Sista dagen 2012.


Tips, lacka med genomskinligt nagelack för att pärlorna inte ska ramla av lika lätt, dessutom blir de mycket glansigare :)

Det tog mycket längre tid än vad jag hade trott att göra en samanfattning till bloggen igår. Vi blev klara vid 2 tiden och då var jag ruskigt trött. Hade ställt klockan på halv nio för att ge hästarna mat. Jag lyckades ta mig upp från sängen och kravla mig ut till stallet för att mötas av hästar som redan åt, suck.... onödigt att jag gick upp helt dödstrött^^ Vid tio tiden åkte hela familjen till Jönköping för att först och främst köpa en klippmaskin till hästarna eftersom att den på HÖÖKS var slut. Sedan var tanken att åka till Charlies men vi hittade inte afären. Så precis när vi var på väg att åka hem blev Elin desperat eller något och ringde ett numer på charlies hemsida och frågade efter vägen ^^  Väl i afären dog jag nästan, Det fanns SÅ mycket fint! Jag har aldrig varit där förut och jag ville köpa alltihop. Det fanns säkert 40 olika träns, massa fina schabrack och massa glittrande pannband.Tyvärr var jag ju redan fattig innan så jag kunde bara köpa ett pannband. Valde det Äppelgröna pannbandet och Elin tog det guldiga.
Eftersom att pappa var med och tyckte att det var skit tråkigt att gå i en hästafär hann vi inte gå där så länge. Han tyckte att vi var tokiga som köpte "ett sycke läder" för 250 kr och nu när jag tänker efter så håller jag nog med. Dock ska jag påpeka att de flesta panbanden ligger över 500 lappen så de var egentligen billiga. Men nu hörni, nu är jag värkligen PANK!

Jönköpings trippen tog hela förmiddagen så efter lunch begav vi oss till stallet. Jag tyckte att hästarna skulle få extra fint i sina boxar nu när det är nyår och allt så det tog sin lilla tid:)

Så nu sitter jag här, ny duschad och ska snart sminka mig för att göra mig klar för Nyår.

Ha en trevlig kväll allihopa:)

/ L i n a

Nyårsafton!

Nyårsafton idag. (Föresten om ni inte sett den än så har vi ett inlägg om hur vårat bloggår har varit, finns under detta inlägget) ;)
 
Jag har inte gjort så mycket idag än så länge. Har duschat och sminkat mig. Jag sminkade mig svart runt ögonen, dock tog jag bort det som var under ögonen, jag passar helt enkelt inte i det, gillar inte att se mig själv i det.
Ska snart ut och mocka och fixa stallet och idag får jag faktiskt hjälp, känns skönt.^^
 
Vi ska inte skjuta raketer iår, så det kommer inte komma några sådana kort. Tycker det är lite synd, för jag hade tänkte att jag detta året skulle få till bra kort. Men nu får jag inte ens chansen till det.:/ Men men.
Bye bye///R<3
 

Året 2012

 

Januari. Den här månaden togs många kort och vi var väldigt flitiga på bloggen-kul. Vi tog väldigt mycket natt kort och härliga vinterbilder :)  Förövrigt hände det inte så mycket.



Februari: En tid då korten för det mesta bestod utav naturkort. Snön försvann och kreativiteten kom smygandes tillbaka. En del reste långt bort för första gången och fick uppleva ett helt nytt land. Mycket färg och även denna månaden så var stjärn och månkort någonting som vi försökte jobba på. Det märks tydligt på månkorten att båda har blivit betydligt bättre :)


Mars: Båda två har fastnat för att redigera bilderna i en blå/gul ton vilket syns på de flesta utav bilderna. Bilderna blir mer våriga och vi har slutat att ta massa nattkort. Vi såg filmen "hunger games" Som vi blev förälskade i och är en utav våra favoritfilmer :)

April: Värmen började komma och bilder utav vitsippor tog över bloggen. Våren hade börjat att ta fart på riktigt och i bloggen kunde man få höra om alla dom nya vårtecken, så som om fjärilar som vi sett.

Även mycket låttexter från R;s sidan. Redigerins filtert "dusk" var även väldigt populärt under en viss tid. Man kunde verkligen känna vårkänslan när man såg hur vitsippor täckte den största

delen utav bloggen:)





Maj: Bilderna fylls fortfarande av vitsippor och bilderna är gröna. Vi gör en fotoutflyckt tillsammans för första gången på året. Det märks på våra texter att det närmar sig somarlov. Det är mycket glädjefyllda texter med härliga bilder :) Lina åkte på bröllop i Lidköping och Rebecka gjorde annat :)




Juni: Sommarlov. Texterna börjar att bli roligare och inte bara massa gnäll om skolan. Dock får jag förlåta för mitt lata-jag, det var mycket instagrambilder och mycket gnäll från min sida. Jag jobbade och gnällde över mitt jobb och att jag var tvugen att gå upp tidigt. L å andra sidan njöt utav sitt sommarlov och den ledighet hon nu hade. Hon var ute på många härliga fototurer och hon sov säkert ut på morgonen också. Mycket bilder på hästar (vilket nästan hör sommaren till) Det blev även under den här månaden tillökning för E&L, dom fick sig en liten kusin till. Midsommar och ja vad mer ska man säga, det var sommarlov och vissa hade det bättre än andra. Dock så var varbergshelgen inte långt borta och den fick en att stå ut om sista dagarna på jobbet

Juli: Vi åker till Varbeg tillsammans och har det roligt där i två dagar. Vi åker på sommarens andra fototur och tar massa fina kort. Den här månaden har visats många fina kort :) Den här månaden visades även OS på tv och Lina hade svårt under de dagaran att ta sig ut från huset. Dock fortsatte det att bloggas som vanligt :)

Agusti: Månaden då skolan började igen, det är iallafall det man tänker när man hör agusti. Blir lite deprimerad bara jag läser hur vi skrev "sista dagen på sommarlovet". Denna månaden så vart det bröllop och även den årliga träskbrännbollen för E&L. Hoppas att det nu var E som hamnade i skiten och inte L som hon så fint önskade i ett inlägg. Bloggandet hamnade lite på efterkälke och skolan tog över. Mycket ursäktande och förlåtande för dålig bloggning, vilket är förståligt då skolan ska gå först. En månad med värme och så blekt R även håret, vilket nu i efterhand kunde ha gått mycket bättre om R hade behållit det och sedan färgat det mökrblondt som hon har men nejdå, det skulle bli mörkbrunt igen...man lär sig utav sina misstag. Men men^^
Förutom Rs miss i färgningen började det även visas en ny filur på bloggen. Nämligen Otto som flyttat in i Ls stall.


