Underbara värme!



Jag ääälskar värme som så många andra! Så i dag är jag glad haha :D

I går när vi skulle bast så kom Elin på att vi kunde göra inpackning. Först var planen att använda ett recept som innehöll öl men tja... jag var inte så sugen på att lukta öl i håret så ist tog vi honung och olivolja. Håret blev strävt och inte alls bra. Tips: testa inte!
I dag gick jag upp FÖRE halv nio. Gick ut och tömkörde Lasse som nu lyder hyfsat bra. Så stolt haha :)
Sedan kom Emila och red med oss så i dag har alla hästar varit ute :)

Ajja blabla orkar inte skriva mer, har precis fått främat så jag ska la säga hej då. :)

/ L i n a

Underbart väder!

Fint väder är det ja! Så skönt att vara ute. Så jag ska igentligen inte sitta här och blogga. Men tänkte visa er lite bilder från idag. :)




Btw, såg en citronsfjäril idag! :D

Bye bye///R<3


Tränsputsning x4



I dag har jag haft saker att göra framtills nu och det känns underbart skönt att lata sig lite. Okej, menar inte att jag har slitit och jobbat i dag eller så haha men endå, bara sitta ner lite.
Gick upp 08:30 i dag, en bra tid för att vara mig. Oftast brukar det inte bli tidigare än kl9 :)
Sedan efter frukosten gick vi ut och red. Försökte få Trollan att jobba lite men hon är bannemig inte lätt. Hon är väldigt stark och kan sina knep för att slippa jobba. Jag är ju inte direkt den bästa ryttaren precis men tillslut gick det bra iaf, det tar sin tid.
Efter lite stallfix tog jag in 3 av mina fyra träns^^ Har samlat på mig ett par genom åren men använder alltid ett träns åt gången innan jag köper ett nytt. Nu hade jag tänkt putsa upp alla och börja använda dom lite då och då. Hade även tänk sätta olika bett på varenda träns så att Hon får lite omväxling.
Sedan har jag fotat...krattat gräsmatan... hjälp syrran att longera Lasse. Herregud när vi var klara var jag helt slut! Först ville han inte gå framåt men sedan gick han på bra. Nu är det mest styrningen så går lite sådär. antingen svänger han hur skarpt som helst eller så svänger han inte alls! efter det putsade jag hanns träns också, så nu är det blankt och fint :)
Ja det är la det som jag har hunnit med fram till nu ;)

/ L i n a

Utomhus hela dagen :)



Okej, jag vet att det blir tröttsamt med massa vitsipor på bilderna men dom är ju frame så kort tid om året så när dom väl är här måste man ju passa på att fota dom :)

I dag har jag varit ute ganska mycket, tvingade mig ut till stallet 09:30 eftersom att hovslagaren skulle komma. Hann göra klart hela stallet innan han äntligen dök upp. Efter hovslagarens besök red jag. I dag valde jag att för en gång skull rida barbacka. Orkade inget annat. Red bara en kort runda men när jag och syrran skulle hoppa över ett litet träd på ca 20 cm så började givetvis hästarna sticka. Det var massa grenar i vägen så jag fick ducka för att inte få några i ansiktet så jag kunde inte heller stanna hästen men tillslut fick vi iaf stopp på dom. Sedan när jag ridit klart såg jag att Trollan fått ett sår på bakbenet som blödde en del. Min häst lyckas alltid skada sig men som tur var så var inte såret djupt alls.
Sedan åkte jag till mormor och morfar där dom höll på och sågade ved. Jag slöade där en stund i stället för att hjälpa till hm...
Vi åt mat ute i dag till och med, det var mysigt. Men nu är jag iaf hemma. Tycker att vädret har blivit väldigt tråkigt, det som var så himla fint i morses :/

/ L i n a

Fågelkort

Jag satte mig med mina kamera, stativ och med mitt telezoom och satt och tog kort på fåglar. Jag tyckte att jag hade bra skärpa. Men sen när jag tittade på dom i datan så såg jag att skärpan hade vart precis framför fåglarna på VARJE kort. -_- Blir så frustrerad alltså...!






...Ja som ni ser. "Lite" redigering behövdes för att få dom hyffsade. Okej, förlåt för alla dessa icke jätte bra bilder. Men alla bilder man tar med telezoomet blir inte bra, + att mitt stativ är sönder så det vickar, vilket inte är bra om man vill ha icke suddiga bilder...Jag ska skärpa mig i framtiden och inte lägga ut sådanahär bilder...sorry...:/

Bye bye///R<3

Solen lyser!

Ja, solen är äntligeh framme. Och det är varmt och skönt ute. Gick ut för en liten fotorunda.





Okej, jag är inte helt nöjd med någon utav bilderna. Redigeringen är sådär och ja. Men men, nästa gång får jag lägga i lite mer känsla i min fotorunda. :)

När jag skulle gå in och stod på trappan så kommer en liten söt fågel och landar på en kvist ungefär 1 meter ifrån mig. Och jag tar fram kameran saktaoch ska precis ta kort, då den flyger till en annan kvist så jag smyger mig fram och precis när jag ska få focus så flyger den iväg. Varför händet det jämt? Man hinner ju inte ens få focus på fåglar innan dom försvinner. -_- Aja, ^^

Idag ska jag inte göra någonting särskilt. Blir väl en vanlig ohändelselös dag för min del.
Blir lite orolig nu när jag ser att det börjar komma mer och mer moln, kan det inte bara få vara molnfritt för en gångs skull?? Men det är la för mycket att begära tydligen...moln försvinn, snälla.


Then from on high, somewhere in the distance There's a voice that calls,
Remember who you are... if you lose yourself,
Your courage soon will follow,
So be strong tonight...remember who you are

Bryan Adams - Sound the bugle

Älskar den låten alltså! :)

Bye bye///R<3

life doesn't have a remote, get up and change it yourself


Bye bye///R<3

Kanadagäss



Hej igen! Som jag berättade  i mitt förra inlägg så gick ja gen promenad med Poma. Jag tog med kameran fall i fall jag skulle hitta något intressant att fota. Det kanske var lite dumt eftersom att promenaden var till för motion och inte en slöfotopromenad men jag försökte gå på i bra tempa mellan fotostoppen^^
Jag gick ner vid sjön för att se om det fanns några fåglar att fota. Jag gick in en bit i skogen bredvid sjön och då kom det två kanadagäss farandess. De kom farandes med ill fart mot mig och kraxade och höll på, de kom skit nära så tillslut vågade jag inte vara kvar på samma ställe så jag gick en bit bort men då kom dom farandes efter men nu mycket lugnare och höll sig mer på avstånd. Sedan så gick jag tillbaks till samma ställe och då kom dom farandes i gen fast inte lika läskiga längre men beslöt mig för att gå. De värkade inte gilla att ha mig där^^
Sedan gick jag till mormor där mamma befann sig, åt kvällsmat där och stannade där en stund men nu är jag hemma ;)

/ L i n a

Idag är vi glada!

