Djurparken #2

Jag ångrade mig, jag lägger upp bilderna från durparken i tre omgångar i stället för två^^

Å hej! Jag har nyss varit på student firande och käkat massa god mat m.m. Det var otroligt varmt så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen. Nu när det är studenten börjar alla tjata på mig och Elin om våran student, hur kul det det ska bli, vad vi ska ha på oss o.s.v. Jag ser framemot den dagen vi tar studenten men det börjar bli lite tröttsamt att alla tjatar om det-redan! Det är ju för guds skull ett år kvar, vill inte börja tänka på den riktigt än ;)

Nu ska jag gå. jag längtar så mycket efter nr 9 GoT men den kommer ju aldrig!!!! För det är väll inte jag som har missat den?

/ L i n a


 

Djurparken och långhelg

Ja, idag har klassen varit och besökt djurparken. Det skulle, enligt väderrapporten, vara mulet och risk för regn på förmiddagen. Men nej nej, det var strålande sol och varmt och skönt. Härligt! :)
Dagen har varit rolig och det var så många gulliga små djurbebisar överallt på djurparken, min favorit var helt klart getterna, så söta! Dom stutsade omkring och var så gulliga! :)
 
Imorgon är vi lediga, så då blir det sovmorgon. Så skönt. :) Sedan så är det bara en skoldag kvar innan skolavslutning. Tiden har gått snabbt! :)
 
Imorgon blir det till att städa mitt rum och plugga teori. Måste komma ikapp med den nu. Vad ska ni göra imorgon då? :)
Bye bye///R<3

Djurparken #1





Haha vi har i dag varit på klassresa i djurparken, en klassresa som vi gjorde i förskolan typ ;) Men, det var väldigt trevligt och underbart väder! Jag fotade inte jätte mycket men jag delar upp bilderna i två omgångar. Egentligen hade jag nog behövt dela upp de i 3 omgångar för jag vet att om det blir för mycket bilder på ett inlägg blir det att man bara blädrar förbi bilderna i stort sett. Men jag orkar inte vänta, vill visa alla nu. De flesta bilderna blev jag INTE nöjd med (ovanligt) djuren var ganska tråkiga och många av dom var innomhus eller på fel ställe. Det mest ultimata för att få bra kort är att gå själv så att man kan ta gott om tid på sig och fota hur mycket man vill :) 
Det fanns så många små djurbebisar man bara ville sno med sig hem och gossa med. Nästan varenda djur hade små ungar. De mest söta var nog getterna SÅ små haha, synd att jag inte fick något bra kort på dom ;)

Åå nu vet jag inte vad jag ska göra. 3/5 hästar är det "något fel på" Vi brukar inte ha otur med våra hästar, de brukar hålla sig friska men nu har allt kommit på en och samma gång. Trollan är halt i sitt framben, Otto är mystiskt halt på sitt bakben(ska åka till kliniken snart) och Polka är dålig av ålderdom (ni kanske förstår) Dessutom är tjockis Lasse öm när han går på grus så att han knappt kan gå. 
Stackare, hatar att djuren inte mår 110% bra, nu är de ju inte sååå dåliga men halt som halt :(


/ L i n a

Go Tisdag



Jag tog med kameran i dag till hästarnas sommarhage för att fota lite till bloggen. Medans mamma och syrran gick runt hagen och kollade staket gick jag alltså runt och fotade hehe. Det var till en början inte min plan. Jag hade tänkt ta med kameran runt och fota på vägen men jag lixom fastnade i att fota en blomma sedan var de långt före mig och då struntade jag i det helt enkelt ^^ Jag blev hur som helst nöjd med de två sista bilderna faktist :D Det är sällan jag kan erkänna det de få gånger jag är nöjd med en bild men de här två gillar jag :) Synd bara att krypet hamnade i oskärpa ;)

I dag har det varit en underbar Tisdag! Härligt väder och mycket aktivitet. Inte i skolan nejnej, där är vi aldrig aktiva förutom på idrotten men jag har varit ute mycket hemma och det är kul :) Trollan bollan är halt igen så jag tog med Lasse och gick/ joggade med elin och mamma när dom red. Det slutade med att jag fick dra med tjockisen runt. Det är dock inte så konstigt, han har inga skor och ömmar lätt när han går på grus men vad gör man, han behöver röra på sig. 

Nu ska jag äta grillat, mumma! Grillad mat är värkligen sommar känsla :)

/ L i n a

 

En jobbig vecka

Ja denna veckan och nästa kommer vara dom svåraste och tuffaste veckorna på länge...skoja!^^
 
Det är väldigt slappt nu. Så schemat är väldigt bra nu dom sista dagarna. :)
 
Onsdag - Ledig
Torsdag - Djurparken
Fredag - Ledig
Måndag - Rolig dag med brännboll med klassen och lite olika roligheter på idrotten
Tisdag - Ledig
Onsdag - Avslutning
 
Ser väl helt okej ut eller? ;)
 
Vädret just nu är underbart. Solen värmer fortfarande och inte ett moln på himmlen. Var ute på en kort fotorunda förut. Hoppas att resten utav veckan, eller snarare resten utav sommaren blir fin och härlig! Vi måste få lite kompensation för förra sommaren. :)
Bye bye///R<3

