Jag gråter bara i regnet...

Är en väldigt bra låt, av Newkid. Helt klart vädr att lyssna på. ;)

Idag har vi endast haft en lektion. Vi var i skolan 12:00 och lektionen började 13:00. Men den timmen gick ganska så snabbt. Sen lite engelska och sen direkt hem. Så det var väldigt soft! (haha, soft, sådant coolt ord att säga)^^

Jag vill handla kläder!! Jag kommer snart springa till stan och göra det! Jag skulle vilja åka in nu på fredag och göra det! Jag vill ha, 2 par byxor, en t-shirt, en tjocktröja och en shorta. Och jag vill ha det nu!!
Så det vill jag göra på fredag, men med lite roligt sällskap också såklart! ;)

Jag gråter bara i regnet
Superstolt
Hon vill veta vad jag tänker
Men baby om det ändå var så enkelt

Newkid - jag gråter bara i regnet

Bye bye///R<3

..och vad ska man göra nu?

Har mockat halva stallet, duchat och nu sitter jag här i pyjamas med en handduk runt huvudet. Om lite mer än två timmar ska jag åka till bussen. Börjar nämligen kl 13 i dag och slutar kl 14:10. Haha! undrar om det bara är i 1:an som vi får så här många lektioner inställda! Den 6dec kommer dessutom alla SV lektioner vara inställda ända till jullovet!
Anledningen till att vi inte har Sv i dag är för att det arbete sm skulle göras gjorde vi klart i går. Konstigt, i måndags när vi skulle börja skriva novell kom jag inte på någonting och kom endast fram till rubriken- Linas novell. I går när vi fick veta att de som blev färdiga med sina noveller fick ta ledigt i dag, lyckades jag skriva en novell i rusande fart och över en sida^^ Om den blev bra vet jag la inte.. Jag var dumm nog och läste inte igenom den innan jag skickade! :(

1 Advent



I dag, 27 Nov, första advent, har jag längtat grymt mycket efter vit snö! Kommer det att komma någon snö i år? Börjar värkligen bli orolig över detta. Ingen snö = ingen jul :( Vad jag vet och som jag har upplevt, måste man se en rödhaka. Ja, inte vet jag varför just en liten rödhaka bringer fram snön men det är vad jag har hört i alla fall och det har faktiskt funkat ^^ Så leta efter små rödhakor allesammans! ;)

I dag tog jag moppen i stormen och for ner till mammas jobb. Det var lite vingligt när det kom starka vindar lite då och då men det gick bra =) Åt frukost och drack kaffe där sedan började jag baka sirapskakor :D Klapade kissemissen som finns där och pratade lite med de som fann sig där omkring. Trevligt ^^ Vid 13 for jag hem igen och den här gången regnade det inte ;)

Föresten, i dag får ni som är hästintresserade inte missa globen i svt 24. Har helt glömt av alla globensändingarna på tv:n tråkigt, brukar alltid vara lite roliga saker som ex maskeradhoppningen eller kändishoppningen. Allt har man missat, Föresten så har vi inte enns svt 24, skit också! Sänds föresten 21:50 i kväll eller vad det nu var .aja....
I morgon ska vi åka skridskor på idrotten, yeey. Då kasnke man får lite julkänsla iaf :)

/ L i n a 

Sluta regna, börja snöa!

Ja, jag tycker att det får vara nog med regna nu. Det måste vara åtminstonde lite snö nu tills jul. Man kan inte ha en grön jul. Det skulle väll åtminstonde kunna komma 30 cm eller nåt.*suck* aja.

Igår när jag mockade så var det ganska så ljust ute, men jag var endå tvungen att ha lampan på i stallet för att se någonting. Men så gick strömmen och då fick jag gå in och hämta kepslampan och en panlampa och stå och mocka i det.^^ Tur att radion gick på batterier. Så att det inte blev helt tyst.^^

Idag måste jag nog allt städa mitt rum. Har inte gjort det än.^^


Ne, nu ska jag återgå till tv tittandet.

Bye bye///R<3

Fire like fire



Eldade skräp i dag haha ja det syns inte alls vart vårat eldingsplace är eller? ^^
Tycker i alla fall att bilderna blev coola. Vad tycker ni?

/ L i n a

blablabla...

Jag har suttit ett tag och försökt komma på en rubrik, och ja, detta är resultatet.

Idag var jag såå trött, men var tvungen att gå upp 09:30 för att ta ut hästarna. Hade gärna stannat kvar lite till. Men men. Jag har inte mockat än heller.*suck* och sen tänkte jag städa mitt rum lite, det börjar redan bli stökigt. Och jag städade i tisdags.^^

Sitter just nu framför tv:n och tittar på "teenmom 2" ^^ vet inte varför. Men blev fast här.^^
Snart blir det mat (hoppas jag iallafall) och sen får jag la ta tag i allt jag har att göra.

Lite vintrigt. Inte så jäätte fiin. Men jag gillar den endå.^^

Bye bye///R<3

En städdag, yeeey!



