Allt i ett





Dessa är alla bilder som jag tagit under förra veckan. Kör alla i ett inlägg för annars kommer jag förmodligen strunta i att lägga upp dom sedan =)

Föresten, varför kommenterar ni inte?:(

/ L i n a

Blir ganska så...irriterad

Ja, det kan man då säga. Jag var ute och tog några snabba kort till bloggen. Och när man kommer in och kollar på dom på datan, ja vad ser man då tro? Jo, bara suddiga kort. Dom här tre var dom enda hyfsade bilderna. Den sista är ju inte så bra, den tog jag med som ett exempel på hur dåliga alla andra bilder blev.



Vart finns skärpan??? Blir galen på detta! Men men, jag gav inte 100% på korten heller. Men hoppas på att det inte kommer hända nästa gång. ;)
Bye bye///R<3

Testar


Whata F!

Det går ju inte att lägga ut nåra bilder här på bloggen! Tänkte blogga i går kväll men då gick det inte heller. Whats the problem? :/ Det får helt enkelt gå att blogga utan några bilder i dag.. I dag står det bio på schemat! Det är inte min typ av film direkt men det är alltid kul att gå på bio med moster =) Filmen heter contagion. Haha... Ja nu ska jag slöa liiite till sen blir det la stallet och uppröjning här hemma. Usch vad lat jag känner mig i dag ^^

We are back!!!

Hm vad ska man säga.. Äntligen tillbaka och det känns super. Dock har bloggpausen varit väldigt behövlig. Vi vet nu att vi inte vill göra oss av med bloggen. Något som iaf jag funderade på innan vi vi tog bloggpausen. Det har inte hänt super mycket under veckan. Inget som är värt att nämna nu:) har ju fyllt år förresten, det är helt klar värt att nämnas. Haha. Har fått massor av fina saker sp pengar! Sitter just nu och skriver på en av presenterna nu faktiskt. Kan ni gissa vad det är? ^^


I'M BACK!!!!

Jag är tillbaka!!! Efter en långgg vecka så har jag nu kommit tillbaka hit! Det har kännts så konstigt att inte blogga. Och det som är bra är att vi nu vet att vi inte vill sluta blogga. Man vill skriva vad man gjort eller visa nya bilder man tagit. Känns ganska så skönt att få skriva nu faktiskt. ;)

Denna veckan har det hänt, ja ganska så mycket. Vi har haft maskerad på skolan, jag och klassen gick omkring i pyjamas och var barn. Det skulle vart döda barn, men typ ingen kom som det. Lite b faktiskt.
Men men, skit samma.

Jag ska faktiskt inte skriva så mycket mer. Måste äta lite fruskost. ;)

Bye bye///R<3

21/10 - 30/10




Eftersom att vi inte längre har något att skriva om och vi vill inte bara skriva om vardagliga saker hela tiden. Så tar vi oss en behövlig bloggpause..
Men kom ihåg att komma tillbaks 30okt. Hoppas då att vi har nya krafter och idéer. Hoppas även på förbättrad aktivitet från er, våra kära läsare ♥.

/ L i n a
Bye bye///R<3

Borde inte blogga...



Vist borde man inte blogga när man inte har något att blogga om? Inläggen blir bara meningslösa och dystra... Men jag kan inte släppa bloggen en dag enns så det får bli ett inlägg i dag även om jag absolut inte har något att skriva om.
Vill göra något roligt, någon form av resa eller utflyckt, ja något som gör mig på bra humör. Menar inte att jag är på dåligt humör men bättre hade man ju kunnat må. Skolan suger sin energi, även kompisarna haha^^
Nej dags att sluta skriva, bakar havrekakor som nu står i ugnen :)

Någon som vill vara social på facebook/msn???

/  L i n a

Vart har alla våra älskade läsare tagit vägen?

Ja, det kan jag då undra ibland. Jag får aldrig några kommentarer förutom av L och ibland av Lo. Så det känns ändå ganska så tomt.
Fast jag förstår att ni inte orkar kommentera. Jag kommenterar nästan aldrig på andras bloggar. Men jag läser era bloggar ska ni veta! Och jag kollar dom flera gånger per dag. Om jag inte har pluggande att göra såklart. För jag förstår er om ni inte går in på datan om ni har plugg. Det ska man inte. Och plugga ska man göra! ;)
Jag borde verkligen börja bli bättre på det där med pluggandet! Jag har la alltid klarat mig på proven, men bättre kan det ju verkligen bli. Det kan det la alltid, men ja. ;)

Jag såg på Ellen i morse. Och då var Demi Lovato gäst och pratade om hur hon mådde. Eftersom hon har haft det väldigt svårt och vart inne på behandling. Hon har även blivit mobbad i skolan och sånt när hon var liten. Men nu mår hon bra. Och hon är en väldigt underbar person. Hon vill inte att flickor i dag som är typ 13 år ska ha förebilder som ser ut som modeller gör. Så där smala och hon vill inte att flickor ska göra allt för att bli sådana. Hon hade själv ett ideal att vara smal. Och att alla tjejer på omslag på tidningar var smala och då ville ju alla flickor vara det också. Och då sa hon att hon ville vara dom tjejernas förebild och det tycker jag är jätte bra. Hon är helt enkelt underbar och så vacker också. Hon har verkligen gjort allt för att må bra och ser till att andra ska få ha det bra också. Hon är emot mobbning. (Eftersom hon själv vet hur det påverkar en)
Och hennes texter medelar verkligen allt sådant.

