Mycket åkande fram och tillbaka


Haha typ världens sötaste lilla prick vars prickar har längre hår än det vita så dom "står ut" från pälsen haha ^^                                                   

Dagarna har gått i ett hela veckan och jag förstår inte vart dom har tagit vägen? I går var vi i väg med hästarna hela dagen, från halv nio till sent på eftermiddagen. Då var den dagen redan förbi och i dag har stackars mamma skjutsat mig och Elin fram och tillbaka till våra körlektioner. Jag gick upp vid 6:30 i dag och skulle ha körlektion 7:45. Det gick bra tycker jag sedan hade jag körlektion igen 12:30. Haha tycker värkligen synd om mamma som måste köra oss fram och tillbaka hela tiden. Förhoppningsvis slipper hon det snart, då blir det vi som får skjutsa runt på henne i stället^^ 

På tal om något annat, har märkt flera gånger att jag spänner mina axlar hela tiden. Väldigt ofta kommer jag på mig själv att sitta och ha axlarna upphöjda. Så i dag bad jag mamma masera dom lite och jäklar vad ont det gjorde! Dock kändes axlarna mycket mjukare efteråt så jag ska försöka att masera axlarna själv lite och tänka på att inte spänna dom hela tiden. Har redan kommit på mig själv tre gånger under tiden som jag skriver det här blogginlägget. 

Nu ska jag sluta. Får spader på min space knapp som inte fungerar. den MÅSTE fungera ordentligt innan skolan börjar igen. Hur lång tid kommer det inte att ta om jag ska trycka stenhårt mellan varje ord jag skriver på ex en rapportskrivning? LÅNG TID

God natt :)

/ L i n a 
 

Ett mirakel!

Ja de är det då verkligen! Jag har aldrig haft riktiga blommor i mitt fönster för jag tar död på dom. Det finns inget som har en chans att överleva där. Men mamma gav mig en orkidé till mitt fönster. En orkidé behöver bara vattnas varannan vecka och ska då stå i blöt någon timme och sedan ska vattnet hällas ut. Jag trodde aldrig att det skulle bli nått eftersom allt som får en plats i mitt fönster dör. Hur bra jag än sköter dom.^^
Men den har faktiskt överlevt och blommade idag!! :D
Visst är den fin? :D Först blomman jag haft som faktiskt klarat sig! ^^
Bye bye///R<3

Äntligen 18!!!!


 
Varför är det ingen som har nämnt hur grymt det är att fylla 18?!? Det känns större än vad jag trodde att det skulle göra, man har så mycket mer frihet nu. Jag kan internetshoppa utan mammas tillstånd, ta körkort, betala räkningar (jätte kul eller hur) få hela mitt studiebidrag, gå till pubben.. MASSOR! :D 

Dagen började redan kl 7 för mig i morses haha. Mamma väckte mig och hade bakat bröd till frukost. Tanken var att pappa skulle hinna äta frukost med oss innan han åkte och jobbade men tyvärr så hann han inte det så vi gick egentligen upp tidigt i onödan. Spela roll, fick i alla fall två cd skivor av Elin, Maroon 5 och OneRepublic (rekomenderar att ni lyssnar på de skivorna) och sedan fick jag även en Brithney Spears parfym :D Kul att variera med två parfymer tycker jag :)
Sedan har dagen varit i full fart. Gjort allt i stallet, åkt till stan och innhandlat nödvändigheter, städat och förberett inför kalaset som var i kväll. Eller egentliken var tanken att vi skulle ha lite kvällsmat för de närmsta men det slutade med att vi endå blev ca20 pers och som ett vanigt kalas med massa presenter haha! Fick smycken, prensentkort, tvål och massa pengar. Jag är absolut nöjd,nu väntar det riktiga kalaset på lördag :)

DET ÄGER ATT VARA 18 helt enkelt (än så länge, har bara varit det i en dag hehe)

/ L i n a



Busiga hästar

hahaha så söta!

FY vad tråkigt väder det är i dag! Bäst att hålla sig inne och städa eller nått. Värkligen alla pratar om den här stormen som ska komma in:S Hoppas inte att den kommer orsaka strömavbrott. Tycker det är obehagligt att ha strömavbrott på kvällen haha :)

Nu ska jag sätta fart att städa mitt rum. Håller på och tvättar alla kläder men det tar sån tid innan kläderna torkar så det drar ju ut på tiden lite ;) Skulle vara skönt om rummet är städat tills i morgon :) 

Dags att börja röra på fläsket!

/ L i n a
 

Hallå!

Hallå hallå! Hoppas att alla mår bra idag. :) Själv så har jag haft feber sedan i torsdags, det är inte så hög feber just nu. Min röst är nästan borta och min hals gör ont, plus att hostan inte gör det något bättre. Men men.
Jag har spenderat mina dagar med att kolla på film, väldigt bra filmer som jag rekommenderar.
 