Hej och godmorgon! Vad gör alla i dag då? Någon mer än jag som ska städa?=)
I morgon är det ju som alla vet, första advent (YEEEEY) och då måste huset vara rent och fint eftersom att det inte blir lika mysigt annars^^
Så i dag är det städdag och det gillas inte! Men det måste ju göras ;) Än har jag inte gjort så mycket. Gick upp 9:40, gick ut till hästarna och släppte ut dom. Sedan gjorde jag min del av stallet (Elin får göra sin del) SEdan har jag plockat ur och in diskmaskinen, slagit på en maskin tvätt och nu är det frukost. Frukosten bestod av kaffe och tre knäckebröd haha X) Aja...
Kanske uppdaterar lite bilder sen när allt julpynt är uppe, får se...

Bye så länge!

/ L i n a

Uppdaterar lite.


Bilder från senaste gången som det var sol. När nu det va ;)

Hej! Som ni kanske har märkt har dt varit ganska tomt med inlägg här på bloggen. De vanliga anledningarna antar jag, inget att skriva om och inga bilder att visa. Fast.. jag har ju bilder att visa föresten men som jag har glömt av ^^ Veckan har varit såååå slö! I måndags var nog den enda dagen i skolan som vi faktiskt jobbade! Haha ni måste tycka att vi värkar ha det hur slött som helst och det är nog förvisso sant, i alla fall periodvis;) För som sagt i tisdags var vi ju lediga. I onsags hade vi en enda lektion som vi gjorde våran engelska redovisning på. I går hade vi mindfulness och slutade kl 11 och i dag hade vi matte men då slöade mitt sk gäng och gjorde allt annat förutom matte och sedan de två sista lektionerna var vi utan lärare för hon var i ett annat rum och berättade betyget på senaste provet vi haft (en och en)Så därför satt man vid datorn och glode i 2,5 timma! ja och så kom jag hem runt 15:30.

SNART är det första advent, jippiii!

Kram.

/  L i n a

Förlåt

Ja, förlåt förlåt för så dålig uppdatering. Men har inte haft suget att blogga. Dock för att jag inte har någon nya bild att visa. Men en vinterbild ska ni nog få. ;)

Sitter just nu på lektion. Har inte börjat än eftersom läraren är och hämtar sin data. Och det går inte snabbt, för lärarn har vart borta i en tio minuter snart. När man pratar om trollen, så kommer dom. Sagt och gjort. Här är hon.

Mysigt med snö! ♥ (Dock ska det inte vara för mycket)

Bye bye///R<3

Home from Gekås


bild från förra året :)

Ja så var denna dagen över i stort sett ;)
Vaknade och gick upp kl 8 i dag. En timma för tidigt enligt mig ^^ Gick ut och började göra iordning stallet. Hann inte långt innan jag kände mig helt matt och anfådd, ville bara lägga mig ner och typ spy så gick in, drack vatten och la mig ner. Kände mig bättre efter ett tag så gick ut och gjore klart det som skulle göras =)

Vid 13 åkte jag, syrran, mamma och mormor in till Ullared^^
Det var ganska tomt med folk och skönt det!
Jag köpte...
Julklappar till mamma, kompis, kompis, kusin och syrran (Syrran köpte till pappa m.m)
En röd ridvinterjacka, väldigt behövligt! :)
Tre st fotoramar
Kamera putts Eller ja, linnsputs heter det la
Mascara
underkläder, alltid bra att ha^^
strumpor + srumpbyxor
stickad grå kofta
pyjamas byxor, rutiga
Blå randig grimma till Trollan
Schabrak till Trollan färgen lila
vantar
plastskydd till IPhonen

Det var nog allt skulle jag tro ;)

Ska nu återgå till filmen eller om jag går upp och läser lite, får se :)

/ L i n a

åååååååååååååååååä.

Jag står för rubriken...(var bara tvungen)^^
(haha för det)

Imorgon är det som sagt studeidag och på onsdag börjar vi inte förens 13:00. Eh lite gött eller? Jo tack!
Så denna veckan kommer att bli ja...soft! (ja jag är cool nog att använda så coola ord som soft) ;)

I helgen har det inte hänta så jätte mycket. Jag har läst klart min bok "Skuggor från det förflutna" och den var riktigt bra faktiskt (orkar inte förklara den nu, kanske en annan gång)

Imorgon ska jag njuta för fullt utav att få sova ut!!! Jag ♥ sova

Jag har lust att tipsa er om lite nya bra låtar. Men har inte hört någon så bra ny låt.
Min favorit är ju fortfarande "Takida - you learn" så hiimmllaa bra!! Jag kan ju tipsa er om den här låten "Nicki Minaj. ft. Rihanna - Fly" riktigt bra om jag får säga det själv! ;)

Bjuder på denna underbara vinter bild! Så vill vi ha det nu! (Jag vill åka längd)

I came to win, to fight, to conquer, to thrive
I came to win, to survive, to prosper, to rise, to fly

Nicki Minaj ft. Rihanna - Fly

(Jag har fått göra om typ hela detta inlägget eftersom det bestämde sig för att försvinna och bli till youtube istället, *suck* endast för er!) ;)

Bye bye///R<3



.ääääääääääääääääääääääääå



Min 1 åriga kusin står för rubriken, har ingen aning om vad den bettyder menmen^^

 I morgon har vi studie dag, då blir det Ullared med mamma och mormor =) Och på onsdag börjar vi dagen kl 13 med en timmes lektion! Grymt nice om ni frågar mig =)

Nu ska jag och syrran göra iordning lite mat till sötaste kusin :)

/ L i n a

Julgrans letande



Har i dag vart och letat julgran ute i skogen med några andra släcktmeddlemar :) Märkte ut dom och har nu gjort stallet + tagit lite kort. Allt detta tog mindre än 2timmar! Nu är det dags för snö tycker jag. Börjar bli orolig att den har kommit vilse :(
Ska nu äta en mycket tidig lunch men är hungrig så det blir nog bra =)

/ L i n a

What ever....


