Hej på er...




Hej! Hur är det?  Hos mig är det bara bra! Haha det känns som att man inte har bloggat på en evighet typ men egentligen är det ju bara 4 dagar sedan sist. Men alltså, jag har ingenting att fota och sedan har jag ju haft prao... tiden har faktist inte riktigt räckt till. Inte om jag inte vill gå och fota massa skit här hemma i alla fall. 
Praodagarna har gått bra men jag saknar så klart skolan. Det är inte samma sak att gå runt i stallet utan R lixom. Men annars är det bra, det är mysigt att gå runt i stallet och pyssla dock är det mindre mysigt när alla barn kommer som ska rida. Jag känner mig mer i vägen än hjälpsam, vågar inte ta insiativ... Det värsta är att alla på ridklubben förväntar sig att jag ska vara en bra ledare för barn men det är jag värkligen inte, inte när jag inte känner mig trygg i den miljö jag befinner mig i. Som exempel i går ville ridläraren att jag skulle ge ut årder åt tre barn som red i en cirkel. Men jag kände mig SÅ obekväm med barn jag inte hade någon aning om vad de hette och dessutom deras föräldrar som satt på läcktaren och bevakade mig. haha.... 7 veckor kvar, KÄMPA^^ 

Jag hoppas att det kommer bli mer bloggande framöver, från oss båda. Men det får vi ses hur det blir :)

/ L i n a



Min dag på ridskolan.



Först och främst, underbart väder i dag! Man får passa på och njuta å mycket som möjligt nu när olen änligen är framma ;) Som tur skulle jag inte börja på ridskolan förens kl 13 så jag hann både rida och åka skidor innan vi skulle åka. UNDERBART! 
Det bästa med att jobba på ridskolan är att jag får sovmorgon tre dagar i veckan och det sämsta är att i bland kommer jag komma hem kl20! 
I dag var jag dock bara där 4 timmar 13-17. Som jag var beredd på så skulle det inte finnas så mycket att göra men jag och Elin sysselsatte oss själva en del b.la borstade de smutsiga ponnyerna. 
När vi kom dit hjälpte vi till och släppte in alla hästar och visiterade om de hade svullnader eller tapp skor. Efter det släppte vi in alla ponnyer i ridhuset så att de fick springa av sig (vi släppte dom i tre omgånga) Sedan  fick jag, Elin och en till tjej rida varsin häst. Jag red lilla Danne. Seriöst, det är så ovant att rida någon annan häst än min egen. Jag är värkligen inte van vid andra hästar haha. Jag ska inte säga att det gick bra för det gjorde det inte, han var seg och stretig men hursomhelst, efter det så mockade vi lite, bar vatten, hjälpte barnen som skulle rida osv. 
Även om det har gått bra i dag så vill jag värkligen att de här 9 veckorna ska gå snabbt. I morgon ska vi gå från 9.30-19 yeey.......

Haha nej men det ska nog gå bra det här..... annars byter jag plats.

/ L i n a

Första dagen avklarad!

Första dagen på praktiken är nu avklarad. Det var väldigt nervöst i går kväll och imorse. Men allt gick bra. Jag kom dit och alla var så snälla och trevliga så. :) Jag är på en avdelning med barn mellan 1-3 år. Så alla är så sockersöta så! Jag jobbar mån: 8-15 tis: 8-16 ons: 8-14. Helt okej, dock på tisdagar så är jag borta från 8-18. Då jag har lektion en halvtimma efter min praktik. Får se om jag packar med mig en smörgås eller nåt imorgon så att jag kan äta den innan jag går. Eftersom jag äter mat kl 11-11:30 så kommer jag nog vara ganska så hunrig igen vid 4 och jag kommer inte klara av en 90 min lektion utan mat i magen.
Jag kom hem idag runt halv 4. Hade lätt ont i huvudet, eller pannan. Känner mig lite halv häning, men det är ju inte så svårt att förstå varför.^^ Hoppas bara att jag kommer att hålla mig frisk hela tiden.
Jag ska även göra en kalender - eller vad man ska säga - över praktikdagarna så att jag ser hur lång tid jag har kvar. Känns faktiskt lite skönare att se och kunna kryssaför en dag och se hur det sjunker.
 
Imorgon är det som sagt en lååång dag. Jag ska även kolla med lite tider på körlektioner. (kanske kan nämna att jag höll på att köra in vår bil i stenmuren här hemma, så lektioner behövs!) xD
 
Nu ska jag njuta utav min ledighet och kanske ta en liten powernap eller iallafall vila en stund. Kommer bli jobbigt att behöva gå upp tidigt varje dag i veckan. Men men, en positiv (och kanske lite ledsam) sak är att jag får mitt egna rum snart!! Tagga (men även lite ledsamt som sagt)
 
- Okej, det verkar som om jag inte kan ladda upp någon bild. Sry -
 
 
Bye bye///R<3

Längesedan

Ja det var ett tag sedan som jag bloggade. Har inte haft någonting att skriva eller nya bilder.
Men jag tänkte att jag skulle blogga nu, även om jag inte har någonting jag riktigt vill säga eller så fina nya bilder. Jag har dock lite ny musik som jag tänkte lista i slutet av inlägget.
 
