga att det är min och syrrans uppgift att få iväg alla i tid. I morgon åker vi runt 08, hämtar upp mamma och sedan till borås för att vänta in några personer där. Sedan bär det av :) Kameran föjer så klart med :)

Nu måste jag värkligen rusa, bye!:)

/ L i n a

En dag kvar

Ja, imorgon är det fredag och jag längtar! Fredagar är den lugnaste dagen. Så det är ju skönt. ;)

Ska be pappa att hyra filmen "The three musketeers" har velat se den såå länge nu. Och den fanns att hyra. Så då kan jag stryka en film från min filmlista. ;)

Idag har det vart ett så underbart väder. Var glad att vi gick en promenad på dagen med barnen. Jag var så sugen på en promenad. Och sen när jag kom hem så tog jag och mamma en promenad runt sjön. En fotopromenad var det allt. Så ja, jag har en hel del bilder till er. ;)

Jag har under två dagar duschat på kvällen och sen kunnat sova till 05:50. Vilket är så skönt. Sen har jag kunnat gå ner, sätta på tvn, göra mig två mackor iställer för en och en kopp oboy och kollat på "Little people, big world" och kunnat kolla på det till kvart över 6. Och det är så skönt att inte behöva stressa så. Men så fort skolan börjar så får jag la gå upp tidigare. Men man får ju njuta medans det varar.^^












På den här sista bilden så sa jag till mamma "Mamma kolla en fågel, perfekt när den sitter i trädet så!" och jag tar upp kameran och när jag håller på att ficka skärpan på bilden så flyger den sin väg och hamnar istället flygandes lite lägre bort...-_- så typiskt. Hade vart så fint med den svarta kontrasten av en fågel i trädet.

Bye bye///R<3

Redan vår?



Det går helt enkelt inte att klaga på vädret, så underbart! Fast tycker nog att vintern kan få vara kvar ett tag till annars blir våren för lång. Men det är endå skönt med lite vår känsla!:) DEt enda är att det är värsta isbanan överralt så att man riskerar att hamna på rumpan så fort man går utanför dörren. Än har jag klarat mig men det är bara en tidsfråga innan det händer^^

I dag har det varit en vanlig dag på APL:n, lekt och lekt hehe^^ På rasten smet jag, Syrran och R till mammas jobb och tiggde till oss äppelpaj med vanlijsås, mums!^^
Nu har jag varit hemma i över en timma. Har hunnit ta lite kort (exakt 13st) Jag hade tänkt ta lite vårkort men hittade värkligen ingenting men det får bli några bilder endå :)

Nu vill jag fika men har inget att fika så får hoppas på att mamma och syrran kommer he mmed något gott :)

/ L i n a

Två dagar kvar, sen får jag sova ut

Ja, snart är det helg och det längtar jag efter så mycket. Orkar som sagt inte gå upp halv 6 varje dag. Dock har jag kunnat sova tilll 06:50 två dagar i rad! Och bara några få minuter gör mycket kan jag säga. Men snart får jag sova ut.

Som sagt i tidigare inlägg av L, så fick vi en väldigt konstig fisk att äta idag. Och vanligt matris. Och jag har väldigt svårt att äta vanligt matris med fisk i skolan. Och hemma. Ska man ha fisk ska man ha potatis. Och så ska fisken smaka gott och inte vara för neutral. Om man nu säger så.

Jag ville bara tipsa om bandet "Hurts" så grymt bra musik. Vet inte hur jag ska förklara stilen. Men om ni lyssnar så kan ni la kommentera vilken stil ni tycker dom har. :) Lyssna på deras låt "Stay" så underbar!

Nu ska jag och mamma kolla på "Trassel" världens gulligaste film typ.♥

We say goodbye in the pouring rain
And I break down as you walk away.
Stay.
Cause all my life I felt this way
But I could never find the words to say
Stay

Hurts - Stay

Bye bye///R<3

Snart helg, äntligen!



Ja, nu längtar jag värkligen efter helgen och sovmorgnarna som hör där till... Vist, veckan har hitills gått snabt men jg orkar värkligen inte gå upp kl 06 5 dagar i veckan X) Såååå bekväm är jag! Men eftermiddagarna blir så mycket kortare när jag lägger mig vid 21 för att orka upp nästa morgon. Haha aja.. de flesta får ju stå ut med det varenda skoldag^^

I dag har det varit ganska lungt på förskolan trots nästan 20 barn^^ Kommer knappt ihåg vad jag har gjort i dag allt har bara rullat på. Till middag fick vi värsta konstiga fisken med svart lager av kryddor och kornflakes eller vad tusan det var. Men det gick att äta tycker jag. Inte för att barnen gillade det vilket jag fullkommligt förstår. Den var så konstig att det till och med pratades om hur alla hade reagerat på fisken när jag hade rast haha^^
Vad jag ville säga i det här inlägget har jag absolut ingen aning om. Inte om den skuma fisken iaf men det fick bli se endå bara för att den var så skum ;)

/ L i n a


trött som bara den

Jag glömde att i mitt förra inlägg skriva vad jag tyckte om presenterna jag fick av E&L. Börjar med att säga tack såå mycket! Filmerna kommer att kollas på i helgen. Och kan ju säga att en västern film med Jackie Chan och Owen Wilson kan ju inte gå fel;) Och den andra kommer bli väldigt intressant att se. :) Armbandet var sååååå fint! Alldeles perfekt. Hur vacker som helst. Tack mina små gullungar för dom presenterna.:)♥

Känner att tiden på förskolan tröttar ut en som bara den. Är hur trött som helst just nu. Och imorse så kunde jag sova till 05:50. Och det var hur skönt som helst. Och planerar på att sova till 05:45 imorgon. Tänker nämligen duscha nu ikväll. Så att jag slipper göra det imorgon. Min morgon är väldigt stressig. Och den har vart likadan sedan ja, nian. Vaknar 05:30 går up 05:35, går ner sätter på tv:n, går in till köket gör min macka och ett glas juice. Sen tittar jag på tv till ungefär 05:50. Efter det så duschar jag, sen sätter jag på tv:n uppe på rummet. (Nyheterna är det enda som finns att kolla på) blåser håret, plattar håret och är klar med det runt 06:15, sen sminkar jag mig, och klär på mig kläder, borstar tänderna. Sen är jag klar med allt för att åka till bussen kl 07:10.( Okej, när jag väl hade kommit halvvägs i att förklara min morgon så tänker jag, okej vem kommer bry sig om det här? Men tänkte att jag fortsätter ändå) xD Så ja, där har ni en liten inblick i hur min skolmorgon ser ut...varje dag samma sak.^^

Ne nu ska jag då inte tråka ut er mer.^^:P

Bye bye///R<3

Fettisdagen...