Ja, idag är vi här på bloggen riktigt glada. Och jag kan tänka mig att ni redan vet varför. Jo, för det är ju lång heeelg!! :D We love it!

Dagen har vart okej, L har redan berättat om den så jag ska inte upprepa.^^

Idag när jag kom hem så fick jag platta håret och sminka min lillasyster för hon ska på disco idag. Hon blev allt socker söt. :)
Sen gick jag ut för att ta kort. Dock stannade jag inte ute så länge. För ett; jag hade stövlarna på fel fot, två; det blåste och var kallt. Har en känsla i halsen, som man har innan man får ont i den. Och jag vill verkligen INTE få ont i halsen...

Har lite låt tips till er. (Dock kommer ni la inte lyssna på dom iallfall) men endå.

Alla Ed Sheerans låtar!♥
One Direction, alla låtar!♥
Fun - We are young
Lil Wayne - Mirror
Rihanna - Farewell

Så, där har ni någonting att lyssna på, när ni inte kommer på någon låt själva. :)





Okej, inte så nöjd med någon av dessa bilder, men dom är okej. :)

Bye bye///R<3

Lång heeeeelg!!


Bild tagen i morses

I dag har det varit heeelt ok i skolan. Först matte, där vi jobbar i ett kappitel som jag knappt förstår någonting i. Men i dag har det gått hyfsat bra, jag har iaf kommit någon vart och förstått ;)
Sedan var det lunch och sedan hade vi specialpedagogic. Vi har fått en jäkla hematänta som jag inte riktigt har kommit igång med. Det finns så mycket att skriva så jag vet inte vart jag ska börja riktigt:/ På över en timma hann jag skriva 70ord och dessa ord skrev jag sista 10min. Jag ska försöka att skriva lite nu på långhelgen :)

Nu ska jag ta en promenad med hundarna. Både jag och vovarna behöver få lite motion i dag så det ska bli skön. Nu är det ju fint väder också.
I kväll får jag se vad som händer. Kanske går till mormor senare och krattar löv eller pysslar i mitt aldrig-blir-klart-album.

Kram.

/ L i n a

Halloj



awwe, sötare rubrik får man ju leta efter :)♥

I dag har det varit som det var igår, en vettig lektion, filmtittande och en icke vettig lektion. Började med hälsa lektion på morgonen. Vi kör just nu grupparbete och jobbar om olika droger. Min grupp fick mycket gjort så vi är nästan klara, det fattasbara lite på power pointen :) lektionen slutade 09:30 och nästa lektion var inte förrens kl 13. Så jag och några andra gick till ett tomt klassrum ( med tillåtelse från en lärar så klart) och satte på en film. Den var bra men jag kommer inte ihåg vad den heter. Synd att stolarna är så obekväma bara. Får ingen ro utav att sitta still och bara glo när rumpan och ryggen värker pg.a obekväma stolar ^^ nåja.... tiden gick snabbare iaf.
Sedan var det Eng där jag hade NP muntligt. Jag tycker att det gick helt ok men det är upp till läraren att bedöma. Det skulle inte föråna mig om jag får ett F men jag tycker att det gick bra villket som.
Nu här hemma har jag inte gjort så mycket. Vädret har varit tråkigt, eller.. det ÄR tråkigt.
I morgon har vi SV NP C i tre timmar, hoppas det går bra. I 9:an när vi hade uppsatsskrivning i NP så satt jag i TVÅ timmar och skrev, suddade ut och skrev, tänkte, och skrev, suddade... sista timman så kom jag tillslut igång och resultatet blev faktiskt ganska bra. Det enda jag strävar efter är att få MINST ett E. Jag kommer att spy om jag får ett F som slutbetyg och då har jag bara mig själv att skylla:/

en fråga bara, kan katter bli dementa??? Jag är så fruktansvärt trött på Biffen just nu. Han skriker och skriker för att få mat, som om han har svultit i flera dagar. Jag ger honom mat för att sedan efter någon timma höra på samma tjat igen om att han vill få mat och då har han knappt rört maten. Han är ju trots allt 16 år i år. Han börjar bli en gammal gubbe helt enkelt...

Nehepp, skulle bara kika in hit och skriva lite. nu ska jag avsluta och göra annat.:)

/ L i n a

En kort dag

Heh, bra rubrik. Men kom inte på någonting.

Men ja, idag var det en kort dag. Vi började med hälsa och sen hade vi hål från 09:30 - 12:50. För att sedan ha en lektion med engelska. Lite drygt. Men innan vi gick till engelskan (som var sista lektionen) så fick jag jääääätte ont i magen, men tänkte stanna eftersom det var sisa lektionen. Men det gick unngefär 10 minuter av lektionen innan jag kände att jag inte stog ut med smärtan, så jag bad mamma komma och hämta mig. Och när jag kom hem så la jag mig och sov i några timmar. Tittade på kl när jag vaknade och trodde den var 2 på natten, när jag sedan insåg att det inte var mörkt ute och att jag hade somnat nu på eftermiddagen.^^
Nu mår jag bättre. Hoppas att jag inte får ont i magen imorgon. Hade nämligen ont i magen igår också. Så jag blev ganska så irriterad på att jag fick ont i magen idag igen. Hoppas att morgondagen blir bättre. Det är en låång dag imorgon. Btw, någon (okej L) vet om vi har bf lektionen imorgon? Eller, det kanske vi har, men tänkte att vi inte hade den i tisdags så.

Nu ska jag fortsätta att kolla på tv och ta det lugnt. :)

Bye bye///R<3

Bloggar från skolan.



Seriiiöööst, det borde inte finnas sånna här skoldagar, jag dör av trisstes, tiden går så fruktansvärt segt! Np Sv var i dag så sovmorgonen förstördes ju totalt där. Jag och dom andra blev klara redan vid nio så vi beslutade oss för att gå ut och äta ( på kinan) i dag eftersom att vi inte hade lektion innan kl 13:30. Lektion var det inte förresten utan föreläsning. Stolarna är så fruktansvärt obekväma så jag höll på att bli tokig men som tur var hann föreläsningen sluta innan dess.
Nu har vi Engelska, om det nu går att kalla det engelskalektion. Jag och kompany sitter i biblioteket, tre sitter vid datorn och bl.a bloggar och endast en (som btw slutade just) läser. Ingen lärare har vi heller eftersom att det är NP muntligt för vissa. Slappt pogram tänker ni? Jo, det skulle man nog kunna säga att det är. Just nu är det slappt ;) I morgon har vi två letioner med flera timmar hål i mellan. Jag blir så trött över att vara i skolan och inte göra någonting. Får ingen ork eller någonting ju. Kul att inte ha haft en enda vettig lektion i dag (förutom NP) och komma hem 17. Jag borde inte klaga, jag vet men vad skjutsingen, ni vet hur jag är, kan inte låta bli.....