September: En månad med mycket "jag sitter i skolan och bloggar" inlägg. Vi hade det hufsat bra, vi slutade tidigt större delen utav veckorna. R blev skjuk, för vad blir man inte när man är tillbaka i skolan och alla ska smitta ner en. Även ett par riktiga bilder på Monne och Master kom upp på bloggen, så söta. Det regande en hel del under september månad. Vet inte hur ofta man gnällde över det.
Att märka på våra valda rubriker blir vi mer buttrare för var dag. Kan det bero på att det är på väg mot höst tro?Det var en riktig latis R som inte tog några riktiga kort så ofta utan levde fortfarande utav det bilder hon tagit i juni-juli. L å andra sidan hade kameran framm lite oftare än R. Vilket flyde bloggen med några nyatagna kort.

 



Oktober: Den viktigaste händelsen på året, L fyller år! Förutom det är det en hel del höstkort. Det är mycket löv och frost kort som visas och en del hästkort. Den här månaden finns det inte så mycket annat att fota, speciellt när fantasin börjar tryta. R och L börjar även bli färdiga med sin fotoutmaning som nästan blev ett halvår försenat.
 
November: Julstämningen börjar öka samtidigt som vi lägger upp våra bilder från fotoutmaningen. Tack vare den blir det en hel del blogginlägg för om inte den hade varit hade det förmodligen inte funnits alls så många blogginlägg. Julovet är nära och båda längtar enormt mycket efter Jullovet. R gör slut med sin gammla kamera för att i stället erkätta den med en ny, förbättrad kamera som ger bilderna betydligt bättre kvalité.:)


December: Och så kommer vi till den sista månaden på året. Den här månaden har inte varit våran bästa bloggmånad.  Vi har i stället haft fullt upp med julpyssel som bl.a julbak och julklappsinköp. Vi bytte paket med varandra som i alla fall L blev väldigt nöjd med:)

För att sumera det här bloggåret kort så har det varit fyllt med nya bilder och tråkiga texter, precis som det ska vara!;) Vi är glada att bloggen finns och hoppas att den kommer finnas ännu ett år till :)

Vad som händer nästa år, det får vi se.

Och med detta avslut vill vi önska er all ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

MVH L i n a och R<3<3

vinter eller vår?

Ja man kan ju börja undra. Snön är nästan borta och fåglar kvittrar. Jag tvingade mig upp ur sängen kl nio idag igen, hästarna måste ut i hyffsad tid. Runt kvart i tolv så fixade jag hela stallet.sedan så har jag även städat mitt rum, vilket verkligen behödes. Plus att jag nästan fick min hälsena kapad av min lillasysters garderobsdörr. Den har gått sönder och står nu mera bara lutad mot garderoben. Jag stälde undan den och när jag vände mig om så bestämde den sig för att falla och jag hade kommit en bit ifrån den så den skrapade mig så att jag fick ett härligt svidande sår på hälsenan. Sedan andra gånger då jag skulle dammsuga så faller den och skrapar mig på armen och kapar min lillfingernagel. Kan säga att jag var i tårar utav all den ilska jag fick över mitt rum och att jag längtar sååå tills det att jag kan få slänga den garderoben åt fanders. Två månader kvar nu bara. Stå ut! ^^
 
Imorgon är det nyårsafton. Vad ska ni göra? Själv så ska jag bara vara hemma. Spela trivial Pursuit. Måste se till så att jag inte sänker mig från förra året då jag kom trea. ;)
Bye bye///R<3
 

Övning ger färdighet;)



Och i mitt fall behövs det övning!^^ Jag har fotat såna här bilder förut och jag vill inte påsta att de blev bättre den här gången men som sagt, övning ger färdighet :) Jag höll på ett bra tag att få till ljuset och stälde det i massa olika vinklar men det funkade inte endå. Jag behöver mer lampor, mer ljus, så att det inte bildas några skugor. Men det får jag ta någon annan gång när jag har fixat fler coh starkare lampor. Sedan måset jag nog läsa på hur man faktist tar såna här kort ^^

Förutom att ha fotat har jag bl.a varit i HÖÖKS och shoppat lite. Det blev ett par helskodda ridbyxor i färgen svart/grå. Vet inte riktit vad det är för färg. Det bästa med köpet är att jag är jätte nöjd, de satt som smäck och var super sköna. Det sämsta, nu är jag helt pank;)

Vad har ni hittat på i dag då? :)

/ L i n a


En vacker dag

Idag har vädret varit underbart. Tvingade mig upp kl nio idag, var tvungen att ta ut hästarna. Jag somnade först 01:45 igår. Så det var ganska så svårt att gå upp.
Jag gick en snabb fotorunda ner till sjön och upp igen. Jag borde ta med mig kameran och gå en lååång promenad istället. Gud vad jag vill ha sommar och sommarutflyckter nu alltså.^^
Idag mockade jag och fixade hela stallet. Det kändes som om jag aldrig skulle bli klar med Monnes box, han kan verkligen spraka runt skiten.^^ Sedan har jag också väldigt random beställt hem en ny bikini. H&M katalogen kom idag och gud vad jag blev shoppingsugen! Jag gick in på deras hemsida och skulle bara kolla runt då jag får se en väldigt fin grå bikini, så jag frågade mamma om jag fick beställa och som tur var så hade hon även tänkt beställa ett par jeans därifrån så det passade ju utmärkt.^^ Sen har jag även kollat på "Hot shot" nu på kvällen, dom är roliga dom filmerna.^^ Rekomenderas om ni inte sett dom! ^^
 
Jag har lite nya favoritlåtar till er om ni skulle vilja ha förslag någongång. ;)
 
1: Will.i.am ft Britney Spears - scream and shout
2: Bridgit Mendler - Hurricane
3: Bridgit Mendler - Ready or not
 
Enjoy! ;)
Bye bye///R<3

Fredag redan.