Ja idag är det fettisdagen. I söndags så var det ju...em, en annan sådan dag då man äter semlor.^^ Så då åt jag det. Och idag på förskolan så fick jag ta en rast i lekandet för då blev jag bjuden på semla och saft. Mumma!!
Och om jag inte har helt fel så kommer snart storasyster hem med semlor till oss alla. Så då kommer jag ha ätit min tredje semla för i år. Det brukar oftas bara bli en semla per år, men nu blev det allt tre. ;)

Hade så gära velat (som L) bjuda er på nya bilder tagna idag. Men hann inte detta idag. Nä jag kom hem så blev det äta och sen stallet. Och efter det så skulle jag möta mamma som hade gått på en promenad. Och när jag då kom hem så var solen påväg ner och jag hade då ingen ork till att ta ut kameran och fippla med den. Förra gången jag hade ute den när det var kallt så fick den en suddig fläck på linsen. Så inga av mina kort fick skärpa. Dock gick den bort när jag kom in i värmen igen. (Onödig information, I know!) ^^

Vill ha tidiga sommar morgonar och sena kvällar. Särskilt med personer som står en nära hjärtat!♥

Bye bye///R<3


Tisdag var det i dag ja:)



"Tisdag var det i dag ja" och ännu en dag på förskolan med stim och stoj. I morse kom jag dit med trötta ögon och segt huvud. Kände mig inte alls redo för att leka med barn men det släppte sedan när jag var med i 5års gruppen. Fikade, fick mig en kopp kaffe  och sedan en massa hängandes barn. Det piggar alltid upp :)
Sedan följde jag med 5åringarna till matsalen. Det kändes en aning konstigt att komma dit igen och äta men det var kul. Vi pratade om dinosaurie filmer så det gick lätt och smidigt där med.

När jag kom hem tog jag med mig kameran ut. Efter att ha varit på förskolan en hel dag går det inte att inte vara trött när man kommer hem. Så kameran piggarar upp en aning. Tog bilderna som är ovanför och blev ganska nöjd med dom:) Nu BORDE jag gå ut till stallet och fixa det som behövs fixas för sedan ska vi på kalas hos kusin som fyller 12 år i dag, Grattis!:)

Hej hopp!

/ L i n a

Home from Brussel!

 
På väg till flygplatsen och sedan, i flygplanet ( och som bilden visar är ju det uppenbart ^^)
 
På väg till mosters lägenhet i Bryssel och på andra bilden är det en bild på, som jag förstod det, Europas största Bokskog. Synd att det inte syns så bra på bilden men det var jätte vackert och träden var väldigt stora :)
 
 
 
Bilden på det stora palatset är Kungapalatset där kungen bor. När flaggan är uppe är kungen hemma så ja, han måste ha varit hemma vid den tiden (flaggan är alra längst till vänster högst upp^^)
 
Autonium (gigantisk autom som ni nog förstår hehe :) ) Och det andra vet jag inte vad dte heter men det var väldigt fint iaf :)
Alla dessa bilder tog jag i Fredags. Tog det väldigt lungt och åkte lite bil för att se lite sevärdigheter :)
   
 
 

Andra dagen (i gpr alltså) Tog det lungt, åkte tunnelbana in till Shoppingcentrumet i Bryssel. Gick runt och kolalde i olika klädafärer, fick smaka på Frans voffla som var super god. Sedan gick vi till torget där alla mäktiga byggnader fanns. Synd att husen inte fick plats på Iphone kameran^^ Sedan gick vi och såg den berömda "kissande pojken" Tyvär var han utkläd till en drake(?) Så fick inte se så mkt av honom ;)
Sedan fick vi smaka på Körsbärsöl, riktigt god faktiskt. Smakade inte så mkt öl annars hade det varit blä. På kvällen gick vi ut och tog ngn drink, åt thaimat och åkte hem igen, såg första avsnittet av LOST. Super nice att se ett störtande flygplan på tv:n hehe ^^

På väg hem.

Ja hm.. vet inte om jag ska tillägga ngt..
Var faktiskt inte alls så nervös på flygplatsen. Det var bara att följa folket och låtsas om som att man var resvan hehe, lätt och smidigt :)
Vet inte hur många gånger jag var påväg att läsa en skyllt och kom sedan på efter att ha börjat läsa två bokstäver att det var ju inte på Sv, så dum man kan vara asså^^

Jaja... tror inte det finns så mkt mer att tillägga. Kul att ha fått prova lite nytt och så :)
Nu är jag trött och har redan pyjamas på mig^^ I morgon blir det förskolan. Ska bli skönt att göra de sista två veckorna på APL:n även om det är kul på förskolan så vill jag tillbaks till skolan och återgå till de gammla rutinerna :)

Bye bye!

/ L i n a

Sista dagen på lovet...

Ja, idag är det sista dagen på lovet. Men vi ska inte vara ledsna för det. Söndagar har alltid varit en dag med smått ångest för mig. Sista dagen på helgen. Dagen innan måndagen då man ska tillbaks till skolan. Under åren har det blivit bättre. Men känner fortfarande lite ångest på söndagar. Men men.

Har funderat på att till sommaren, eller på sommarlovet. Fixa mitt hår blondt/mörkblondt/ljusbrunt med slingor. Har funderat lite på det. Men jag vet inte. Jennifer Anistons hårfärg är väldigt fin! Så vacker är hon. Så ja, vi får la se hur det blir med det.