You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper!

Om jag hade fått välja en kändis att ha som förebild så skulle det vart Demi Lovato, helt klart. :D


Demi Lovato♥

Bye bye///R<3

15p = DON'T LIKE!!!!





Ghaaa jag stör mig så HÄÄÄÄR mycket på datakunskaps provet som vi hade förra veckan. Fick reda på resultatet i dag. Fick 15 p. Man skulle som minst ha 15 men vad hjälpte det, klarade endå inte målen men sv läraren trode endå inte att jag behövde göra om det. Vaddå??? jag vill ju göra om det om jag inte blev godkänd ;@ Sånt stör mig asså. Nåja, SV suger -_-

Haha strunt samma, det var inte det jag hade tänkt skriva om, bara kom av sig själv lixom ^^
I dag efetr skolan har jag inte gjort någt sp. Mina eftermiddagar från 7-9:an såg ut så här: Kom hem 15:20, åt mat, gick ut till stallet 16, red och gjorde iordning stallet, kom in runt 17-18, slappade, gjorde det man skulle, tills det var dags för läggdags. NU i 1:an kommer man hem 16-17, äter, gör stallet och sen inget mer! Så himla tråkigt! Tänk om vi hade gått kvar på jensen och kommit hem 18 varje dag! Kanske man bara måste vänja sig vid de sena tiderna, skita i datorn och tv:n och ist ta ut sin stackars häst på en rdtur. Ja, det är så jag borde göra och vill göra "/

Måste gå nu, puss och kram.

/ L i n a

Var ganska så säker

Ja, jag var ganska så säker på att rubriken till detta inlägget skulle vara "Jag hatar den!" men jag gillar inte ordet hatar. Jag använder det aldrig. Förr gjorde jag det, men jag har nu inset hur starkt ordet är. Och det finns ingenting jag hatar, eller ja, inte så mycket jag hatar vill säga.

Men saken är den att min mopped borde slängas på tippen!! För jag var tvungen att rulla hem den igen!! Den tål alltså inte regn. Jag hade en plastpåse över den delen där vattnet går in, men nej. Detta funkade inte. Det kom in vatten i förgasaren ändå. Kan ju säga att tårarna var nära i vissa stunder!

Det positiva med dagen är la att vi slutade ungeför en timme tidigare eftersom matten var intsälld. (Eftersom matteläraren var på studieresa). ;) Gött!


Think you made your greatest mistake
I'm not gonna call this a break
Think you really blew it this time
Think you could walk on such a thin line
Won't be taking your midnight calls
Ignore the rocks you throw at my wall
I see it written on your face
You know you made it, your greatest mistake

Demi Lovato - Mistake

Bye bye///R<3

God morgon alla skolkids =)



Jag hade tänkt blogga igår när jag väl orkade och hade tid men nej, då gick det inte att ladda upp någn bild så jag struntade i den saken =)
Jag och Elin såg på timon och pumba filmen igår. Säger då det, dom är så hiiiiimla söta så det går ju bara inte att låta bli att skratta åt dom ^^  Vill se alla deras filmer hehe :)

I dag har vi en inställd matte lektion. Vilket är så himla drygt! det är näst siststa lektionen. Alltså måste vi vänta i över en timma tills vi får ha våran sista lektion-engelska. Slutaer sedan 16:10. Drygtt eller vad? då kan man lika gärna köra på i matten tycker jag...
Juste, har kommunikations prov i dag! det känns ok men man ju aldrig vad det kommer för frågor :)

Nu måste jag göra mig iordning för skolan, ska dra om 5min..

/ L i n a

I can be manipulated only so many times, Before even "I love you" ,Starts to sound like a lie

Har inte uppdaterat idag, inte L heller. Men vi har nog haft annant för oss. Jag tänkte, gud vilken soft eftermiddag. Så jag har suttit framför datan typ hela tiden och lyssnat på musik och sånt. Och sen kommer jag på att vi har prov jag måste öva på, lite smått panik sådära. Men det kommer nog gå bra! (Får vi hoppas) Jag har ju gjort massa övningar på hela kapitlet. Så det mesta sitter la redan. ;)

Sovmorgon imorgon♥
Åhh, vad jag älskar det! ;)

That's all from me. ;)

Why be afraid
To make an honest mistake
If you acknowledge the pain
And you wanna change
You can get through anything

Demi Lovato - Together

Bye bye///R<3

söndag, denna eviga söndag

Det känns som om helgen nästan bara består av fredag och söndag. Men endå så består den ju såklart av lördag också. Men dagarna går så snabbt. Fast denna helgen har vi ju haft lite av en långhelg.
Och det är ju snart höstlov! Längtar som bara den till det ljuva höstlovet. Någon mer än jag som gör detta?