- The internship
- The first time
- Sixteen candles
- The english teacher
- Epic
 
Så om ni inte kommer på en film att se på så har ni några förslag där. ;)
 
Ikväll ska det ju komma in en storm. Den kommer ifrån England över till Sverige. Det var många av dom youtubers som jag följer som twittrade om den igår. Får hoppas att den inte blir lika stor som "Gudrun" som det stod i aftonbladet. Vi får hålla tummarna!
Eftersom jag inte kunnat gå ut och ta kort så får det bli en mobilbild från några helger sedan. :)
 
Bye bye///R<3
 

Hello



Haha min "space" knapp på datorn fungerar lite halv bra just nu. Min minsta kusin var nämligen på besök innan och hon är värkligen på och pillar på ALLT. Innan jag hann blinka hade hon lyckats dra bort hela knappen utan vidare haha^^ Måste försöka fixa den ordentligt. Väldigt irriterande när knappen inte lyssnar.
 
I dag var det första gången på länge som jag spontant gick ut och fotade faktiskt. Jag fotade hästarna och Mira lite. Sedan åkte vi in och kollad lite när det var liten dressyrtävling på ridskolan. Hade med mig kameran så jag fotade ridskolehästarna lite när dom stod och bråkade haha. 

( får damp på knappen, den lyssnar inte!)
 
Byebye

/ L i n a                                                                          

13/10-2013



Jag vet inte vad jag ska skriva, det har redan gått en vecka och allt känns fortfarande ovärkligt. De här bilderna är inte HON och det gör mig ledsen att se.
 
Jag vet dock att hon har det bra nu, hur ont det än gör att hon inte finns just här, hos mig <3

/ L i n a

Stockholm över helgen.

Ja nu blev ju inte den här helgen riktigt som jag hade tänkt mig. Jag kände redan av i Lördags när vi gick på IKEA att jag började få feber men jag hade redan innan vi åkte tagit en Impren, hade ont i halsen så jag kände det på mig så tack vare Impremen det gick ganksa bra innne på IKEA. Det var först på hemvägen sen på Söndagen som jag började känna mig extremt varm därför stannade jag hemma från skolan i dag för att vila upp mig så att febern förhoppningsvis är borta tills i morgon. Jag kollade för en stund sedan och då hade den redan gått ner 0,2 C sedan i morses. 
Jag, Elin och moster åkte i fredags vid 17 tiden. Vi tog bilen eftersom att vi behövde få med massa saker till min och Elins moster som bor i STHLM. När vi hade kommit till Jönköping var månen på väg upp och den såg gigantisk ut! Missade tyvärr det första tillfället när vi såg månen, det var så fint!
Hahaha förlåt mig att det inte blev mer än det här. De visar ju inte för fem öre hur fint Stockholm värkligen är och jag tog dessa på hemvägen sen på söndagen. Jag hade varken ork eller tillfälle till att fota. Nästa gång jag åker upp ska jag fota mer av själva stan. Helgen spenderades faktiskt mest på IKEA och i min mosters lägenhet som behöve fixas iordning :) 
I Lördags eftermiddag åkte vi in till stan en kort stund. Var nog bara där i 1-2 timmar och det enda jag köpte var en myströja och shampo + balsam
Jag hoppas värkligen att de här produkterna ska göra susen för mitt hår annars vet jag inte vad jag gör (river av allt hår typ) 

Som sagt, förlåt för kassa bilder, det ska fotas mer nästa gång ;)

Byebey

/ L i n a
 
 
 
 
 
 

Äntligen!

Idag börjar programmet "Allt för Sverige", som jag har längtat! Det kommer att göra söndagarna lite bättre.^^ Det är så mysigt att samla hela familjen och kolla på det. Alla i familjen är jätte glada idag för att det börjar. :);)
 
Idag har det inte varit ett sådant jätte bra väder. Det har regnat i stort sätt hela dagen så man har inte velat gå ut. I förmiddags åkte vi och slängde skräp och skjutsade min lillasyster till en match hon skulle kolla på. Sedan har jag och mamma fixat stallet. När vi kom in så började vi att laga fläskpannkaka. Mumma! Det var väldigt längesedan som jag åt fläskpannkaka. :) Har även haft smått med feber idag. Inte mycket, men man känner av det i alla fall. Men vi får hoppas att det försvinner. :)
 
Om en vecka så är det lov! Vilket känns väldigt skönt! ^^ Downton Abbey börjar även den 2/11!! Har sett lite om vad dom olika avsnitten kommer att handla om, det är mycket drama och sorgliga saker och jag kan inte vänta!! Det bästa är att min storasyster kommer att komma hit hem och kolla på dom med mig, det är inte samma sak att kolla själv, så hon kommer och så kollar vi tillsammans! :D
 
Bye bye///R<3

Bloggar i skolan



Egentligen skulle jag villja skriva ett helt annat inlägg om vad som har hänt i helgen men just nu sitter jag i skolan och det är ett väldigt tungt inlägg. Jag vet inte varför riktigt men det känns viktigt för mig att det publiceras. Bloggen är ju trots allt som en dagbok i text och bild form.