Did you regret
Ever standing by my side
Did you forget
What we were feeling inside
No more left
To forget
About us

Demi Lovato - Forget

Bye bye///R<3

So I guess I'm a fool, I'm a fool in love

Dagen har vart slö. Den har innehållit film och fixande av stallet. Kollade idag på filmen "16 candles" eller som den på svenska heter "födelsedagen", med Molly Ringwald. Har sett den förut, men den är så gullig och rolig. Igår kollade jag på första "Step up" filmen. Med Channing Tatum. Såå bra! Jag gillar dans och hade gärna dansat, särskilt mordern dans. Och jag vill gärna se dom två andra "step up" filmerna. ;) Kan även säga att alla "Bring it on" filmerna är bra.

Resten av kvällen kommer spenderas med att äta en god kvällsmat, tittande på AFV och käka godis. ;)

As the smoke clears
I awaken, and untangle you from me
Would it make you feel better to watch me while I bleed?
All my windows, still are broken
But I'm standing on my feet

Demi Lovato - Skyscraper

Bye bye///R<3


everything don't need to be perfect...





And even though it kills me
That you have to go
I know it'll be sadder
If you never hit the road
So farewell!

Rihanna - Farewell

Bye bye///R<3

En liten runda

Jag tog nyss en liten runda i trädgården och tog lite kort. Har nu suttit och redigerat dom. Och kan ju säga att jag är väldigt nöjd. :) Ska ut lite senare också men batteriet måste laddas först. :)








Så, detta är vad som blev av utav min lilla runda. :) Mer bilder kommer senare idag. :)

Som ni kanske vet så åker L iväg över helgen. Så jag får la hålla igång bloggen i helgen. Om inte L kommer in med ett blogginlägg ändå. Hoppas hoppas.;)

Bye bye///R<3

Fredagen den 17 februari

Godmorgon mina fina! Idag är vädret underbart fint. Hoppas att det håller i sig hela dagen. Vill gärna gå ut och ta kort idag. Behöver nya kort till bloggen. ;)

Har hittat lite nya bra musik. Detta är inte direkt det jag brukar lyssna på. Men gudars vad bra!
Lana Del Rey heter hon. Hennes album Born to die är så bra! Lyssna vetja. ;)

Igår kollade vi på två filmer. Först kollade vi på "Letter to Juliet" såå bra film alltså! Och sen när pappa kom hem kollade vi på "Capten America" den var väldigt bra faktiskt. Det kommer en tvåa också. Vilket är bra. ;) Så jag rekomenderar er att kolla på den. :)

Idag ska jag inte göra så jätte mycket. Städa mitt rum kanske. Rida skulle vart roligt att göra. Har inte ridit på...ja väldigt länge. Allt för länge. Stackars gammla gubbar, får inte komma ut från hagen. Dock tror jag inte dom har någonting emot det heller.^^

Feet don't fail me now
Take me to the finish line
All my heart, it breaks every step that I take
But I'm hoping that the gates,
They'll tell me that you're mine

Lana Del Rey - Born to die

Bye bye///R<3

Tjenare tjenare!



Gick upp tidigt i dag för att hinna med en ridtur. Oj vad härligt väder kan jag säga! Solen höll på att gå upp när vi red (fast det gör den ju fortfarande) Det var väldigt härligt och inte ett dugg kallt :)
Nu har jag precis duschad och ska snart göra mig iordning och packa det allra sista. Så egentliken få jag inte sitta framför datorn för mamma. Hon tycker att jag tillbringar för mycket tid här men jag kan upplysa er om att det är mamma som alltid kommer in så fort jag har satt på datorn! Okej... i bland kanske jag sitter här vid fel tillfällen men ja, jag måste ju få uppdatera lite blogginlägg!^^
Juste, kameran FÅr INTE följa med :( Den tar för stor plats i resväskan. Det känns lite surt men ärligt tarlat tror jag inte att jag hade hunnit fota så mkt. Hoppas nu inte att det är värsta bästa solnedgången eller något annat häftigt/vackert! Då kommer jag sakna min kamera.
För mig är det ganska stort att resa för första gången. Endast jag och syrran, helt ensama och övergivna ;O Aja...det får la gå ;)

Dags att bege sig till Belgien!:) (nåja..om några timmar)

/ L i n a

Weekend trip:)



Äntligen har jag börjat planera lite packning till helgens resa. Får alltid ångest när det gäller packning och skulle helst vilja ta med mig hela garderoben. Men i stället får jag bara ta med mig kläder för två dagar. Jobbigt! Just nu känns det som att mina kläder är slut för det känns som att inga kläder passar. Nåja, det är ju bara över helgen så det ska jag nog ha kläder till^^ Tyvär vet jag inte om kameran kan följa med. Ska ha packning som väger mindre än 10 kg för jag lär ju shoppa något som jag vill ta med mig hem också. Men om det är så att kameran inte följer med ska jag ta massa iphone bilder, de duger lika bra. Som sagt, det är bara över helgen. Det dummaste med att ha med sig kameran tycker jag är  att man är så fokuserad på att ta bra bilder och ta kort på allt så att allt man ser, ser man bara genom kamera linsen och inte rakt på föremålet^^  Så på ett vis skulle det vara väldigt skönt att lämna kameran hemma.
Skulle vilja åka dit på våren någon gång när alla pappegojor kommer fram och alla frukter börjar växa. Det skulle varit väldigt kul att ta kort på! :) Men den resan ska nog hinnas med också.
Förmodligen kommer jag ha dödsångest innan planet lyfter haha^^ Har bara åkt småplan som bara går plats två personer i och det tyckte jag var skit skoj! Stora plan kan ju inte vara värre;)

Dags att packa gott folk!

/ L i n a

En dag med shopping...

Ja, idag har jag och resten av familjen vart och handlat kläder m.m. Jag köpte:
Tre linnen
En blus
Ett par jeans
En jeansjacka (har velat ha en så länge och nu har jag det) ^^
En sminkborste

Ja det var la det. :)

Restan av dagen har jag kollat på filmen "Vampyrer suger" den var lite överdriven men rolig.^^ Filmen "Abduction" fanns att köpa där vi var, men fick tyvärr inte med den hem.(Den fanns inte att hyra föresten). Men men.