Den här veckan som gått nu har gått väldigt snabbt och inte vart som den brukar. T. ex i torsdags så kom aldrig våran engelska lärare så vi gick. Klockan var då 8 och vi började sedan igen kl 12:30. Så vi åkte faktiskt hem. Fick då stallet klart och städade även mitt rum. Så det var väldigt skönt att sedan komma hem vid 4 och allt var klart. :)
 
Imorgon börjar praktiken. Jag kan inte säga att jag ser fram emot det så mycket. Men det kanske ändrar sig när jag väl börjat. Jag har även teorilektion på körskolan varje tisdag i 7 veckor mellan 16:30 - 18:00. Så jag åker tidigt på morgonen och kommer inte hem förens runt halv 7 kanske. Så det kommer att bli jobbigt. Jag ska även fixa körlektioner också. Gud vad jag längtar tills allt detta är över. Då jag har gjort klart praktiken och jag har mitt kökort. Det kommer dröja, men jag får kämpa på så att jag får kortet snart och göra praktiken roligt. Jag trivdes väldigt bra förra året på praktiken och jag hoppas att på det här nya stället att jag trivs lika bra. :)
Hade en dröm i natt att jag  väntade på en buss som gick upp till min praktikplats och jag hade glömt överdragsbyxor, vantar och allt sådant. Dock var det sommar, men endå.^^ Fick lite panik och vaknade med en lättnad när jag insåg att det bara var en dröm.^^ Får njuta utav min söndag idag. Har en B&J glass i frysen som hjälper lite mot söndagsångesten. ;)
 
Låttips:
 
1: Icona pop - I love it
2: Icona pop - Ready for the weekend
3: Icona pop - We got the world
4: Rihanna - stay ft mikky ekko
5: Justice - On'n'on
6: Passenger - Let her go
7: Temper trap - Love lost
 
Enjoy! :)
Bye bye///R<3

Pussmule ;)





Är det bara jag som vill pussa de här ljusa mularna som ser så mjuka ut? ;) Haha antagligen. 

Som vanligt har jag ingenting att fota men hästar duger bra. Jag älskar att fota hästarnas mular när dom äter. I bland kan det se så roligt ut haha. Undrar hur det ser ut när vi äter :S Förmodligen har vi inte lika svängiga läppar som dom har men det ser säkert minst lika roligt ut på annat sätt haha! (vill inte veta)

I dag jag ridit Trollan bollan. Hon gjorde mig på så fruktansvärt dåligt humör så jag vet inte vad. Dock är det mitt eget fel som inte kan rida ordentligt men i bland är hon bara så.....tantig. Hon ignorerar mig totalt käns det som och då blir jag frustrerad och rider som en....... Men hursom, det var ju tur att det avslutades bra i alla fall :) Jag var helt genomsvett efter den ridturen. 
Efter stallet fotade jag Otto och åkte skidor med mamma. Jag rammlade bara en gång och det var uppför hur man nu lyckas med det :S 

BYE.


/ L i n a

Fredag, bästa dagen.




Jag ska vara ärlig, jag bloggar endast för att få skriva fredag som rubrik^^ Jag har värkligen INGENTING att blogga om och inga bilder att visa, som är snygga alltså. De här fyra fotade jag i eftermiddag/i kväll. Men ack så fula. Föresten, har ni inte smakat på saltade mandlar så missar ni något, de är världens godaste godis! Nyttiga är de också för den delen ;)

Jag har nyss varit på kalas hos min kusin som fyllde 13 år i går. Vi åt smörgåstårta som var full av räkor. Jag älskar smörgåstårta men räkor..... nej tack. Dock åt jag den endå och det var helt ok :) Sedan fick vi marängtårta som också var god. Kände att jag behövde lite kofein för att piggna till men det hjälpte inte. Fredagskvällar är egentligen den sämsta dagen att ha kalas på. Alla är helt hängiga eller övertrötta haha^^ 
Nu är jag i alla fall hemma. Jag får se om jag orkar se på en film eller inte men tror tyvärr att filmen får vänta tills i morgon :/ 

Bye, nu ska jag fortsätta äta nötter...och choklad :)


/ L i n a

Jag ger mig, det här suger!



Nu har jag försökt tänka " det här är inget, det löser sig" meeen nu ger jag ta mig tusan upp, jag har helt enkelt drabbats av otur... Först drabbas min dator av virus, alla mina bilder och arbeten försvann. Jag förlorade minnes bilder och bilder som gjorde mig glad och jag var tvungen att skriva om TRE nästan klara arbeten. Okej tänkte jag, jag håller mig positiv. Sedan gick mina hörlurar sönder (trodde jag) för att sedan inse att de vita hörlurarna också var sönder, jaha bara att köpa nya tänkte jag... Så nu har jag köpt ett par nya för att sedan dagen efter inse att det är daton som är sönder. Det är den här skitsaken som jag skriver på som av någon konstig anledning gör så att lurarna bara får ljud från ett öra.Hörlurarna fungerar nämligen perfekt i andra datorer men inte den här. Ljudet funkar om jag har på det hökt men INTE med hörlurar. Vad är det här? Det kanske inte är så farligt och jag överdriver kanske men när jag ÄNTLIGEN håller humöret uppe så ska allt paja. Egentliken är jag bara upprörd för nu vet jag inte vad jag ska göra. Jag behöver hörlurar och jag behöver ljud. Vad ska jag gör nu? :(

*Försöker hålla humöret uppe*

/ L i n a

Sista dagen på lovet idag....why!?!