I dag har det värkligen varit underbart väder och ett perfekt fotoväder! Tyvär har jag inte huunnit fota i dag, i alla fall inte när solen var frame. Det ända jag hann ta var de korten ovanför. Tog några snabba kort på isdropparna (heter det isdroppar?) innan vi begav oss till ridhuset och då tog jag med kameran och fotade genom glasrutan hehe.
I ridhuset gick det kanon och jag är super nöjd. Trodde inte att det alls skulle gå bra innan vi ens åkt  in eftersom att det var ett bra tag sedan som vi var i ridhuset senast men släppte den tanken så fort jag började rida. Efter ridhuset och allt fix i stallet hade klockan redan hunnit bli två och då var solen redan på väg ner här hos oss. dEt är det absolut dumaste med att bo mitt i en skog, solen når adrig riktit fram överallt och det lilla som kommer försvinner väldigt snabbt.
Förutom ridhuset har jag varit i stan och handlat nyårs mat. I år firar vi själva med familjen vilket jag tycker är väldigt skönt :)

I kväll/natt ska vi ut och gå med mormor m.m haha, mer ska jag nog inte göra. Förmodligen blir det mycket data :)

/ L i n a

Årets sista julklappar.



Hej! I dag vaknade jag tidigt eller ja, halv nio, eb halvtimma tidigare än vad jag brukar gå upp haha. I dag åkte vi nämligen in till stan för att välja våra sista julklappar:) Jag valde ett par vinröda jeans och en röd fin koffta :) Sedan fick jag även 150 kr + en stor godispåse. Inte för att jag behöver något godis men jag skyller på att jag har svårt att säga nej...;) Förutom mina julklappar köpte jag ett ridtäcke till trollan och ett silvrigt schabrak till mamma :)
Efter stan åt jag middag och sedan begav jag mig ut tillsammans med Mira på en fotopromenad. Fick vända en gång för att jag bara hade tagit med mig kamera väskan men ingen kamera. Sedan fick jag gå i hård snö som var jätte jobbig att gå i. Korten blev endå helt kassa men dte fanns inte mycket att ta kort på. Jag vet inte huuur länge sen det var som jag gick e riktig fotopromenad. Jag har knappt fotat på flera veckor och det skyller jag på vädret! I morgon ska det vara sol och då ska jag passa på att fota. Senare på eftermiddagen åkte jag med in till ridhuset för att se när mamma red lektion (tvådagars dressyrkurs)

Vi kom hem vud halvskju tiden och sedan dess har jag inte gjort så mycket:)

/ L i n a

Årets julklappar:

Jag har värkligen haft en jätte mysig julafton och fått fina packet. På själva julafton kom syrran och väckte mig HALV ÅTTA! Då skulle vi tydligen öppna packet. Det är konstigt att hon alltid går upp först på julafto när det alltid är tvärtom. Som vanligt sov jag halvkasst natten till julafton (var så förväntansfull förstår ni) Men fick finfina packet av familjen :)
Det här fick jag av mamma och pappa:


Fin bild har jag lyckats ta också men i alla fall, en stor dataskärm som är perfekt för filmtittande. Det jag behöver nu är ett databord och PS så att jag kan redigera bilder :D Sedan fick jag som ni ser en liten gullig nattlampa ;) Sedan fick jag också UR MYSIGA sockar som inte kom med på bild dock ;)

Av syrran fick jag:

Vita boots :D

Sedan åkte vi till mormor och morfar. På kvällen fick jag det här utav mina mostrar och kusiner:


En gullig pyamas, läppglans i smak av apelsin, örhängen, linne, ett smyckes träd och en fin klänning :D

Av mormor och morfar fick jag:

En super söt tomte. Jag och elin får nämligen alltid en fin tomte på julafton med en lapp i där det står datum och tid när vi ska åka till stan. I stan får vi välja ut våra egna julklappar så det ska vi göra någon dag i mellandagsrean :)

I dag har vi firat hos farmor och farfar och då fick jag:
* 1500kr
* Bio kort värde 120 kr ;D

Japp det var årets julklappar och jag är jätte nöjd :)

God natt !

/ L i n a

God Jul!!

God jul alla! Hoppas att eran jul har varit bra och att ni fått det ni ville. :)
Min jul har varit bra. Idag så ska jag bara lata mig, som man gör dagen efter julafton. Ska kolla på film och ha det gott! :)
 
Tänkte visa er allt det jag fick i julklapp. Jag hade ju kunnat skriva en lista bara, men jag tänkte att varför inte visa er genom att ta kort på allt det jag fått, så det har jag suttit med i morse och gjort. :)
 
Då så, here we go!
Så, det var det jag fått.
 
1: Linnet som är överst hade jag sagt till mamma en gång att jag ville ha, sen så hittade jag den i min julstrumpa
2: Koftan var lite av en överaskning, viste inte att jag skulle få den och den är jätte fin och helt min stil
3: Bodylotion och duschgel. Fick jag av mormor och morfar, precis vad jag ville ha, min hade börjat ta slut
4: Bälte har jag velat ha ett nytt jätte länge, jag har inga fina bälten, men nu har jag det ;)
5: Mascaran var jätte bra, den gav tunna och fint särade fransar:)
6: Pretty in pink filmen fick jag av min storasyster
7: En kärleks historia fick jag också av min storasyster, har velat se den ett tag nu, så den ska jag se idag! :)
8: Eld är andra boken i en triologi, jag har inte läst färdigt första än, men det ska jag göra nu på lovet ;)
9: Det som ser ut att vara en bok är ett skrin, fick den av mormor och morfar, den är jätte fin!
10: Örhängena fick jag också av mormor och morfar, jätte fina är dom!
11: 1D första albumet, den ska lyssnas på ;)
12: 1D deras andra album, take me home :)
13: Allt det godiset som jag fått, kommer att kunna leva på det ett bra tag nu^^
14: Stativ, jäääääääätte nöjd med det, det är inte i plast, det känns väldigt proffsigt och stabilt. Nööööjd!
15: Armband, väldigt fina armband. (likadana som jag gav E i julklapp) ;)
16: Ett halsband med ett hjärta på som jag fick av mormor och morfar. Väldigt fint:)
17: En suuuuuper mysig filt som jag fick av min lillasyster. Den är såååå mjuk!
18: Ett påslakanset, det behövs alltid ;) Fick det av mormor och morfar.
19: Ett par nya hörlurar, dom är jätte bra och det är den formen som jag ville ha också. :)
20: Sedan så fick jag pengar, det blev hela 1750 kr. Så det får man väl handla upp nu när det är mellandagsrea!
 
Så det var allt det som jag fick i julklapp. Hoppas att ni fått det ni ville ha och ni får ha en fortsatt härlig jul. :)
 
Bye bye///R<3

GOD JUL!