Igår kollade vi på "The zookeeper" den var väldigt rolig och romantisk.^^ Den rekomenderar jag er att se.
Idag ska vi se på "Midnatt i Paris" hoppas att den är riktigt bra. :)

Okej, jag tänker nu göra er en lista av alla dom filmer (som jag kan komma på) som jag vill se:

- Abduction
- journey 2: the mysterious island
- Hunger Games
- War horse
- we bought a zoo
- The woman in black
- Wanderlust
- Detention
- The three musketeers
- En gång i phuket

Ja, det var dom jag kom på. Så detta är alla dom filmer jag vill se. Önskar att jag hade alla här hemma nu och kunde se dom.^^

Men den som väntar på någonting bra väntar aldrig för länge. ;)

Mama, I found a man
Who loves me and understands
Papa, he's quite a man
He adores me, he's my biggest fan
And don't get me wrong,
I know he's not perfect in your eyes
But somehow he's flawless in mine

Rihanna - Fool in love

Bye bye///R<3

Kusiner hela dagen:)



Den här natten har tre av våra kusiner sovit öve hos oss. Vi har haft väldigt roligt vissa stunder medanns andra stunder har vi inte varit överräns. I går tex när vi skulle mysa framför en film med allt alla hjärtans dag godis var de inte överräns om vi skulle ta Lejon kungen eller pocahontas. DEt tog säckert 20 minuter innan de var någorlunda överrens^^  Natten var extremt dryg. Den halv söndriga madrassen jag låg på var jätte obekväm och Mira envisades med att också ligga på den så att mina ben inte fick plats. Så jag har allså inte fått mycket sömn^^
I dag har vi bygt en snö vulkan, försökt åka pulka, mockat och suttit framför tv:n hehe ^^
Det har varit roligt iaf men nu är jag trött!

Bilden tog jag i dag en snabbis innan kusinerna kom ut :)

/ L i n a

happy valentine's day!

Glad alla hjärtans dag!

Hade redan imorse gjort ett blogginlägg från mobilen, men det krånglade så fort jag skulle ladda upp en bild. Så jag struntade i det och gör nu ett annat inlägg. :)

Idag så ska det mysas till med film och godis. Storasyster ska hyra film. Och filmen abduction står högst på listan. Har längtat sååååå länge på att få se den! Så hoppas hoppas hoppas! :D
Finns såå många filmer jag vill se nu, som inte har kommit ut än. Jag vill se alla dom nu! ^^ Ska kanske på bio på en utavdom med E&L! :) Med snyggingen Josh Hutcherson i huvudrollen!♥

Igår fick jag ont i min tunga och käkarna. Precis som jag bitit mig och blivit öm. Och nu när jag sväljer har jag inte bara ont i halsen utan även i ena sidan av käken och tungan...konstigt konstigt.

Har spenderat dagen med att fixa håret och sminka mig^^ Alltid roligt att sminka sig, tycker jag! ;) Håret har jag fixat i mittbena. Inte för att jag ska någonstans, men det är alltid roligt att sminka sig endå. ;)

Tänkte först ta en googel bild, men ville ha en jag själv tatt. Så, love to you all!♥

Bye bye///R<3


Alla ♥ dag!



Alla hjärtans dag var det i dag ja! :) Hade helt glömt av det i morse men blev påmind så fort jag kom på att jag var tvungen att städa i dag^^ Städa på alla hjärtnas dag kan man ju tycka värkar vara tråkigt men ärligt tarlat är det ganska kul att städa trots allt :) Det tog ett tag innan jag och syrran kunde slita oss från tv:n men när vi tillslut lyckades gick det snabt och nu är vi klara. Nu väntar vi på att kusinerna ska komma till oss. DE ska vara här runt två. Sedan runt 18 kommer resten av mammas släckt. Vi ska äta god mat och ha det trevligt. Det är tredje året i rad som vi har den här måltiden. Annars brukar det bli frukost men i år passade det inte så det får bli mysig kvällsmåltid ist :) Hoppas man får lite alla hjärtans dag godis ^^

Sitter just nu och lyssnar på musik! Haha äntligen har spotify kommit till min dator det var på tiden asså^^
Hittat ett grymt band med 5 söta killar som sjunger väldigt bra. Gissa!^^
När jag har mer tid ska jag söka på alla låtar som R har tipsat om här på bloggen och kanske lägga till några på låtlistan. Har redan flera låtlistor på spotify som jag och syrran gjorde för ett bra tag sedan men nu har jag tröttnat på alla de låtarna. Typ massa Lady gaga, Bruno Mars, Selena Gomez, Rihanna och liknande artister. Tror jag ska ta bort alla låtar och börja om på nytt ^^

Ha en bra alla hjärtans dag! :) ♥

/ L i n a

Hästpoträtt^^



Ja.. eller vad man nu ska kalla det^^ Tycker att dom är så söta i bland när dom inte ruskar på huvudet och gör fula hopp :)
Aja... nu måste jag packa upp matvaror ^^

/ L i n a

Vackra, underbara djur ;)




I bland när jag har tråkigt oh vädret är soligt och fint brukar jag ta med mig kameran ut till hästhagen. Hittar en bekväm plats och bevakar hästarna vad dom har att göra i hagen^^ Nu kunde jag ju inte sitta ner men det gick bra endå. Solen värmde så det var inte kallt.
Och ja.... vist är hästar underbara djur? ^^
Nu är det matdags!

/ L i n a

Underbara soool :)























Vet inte om jag gillar bilderna eller inte. Om färgerna är ok eller inte. Ska nog redigera bilderna "normalt" ;)Men ja... ni får se dom endå orkar inte redigera om alla bilder^^
Var iaf ute en sväng med Mira. Tror jag var ute ganska länge. Vädret är så himla skönt och Mira bara for runt överalt i snön. Hon tycker det är väldigt kul att följa med ut som ni kanske ser^^ Kastade pinne till henne så att jag kanske skulle få några roliga kort men det fick jag inte^^ Ist blev det ett sött kort med öronen rätt upp.
När jag var tillbaks hem såg jag ett stort fotspår som påminde med en gång om lodjur. Vet inte om jag inbillade mig eftersom att min mormor nyss sett lodjur. Skulle så hemskt gärna villja se ett lodjur, de är så fräcka ;) Tog kort på det och jämnförde det med Miras spår. Tassavtrycket var grovare och mycket större än miras. Så ja... kanske kanske^^

Nu ska jag äta årets första semla, yeeey!;)

/ L i n a

Typisk söndagskväll

Ja, här hemma tittar vi på "Så ska det låta". Det är ett program man sett många gånger. Det är väldigt roligt att kolla på. Dels för att man själv kan sitta och klura lite på låtar och även sjunga med. Mysigt värre!