Morsdag

Idag är det morsdag, vilket betyder att det är en städa dag. Har städat klart hela huset nu. Plockade in en bukett med blommor och min lillasyster ska baka en kaka. Så allt är klart tills mamma kommer hem. :) Dock hade jag väl behövt städa mitt rum lite så att det också är fint.
Vädret idag hade ju kunnat vara bättre. Det var fint då jag vaknade då och då under morgonen, men nu har molnen rullat in och regn ska det ju bli i eftermiddag tydligen.:/
 
En och en halv vecka kvar utav skolan nu. Denna veckan är det studentveckan också, så den kommer inte vara helt som vanligt. Får hoppas att vädret blir bra så att alla treor får en fin vecka. :)
 
Hoppas att ni har fixat någonting riktigt fint till era mammor idag. :)
Även om det blåser så ligger Ozzy och njuter. ^^
 
Bye bye///R<3

Lördag



Hejsansvejsan! Whats up? Värst vad fint väder det är nu på kvällen. Nästan hela dagen har annars varit blåsig och det har känts som att det skulle komma regn nästan hela tiden. Härligt att vi får sol i stället för regn ;)

I Dag har jag, mamma och elin lagat staketet i hästhagen. Vi vet att det har varit dåligt länge, träd har fallit över tråden m.m men det har aldrig blivit av att vi har fixat till det hehe. Det visade sig när vi gick ner till hagen att tråden var AV på flera ställen, tur att vi har så snälla hästar! Skönt att ha det fixat.
Sedan har jag varit inne i stan en sväng, köpt student present och morsdag present. Snacka om att vara ute i sista sekund men om jag inte hade köpt något hade jag fått fruktansvärt dåligt samvete. Det är kul att ge presenter men jag vet aldrig vad jag ska köpa och jag har alltid slut på pengar också (vet dock inte vad jag köper som gör att pengarna tar slut hela tiden) Hade jag varit smart så hade jag sprat lite pengar varje månad men knappt det har jag råd med haha;) På tillbaka vägen fick jag köra hem, det är såå skönt att ha en bil med växellåda så att jag och elin kan börja övningsköra igen. Sedan vi fick bilen har vi kört lite varje dag på småsträckor. Jag behöver träna på mycket men en sak som jag deffenetivt behöver träna på är backning, haha! Bilen hamnar lite hur som helst, eller ja, rak blir den i alla fall inte ^^ Nej men det är väll bara att tränatränaträna :)

/ L i n a

F r e d a g




Här kommer några bilder som jag fotade för några dagar sedan på droppar i gräset. Jag blev inte direkt nöjd med dom, tycker att det glittrade för lite och jag hittade inte någon bra "fotodroppe"^^ Därimot tror jag att jag hade fått super fina kort tidigt i morse innan skolan! Solen var ganska låg då och det glittrade från gräset som sjutton. Synd att jag inte hann ta något kort ^^

I dag har det varit en väldigt slapp dag i skolan, ovanligt. Ätit glass och strosat runt på stan, det är typ det vi har gjort haha. Jag ska inte klaga men i bland undrar jag vad vi har i skolan att göra när vi endå inte gör någonting vettigt ^^ Fast hällre det än att ha fullt upp med en massa inlämningar och prov, helt klart! 

/  L i n a

1 ½ vecka kvar!

Sommarlov snart! Som jag längtar, vill ha det nu! Tiden rusar förbi och sommarlovet kommer närmare. :)
 
Idag har jag varit ledig. Så skönt att få sova ut! Dock har jag haft fullt upp hela dagen (inte så vanligt för att vara mig) På morgonen så åt jag frukost vid nio och hann då även kolla på GoT. Det blir bara bättre och bättre säger jag bara! ;) Efter det så åkte jag och mamma in till stan och kollade mitt kort, efter det gick vi på stan och kollade lite, jag köpte ett ljus och en liten söt ask (bilderna nedan) Super nöjd. :)
När vi kommit hem så fikade vi lite innan vi gick ut och mockade och gav oss sedan ner till hästarna och red en kort runda, red runt på en äng lite och det var väldigt skönt att rida i solen! :) Efter det så gjorde jag mig iordning för att ta kort på mig själv och min lillasyster (mamma vill ha kort som hon kan ha i köket, på oss alla tre) så lockade mitt hår mm. Sedan så var det dags att skjutsa min lillasyster till fotbollsträning och medans hon hade det så hann jag och mamma gå på en promenad. Vi gjorde det igår också och vi har börjat köra med att vi ska jogga upp för alla uppförsbackar, nu börjar vi bli hurtiga hörni. ^^ ;) Sedan hem och hämta lillasyster och sedan äta.
 
Min storasyster var här en kort stunda också och då överraskade hon mig med att hon hade köpt mig en mugg. Världens bästa mugg dessutom. Game of Thrones mugg!! Med Stark märket! :) Tack tack tack!!! :D
Ursäktar för tråkiga bilder. Jag tog dom nu ikväll, så det var inte sådär jätte roligt ljus.
 
Bye bye///R<3

Det luktar sommar...



... när man känner lukten av grillad mat och röken som kommer från grillen, då är det sommar ;) Vi åt grillade grönsaker, kött, sallad och beanece´ (stavning) Jag tror inte att man någonsin kan bli trött på grillad mat. Det går  att grilla nästan vad som helst så det går ju att variera sig om det nu skulle vara så att man tröttnade på någon grillad mat ^^

I morgon är vi lediga på grund av en massa nationella prov. Tyvärr så måste jag stå i stallet halva dagen medans hovslagaren är där. Det är så förbaskat drygt alltså. Det förstör lite hehe men endå, vi är ledigaaaaa! 

