När bloggade jag sist?...



haha det känns värkligen som en evighets evighet sedan jag var här och bloggade sist! Dock kan det knappast ha varit mer än 5 dagar(max) sedan sist jag bloggade haha ^^ Och jag måste säga att det känns väldigt bra att vara tbx. Inte för att jag har haft något uppehåll eller så men har man inte skoldatorn så blir det helt enkelt inte lika mycket uppdateringar tyvärr.
Inga nya bilder har jag heller att visa men jag lovar att ta nya kort så snart som möjligt! ;)

I dag har det så klart varit skola. Fredagen är värkligen inte alls kul. Vi kommer hem mellan 4-5 vilket gör att man är dunder trött och det är inte alls kul men det får gå ;)

eftermiddagen/kvällen har spenderats hos moster m familj. Ätit god mat och tjötat + sett på gammla kort på oss och även Poma. guuud så söt han var när han var liten. Som en liten korv med trekantiga-mini öron haha gulleplutten^^
Nu är klockan över elva och det käns som att jag borde sova men hade endå tänkt läsa lite utav min bok först. :)

God natt<3

/ L i n a




Förlåt för dålig uppdatering!

Kan ju bara börja med att säga förlåt för den väldigt dåliga uppdateringen. Har inte haft någon data sedan i måndags. Då jag gjorde mitt senaste inlägg. Dock kan jag ju försöka göra inlägg via mobilen eller tidsinställa flera stycken. :)
 
Idag är det fredag!! WOHO! Och jag blev glatt överaskad med att filmen "The woman in black" låg hemma på tv-bordet! Den har inte gått på bio så vi trodde inte den skulle komma ut på jätte länge. Men pappa hade hyrt den idag. Så det ska vi se idag! :D Kolla trailern på youtube. ;)
 
lite nya favorit låtar kommer här:
 
Fun - Some Nights
B.o.B ft Taylor Swift - Both of us
tenacious d - Rize of the fenix
 
Enjoy! :D

Bye bye///R<3

En härlig dag!

Himmlen är alldeles klarblå och solen värmer. Det blåser dock lite kallt, men annars så är det skönt. :)
 
Imorgon på idrotten blir det lerbad...och inte den typen av lerbad som man kan få på spa, utan i naturens egna lerpöl. Kallt och äckligt. Och jag kommer nog antagligen bli förkyld efter det och kanske få feber. Dock hoppas jag att jag slipper att få det.
Ska intervjua farfar efter maten sen. Så att jag får det gjort. Imorgon ska det redovisas. Att jag inte gjorde detta i helgen alltså.^^
Ser att redigeringen och ljuset på dom tre första bilderna är helt åt fanders. Men det är inte så lätt att redigera biler ute när man inte riktigt kan se hur dom ser ut.^^
~~~~~~
I wish I was strong enough to lift not one but both of us
Some day I will be strong enough to lift not one but both of us
 
B.o.B ft Taylor Swift - Both of Us
~~~~~~ 
Bye bye///R<3

Hemma igen!

Nu var min måndag i skolan slut. Avis eller? ^^ Denna dagen kommer man skryta lite med tror jag.^^
Ska bara ta mig någonting att äta för att sen gå ut och rida. Vädret är ju underbart, så man får ju passa på. ;)
Sen blir det väl att ta in en pall med ved också. Snart är alla pallar borta. :)
 
En ny jätte bra låt är: B.o.B ft Taylor swift - Both of Us
Så om ni någongång ska lyssna på lite musik, lyssna på den. ;)
Bye bye///R<3

2012-08-26 18:45

Hela helgen har nästan innehållit datasittande. Hela lördagen gick åt till att gå omkring och datasittande.
Idag har jag gjort lite nytta iallafall. Städat mitt rum t.ex. :) Behövdes! ^^ Sen kollade jag och min storasyster på filmen "Swing kids". En film med Christian Bale från 1993. Handlar om året 1939. Så ni kan ju gissa vad den handlar om. Den var riktigt bra. Hjärtskärande bra film. Tårarna rann i slutet. Så bra. Rekomenderar er alla att se den.
Tog lite kort när Didde och Dio höll på och leka. Första bilden så var dom helt lugna och sen så började Didde gå lite framåt och Dio blev helt galen.xD Sen så kan dom bara stanna upp kolla sig runt lite och sen fortsätta.^^ Så söta så. Dock får jag nog ta och öva på sådana här kort. Dom blev lite suddiga.
 