/ L i n a

Regn, hästar och fåglar


Givetvis är Lasse den som ska fram först och kolla läget^^

Min häst har ärligt tarlat väldigt stora öron, tycker ni inte? ;)

Efter en stunds vänta kom fågeln så här nära! Jag har bara skärt bort bild ovanför fågelns huvudoch inte zoomat in :)


Jag skulle bara ut och ta några kort som jag kunde lägga upp på bloggen men det slutade med att jag satt på blött gräs mitt i hästhagen och tog massa kort på två fåglar som höll sig till hästarna^^ Lasse höll på att försöra allt när han envisades med att nafsa i mitt paraply. Jag kundeju inte ta bort honom heller, ville inte att fåglarna skulle bli rädda. Så det blev lite svårt att försöka håla kameran stilla under tiden som parplyet skakade som jag försökte hålla som skydd^^

I dag när jag och syrran red kom det två små tjejer på inlines som helt plötsligt började ta kort på oss. Haha det kändes ju lagom kul^^ Verona töntade sig dessutom så att jag var tvungen att hoppa av och leda henne förbi dom^^ Sedan mötte vi dom igen och då tog dom fram sina mobiler och tog kort igen XD Hoppas att inte jag kom med på bild alltså ;)

ÅT nyss en fruktansvärt ("fruktansvärt" är nog inte rätt ord...) god mat. Kött som stått i lergryta i flera timmar, portervins sås, klyftpotatis och sallad. Mums, det är min typ av mat som jag gillar, nu är jag helt proppmätt. Det är mindre bra, gillar inte kännslan av att vara proppmät, gränsen på illamående. Men men det var det nog värt, min mamma kan laga mat säger jag bara :)

/ L i n a

Blixt och dunder

Ja, igår kan ju ingen ha missat åskan. Det blixtrade och mulrade gansk så rejält. Var mitt i att titta på en av dom sista HP filmerna, men den stängde vi ju av pga åskan. Så det blir la att titta klart på den någon annan gång.

Idag har vi vart ute på en liten promenad. Jag tog med mig kameran, men kan inte säga att jag är så jätte nöjd med någon av bilderna. (Bara ett fåtal som jag blev nöjd med)  När vi kommit hem så mockade vi direkt, så det är redan klart (sköönt!) Sen när mamma kommer hem så blir det till att rida Master medans mamma går. Jag tror nog jag hellre rider med än går. Men det är la bra att få röra på sig lite extra ibland också. Så idag har jag gått och ska även rida. :) Igår red jag aldrig Master för det regnade när mamma skulle ut och gå och jag kände inte för att följa med. Dock lite dumt för det slutade att regna tio minuter efter hon gått och vädret var ju underbart sedan. Aja.

Idag är det söndag, (som alla vet, om man inte missat den lilla detaljen) och jag är inget stort fan av söndagar. Har aldrig gillat dom. (Förutom på lov, då det bara är som en vanlig dag) men annars så betyder det att man måste gå upp tidigt nästa dag och gå till skolan. Söndagsångest! Men idag har jag inte känt av det så. Det kommer la senare idag. Men man får bara sluta att tänka på det faktum att det är skola imorgon (och idrott till råga på allt) så ska det nog går bra. :)






Kom på igår att jag inte hade skickat in mitt brev om "feriejobb" och om det inte är inne innan måndag så får jag inget. Så hoppas att om jag skickar det idag så kommer det fram dit någonång på måndagen. Och om inte...ja då blir jag utan jobb, dock är det inte hela världen. Blir inte så besviken då.^^ Men men, det får bli som det blir helt enkelt. :)

Bye bye///R<3

Bildbomb









Vädret var så underbart efter att jag var tvungen att gå ut och ta kort. Väldigt nöjd är jag. Och jag är lite kär i "Dusk" på picmonkey. ;)

Btw, har bytt design nu. Kommentera vad ni tycker. :) Om ni inte kan se den tryck på f5. :)

Bye bye///R<3

Countdown

Ja, jag har faktiskt gjort en, vad ska man kalla det? Kalender? Eller någonting liknande. Så att jag vet hur lång tid det är kvar tills sommarlovet! ;) Blir lättare att se det och det går nog fortare om man får kryssa för dom dagar som gått...känns det som iallafall. :)

Idag har jag ridit lilla Monne runt sjön. Och efter det så fixade jag stallet. Det är så mycket lättare att fixa stallet efter man vart ute och ridit än före. Man har typ hunnit värma upp eller nåt då.^^ Så det är klart nu iallafall. Skönt det. Ska sen även rida Master runt sjön. Så har jag ridit bägge hästarna idag också. :)

För ungefär två dagar sedan så åt jag bärcoctail (eller vad det nu heter) och L viste först inte vad jag menade, så jag tänkte visa henne på camen. Och då häller jag upp det i en skål och ska då ta kort på det med camen. Så jag lutar på skålen (smart som man är) och då hade jag ju glömt av att det är vatten i det. Så det hälldes ut över mitt tangentbord. Så en del tangenter är tröga nu. Smart^^ Mellanslags tangenten är trög och dom närmast den. Så det är lite irriterande. Så typiskt.-_- ^^

Jag skulle även vilja tacka L för att hon föreslog en ny redigerings sida. Har redan kollat in den och jag gillar den hittils iallafall. :) Så det ska nog gå bra utan picnik. :) Sen ville jag bara säga att vi (min storasyster rättare sagt)  jobbar på en ny design till bloggen också. Så den kommer att ändras någongång idag eller imorgon. Vi kände att "vinter" temat var lite över nu. ^^

I'm gonna pick up the pieces,
and build a lego house
if things go wrong we can knock it down

Ed Sheeran - Lego House

Bye bye///R<3

Picmonkey.com



Nu när Picnik har lagt ner (Hemsida där jag och R redigerar våra bilder) så hittade jag den här, Picmonkey.com. Rättare sagt så hittade jag inte hemsidan utan picnik rekomenderade den. Hemsidan är ungefär det samma som picnik och väldigt lätt att förså så förhoppningsvis har jag hittat en ny redigerings sida!:) Så är det när man inte har photoshop eller lightroom.

I går så passade jag och syrran våran kusin. Vi fick sushi (mums), massa godis och underhållning från kusinen själv. Barnpassning är vist ett bra fredags nöje! :)  Fast på kvällen hade jag svårt att sova för att rummet var helt enkelt för mörkt. Jag fick panik flera gånger och höll i stort sett mobilen i handen som lyse. Ärligt tarlat så vet jag inte varför jag har så svårt för mörker. Antar att det är kännslan av att vara "blind"  och hjälplös som gör det så obehagligt. Jag har jätte svårt för mörker helt enkelt.  Så ja, jag sover med nattlampa X)

Nu är jag super hungrig så om det inte blir mat snart kommer jag att stoppa i mig massa chocklad.