Vill verkligen inte börja igen. Alla måsten och allt som ska göras. Det är så mycket nytt och jag måste göra massa saker som jag aldrig gjort förut. Kommer inte vara riktigt "fri" från alla måsten förens till sommaren typ och det känns ju bra...ne. Har närmligen för det första, testlektion imorgon på körskolan, sedan så har vi en svenska redovisning och sen så börjar praktiken nästa måndag. Vill bara ha juni nu alltså. Då är praktiken över och sommarlovet har börjat. Har kvar körskolan, men då har man endå kommit någonstans och är van vid allt man måste göra där. Men man får väl se det från ett annat ljus och se det som ett äventyr eller nått(?)
 
Men nu ska vi inte vara nervösa och negativa. Man får se det som en rolig sak och se fram emot allt man får ut av det. Körskolan, ja då får jag ju körkort, praktiken då kan jag få en större chans att få jobb eftersom dom sett hur jag är och hur jag jobbar. Svenskan...em...ne du inget positivt där.^^ Okej, känns lite bättre nu faktiskt, känner att min söndags/ allt-jag-måste-göra ångest lyftas bort lite från mina axlar.
 
Okej, till det jag faktiskt skulle blogga om.^^ Jag har gjort ett test till att göra min egen designade mugg! ;)
 
Allt man behöver är 1: en mugg
2: Permanenta pennor
När du har det så kan du börja skriva eller rita vad du nu vill på din mugg. Ett tips kan vara att inte rita alldeles för högt upp, då det inte är så bra att få i sig det om man nu ska dricka, så gör inte som jag, utan gör längre ner.^^
Så när du har skrivit/ritat det du vill på muggen så ställ in den i ugnen på 200 grader i 30 minuter. Låt muggen stå kvar i ugnen medans den svalnar. Det kan ända att den spricker om den går från varmt till kallt alldeles för snabbt. Låt den stå i ugnen ungefär i en timme efter att man stängt av ugnen. Jag har inte tagit ut min mugg än, den svalnar fortfarande så jag är ju inte 100% säker på att det kommer att fungera. Men det ska det. Man ska handtvätta dom och inte tvätta dom i diskmaskinen. Om man inte vill använda permanenta pennor som igentligen inte ska vara till detta så kan man ju köpa riktigta rita-på-muggar-pennor. För det är inte bra om man får i sig utav det. Så ja.^^ Men lite roligt är det endå. :)
Bye bye///R<3

R.I.P hörlurar

 



I går upptäckte jag att mina hörlurar hade gått sönder :( Det hördes bara ljud från ett öra och det var inte alls bekvämt. Ok, det är en ullaredspryl och jag har haft dom i 1,5 år och sedan har jag väll inte varit jätte rädd om dom^^ Men jag gillade dom! Dom var bekväma och hyfsat snygga. Nu måste jag stå ut med dessa:



Innan jag hittar ett par som jag vill köpa. Någon som har ett förslag på bra hörlurar? Gärna i en snygg färg^^ 

hursom helst... Vad har ni gjort i dag då? Jag har värkligen inte gjort någonting! I alla fall inte nu i eftermiddag. Jag går mest runt och väntar på att klockan ska bli 20 då mello börjar och state of drama är med!!! Jag hoppas att de kommer sjunga en bra låt, det skulle ha varit kul om det gick bra för dom :) 

Nu ska jag fortsätta att lata mig..... byebye :)

/ L i n a

15 Februari


Jag och Elin har nyss lärt oss hur man ska "smälta" i hop två olika nagelack. Detta var första gången jag gjorde det och jag tycker att det blev bra;) Tycker att det blev bättre än vad bilden visar fast sedan så är det ju bara att öva och bli bättre :) Dock är det svårt att göra något på mina mini-naglar. Jag har väldigt sköra naglar så om jag har längre håller naglarna på och viker sig hela tiden och det är inte jätte skönt haha^^


I dag vaknade jag vid 3-4 och mådde väldigt dåligt. Jag trodde att jag skulle spy just då men nu när jag tänker efter mådde jag nog inte så dåligt som jag kände mig just då. Förmodligen har jag ätit för mycket eller nått för jag mådde som vanligt i morses. I dag åkte vi som sagt till HÖÖKS efter ridningen och stallet. Jag hittade tyvärr ingenting där. Jo, ett par jätte fina ridbyxor men jag hade inte råd med dom just då. Sedan kan jag nog ha varit lite snål och inte ville slösa på pengar. Nackdelen är att eftersom att jag spara pengar till GHS så kommer jag förmodligen inte hitta ett skvatt på mässan^^ 
Nåja, det var en rolig utflyckt i alla fall. 
I dag har jag föresten sprungit också inget att skryta om men eftersom att jag inte har sprungit på ett tag så gick det faktist väldigt lätt:D Skönt det för jag trodde att med all den mat jag har stoppat i mig det senaste så trodde jag att det skulle gå väldigt trögt och tungt men icke :)

/ L i n a

Ullared!