Nu ska jag gå och lägga mig, kolla på datorn och sedan kanske kolla på något avsnitt av Arrow. Hoppas att mina jobbiga vaglar på ögonlocken går bort under natten. Det sitter två stycken på samma ögonlock och det känns som att det är en ögonfrans som ligger och skaver mot ögat hela tiden. Det irriterar ögat ganska mycket men jag försöker att glömma bort det så går det lättare :)

God natt<3


/ L i n a

Give me motivation




De som tror att man rider sina hästar 6 dagar i veckan för att det är kul har totalt fel. I bland har jag värkligen ingen motvation alls till att gå ut men det kan vara för att jag är lat också^^ I dag är i alla fall en sån dag som jag går ut för endast för att hästen måste röra på sig. Sedan kan det vara för att hästarna är på sommarbete, allt blir krångligare då. Att ta sig dit, hämta hästen, göra iordning den m.m. NI FATTAR ;) 

Hur som, jag behöver musik tips förresten. Jag kan inte sitta och lyssna på samma låtar om och om igen. NÅGON annan låt måste det ju finnas som passar mig i smaken ^^ Jag försökte lyssna på eurovioson låtarna men det gick värkligen inte. Sedan lyssnade jag på de låtar som låg på topplisten men de var inte heller bra. Så nu sitter jag alltså och lyssnar på Justin Bieber i brist på annat. KOM MED FÖRSLAG ^^ 

Ok, nu måste jag gå. 

/ L i n a

 

Bläddrar igenom gamla bilder från 2010..


En gammal bild som jag kommer ihåg att jag blev väldigt nöjd med. Jag minns att jag la upp bilden på Bilddagboken precis innan jag skulle åka till kyrkan och konfermeras. Jag var så nervös och förväntansfull och väldigt stressad ^^

Lina, vad sjutton har du gjort med ditt hår? Tunt, risigt, ojämt och totalt kaos :( Jag mår så himla dåligt när jag kollar tillbaks på 3 år gamla bilder på mig själv. Jag har aldrig tyckt om mitt hår, vad jag mins. Men när jag kollar tillbaks på äldre foton förstår jag inte hur jag kunde ha så fint hår. Det var tjockt, blankt, platt och såg så friskt ut :( En dag ska jag ha lika fint hår som jag hade då. Jag står inte ut att kolla mig själv i spegeln längre på den här rishögen till hår. jag känner bara Ghaaa!

Det är så klart inte bara tråkigt att se på gamla bilder. Korten är bara 3 år gamla men endå, vad alla har förändrats på dessa tre åren! Gustav, våran kusin var endast en liten bebis och han såg alltid tjurig ut som bebis. Nu är han 3år och så söt och glad hela tiden ^^ Det märks även att jag har blivit bättre på att fota. Jag ser i alla fall till så att skärpan ligger rätt nu för tiden haha.  Det är en bra sak att göra när man tycker att man kanske inte kommer fram eller står still och tycker inte att man blir bättre. Kolla tillbaks på gamla bilder för att se skillnaden ^^ Om ni vill kan jag lägga upp fler ilder från 2010, eller har ni redan sett alla? Hur länge har vi haft bloggen? 


/ L i n a
 

Eurovision prat

 



Det är inte allt för ofta Eurovision hålls i Sverige och tänk att det var det i år! Fatta vad coolt! Jag tycker att programet var bra, inga stora tabbar eller pinsama nummer hehe. Det bästa var helt klart när Loreen och Sarha Down finer sjöng. Underbara röster som gör att man får gåshud! Jag tycker att Loreens är en av de bästa vinnarlåtarna någonsin och det värkar som att folk från andra länder också tycker det. ( i alla fall om man kollar twitter) Vinanrlåten 2013 var också bra. Den var en av mina favoriter så jag är glad att den vann. Speciellt eftersom att det är Danmark, vårat grannland;) Men låten var inte lika mäktig som Loreens, det var inte så att man fick gåshud av den. 

Jaha.. vad mer kan man säga? Robins 14plats var inte helkass men jag tycker att han var värd bättre. Som Grekland, jag trodde att dom skämtade med mig! Så är det alltid i Eurovison. Ett par låtar tror man är ett skämt, ett par låtar låter skumt lik en annan låt och vid röstningen är det alltid den sämsta låten som hamnar i toppen. ALLTID haha.

Hur som helst, nu är det över för i år. Nästa gång hålls det i Danmark woho.

/ L i n a

 

Porträtt fotografering med inklippt Lasse

Elin envisades med att jag skulle fota porträtt på Otto när varken jag eller hon hade något att göra innan. Otto var ganska tråkig att fota, han tyckte nog att vi var tråkiga så därför såg han tråkig ut på 90% av alla korten. Vi provade att släppa ut Lasse så att Otto skulle bli uppmärksam på något. Det hjälpte väll inte så där jätte bra men ett kort blev jag i alla fall väldigt nöjd med :)

Jag älskar värkligen att Otto är så mörk för att vara gråskimmel och jag gillar konturerna på hans bakben :)
När jag stod och fottade Otto stälde sig Lasse och kliade sig. Impulsivt tog jag kort på honom. Eftersom att han stod nära mig blev det väldigt insomat men jag tycker bilden blev rolig^^

Sedan envisades jag att vi skulle ta ett grupp foto på alla hästar. Det här blev resultatet:

HAHA! Jag och Elin skrattade så att vi höll på att kvävas åt den här bilden. Jag vet inte om ni tycker att den är lika rolig men det ser ut som att Lasse är inklippt i bilden och de andra hästarna ser helt uttråkade ut.