Skön dag imorgon. En lektion sen slutar vi. Gött! ;)
 
Bye bye///R<3

Åter igen..



Benlindor, hönät och en häst som inte alls är nöjd. Orkar värkligen inte det här!!!
Hon var helt svullen på ena frambenet och hade svårt att stödja på det. I värsta fall är det en senskada villket jag värkligen inte hoppas att det är. Förhoppningsvis har hon bara trampat sig själv, hur man nu lyckas med det..


Klockan är redan 16 och jag känner mig helt butter över Hästen och det dåliga vädret. Tänk att väder kan påvärka humöret så mycket. Det borde man inte få tillåta även om det just är vad man gör^^  Vad har ni gjort i dag då?


I morgon är dte en ny skolvecka och vi börjar veckan med 30 min sovmorgon och slutar 11:35, nice .

/ L i n a

Thelma



A vad härligt det var att få Träffa lilla Thelma igen. Det känns som att det var hur länge sen som helst men det var 1 år sedan som jag såg henne sist. Det märktes med en gång att hon kände igen oss, kan inte förklara hur men det bara märktes. Blev själv lite tårögd vid ett ögonblick haha LoL.
Ridningen gåck så där, hon var väldigt stark och jag var väldigt klen, ja ni fattar :) Men shit ¨vad hon kändes stor alltså^^ och grov hade hon blivit också, jätte fin :)
Förmodligen kommer det inte dröja länge till innan hon kommer hem igen även om vi inte har någon stallplats. Men dte får vi lösa på ett eller annat sätt.
Åkte före tio i morses och kom hem vid tre på eftermiddagen. Gick då ut och red våra egna hästar en liten runda sedan åkte vi in till stan och köpte suchi :D Mums på det säger jag bara ;)

Och ja nu sitter jag i soffan efter att ha plockat svamp hehe ^^

/ L i n a

Hej!

Hejsan! Idag är det lördag och det var sååå skönt att få sova ut imorse. Vaknade vid åtta men sov tills halv elva. Gött! ^^
Igår såg jag på "The hunger game" med mamma, pappa och lillasyster. Åh vad den är bra!! :D Älskar den verkligen! Mamma och pappa gillade den också. :D
 
Idag har jag hjälpt pappa lite med bygget på baksidan. Inte så mycket, mätte ut och sågade av lite på en regel, langade takpannor och städade upp lite. Nu ska jag, storasyster, hennes pojkvänn och min lillasyster spela brädspelet "The hobbit". Ett väldigt roligt spel. :)
Så ni får mer uppdatering senare ikväll. :D
Bye bye///R<3

Läggdags



hej, tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag susar i säng ;)
Har nyss kommit hem från två årskallaset hos kusinen. Vi åkte med en gång dit från skolan så nu är jag grymt trött haha ;) Och i morgon ska jag gå upp i tid för vi ska nämligen åka och hälsa på Thelma :D Det är iaf planen och det ska bli väldigt kul att få träff henen igen efter över ett år. Ska förmodligen också rida lite vilket ska bli väldigt spännande även om jag hatar att rida inför andra människor så ska det bli kul att få känna hur Thelma har förändrats. Om det nu blir av som sagt, planer kan ju alltid ändras ;) Btw, kameran åker så klart med så ska försöka ta något fint kort på henne som jag kan visa er ;)
____________________--
Här är ett par bilder som jag tog för snart en veckasedan. Ni vet ju vid det här laget att jag älskar att visa upp fail bilder på mina djur så här får ni åter igen se några stycken :) Egentliken har jag mer failade bilder men det får ju inte bli fööör mycket av dom, även om det enligt mig alltid är kul att se failbilder :)

God natt! :)

/ L i n a

Sorry sorry!

För såååå dålig uppdatering. Men Lina har ju redan förklarat varför. Datan har vart i skolan och jag har ingen annan data än den så. Ja, idag tog jag hem den. :)
 
Veckan har gått segt men endå snabbt. Det har regnat så mycket. Och jag vill sååååå gärna köpa massa nya kläder men ingen kan gå på stan med mig. E&L ska spara sina pengar och min storasyster är upptagen, mamma jobbar. Får smått panik over here! Hello!! Får se hur det blir med det dära...
 