Så detta var då lite utav det jag köpte. Är faktiskt nöjd med mina köp. Känner att jag inte fick med allt jag ville, men endå fick jag det.^^
 
1: En fleecejacka, kommer vara skönt att ha på våren.
2: En väldigt snygg vår/höstjacka, har sett en liknande på H&M, har länge velat ha den. :)
3: En t-shirt med lite mer öppen rygg, tyckte om trycket på. :)
4: En lite tjockare mysigare tröja med lite nitliknande saker på axlarna. :)
5: En t-shirt som passar bra till shorts på sommaren. ;)
6: En...heter det jumpsuit? Aja, det är som shorts och tröja i ett eller vad man nu ska kalla det, svårt att förklara.:)
7: En ny idrottsväska, har länge velat ha en ny, så passade på att skaffa mig en. :)
8: Har ett tag nu velat prova garniers nya andsiktstvätt. Den har en borste så att man inte ska behöva använda  fingrarna till att tvätta andsiktet. :) Hoppas att den kommer visa lite resultat. :)
9: Köpte 1Ds film eller dokumentär, dom har nog fler än en tror jag, det ska nog finnas en som heter "One year in the making" också. Jag var ju bara tvungen att ha denna.^^
10: Sedan var jag ju bara tvungen att köpa en barbiefilm, dom hade alla där så jag tog den som jag tycker är bäst.^^
11: Har ett tag nu velat ha mer sminkborstar och särskilt till ögonskuggorna, har velat ha en borste och inte en, ja vad dom nu andra ska kallas, svamp-aktig-liten-borsta-sak (?) ^^
 
Är väldigt nöjd och hade gärna haft mer pengar att handla för.^^
 
Bye bye///R<3

Alla hjärtansdag "frukost"



Alltså jag måste bara säga, mamma är så duktig^^ Här är i alla fall en del av "frukost" bordet, det fanns massor av gott som man brukar äta till frukost. I dag efter jobbet bakade mamma 4 olika sorters bröd (allt är inte med på bild) jag fattar värkligen inte hur den människan orkar. Men bra blev det i alla fall. Jag skulle ha tagit kort på kakorna också men glömde det. De smakade som dammsugare ungeför fast de var hjärtformde, super goda om ni frågar mig. Anledningen till varför vi har frukost på kvällen är för att vi hade det för några årsedan när 14:e var på en lördag, sedan dess har vi haft det varje år fast det har blivit på kvällen.. Usch nu är jag propp mätt och trött. Fattar inte att jag måste vräka i mig så fort jag ser mat eftersom att jag vet att jag kommer må så dåligt efteråt haha, man lär sig aldrig tydligen^^ 

Mycket mer har jag inte gjort i dag, jag hann med allt det jag sa att jag skulle göra. I morgon blir det HÖÖKS för att kolla in vår sakerna och se om det finns något fint (hoppas inte, vill inte göra av med pengar) Senast jag var på my one så fanns det ett så sjukt fint träns som jag har letat efter väldigt länge (vintrött nästan) rea priset låg på under 200kr och jag hade värkligen ångest. Jag ville ha det så himla mycket men samtidigt ville jag inte slösa pengar (sparar) så när jag upptäckte att storleken var fel blev jag så himla lättad eftersom att jag endå inte kunde köpa det hahah^^

Sist måste jag bara säga hur glad jag är över att R visade mig "youtube världen" där kan man premunera på olika youtubers som "bloggar" om olika saker. R visade mig villka hon följde och de är så himla roliga att kolla på så det har jag gjort på kvällarna nu i 3 dagar. TACKAR! Det är till och med roligare än att kolla bloggar. Alla bloggar som jag följer har börjat tröttna på att blogga. Det märks att de inte är lika engagerade längre vilket syns tydligt i deras texter. Det blir så klart inte alls lika engagerade och välgjorda inlägg villket är väldigt tråkigt:( Vissa har jag följt hur länge som helst och så plötsligt försvinner de och bara klagar på att att de inte har bloggat. Förstår ni mig?

Rörig text som vanligt haha. 

Ha en fortsatt trevlig kväll ;) 

/ L i n a

Glad alla hjärtansdag!

Hoppas att ni haft en trevlig dag! Själv har jag varit i Ullared hela dagen nästan. Åkte kl 9 och kom hem runt halv 4. Handlade ganska så mycket och ni ska få kort på det imorgon, jag har redan tagit kort på allt, men blev sååå onöjd med bilderna. Ljuset var dåligt så fick ha blixt och ja det säger väl allt. Så jag tänkte att jag tar nya kort imorgon med bra ljus. :)
 
Ni får alla ha en fortsatt trevlig och mysig kväll. :)
Detta får bli en liten bild på vad som kan tänkas komma upp imorgon. ;)
 
Bye bye///R<3

Glad alla ♥ dag!




Hej och hå, hur mår ni? 
I dag har jag egentligen inte tid att sitta framför datorn men jag måste ju hälsa ett kort medelande på alla hjärtans dag så klart^^ I kväll kommer som sagt släckten och äter lite "frukost" och innan dess ska jag ha städat klart, ätit middag, gjort naglarna (mycket viktigt!) duschat och gjort mig iordning och sedan fxa all mat. Alltså, nu låter det som att vi ska ha kalas men de flesta kommer förmodligen ha på sig mjukiskläder i stort sett men det är väll alltid kul att göra sig lite fin ^^ 
Ska ni göra något speciellt på alla hjärtans dag? Äta gelé hjärtan kanske? :)

Okej, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Ha en bra alla ♥ dag! :)

/ L i n a

Tidig morgon.