GOD JUL ALLIHOPA♥

Önskar:

/ L i n a

Snart är det dags gott folk!!!



Nu har alla åkt hem och jag tar det lugnt i soffan. Höjdpunkten för kvällen var när vi prövade en utav packeten som var sumo-brottar dräckter. Ni vet såna som man blåser upp? Alla såg värkligen skit roliga ut. Julbenta, knubbiga och korta haha! Själv fick jag en jätte fin t-shirt som jag blev väldigt nöjd med.

I morgon gäller det, då är det JULAFTON GOTT FOLK:D Jag hoppas värkligen att jag kommer somna tidigare i natt. Förra året somnade jag vid 3-4 på morgonen efter att ha försökt sova i sådär 4-5 timmar. Det var inte kul kan jag tala om för er och syrran väckte mig kl8. Jag var lagom pigg haha.

Har ni sett att det är snöoväder föresten? :S

ses snart! :)

/ L i n a

Mycket att göra, lite fritid.



Eller inte haha! I stället kommer jag få fullt upp att göra i morgon för då börjar VÅRAN julafton! I morgon ska jag försöka hinna rida sedan ska jag göra stallet, hjälpa till och städa, göra mig i ordning m.m. det kommer bli stressigt men det hör ju till julen haha...

Nyss var jag och syrran ute i stallet och pyntade klart stallet. Vi hängde upp stora knäckebröd över hela stallet som vi hade skrivit deras namn på med glasyr haha. Det ser ut som att två tioåringar har fått gå lös på pyntningen. Men det är som det ska vara, ända sedan vi började pynta stallet har vi aldrig lyckats få det snyggt^^  Hästarna har inte fattat än att de har knäckebröd hängandes ovanför huvudet men det ska bli kul att se i morgon om någon utav dom har tagit sig ett smakprov :)

I dag har jag även beställt hem alla sagan om ringen filmerna^^ Lyckades köpa alla på cdon för 96kr, inte dyrt om ni frågar mig för 3 filmer :) Nu ska jag nog gå och lägga mig, kanske se film, jag få se ;)

/ L i n a

jaghartråkigt



Saker som jag längtar till:
* JULAFTON, årets mysigaste dag!
* GHS, årets höjdpunkt!(se bilder)
*Eurovision i Sverige, jag har alltid varit ett stort fan av detta underhållande pogram. Det är inte alltid jag följer melodifestivalen (de flesta låtarna suger endå) men Eurovision måste alltid ses! :)
* Tjäna massa pengar i sommar så att jag kan köpa min drömkamera.
* Få rida efter dagens ridpass;)
* Umgås med Elin och Rebecka.
*Hungergames filmerna som inte har kommit ut än och sedan vill ja se  the Hobbit!

Saker som jag inte längtar efter:
* Nyår, det är bara en massa olyckor som händel hela tiden.
* Skolstarten, vi gör endå ingen nytta i skolan...
* Att behöva jobba i sommar. Skönt när det är över men att jobba? haha nej tack;)
* Våran APL, har ingen aning om vart jag vill vara under tio veckor. Inte på dagis i alla fall..
* Behöva städa innan den 23:e haha^^

Saker jag vill uppnå/göra under 2013:
* GHS!
*Falsterbo
*Köpa en ny kamera
*Sluta små äta hela tiden X)
*Börja jobba upp kondisen. I år har jag hitils lyckats springa i 14 min på rullband (dock halvdöd efteråt) hahaha.
* Börja plugga ordentligt, hatar siffran E!
* Uppleva någonting som gör mig riktigt lycklig(vet dock inte vad ;) )
*Köpa en ny häst. Jag vill ha både Trollan och en ny häst måste jag tillägga :)
* Börja träna, bli duktigare, vill rida som ett proffs i slutet av 2013^^ (har en god bit kvar med andra ord)

Listan är inte omöjlig att uppnå och ha möjligheter till att genomföra men svår är den haha.
Det här är bara random saker som jag kom på under tiden som jag skrev ;) Det finns säkert mer saker att lägga till eller kankse till och med ta bort när jag funderat vidare :)

/ L i n a


Äntligen JULOV!



Wiiie nu har äntligen vi fått julov! :D Vi kom hem redan halv elva efter att ha spenderat några timmar i skolan och haft mys med bästa klassen och sedan har vi kollat på lite show :)
I klassen hade vi julklappsbyte och då fick jag den här fina saken:) När vi var små hade vi massor utav såna här glasbollar men de är inget fina haha. Jag får väl börja samla på dom igen, elelr inte ;)

På lovet ska jag RIDA, fira jul med bästa släckten och ha det gött (om mina planer går som de ska^^) Sedan kanske vi ska ha film-maraton med R och se alla Batman filmer. Det är tydligen något man inte får missa. Sedan ska vi även se the Woman in black så det ser jag framemot ;)

Alltså klockan är bara fem och jag har redan gjort allt som jag ska göras och jag har ingenting att göra. I dag red vi på åkern, har inte ridit på flera dagar men det gick över förväntan, duktig Trollan ^^

/ L i n a

Mina första julklappar:



Åå jag blev värkligen jätte glad för mina julklappar som jag fick av R och syrran. Av R fick jag de här två smyckena, en fin ring som passade perfekt på mina krokiga fingrar och sedan ett lite bredare armband. Båda två är planerade att ha på julafton tillsammans med min mörkblå klänning! :D
Av syrran fick jag en kaffe mugg som håller värmen, glömde att ta kort på den nu men den är jätte fin tycker jag^^ Alla julklapparna har stått på min önskelista så nu är jag nöjd och det här är bara början ^^

Korten kankse inte blev de bästa, jag ville ha lite glittrigt och julig bakrund. De hade kunnat bli bra om skärpan och positionen var rätt men det var inte helt lätt att stå och hålla brickan med smycket och sedan försöka prcka rätt med kameran. Var nämligen tvungen att ha på manuell och jag höll kameran med en hand. Med blixt och allt blev kameran skit tung ju! Försökte få mamma att assister mig men hon var inget bra så hon fick gå ^^

I dag i skolan har vi knappt gjort någonting förutom ett ganska stort engelskaprov, endå har vi gått heldag! Jag börjar bli rejält trött på att komma till skolan för att inte göra någonting på lektionerna. Förmodligen kommer jag att klaga nästa termin när det bara är skolplugg haha. Jag är bra på att klaga, jag vet det men jag kan inte hindra mig själv. Kanske är ett bra nyårslöfte? Sluta klaga och se positivt? Japp, det ska jag nog ha :)
Efter skolan for jag ut till stallet med en gång för att sedan åka och passa kusinerna. Hade egentliken ingen alls lust att vara barnvakt i dag men man kan inte låta bli att bli glad när man väl är där, de är ju så söta^^

Nu ska jag se Jul med Ernst!