I dag har jag njutit av det härliga vädret. Jag fick värkligen sommarlovs känsla och gick med shorts ute i hopp om att solen skulle ge de liiiite färg i alla fall (mina ben vägrar att bli bruna) Orkade inte rida i förmiddags, i stället städade jag lite och pysslade om hästarna. I eftermiddags red jag på åkern. Det gick ganska bra tills jag skulle hoppa med Trollan. Haha omg! Allting blir bara kaos och hela ridpasset förstörs. Dock gick det bra i slutet, efter små skutten. Hoppning är värkligen INTE något för mig och Trollan XD.
Vad har ni hittat på i dag förresten? 

/ L i n a

Sommarväder!

Idag är det verkligen sommarväder! Det blåser lite men det är varmt! Har gått i klänning nästan hela dagen. :D
 
Idag så var vi som sagt lediga. Jag gick upp kl 10 idag och gjorde mig iordning för att åka in till stan med pappa. Jag glömde till och med att äta frukost. Vi åkte först och slängde skräp, sedan så stannade vi vid skolan och jag sprang in och lämnade in två böcker till biblioteket. Efter det så åkte vi ner till stan och åt frukost (eftersom pappa också hade glömt äta frukost) det fick bli varsin skagenmacka med en kall coca-cola till, mumma! Blev helt proppmätt. :) Efter det så åkte vi och köpte hundmat och sedan hem.
Väl hemma så städade jag mitt rum och kollade igenom datorn. :)
 
Snart så blir det att åka på fotbollsmatch. Hoppas på vinst. ;)
Alla är nästan helt utslagna i värmen. Blommor och träd börjar att ta fart nu också, så härligt med massa grönt! :)
 
Bye bye///R<3

Rundvandring



Tyvärr tyvärr hade han som skulle berätta och som var insatt i all historie prat upptagen med en bruten fot :/ Därför blev hela rundan ganska improviserande men lite snytt fick jag veta me ndet var inte jätte intressanta saker. Dock berätatde mamma destor roligare saker som att när danskarna (trodde hon) skulle inta ön omringade dom byborna och försökte svälta dom. Byborna hade till slut en gris kvar att äta. Men i stället för att äta den piskade dom den varje dag så att danskarna trodde att de hade fler grisar och inte alls svalt. Sedan la dom skinn på kosorna så att de bytte färg = Fler kossor. Varför dom gjorde så var för att danskarna skulle inse att det inte gick att svälta byborna och därför skulle dom inte bli lika lätta att erövra.  Jag bad henne att säga det i microfonen som dom hade men hon ville läsa på mer. Sedan berättade hon att hon gjorde ett helt gymnasiearbete om ön och har hela uppsatsen hemma. Jag ska sätta mig och läsa igenom den i morgon efetrsom att jag tycker att historia är väldigt intressant :)

OJ, såg nu att klockan är 12 på natten haha.. så kan det gå. Måste dra, ska se ett GoT (game of thrones) innan jag går och lägger mig. God natt :)

/ L i n a

En härlig dag som spenderats inomhus

Ja idag har jag inte hunnit njuta så jätte mycket utav vädret. Vi började kl 12:30 idag, så jag fick sova ut till 9, vilket var jätte skönt! Kl 11:40 tod jag bussen in till skolan för att ha en timme svenska. På svenskan så gjorde vi ingenting eftersom vi redan var klara med allt.
Halv 2 så begav jag mig neråt mot körskolan. Fick vänta ett tag där och sedan betala och gå upp och sätta mig. Det var bara två st där som jag kände igen. Det var inte så många som jag trodde dock, fanns en del tomma stolar. Dock måste jag säga att tiden gick väldigt snabbt. När han sa att det var dags för en rast så hade det redan gått 1 ½ timme, kändes som typ 40 min eller nått. På rasten som var 5 min så fick vi saft och en kaka. Det som är så jobbigt med att gå själv är att man inte har någon att prata med. Jag gick upp till min plats och åt min kaka i min ensamhet och lyssnade på dom två killarna som satt bakom mig. Boring!! Dessutom så satt jag vid det öppna fönstret och oroade mig hela lektionen på att gardinen skulle blåsa in över mig, det hade vart pinsamt. Men som tur var så blåste den där jag satt utåt. Det kanske låter dumt att oroa sig över nått sådant, men sån är jag.
Jag var så lättad när jag kom ut där ifrån, nu behöver jag inte göra nått likanade förens vid halkan. Tyngden har lyfts från mina axlar, skönt. Och att sedan få höra att man är ledig imorgon gör allt 100 gånger bättre. ;)
 
Jag har dock två böcker jag behöver lämna tillbaks till biblioteket som jag fick ett brev hem om förra veckan, men eftersom jag är som jag är så har jag glömt att lämna tillbaka dom på hela denna veckan, smart!! Kanske får åka in till stan imorgon och lämna tillbaka dom. :)
 
Nu ska jag ta och kolla på youtubeklipp och slappa resten utav kvällen. ;)
Bye bye///R<3

Underbar Torsdag!