Hej på er och godmorgon! (eller i mitt fall godmiddag eftersom att jag snart ska äta..) I dag var jag nästan uppe med tuppen halv åtta. Jag hade ställ kl på åtta men vaknade tidigare så jag tänkte varför inte? Och gick upp. Egentligen var jag inte tvungen att gå upp så tidigt men mamma skulle börja jobba kl 12 så för att hinna med någonting alls så gick vi upp tidigt och red en sväng. Så redan vid 9 var vi klara och nu har jag städat, fotat och... inget mer. Jag ville fota ögon (insperation från R) men hästarna var rädda för kameran och för mörkt endå...Så det blev inte så mycket bilder dock har jag fotat en alla hjärtans dag bild för jag hinner inte det i morgon. I morgon ska vi göra de vanliga sysslorna i stallet, rida m.m för på kvällen kommer släckten och äter :) 

Hopp hopp, ska äta nu haha ^^

Ps, Jag trodde värkligen att jag hade något att blogga om men tydligen så hade jag inte det :( haha

/ L i n a

Fettisdagen

Idag är det ju dagen då man ska mummsa i sig en semla. Mumms!! Åt en i fredags så det var ju inte så längesedan jag åt en, men det ska bli gott endå. ;)
 
Varför kan inte vädret vara fint så att man kan ta massa fina kort? Igår var jag nere vid sjön lite snabbt då solen tittade fram. Blev dock inga fina kort. Vilket var lite synd, men jag får skylla mig själv. Är också lite trött på att fota sjön. Får nästa gång gå en bit så att jag inte står på samma ställe hela tiden, det är ju lite tråkigt. Vi får väl hoppas att det blir fint väder någongång denna veckan. :)
Man kanske skulle ta fram skidorna för en liten prov åktur kanske? Dom är väl lite för små men vad spelar det för roll igentligen. ;)
Bye bye///R<3

Mina fotoskills för 4år sedan




Här om dagen hittade jag ett gammalt minneskort från min försra kompaktkamera som det fanns gammla oraderade biler på. Kul att se gammla kort som jag tog förr i tiden. Här är tre random kort från de blandade bilder som fannsi. Alla är fotade i kusten när vi var där i början av sommarlovet. Haha, lite har jag vill åtminstone utvecklats i mina fotoskills? ;)

I dag har jag inte gjort så mycket, fast lite. Gick upp före 9 dag utan anledning. Tycker dock att det är väldigt skönt att gå upp tidigt och ta det lugnt någon timma innan man går ut tills stallet :)
Efter frukosten åkte vi in till ridhuset med Otto. Där träffade vi en gammal klasskamrat som också rider, kul, även fast vi bara sa hej till varandra. Efter ridhuset åkte jag och mamma 6km skidor. det gick långsamt men det beror på bakglid och dåliga spår (inte alls för att jag är kass på skidor...) Och ja, efter lunch red jag min egen häst, mer har jag väll inte gjort i dag. Men det räcker väll;)

/ L i n a

Snö&kyla

Ja idag var det riktigt kallt ute. Har idag fixat stallet och även tagit en promenad runt sjön med mamma och hundarna. Det blev mycket pulsande och svärord då man konstant halkade på alla gömda rötter och stenar.^^ Men det var skönt att få komma ut och få frisk luft. :) Annars så har jag mest varit inne, kollat på film och latat mig framför datorn. :) Om en timme börjar melodifestivalen, måste ju bara se numren som kommer kommma ikväll. Det är en väldigt stor blandning av musiker kan man ju säga.^^ Allt från Sean Banan till Rikard Wolff. Så det ska bli spännande att se. ;)
Bye bye///R<3

The Notebook




En sak som jag inte gillar, det är att böckerna alltid publiceras med ett nytt omslag från filmen när en bok har blivit film. Varför kan inte orginalsidan få vara kvar? Är det för att folk ska lockas av att läsa boken efter filmen lättare eller tycker dom att första sidan ska uppdateras? Jag hade i alla fall gärna sett orginal omslaget dock hade jag förmodligen inte lagt märke till den i bibloioteket om inte personerna från filmen hade varit på omslaget.... 
Hursom helst, det här är i alla fall boken som jag valde att läsa på engelskan eftersom att jag tycker att filmen är väldigt bra. Faktsist så är boken väldigt lättläst, till och med jag som är kass på engelska förstår i stort sett varenda ord haha! (inte dåligt) Den är väldigt lockande att läsa, man drags in i boken väldigt lätt så nu har jag "bara" 100 sidor kvar att läsa. Rekomenderar i alla fall, speciellt ni som vill ha en bra och lättläst bok. 