Gick ut och hämtade ved förut och såg att himmlen var prydd av små vackra stjärnor. Men hade varken orken eller motiationen att ta kort på dom. Ville inte stå där ute i mörkret själv och hade ingen ork till att visa er ytteligare ett par stjärnbilder. Hoppas inte ni har tröttnat helt på sådana bilder. För det kommer nog komma fler av dom. ;)

Om ändå våren kunde komma snart. Vill ta kort på blommor. I sommras var man så trött på att ta kort på blommor, men nu vill man det. Vill ha sommar och tidig morgon. Då man går upp runt 5-6 och tar på sig en tjockatröja, hänger kameraväskan över axlen och kameran runt halsen och beger sig ut. Ser hur solen sagta går upp och värmer marken med sina strålar.:)

Men man får la njuta av snön medans den är här anntar jag. Har ju längtat efter en riktigt vinter hela vintern. Så man får la vara glad av lite snö. :)


I can pretend that I'm not lonely
But I'll be constantly fooling myself
I can pretend that it don't matter
But I'll be sitting here lying to myself
Some say love ain't worth the buck
But I'll give every dime I have left
To have what I've only been dreaming about

Rihanna - We all want love

Bye bye///R<3

Fotorunda

Idag har jag kollat på film, lite på tv och datan. Sen har jag mockat och även (som rubriken säger) gått en liten fotorunda. :) Mitt rum behöver städas (gjorde det aldrig igår, men det får la bli att jag tar mig i kragen och gör det imorgon) ^^

Vädret har vart helt underbart idag!! Synd bara att jag inte varit ute mer. Var ute i drygt en timme bara. Hoppas på lika bra väder imorgon!:)

Gick som sagt en liten fotorunda idag. Nyss faktiskt. Blev stående vid grinden en stund eftersom jag hade fullt minneskort. Så jag stog där och raderade 135 kort. Sen kunde jag fortsätta. Det jag fångade på kort idag var hästarna, en strumpa som hängt ute på tork sen i sommras^^, snö som kastades framför kameran, snö och ja. Ni kan ju såklart se för er själva.^^






Jag är faktiskt väldigt nöjd med alla dessa bilder. På strumpkortet gjorde jag så att jag tog kameran under och chansade på att få fokus. Och fokusen hamnade mitt i prick. Gillar även alla bilder redigerade med "cross process" är nog lite beronende av det. Ville nästan ha alla bilder i den. Men var tvungen att låta bli på vissa bilder.^^ ;)
Alltid lika skönt att komma in redigera sina bilder och känna att man blev nöjd med alla sina bilder.:D

(Och för er som inte viste det så dog Whitney Huston igår, 48 år. Så ja, R.I.P)

Bye bye///R<3  

Woter woter and blött.



Nu när alla i min familj bestämde sig att vara så osociala som möjligt gick jag och fotade vatten i duchen. Med mig tog jag en pannlampa, folie och blixten. Tja.... det blev blött kan jag ju påpeka. Men det var kul att fota vatten igen. Det blev hela 95 bilder på bara massa vattendroppar^^ Anledningen till att jag ville fota vatten var för att jag blädrade igenom månaderna i våran blogg och såg massa bilder som jag tagit på vatten :)
Struntade i att lägga till någon rolig färg på bilderna. De får vara som de är helt enkelt. Blev lite tråkiga kanske men jag gillar dom endå trots deras tråkighet^^
Vilken blev bäst?:)

/ L i n a

Orange himmel, kass bild!



Jag vet inte varför jag gick ut och fotade i typ 10 minuter^^ Men jag gjorde iaf det efter att alla melodifestval låtar varit. Känns som att jag inte kan följa ett enda tv pogram längre utan att tröttna efter en kvart! Förr följde tv pogram nästan varje dag tills de var slut för sesången. Nu längre orkar jag aldrig se klart. Fast tycker inte det är något negativt^^ Väldigt skönt att inte vara beroende av ett tv pogram :)
Jo juste.. vart var jag... som sagt, jag gick ut och fotade. Alltså, färgen är så himla cool! Det måste vara lilla byn som lyser upp himlen sådär fint? Aja, redigerade några bilder så att de skulle bli mer intressanta men såg att kvaliten blev kass här på bloggen. Slängde upp en orginal bild och såg att kvaliten blev lika kass^^ Aja, så kan det gå. Hade lust att blogga lite så slänger upp bilder endå. Ska försöka släppa alla dessa himmel bilder och ta kort på något annat. Känner själv att de börjar bli lite tröttsamma att visa upp :)

(GÄSP) vaknade kl 7 i morse av att en radio gick igång på högsta volym. Hoppades på att någon skulle höra oljudet och stänga av den men inte då. Så det var jag som fick stänga av den. Smart nog, znoosade jag den bara så att radion gick igång igen efter 10 minuter. Som tur var slapp jag gå upp en andra gång^^ Fast somnade om och gick sedan upp kl 10...^^

Aja... vad ska man hitta på nu tro?

/ L i n a

Muffins med glasyr.



Ja, jag har inte glömmt att det var 3st matglada personer som önskade mer mat i  bloggen. Jag vet inte om ni ville ha recept eller mat bilder? Ni får nöja er med endast muffinsbilder tills vidare. I kateorin "länkar" som finns på våran blogg kan ni hitta en perfekt blogg som ger recept på massa godsaker ;)
Dessa muffins har syrran gjort. Jag gjorde sockerkaka men tyckte inte att en torr sockerkaka var så kul att ta kort på så i stället visar jag dessa kladiga choklad muffins som blev helt perfekta i smaken ;)
Jag vet inte hur man ska ta kort på mat i huvudtaget för att det ska se gott ut. Det är la bara att öva antar jag^^

Nu ska jag ut och rid min polle. Jösses vad lat jag har varit i dag. Jag är på väg att bli en soffliggare om jag inte skärper mig. Ja, jag måste röra på mig mer helt enkelt ;)

Kanske bloggar mer senare ;)...