/ L i n a

Halta Lotta



I dag är min häst halta Lotta. Hon haltar på höger fram. Det är alltid frambenen! Så typiskt, vill inte ha en halt häst:/ Vet inte om hon har vrickat sig eller vad det kan vara. Skona sitter inte bra heller så hovslagaren måste komma snart.  Det var bara att vända och rida hem igen, eller a, vi hann inte komma utanför stalplanen men endå. Så tråkigt. Hon hade dessutom behövt röra sig på grund av hennes mage som värkar göra ont igen. Alltid ska hon råka ut för något. Det är nog inte riktigt sant men just nu känns det som det iaf!

I morgon är det en kort skoldag, det är i alla fall skönt. Tänk att vi knappt har 2 månader kvar i skolan innan sommarlov! Tänk att vi snart har gått ut klass 1 på högstadiet! inte klokt att tiden kan gå så snabbt! ;O
I bland skrämer det mig att allt går så fort. Dagen kan värka långsam men plötsligt har det gått en månad bara sådär. Tiden kan allt lugna ner sig liiite, i alla fall när sommaren börjar haha :)

/ L i n a

Befinner mig i skolan



Hej hej! Snart är tosdagen slut det är bara en lektion kvar sedan slutar vi 15:45, skönt!
Innan jag skriver något mer måste jag bara berömma mig själv, det är ju alltid kul att få beröm. Speciellt från sig själv.
I Tisdags hade vi Np Sv muntligt. När det var min tur började nervositetet så klart öka men jag gick upp, tog ett par djupa andetag och började prata. Jag darrade inte eller någonting! Så stolt över mig själv^^ Okej, jag improviserade hela redovisningen eftersom att jag kom av mig i mina papper men det gick! :D Phu, nu är det över. Jag oroade mig för redovisningen hela natten i stort sett. Haha...

I morgon får vi sluta tidigare för att vi ska åka till den APL plats vi var på och ställa lite frågor till barnen. Sedan är det helg och det gillas.

Nu har letionen börjar så nu måste jag avsluta :)

/ L i n a

Klar!

Jag gjorde min svenska redovisning näst först av alla. Guud, så nervös jag var! Jag stod och skakade och tittade upp ganska så lite, vilket inte var så bra. När jag gjort mitt (det känndes inte så jätte bra) så gick jag till min plats igen och hela jag skakade! ^^ Tur att den värsta delen är över nu! Nu är det bara skriftliga i svenska och matte proven som jag inte gillar. Det kommer gå så dåligt! Men engelskan känner jag mig bekväm med och det känns okej. Har inget nervöst över det. Engelska är det enda basämnet jag gillar. :)

Åh, lyssnar nu på låten "Let me take you to Rio - Ester Dean" kommer från filmen "Rio". Och jag blir så sugen på att se den underbart roliga och urgulliga filmen! ^^

Denna veckan kommer nog gå fort. Jag menar, det är redan onsdag imorgon. Och då slutar vi tidigt, på torsdag har vi inställd lektion på morgonen så då har vi sovmorgon. Och sen är det ju fredag och då kanske vi bara har en lektion för vi får dom två sista lektionerna på oss att intervjua barnen på vår praktikplats. Soft eller?

Fast just nu borde jag plugga till hälsaprovet vi har imorgon...opps.



Moving on doesn't mean you forget about things. It just means you have to accept what happened and continue living.

Bye bye///R<3

Sista dagen på lovet...

Japp, det är sista dagen på lovet idag. Och snart ska man lägga sig så att man orkar gå upp imorgon. Dock har man sovmorgon, men kl 7 ska jag gå upp hade jag tänkt. :)

Idag var jag, mamma och systrarna inne i stan och handlade. Det blev inte så många tröjor köpta för min del. Bara en och ett par jeans. Som jag är väldigt nöjd med. ;) Så det var ju bra. Vi tog en fika och jag åt en "lyxbakelse" vist låter det lyxigt? Det var suuper gott. Och såklart så åt jag upp den på mindre än 4 minuter (den var ganska så stor, men jag och bakelser...dom slinker ner snabbt) ^^

Har gjort klart svenska redovisningen, så nu tänker jag inte tänka på den mer...fören imorgon. Måste skriva ut mina papper i biblioteket om jag får tid med det.

Om ni vill ha bra musik, så lyssna på Ed Sheeran och hans album +. :) Enjoy! ;)

Fin bild...eller hur? ^^

Bye bye///R<3

Dagens bilder



Kände för att hitta på något så därför tog jag moppen och kameran för att åka och fota någonstans. Det var skönt att komma ut och få frisk luft :)

/ L i n a

Here I am!


Jag har av någon anledning fastnat för bilden, gillar den!:) När jag ser på bilden får jag känsla av fart och lite illamående, i alla fall i stort format :)

Jag hälsar God natt från min sköna säng, jag ska inte sova än men de som ska till skolan i morgon (tycker synd om er) har förmodligen redan intagit kuddarna. Om inte så borde ni göra det nu hehe...

Som vanligt när jag gör två inlägg på en dag är det antingen för att jag har fotat en till omgång med bilder som jag bara måste visa och i det här inlägget har jag inte det, den här bilden togs i dag samma omgång som mina senaste bilder. Den andra anledningen till ett andra inlägg kan vara att jag har något jätte intressant att berätta och det har jag defenetivt INTE nu. Så anledningen till att jag skriver ett andra inlägg i dag är för att jag har tråkigt och vill inte sova. INGEN är inne på msn, tack så väldigt mycket för den dåliga underhållningen..

Just nu gör jag absolut ingenting, hör Pomas snarkningar, eller vad det nu ska kallas. Han gör i alla fall ifrån sig skumma ljud när han andas så det går nog att räknas som snarkningar..^^

Just nu lyssnar på musik, one Direction. Har börjat fasna mer och mer för att lyssna på musik och gör det i stort sett varje gång jag är vid datorn. Förut har jag inte inte gjort det för att jag har tyckt det varit obehagligt med headset men nu har jag vant mig^^ Haha jag är nog en av dom få som sällan lyssnar på musik men nu så! Nu är jag igång med musiklyssnandet. ( tumen upp för mig eller?)

Haha det här bandet, "1D" som de tydligen kallas, har fastnat i min näthinna (hoppas näthinna är rätt ord) De är helt enkelt bara så söta. Och uppenbarligen så är jag tyvär inte den enda som tycker det^^
Det är sällan som jag fastnar för bara en artist eller grupp utan i stället lyssnar jag på alla möjliga (när jag väl lyssnar på musik) Men ja, nu är jag alltså fast. Vet inte om det är själva låtarna som är bra eller om det är dom som sjunger jag gillar. Det måste vara både och.