/ L i n a

Mini julafton!

Idag så började vi kl nio. Vi kom dit och så fick vi tillbaka våra prov, jag fick C så jag är mer än nöjd. Trodde jag skulle få E eller nåt, men ja jag blev glatt överaskad. Sen efter den lektionen så pysslade vi och fickade med glass, kakor, maränger och saft. Mumma! Sen fick vi sluta en timme tidigare så vi hann med 11:10 bussen. När vi kom hem hit så hade vi våran mini julafton med våran lilla minigran. Jag fick en söt ring som såg ut som en kamera och ett halsband med ett R på. Är jätte nöjd med mina klappar. :)
 
Imorgon blir det en lång dag. Börjar med ett engelska prov (tror jag iallafall) sen ska vi göra olika lekar på andra lektionen. På svenskan och historian så vet jag inte vad vi ska göra. Hoppas att det inte blir någonting för tråkigt.
Men det återstår att se. :)
 
Bye bye///R<3

Godmorgon!

Idag är det tisdag och på schemat står det storstädning av mitt rum. Vi är lediga idag så jag sov till nio och var sedan tvugen att gå upp för att ta ut hästarna. Sitter just nu och kollar igenom datorn lite och lyssnar på musik. Min nya favorit låt just nu är "Imagine dragons - Radioactive" den är sååååå bra!! ;)
 
Jag ska nog snart dra mig upp för att börja städa mitt väldigt stökiga rum. Det värsta med att städa mitt rum är att jag igentligen inte skulle behövt städa så ofta om jag hade haft eget rum. Jag städar och så stökar någon annan ner. Vilket är irriterande för då måste jag städa igen och det är inte ens jag som sökat ner. Men men.
 
Hoppas att ni alla har en bra tisdag! :)
Bye bye///R<3

Fin bild på köpet:



Haha lyckad bild (Y)
I går hade jag tänkt att se sista delen av sagan om ringen filmerna men råkade sätta på den försent och sedan upptäckte jag att den tydligen var 4 timmar i stället för tre O_o Jag var redan trött innan jag satte på filmen så kl 12 stängde jag ner datorn och då hade jag bara sett halva ännu haha.
I morse var jag glad att jag inte såg klart filmen för jag var inte sugen på att gå upp ^^
Nu ska jag åka till stan och se vad som kan hittas där att köpa. Fast först måste jag ut och ge hästarna vatten :)

Byebey

/ L i n a

My day to day


svart (den ser ut att vara blå dock) vinröd, silver, mörkblå och bronsfärgad.

I dag har jag ridit. Det gick faktist bra ifall ni undrar så jag är glad för dagens ridtur :) Sedan har jag städat lite bla tagit bort alla kläder i min och Elins gemensama garderob som vi har inne i mamma och pappas sovrum. Garderoben var övefull och det höll på att rammla ut kläder hela tiden. Mamma har så klart inte varit så glad över det men nu slipper hon våra kläder^^

Sedan åkte vi in till ridhuset för att se julhippot. Tyvär en stor besvikelse då ingenting värkade vara så organiserat. Men jag hittade 5 fina nagelack på den lilla marknaden i alla fall som jag är nöjd med. Det fanns massa olika färger i 5-pack. Jag valde dessa för att jag tänkte att de passar till julen :)

Efter det gick jag ut och red igen fast på Polka. Vi red barbacka och jag tycker att det gick ganska bra. Jösses vad liten hon är, tänk att jag en gång i tiden red runt på så små ponnyer. Jag var tvungen att sitta som att jag red i sadel för att kunna skänkla ordentligt annars hade foten hamnat under magen (kändes det som i alla fall)

Nu ska jag kolla klart på Jul med Ernst sedan ska jag gå upp och kolla på andra filmen av sagan om ringen. Haha såg den för första gången i natt. Jag har länge velat se den men det har aldrig blivit av.
Den var riktigt bra och väldigt spännande men jag antar att det inte är någon idé att ja rekomenderar den. Förmodligen har alla redan sett den^^
Det komemr förmodligen bli sent i dag men vem bryr sig, det är snart lov och vi är lediga på Tisdag! :D

/ L i n a

Veckans schema

Veckan som återstår innan det härliga jullovet.
 
Måndag: Pysseldag med särskolan. Titta på deras teater som dom gjort.
Tisdag: Lediga. Storstädning av mitt rum och huset (måste se fint ut om E&L ska komma)
Onsdag: Lektion med, ja mysdag eller nåt kanske, E&L följer med mig hem för att ha en liten mini julafton
Torsdag: Lång dag i skolan, med ett engelskaprov.
Fredag: Jullovsavslutning. Byter paket med klassen och kollar på avslutningen i aulan.
 
Så, det låter väl som en bra vecka, eller? Det tycker jag iallafall. ;)
Idag har jag inte gjort så mycket. Vart i stan och handlat klart alla min julklappar, känns skönt att ha det klart. Sedan så har jag mockat och spelat wii. Imorgon blir det första måndagen på lääänge som jag går upp tidigt, känns konstigt.^^
 
Ikväll blir det mys till finalen av "Allt för Sverige". Myspys! :)
Bye bye///R<3
 

Just have to say....



"Hästar finns inte, hästar är en frukt"  är tydligen en väldigt populär sida på facebook. Enligt min går sidan bara ut på att provocera oss hästmänniskor och det kan jag förstå dom eftersom att en del personer tar åt sig och reagerar väldigt starkt. Det är klart att dom tycker det är kul då? Låt dom va säger jag bara, vi vet ju att hästar finns och det är huvudsaken eller hur? Det jag egentliken vill säga är att sidan kan vara kul så länge allt hålls på en mogen nivå. Har skrattat åt många bilder som hästmänniskor har lagt ut på sina frukter. MEN när icke hästmänniskor lägger upp bilder på hästar som har dött av djurplågeri eller en häst som blöder och kallar den blodapelsin? Då har det ta mig tusan gått på tok för långt. Djurplågeri är ingenting att skratta åt även om det inte är deras egna bilder utan google bilder.
Jag har aldrig haft problem med sidan innan men de där bilderna är värkligen inte OK. De som ligger bakom sidan har inte gjort någonting fel utan människor som lägger upp bilder på deras sida.
Eller vad tycker ni?