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har mest suttit och kollat på tv. Har kollat på "My life as Liz 2" maraton. Och sen har jag även lagat pannkakor. Jag började kl 16:30 eller nåt och blev klar runt 17:30. Så det tog ett tag och jag är inte den bästa på att vända pannkakor kan jag ju säga.^^

Jag har ont i både armar och ben. Mina armar är ömma och det känns som om jag har tärningsvärk och sen har jag blåmärken på hela benen. Aja, vad ska man göra.

Imorgon är det måndag, jippie!! Eller ja, sådär. Har idrott imorgon och jag hoppas verkligen att vi har volyboll igen! Det är så roligt med volyboll! (Hur stavas det?) Aja.^^

Har faktist inte gjort så mycket pluggande idag. Har nog gjort tre tal i matteboken och dom tre talen innehöll tre tal. Om ni fattar. Och jag har inte öppnat boken för att öva till provet heller.^^ Men men, jag får la ta igen det imorgon då då. ;)


I'm gonna love you like I've never been broken
I'm gonna say it like it's never been spoken
Tonight, tonight I'm letting go, go, go, go
I'm gonna give it like it's never been taken
I'm gonna fall like I don't need saving
Tonight, tonight I'm letting go, go, go, go

Demi Lovato - Unbroken

Bye bye///R<3

Jobbat dagen lång...



I dag bestämde jag mig för att ta tag i mitt fotalbum. Sätta in alla kort och skriva rubriker m.m. Åkte till mormor runt 10( det är hon som har alla pyssel saker). Satt och fixade i nästan 5 timmar. Fast där i mellan åt jag middag och fikade också.
Kan säga att det var ett mycket tufft arbete. Hann göra Framsida och 4 blad i albumet. Nu har jag bara 241 bilder kvar att sätta in, yeeey!
Blev ialla fall nöjd hitills, kanske att jag hade kunnat komma på roligare bild texter men det är inte lätt ;) haha....

/ L i n a

Mysigt och roligt!

Min lördags kväll har beståt av en super god middag, lagad av pappa. Det blev porterstek, potatis, sås av något slag och gelé till det. Hur gott som helst!
Jag och lillsyrran tog med oss lite drika och satte på tvspelet "Shrek" och har nu spelat det i två timmar. Och vi har skrattat en HEL del. Och mycket engelska prat har det blivit också. Vi (jag och mina syrror) har en konstig sak. Vi kan helt plötsligt börja prata engelska och sen prata det hela tiden. Det händer väldigt ofta! Men det är ju bra. Och nu har det blivit mycket med en brittisk dialekt och även australisk dialekt.^^ Så härligt!! ;)

Nu har vi dock stängt av spelet och nu ligger lillasyrran bakom mig och håller på att somna. Jag var tvungen att vissa henne Demi Lovatos nya album, så vi håller på att lyssna igenom låtarna. Så hon kommer nog somna när som helst. ;) Såå sööt hon är!♥

Imorgon kommer det la bli en slappar dag. Och även pluggar dag! Jag ska göra lite i matteboken och sen öva inför provet vi har på tisdag! Åhhh, så roligt!

Okej, min lillasyrra måste nog har vart ganska så trött, för hon har nu somnat. ;)


Light on my heart,
light on my feet
Light in your eyes
I can’t even speak
Do you even know how you make me weak

Demi Lovato - lightweight

Bye bye///R<3


En lördags kväll.

Mys med Syrran och vovarna framför tv:n. Inte helt fel :)♥

/ L i n a


Film time!



Blir en slö dag i dag med film och dator. I kväll blir det främat och bada tunna. Men ja, just nu blir det en slö dag :)
Innan det blir film ville jag visa den här söta bilden på Ozzy, hade helt glömt av den men såg den nu av en slump. Haha :) S.Ö.T.

/ L i n a

Två underbart roliga dagar, med mina fina!

Det har hänt en hel del.
I fredags så åkte vi in till frissan jag blev klar efter 25 minuter, då drog jag och L upp till skolan och hämtade min mattebok (nördigt) ;) Sen gick vi till hemmakväll och köpte godis (L köpte inte jag) sen in till frissan och kollade till E, men orkade inte sitta där så vi drog till ett fik och tog varsin blåbärs/hallon smootie (stavning?) sen in och provade lite kläder, sen ner till mataffärn och skaffade refilkort och sen upp till frissan. Vi satt där ett atg tills E blev klar. Var inne vid stan 2 och tog en buss hem direkt efter E var klar kl 16:30 ;)

Sen hem. Och då stack E&L hem till sig och jag hem till mig. Där hemma hämtade jag en större väska och min vinterjacka. Sen tog jag moppen hem till dom. Och hämtade deras packinig. (Jag tog deras datorer i min väska) och sen när vi nästan var hemma hos mig så vurpade jag med moppen. Jag vet inte riktigt vad som hände, men styret började att vingla och sen så la sig moppen ner och jag drogs med den. (Som tur var så gick inte min nya vinterjacka sönder) Och sen kom jag på att L kom åkandes bakom mig så jag flyttade mig snabbt så att hon inte skulle köra på mitt huvud.
Det gick ganska så bra. Jag slog la i huvudet men den smärtan gick över snabbt. Sen har jag ett skrapsår på hakan och ett på knät. Och sen ett stort blåmärke på knät och ett på vristen och smalbenet. Men som tur var så gick ju allt bra.
Jag pötte hem moppen. Men sen påvägen mötte vi ett par som var ute och gick. Och dom frågade var det var för fel. OcH sen kickade han igång min moppe. (Väldigt snällt av han) Så jag kunde åka dom sista 400 meterna.