Nej vet ni va om ni nu inte kan gå in på msn får jag helt enkelt underhålla mig själv med facebook eller något annat "jätte" underhållande. Eller så kollar jag runt på twitter. Twitter börjar bli mer och mer intressantare faktiskt. Jag tycker nästan att det är roligare med Twitter än facebook. Synd bara att alla personer jag följer skriver på engelska^^ När jag kollar på mobilen så kan jag inte se på  "översätt" vad det står. Jag själv twittrar inte speciellt mycket. Jag är urusel på att hitta på något att skriva. Dessutom måste jag skriva på engelska också, jag som är kass på engelska..
Haha, förut så brukade jag skapa fantasi drömmar och sådant på engelska, det var väldigt enkelt språkigt men kul.
Jag skulle så gärna vilja vara bra på engelska. Är så avensjuk på R som är värsta profset. Men varken mamma eller pappa kan prata engelska så från dom får jag ingen hjälp. Största missen tror jag blev i klass 5-6 när vi hade indelade engelska grupper och jag var så klart i den sämsta. haha... Men engelska pratandet stanade upp där. Till och med för mig var det FÖR lätt och jag lärde mig ingenting under de två åren. Jo vist, det låter som en dålig ursäkt och jag ska inte säga emot, haha :)

Nej hörni, nu har mitt blogginlägg spårat ur IGEN! Det är på tok för mycket text och bara en massa strunt prat men ja, för den som orkar får läsa och den som inte orkar får helt enklet strunta i att läsa. Men jag bara känner att jag måste skriva av mig av allt som går runt i huvvudet just nu. Det är så skönt att låta fingrarna bara rulla utav sig själva. Hjärnan hinner knappt med känns det som haha :)

Nej hörni (upprepning) Nu ska jag sluta skriva, jag ska tvinga fingrarna att sluta, lovar.

God natt ♥

/ L i n a

Foton från dagen



Hej hej heeej!
Gårdagen var rolig. Fick träffa En gammal klasskamrat som jag inte har träffat på länge se det var kul  :) Vi åt kinamat, cheeskace som för övrigt blev lyckad! (tur det) Sedan satte vi oss ned i badtunnan innan alla vuxna människor skulle komma och ta plats. Vi badade inte så länge. Det var för varmt för våran smak trots massa kallvatten men det var så kalrt skönt endå.
Efter badet såg vi på film Jonn English reaborn elelr vad den nu heter.. Den är väldigt rolig ifall ni undrar :)
Jag släckte inte lampan innan 01:30, satt vid datorn i sisådär 2 timmar innan jag släckte lampan^^ Har upptäckt att det är väldigt skönt att sitta vid datorn innan det är läggdags^^

I dag har jag inte gjort något alls faktiskt, känner mig väldigt tråkig. Jag har precis kommit upp från andra dagens bad i tunnan. Det var mycket bättre temperatur i dag så det har blivit några timmar i badet.

Hej då  ;)

/ L i n a

regn, sol, regn...

Ja vädret är väldigt ostadigt kan man ju säga. Imorse när jag tog ut hästarna så var det klarblå himmel. Men efter bara någon timme så kom molnen.
Jag var och red förut. Tog bara skoltröjan och inte jacka. För det var bra väder ute. Men när vi kommit en bit så börjar det såklart regna och blåsa som bara den. Så det blev att trava på lite extra för att komma från asfaltsvägen och in till skogen. Me nsom tur var så kom solen fram efter man kommit in i skogen. :) Nu är solen framme, men hur länge det vet man ju inte.
Jag ska nog inte göra så mycket mer idag, ska kolla på 6 HP. Som vi inte hann igår. I love HP. Om ni vill veta så är jag en "Ravenclaw" i HP. :) Även min storasyster är det, min lillasyster blev "Gryffindor". Okej, onödig information, men men.^^

Imorgon blir det att handla kläder. Vill verkligen ha ett par jeans och ett par tröjor. Så jag hoppar att jag hittar det imorgon. :)


Bye bye///R<3

regn, sol, regn...

Ja vädret är väldigt ostadigt kan man ju säga. Imorse när jag tog ut hästarna så var det klarblå himmel. Men efter bara någon timme så kom molnen.
Jag var och red förut. Tog bara skoltröjan och inte jacka. För det var bra väder ute. Men när vi kommit en bit så börjar det såklart regna och blåsa som bara den. Så det blev att trava på lite extra för att komma från asfaltsvägen och in till skogen. Som tur var så kom solen fram efter man kommit in i skogen. :) Nu är solen framme, men hur länge det vet man ju inte.
Jag ska nog inte göra så mycket mer idag, ska kolla på 6 HP. Som vi inte hann igår. I love HP. Om ni vill veta så är jag en "Ravenclaw" i HP. :) Även min storasyster är det, min lillasyster blev "Gryffindor". Okej, onödig information, men men.^^

Imorgon blir det att handla kläder. Vill verkligen ha ett par jeans och ett par tröjor. Så jag hoppar att jag hittar det imorgon. :)


Bye bye///R<3

En härlig dag

Dagen har varit jätte härlig och fylld med skratt.

Även om vädret inte vart det finaste så har det ändå varit behagligt. Jag var ute i förmiddags och red en runda med Master. Storasyster och lillasyster gick med. Även bägge hundarna. Det var jätte härligt och roligt.
Sen när vi kom hem igen så mockade jag och storasyster och fixade stallet. Skönt att få det gjort. Det är alltid lättare att ta stallet efter man ridit iställer för före. :)

Efter lunch, som var lergryta (MUMMMMMA!) så såg vädret härligt ut igen.(Det hade regnat ett tag och det var mulet) men jag ville ändå gå ut. Så jag tog Monne på en runda och då följde även mina älskade systrar med. :) Dock inga hundar. Lillen var så trött efter första gången. Det gick suuuuuper segt i början...som vanligt när det gäller Monne. Jag var sista och mina systrar fick vänta på mig. Lilla Monne gubben.^^ Men när man väl kommit en bra bit så kommer han upp i tempot. :)

Nu ska jag gå och kolla på den 6 Harry Potter filmen. :) Yeeey! :D

Bye bye///R<3


God middag!




Huuur är läget med er då?? Själv är det bra med mig. Jag har haft ett slitsamt arbete i stallet och är ibehov av en dusch^^  Jag är hällre ute i stallet och grejar än att gå här inne och städa. Ute får man frisk luft och framför allt slipper man tjat om vilka saker men ska göra inne. I kväll ska vi nämligen få främmat av pappas kusiner. De ska komma och  bada och äta mat. Hoppas det blir kul! :)

Något mer ska jag nog inte göra förutom en cheescake som ska ätas senare i kväll. Cheescake kan man bara inte misslyckas med eller? Hoppas inte det iaf även om det värkligen inte skulle förvåna mig om jag häller i fel ingridigenser eller något, det har hänt förr. Jag glömmer aldrig den gången jag skulle baka hallongrottor och hälde i 6dl socker i stället för 6msk, de blev torra och de blev absolut inte uppätna ^^
Men cheescake ska nog gå, det borde jag klara av haha..