Varför kan inte solen komma oftare till Sverige? Alla skulle ha varit så mycket gladare och positivare då, i stället får vi stå ut med skit väder som gör i alla fall mig väldigt butter^^ 

Hur som helst, i dag började vi 12:30. Jag hade tänkt ta lite sovmorgonen men min näsa rann hela tiden så jag gick upp redad vid 7. Det gjorde inte så mycket, då hann jag ju rida före skolan.
I skolan har vi haft två lektioner. På svenskan satt jag bara och glodde framför datorn, jag var redan klar med allt så jag hade inget att göra. På Naturkunskapen spelade vi spel för där hade vi också gjort allt^^ Det bästa var att få reda på att vi är lediga i morgon!! Endast en pytte liten uppgift ska göras och skickas in. Härligt :D
Lite senare ska vi gå rundvandring och lyssna på historia? I närheten av oss. Det ska bli intressant att lyssna på. Efter det ska vi åka och kolla på bil i Jönköping. Jag vill värkligen inte följa med. Dels tar det sin tid att åka, dels är bilen ful och dessutom ska vi ÅKA kl20. När kommer vi vara hemma lixom? Jag vet inte om jag ska fråga om jag får vara hemma eller om jag ska hålla tyst och snällt åka med. haha..

Vi ses senare/i morgon eller någon annan dag:) Byebye

/ L i n a

Laugh as much as you breathe and love as long as you live

Kör på en rubrik med lite mer mening i sig. Detta är ett citat utav Johnny Depp. :)
 
Idag var vi bara en kort stund i skolan. Vi började kl 08:50 och slutade vid 10:20. Efter det så tog vi bussen hem och sedan dess så har jag latat mig vid datorn och varit ute och njutit utav solen som kom fram såhär på eftermiddagen/kvällen. Väldigt varmt och skönt i solen. :)
 
Imorgon är det torsdag, veckan bara flyger fram. Vi börjar kl 12:30 imorgon, så jag får gå ut till bussen. Sedan så har jag även en lektion på körskolan från 14:00-17:30...roligt. Har haft ångest hela veckan! Sådant som detta kan verkligen förstöra hela veckan för mig. Får hoppas att jag slipper prata så mycket och att det mest är till att lyssna.
 
Imorgon skulle det dock bli upp till 23+ om man får lita på det dom säger. Gött! Vill verkligen ha värmen nu.  3 veckor kvar i skolan, tiden går fort fram endå. :)
Ozzy njöt utav solen till max. ;)
 
Bye bye///R<3
 

Varierande väder



Fy vad irriterande det är när man ska fota och så håller vädret på och varierar hela tiden. Ena sekunden är solen frame, då blir bilderna för ljusa för att sedan gå i måln igen och då blir bilderna för mörka. Försökta fota med inst. AV (halft automat) men då blev bilderna endå för mörka så jag fick hålla på och ändra inställningarna själv hela tiden ^^ Jag har fotat Poma, som förresten är jätte jobbig nu när Mira löper, Lasse, som blev super söt och sedan fotade jag Elin och Otto när dom tränade på ridbanan :) 

I dag har det varit en kort men viktig lektion från 8:50-10-30. Det handlade om vårat kommande gymnasie arbete som vi ska ha i 3:an. Personligen tycker jag det känns väldigt tidigt att börja med det nu, det är ju ett år kvar innan det ska vara inlämnat men sen vet jag att gymnasie arbete är stort och kräver sin tid... Hur som helst... Det var i alla fall skönt att komma hem tidigt och dessutom veta att ett paket väntar med alla 1D skivor (ja jag vet, jag är väldigtväldigtväldigt sent ute) och tro skjutton att en av fodralen har gått sönder pyttepytte lite. Inte för att det syns direkt men det är irriterande och det händer altid mig också ^^ Nå väll, ÄNTLIGEN har jag dom, har nöjt mig med spotify förrut men jag ville värkligen ha dom nu^^ 

Okej... det var alltid jag hade att säga^^ Nu ska jag äta kvällsmat och ta det lugnt (som om jag inte har gjort det innan^^) 

Byebye 

/ L i n a

13/5- Måndag





Hallo! Är så galleeet sugen på sommarlov just nu. Inte för att jag direkt anstränger mig i skolan, eller behöver rättare sagt med tanke på alla slappa lektioner (tvitvitvi) men skolan är skolan, man blir alltid trött på den efter ett tag ^^ Jag har några planer för sommaren, inte så mycket men det jag vill göra är...

* Åka till kusten och bada i havet.
* Tälta med Rebecka och elin (+åka till kusten med dom)
* Åka till falsterbo
* Hälsa på moster i Sthlm 

Förutom det vill jag så klart åka och shopppa en massa med elin och rebecka haha ^^ Om jag nu ska sommarjobba i sommar blir det inte lika många veckor för mig att ha ledigt men det är deffenetivt värt pengarna :) Alltså jag fattar inte att vi börjar trean det här året. HUR?! Jag vill inte ärligt tarlat, i skolan är man trygg och har sina kompisar, sitt "jobb". Efter skolan måste man helt plötsligt bli vuxen, tjäna pengar, flytta hemifrån, fixa allt själv... Nä... nog för att jag är trött på skolan men jag vill inte heller sluta ^^
Nu ska jag dock inte börja oroa mig ett år i förväg. Den dagen, den sorgen (eller glädjen?) Det blir säkert bra :)