/ L i n a

Lov!

Ja, nu är det äntligen lov! En heel vecka. Och om planer går som planerade så kommer den här veckan innehålla bland annat shopping och HP maraton (igen).^^ Filmerna är ju bara sååååååå bra!♥

Imorgon kommer dagen dock innehålla rensning av min garderob. Kommer nog nästan att kunna skänka bort halva min garderob...^^ Dock är det behövligt. Sedan behöver hela detta rummet en genomgång med dammsugaren. Så morgondagen kommer bli en städ och rensnings dag! ;)

Take me away
I wear my heart on my sleeve
Always let love take the lead
I may be a little naive,
You know I’m drunk on love
Drunk on love
Nothing can sober me up

Rihanna - Drunk on love

Bye bye///R<3

Idiot träd, flytta på er!




Har slöat på soffan ända sedan jag kom hem kl 14. Har inte orkat göra någonting förutom att surfa runt på datorn och äta X)
När solen gick ner blev det en så himla fin färg på himlen så jag bestämde mig för att det var dags att resa sig från soffan. Sprang allt vad jag orkade till högre höjd så att himlen skulle synas bättre men efter ett tag, när jag var högst upp på toppen och var halvt död efter springmarsen, insåg jag att träden fortfarande är i vägen! Duma träd, i bland blir jag så trött på att bo i skogen. Kan inte träden bara flytta sig lite, några hundra meter bort bara, så att lite öppna fält kommer fram och så kan ju alltid en fin liten sjö läggast till nära huset. Aa, det skulle vara något;)

Trots kassa bilder måste jag bara visa två stycken bara för att jag ansträngde mig så mycket för att ta dom ;)^^

/ L i n a

Äntligen lov!



Yees, äntligen får man sova ut på morgonen i en hel vecka! Sömn, härlig sömn! ;) Det är så kalrt lite tråkigt att ha lov nu när man värkligen har kommit in i de nya rutinerna och har lärt känna barnen bra. Men det är också skönt att ta paus från allt stå hej och alla höga ljud som alltid är på förskolan^^
Det var lite tråkigt att säga hej då till de få barn (3st) som var kvar. Lekte nämligen väldigt energiskt med flygplan och bilar. Det var faktiskt kul, hehe ^^
Nu när jag har lekt med barn i två veckor märker jag hur jag börjar prata med djuren som om jag pratar med barnen och i dag när jag gick ut med kameran kom ja på mig själv att jag sjöng Bamse sången högt för mig själv, haha^^ Barnlåtar fastnar på hjärnan helt enkelt. Men för att undgå pinsama situationer som att någon skulle höra mig sjunga Bamse sången, ska jag försöka släppa Bamse från hjärnan:)

Nepp, nu ska jag äta efterätt!

/ L i n a

Första dagen

Ja, idag gick jag till dagiset. Kände mig frisk och det kändes skönt att vara där och inte känna sig febrig.^^ När jag kom hem hade jag ont i pannan (inte konstigt) och sen sov jag en timma eller så. Så efter det så tog jag tempen och då stog den på 38.2. Men då hade jag haft öronen värmda i kudden. Så tror inte jag har den tempen.
Efter det gick jag ut till stallet och fixade höet och fyllde upp vatten i hinkarna. Och sen kom jag in och värmde tre amerikanska pannkakor som storasyster hade lagat tidigare idag. Mumma!! :)

Och för er som inte lyssnat än...Rihannas nya album säger jag bara (den kom ut 2011, men det är hennes nyaste) låtarna är såå grymt bra!! ;)


Dom här bilderna var såå tråkiga innan (säger inte att dom är roliga eller bra nu) men bara genom att redigera dom, kanske lite till överdrift, så kan man faktiskt visa dom här.^^ Så jag hissar lagom över redigerade bilder! ;)

Bye bye///R<3

1 dag kvar!!


Bilderna togs i går när jag tog bilderna på mira ^^

Yes! En dag kvar sedan är det lov. Längtar. Jag är inte van vid att behöva gå upp 6 varje morgon ^^ Man blir ganska bekväm av sig när man får ha sovmorgon två dagar i veckan ;)
I dag var äntligen R tillbaks på "jobbet" Kul det :) Så när det var rast tog vi en liten promenad. Haha just nu är det typ bara massa snack om vad barnen gör. De gör så roliga saker i bland och kommer med massa roliga kommentarer så man kan inte låta bli att skratta ^^

Love Lov ;)

/ L i n a

Nya rutiner.



Jag trode inte att jag skulle orka blogga i dag heller. Har gått runt och gäspat hela dagen i dag. De nya rutinerna gör mig värkligen trött. Jag går och lägger mig vid nio varje kväll och känner mig helt slut i kroppen. Vist, det är för det mesta kul på förskolan men det är mycket ljud hela tiden och mycket som håller i gång mig ( tex. barnen hehe) Men nu är det bara två dagar kvar tills lovet börjar, längtar!

När jag kom in genom dörren i dag såg jag kameran ligga på tv rums bordet. Kände då för att gå ut och få lite friks luft. Så jag tog med mig kameran för att försöka få slut på batteriet så att jag kan ladda det fullt sedan^^ Var bara ute 10 minuter sedan var det dags att rida. Äntligen är det inte för kallt för att kunna rida så man får ju passa på ;)
Nu är jag hungrig...

/ L i n a

Mjukstart...

Ja, denna veckan kommer bli en mjukstart. Kommer (förhoppningsvis) vara på dagiset dom två sista dagarna. Sen är det ju en veckas lov. Vilket är bra. Då kan jag vila mig extra mycket. :)

Idag har jag inte gjort så mycket mer än det vanliga. Halsen är bättre, hostan har minskat och ja, jag mår betydligt mycket bättre nu.

Någonting som jag längtar till nu (som jag vet måånga gör) är sommaren. Sommar kläder, convers, värme och fina dagar. Det är det jag vill ha nu. Åh på tal om kläder så fick jag ett shopping sug nu när jag nämnde sommar kläder. Tur att det snart är lov och att mamma sa att vi skulle ta en dag till shopping då. ;)

Wherever you're going
I wanna go
Wherever you're heading
Can you let me know
I don't mind catching up
I'm on my way
Just can't take the thought of you miles away

Rihanna - Farewell

Bye bye///R<3

Det går framåt...