/ L i n a

Fredag 13, shopping.



Jadu, rubrikerna håller inte måttet om ni frågar mig men det får helt enkelt gå i brist på fantasi, haha ^^

I dag åkte vi till borås och shoppade lite. Helt plötsligt är mina pengar nästan slut och jag kan inte förså vad det är som jag köper hela tiden! haha...

Har ridit i dag också. Hästarn var inte jätte roliga i dag men det är vårat eget fel. Igåt släppte vi efter lite för mycket på tyglarna så att de fick sträcka på sig ordentligt. Det var i alla fall härligt att släpa loss lite så det var helt klart värt det hehe :)
Förutom det har jag gått en promenad med Lasse. Vi försöker att ta med honom så mycket som det bara går så att Tjockisen inte blir tjockare. Men det är värkligen inte lät att hålla en liten ponny på 1,10 i form. Framför allt inte när han har sällskap av två stora damer som behöver mycket mat om dagen^^

Nu ska jag gå hej då :)

/ L i n a

Sol efter regn



Nu har kusinen åkt hem efter att ha sovit hät i natt. Vi har mest sett på film, skräckfilm så klart. Sedan har vi inte Hunnit göra så mycket mer. Men det har varit trevligt:)

Så glad jag blev när jag såg att solen äntligen var frame! Satte mig och solade en stund och njöt av solen :)
Nu ska jag fortsätta lyssna på min ljudbok. Haha det är riktigt bekvämt att lyssna på ljudbok. Man kan göra två saker samtidigt vilket är väldigt svårt om man läser i en bok^^

Hej då :)

/ L i n a

Bättre väder!

Ja idag är vädret äntligen lite bättre. Det är fortfarande molnigt men det finns även blått på himlen lite här och där. Och solen lyser! :D Me happy!

Tänkte gå ut och ta kort förut och när jag kommer ut så ser jag att batteriet är slut...-_- Så typiskt. Men jag tog med mig mobilen ner till sjön istället. Det var väldigt härligt att sitta där i solen. :)

Idag så kommer la dagen vara likadan som alla andra. Tråkig, inget att göra. Hm, ja. Men rida tror jag iallafall att jag ska göra idag. :) Och skriva på svenskan. Bör börja med den nu känner jag...( :S )

Kollade igår kväll på "Step up 2" på datan. Såg ettan för några månader sedan. Sen måste jag bara se 3:an som kommer ut snart, eller hag kommit ut. :) Alla tre "step up" filmerna rekomenderar jag er att se. Särskilt om ni gillar dans. ;)

Bye bye///R<3

regn, regn och ännu mera regn...

Ja, det bara regnar och regnar hela tiden. Hoppas att vädret är bättre imorgon.

Igår var jag mamma och storasyster och handlade kläder. Jag köpte en svart stickad tröja, en luvtröja (kände att det verkligen behövdes, det stog "Free spitit" på den och en indianhuvudbonad, i liked it) och sen ett par jeans. Påvägen hem så ångrade jag ju att jag inte köpte den röda tröjan jag såg. Men men.

Idag ska jag inte göra så mycket (som vanligt...) jag ska hämta lillasyster, rida. Ja det var nog det.

Jag har nya låtar att dela med mig utav. En låt är "mirror - Lil Wayne featuring Bruno Mars" hur go som helst, lyssna!
Sen så är det nog alla låtar som Ed Sheeran gjort. Love his songs!♥

I see the blood in your eyes
I see the love in disguise
I see the pain hidden in your pride
I see you’re not satisfied
And I dont see nobody else
I see myself, I’m looking at the mirror on the wall

Lil Wayne - Mirror

Bye bye///R<3

Onsdagens bilder:



Yeey dropparna fanns kvar! Jag tog med mig kameran när jag skulle släppa ut hästarna. Jag försökte ta massa bilder i olika vinklar så att iaf några bilder blev bra haha.. Nåja, dessa blev ok tycker jag :) Önskar bara att jag hade pengar till en ny kamera. Jag har läst hur många gånger som helst att det inte är kameran det hänger på utan fotografen för det mesta och det är nog sant men det är så fruktansvärt irriterande att ta massa kort som endå bara har dålig kvalité.

I Dag har jag städat lite och gjort stallet. Har inte riktigt kännt mig i form. När jag släppte ut hästarna så kände jag mig helt anfådd och yrkännsla. Fast förmodligen så var det för att jag inte hade ätit någon frukost. Men sedan när jag gjorde stallet blev jag helt varm och kände mig inte alls bra. Det var förmodligen för att jag hade vinter jacka trots 10+ haha^^...

Just nu väntar jag på att Emilia ska komma. Ska ta en liten ridtur trots att det inte är det bästa vädret precis. Sedan kommer kusin Viktor och ska sova över hos oss. Får se vad vi ska hitta på:) Hoppas han har med sig en film, förmodligen acction film men det får duga :)

/ L i n a

Kvällsinlägg



Hej Hej! Hur är läget? Själv är det bra här. Jag har lite ångest för att gå och lägga mig eller om det nu går att kalla det ångest. Jag vill inte gå och lägga mig men samtigt känns det som att det är det enda alternativet i stort sett. Så mycket annat finns det inte att göra just nu. Kankse en film men ärligt tarlat är jag inte så förtjust att sitta nere själv och se på film till över midnatt. Hm...

I dag har jag nästan blivit tokig över att gå hemma. Det har varit riktigt jobbigt. Jag har haft så tråkigt! Och jag är så pass smart att jag inte gör någonting åt det. Vädret gör mig riktigt deppig om jag ska vara ärlig men vem blir inte det? Tillslut började jag fundera alvarligt på att ta med min kamera och stativet någon stans där det finns saker att fota. Tyvär så fanns det inte nog med batteri kvar i kameran så det var bara att ladda. I stället åkte vi till moster och fikade. Jag blev kvar där en stund innan vi åkte och tog hand om det som var kvar i stallet. Jag såg knoppar, luddiga sådana och de hade fullt med stora runda vattendroppar på sig. Jag blev så sugen på att fota dom! Har jag tur kan jag fota dom i morgon.
Jag tog med Elin tillbaks till moster, hon har inte kunnat slita sig från sin bok på hela dagen men nu äntliken har hon läst ut den. Hon läser de tre böckerna av hunger games och just nu läser hon bok nr3. Sedan antar jag att det är min tur att läsa dom^^ egentliken ville jag inte det från början men jag vet att det aldrig kommer att gå att hålla sig ifrån dom^^
Hur som helst, när vi var tilbbaks hos moster åt vi kvällsmat där sedan satte vi på filmen War Horse En ganska ny film. Den var ganska lång, nästan 2,5 timma! Det var väldigt starka kännslor man fick av filmen, inga tårar som tur är men glädje, spänning och jag vet inte hopp kanske. Jag grät inte men jag känner allt någon som defenetivt kommer att gråta till den filmen- Mamma. Hon är helt hopplös med filmtittande. När vi ska se på film vill hon aldrig se en sorglig film. Men det går knappt att välja en film som hon inte gråter till. Alltid när det börjar bli lite spänning eller drama kollar jag på mammas ögon och ser hur blanka de blir. Om det är minsta sorgligt kommer tårarna^^Haha alltså hon är helt hopplös med det där. Hon kan ju inte enns själv säg varför hon gråter i vissa stunder. (förlåt för att jag babblar, kan inte låta bli)
Vad tyckte jag om filmen? Den var bra! Värkligen så den rekommenderas. Ni behöver inte vara hästälskare för att se den om ni frågar mig. Vist visades det mycket om hästens liv men det hände så mycket runt omkring. Ja som sagt, väldigt kännslosam.