Nog om det! Slutar skolan om 50 minuter och då ska jag åka hem och äta innan jag åker in till stan igen för att ha körlektion. I morgon åker jag och syster till STHLM för att hälsa på moster. Egentligen är det sämsta tiden att åka bort på. Fyller snart år och har mycket att fixa men jag känner att jag behöver komma bort från vardagen lite. Allting som jag gör på helgerna går i stort sett på rutin och jag börjar bli trött på att göra samma sak hela tiden. Mitt problem, jag vet, men visst är det  svårt att slita sig från sina vardags rutiner? :) Aja, det blir nog skönt att komma bort lite. Jag hade tänkt ta med kameran också så jag hoppas att jag kommer hem på söndag med några fina bilder att visa ;)

Dags att återgå till skolarbetet. byebye

/ L i n a

Gult är...väldigt fint!

Hejsan hejsan! Äntligen så är veckans jobbigaste dagar gjorda! Nu är det bara BF ämnen kvar (plus en natur). Det var riktigt vackert väder ute idag! Så fint när solen lyser upp alla fina höstfärger ute! :D Var bara tvungen att gå en kort runda i trädgården och ner till sjön. :)
 
Hade inte så mycket att skriva om idag egentligen. Men ni kan ju alltid få en låt och serie lista om ni har fått slut på idéer om vad ni ska lyssna/se på. ;)
 
Låtar
Lorde - Royals
Niello - Svett
Olly Murs - Dear darlin
Birdy - Dreams
 
Serier
Game Of Thrones
Pretty Little Liars
Downton Abbey
Bones
 
Så, där har ni tre jätte bra låtar och fyra super bra serier!! :D
Bye bye///R<3

Vackra höstdagar

Det har då varit väldigt fina dagar, både fredag och lördag. Man tycker inte att hösten är så bra, då det bara regnar och det börjar bli kallt...men det finns nog inget som kan slå en vacker höstdag. Det är så vackert ute och alla dessa vackra färger som träden har! :)
 
Den här helgen har gått snabbt (som vanligt) helger borde inte få lov att gå snabbt, dom ska gå sakta!
Jag har börjat kolla på serien "Bones" den är så bra! Min storasyster kollar på den, så när jag sov över hos henne så kollade vi på några avsnitt av säsong 3 och förra helgen några mer avsnitt av säsong tre och fyra. Så vi fick låna säsong ett av henne. Jag och min lillasyster kollade på två avsnitt igår och jag funderar på att kolla på två till idag. Det är en kriminalserie plus att det är mycket humor! Vilket jag älskar! ^^ Så den rekommenderas. ;)
Bye bye///R<3

Swisch!

Säger det och veckorna flyger förbi. Det går så snabbt! Måndagar och tisdagar är långa dagar och reste är korta och bra dagar då vi endast har BF lektioner (förutom en no lektion på fredagar) Hade velat ha BF lektioner endast! Är så trött på svenska, samhäll och naturkunskap. Okej, det är okej med natur men svenska står jag inte ut med, har aldrig gillat svenska lektionerna. Men det är bara att stå ut och se det från den ljusa sidan...jag säger vad det är när jag hittat den.^^
 
Idag så fick vi sluta tidigare som jag sa. Vi hade gjort klart vår fördjupningsuppgift och vi hade presenterat den för läraren med en liten grupp. Kom hem runt tolv och släppte ut hundarna. Sedan så åt jag lite och satte mig framför tv:n och kollade på "mannen som talar med hundar" och ett program med vildhästar och hur en kille vallade djur med helikopter, australiskt. Väldigt intressant! Vill så gärna ha "Animalplanet"! Det finns alltid någonting att kolla på då! Men men. Efter att det var slut kvart över två så gick jag ut och mockade och fixade stallet och sedan ut och fotade. Hittade dock inga fina löv så det fick bli kort på hundarna istället, dom fick snällt ställa upp. ;)
 
Låttips:
1. Miley Cyrus - FU
2. Niello - Svett
3. Conor Maynard - r u crazy
 
Enjoy! :D
(haha alltså den sista bilden är så rolig! xD)
Så fina är dom mina små älsklingar! ♥
 