________________________________

Vad har jag gjort i dag då? Jo jag har haft PROV haha sällan det inträffar nu för tiden ;) Men jag tycker att det gick helt ok. Ska inte säga att jag är nöjd innan jag har fått mitt betyg men det kändes...ok. Jag har pluggat i tre dagar nu och känt mig jätte stressad över det så nu är det skönt att ha det gjort. Nu är det bara roligheter nästa vecka. B.l.a pysseldag, fika och paket byte :D

Justin Bieber- Beauty and A beat. Brukar inte ge låttips, det är lixom Rs grej i bloggen men tycker att ni borde lyssna på den här :)

/ L i n a

Ge mig helg nu tack!

Denna veckan har nog vart den stressigaste på ett bra tag. Hade ett prov idag, det gick dock bra hade läst på innan och gjort frågor och lämnat in. Men sen så ska vi ha 2 engelska redovisningar och ett historie prov + ett engelska prov. Jag har kollat på filmen om min bok och jag har läst det jag ska. Så nu ska jag nog sätta mig en stund och göra lite på sammanfattningen på engelskan. Sen blir det till att kolla på bonde söker fru och koppla av lite. Så stressad över allt det här.
Nästa vecka blir bättre. Vi har en pysseldag med särskolan på måndag och ska kolla på deras teater, sedan så är vi lediga på tisdag. (känns lite pinsamt att säga att man är ledig nästan, låter som om vi jämt är det numera) sen så har vi mysdagar med fika och mys med klassen innan vi går på jullov. :) Myspys!
Bye bye///R<3

Jag.Vill.Inte.



Haha sorry att jag klagar me njag vill inte gå ut i dag! Jag älskar att det är snö, visst men att det ska vara kallt och man ska frysa? Det hoppar jag hälst över men som jag har sagt tidigare, det hör till vintern att frysa men för dte betyder det inte att man VILL frysa haha ^^
Min plan är att gå ut senast halv två, alltå ganska snart, fixa stallet och sedan sätta mig och plugga! Ja just det, jag pluggar! ;)
I går red jag inte, istället pluggade jag istort sett hela eftermiddagen och i dag tror jag att det får bli det med. Måste få bra resultat på historians alra sista prov! O_o

Föresten, försökte ladda ner spotify till mobilen men det gick ju så klart inte. Tydligen måste man ha premium och därför tänkte jag fråga om någon av er har testat att bli meddlem på gratispremium.com? Jag har nämligen sett två bloggar nu som har tipstat om den här sidan så den borde vara bra eller? Vill värkligen ha spotify på mobilen!!

Nej nu ska jag gå ut, fyaa! ^^

/ L i n a

Lyckad julshopping

Ja, igrå var vi inne och handlade julklappar. Jag blev förvånad att vi alla hittade alla julklappar som vi behövde så snabbt. Redan i första affären så jag var typ klar.^^ Jag hittade också 3 tröjor till mig själv och 3 nagellack. Tröjorna är jag väl helt okej nöjd med. Basic tröjor typ. Men nu har man iallafall lite mer att varitera sig med. Jag hade velat köpa jeans, men såg inga som fångade mitt intresse och den orkade jag inte prova för den delen heller. Det får bli en annan dag. Får kanske ta med mig mamma in och handla till E&L också.
Igår när jag kom hem så stog pappa och höll i Monne och det kändes inte helt rätt. När jag frågade vad som stog på så sa han att Monne hade legat ner i hagen och inte velat gå upp och troligtvis hade fått sandkolik. Vetrinären kom efter ett tag och han sa att det kunde vara sankolik eller så att Monne hade ätit för mycket fruset gräs. Han går alltid och gräver och har sig. Men han mår bättre nu, som tur är.
 
Idag är vi lediga eftersom vi gjort klart våra idrottslektioner med barnen, medans andra i vår klass inte är det. Så det är alltid härligt med lite ledigt. ;) Snart är det julafton, shit vad tiden har gått snabbt. Det kommer inte ta lång tid innan man har julen här. 3 julklappar har jag dock kvar att handla. En till klassen och sedan till E&L. Så det måste jag fixa snart. :)
 Bye bye///R<3

Gårdagens köp



Jag är nöjd med gårdagens köp och hann köpa det jag behövde köpa. Det jag köpte var den hä ringen. Tyvärr så är den för stor men ärligt tarlat så har jag aldrig hittat en ring som passar mina knotiga fingrar (de har en väldigt konstig form) Men jag är nöjd med den endå ;)
Sedan köpte jag klart alla mina julklappar. Tänker inte säga vad det är för det kan ju hända att någon tjuvläser O_o
Det enda som jag inte hittade var en fin tröja att ha på julafton. På julafton är det ju kul med någonting nytt :) Men jag får se om jag hinner hitta något nnars får jag la ta något gammalt från garderoben ;)

Egentliken skulle vi ha varit påväg in till borås nu men pågrund av försening så vet jag inte när vi kan åka in eller OM vi kan åka ni, surt-_-

Ha det gött.
btw, vi är hellediga i dag!

/ L i n a

Lördag



Jösses, jag kna inte ha sovit tillräkligt i natt eller varför är jag annars så trött? Jag gick upp kl 9 i morses för att vi skulle rida kl 10. Jag tycker att det är skönt att ta det lugnt på morgonen utan att stressa. Sedan när jag har ätit min frukost och tagit lugnt en stund kan jag göra vad som helst men inte innan. Förr gick jag i stort sett upp varje helg kl 10 och med en gång ut till stallet. Mådde alltid så dåligt då och orkade ingenting(ni förstår ju varför) Så ja, då går jag hällre upp en timma tidigare så att jag hinner ta det lugnt en stund ;)

I dag red jag Verona och det har alltid gått så kasst när jag har ridit henne men idag är jag faktist nöjd-skönt! Efter stallet åt vi middag innan vi gick till mormor för att baka. Jag bakade knäck men den blev inte tillräkligt klar. Haha.. nästa år vägrar jag att göra knäck alltså. förra året blev den för hård och i år blev den för lös... Endå gjorde jag kul-provet. Hur lyckas man att misslyckas då? XD Aja, sedan gjorde jag rispuffar i choklad och slutligen mozartskulor;)

Ååå hoppas det blir Borås i morgon!