Detta är en av bilderna som jag har tagit i dag, yeee, super nice -_-
Har såååå tråkigt!

KOMMENTERA?:)

/ L i n a

Simon och Ekarna

-

Såg en planch på biografen i går med den här filmen. Har fastnat för med Bill Skarsgård och skulle gärna vilja se denna. Kanske på bio, får se. Har bara sett trailern och den värkar vara bra tycker jag. Den utspelar sig i början av andra världskriget skulle jag tro.

Ett tips från mig, hej.=)

/ L i n a

Helt underbart bra!

Ja, "breaking dawn" part 1 var sååå bra!! Den bästa av alla dom filmerna och nu håller vi tummarna på att sista delen i film serien är lika bra om inte lite bättre! ;)
Ville bara säga detta, att den var helt awesome! Rekomenderar den tänkte jag säga, men då ska man nog kolla på alla om man inte reda gjort detta. Och för er "twilight" fans där ute som inte sett den än, it will blow your mind! Så jädra bra var den!
Nu längtar vi tills nästa. ;)

Ska nog snart ta och sätta mig ut i hallen här med min "nya" bok och läsa lite. Eftersom min lillasyster och kusin har tatt rummet så är det inte en så bra läsar miljö där nu. Och jag vill inte sitta nere, så hallen uppe är mitt enda val att vara på. Och jag känner nu hur det drar här! kallt! Men men.

En lite trallig bild idag! (trallig menas typ med att man trallar lite, som typ på bilden, om ni fattar) ^^

Bringing you the fire
I will love you
I will hurt you too
All we need is cover
From the no lovers
From the cold others

Takida - You learn

Bye bye///R<3

Breakind dawn part 1

Wow, den var värkligen över förväntan! Enligt mig var den jätte bra och den bästa filmen av dom alla hitils! Fast slutet var så himla uppenbart! Jag kunde se bilden framför mig långt i förväg och det slutade precis som jag föreställt mig:) Se värd abbsolut, mycket bätte än de andra ;) Nu är det bara att vänta på den sista :)

Efter bion åt jag en stor kebbab rulle eller vad det nu är, orksde inte enns äta hälften, men gott var det!

Nu är det helg, gött!


/ L i n a

Fredags bio next!

Tja, ska jag vara ärlig är jag inte jätte taggad för bio just nu men det ska endå bli kul att se filmen, breaking dawn. ofc. Filmen börjar kl 19 och antagligen kommer det att vara helt propfullt som vanligt när dessa filmer går på bio. Ärligt förstår jag inte riktigt vad som är bra med mod men man bara måste se dom! Tja, man tröttnar ganska snabbt på varge film men det spelar ingen rool :P

Har haft prov i dag också, det gick la ok kunde ha gått bättre men förhoppningsvis blir det ett E iaf ;) Borde sattsa på högre bettyg men just nu orkar jag inte. Allt är bara mörkt nu mera och får bara se soljus 4/7 dagar i veckan(ca), drygt!

BION, HERE I KOME! (om si sådär 2,5 timmar)

/ L i n a

Lite onödigt pladder.


<33

Tja! Dagen har varit helt ok idag, som en vanlig skoldag med vanliga lektioner, typ. En rolig händelse som inträffade på våran SP pedagogic var att A somnade i klassrummet, jo det är sant! haha^^ snacka om att vara trött eller kanske var lektionen dryg ;)

Hade utv. samtal i dag. Klarade mig fint fint, så klart! Men ja, utv. samtal är alltid dryga, sedan har man ju en mamma som älskar att prata och drygar ut på tiden men det är nog bara bra att hon håller sig vänn med läraren ^^
I morgon är det prov AJ. inte pluggat, typ... 20 min max! hoppas det går bra iaf. ska snart lägga mig och sova. I morgon blir det bio, gissa vilken film ?;)

/ L i n a

Yttersta offret


(*suck* liten bild, men endå på 900)

Yttersta offret - Richelle Mead

Boken är den sista i serien. Och Rose sitter i fängelse för högfärderi och har 2 veckor kvar att leva. Och hon måste tvingas att välja mellan Dimitri och Adrian, dom två stora kärlekarna i hennes liv. Och hon tvingas att offtra någonting hon väderar högt.

Bokens +
ALLLLLT!! Detta var nog den BÄSTA boken av dom alla (den här och ettan) men den var spännande från början till slut! Vilket dom andra inte vart. Jag kan inte ta utt saker i den som var bra, utan ALLT var bra!

Bokens -
Här kan ni tänka er att jag tänker säga INGET! Men det finns la inget dåligt, men hon sa till Maikahel att hon skulle hitta Sonya och "väcka" henne ur det odöda. Och såklart var det hon Sonya som var en person som var en viktigt pusselbit i att hitta Lissas halvsyster. Det var liksom, ja hur annars. Men det var inte dåligt, men lite typ uppenbart när dom sa det. Dom var ju tvugna att "stötta" ihop med henne på något sätt. Men det var absolut inget dåligt. Men det hamnade här iallafall liksom.