I dag hann jag både rida, mocka och åka 3km på skidor förre kl 13. Jag har fått låna ett par gammla skidor av mormor och morfar och dom funkar bra. Poma hjälpte mg att dra, duktiga kille haha det gick jätte smidigt att åka med honom som drag hjälp. Haha kunde inte låta bli att skratta åt mig själv när jag märkte att jag plogade låååångsamt ner för en 2m lång nedförsbacke med pyte lite sluttning. Annars gick det bra, ramlade 3 gånger men jag har inte åkt på några år. Men det var deffenetivt inte sista gången :D
Juste, har fått "äran" att rida OTTO i dag! Wow, vilken skillnad sedan i sommras! Till slut tror jag att han gick hyfsatt bra. Nu kommer jag tycka att Trollan är skit tråkig att rida hehe. Nej, men det är två helt olika hästar och det är nyttigt att prorida en annan häst :)

/ L i n a

Fredag, godis och fika= LOV




I dag är det Fredag, som ni vet. Och vi slutade kl 15 i dag med Engelska. Man kan ju tro att det är väldigt tråkigt att avsluta med innan lov men vi hade faktist rikitigt roligt på lektionen och det blev en hel del skratt! Efter det gick vi ner till stan och träffade en gammal kompis som vi inte har sett på 100år. Väldigt kul att ses igen och jag hoppas att vi ses snart igen. 
Så att sammanfatta dagen så började den med Naturvetenskaps prov (det gick ok) för att sedan avsluta med en mysig fika :D 

Jag var så himla toanödig på bussen hem och innan jag äntligen gick hade jag både varit hos mina kusiner och fikat och tagit korten ovanför. haha (intressant?) Egentligen hade jag tänkt ta en "detalj" bild på min klocka men jag lyckades inte ta ett bra kort när klockan satt på armen^^... Så det slutade med att jag slängde mina armband huller om buller och tog kort på dom i ställlet :) 

Nu är det mat som står på tur, snart i alal fall, hoppas jag ;)

/ L i n a

Lite presenter och fika!

Idag hade vi en kort dag igen. Hade nämligen alla andra lektioner inställda, eller ja, vi fick komma om vi ville men det var frivilligt, och vem går om det är frivilligt och man kan åka hem? Ingen skulle jag tro. ^^
Efter att vi tagit bussen som gick 10:10 så åkte vi hem till E&L. Väl där hemma så fikade vi massa gott fika och pratade. Jag fick även mina efterlängtade paket. Av L fick jag ett fint grattiskort och en stor burk med godis, mumma!! Av E fick jag en parfym som luktar jätte gott! I perfekt tid då min tagit slut och jag har sedan länge tröttnat på lukten, så den ska jag använda flitigt;) Jag fick även ett lipbalm, som även den luktar jätte gott, jag får tacka så jätte mycket för mina fina paket. :)
 
Imorgon är det fredag och sedan ett välförkänt lov! :) Ska bli så skönt att få sova ut i en hel vecka, har verkligen längtat efter detta lovet. ;)
 
Bye bye///R<3

Inte många knop......




......Som jag har gjort i dag haha... Usch vad trött jag är i dag. Häll på att somna i soffan innan jag insåg att det inte var så smart att somna kl 17 på eftermiddagen^^ Men at jag är trött får jag så klart skylla mig själv. Har inte riktigt lärt mig än att somna i tid sedan jullovet och därför blir det en aning sent varnda kväll hehe. 

Jag såg föresten en ny serie igår som jag har väntat på som heter Arrow, någon som såg den? Jag tycker att den värkar vara spännande men jag ska inte säga något. Så fort man fastnar för en serie (och nu menar jag inte komedi serier) så brukar serierna spåra ut efter ett tag. Folk dör eller blir typ helt knäppa eller så händer det massa konstiga saker som man inte vill ska hända^^ Känner ni igen er? Lite tråkigt tycker jag, dock är inte alla serier så. 

Huaaa redan Onsdag har jag förståt. Jag har varit vimsig hela veckan på vilken dag det är förmodligen beror det på att dagarna går så snabbt! Men det är bara bra för snart är det lov (redan) och då får dagarn gärna sakta av en aning ;)

/ L i n a

Alla mina färger

Jag hade tänkt visa er mina nya nagellack som jag köpt. Har ett tag köpt nagellacket "Viva la diva" och jag är faktiskt nöjd med hur dom är. Har nu 5 st olika färger utav dom. Så det kan jag rekomendera. :)
Detta är mina nyaste, den vitglittriga är min favorit. :) Jag har även 2 andra färger med "viva la diva"
Dom andra märkena jag har är "Depend", "Maxfactor glossfinity" och "Gina tricot Beauty"
Det var alla min nagellack. Tycker att alla dom jag har håller bra. Dock är Gina tricot Beauty väldigt svår att få bort av någon anledning och det är lite av ett minus. Man vill ju inte stå och kämpa för att få bort det. Men annars ett bra nagellack. :)
 