Nu ska jag sluta skriva, fingrarna har svårt att låta bli men ja, nu får det vara nog^^

God natt :) ♥

/ L i n a

Söndag


I brist på ny bild fick det bli den här..
Haha något jag värkligen vill bli bättre på när det gäller bloggning är att komma på roliga eller åtminstone passande rubriker. "Söndag" jo men tjena bästa rubriken som jag kan hitta på just nu haha^^

Dagen i dag har varit så fruktansvärt slö! Okej, den började bra, ridning, göra allt i stallet och göra tränset rent. Men sedan har dagen bara gått utför, godis och soffa sittande. Jag skäms nästan. Det är inte kul att sitta och lata sig. Det som är det mest irriterande är att jag kan göra något åt det men gör det inte. Jag kan helt enkelt inte slita mig haha ^^
I dag började jag att se The three musceteers från 1993 (eller vilket årstal det nu är..) Den värkar vara riktigt bra faktiskt^^ Orkade inte se klart på filmen så jag har slutet att se men hitills har den varit bra. Det märks att mycket är likt mellan den nya och gammla filmen förutom att den nya har något modärnare handling^^

/ L i n a

GLAD PÅSK PÅ ER!

Glad påsk på er alla små läsare! :)

Idag är det som alla redan vet, påskafton (hoppas att alla vet det iallafall) Jag har haft en bra dag hittils. Jag har mockat och fixat stallet, letat reda på mitt ägg. Det tog mig mindre än två minuter innan jag var inne igen medans alla precis hade gått ut och börjat.^^ Jag tycker att mamam borde göma dom liite bättre. ;) Men men, bara jag får mitt godis så! ;)
Har inte ätit någon påskmat ännu. Det blir la det när mamma och pappa är tillbaka från sin promenad. Mhhh, ägg!!

Ikväll blir det till att  äta godis och titta på tv. Antagligen AFV som vanligt. Det kollar man jämt på lördagar. Så roligt! Igår kväll kollade vi runt på youtube. Och kom in på videosar som folk lagt upp efter att dom vart och dragit ur sin visdomstand. Dom i USA får ju sådan bedövning att dom är helt borta. Men dom pratar och är jätte roliga! Och dom minns ingenting nästa dag. Så om du vill få ett riktigt gott skratt, sök på "after taking out wisdom teeth"~ hahaha~ säger jag bara. Det är skit roligt att kolla på!! xD

Här kommer lite tips på låtar som jag gillar. :)

1: Timbuktu - Flickan och kråkan
2: andreas moe - long time (acoustic)
3: rebecca ferguson - nothing's real but love
4: Molly Sandén - spread a little light
5: Christina Aguilera - Bonic
6: Rihanna - Farewell

Glad påsk på er!♥

Bye bye///R<3

Glad Påsk!




Glad påsk alla mina kycklingar och påskakärringar! Eller nej förresten jag är påskakärringen så får ni vara små ynkliga (dock söta) påska  kycklingar :)

I morse ställde jag klockan på 8. Ja tänk att man måste ställa klockan för att åka på kalas. Haha nej då, vi har haft den årliga påskfrukosten hos mormor och morfar samtidigt passade vi på att fira min söta lilla kusin Elsa. Grattis Elsa! Vi brukar klä ut oss till påskakärringar mest för de minsta barnens skull eller, det är den anledningen vi kör med. I själva värket är det bara dom Stora barnen (jag och syrran) Och de vuxna som klär ut sig och hampe. De andra mindre barnen total vägrade att klä ut sig X) Jag och syran blev utnämda till de finnaste påskakärringarna (haha om det nu är något att skryta om)
Det blev påskmat så klart. Ägg och lite annat smått och gott. Sedan skulle alla barnen (totalt 8st) Gå och leta efter lappar som gav ledtråd till nästa lapp os.v. Ledtrådarna ledde hit och dit och sedan ut till ladugårnen och ja allt möjligt. De minsta förstod ju ingenting men hängde på endå ^^ Efter att ha hittat en korg med choklad kaniner ute fick vi gå in och leta efter det stora ägget. Än har jag inte smakat på godiset men det ska nog bli till att gluffsa i kväll haha ^^ Eller nej föresten. Ikväll blir det lite främmat och då lär man ju inte få ha sitt godis i fred (åpen som jag är) Så det får nog bli till att vräka i sig FÖRE alla gäster. (Y)

GLAD PÅSK! ♥

/ L i n a

Tråkiga stunder som denna



Ja då kan man blogga! Ett litet tips från mig!:D

Ja jag har nämligen väldigt tråkigt just nu. Ingen här hemma är rolig just för tillfället, inte ens jag! :O (ha...ha)
Film har det ju inte blivit än heller av någon anledning. Det blev tre torra smörgåsar till kvällsmat vilket gjorde det ännu tråkigare. Vist, jag hade kunnat laga till något bättre men eftersom att mina matlagnings kunskaper är minimala skippar jag det. Matlagning får syrran och mamma ta hand om. Pappas spagetti,ägg och skink gratäng lockade av någon anledning inte mig... Och föresten så har vi inget godis heller. Typiskt, här vräkte man i sig både det ena och det andra igår och så har man inget över till i dag:(  Haha nädå det gör inget :)

I morgon är det påskfrukost hos mormor så det blir till att gå upp tidigt i morgon. Ska så klart vara en påsk käring (Y)

Ne nu ska jag fortsätta att slöa och vara social någon stanns (NOT)

:)

/ L i n a

Fin fint väder....



Haha i morse när jag låg vaken vid 06 fick jag ett sms där det stod att Hampus satt för sig själv i soffan och ropade på Elin och Lina. Sedan hade han tydligen tröttnat och gått och lagt sig igen haha :D

Vid tio åkte vi och fikade hos moster och de andra kusinerna. Där jag bl.a lekte med en traktor eftersom Gustaf älskar sina traktorer. Framhjulen åkte av hela tiden och varje gång de gjorde det sa han "Oj" som om han blev helt supriced varenda gång. Söta kusiner man har :)

Sedan har jag inte gjort så mycket i dag. Egentliken har jag feber fortfarande men känner mig frisk. Det är hemskt jobbigt. Hälre vara sjuk så att man känner sig sjuk än att vara sjuk och känna sig frisk. Jag är jätte rastlös men samtidigt vet jag att jag inte borde anstränga mig för mycket så att febern stiger igen. Det går åt rätt håll iallfall förutom halsen.
Jag kunde helt enkelt inte låta bli att gå ut med kameran en liten stund för att fota. Det blev bara 19 bilder. Snö är inte direkt det roligaste att ta kort på. Inte när det är PÅSK!! 