Väl hemma så började vi laga mat. Tacogratäng fick det bli. Och efter att vi ätit gick vi upp och kollade på film. Det fick bli "tropic thunder" (stavning?) och sen gick vi ut och tog lite kort. Och sen in för att kolla på en film oc somnade till den.

Sen vaknade jag och vi gick upp kl 10. åkte till Lo runt kvart i 11. Och åkte sedan hem och var hemma runt 1.
Mamma körde förbi mig med bilen påväg hem. Och sen när mamma kom hem så sa hon såhär
"Såg du att jag körde förbi dig eller?" Jag "Ja det gjorde jag" mamma "Jag trodde först det var någon som eldade, men sen såg jag att all den röken kom frpn ditt avgasrör"
Asså gud så pinsamt!!!! Hahahaha, hoppas att den inte rykte så mycket hela vägen till och från Lo;s XD Skulle vart sjukt pinsamt!

Här kommer korten jag tog igår med E&L



Oj, ja en väldigt liten bild, men det är såhär det blev när jag tog auto.fix.^^ Inte riktigt det resultatet jag ville ha.^^

Så detta var några av mina bilder. Eller rättare sagt dom bilderna man såg någonting på.^^
(Hehe sen när vi kom hem så kom jag in till rummet där E&L satt, jag kom in i ett perfekt ögonblick, för L sa "Det enda som betyder någonting är att R är oskad. Hehe så gulligt!) ;)

Even though I know what’s wrong,
How can I be so sure
If you never say what you feel, feel
I must have held your hand tight,
You didn’t have the will to fight
I guess you needed more time to heel

Demi Lovato - Fix a heart

Bye bye///R<3

Wake up!




Hellooo. Sitter just nu, right now, i sängen under Rebeckas säng. Den sk "spöksängen". Jag tog mig igenom natten med fasa, rädd för att stöta på något spöke. Okej inte riktigt, kändes ganska trygt i alla fall och stötte inte på några spöken, tur för mig annars hade inte jag vågat sova här ngt mer^^
Hoppas att Elin och R vaknar nu, minns inte om jag gick upp halv nio eller nio.. strunt samma, ganska skönt och sitta vid datorn när man precis har vaknat, låter dom sova  en STUND till, hehe^^

Bilden: Togs i går vid sjön runt 10 på kvällen. Failade med alla kort men den här blev nog best:)
SeEe YaAa ( det är så man säger ir?)

/ L i n a

Unbroken

Jag tänkte att jag skulle lyssna lite på låtar från Demi Lovato, för det var längesedan och så kommer jag att se att hon har ett nytt album nu. Och, omg!! Jag är som fast för den! Bästa albumet hon någonsin gjort!!

Mina favorit låtar från det albumet är "Fix a heart" och "For the love of a daugther"
Ni måste bara lyssna, såååå bra!♥♥

Snart kommer E&L, sen drar vi in och klipper oss, eller jag. E ska inte klippa sig utan lägga slingor. ;)

Så jag har idag städat mitt rum och haft fullt upp med det typ hela tiden. ;)

It's been five years since we've spoken last
And you can't take back what we never had
Oh, I can be manipulated only so many times
Before even "I love you"
Starts to sound like a lie

Demi Lovato - love of a daughter

Bye bye///R<3


Inte stjärnbilder men endå nya

Ja, mina stjärnbilder har raderats av min underbara storasyster. Hon trodde att han hade råkat ta dom med linsen pÅ. Så ja, ni fattar, dom var typ bara svarta^^
Men jag tog lite nya kort idag.



Okej, där är dom. Inte så jätte fina, men endå. ;) (Jag vet två likadana, men kunde inte sklija på dom, men jag kan inte heller ta bort en av dom. Råkar nog ta bort hela inlägget då) ^^

i wish i was cold as stone
then i wouldn't feel afraid
wish i didn't have this heart
then i wouldn't know the sting of rain
i could stand strong and still
watching you walk away
i wouldn't hurt like this
or feel so all alone
i wish i was cold as stone

lady antebellum cold as stone

Min favorit låt av alla hennes underbart bra låtar!

Bye bye///R<3

Nya foton.



Det tog tid innan jag kom till stallet haha ^^ Först fastnade jag framför datorn en stund sedan fotade jag ute innan solen gick ned bakom trädtopparna^^
Tycker att min stackars kamera får bara sämre och sämre kvalité, menar, se hur brusiga bilderna är:(

BTW; NU ÄR DET HELG!!!! :D:D:D:D


/ L i n a

Hipp hurra!