Nu ska jag gå ut och ta hand om pollarna, byebye 

/ L i n a


En efterlängtad shoppingtur

Igår så fick jag äntligen åka och shoppa! Till och med Lina fick följa med. Jag hittade ganska så mycket och jag blev nöjd med mina köp. :) Så jag tänkte visa er vad jag köpt. :)
En söt klänning från H&M, kunde inte motstå att köpa den, perfekt vardagsklänning till sommaren. :)
Två linnen från Gina, har kollat på dom ett tag nu och äntligen är dom mina!^^

Ett par ljusa jeans och ett par shorts, shortsen passade perfekt och jag provade dom inte ens, tur eller tur?^^
Sedan så var ju jag och Lina tvugna att ha varsit 1D linne. Dock fanns det inte något kort linne med bara text, så vi fick ta en med en bild på, men jag är nöjd. ;)
Även detta vackra läppstift i färgen English rose 510. Väldigt fin. :)
 
Igår eftermiddag så åkte jag hem till min storasyster och sov där en natt. Vi åt gott och kollade på sista HP filmen, herregud så bra den filmen är! Sedan kollade vi på en svensk film som heter "Yrrol". Hur rolig som helst. :) Efter det gick vi och la oss och kollade på reprisen på "hela Sveriges fredag".
Idag så gick vi upp vid 11 och åt frukost och kollade lite på tv. Sedan så satte vi oss ute och fikade men det var lite för kallt när solen gick i moln så efter ett tag gav vi upp och gick och slängde skräp istället. :) Mamma kom och hämtade oss runt två, halv tre. Sedan så har vi ätit och spelat ett roligt Harry Potter brädspel. :)
 
Imorgon är det en ny vecka med nya roligheter och jobbiga saker. Fredag skynda på!
 
Låttips: Demi Lovato - Hela nya albumet! ;)
 
Bye bye///R<3
 

Härligt med långledigt :)


Hästarna släpptes på grönt gräs några timmar i dag. Nöjda hästar:)


Ååå vad skönt det har varit att vara ledig i hela 4 dagar! Bästa dagen var i går när jag äntligen fick åka till Borås med R och shoppa :D Jag hittade inte jätte mycket men jag är nöjd över det jag köpte. Hade tänkt ta kort på det jag köpt och lägga upp det på bloggen och det gjorde jag också men bilderna blev så tråkiga och kassa. Men i alla fall, det jag köpte var en guldig ring (är helt fast vid ringar numera) läppstift som hade en ljus rosa färg, fint nagelack och slutligen ett skit snyggt linne ;) Jag hade inte så mycket pengar, vart nu de tagit vägen, men det var väldigt kul att handla endå ^^

I dag har jag inte gjort så mycket, lite lagom om man säger så. Ridit, fikat, tagit upp hästarna till hagen, hjälpt min kusin med lasse som det förresten gick jätte bra för :D och nu sitter jag här... Använder min fasta dator för en gång skull. Det är större skärm och så men jag gillar inte att sitta uppe på mitt rum helt själv när alla andra är nere så då använder jag alltid min bärbara. Nu när ingen annan är inne går det bra att ha den här ^^Jag kan dessutom spela hur hög musik jag vill, stort + ^^

Nu ska jag fortsätta att kolla runt på datorn, byebye.

/ L i n a

En slapp dag

Ja idag har jag då haft en slapp dag. Jag gick upp vid 10:40, skönt att få sova ut ordentligt. :)
Har gått på en kort promenad med mamma och hundarna, solen värmde skönt men det blev lite kallt när den gick i moln. Om det bara hade kunnat sluta blåsa hela tiden.
Sedan så har jag mest ätit godis och gått runt och inte gjort nått. Jag har dock tagit kort och sytt lite!
 
Jag tog kort på vitsippor, blev inte sådär jätte nöjd med något utav korten, men men.
Jag sydde på spets på mina (som jag kallar dom) fulshorts. En bit på framfickan och en på bakfickan. Blev helt okej faktiskt. :) Det var lite klurigt men resultatet blev bättre än förväntat. Det är roligt att smycka sina kläder. Jag tror jag ska sy på lite spets på ett par andra short också, det gör dom lite roligare och mer unika. Plus att det är roligt att veta att man gjort det själv. ;):)
 
Just nu sitter jag och chattar med Lina och twittrar lite smått. :) Har börjat kolla twitter mer och mer nu. Jag slutade följa twitter och det känns som evigheter sedan jag var inne, men ska nog börja gå in mer nu. :) Glömt av hur roligt det är med twitter.;)
Bye bye///R<3

Vitsippor 2#




jag hann ta 12 kort i morse innan batteriet dog till kameran och jag blev inte direkt nöjd med en enda, bättre lycka nästa gång^^ Det var i alla fall väldigt varmt ute, gick ut i T-shirt och shorts kl 8 på morgonen men jag frös inte någonting ^^ 

Haha, någonting som är just nu är beroende av är instagram och twitter. Trodde aldrig att jag skulle bli så fast vid varken instagram eller twitter. Det roligaste är att följa alla kändisar, i alla fall när det gäller twitter. Jag såg nyss att jag hade fått en till följare och trodde vid första ögonkastet att det var en person som jag följer men sen såg jag att den var fake, skit också hahaha ^^ Det skulle ha varit så coolt om den inte hade varit fake ;) Det kommer dock aldrig att hända. 