Imorgon är det F R E D A G ! ! ! Woho!! Love fridays! :D
Okej, det kommer bli bättre uppdatering imorgon. Ville bara medela att jag inte glömt av er! :D
Bye bye///R<3

Ändrade planer




Blev så besviken i dag när jag fick ett sms av mamma att hon var tvungen att jobba i eftermiddag så vi inte kunde åka och kolla på dressyrtävlingen i eftermiddag :( Det var absolut inte mammas fel men det hade värkligen varit kul att göra något annat på eftermiddagen efter skolan. 
Kom hem strax efter 17 i dag, åt lite snabbt och sedan ut till stallet för att rida. Och i dag blev jag så frustrerad att gammeltanten inte ville lyssna på mig så jag blev tokig. Dock gav jag mig inte så vi red en extra sväng och tillslut jobbade hon på bra men då var jag värkligen heelt slut ^^. I slutet hoppade elin upp och hon tyckte också att hon kändes bra. Kul att man för en gång skull får lite ordning på sin häst ^^
när vi kom in var klockan redan 19:15 så ja.. mycket mer har jag inte hunnit göra i eftermiddag

I morgon är det fredag :D:D Då ska vi fira lillkusinen efter skolan som föresten fyller två år i dag. Grattis! 

förlåt för tråkig uppdatering men ni får helt enkelt stå ut med det tills helgen då jag har min egen, trygga dator :)

/ L i n a


Dålig uppdatering



Hej, äntligen uppdaterar jag efter 3-4 dagar? Haha, för oss som håller våran blogg uppdateran nästan varje dag känns 3-4 dagar nästan som en evighet haha ;)
Anledningen till att vi, eller jag, inte har uppdaterat är för att jag inte har haft någon dator hemma. Fast det har jag inte nu heller egentliken för det här är mammas dator som jag har lagt in lite bilder på från söndagens fotorunda ^^ Mer av de bilderna får ni se när jag har min egen dator hemma. 

annars är det bra, i dag hade vi skolfotografering. Det gick hyfsat bra, jag har äntligen lärt mig att inte blinka när fotografen tar kort och det blixtrar. Dock började hela klassen skratta på tredje och sista försöket när fotografen av någon anledning använde "snigelfis" ?? hahahaa

I morgon ska vi troligtvis åka och kolla på dressyrtävling i gäsene efter soklan kul, alltid nyttigt att kolla på när andra rider :)
Nu ska jag gå ut till hästarna, vi hörs!

/ L i n a

Hejsansvejsan!

Bloggade inte igår eller i fredags som ni kanske märkt. Men det var för att vi var utan internet igår. Mycket irriterande när den gör så. Men men. Fick ingen hårfärg igår heller. Så jag hade en dålig dag. Som mest bestod av surande typ. ^^ Men nu är allt bra igen.^^ Får köpa hårfärg imorgon efter skolan istället. :)
 
Idag ska vi på kalas hos mormor och morfar. Trevligt trevligt. :)
Alltså jag måste verkligen in till stan och handla kläder. Har typ INGENTING att ha på mig till skolan. Panik typ! Så när man endå har slitit i sommar för att få pengar så måste man ju spendera dom också. ;) Så, jag vill shoppa loss med Elin och Lina snart! Det var längesedan vi var inne i stan och handlade kläder. :)
 
Har typ världens bästa dag imorgon. Har nog aldrig varit så här nöjd med min måndag. Börjar 08:30 och har bara en lektion, sen slutar vi. Söndagsångest? Inte nu längre. ^^ (Y)
I know i'm far from perfect, nothin' like your entourage
I can't grant you
any wishes, I won't promise you the stars.
But don't ever question if my
heart beats only for you, it beats only for you.
 
Emeli Sande - My kind of love
 
Bye bye///R<3

Finely!!<3



Hej på er!
I morses åkte vi in till stan för att köpa skrivblock till skolan. Även om vi för det mesta ska använda datorerna kan det ju vara bra att ha block fall ifall;) Efter det gick vi in och köpte godis på hemmakväll som TUR VAR! Mamma frågade om inte hunger games filmen hade kommit ut än så vi "sprang" runt i afären och letade men hittade inte en enda så vi frågade kassören om inte den filmen hade kommit ut och gissa vad? DEN hade kommit idag! :D WOHO happy ;) Så nu har vi nyss kollat på den, kunde inte vänta längre och den var lika bra som jag minns den. :D
Såg även på reklam innan filmen började att treilern till twilights sista film kommit ut. Det ska bli boiprämier 14 November = BIO för oss, eller hur R? :) Spännande säger jag bara.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Ridit när det var uppehåll och som jag sa var det stan i förmiddags och nu film. Och klockan är redan 18! Tiden har visst gått fort i dag, för fort. Men man ska väll inte klaga, inte kul när tiden går långsamt heller ;)