Min feber minskar. Dock gör min hals mer ont. Eftersom jag har världens mest irriterande rethosta så gör det mer ont i halsen ju mer jag hostar. Mitt öga är bättre och menthol nässprayen gör sitt. ;)
Vädret är hur underbart som helst. Har när jag gått in i köket kollar ut och sett grenarna på trädet utanför som är alldeles glittriga av snön. Fått såådant foto sug. Men kan inte gå ut och ta kort. Sådan osis asså! Aja.

Har hittat tre nya låtar av Rihanna som är såå underbara!!! Kan ju säga att hela hennes album är bra. Men dessa är mina favoriter. Hennes album heter "Talk that talk" :)

Rihanna:

-Where have you been
- You da one
- Talk that talk

Lyssna. Särskilt den översta. Hon är en av dom bästa sångarna, utan tvekan!

Lyssna även på James Morrison - slave to the music. Den är så bra. Särskilt musikvideon, den gillar jag starkt!

Så nu har ni lite musik tips. (Dock vet jag nästan att L inte kommer lyssna på dom. Hon lyssnar inte så mycket på musik...eller?)

När man är hemma under en lång tid, så blir jag alltid beroende av att titta på vissa program. Jag sitter här varje minut och kollar. På morgonen är det "Little people, big world" kl 11 och efter det "Jon, kate och åtta barn" kl 12. ....ohhh skit!! kom just nu på att klockan är efter tolv och jag har inte anmält mig sjuk till skolan. skit också!...hm, det löser sig nog. Får skriva det till mentorn sen.^^ På tal om ingenting liksom.^^

Nu ska jag nog återgå till att titta på tv.^^

~~~~~~
 Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me, yeah?
Somewhere in the crowd

Rihanna - Where have you been
~~~~~~

Bye bye///R<3

Curling var det här ja!


Var bara tvungen att ta med den här bilden ^^ Det är så fint med snöflingor. Märkligt att de kan få en sådan fin form ;O

För en gång skull lyckas jag få Polka att fastna på bild;) Hon brukar annars bli väldigt tjurig och gå undan så fort hon får syn på kameran ^^


Och så sista bilden, ett ruttet gammalt bär, det är ju alltid kul att fotografera^^

Anledningen till att jag bloggar en andra gång i dag är för att jag bara måste berätta om vad jag har provat på i dag. Curling! hahaha, hemmagjort curling dessutom ^^ Men det gick faktiskt riktigt bra :) Vi åkte ut med fyrhjulingen på isen med de saker vi hade med oss. Så hämtade vi stora isklumpar som låg i kanten på sjön. I isklumparna borrades det håll och sattes i pinnar som skulle fungera som handtag. Sedan sopade vi en bana och gjorde märke i isen så att det bildades ett "bo" Eller ja, vad de där ringarna heter. Sedan blåste vi eld under isbollarna så att de skulle glida bra och oj, det fungerade jätte bra!Jag är glatt överraskad faktiskt :) Vi körde några omgångar sedan tog vi en paus och satte oss vid elden och åt nybakade bullar + kaffe och varm chocklad. efter ännu några omgångar curling blev det för kallt så vi bestämde oss för att återvända hem. Var ute i ca 3 timmar så det är bra :)

Haha ja, ni borde testa X)

/ L i n a

Old, red house and more.



Tog dessa bilder alldelles nyss. Gillar värkligen den eftekten som det kan bli på rost och röda gammla trädhus:D Mest av allt gillar jag nog den översta bilden mest:)

Jösses vad mycket kort jag har tagit det senaste! Min kamera har gått på högvarv hela februari känns det som. Jag laddade min kamera i går natt och nu är batteriet snart slut! Annars brukar det ta flera veckor innan batteriet tar slut. Kvaliten på batteriet blir ju så klart sämre men endå :) Anledningingen till att jag har  fotat så mycket är dels för att jag har haft energi och vilja till att fota. Men framför allt har det varit ljust när jag har kommit hem på dagarna villket det nästan aldrig är annars..
LYCKA!

/ L i n a

En härlig kväll på sjön.



Det här är min typ av lördags aktivitet! Så himla mysigt och roligt  :) Jag frågade nämligen mamma om hon ville gå med mig till sjön så att jag kunde få fota där. Tillslut blev vi ett helt gäng med fyra fotografer och som mamma kallar det "varm chocklad bäraren" (mamma då alltså) Och syrran. Vi gick runt på lite platser på sjön och fotade. Månen lyste upp väldigt bra så det var ju inte mörkt. Mamma och syrran fick springa runt som galningar framför kamerorna med varsin lampa^^ Hundarna hade på sig varma täcken så de sprang också med :)  Fast i början så gick jag i väg en bit själv och då knakade det och dånade under mina fötter helt plötsligt, det lät som att isen sprack, tyckte att det var väldigt obehagligt så jag skrek till, så läskigt! Resten av fototuren höll jag mig tätt ihop med de andra X) Jag viste förstås att isen var väldigt tjock och inte skulle rasa ihop men endå lixom ^^
Efter 1,5 timma gick vi hem, nöjda och glada med fryst hår så jag såg gråhårig ut XD

Japp, det kallar jag en lyckad lördags aktivitet. I morgon kanske det blir curling (stavning) på isen. HÄRLIGT! (Y)

/ L i n a

Efter en härlig skridskortur;)















Det var hur härligt som helst att åka skridskor. Eller kansnke inte just skridkor åkandet eftersom att jag hade de säsmsta skridskorna som man bara får ont av så jag åkte inte så länge och det gjorde ingen annan heller ;) Vi var fler personer på isen än vad jag trode hela 14-16 stycken :) Efter att vi åkt lite skridskor lagade vi mat, allt från korv med bröd till pastarätt som lagades på en sån där stor rund sak som läggs över elden ^^ Vi hade med oss pita bröd, grönsaker och köttfärs, mums! efter två timmar blev det trots allt för kallt så då begav vi oss hem igen :)

Här ovanför är resten av bilderna. Det blev fler bilder än vad jag hade trott ca 90 bilder under min fotorunda.  De är inget speciellt men det är la alltid kul att visa lite bilder ^^
Nu ska jag lägga upp en till bild som inte passar ihop med de andra bilderna. Tänkte att om jag visar den tillsammans med de andar bilderna ser den bara överredigerad ut och det vill jag inte men ja, ni får säga vad ni tycker.