Jag fick mitt lyckliga slut i denna serien! Jag trode inte att någonting kunde få ett bra slut när Dimitri blev Striogi, men jo, att han blev damphir igen och blev ihop med Rose var det bästa!!! I love lyckliga slut!!♥

BOKEN VAR BÄST!!! Love it!♥

Bye bye///R<3

Sen var det ju det här med rubrik...

Vet inte om jag börjar kl 10:10 imorgon eller 08:30. Ja, vi har nu att vi börjar 08:30 när 3:orna är ute på praktik, men vet inte eftersom vi hade sovmorgon förra fredagen och tänkte fråga om vi skulle ha det nu också. Men glömde detta. Så jag skickade iväg ett mejl. Som jag hoppas jag får svar på innan 7.^^ Så att jag inte går upp tidigt när jag kan sova, eller tvärt om^^.

Veckan har gått lika snabbt fram som vanligt. Gött ;) Så nu är det bara 5 veckor kvar tills JULLOV!!!♥
Vi slutade 1 timme tidigare idag eftersom man gjort allt man ska och var klar med alla inlämgningar. ;)
Detta får ju en att göra allt man ska hela tiden så att detta kan hända någon mer gång.

Nu vill jag typ ha snö. Jag vill inte riskera att halka varje gång jag går ut (detta ökar ju också risken att skämma ut sig) men jag vill ha julkänsla! Jag vill inte titta ut och se grönt gräs på julafton eller inom dom 4 veckorna innan jul. Är ju inte juligt då liksom. Men det ska nog lösa sig. ;)

Ska nog idag börja på min "nya" bok. Den har jag haft nu i em...flera år. Men ska nu läsa den. Och att gå från en serie man läst. Där man känner karaktärerna och allt om dom. Böcker på 400-600 sidor. Till en bok som är på endast 152 sidor känns ju lite, ja.^^ Men den verkar helt okej faktist. Så det ska bli spänande att läsa. ;) Sen ska jag ju läsa om "Varghonans klan" (som är en riktigt BRA bok)

Ne nu ska jag inte sitta här och tråka ut er med böcker.^^ Men jag kom nu på att jag ska göra ett inlägg om "yttersta offret" vet inte om jag ska göra det nu, eller imorgon. Ne jag gör det direkt efter detta inlägget. ;)

Bye bye///R<3


En stor och varm kopp med choklad



En stor och varm kopp med choklad skulle inte sitta fel just nu. Mina händer är kalla och det är kallt i hela huset. Efter ridningen kom man in och var helt frusen. Vad funkar inte bättre då än en stor kopp med varm cohklad? Tyvär har vi inte nog med ingredienser för det ;/

Nu vill jag ha snö ute, lika väl som massa frost kan det lika väl börja bli lite julkännsla med hjälp av snö. Åå älskar vintern, med alla juldekorationer, julmusik och allt julbakande. Sedan får man ju inte glömma all god julmat! Tyvär är det en bit kvar till dess men inte super mycket. Vad kan det  va... två veckor till 1dec? åå vad jag längtar! Ännu mer längtar jag efter jullovet. Tänk, snart har man gått i sin nya klass i en hel termin. Tja, tiden går snabbt när man har roligt :)

/ L i n a

I väntans stunder

Sitter och väntar på att få sluta. Vi i min grupp är klara med vårt arbete och väntar nu på att få våran välbekänta håltimme. ;) Sen har vi bara två lektioner kvar och ett utveklingssamtal. Sen blir det att åka hem efter att mamma handlat mat. Slut också tidigt idag så det blir la till att mocka när jag kommer hem. Yeah!

Ne nu ska jag återgå till väntandet.;)

Bye bye///R<3

Filmanalys



Är nyss klar med filmanalysen om ondskan som vi har sett på letionerna. Jag sitter i biblan tillsammans med A, E och R och just nu slappar jag här på bloggen ;)
Vad gör alla i dag då? Det är väldigt tyst här på bloggen, undrar vart ni har tagit vägen, lever ni? Mår ni bra? Tacksam för svar.

Nu ska jag dra vidare till näst sak. Tänker inte skicka in filmanalysen än för nu kan jag ju bara sitta och slapp :D Inte bra, vet. Men orkar inte ^^

/ L i n a

Long school day



Måndagar är absolut den segaste dagen på helva veckan. Första dagen på skolveckan. Måste gå upp tidigt. Ha lektioner innan tiig lunch som är före kl 11. nästan två timmars idrott sedan två till lektioner (sv & ma ) innan vi slutar för dagen 16:10 Kommer hem ca 17 och är å vrålhungrig! I dag hade ingen av oss med kort för att kunna köpa något i kaffeterian.
Men nu är iallafall den här skoldagen över, skönt! I morgon är det sovmorgon. Problemet är skjutsen till bussen. Måste troligen ta 8:20 bussen i stället för 9:25 bussen;( Aja...

/ L i n a

Den bästa av dom...