/ L i n a

Ljuva Fredag



Ååå nu börjar återigen tjatet om dessa härliga Fredagar haha ^^ Men det är värkligen skönt att få känna helgkänsla varje fredag nu och samtidigt hemskt att behöva känna måndagskänsla. Menmen det får man väll ta när man går i skolan :/
I dag har det varit mycket väntande i skolan. Inte jätte kul att ha håltimma en fredagsförmiddag när man bara vill hem. Det var hur segt som helst men nu är man äntligen hemma och har det skönt  :)
Men snart blir det kallas om någr timmar ;)

/ L i n a

andra skoldagen



Andra skoldagen och jag känner mig värkligen jätte trött! Det är inte så konstigt eftersom att jag inte får sova lika länge som jag är van vid men det är även så himla svårt att somna tidigt när man inte är van vid det^^
Har även kollat igen schemat ordentligt och det är helt ok förutom fredagen då vi går från 8-ca16 men annars så slutar vi på mån-tis 11:35 dessutom så har vi sovmorgon och börjar kl 10 på tisdagar! 
Aja, vi får helt enkelt se hur andra året blir. Tror att Svenskan och Historian kommer att bli tuff men även engelskan eftersom att jag har många svårighter i det ämnet ^^

Nu ska jag vila lite, har nyss varit med på en liten svamp runda men vände om hem efter ett tag. Kände mig inte alls pigg över att traska runt i skogen ^^

Just nu har jag mammas dator därför får ni denna finfina bild på Virre när mamma rider ^^ 

/ L i n a

Första skoldagen

Första skoldagen var okej. Samlades kl 8. Pratade, sen rast, film, lunch, tipspromenad och sist fika hemma hos en av våra mentorer. Dock fick jag en sådan huvudvärk av värmen. Slutade så att vi kunde ta en buss hem som gick 13:40. Så det var bra. ;) Imorgon börjar vi tidigt och slutar sent. Känns ju roligt...Men men. Dom har renoverat matsalen och är inte klara än förens måndag. Så till lunch var det varmkorv. Så fick man sitta vart man ville i skolan. Så hoppas att det är klart på måndag och att den nya caffererian också är klar då. :)
Annars så har väl dagen vart bra. Får se hur vi trivs med vårt schema sen när man väl kommit igång och vant sig. :)
 
Sitter just nu ute i paveljongen och lyssnar på musik. Nya favorit artisten är just nu "Emeli Sandé". Hon har en jätte fin röst! :)
Bye bye///R<3

Sista dagen på sommarlovet



Nu har jag försökt blogga i TVÅ dagar utan någon större framgång. Det går knappt att spara bilderna när man har redigerat och nu fastnar bilderna när jag försöker ladda upp dom. Därför får ni inte se några bilder på Polka och bara en på Lasse.

I Lördags bjöds jag och syrran på bio av moster. Vi såg grannpatrullen, en komedi som var väldigt rolig. Det låter som en typisk svensk film tycker jag men det är det inte utan en Amerikans film med bl.a Ben Stiller. Haha, när bion började var det bara vi tre i biosalongen men det var mysigt endå. Man behöver ju inte ta ngn vidare hänsyn till andra^^

I Söndags löshoppade vi hästarna. Det gick bra med alla, det var bara Otto som var lite seg men sedan kom han igång ;) Det som jag störde mig på var att jag fick fokus på Trollan både för och efter hindret men tro sjutton att hon hamnade ur fokus över hindret -_- Hon hoppades ca 4 gånger och varenda gång blev det samma sak! haha ^^
I Mondags så gjorde jag...... Jag var i stan och red på åkern. Mamma hjälpte mig och det gick ÄNTLIGEN bättre. När jag saktade av värkte det i magmusklerna (de få jag har) Och jag var heeelt slut! :)

I Dag har jag latat mig. Njutit av vädret när jag tillslut upptäckte att vädret var bra vill säga. Har inte förberett mig så mycket för skolan. Tagit fram ett rutblock och kläder.
Jag känner mig värkligen inte redo för skola än. Sommaren har knappt börjat och jag har knappt gjort någonting! Jag har gått runt och väntat hela sommaren på att det ska bli skönt väder villket var fel av mig. Nu sitter jag här en dag före skolstart och har inte gjort någonting i sommar (i stort sett) Besvikelse!