/ L i n a

Rolig kväll

Å hejsan på er. Klockan börjar närma sig 00 och det är snart dags för mig att dra mig till sängen för att sova. Det har varit en mycket rolig kväll i dag med go mat, massa godis och roliga vänner :) Vi körde massor av spel framför allt. Jag tycker att det är skit kul med sälskapsspel när man är flera stycken. Det är på något viss lättare att bjuda på sig själv då än om man sitter runt ett bord och bara pratar ;)
Hursomhelst, nu är jag trött!

I morgon blir det att rida och baka julgodis sedan p åsöndag ska vi förhoppningsvis åka till BORÅS hoppashoppas! Det beror på vädret helt enkelt me njag håller tummarna :)

Btw, här är ett läppstift som jag fick om mamma:D vet inte om hon bara ville vara snäll och ge mig det för att hon vet att jag gillar det eller om hon själv inte trivdes i färgen^^ Den är ganska neutral och det gillar jag. Sedan gillar jag att den inte gör läpparna så där snustorra som många läppstift gör.;)

 


/ L i n a

Ett misslyckande

I dag bakade vi pepparkakor. Eftersom att vi hade pepparkaksdeg passade vi på och gjorde de kakorna som R visa för några dagar sedan med polkagris som topping.
Någonting gick tydligen snett för R's kakor såg ut så här:


Och våra såg ut så här..........


Jag får klura ut exakt vad vi gjorde fel och försöka en gång till och se om de blir bättre.

/ L i n a

onödig skoldag, ont i magen och älgar

Rubriken sammanfattar min dag ganska så bra. Gick upp 05:05 för att duscha eftersom mamma började kvart i  och inte hel. Sen när man väl är i skolan så sitter vi först och lyssnar på våran gammla no-lärare om flyktingar. Lektionen efter det så flyttar vi våra saker tills imorgon till ett annat klassrum. Sen är vi klara. Jo, det var vår skoldag. Vi fick sluta ungefär en timme tidigare, så vi hann med 11:10 bussen hem. Jag fick gå hem i snövädret, men med lite musik så gick det snabbt. :)
När vi skulle åka in till stan med lilla Didde så ser jag en älg springa på en åker och sen korsa vägen, vi saktar in och i skogen så ser vi 3 eller 4 älgar (är inte säker på om det var 3 eller om det var 4) så coolt! Det är så sällan man ser älgar och alla blir helt till sig när man ser dom.^^
 
När vi kom hem från stan så gick jag och la mig i pappas säng och sov i några timmar. Magvärken har väl försvunnit en del nu, så det är skönt. Det är skönt att få sova lite extra. :)
 
Imorgon så får jag äta godis igen! Jag har köpt mig en cokladkaka, vitchoklad är det. ;) På fredag så blir det tjejkväll. Kommer att bli mysigt! Sen på lördag kväll så ska jag på lucia, min kusin är med i luciatåget. Det ska vara kröning och mormor frågade om vi ville följa med och titta. Dock är inte min kusin lucia, men kan väl vara roligt att kolla iallafall. :)
Låttips: Labrinth ft Emeli Sande - beneath your beautiful
 
Bye bye///R<3

kallt men bra


Stackars fågel, den måste ha varit skadad. Den befann sig nämligen mest på marken och flög korta sträckor i taget.

Å yey vad kul det är i skolan! Jag JOBBAR hällre än att komma dit och inte göra något vettigt i huvud taget. Det här är andar dagen i rad som jag åkt till skolan för att sedan åka hem några timmar senare och inte gjort något vettigt alls. Våra lärare, ska inte klaga för de är så grymt snälla men i bland... ja då tjatar de helt enkelt bara för mycket^^

Nu ska jag gå ut och rida. Inte för att jag vill men jag känner ett "måste", hästarna måste trots allt komam ut och röra på sig oavsett vad det är för väder. Det kan var bra för mig att komma ut också. Ska bara ta mig ut. Fast i för sig har ja redan varit ute och fotat men endå. Okej snart går jag ut... snart....


/ L i n a


Bara Tisdag



Halloj! I dag har jag inte gjort så mycket, varit i skolan och inte gjort någonting till halv tolv. Efter dte åkte jag hem,åt och slöade innan jag tvingade mig ut till stallet. Efter det gick jag till mormor och bakade småkakor^^ Haha å nu har jag vräkt i mig kakor så det räcker och blir över;) Därför var det nödvändigt med en promenad efteråt ( en långsam sådan ifs)

Kom på att vi har fullt upp hela veckan + skolarbete som jag inte riktit har räknat med. I dag bakade vi, i morgon ska vi på kalas hos kusinen, på torsdag ska vi baka pepparkakor här med kusinerna (tradition), på fredag ska vi till några kompisar och slutligen på lördag ska vi göra årliga julgodisbaket med några i släckten :) Vist, jag gillar när man hittar på roliga saker men varför måste allt komma under en och samma vecka medans det kan ta flera månader innan man hittar på något kul ^^ Fast å andra sidan är det alltid stressigt under julen. På ett sätt är det mysigt att göra allt julpyssel men det får inte bli för mycket, man vill ju hinna njuta uta allt också( okej nu överdriver jag, så mycket gör jag ju inte haha)

Vad uppskattar ni mest med julen? :)

/ L i n a

En snöig måndag

Idag har det snöat nästan hela dagen. Idag har vi även haft idrottsskolan för sista gången. Det var lite ledsamnt. Alla dom små söta barnen blev ledsna. Skulle kunnat ha det hela året! ^^ Man känner verkligen att det är det som man vill jobba med i framtiden, kanske inte idrott, men att jobba med barn är någonting för mig iallafall. :) Det har jag dock vetat sedan typ 5-6:an typ.^^ (eller kanske lite tidigare).
Efter att jag kom hem från idrottsskolan så var kl 4, så jag och mamma begav oss ut på en promenad. Det tog oss 1h att gå ungefär. Det var lite jobbigt att gå i all snö och man såg inte så jätte bra, men det var skönt att få komma ut, jag kommer sova gott inatt iallafall. ;)
 
Okej, jag börjar få kolla på vad jag ska köpa för julklappar till famlijen. Känns skönt när man har det löst innan man ska åka och handla så att man inte står där och inte har en aning vad man ska köpa. Dock, L&E jag måste få en liten önskelista eller nått. Har ingen aning om vad jag ska ge er.^^ Kommer bli skönt när man har alla klappar hemma och inslagna, då kan man slappna av. :)
Bye bye///R<3

Mera snö, ja tack!