I dag har jag sett filmen Abduction med bl.a Taylor Lautner och Michael Nyqvist. Det var en bra film så den rekommenderas även om jag inte riktigt hade ro till att sitta stilla och kolla på film så jag ville egentliken att filmen bara skulle ta slut. Men den var som sagt bra, det kan jag garantera ;)
I kväll blir det troligen en till film nämligen The three musceteers från 1993. Det ska bli kul att se den gammla versionen ^^

/ L i n a

Lååång fredagen

Ja idag är det lång dredage och imorgon är det påskafton! Och då blir det till att äta massa god mat och godis! (Dock är påskgodis inte det godaste, men men)

Igår var vetriären här och drog ut en tand på Master. Han fick stå inne några timmar efteråt för han kunde knappt stå. Stckarn. Och sen fick han inte äta pellets eftersom han har ett hål där nu. Vetrinären kollade även Monne. Och han hörde ju att det var någonting i lungorna så vi ska köpa medicin, men hjärtat lät jätte bra. Så det är ju bra att höra att min älskling mår bra och är frisk. :) (förutom det där med lunogrna, men det har han ju haft i flera år)

Idag har jag inte gjort så mycket, jag har duschat, städat mitt rum ordentligt och nu sitter jag här. Tänkte jag skulle läsa lite i "Stolthet och fördom" senare. Har inte blivit helt klar med inlämningen av den heller. Så det bör jag också göra klart. Även om jag inte läst klart boken. Det är det som är så bra med att ta en bok man redan sett filmen på, även serien och parodin. Man kan den utan till helt enkelt. ;)
Sen måste jag tänka lite på svenska redovisningen till nationellaproven också...åhh, rädda mig någon!

Sööööta lillen!♥ Han är nog den gosigaste hunden ever!! ^^

Bye bye///R<3

Underbara Torsdag...



Den här härliga torsdagen förstördes totals redan igår. Jag fick för mig att kolla skolmailen och då ser jag att ett meil från våran mentor har skickats. Där står det att vi inte alls ska ha pysseldag utan vanlig lektion istället. Kul säger jag bara! Det kunde ju ha nämns liiite tidigare.
Ännu värre var när vi var ute och red och jag märkte att jag frös trots tjocktröja och vinterjacka. När jag kommer in igen tar det inte långtid förrens jag ligger i soffan och svettas av värme. Då har  man fått feber också. Kul! värkligen jätte kul! 
Hoppas att den hinner gå över tills i morgon men det skulle jag inte tro att den gör ;)

Jag kanske kan ta och se Abduction nu när jag endå inte har något att göra. Eller det får nog vänta... vill nog se den med resten av familjen :) Det är mycket roligare att se film med andra personer trots att man endå sitter tyst och lyssnar. Ser man på film själv känns det bara ensamt.
När jag kollar på film eller tv i huvudtaget, brukar mitt huvud glida åt vänster så att jag kollar snett på tv:n. Brukar komma på mig själv efter ett tag och rättar tillbaks huvudet men sedan är det snett igen ;O

Hehe aja, ha det bra puss och kram :)

/ L i n a

Hejsan hoppsan lillebror!

Hejsan alla små läsare. Jag kände att jag verkligen behövde blogga.
Herregud, det var ett tag sedan ni hörde någonting från mig.

Veckan har gått vääldigt snabbt. Bara en dag kvar. Och ni kanske läste L;s inlägg nyss eller förut och tänkte "Vilken soft lektion dom kommer ha imorgon" men icke sa nicke. Det blev tydligen ändrat och vi kommer ha en vanlig två timmars lång lektion. Med jobbande. Aja, det är ju bara en lektion så. :)

Sedan är det looooov!♥ Och då så ska man allt ta igen sig ordentligt! Och så kommer jag och min storasyster ha ett HP maraton! I ♥ HP!

Ska gå ner och ta mig lite kvällsmat tror jag. Måste ju gå upp tidigt imorgon. Så det gäller att lägga sig tidigt. :)

I don't forgive people because I'm weak, I forgive them because I am strong enough to know that people make mistakes.

Bye bye///R<3


Hello!



Hello hello!
Hur är läget? Själv är det bara bra. Veckan eller, de dagar som har gått utav veckan, har gått otroligt snabbt. Nu är det bara en dag kvar tills det är underbara påsklov! Hoppas värkligen på mycket godis hehe ^^ Vad är påsken utan godis lixom? hehe :)
I dag hade vi sovmorgon till 10:45 sedan hade vi två lektioner innan vi slutade kl14. Det min typ av dag haha :) I morgon är det endast en lektion som är två timmar lång. På den lektionen ska vi antingen baka eller spela Wii, det beror på vad vi väljer att göra. Ja det är inte mycket till lektion om ni frågar mig men hällre det än att jobba ^^

Nej nu har jag inget mer att tillägga. Känns bra att ha bloggat iaf eftersom att det inte har gått så bra med det det senaste. Med sega datorer här hema är jag helt enkelt för lat för att blogga. Så bloggning blir det mest när skoldatorn är hemma. Så att ni vet ;)

/ L i n a

April april



Jag har tyvär inte lurat någon i dag men nog kommer jag ihåg att det är "lurdagen" i dag! Förresten så är det ingen som har försökt lura mig i dag heller, tråkmånsar haha :)

I går så passade vi lilla kusinen. Alltså jag skrattade så att det värkte i magen, jag låg ihop vikt på golvet och bara gapskrattade. Han har värkligen en rolig personlighe. Fast antar att alla 2åringar har det :)

I dag har jag inte gjort så mycket, ridit, fått lite skolarbete gjort (wow) och sedan har jag varit en stund hos kusinen. Så mycket mer har jag faktiskt inte gjort i dag :)

I morgon taggar man för sist skolveckan innan påsk. Veckan ser hyfsat lovande ut. 3 inställda lektioner, en på onsdag och två på torsdag. Det är veckan efter påsk som jag fasar för. Muntligt i nationella och sedan ett annat prov inom BF ämnena.

alltså shit vad jag blir trött på mig själv, jag inbillar mig massa saker hela tiden. Mitt psyke är inte som det ska just nu. Mer vill jag inte säga för då kommer ni tro att jag är helt puckat, vilket jag förmodligen är, nu när jag tänker efter. Jag måste värkligen ta och skärpa mig, seriöst!


Btw, det ös snöar just nu!!O_o

/ L i n a

RSS 2.0