Det ska iaf bli skönt att gå tillbaks till rutiner och träffa R Så att man kan prata om allt ointressant som man kan komma på haha :)

Sista sommarlovsdagen

Lite trist att det är sista dagen på sommarlovet idag. Ska på ett sätt bli skönt att komma in i rutiner igen. Dock ser jag inte framemot några lektioner, förutom karaktärsämnena. :) Skönt att få träffa Elin och Lina varje dag också. Vi har inte setts så jätte mycket nu under sommarlovet. Tråkigt nog, dock kan vi ju nästan bara skylla på oss själva. Nästa år hoppas jag att vi kan få tillfälle att åka ner till eran sommarstuga. :)
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Tittat på youtube videor, tv:n och gått runt och inte gjort någonting. Jag testade också så att moppeden funkade och det gjorde den. Sen packade jag min väska. Så nu har jag en stifftpenna, vanlig penna, vässare, suddgummi och en extra penna att ha kvar i väskan. Hittade även ett nytt ruttigt block. Så nu behöver jag bara ha ett par vanligt linjerade block. Sen ska jag nog vara redo för skolan. Får kanske gå ner till ICA imorgon efter skolan och köpa mig ett sådant där 5-pack eller vad som nu finns. :)
Sen har jag även tvättat en omgång med mörk tvätt. Så att man har någnonting att ha på sig imorgon.^^
Måste även ta bort nagellacket från mina naglar. Vill inte ha det imorgon precis.^^
 
Så, jag är redo för skolan, som börjar imorgon...jippie...eller nått...^^
Låttisp: Emeli Sandé - Next to me
 
Bye bye///R<3

Otto, Trollan och Polka



Här är resten utav bilderna. Det tog ett tag innan jag kunde spara bilderna efter att jag redigerat dom men tillslut gick det! Polka fotade jag igår och de andra fyra fotade jag i förrgår :) Tycker att alla hästarna blev väldigt stiliga med knoppar och allt^^

Var det någon mer än jag som såg handbollsmatchen igår eller? Det var ju olidligt spänande! Vi var hos mormor och morfar och såg matchen eftersom att vi skulle grilla där på kvällen. God mat var det, potatissallad,alltså, sallad med potatis i. Och grillat kött så klart :)

I natt var jag tvungen att sova i soffan nere heeelt själv eftersom att jag inte fick ha min egen säng ifred. Hade på ´TV:n och kollade lite på Os innan jag lyckades somna. Vaknade några gånger i natt men annars har jag sovit bra. Fast på morgonnen när jag vaknade hade jag skit ont i nacken och kunde knappt vrida huvudet. Fast det gick över som tur var. I natt ska jag iaf sova i min egen säng.

/ L i n a

Provar lite

Jag tänkte jag skulle prova att tidsinställa ett inlägg. Vilket menas med att jag skriver ett inlägg som nu då, kl 11:26. Och kan sen välja vilken tid eller dag jag vill att detta inlägg ska publiceras. Vilket kan vara bra att göra om man vet att man inte kommer vara hemma någon dag eller så och vill endå ha uppdaterat bloggen. Så jag provar detta nu.
 
Btw, så hade våran blogg 2 års jubeleum den 22 juli. Så grattis till oss! ;)
 
Bye bye///R<3

Vill man vara fin får man lida pin. Eller hur är det?;)



hej på er! :) Tänkte bara slänga upp lite bilder från gårdagens fotografering. Det bli bara bilder på Verona och Lasse just nu eftersom att redigeringpogramet började krångla när jag skulle redigera bilderna på Trollan. Därför får ni se bilder på Otto och Trollan i nästa inlägg ;)
Verona blev himla fin måste jag säga. Det fångades inte riktigt på bild hur fin hon värkligen var. Synd. Men hon var inte så himla lätt att ta kort på. Av 250 kort hade hon öronen framåt på ca 10st^^ Hon såg himla uttråkad ut och värkare inte alls nöjd över att bli fotad^^ Sedan fotade vi Lasse. Det var en himla utmaning att knoppa hans långa man, det tog ett tag ;) Sedan har jag skrattat hejdlöst åt den mobbade knoppen i mitten. Ni förstår varför den är mobbad haha^^ Sedan rymde Lasse och kutade ut på vägen. När vi väl fick tag på honom rymde han åter igen och rullade sig. Det är därför som Tränset sitter lite galet i näst sista bilden. Haha^^ När vi tagit ut knopparna såg han ut som guldlock, han blev så himla söt :)
Jag blev helt okej nöjd med bilderna men jag behöver defenetivt öva mer :)

Hej så länge!