Bye bye///R<3

Torsadag 10-10-13

Halloj! Sitter just nu i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Det kommer nog vara lite segt idag som igår. Vi kommer jobba smått och sedan när vi är klara bra slö surfa på datorn. Det blir ganska så jobbigt när man inte har nått att göra med ändå måste stanna kvar på lektionen. Om vi har tur kanske vi slutar lite tidigare! ;)
 
Idag händer väl inget speciellt. Ska hem, mocka, släppa ut hundarna, små städa lite och ja, inget mer. Det kommer inte ens någonting bra på tv idag. Får nog kolla PLL eller Vänner istället. :)
Ha en fortsatt trevlig torsdag! :);)
 
Bye bye///R<3
 

9/10

 
 
I dag är sånt där himla tråkigt höstväder! Är det höst ska det vara sol och dimma, då är det underbart men det här, regn och rusk, nej tack ^^ Antar att det är på tiden att det regnar lite men det är fruktansvärt tråkigt när det väl regnar :)

I dag har det varit en seg dag och jag har känt mig seg och trött. Efter skolan hade jag dubbellektion och fick köra på småvägar, hård inbromsning och träna på att köra i rondeller. Det gick väll helt okej antar jag men det känns inte som att jag kommer någon vart, inte i den fart jag skulle vilja i alla fall. Vill ha körkort NUUU ^^

Eftersom att jag inte har något vettigt att skriva ( som vanligt med andra ord) kommer det en lista som jag ser framemot i höst/vinter :)

  • Om jag har råd, STHLM om två veckor
  • Catching fire kommer ut på bio :D
  • Fyller 18!!!!
  • 1D's nya skiva- Midnight memories
  • Pretty Litle liars s3 boxen kommer ut!
  • Arrow s 2 börjar
  • Höstlov


/ L i n a

 

 

 
 
 
 
 

Som alla måndagar...

Tårta från igår som mamma bakade till mormor 62 år... ^^ (mest för barnens skull men endå, snygg! )

Sjutton vad trött jag var idag! Mira envisades med att hon också skulle ligga i min säng i natt så jag fick dela min 1.10 säng med två hundar som tog plats. Försökte få bort henne men hon bara protesterade hela tiden ^^ Som tur var så blev hon tjurig efter 12 någon gång och flyttade på sig som tur var, haha. 

Nepp nu måste jag gå ut till stallet ( inte för att klaga men ORKA) fixa det som behöver fixas sen in och plugga en stund :) Ska nämligen ha NO prov i morgon om genetik, inte mitt favorit ämnde direkt. 


Byebey 

/ L i n a


Jobbigt att vara trög...


HAHA är jag den enda som riktigt känner hur hjärnan har jobbat efter 1,5 timmas plugg? Jag har dock en plan för att bli smartare, jag ska "träna" upp hjärnan dag för dag, till slut måste den ju bli smartare! (Y) 
Nej men alvarligt, jag är trög...
 
De här bilderna tog jag i skolan i dag, vi har nämligen fått fota på första lektionen :D Jag tog inte så seriösa bilder men jag gillar den nedersta bilden. Det hade varit fint om man hade sett ljuset i kameralinsen också men det vet jag till nästa gång. 
Efter fototuren hade vi redovisning, det gick helt ok.  det är bara att rabbla upp det man ska säga sedan är det klar´t ;) Sedan hade vi linedance i kalssrumemt. hahah det var faktiskt kul men jag suger på att dansa, har ingen tacktkännsla för fem öre^^ 
Aja, nu ska jag kolla på tv en stund sedan får jag se om det blir plugg eller ett avnsitt av Dexter. :)

/ L i n a
 
 

Äntligen klar med Teorin




Äntligen slipper jag sena Tisdagar på grund utav körkortsteorin :) Det har redan gått 7 gånger och jag kan änligen komma hem vid 4 i stället för halv sju. Det gör stor skillnad speciellt när man har stall och hästar att sköta (brukar dock få bra hjälp på tisdagar :) )

Nu har jag kommit hem, fixat det sista i stallet, pluggat och ätit en stor fläskpankaka. Jag tror att jag skiter i att plugga något mer i dag och fortsätter på det i morgon i stället.
Behöver lägga mig tidigt i dag. De senaste nätterna har tankarna gått på högvarv så jag har inte riktigt kunnat slappna av och somna i tid. Jag kan bara inte släppa biljetterna! Det är på toook för lång tid kvar (255 dagar)  och det är för bra för att vara sant så jag inbillar mig att allt möjligt ska hända hela tiden så att konsären inte kommer bli av :( I gårkväll tyckte jag att jag la mig en bra tid för en gång skull men givetvis tog det evigeheter innan jag somnade. Tips?

Hoppas också att jag kommer hinna ta lite fina höstbilder nu när löven är så fina :D 

/ L i n a


 

RSS 2.0