Den har en speciell efekt och jag gillar den;)

Kram.

/ L i n a

Inga tår borta, yeey^^



Här har ni tre bilder som jag tog under tiden som jag var ute och fotade. Tyvär så blev inte skärpan bra (villket den aldrig blir -_-) Men jag gillar dom endå. Solen är ju frame så man det blir ganska fina kort faktiskt :) Fast mina fötter höll på att frysa ihjäl så tillslut var jag tvungen att vända om och gå hem. Måste sluta skriva nu för vi ska snart åka till isen och åka skridskor!. Good luck säger jag ;)

/ L i n a

Long time, no see.

Längesedan jag gjorde ett inlägg. Men har legat i soffan och snorat och hostat nu dom senaste fyra dagarna. Så jag är väldigt trött på det nu. Men idag mår jag faktist lite bättre. Jag har fortfarande feber, men inte så hög feber. Dock har mitt öga börjat att rinna, vilket är väldigt irriterande. Men nog om detta.^^

Vädret har vart fint heeela veckan. Och jag har vart ute två gånger. Sen blev jag sjuk. Men man blir alltid så glad av att se en klarblår himmel. :)
Nu är det bara en vecka kvar på praktiken. Sen blir det en veckas ledighet och sen två veckor till på dagis. Låter la bra. ;)

Igår fick jag två chokladaskar, tre hundra kronor och en ny mobil. ;) (Y) Såååå glad är jag!!:D

Nu ska jag återgå till att äta kakor och titta på AFV.:)

Bye bye///R<3

Hej kalla morgon!


Aaw, så söt han är när han blir tjurig. Förstår honom, jag hade inte heller velat ha en kamera uppkörd under huvudet ^^

Och så den här bilder får hänga med bara för att den.. ja...

Hej, i dag blir  det nog en del meningar om det kalla vädret. Tror ni inte det? Alltid någon som ska kommentera att det är svin kallt i dag och det kan jag förstå att man gör. Det här är värkligen för kallt, man kan ju knappt göra någonting! Endå ska jag och min familj åka skridskor med en annan familj om några timmar. Tycker att det är ganska dumt  med tanke på alla minusgrader men ja, i min familj backar vi inte i första taget. Får se hur länge vi kan åka innan vi fryser till pinnar, 15 minuter tro? haha vi får se ;)

R gjorde inget blogginlägg igår. Var helt säker på att hon skulle göra det faktiskt men förstår om hon inte vile / orkade det. Så i dag håller jag tummarna på att det dyker upp ett blogginlägg men vi får se! :) Om jag hade varit sjuk hade nog jag försökt låta bli att göra ett blogginlägg för då hade jag bara klagat på att jag var sjuk hela tiden X) 

Nepp, vad sägs om att försöka värma sina händer lite och ha det gött i soffan? Nej förmodligen inte. Måste gå ut till hästarna och lite så. Skulle villja ta med min kamera ut men frågan är om han mår bra av att vara ute i 20-. Skulle inte tro det hm... Men å andra sidan så har min kamera fått utså ganska mycket under åren så han kanske får följa med endå...
:D

/ L i n a

Hipp hurra!



Jag hurrar så klart till min bästaste kompis som fyller år i dag! Trots feber hoppas jag att det du får en lyckad föddelsedag men det tror jag nog :) (Y)

I dag har det varit en lugn dag med endast 3 barn till middagen. På fredagar när man är väldigt trött är det skönt när det är lite lungt. Vi har bakat, spelat  spel och målat. Det är nog det enda vi har gjort i dag. Så jag skippade rasten och slutade kl 14 i stället. Skönt! Nu får jag sova ut hehe, det har jag längtat efter ;)

Nu ska jag vänta spänt och se om R lägger upp ett inlägg om vad hon har fått i dag fast det bli troligen sent i kväll så under tiden får la jag ta och äta lite godis eller något annat mysigt!:)

/ L i n a

10 minus för mycket.






Kan förstå att ni tröttnar på mina bilder eftersom att det är stor brist på variation. Det känns på något sätt som att jag är fast i en grop . Allting är det samma, känner igen varenda träd och sten... nåja inte riktigt men det blir mycket samma sak på mina bilder och jag är rent ut sagt trött på det! Jag vill ut! Till någon plats där allting är nytt och där det finns insperation överralt.. Det skulle varit så himla underbart! Men just nu är jag helt enkelt fast här så ni får nöja er med träd, växter, stjärnor, katter, hästar och hundar.
______________

Har ridit i dag, kyllan var värkligen tuff och mitt stackars face blev helt stelt av köld. Det var alldelles för kall så snälla vår... om du hör dena bedjan.. kom så fort du kan! haha X) Nej men 10 minusgrader är värkligen inte min favorit temp. Att frysa så fort man går ut är ingen höjdare ;)

/ L i n a

Kattbilder i mängder.











Jag tycker att det är trevligt när fotobloggar inte bara visar perfekta bilder utan även när skärpan sitter fel och bilderna är lite oklara. Så i dag när jag fotade fotade jag bara utan att tänka på hur bilderna blev. Nesse var perfekt eftersom att han aldrig kan stå still eller så är han vänd åt fel håll så att jag bara ser baken på honom X)
Fast det öcersta kortet tycker jag blev väldigt sött haha :)

/ L i n a

Jaha, feber...igen!

Ja, nu ligger jag här hemma i soffan och har feber...igen! Jag hade ju feber för förra helgen. Jag hade ju typ precis blivit kvitt med febern. Och två dagar med förkylda och sjuka barn tycks ha tatt tillbaka den till mig. Har 37.9-_- och ont i halsen och huvudet. Och såklart så är vädret fint och underbart men jag ligger här och kan inte gå ut.

Hoppas att det inte håller i sig så länge. Vill ju vara frisk på fredag. ;)

Ne nu ska jag ta lite frukost. :)

Bye bye///R<3

RSS 2.0