/ L i n a

Blommor:



Hej! I dag tog jag med kameran där hästarna varit på sommarbete för att fota Trollans nya grimma! (grön färg) Det var väldigt behövligt eftersom att de andra var smutsiga och slitna. Sedan köpte jag lite "flufffluff" att ha bakom öronen. Hon har fått skav där av grimman så nu ska det minnsan inte bli mer skav ;)

I går gick jag upp 5:30 för att följa med mamma till skidbacken och fota men OFC var vädret helt mulet och tråkigt. Kände därför inte för att följa med så ist bäddade jag ner mig i soffan och kollade på film. Sedan när mamma kom tillbaks så blev det en tidig ridtur. Både i dag och i går har det gått skit i ridningen. Jag blir så frustrerad! Man känner sig bara kass och värdelös. Jag önskar så enormt att vi hade en padock så att det blev lite vettig ridning när det som mest behövs!

Nu ska jag fortsätta att glo på tv -_-

/ L i n a

Hejhej!!

Hejsan hejsan! Tänkte jag skulle uppdatera lite. Åskat lite hit och dit idag så internet har inte vart i hela dagen.
Lillen är hemma, kom hem igår. Så härligt att ha honom hemma igen. ;)
 
Idag har jag inte gjort så mycket mer än att tittat på tv, datan och gjort en "top 5 celeb-crush". Eftersom min storsyster gjorde det så gjorde vi alla varsin.
Min ser ut såhär:
 
1: Niall Horan
2: Josh Hutcherson
3: Logan Lerman
4: Callan Mcauliffe 
5: Alex Pettyfer
 
Sen har jag nog inte gjort så mycket mer. Och eftersom det har regnat som bara den nästan hela dagen så har jag inte heller kunnat rida. Tänkte gå ut och rida i förmiddags, fick på mig alla kläder och när jag nästan är färdig med det så börjar det öööössregna. Så det var ju bar att byta om igen. Men men. Hoppas att er dag har varit mer innehållsrik. :)
Bye bye///R<3

Svamprunda



Hej på er :)

I dag så har jag ridit. Det var inte alls kul idag, känner mig lika dålig som jag alltid har gjort. Menmen, bara för att det har börjat gå bra kan det ju inte alltid gå bra även om det känns väldigt trist ^^

Jag har även varit med och plockat svamp. Som ni kanske vet så är min mamma en stor plocka-svamp-älskare. Jag själv tycker också det är väldigt kul att leta efter svamp. Man rör sig ute i naturen samtidigt som det är "skattjackt" haha.. Vi hade iaf tur med vädret, det var uppehåll under tiden som vi var ute. Fick runt 2-3 liter trots att vi var 6st personer ute med två korgar :) Inte så dåligt :)

/ L i n a

Mooorning...(HP)

Idag så ska nog lillen äntligen få komma hem. Har vart utan honom i två dagar nu. Känns tomt. Dock tror jag nog att han är den populäraste där och att alla vill hålla på med honom. Han är ju så söt! ;)
 
För någon dag sedan kollade vi på filmen "wrath of the titans". Den var faktiskt riktigt bra. Så om ni gillar action och lite historiskt så rekomenderar jag er att kolla på den. ;)
 
Idag så är väl ingenting in planerat, mer än att hämta hem lillen. Kanske bära in en till pall ved. 5 av 10 kvar nu. Så det är på god väg. :)
En söt bild på Didde som L tog när vi var i min sommarstuga. :)
 
Bye bye///R<3

GODMORGON!



Hej på er :)
Har varit uppe en stund nu och hunnit piggna till. funderar på vad jag ska göra i dag. Det ska ju regna hela dagen men just nu ser det ut att vara sol och jätte fint väder. Skulle tro att det börjar regna så fort man går utanför dörren haha :)
Jag får fundera vidare på vad jag ska hitta på i dag. Vi kankse hörs mer i kväll :)

/ L i n a

Jäkla skit!