Jag tror nog att 6 boken i serien är den bästa! Den har vart spännande från börjarn (jag har inte läst slut den än) men jag känner på mig att den har mycket mer spännande pågång. Är nu på kapitel 15. Så jag har ungefär 21 kapitel kvar. Men det går. Fast jag måste säga att 1 boken var den bästa. Då har inte allt blivit komplicerat och alla var glada.^^ Så 6 boken kommer nog på delad 1 plats med den. ;)

Idag ska jag läsa!^^ Hade tänkt att få läst 15 kapitel till idag. Sen får vi se om jag kommer läsa det. Men det tror jag, eller hoppas jag. ;)

Jag drömde att jag hade fått två böcker med på köpet av någonting. Och den ena hete "Flamande känslor" och den andra kommer jag inte ihåg. Och jag läste baksidan av dom och blev riktigt intresserad av dom och ville läsa dom. Och så vaknar jag och inser att dom böckerna inte finns...^^ Så typiskt...haha jag som ville läsa dom. :P
Aja, jag har en bok jag vill läsa. Den heter "Skuggorna från det förflutna", men måste läsa klart den jag håller på med först. Och sen har jag en bok om heter "Varghonans klan" och den är riktigt bra! Och det finns chanser att det är en serie! Måste har dom andra!! Ska kolla om det är en serie. Och det hoppas jag verkligen. Fast jag måste nog läsa om den boken isådanafall, har inte glömt bort, men alltid bra att uppdatera sig på det som hänt i den. ;) Åhh, nu blev jag sugen på det^^ Och det är fantasy och jag har nog vart lite trött på fantasy, men när jag kommer och tänka på den boken får det mig att vilja läsa den endå. ;)

Ne, nu ska jag nog göra någonting annat än att sitta här och uggla.^^


You know how the time flies
Only yesterday was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise of our glory days

Adele - Someone like you

Bye bye///R<3

More from Råhaga



Här är fler bilder, blev ganska nöjd med en del bilder. Hoppas ni ser vilka som är överredigerade och inte :)

Rulle är för övrigt begraven nu och mår förhoppnings vis bra på "andra sidan" <3

/  L i n a

From Råhaga



Nåja, nu säger vi att det heter Råhaga för jag komemr inte ihåg vad stället heter ^^ Mer bilder kommer men här har ni två iaf. Tycker att de blev ganska coola. Påminer lite om HDR bilder ( tre ihopslagna bilder med olika ljusnyanser) Eller tycker ni att det blev lite överdrivet? hm... Får nog kika lite senare på bilderna och se vad jag tycker då men just nu tycker jag att de blev bra iaf.

Ska snart åka till farmor och farfar och äta middag. Sedan bär det av till mormor och morfar där det ska vara lottdragning om julklappsköp. Alltså de vuxna skriver en lapp om vad de önskar sig så lottar de sedan ut lapparna och ser vem det är som dom ska köpa julklapp till i år. Hoppas att jag och syrran inte behöver börja vara med i år. Vi barn får nämmligen julklappar av varje familj så vi får alltså mycket mer men ja.. någon gång måste man ju börja vara med tyvärr.

/ L i n a 


12 November, Rulle<3

Vet inte vad jag ska säga. Jag viste att det skulle hända tillslut men det gör endå ont.

Saknad till dig  Rulle, 6år,  du förtjänade bättre..



/ L i n a

Mot Borås


Vet knappt vad jag ska göra där så berättar mer när jag har vart där.

Rulle mår inte bra, han har rinnande ögon, äter inte och är helt matt. Vet inte vad jag ska göra, har pågått i en vecka. Gillar inte att se honom sådär, det gör ont. Som om man räknar timmar eller minuter tills det är slut. har hållt om honom och försökt få honom att äta men han bryr sig inte, givit upp totalt. Stackare..<3

/ L i n a

Camwow


11/11/11



I dag tror ja gfaktiskt att alla vet vad det är för datum. Så rubriken är ju inte nödvändig men man kan ju bara inte missa chansen att få skriva detta coola och sällsynta datum^^ Någon som ska/vart på bröllop i dag eller?

Tänk om varje fredag var som denna? Toppen väder och sovmorgon till 8:30, mamma var snäll och skjutsade in oss till skolan. Matte 10:10-11:10, får skjuts hem och äntligen helg. Kan inte bli bättre tycker jag =)

Tog moppen, kameran och stativet på en liten åktur i dag. Blev dessa bilder som jag inte alls är direkt nöjd med. Har man tappat "talangen" eller, hm...

Har nyss gjort pannacotta som nu står ute, mums!

/ L i n a

Fiskarens bästa vän

Fin rubrik eller? Jag tyckte den passade lite. För när man tar kort så måste man allt ha lite tålamod. Och när jag tog kort på en blomma (eller vad man nu ska kalla det som är på första bilden). Så tog jag flera kort så att åtminstonde ett kort skulle bli bra. Men icke det, alla korten bled suddiga och då menar jag suddiga. Denna redigerade jag en aning, men den blev la helt okej. Dom andra gillar jag starkt. ;)

Okej, den blev la hyffsad då då. *Ingen skärpa*



Så, dom blev la endå helt okej eller?

~~~~~~~~~~~~~~
There's no one likes the other
It's in your hands
It lies in all our hands
Listen to your mother
Break free from the fence
It's when you cry it all ends

Takida - You learn
~~~~~~~~~~~~~~~