Vem är ledig i morgon? Jo, jag! (och alla andra BF11:are) Tack vare inställda lektioner, har vi en fri dag i morgon, yeey. Happy face for that!
Í dag hade vi även hälsa prov i slutet så efter 25 min skrivande fick vi gå, alltså slutade vi 14:30 och vi skulle ha slutat 15:45 ^^  Det tråkiga är att man måste plugga i helgen för ännu ett prov på tisdag men det ska nog gå :)

Bilderna här ovanför asså... Känner att jag vill och måste ta tag i min fotning. Bilderna ser helt blö ut och det börjar bli tröttsamt att visa bilder man inte är nöjd med. Fast, andra bilden från ovan gillar jag faktiskt. (alla bilder är snabbredigerade på typ 2sek, auto fix heter det^^) Man ser ju iaf vad det är. Första bilden så kom ett flygplan så läglit därför blev det massa prickar som ni kan se ^^

Ska dra till stallet nu...

/ L i n a

Känns för jädra gött asså

Ja, det gör det verkligen. Jag tror seriöst att vi inte haft en enda riktig vecka i skolan. Idag slutade vi tidigare eftersom vi hade prov. Vi skulle vart tvugna att sitta i en timme, men dom flesta blev typ klara efter en kvart. Så vi fick gå.
Jag och E beställde klipptid, så imorgon klipper jag av mitt underbart långa hår (Sad face on typ) men det är nog lite slitet i topparna. Så det är lika bra att klippa av det nu innan det blir för långt och slitet.

Och det som känns för jädra gött, är att läraren sa att hon var ledig imorgon. Så vi hade två lektioner inställde och hade då bara matte. Och då hade en grupp tjejer gått och klagat på att vi kom in till skolan för bara en lektion när en av tjejernas buss inte gick hem förens så sent. Så vi är lediga imorgon! Och just i detta nu kom jag på att jag glömde ta med matteboken hem...hmm...kan kanske hämta den imorgon när vi har klippt oss.
Så morgondagen kommer bestå av klippning och umgås med mina fina E&L. Och på lördag drar vi till Lo en stund på förmiddagen, det var för längesedan vi sågs.
Men Lo kom ihåg, jag kan inte äta någonting sött.^^

Idag ska jag nog ta lite kort. Men först ska jag äta. Är jätte hungrig!

Och jag säger detta, lyssna på Lady Anterbellums album - Own the night. Såååå bra!

Får bli min favorit bild. ;) Får se om jag lyckas ta några snajsiga bilder idag. (fint ord, snajsiga) ;)
Bye bye///R<3

1 bild av två



Jag hade tänkt ta en snabb random bild till bloggen. Hann ta två bilder, bild nr två blev hel svart eftersom att linslocket var på. Den andra bilden ser ni här ovanför, hhaha fail X) men sedan tog kamera batteriet slut så ja, ni får nöja er med den här snygga bilen ;)^^

I dag borde jag plugga eftersom att klassen har hälsa prov i morgon men hm... pluggandet har gått sisådär bra. Måste ta mig i kragen och börja sköta läxorna, proven, ja allt bättre..

Den här veckan har hitils gått väldigt snabt. Vi har haft super kul på rasterna. Har skrattat så att magen har fått magmuskler (nästan) Anledningen till att vi har skrattat är för att vi har så himlans dålig humor, haha ^^ Hoppas nu bara att resten av de skoldagarna som är kvar går lika snabt. Menmne

Nu ska jag "plugga" vidare :)

/ L i n a

just a kiss on your lips in the moonlight

Lady Anterbellum, hon har jag tyckt sjungt två jätte bra låtar, hennes nyaste som går på radion är "Just a kiss" och den är jätte bra. Och nu håller jag på att lyssna igenom hennes nyaste album, och jag kan ju säga att allt jag lyssnat på hittills har varit jätte bra. Så henne ska ni lyssna på. ;)

Skoldagen har gått fort och jag sitter nu hemma och chillar lite. (Låter lite dumt att skriva chilla, men jag är ju cool, så det ska ju vara chilla liksom) ;)
Imorgon så har vi prov och jag ska snart börja plugga lite innan maten. Blir just nu tvingad till att gå ut och plocka in persilija, jag får jämt gå ut och hämta sådant. -_-

Idag hade vi datakunskapsprov och det gick helt okej faktist, hade la kunnat göra en del saker bättre, eller ja, på rätt sätt. Men men, han får nöja sig med det jag gjort.

Om det är stjärnklart ikväll ska jag ut och fota! Måste göra det någongång och nu är det ju klarblå himel, så varför inte idag liksom. ;)

Bye bye///R<3

Fullmånne



I går när jag skulle gå och läga mig lyste fulmånen starkt igenom fönstret. Månen var i perfekt läge för lite fotning. Efter några fullmåne kort bestämde jag mig att gå ut och fota. Mitt stativ som redan stod mitt på gräsmatan, bortglömd, kom till användning. Det var faktisk ganska kusligt att stå under fullmånen, själv och 00:00 på natten. Bilderna blev skakiga som ni ser men jag vet inte hur jag ska göra annat än att behöva hålla inne avtryckaren så länge kortet tas, i ca 50 sek så att säga. Skulle vilja ha en fjärrkontrol till kameran så att korten inte blir så fruktansvärt skakiga :)

Sitter nu i skolbiblioteket. Ska egentliken läsa i engelska boken men ja, det gör jag ju uppebbarligen inte ^^ Sluta om typ 25 min.