Ååå laghoppningen gick åt skogen med en gång! Jäkla skit också, orkar inte se på mer tävlingar alltså. från endast fyra fel till 20 fel därmed ingen placering. Tror inte vi har någon chans i individuella heller. OK sorry att jag tjatar om os men jag kan inte låta bli, blir så frustrerad!

Annars i dag så har jag ridit och fiskat med kusinerna, det var la inte jätte kul, ösregn för det mesta och en bottennapp som förstörde linan och dessutom skar sig Gustav på ett grässtrå så han var ledsen stora delen av tiden. Suck, vad trött jag är just nu haha.....

/ L i n a

Träskbränboll 2012



Aaa, vad SKOJ DET ÄR! Det blev lika lyckat det här året som förra året enligt min åsikt. Underlaget det här året var djup gegga  som gick långt upp på smalbenen på vissa ställen. Många är väldigt motviliga över att bli geggiga men när man väl har trampat i skiten så är det bara att hoppa i ;) Lika dant som förre året så handlade det mycket om att tackla sina motståndare och få ner dom i geggan och hindra dom från att ta sig runt haha :) Sedan hoppade vi i ån och försökte bli rena, lyckades inte sådär jätte bra men kul var det :)
efter det var det grillning och torra kläder som gällde, kulkul.

I dag har jag bl.a kollat på laghoppningen. Och vi ligger delad andra plats med tre-fyra andra lag Jag ska försöka se finalen i morgon men det är inte säkert att jag kan göra det, menmen.
Efter det så gick jag ut och red. OFC passade regnet på att komma, det vräkte ner och jag blev så klart geeelt dygnsur ;) Har inte ridit på två dagar nu så det kändes endå skönt att ta en liten sväng iaf även om det inte direkt gav så mycket. ;S

Och sedan måste man ju endå säga Grattis till första guldmedaljen, kulkul :)

/ L i n a

Hejsan hejsan!

Idag har jag suttit framför tv:n hela dagen, typ. Tittat på maraton av "Top model". Ett bra program, om man gillar sånt. ;)
Annat så har jag tävttat massa handukar och tagit några kort nu lite på kvällen.
 
Våran lilla bebis Dio har fått åka in till veterinären nu på kvällen. Han kan knappt stå och gnäller. Tror att det är nått som är fast i magen eller något sådant. Stackarn bara gnäller till och kommer och vill söka "skydd" från smärtan genom att gosa sig så nära oss som han kan. Så vi får hoppas att det blir bra. Stackarn.
 
Just nu kollar vi på solsidan. Så himmla rolig serie. Bästa alltså!
Bye bye///R<3

Okej...

Åkte till frissan idag kl 11, kom hem vid 1. Skulle klippa mig och göra slingor. Hon frågade om det viktigaste var att få slingor eller att jämna ut det med min riktiga hårfärg. Jag sa min riktiga hår färg. Så hon blekte det, tonade det och ja...nu är jag blond!!! Vet inte riktigt hur jag känner över det här. OMG, är nog det enda jag sagt sedan jag kom hem och kollade mig ordentligt i speglen. Det stör mig att på ena sidan är det nästan som ett rakt streck mellan det blonda och min riktiga hårfärg och på andra är det ett fint möte. Hoppas att L och E att vi hinner träffas så att ni får se det ordentligt...^^
 
Har inte gjort mer idag än att sitta inne hos frissan. Så finns inte så mycket att säga.^^ Ville bara medela alla att jag är blond. Okej jag kommer nog nämna detta ganska ofta eftersom det är...blont. Och inte min gamla hårfärg, so är mörkblondt, utan ljust, med lite inslag av rödhet...omg.xD
Bye bye///R<3

Taggad som tusan!



hellllo!! Just nu sitter jag i soffan och taggar till träskbränbollen. I år är det Elin som ska ner i skiten, inte jag! moahaha! Just nu regnar det tyvärr, inte bra men när man väl har börjat är det bara att köra på :D
Btw, i går färgade jag håret, min utväxt syntes ordentligt nu så det är väldigt skönt att ha det färgat. För några dagar sedan toppades även håret. Egentliken skulle jag behöva klippa av allihop typ. Tycker att mitt hår är extremt tunt och fult men det är liite bättre nu efter att det är toppat iaf.