Bye bye///R<3

Så underbar

Jag satt och lyssnade på radion i bilen i måndags och då sa dom att "Takidas" nya låt skulle spelas. Och min första tanke är "neej inte takida" (Dom har aldrig gjort en låt som jag tyckt vart bra)  men ojojojojoj vad jag hade fel! Deras nya låt "You learn" är underbar! Jag lyssnar på den just nu och bara njuter! Den är helt otroligt härlig. Så ni bara måste lyssna på den! Och om/när ni har lyssnat på den kan ni la slänga in en kommenter om vad ni tyckte. :) Ni kommer fastna för den lika mycket som jag, det lovar jag. ;)

Dagen i skolan var sååå tuff och jobbig...fast ne. Började sent så jag fick min sovmorgon. Och sen in för att ha en timma matte och sen hem igen. Så jag var hemma runt kanske halv tolv. Då blev det en snabb datacheck, ut och rasta hunden lite och sen mockade jag och fixade iordning i stallet, så att mamma skulle slippa det. Och om hon blev glad. :)

Nu ska jag snart åka med och hämta lillasyster och kusin. Dom ska in till stan och klippa sig och handla. Men jag orkar inte följa med till stan. Dom måste vara där i tre timmar och det orkar jag inte. Sen ska dom hem för att fixa sig till ett disco och då blir det jag som plattar håret på kusinen. ;) Kanske sminkar lillasyster, men antagligen inte. Den tjejen gillar inte smink. Men det gör inget för hon är såå sööt utan. ;)

Ne nu ska jag nog dra. ;)

 And you learn like a shadow flows in the rain
Like a foreign flame in the dark
Showing you the way

Takida - You learn ~ kärlek på den låten♥

Bye bye///R<3

Fullmåne

Japp, här kommer mina fullmånebilder. Jag och L hade utan att vi viste det tatt kort på fullmånen igår. ;)


Ni ser la att det är två bilder eller?^^ Den sista bilden är det stjärnor på...som ni kanske ser, eller inte.^^

Bye bye///R<3

Moln framför måne.



Tog den här bilden igår. Ganska svårt att få till en fin bild, antingen blir den för ljus eller så blir det suddigt ;(  Och varje bild tar lång tid att ta. Men tycker endå att det är väldigt mysigt att stå under fullmånen och ta kort.

I dag fick man glada nyheter i skolan. På grund av sjuk lärare hade vi inställd lektion i dag + två i morgon. Det betyder att vi slutade 14:45 i dag och i morgon har vi bara 1 timma matte sedan hem igen :D

/ L i n a

I väntan på rast

Ja, det är en bra bit kvar tills det blit rast. Men har redan gjort klart det jag skulle. Så nu kan man ta det lungt. Har en inställd lektion idag så jag slutar en timma tidigare. ;) Låter la gött eller? Nja. Mamma skulle in till stan efter hon slutat och hon slutar senare än mig, planen var ju att åka med henne hem. Men nu blir jag tvungen att stanna kvar och vänta på dom...hoppas bara att jag har sälskap, vilket jag tvekar på. Aja, vi får se vi får se.

 Ne nu ska jag nog gå.

Bye bye///R<3

Instagram bilder

Nedersta bilden är den jag och R tog =)


Ingen fantasi för rubrik


Denna lilla häst syns utanför hagen minst en gång per dag. Alltid hittas han där maten finns ^^


I dag var jag frisk men Elin sjuk. Skoldagen var trots allt väldigt sofft. Det var endast Engelskan som var jobbig då jag failade stort med min bokredovisning. Hon värkade tro att jag inte läst boken, hm...

På bussen på väg hem kämpad Jag och R under lång tid att få den perfekta bilden på sjön som ligger bredvid U-hamn. Med perfekt sammarbete, då R höll mobilen mot sjön jag skrek TRYYCK!! i rätta stunden, R trycke av och volá den perfekta bilden att lägga upp på Instagram^^ Kanske visar den i något senare inlägg =)

BYE

/ L i n a

Då var den här dagen överstökad

Japp, en hel dag utan E&L. Har la gått helt okej.
Har fått reda på att vi inte har några svenska lektioner 6-21 december. Det är en låång tid utan någon svenska. Vad ska man göra då istället? CHILLA! ;)

Dagen har som sagt vart helt okej. Jag skulle på engelskan redovisa vad boken jag "läst" handlade om. Men man har inte fått så många chanser att läsa på lektionen och engelska böcker är inte min starka sida. Jag hade läst 9 sidor, baksidan och sista sidan och jag klarade det! ;) Okej, det jag förklarade hittade jag på lite så...men jag gjorde det!^^ Men nästa gång kommer jag ta en mindre och bättre bok.

På svenskan kollar vi på ondskan. Det är en väldigt bra film. Men jag tror nog boken är bättre. Man får reda på mer och sådant. Men filmen är riktigt bra för sig. ;)

Jag har nu fastnat för sångerskan "Jessie J" såå bra är hon. Checka hennes låtar säger jag bara. ;)

Sometimes it's hard to follow your heart.
But tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
There's nothing wrong with who you are!

