5SOS 13 MAJ

 
Sen förra årets konsert har jag verklige fått mersmak. Det är ju så kul! Vilken stämning, vilket rus! I onsdags 13 maj, var vi ett litet gäng på fyra personer som tog tåget upp till stockholm. Den här gången hade vi tack och lov sittplatser så egentligen behövde vi inte vara på plats i globen innan själva konserten började.  Kom upp till stockholm 12,30, sedan var vi tvugna att åka tunnelbana en liten bit och det var som tur var yeasy peasy. Efter incheckningen på hotel globen tog vi det bara lugnt. Hade svårt att sluta skratta åt den inglasade toaletten som fanns på rummet. Vad då privatliv? ;) Haha tur att vi känner varandra så bra! 
Efter någon timma lämnade vi hotelet och kollade oss omkring. Tog en måltid på mcdonalds där vi råkade stöta på förbandet till konserten. Visste egentligen inte vilka de var om jag inte sett bilder på dom tidigare (ej hört låtarna) men det var lite kul endå. De spelade väldigt bra på konserten också "Hi violet" heter de. 
5SOS var så klart bäst! Så roliga och skämtsamma. Massa saker att berätta egentligen om konserten men känns mest som att jag bara tråkar ut så skippar den biten.

Ska försöka börja uppdatera bloggen lite mer. Tycke det är kul att bläddra tillbaka i bloggen efter ett tag och få lite återblickar vad som hänt under året :)

/ L i n a
 

RSS 2.0