/ L i n a

Klippt och frächst^^

Vi kan ju låtsas att frächst stavas frächst, ok?

Mamma har hugt av ca 4-5cm av mitt hår i dag. Jag ville nog att mer skulle ha åkt av för det är fortfarande massor av slitet hår men det får duga så länge =) Stod inte ut med mitt hår, hur jag än gjorde såg det jätte ovårdat ut och jätte slitet. Ska inte säga att det är bra nu men mycket, mycket bättre nu när det mesta av det slitna har klippts bort ;)

För att tala om något annat. Vi ska ha Hälsa prov på torsdag så jag läste alla sidorna i boken. Där på en sida stod det förklarat hur man räknar ut om man är under-normal elelr överviktig. BMI heter det, hört tallas om det? Så här gör man: Gångra din längd med varandra ex 1,80 x 1,80= x,xx dela summan med din vikt. Får du under 20 är du under viktig, får du 20-25 är du normalt och över 25 räknas som överviktig. antar att det inte stämmer helt eftersom personers kroppsbyggnader skilljer från varandra. Jag fick 25,16^^ hehe^^ Vet inte riktigt vad det räknas som men det var iaf kul att testa ;)

Nu tjatar syrran på att vi ska ut till hästarna. Jag har väntat på att hon ska läsa ut ettbok kappitel så då tycker jag att hon kan vänta tills jag har skrivit klart ett blogg inlägg :):)):):):):)

byeeee


INGEN BILD!


/ L i n a


Ett hej från mig

Ja, hej hej! Det var ett tag sedan jag skrev. Men helgen har vart lite annorlunda och jag håller på eller ska reda ut lite saker. Men behöver E&L's hjälp, så det får jag ta imorgon. Inte lätt inte lätt. Aja.

Idag är det måndag. Jippie! Och som pricket över i på min måndag var när jag fick rulla hem moppen. Hehe inte alls alldeles förbanad över det, nej då! *host*host*

Har igentligen inte så mycket att skriva. Så jag ska inte slösa på eran tid med massa strunt prat. ;)

Bye bye///R<3

Nattens frost =)



I går, runt 20 på kvällen gick alla i den här familjen och la sig för att antingen läsa eller se på film (eller vad det nu var) Förstod ju om mamma ville lägga sig som jobbat hela dagen och som skulle upp tidigt dagen där på. Men jag blev endå väldigt upprörd. Här satt jag nere i tv soffan, ensam. Kl 20 på en lördagskväll. Så vet ni vad jag gjorde? Jag började att gråta X) Haha, tänk att man kan ha så tråkigt^^ Pinsamt nog, eller tur nog?? Upptäckte Elin detta så vi satte på en film på tv:n. Filmen blev Pocahontas =) Jag och Elin har nämligen börjat se på gammla Disney filmer igen. Fast vi har än så länge bara sett Lejonkungen ( en se värdig film även för tonåringar)  och nu även Pocahontas^^

I morse gick jag ut och släppte ut hästarna, såg till min förtjusning att det var frost ute och att solen började titta fram. Så jag rusade in och hämtade kameran, gick till en plats där solen tittade fram som mest. Mira hade jag så klart med mig, hon är lltid med. Fast jag hade bara pyamas på mig och en regn jacka så det var ganska kallt ute kan jag säga^^
Blev ganska nöjd med bilderna för ovanlighetens skull =)

Ses.

/ L i n a

vart är alla?

Det känns som att jag är den enda som slösar bort lördagen här hemma. Har jätte tråkigt och har inte gjort ett skit på hela dagen
Min lördag
Vaknade
hovslagaren
middag
halva filmen
ute och tar kort
andra halvan av filmen
film
kvällsmat
dålid film
datorn


ååååååå blir galen! Vart är alla?  Orkar inte ha tråkigt mer;(

 

I bland, som dessa dagar, känns det som att jag måste börja ta ta tag i mitt liv och inte bara uggla här  hemma så fort det är en ledig dag. Det är ju det jag gör. Typ. Det känns som det iaf. Håller på att bli tokig, vet inte vart jag ska ta vägen. Nästa helg måste, MÅSTE jag hitta på någonting socialt.


/ L i n a


Trött^^

Har precis gått upp från sängen och sitter nu framför datorn. Hovslagaren ska komma 9:30. Lite lagom kul att stå i stallet halva dagen "/
Vet inte vad jag ska göra i dag förutom stallet. Det får man se helt enkelt.
Vad ska ni göra i dag? :)



/ L i n a


Ny kamera tack!