Bye bye///R<3

Paket ångest m.m




I dag har jag inte hunit med någonting som jag hade tänkt, förutom present shopping. Jag hade tänk att 1. plugga 2. Rida 3. Träna, inget utav det har jag hunnit med. (skulle kunna plugga nu men....nej) I stället åkte vi till stan efter skolan och shoppade present till R villket är mycket viktigt ^^ Jag hade planerat in EXAKT vad jag skulle köpa men det är klart att det inte blev så... Jag borde inte säga vad det var för då kommer min present som jag fick köpa i stället vara helt kass men jag kan nämna två bokstäver 1D (det är allt ni får) menmen jag är nöjd med den här presenten också :D Hoppas nu att R gillar den! När min plan pajade fick jag beslutångest så att mamma och Elin började bli sura på mig haha^^ Förutom presenten köpte jag en BIKINI för 100kr. Det tycker jag var ett bra pris. Nu kan jag pricka av den från "vill ha" listan och "måste köpa" listan. 
I dag var vi nämligen i badhuset på idrotten. Jag hade ångest där också om jag skulle vara med pga min bikini, den satt inte bra. Men bestämde mig i sista sekund för att det var töntigt att inte vara med för den anledningen och det är jag glad för. Vi simmade i 10 min, hade två olika staffet grenar, "basket" där alla fick skämas och ha badmössor så att huvuderna såg helt platta ut. Sist hade vi "fri lek" och det avslutade alla som var med på idrotten (minst 10 st saknades) att bada bubbelpool :) 
Så.... I morgon blir det dubbelt upp i stället, rida, träna och plugga. Men det blir nog bra ;)

Nu ska jag måla ett present kort (försöka) 

/ L i n a

Lite presenter!

Idag fick jag mitt efterlängtade objektiv! Nikon AF-S Micro 40 mm 1:2.8 G. Är verkligen jätte nöjd! Har läänge velat ha ett objektiv som jag kunde komma väldigt nära mitt motiv med och nu har jag det. Har testat den lite snabbt och jag gillart! ;)
 
Imorse så vaknade jag såklart väldigt tidigt, redan vid 5. Gick och la mig igen och sen vaknade jag kl 8:30, låg då vaken och väntade på att dom skulle komma upp och sjunga för mig. Låg i en timme och väntade, först kl 9:30 ungefär kom dom upp, trodde jag skulle bli tvungen att gå ner.^^ Men jag fick min frukost på sängen och presenter.:)
Har annars inte gjort annat än att vara på datorn och fota. :)
 
Så, det var lite av bilderna jag tog idag. Av min lillasyster fick jag örhängen och så bakade hon även muffins åt mig. :) Fick även en tröja av min storasyster, jätte fin tröja. :)
 
Bye bye///R<3

Fotat läskiga svanar.






I dag gick jag en "tidig" fototur med Mira, vi var ute redan kl 9 och gick. Jag ville se om svanarna var nere vid sjön och det var dom. De var på ganska långt avstånd villket jag insåg var tur. För även om de var ganska långt ifrån började hjärtat klappa när en utav dom reste sig i vattnet. Hahah de är fina, men läskiga. Man har defenetivt respekt för svanar. Jag inbillade mig att de skulle anfalla mig, alla fyra på en och samma gång haha. Tillslut flög de dock i väg så att jag kunde pusta ut. 

Var väll ute i någon timma och gick sedan när jag kom tillbaks red jag en sväng. Visste med en gång att jag egentligen inte borde rida i dag. Kände mig sur och trött på allt och alla. Trollan trampade mig på tån och bar stod där. Hon gjorde ju inte det med flit men fy vad sur jag blev på henne. I bland har hon ingen respekt och bara kör över mig. Inte för att hon kör men hon GÅR på mig när hon tycker att jag är i vägen och hon vill ut.
Hur gör ni föresten när ni känner er buttra? Sätter ni på musik, tänker positivt eller låter humöret "vara"? haha... 
Efter en svettig stund i stallet är jag nu här och har precis ätit. Insåg att tempen hade gått från -6 till 0. Det var anledningen till att jag var så svettig när jag kom in^^ 

Sedan måste jag bara säga GRATTIS till min bästaste kompis R! Jag väntade hela dagen igår på att få säga grattis så jag skickade i väg ett grattis sms strax efter 00 i natt haha. 
:D

/ L i n a

Lördagen den andra februari tjugohundratretton

Fin och fantasifull rubrik, eller hur? ^^
 
Idag har dagen vart helt okej fast väldigt jobbig på samma gång. Vaknade tidigt imorse av mensillamående, för att sedan ha det hela dagen nästa. Det varade från 4 imorse till runt 17. Har fixat stallet idag och även gått på en plågsam promenad, det låter väl härligt! hmm, nja.^^ Just nu är jag jäätte hungrig! Som tur är så håller mamma på med maten eller mamma kokar potatis och pappa steker lax. Så det ska jag alldeles snart avnjuta. :)
 
När vi gick ut och gick så tog jag med mig kameran. Vi hade hunnit utanför tomten och genom en hage då jag skulle ta kort på en sak, tack och lov för att jag gjorde det då, för då upptäckte jag att jag inte hade något minneskort i kameran. Så det var till att ringa till min lillasyster och be henne springa med det till mig.^^ Orkade inte gå tillbaka.^^ Sedan så tog batteriet slut efter halva vägen, precis när vi kommit in till skogen då solen lyste in jätte fint. Sååå typiskt. Men några kort fick jag iallafall, är inte så nöjd med dom dock. Får bättra mig och verkligen anstränga mig mer när jag tar kort, dock mådde jag inte bra men endå.^^
Bye bye///R<3

Äntligen sol:D



Jag märkte en stor svart fläck på bilderna när jag tog kort på träden. Då hittade jag en lös bit som låg I objektivet, på linsen. Så jag fick skaka objektivet så att biten flyttade på sig. Frågan är vart biten kommer ifrån, för någon stanns i objektivet har den ju gått sönder.