Snart ska vi till stan, jag hoppas på att jag hinner kolla i klädaffärerna och hitta något fint men det får vi se :)


/ L i n a

Random bilder från i dag

Haha skrattade åt korten som jag tog på hästarna i dag. Jag förstår inte vad det är med Otto, han bli bara värre och värre ju längre tiden går. Nu har börjat med att bita i Veronas svans eller grimma varje gång hon brunstar ( det har han alltså aldrig gjort innan) och varje gång kommer Trollan farandes och särar på dom HAHA.
Vi har prata om att dela på hästarna och ska förmodligen göra det så att Verona slipper Otto.

Stackars Verona ^^ 
Trollan kommer kutandes och delar på dom
Efter en stund börjar han bita i hennes grimma..

Trollan kommer till undsättning!
Resten utav bilderna är blandade från i dag
Lasse på rymmen^^

HALLÅ! Det käns inte som Torsdag i dag utan som en vanlig helg dag och det är ju jätte skönt att veta att det bara är fredag i morgon ;)
I dag har jag ridit, hjälpt till med vedsågning, ätit, fotat, färgat håret,... det känns som att jag har gjort massor i dag för dagen har bara flygit i väg men tydligen så har jag inte gjot så mycket haha ^^
VA?! omg såg att klockan redan är halv elva? Vad sjutton har jag gjort i dag egentligen? haha... 

Har inte så mycket mer att säga. Byebye 

/ L i n a
 

Ikea besök och mycket pyssel

Idag var vi på Ikea och köpte en soffa till mig. Det blev även en ny spegel (behövdes verkligen) och en till liten vit kruka till mitt smink. :)
 
När vi kom hem så satte vi igång med att sätta ihop soffan och speglen sattes också upp. När speglen väl var uppe så var det dags att sätta upp en ram med bilder runt den. Det blir så mycket mer personligt då och det är roligt att kolla på dom och komma ihåg allt roligt man gjort. ;) Det tog ett tag att välja ut bilder och att få allt att passa, dock var speglen inte tillräckligt lång för att det skulle bli exakt 4 bilder på en kortsida, så ett kort var jag tvungen att klippa lite i, men jag är super nöjd! :)
 
Resten utav kvällen kommer spenderas framför datorn. Lite senare blir det till att kolla på avsnitt 3 av GoT säsong 3. :D
 
Det var fullt utav sniglar ute igår kväll, så var ju bara tvungen att ta upp och fota några. ;)
Bye bye///R<3
 

Kunde ju vart tusen gånger bättre...

Ja, jag och Lina hade kunnat ha det tusen gånger bättre just nu, om vi nu hade haft billjeter till 1D:s konsert, men nej då...fml big time! Men nästa år, då fasen om dom kommer till Sverige igen så ska vi banne mig ha billjetter!!
 
Har nu tagit långledigt. Känns hur gött som helst att vara ledig torsdag-fredag. :) Idag och igår så var vädret jätte skönt! Igår var det som en sommardag! Kunde gå utan jacka hela kvällen! Vill ha sommarlov nu alltså.
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Kom hem runt 10:40, helt genomblöt, regnet kom lagom till att jag skulle gå hem från bussen. Dock var det varmt och skönt, så det gjorde inte så mycket att det regnade. :)
Annars så har jag mockat och kollat på 2 avsnitt av GoT säsgon 3. Serien får aldrig ta slut! ^^ Så bra är den. ;)
 
Jag släppte ut Ozzy förut och kände hur skönt det var ute, kl var halv nio och det var 14 + ute. Så jag var bara tvungen att dra på mig jeansjackan och ta kameran på en snabb tur runt trädgården. ;)
Jag tog mest kort på Ozzy. Jag tog ett par kort på en tusensköna och när jag kollade på dom i kameran så var dom jätte fina och jag blev jätte nöjd, kommer in lägger inte dom och, ne dom var vist inte alls så fina. Är det datorn som gör dom så suddiga? Jag tyckte jag hade en jätte bra skärpa, men inte när jag kollar på dom i datorn. Störande minst sagt. :/
 
Ikväll blir det att titta på "One Direction up all night tour" samtidigt som Lina, då kan vi ju alltid uppleva en av deras konserer, dock inte lika häftigt och coolt som på riktigt, men endå, man får göra det man kan.^^
 
Låttips!
 
Demi Lovato - Nightingale
Demi Lovato - Neon light
 
Super bra låtar!!
Bye bye///R<3

Blåsippor



Ååå vad fina dom är! Jag följde med mamma och mormor på en promenad och tog med kameran. Dom tyckte att jag skulle ta kort på blåsipporna som satt i vägkanten. Hade först inte tänkt göra det för att...jag vet inte... men sen kunde jag knappt slita mig haha. Det som irriterar mig är att korten inte alls blir lika bra i datorn som det ser ut på kameraskärmen. Jag vet inte hur många gånger jag har varit jätte nöjd med korten när jag har bläddrat i kameran men sedan blivit besviken när jag har tagit in dom i datorn.
Hur som helst, fina är dom i alla fall! 

Jag kom just på att vi har idrott i morgon. Mitt humör skönk en aning. Tror inte det är för själva idrotten för den brukar vara väldigt rolig. Det är just det här med att släpa med sig en tung gympa väska med en tung dator och sedan behöva gå ner till bussen med den så att det till slut värker i axeln. Det låter slött, håller med haha. Jag erkänner att det ska bli skönt att slippa idrott och engelska nästa år^^ 

Okej, nu ska jag nog äta lite godis eftersom att dte är sista chansen nu innan måndag ;) Jag ville mest visa bilderna. Byebye

/ L i n a

Tre snyggingar fastnade på bild i dag.