Läste nu på morgonen på två olika bloggar att Patrik Kittel har blivit anklagad för djurplågeri?? Haha LOL jag skulle bli väldigt förvånad om en Svensk dressyrryttare skulle plåga sin häst under bevakad Os träning.Sverige är inte direkt känt för att missköta sina djur. Vad bilderna visar så tycker jag det ser ut som ögonblicksbilder på en pigg och busig häst. Även om det är ögonblicksbilder är det så klart varken kul för Patrik eller Sveriges dressyrlag att bli anklagad för en sån här sak.
Eller vad tror/tycker ni?



/ L i n a

God kväll! :)



Hej på er... Idag hade jag egentliken inte tänkt att blogga dels för att jag inte kände för't och dels för att jag inte hade något att visa/skriva. Men nu på kvällen tog jag kameran och knäppte några kort på Mira som försöker äta upp insekter.
I dag och igår blev det väll en del tv tittande men även en del andra saker också. I går hjälpte jag till och målade stallet, fyllde i all flagad färg som har flagat så nu ser stallet riktigt fräscht ut ;)
Annars har jag väll inte gjort så mycket mer, små saker som jag just nu har glömt av vad det är^^ Ridit har jag så klart gjort men inte idag. Alla hästarna kändes sega och okonstentrerade. Därför fick de vila i dag.
I morgon är det träskbränboll som gäller. Det som var så sjukt kul förra året ska göras om iår igen. Vi får se om det blir lika lyckat det här året. 

/ L i n a

Jag har ingen fantasi, så detta får bli min rubrik

Fin rubrik, jätte. ^^
 
Idag vaknade jag kl 9. Väldigt bra. För 9:20 börjar "vampire diaries". Som jag har följt nu ett par veckor. Helt fast! Dock är det andra säsongen, men jag har inte sett  den förut så det blir bra. ;)
Efter att det programet var slut tog jag och mamma en ridtur. Vädret var härligt. Det var varmt i solen och svalkande i skuggan. Mötte även några andra på häst. Alltid lika roligt att möta andra. :) Jag har även tvättat. Man får passa på nu när vädret är som det är.
I
Okej, detta blev ett intressant inlägg.^^  Men ville bara uppdatera lite. Och L, hoppas att du kommer igång med att fota till utmaningen nu också. ;) Du ligger lite efter. ;)
 
Bye bye///R<3

Bengalkatten




En Bengalkatt skulle man ha! Våran granne har en liten bengalkatt som hetter Missen och hon är så fin! Jätte gröna, runda ögon, liten med smal svans och ben och underbart mjuk päls med fint mönster som påminner om geopard eller ngt liknande :) På understa bilden är det hennes dotter som är en korsning mellan raggdoll (eller vad det nu heter) och bengalkatt.
Tycker att dom är riktigt fräcka :)

I dag har jag annars varit ute mycket, vilket jag behövde efter att ha suttit inne i 4 dagar (!!!) Jag har ridit, ut och gått och lite andra små saker. Vädret har varit helt okej i dag, ena sekunden har solen kommit fram och värmt sedan har den kommit bakom måln och det har även då varit väldigt skönt ute :)

/ L i n a

Godmorgon

Godmorgon alla ni fina! Idag gick jag upp tidigt. Lite svårare eftersom jag var vaken sen 5 på morgonen igår. Men jag gick upp endå. Tog på mig ett par stövlar och traskade ut. Det var klarblå himmel. Så underbart. Så nu tror jag nog att jag fått min "tidiga morgon" blid. Så nu har jag det gjort. Så, 5/10 bilder tagna. ;)
När jag kom in igen kl 06:45 så duschade jag och gick och la mig igen. Vaknade sen kl 09:40. :) Härligt!
 
Igår så ägnade jag mig åt att städa mitt rum. Det behövdes (som vanligt) längtar tills jag får mitt egna rum. Vill inte behöva städa upp det någon annan stökat till.^^ Men det är nog inte långt tills dess. ;)
 
Såg på den andra Batman filmen i förrgår. Sååå bra!! Om ni inte har sett dom, gör det! ;)
 
Säger även grattis till silvermedaljen. Bra gjort! :)
Florence and the machine - Breath of life   Lyssna!! :)
 
Bye bye///R<3

RSS 2.0