I dag har jag tagit lite nya kort nu när det var fint väder. Jag blev inte direkt nöjd med bilderna tråkigt nog. Känns som att jag fotar samma sak om och om igen och det börjar bli ganska enformigt. TRÅKIGT! Men jag visar en del bilder i dag sedan får ni se resten av bilderna någon annan dag. Tänkte att om jag har en del bilder på lager så kanske det blir mer bloggande, hoppas det i alla fall :)
I dag när vi red föresten, så var vädret så himla fint med SOL! I dag red jag inte min egen häst, i stället red jag Virre och i dag gick det väll helt OK. Har fortfarande inte lärt mig att rida henne ordentligt men det komemr så småningom.
När vi nästan var hemma reste det sig en älg ganska nära oss. Som tur är reagerade ingen annan än Otto. Till och med tönt-verona reagerade inte. Det måste ha varit en årskalv från förra året. Den sprang en bit innan den stannade so mförstenad och kollade på oss medans vi gikc förbi. Tycker att älgar är väldigt farschinerande djur. Dom är så stora och så himla fina! ^^

Föresten, jag är så grymt shopping sugen nu! Blir tokig över att spara pengar till GHS och STHM! Jag vill göra slut alla mina pengar typ. NU haha.... Det är tyvärr nackdelen med att ha hästintresse. Mycket pengar går åt till hästen och det blir inte mycket över til len själv.
Det jag vill köpa just nu är....

* En almanacka med fina bilder som jag kan hänga upp på väggen i sovrummet.
* Ridstövlar tyvärr kostar ju det ett par tusen.
* Ett egen designat skal, bara för att det är 25% rabatt nu. Dock kostar det trots rabatten 250kr.
* Ett album på Itunes som kostar 99kr så att jag kan lyssna var som helst <3
* Nya tröjor, det känns som att jag går i samma kläder varenda dag :(
* Ny bikini.
*Nya skor, vill ha massa skor haha...

Snart ska jag åka till mormor och pyssla med mitt album med kompis kort som har legat och skräpat i snart två år hahaah...

/ L i n a

Trött som bara den!

Ja, just nu är jag sååå trött! Har inte haft en lugn stund på hela dagen. Kom hem och sen så var det direkt till att städa och fixa sig och fixa tårtan tills kalaset. Har fått en del fina saker, ett presentkort på Gina och två till berlocker till mitt pandora armband. :) Min månadssten fick jag nu också, tackar mormor och morfar så mycket. :)
Fick även 100 kr. Så nu vill jag in till gina och handla. ;)
Fick god mat och en god marängtårta med bannaner och riven blockchoklad på. :)
 
Sitter och kollar lite på skavlan just nu. Men tror dock jag ska gå och lägga mig nu, för som rubriken lyder så är jag trött. ;) Ska visa er imorgon min nya nagellack som jag köpte igår, gillar färgerna starkt. :)
 
Bye bye///R<3

Redan fredag OMG!



Jag förstår inte, är det redan FREDAG? :O Det var inte länge sedan som jag satt här och klagade över magsjuka(som jag btw aldrig fick)

Uppdateringen har varit en aning låg här på bloggen, men som vanligt kan jag inte klaga på annat än vädret och dåligt fotoväder. Som ni vet vid det här laget har jag kass fantasi så därför blir det inget foto inomhus heller. Dock tog jag dessa kort i onsdags för att kunna blogga. Men det blev aldrig av jag får visa bilderna i dag i stället :) Saknar värkligen att fota nu och inte hålla på och klaga över kasst fotoväder hela tiden :( Jag vill åka i väg och fota allt möjligt som ex till LONDON. Det skulle ha varit SÅ kul! :D

I dag har det inte hänt så mycket. Lektionerna har bara rullat på och dagen har gått ganska snabbt. I dag har vi faktist jobbat på alla lektioner villket är ganska ovanligt numera. Jag säger ju det. Dagarna går betydligt snabbare att åka till skolan och faktist göra någonting än att bara sitta och glo på lektionerna bara för att vi inte har någonting att göra!
Aja.. har nyss varit ute och rört på mig, öronen höll på att frysa sönder och hundarna var så jobbiga som de bara kan bli när man är ute. De drog åt alla håll och höll på -_- Och snart ska jag gå ut till stallet och fixa men sen hörni, då kan jag äta godis och slappa hur mycket jag vill :D I helgen har vi lagret fullt med godis, typ. Glass, samma glass som jag åt för några veckorsedan med kakdeg i (inte Ben and Jerrys) och sedan frågade mamma om vi ville ha hemmakväll godis och det kunde jag inte säga nej till! Så förutom det  har vi nog lite annat smått och gott ;)

Hopp hopp, i helgen ska jag köpa födelsedagspresent och jag vet PRECIS vad jag ska köpa. Jag har lite olika allternativ att välja mellan som jag tror att födelsedagsbarnet kommer att bli glad över (tänk om inte, vad gör jag då? O_o )

/ L i n a

RSS 2.0