Härlig söndag det är i dag! :D Solen skiner, jag har varit på hästloppis och köpt en ny grimma för 10kr. Trollan passar värkligen i vinrött, tycker ni inte? :) Sedan har jag ridit och det gick också bra, sedan har jag varit ute och motionerat, ätit middag och nu blir det kaffe och glass! 

Jag tycker att det märks endå på mina bilder att jag har en bättre kamera även om mitt teleobjektiv inte alls är bra. Jag har ju haft den i ca 5 månader nu och jag har ingenting att klaga på. Jag är jätte nöjd med den. Nu fattas det bara ett bra objektiv som ger bilderna en bättre skärpa. Dock har jag ingen aning om vad jag vill ha för objektiv. Jag anväder väldigt mycket mitt teleobjektiv men det skulle å andra sidan vara kul att prova något nytt... jag får fundera på det där och samtidigt spara pengar :)

Förresten, våran tv gick sönder när det åskade här om dagen, som alltid när eurovision är nära pajar våra tv aparater.. hur som helst så har vi fått en tillfällig (hoppas jag) as tjock tjock tv. Skönt att ha något att titta på men problemet för mig är att den tjuter jätte högt men det är bara jag som hör det. Ljudet går inte att beskriva men det är väldigt obehagligt. Har jag blivit kännslig för såna låga ljud eller vad kan det va? Det är bara tjocka tv aparater som ljudet kommer i från. 

Nu ska jag se på game of thrones, den serien och Arrow är såååå bra! Ni måste se Arrow, en jätte bra serie med mycket spänning.

(rörande inlägg sry)

/ L i n a





05-05-2013

Hallå! Idag är det en underbar dag! :) Solen lyser och det är faktiskt varmt ute. Det blåser dock så det är lite kyligavindar som förstör det, men men. :)
 
Får nog ta och säga förlåt för en dålig bloggvecka. Vädret har inte varit det bästa och har inte orkat blogga. Men nu ska det nog bli bättre. :)
 
Fick inspiration utav Lina att ta kort på vitsipporna som blommar för fullt nu. Man kan ju inte missa att fånga dom på kort, dom blommar ju inte så länge.:/ Vilket är synd för dom är så fina. :)
 
Igår var jag ute och red Monne. Det gick bra i början, han var pigg och allert, men så fort vi kommit en bit och han inser att vi ska rida runt sjön så blir han seg och slö.^^ Jag var tvungen att stanna på vägen för det kom en lastbil och tror ni han kommer igång igen efter det? Nej då, han står som fastfrusen och är orubblig. När han väl börjar röra på sig så ska han backa ner i diket och vända om. Blir så irriterad på han. Men när vi väl kommit av vägen och upp i skogen så piggnar han till och tacktar för det mesta. Han är så fin min lilla gubbe. :)♥ Förutom att det blåste så jäkligt så var det skönt att få komma ut och rida en sväng. :)
 
Idag så har jag mockat och tagit lite kort. Ska senare idag även upp till min storasyster och fika. Måste även städa mitt rum. Sedan ikväll blir det nog att se första avnisttet utav 3 säsongen på Game of Thrones. ;) Det hackade när jag skulle kolla igår så jag stängde av efter 5 minuter. Vill ju inte se om det ska hacka. Får hoppas att det blir bättre ikväll. :)
Mina smultron som jag satte förra sommaren har börjat komma fram! :)
 
Bye bye///R<3

Årets första bilder på vitsippor!




Mina första bilder på vitsippor det här året och mer kommer det bli! :D Vitsippor är så våriga och dessutom blommar dom inte speciellt länge så man får ju passa på. Om jag kommer ihåg ska jag gå ut i morgon så fort jag vaknar och se om det är vatten droppar kvar i gräset. Det är standard varje år att fota blöta vitsippor haha ^^ 

I dag har det värkligen varit en slööö dag men det är skönt med såna dagar det med. Hade tänkt ut och springa i dag för att i alla fall göra något vettigt men det värkar inte som att det blir det. I stället får jag väll sitta här och inte göra någonting. Har förresten övningskört i dag. Det blir inte så ofta nu längre när vi har bytt bil till en automat:/ Hur som helst så känns det bra att ha kört lite, kul är det också :) 

/ L i n a

Sten godis

Haha jag tyckte att det såg så sött ut när kalvarna gick bredvid varandra som om dom var bästa polarna med varandra. (det var dom säkert också)


Jag sitter just nu och knaprar på något som heter choklad stenar och som är super goda! Det låter ju inte direkt lockande att äta sten choklad men förutom att de ser ut som stenar och är ganska hårda så är de riktigt goda;) Hela skafferiet här hemma är fullt utav choklad känns det som men det är inte mig emot. Choklad må vara onyttigt men det är så underbart gott! Jag ska försöka att hålla mig. Vill inte äta upp all choklad på en helg men det är ganska svårt när man är en chokladälskare.

Nu ska jag gå och lägga mig. Inte för att sova utanför att kolla på sista avsnittet av Game of Thrones sesång 1. En mycket spännande serie som R "övertalade" mig att se (hon sa att den var super bra så jag var så klart tvungen att kolla om jag höll med) Nackdelen är att det finns inga gränser i vad som visas på bild så jag har fått se  en hel del  motbjudande saker haha. Men annars är den super bra :)

Förresten, förlåt för en dålig bloggvecka, jag hoppas att den kommande veckan blir bättre.
God natt:)

/ L i n a






 

RSS 2.0