Ser ni eller!!!!!!!
Ååååh det här går inte längre! Vill ha en ny kamera, nytt objektiv, allt nytt! Det är så klart helt omöjligt att fixa fram men vist får man drömma :) Önskar att jag hade ett jobb så att man kunde känna egna pengar. Istället är jag fast i skolan och alldeles för lat för något annat så jag borde inte klaga ^^
Skulle vilja ha en kamera med vinkelbar skärm det skulle underlätta en hel del :)

Jaja.. jag får ta och drömma vidare....

/ L i n a

Tidig hemkomst!



Moppade ut till R i dag för att ta bussen in till skolan. Varför vi gjorde det var mest för att det är lättare att få igång min tröga moppde där. Dessutom är det ju alltid kul att vänta på bussen med en kompis ^^
Hade som sagt uppsatsskrivning i dag. Vi fick välja mellan 51 olika ämnen. Jag valde ämnet förbud mot barnarbete. Om det gick bra ? öööm nej men slutade iaf tidigt. Elin och R blev så klart ärdiga först som alltid. Fattar inte hur de lyckas, antagligen är de smartare men det vill man ju inte erkänna lixom ^^ Jag blev klar 9:40 efetr en påtvungen rast på 15 min-_- Jag och Elin stack till ICA och köpte godis innan vi tog 10:10 bussen hem. As gött. Här hemma har jag gjort läxa, mockat m.m ätit mat och sett på en film som är över 2 timmar och klockan är bara 14:37! Yeeey ^^
Synd att helgen går så snabbt. Innan man hinner fatat det är det skolvecka igen "/
 KRAMMMMM


/ L i n a

Äntligen hemma

Japp, jag blev klar efter endast en timme och tio minuter. *stolt* men ändå inte. Vet inte, men jag gissar att jag endast kommer få E på detta. Men man kan ju alltid hoppas på mer. ;)

Elin blev klar ungefär 5 minuter, eller lite mer, före mig. Sen var vi tvugna (Stavning?) att ha rast. Jag blev klar precis innan rasten ;) Och sen kl 9:40 kom Lina ut ur klassrummet igen. Så då drog vi ner och köpte godis (Dom köpte godis, inte jag) ;) Och sen bussen hem ;)

Idag ska jag göra frågorna vi fick och sen inte göra så mycket mer. ;) Får se vad det blir till att hitta på.

Maybe we reached the mountain peak
And there's no more left to climb
And maybe we lost the magic peace
And we're both too blind to find

Beyonce - Start over  (Väldigt bra låt!)

Bye bye///R<3

Without a light I fear that I will stumble in the dark

Dagen har gått snabbt och den har vart helt okej. Imorgon är eller kan det bli en kort dag, beroende på när jag bli klar. (Och oturligt nog även om E&L blir klara snabbt)(Som om L blir klar snabbt liksom)^^ (Och bara för att jag skrev det så kommer säkert jag att bli klar sist)

Men men. Solen kom fram lite idag, så jag lämnade datan snabbt och stack ut och tog kort. Jag hade tänkt ta kort till bloggen, men det slutade med att jag tog massa ego kort.^^ Men men.^^
Men en del kort blev det. Eller ja, ett kort som jag tyckte blev hyfsat.

Har inte så mycket att skriva. Så detta kortet som jag tog idag får avsluta detta inlägget. ;)

I guess it's true that love was all you wanted
Cause you're giving it away like it's extra change
Hoping it will end up in his pocket
But he leaves you out like a penny in the rain
cause it's not his price to pay

Taylor Swift - tied together with a smile

Bye bye///R<3


2011-10-05


En bild jag var tvungen att visa. Så söt!

 


GRATTIS MORMOR! Är det första jag vill säga. Ska snart åka och fira lite smått. Hon fyller nämligen 59år så det blir inget stor kalas direkt, bara lite kvällsmat :)
Iförsig.. nu när jag tänker efter så var det faktikt det enda jag ville säga ;)
Men ja, nu när jag endå sitter och skriver så kan jag la tilläga några saker.
1: Jag är bäst
2: Det är onsdag
3: slum dog billioner suger därför vill jag veta varför alla tycker att den är så himla bra!????

Tack på förhand pussZ

/ L i n a

Svårt, men det ska la gå

Ja, det kommer nog bli lite svårt. Men det är ju klart att jag ska klara det, det är ju inte så svårt. Och det jag pratar om är att jag inte ska äta någonting sött, alltså inget godis eller så, på en månad. Jag började igår.
Och eftersom jag inte kommer få någon choklad i helgen (BIG sad face) så ska jag be mamma köpa hem dipp och morötter=mumma!!!♥

Idag har vart en slapp dag, med (som ni kanske läst innan) endast 2 lektioner. Och imorgon har vi typ också bara två lektioner. En i två timmar och sen matte i en timme. Sen har vi lunch och sen teater. ;) Inte så svårt eller? ;)
Ganska gött om ni frågar mig. ;)

But you don't love me anymore
You don't want me anymore
There's a sign on your door
No vacancy, just emptiness
Without your love
I'm homeless