Jessie J - Who you are

Bye bye///R<3

Home day

( DET GÅR INTE ATT LADDA UPP NÅGON BILD! ) Stannade hemma från skolan i dag. Det bev inte riktig som jag hade tänkt igår. Febern gick inte ner och senare på kvällen fick Elin också feber. Ja, det är ganska otroligt, vet inte när båda var sjuka sammtidigt senast.. Fast Elin har typ vart halv sjuk flera veckor tillbaks med sin hosta och förkyllning. Väntar bara på att förkylning ska komma till mig också :( Vakande i dag och var nästan helt frisk. på gränsen till feber och ont i halsen var det enda typ :) Det har varit en dryg dag. Gillar inte att vara hemma från skolan. Man missar så mycket som man sedan måste ta igen... Här hemma har man mest tagit det lungt och vilat fast var ute en kort stund och tog lite kort men kan dock inte ladda upp några bilder just nu. Men bilder kommer när det nu går att ladda upp. Så.. vad har hänt i skolan? / L i n a

Sjuklig måndag

Ja.... Måndagen har varit väldigt dryg. Bli påmind av allt skolarbete som ska
Vara klart och allt nytt skolarbete som ska på börjas.. Inte bara skolarbetet har varit drygt. R har ont i tungan, det låter så himla roligt när hon pratar,låter som att hon har en boll i munnen som gör ett läspande ljud.fast hoppas att tungan blir bra snart:) och E,hon har hosta och förkylning inget ovanligt:/ Jag, jo jag har feber 38,1^^. Får se om det blir skola i morgon. Känner mig trots allt ganska pigg och har man tur så är den över snart. Sedan när jag ende skriver på.. Bloggandet har inte alls fungerat som planerat. Hade hoppats på mer bilder och roligare inlägg sedan bloggpausen men det har tyvärr inte blivit så:/ nu vet jag faktiskt inte vad vi ska göra för att det ska bli bättre. Vänta och se om bloggandet kommer igång igen:) hoppas!!! Ska nu fortsätta att se på tv. Har två hundrumpor bredvid mig och oturligt nog värkar inte deras kistor i skick. Usch vad det luktar!


Dags för lite uppdatering kanske(?)

Mjo, det är det nog allt. Har inte så mycket nytt att komma med. Kanske att jag nu kan prata hyfsat bra! Bara att tungan är lite svullen på ena sidan av toppen och sen att det inte gör ont för minsta lilla längre. Det går mot det bättre gott folk! ;)

Idag har det vart ännu en slappardag. Jag har inte gjort så jätte mycket.
Min "allt-jag-gjort-idag-lista" kommer här.^^

* Städat mitt rum (dock endast lite, eftersom jag inte hade det så stökigt)
* Get hästarna mat (det vill säga pellets och hö)
* Get hästarna vatten
* Tatt in en korg med ved
* Kollat på tv och checkat datan (ett x antal gånger)
* Laddat min mobil (Så nu kan ni nå mig) ;)

Och jag skulle behövt tvätta en korg med vittvätt. Får nog göra det nu så att det kanske hinner torka tills imorgon. ;)

Och ja, imorgon är det "back to school" som gäller då då. Alltid lika trevligt...eller? Ne men jo, det är la alltid bra med rutiner på vardagen. Dock känns det inte så lockande att åka moppe till bussen. Kallt som bara den.
(Om det är någon som vet vad vi har i idrott imorgon, så kan la den bara slänga in en liten kommentar) (Varför säger jag "om någon" kan la nästan lika gärna skriva "L om du vet kan du la skriva det") ^^

Nä, nu ska här tvättas. ;)

It’s probably what’s best for you
I only want the best for you
And if I’m not the best, then you’re stuck

Demi Lovato - Fix a heart

Bye bye///R<3


2 pic.


I dag när vi hämtade våran kusin från ett kalas stack vi först (för att vi var tidiga) till det här stället i fäneslunda. Har faktiskt aldrig vart här förut konstigt nog men det var kul att se iaf :) Har bara dessa bilder att visa tyvär men aja.    

/ L i n a                                                                                                                                                         


Tiden går snabbt när man har lov

Det är skönt att veckorna går snabbt fram när man har skola, men när man har lov då måste veckan gå långsamt fram. Men tyvärr så går veckan lika snabbt fram då som nu.

Idag har jag precis tagit lite bilder. Pappa gav mig ett fotouppdrag. Och det var att ta kort på den här gammla båten.


Den är riktigt gammal. Den ligger med endast fören uppåt. Och resten är nere i mossan. Det är väldigt intressant och häftgit med gammla saker. ;)
Och när jag endå var och traskade runt i skogen och sjön så passade jag på att ta dessa kort också. ;)



Så, jag är ganska så nöjd med dessa kort. Det var skönt att komma hem med inte bara suddiga bilder för en gångs skull. ;)

Bye bye///R<3

Lördag, snart slut på lovet.



Tog äntligen nya bilder idag! Skönt att det är väder för't! ;) Har tagit bilder dagligen men mest slarv bilder på hundarna m.m dessutom har jag tagit kort med mobilen men det är inte kul att visa på bloggen.

I dag är det som sagt lördag, näst sista dagen innan skolstart. Enligt mig gör det inte så mycket. För det är snart jul lov om ett par veckor, sisådär 7veckor :D

Nu ska jag återgå till datorn, kram!