Älskar snö just nu! Sedan att det blir kallt och jobbigt är ju en annan sak. Men ärligt tarlat så hör ju kylan till vintern. Det är lixom meningen att man ska frysa på vintern, så tycker i alla fall jag;)
Innan tog jag lite kort på snön och tycker att det blir väldigt fint när man har kort slutartid så att man värkligen ser alla snöflingor =) Dessa kort är kanske inte så jätte bra men det syns ju iaf att det snöar X)

I morgon är det tisdag och sedan Onsdad och tillsist Torsdag, då ska vi baka pepparkakor, längtar! Är lite sugen på att försöka baka de kakorna som R gjorde igår, de ska tydligen vara väldigt goda ;) Jag får helt enkelt se hur långt degen räcker ;)

/ L i n a

Godmorgon Måndag!



Hejsan svejsan! I dag är jag på gott humör nu när det snöar så mycket. Det betyder att bilen som pajade igår inte förstörde allt för mycket av den här dagen;)
Jag hade tänkt blogga igår men när jag skulle byte storlek på bilderna så gick det inte att ladda upp bildern och det kändes inte så lockande att skriva utan att ha en bild med ;) Igår tog Elin kort på mig och Trollan. Jag har nämligen inget kort på oss två eftersom att det alltid är jag som står bakom kameran. Haha, jag känner mig bara dum när jag ska stå "modell" och vet inte vad jag ska göra, det käns inte alls bekvämt. Nej, bakom kameran är där jag hör hemma den saken är säker ;) Men vist blev de här två bilderna gulliga? Jag vet inte riktigt vd jag gör på översta bilden men man ser bara min mössa och och Trollan ser helt livrädd ut för den XD

Jaja, vad ska ni göra i dag då? Eftersom att det inte går att åka till ridhuset i dag så ska vi nog försöka rida ut en sväng. Det är så härligt att rida i fluff snö fast inte lika härligt när det snöar..;)
Jao jao nu måste jag ut, yey.

Föresten R, vi måste åka till Borås i helgen tänk att det bara är ca tre veckor kvar! O_o

/ L i n a

Hej mitt vinterland

Första advent idag, det går snabbt mot jul nu. Hur har ni firat första advent då? :)
Själv har jag gått en lång promenad, efter promenaden var jag alldeles förfrusen, eller nja, lite kyllig iallafall. Jag hade på mig ordentligt. Lilla Didde gjorde illa sig under promenaden, han fastnade i täcket och bröt av sin sporre. Så nu går han omkring här hemma med bandage. Stackars lite.
Var ute och mockade vid 4, då var det -14 grader. Mina händer var frusna och ändå hade jag vantar på mig och min näsa var alldeles röd och frusen. Fy vad hemskt det är att frysa. Det var skönt att få komma in i värmen och ställa sig framför braskamin en stund. :)
Ikväll blir det att mysa framför tv:n med dipp, morötter,tacochips, chips och kolla på "allt för Sverige" standard söndag här i vår familj. ;)
 
Okej, strömavbrott i typ 3 minuter nyss, allt blev helt svart. Kunde inte ens se handen framför mig typ. ^^
 
Hoppas att eran 1 advent har varit mysig! :)
 
Bye bye///R<3
 

Julmys!

Idag har jag stått och bakat pepparnötter och mamma har gjort lussebullar, mumsigt! :)
Väldigt goda blev dom! Vanlig pepparkaksdeg bara att man skivar upp den i 2 cm tjocka bitar och sen göra man en glasyr med äggvita och florsocker sen så kan man granera den med antingen polkagrisar eller nötter. :) Gott gott! ;)
 
Bye bye///R<3

God natt:)



Hej på er! Jag hade bara tänkt kika in och säga god natt innan jag går och lägger mig för att sova. För ovanlighetensskull har jag inte varit inne på datorn en enda gång ( händer typ två dagar om året) För kl har ju trots allt slagit över till 2 dec nu ;)
I dag har jag mest röjt här hemma och rensat massa kläder som ligger slängda här och där i gammla lådor m.m. Känns skönt att ha det gjort ;) Sedan har jag även varit ute en del, försökte fota lite men vädret var så himla tråkigt och jag hade ingenting att fota. Men det är värkligen skillnad på ljus nu när det är snö:D Om det inte hade varit snö hade alla korten varit gråa och trista.

Vad har jag gjort mer i dag då...( allt jag gör är nämligen väldigt intressant) jo jag har ridit för första gången på flera dagar. Det tog ett bra tag innan vi kom i väg eftersom att broddarna var tvugna att skruvas i. Det var nästan omöjligt kan jag säga och det var hur jobbigt som helst att hålla en ovillig hästs hovar med en hand O_o  Tur att man är stark=)

Nu har vi kollat på Big bang theory, kollar nämligen igenom de flesta av avsnitten. Haha, det blir bara bättre och bättre ju mer man kollar på det. Alltså något att rekomendera (men jag antar att alla redan ser på det)
Men nu ska jag sova.. efter att ha kollat facebook och mobilen.

Natti natt.


/ L i n a

Vinterlördag!

Idag när jag vaknade första gången så var det för att plogen åkte förbi,trevligt. Jag gick upp 11 idag. Såå härligt att få sova ut ordentligt.
Idag har jag vart ute på en liten fotorunda. Sen har jag städat mitt rum och hängt upp julstjärnan och julgardinerna. Nu är julkänslan på topp! :)
 
Första advent imorgon, då blir det till att äta lussebullar och pepparkakor och dricka julmust. Myyyys!!
 
Lite favorit låtar just nu:
 
1: Glee - I was here
2: 1D - Rock me
3: 1D - I would
4: Sigur Ros - Ara batur (Isländsk, men den är så härlig och lugnande typ)
 
Sen så är hela 1D nya album bra, men dom två som jag har med är mina faboriter! ;)
 
Har föresten precis kollat klart på "Downton Abbey" och Sibyl dog...så sorgligt, har suttit och gråtit nästan hela avsnittet. I resten av säsongen får det inte vara något mer sorgligt, det klarar jag inte av.
 
Måste föreste verkligen ta tag i att läsa min engelskabok. Har bara kommit till sida 20 eller nått. Dock så får ni (E&L) kolla på filmen så att jag kan få titta på den snart också. :)
Bye bye///R<3

RSS 2.0