Leona Lewis - Homeless

Bye bye///R<3

pluggar som en tok

Ja, det sitter vi alla fyra och gör just nu. Vi har endast två lektioner idag. Och härnäst är det engelska. Och vi, eller jag, har inte övat nått igår. Så jag har just nu suttit och tränat och tränat. Men det är ju engelska och det sägger sig i huvudet väldigt lätt. Engelska är nog det enda grundämnet eller kärnämnet som jag gillar. ;)

Nu ska jag återgå till mina små vänner som sitter och kollar bloggar och failar med engelskan. ;)

Bye bye///R<3

Godmorgon! :D



Vet ni hur underbaaaar den här veckan är? Nåja, den är inte slut än så ska nog inte säga något men så här är det: I går började vi kl 10 och slutade 16.10, i dag börjar vi 10:45 och slutar 14:10, i morgon börjar vi 8:10, slutar runt 13-14 och på fredag har vi uppsattskrivning i sv. Alla 1:or har det så vi börjar 7:10 (lite B, våran sovmorgon går bort) och slutar tidigast 9 och senast 12! Hoppas bara att jag har hjärnan med mig fast antagligen inte. Utan hjärnan = Det kommer att gå skit... Men vi får se, vi får se..

I dag kunde jag inte bestäma mig för om jag skulle gå upp eller inte. Hade ställt alarmet på 8:45 ifall jag inte vaknade före det. Men jag tycker att det känns bättre att gå upp hyffsat tidigt så att det inte blir lika jobbigt de dagar som alarmet är ställt på 5:45. Nåja ^^

BYE ha en bra skoldag :)

/ L i n a

Made with love



Dessa söta saker har har jag fått av de söta kusinerna. De stod i hallen och delade ut och delade ut. Kändes som att dom aldrig blev klara^^  Dessa saker hade dom gjort själva, så sött :D Jag fick 4 par örhängen och ett mobilsmycke som nu sitter fast på mobilen =)

Nu är klockan 07:50 0ch jag ska snart börja göra mig iordning för skolan som börjar 10 i dag :)

/ L i n a

inspiration

My inspiration is blown away, it blew away with the wind and did not come back ... is there anyone who wants to run and fetch it for me? anyone? no? Ohh, never mind then...

Det är typ så jag känner nu. Mina bilder i morse var inte fina och jag blev bara irriterad och besviken på mig själv för det. Men solen var inte frame så mycket som jag ville. Och jag vill ha ett macro nu tack!

Sound the bugle now - play it just for me
As the seasons change - remember how I used to be
Now I can't go on - I can't even start
I've got nothing left - just an empty heart

(Min absoluta favorit låt. Bryan Adams - Sound the bugle)

Bye bye///R<3

Överdriveeeet



Hade inget att göra så gjorde två överdrivna redigringar. Tycker inte att de blev lika bra när jag l upp dem på bloggen men tycker endå att det blev ok. :)

Kan inte skriva mer. Varje mening tar jobbigt lång tid att skriva tack vare detta underbara tangentbord-_-

/ L i n a

40 st bilder på 20 min..



Men av dessa 40 bilder får ni endast se 6 st bilder hoppas det blev bra :)

Fokusen blev la si så där, viste inte vart jag skulle "lägga" den, såg sedan på datorn att jag valt hel fel. Som ex sista bilden så ligger fokusen på stenarna men den borde ha varit på trädet... aja :)
vad tycks?

/ L i n a

20 minuters tid - lite sol då och då








Så här är mina bilder. Jag tog massa bilder, eller ja, en del. Men dom flesta blev en stor tumme ner!
Bye bye///R<3


Here i am!

Rubrikerna idag får bli lite lika. ;)

Idag har jag vart lite duktigt endå. ;)
Jag har tvättat ur hästarnas vattenbalja (den var alldeles grön inuti) :S Sen har jag kört upp två vatten dunkar och vattenbaljan till hästarna, vikt tvätt och hängt upp tvätt. Sen har jag även gått på en liten promenad med Didde. ;)

Jag gjorde vackertass med lillen och sen gjorde jag det med Didde och man bah "Aaaawww, vilka söta små tassar!!" Man ville bara krama om honom för att han var så liten.^^ Sötisen!

Snart ska vi till mormor och morfar för lite fika. ;) Träffa kusinerna och sånt. :)

Det är så fint väder och jag har två ideer till två kort jag vill ta. Men typiskt nog har jag inga batterin till kameran
-_- Ovanligt! Så jag hoppas på att jag får det snart. Annars vet jag inte vad jag gör!
(Antagligen ingenting förutom att bli förbannad)

Har nya datan, så har inga bilder här i än. Så denna fina bild blir la bra eller? ;)
Bye bye///R<3


I'm back!



Det är ju inte så att jag ha lämnat bloggen även om det känns som det ;/ MEN, nu är det helg och ny energi har kommit så.... FOTA!!! ja, det är vad jag vill göra men antgigen ska vädret vara emot mig -_-

Dessa korten här ovanför tog jag igår morse innan skolan. Vi fick skjuts så hade kunnat gå upp 8:30 om jag vellat men kunde inte sova längre än till 7:30. Hade 1 timma över så jag gick ut och fotade de söta småplutte hästarna =)

Pusssss

/ L i n a

RSS 2.0