/ L i n a

Hemkommen=)



Det har vart så himla trevligt hos kusinerna tors-fre, som alltid så att säga :D Vi fick i föddelsedags present av dom att äta på retaurangen la copita, jätte mysigt. Dock blev vi så mätta efteråt att man kände sig helt uppstoppad :) Sedan har vi sett på film, eclipse, var ett tag sedan man såg den nu. Sedan ja, vi har pratat, målat, spelat m.m

Är nu hemkommen efter en promenad med bla Lasse, min häst reds i förmiddags så det blev Lasse som fick motion nu.
Mer har jag inget att skriva om. Bloggandet har inte varit dirkt på topp sedan efter bloggpausen....

/ L i n a

mysig dag

Ja, dagen har vart väldigt mysig. Dagen började väldigt bra och mysigt. När jag kom ner imorse låg lillen och sov på golvet i hallen och när han såg mig så rullade han så att han la sig på rygg med benen uppåt. Så blev det till att mysa lite med han på morgonen, alltid lika gullig!♥
Sen så åkte hela familjen till djurparken och hade det väldigt trevligt där. ;) (Önskar dock att jag kunde prata) Det är jätte jobbigt att inte kunna prata. Eller kunna och kunna, jag kan, men det gör ont...:/ Men men, någongång ska det la gå över...eller?

Imorgon ska man ju besöka kyrkogårdarna och det är alltid jätte mysigt! När det börjar bli mörkt så går man omkring där och ser hur allt lyser och det är jätte mysigt. Hoppas dock att jag kan prata då. Det är så tråkgit att inte göra det.^^
(Om jag kan eller orkar så kanske jag kan ta några kort på det) ;)

I had a dream
Beauty was only skin deep
And if we all just believe
Love is all we need

Demi Lovato - Together

Bye bye///R<3

this pain refuses to leave

Igår hade jag väldigt svårt att somna pga smärtan. Det kändes lite bättre när man drack någonting, men när jag skulle sova kunde jag ju inte dricka samtidigt (dah, liksom) och då blev det värre och värre och till slut stog jag inte ut längre. Så jag gick till badrummet och klippte av mig tungan...det gjorde ju inte heller saker bättre precis. Neeeee jag bah skoja!!! Men det gjorde så in i helvetes ont!! Och jag kunde inte låta bli att fälla några tårar, svag som jag är.^^ Ne, men det är jäääätte jobbigt. Det svider och gör ont i käken. Eftersom min tand sticker innåt så ligger tungan och skaver mot den och då måste jag "vrida" käken och inte kan jag ha den helt stängd heller. Kan inte det här bara gå över snart!! :(

Bye bye///R<3

bakdag.



Tänkte bara kika in och säga hej. Hej! har vart hos moster och bakat hela dagen. Från 10-17, det blev en del =) Nu ska vi nog se på film. bye

/ L i n a

aaaajjjj!

Det kan man lungt säga. Jag kan knappt prata eller äta. Det gör ont typ hela tiden. Det är svårt att sova bara för att det gör så ont...:( Och ja, det som gör ont är min tunga. Jag bet mig själv hos E&L i fredags och nu gör det jätte ont. Och det hjälper ju inte att man har en tand som sticker inåt så att den ligger och skaver mot den. :(
Hoppas dock att det blir bättre snart. Det är huuur jobbigt som helst.*Suck*

På tal om annat och roligare saker så ska jag imorgon äntligen åka in och köpa vinterskor! Längtat efter det sen i sommras.^^ Så det ska bli roligt att få köpa det nu! :)

Dagarna som gått har vart slöa och roliga. Jag har städat mitt rum, så nu är det fint. ;) Men mest har jag suttit framför tv:n och datan. Men men, vädret är ju inte det finaste, så det finns ju inte så mycket mer att göra.

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul

Christina perri - Jar of hearts

Bye bye///R<3

2011-11-01

På grund av datumet var jag helt enkelt tvungen att göra ett blogg inlägg så att jag kunde använda rubriken =) 11-11-1 hehe =) ´näst sista gången som man kan använda gämnt datum på 1000 år eller hur!?^^

På tal om något helt annat så har syrran blivit sjuk! hon har hostat hit och dit. Nu har hon även feber! ÅÅ vi som planerat in roligheter i veckan! :/ Aja, hoppas hon kryar på sig^^ Så fort hon har allra minsta feber är hon jätte sjuk medanns jag är nästan som vanligt, haha.
Å nej, sen är ju pappa sjuk också!  alltså måste jag springa ärenden åt två personer i morgon, om det inte är så att syrran blivit någorlunda frisk vilket jag hoppas ;)
aja :) Nu ska la jag dra vidare. läsa bok kanske, alla andra (som är friska) gör ju det. De sjuka sover eller ligger och hostar...

Krya familjen! <3 :)

God natt!

/ L i n a


En tripp till landveter



Det blev en ganska impulsiv tripp till landveter för min del. Fast jag hängde bara med för att släppa av moster som ska hem till bryssel :) Åkte runt 11 och kom hem runt 15:30 ^^
Det blev ett par stopp på vägen. Dels stannade vi för att äta middag. Sedan på vägen hem stannade vi på coop och slutligen mcdonalds för att köpa varsin stor milkshake, gott!
Ska nu bege mig till stallet och köra in "gräs" till hästarna, sedan får vi se om det blir film hos moster eller ej :)

Snabb inlägg.
Bye

/ L i n a

RSS 2.0