Känslan av att...

gå och lägga sig ny duschad i en ny bäddad säng. Det är så härligt!!
 
Idag vaknade jag kl 8. Eller okej, 7, men drog mig lite innan jag gick upp och tog ut hästarna. Åt sedan lite frukost och sedan så sa jag hejdå till alla andra som åkte till Ullared och var beredd på en dag själv. Gick upp till mitt rum och satte mig framför datorn för att kolla på youtubeklipp och Williams lista 2 på stvplay. Då jag får ett sms av Lina som frågar om jag skulle vilja hjälpa till med att rida Trollan och det är ju klart jag vill! Så en timme senare (då mamma var tvungen att åka från jobbet för att ge mig min plånbok som låg i våran bil) så var jag hemma hos tvillingarna. Vi fixade klart stallet, tog in hästarna gjorde dom iordning och red iväg. Jag kan säga att det var ett tag sedan som jag galopperade och det var väldigt roligt! ^^ Efter att vi kommit tillbaka och fixat hästarna så var det fika i stallet med hästar och hundar.
När jag kom hem runt halv två igen så passade jag på att städa undan all disk och dammsuga hela nedervåningen. Så att det var fint tills mamma kom hem. Jag passade även på att städa mitt rum. Så nu är det rent och fint och jag har tänt värmeljus så nu är det riktigt mysigt. Har även satt på min nya skiva med "Florence + the machine" riktigt bra! Ska snart gå och lägga mig, upp halv åtta imorgon för en dag i skolan. Jippie...gud vad jag längtar tills man är klar med skolan (fast ändå inte) ^^ Om jag bara hade haft bf ämnen hade det varit okej, men svenska, natur och samhäll kommer man inte undan nej. Bara att stå ut. :);)
En liten bebis snok som pappa och mamma hittade, så söt! :)
 
Bye bye///R<3

8 månader och 14 dagar

...kvar tills ONE DIRECTION!!! Kan fortfarande knappt fatta att vi ska dit!! Herregud, förra året så viste jag inte ens när biljetterna släpptes. Jag satt hemma och kände mig ledsen över att veta att det var massa glada tjejer som var i Stockholm och såg dom. Jag och Lina satt då hemma och kollade på deras första konsert på dvd. Men nästa år så ska vi dit!! Vi ska vara en av dom glada tjejerna!! :D ^^ Bästa beslutet vi gjort var att åka in till stan och köa i tre timmar, tänk om vi inte gjort det? Då skulle vi inte haft dom biljetterna. Dock ska som ha en till konsert dagen efter. Vilket är bra, då kan mer få se dom! :D
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag sov ut till halv tio, vilket var väldigt skönt! ^^ Sedan så har jag tagit lite kort nu på kvällen och gjort iordning stallet då hästarna ska få komma in i natt. :)
Imorgon är vi lediga, vilket är väldigt skönt! ;) Då ska jag städa mitt rum, det behövs verkligen! ^^
 
Nu ikväll ska jag nog  kolla lite på tv med familjen och senare kolla på en film på datorn. :)
 
Låt tips:
 
1. Birdy - All about you
2. Birdy - No angel
3. Birdy - Dream
4. Birdy - Standing in the way of the light
5. Birdy - Words as weapons
6. Avicii - Hey brother
 
Detta är dom låtarna jag lyssna på om och om igen!! :D
Bye bye///R<3

Sprudlar av LYCKA!

 

Jag kan bara inte förstå att JAG äger en biljett till ONE DIRECTION. VA??

I går kväll bestämde jag och Rebecka att vi trots allt skulle åka in till stan och köa och tack gode gud för det. Halv 6 hämtade Rebecka mig och vi for in till stan med ganska låga förhoppningar. Ställde oss i kö för att vänta i tre timmar på att biljetterna skulle släppas kl 9. Framför oss stod det 20-30 andra tjejer som hade köat 24-10 timmar. När dom öppnade till resebyrån kände jag att jag ville gråta, kön gick egentligen snabbt men just då kändes det om att vi knappt gick framåt. Men som ni förstår så fik vi tre biljetter och när vi kom ut så bara vi stannade upp och frågade om det värkligen var sant?? Haha Vilket lyckorus det spred sig i kroppen, det riktigt tryckte i bröstet på mig så på vägen hem sa jag "Rebecka, vi måste skrika" hahaha löjligt ja, men trycket i bröstet släppte efter allt skrik hahaha. Det är svårt att föreställa sig och jag trodde aldrig någonsin att jag skulle kunna bli lika löjlig som vi sett dom andra tjejerna bli men vi skrek, skrattade och ja, det kom någon lyckotår. Sjöng för full hals på 1D låtar från Cd skivan och bara kände GLÄDJE. Vi kom överrens om att det här är det bästa som vi har gjort! När vi kom hem starx före 10 frågade mamma om vi fått några biljetter och jag kunde inget annat än att skrika rätt ut. HUR LÖJLIGT SOM HELST hahah sedan när jag kom in bara känslorna välde över mig och jag skrattade och grät på samma gång.
 
Jag vet att jag låter löjlig men var tvungen att få skriva av mig. Jag vet också att jag kommer fram till att vi ser grabbarna på senen tänka alla möjliga pesimistiska tankar. Jag kommer inte våga tro att det är sant tills vi är där.

LYCKA!

/ L i n a

Planing....



Just nu känner jag mig jätte trött och det är mitt eget fel som aldrig lägger mig i tid.. attans! Jag och R planerar inför i morgon, som vi kommer berätta om lite senare. Men nu är klockan strax efter tio och det är snart dags att gå och lägga sig..

I dag hade vi prov och jag kan inte påstå att det gick bra men inte heller dåligt. Borde skärpa mig med pluggningen, förlorar så mycket i längde på att inte plugga. Menmen!
Efter skolan hade jag körlektion och vi tränade på regler vid höger/vänster sväng. Tycker inte att det gick speciellt bra, som vanligt, känner mig så virrig och har typ noll koll hahaha. Nej men så dåligt gick det nog inte men måste fortsätta med regler till nätsa körlektion -_- japp.....
När jag kom hem åkte jag och mamma in till stan sedan ut till stallet så när vi kom in hade klockan redan hunnit bli halv sju, gannska skönt att vara ute så länge men brr vad kallt det är! 
Hur som helst, nu ska jag sova (eller kolal på film hhehe)

God natt :)

/ L i n a

Inte så vana vid detta

Nej, vi är då inte en klass som är vana vid att göra massa inlämningar och prov. Vi har en hel del saker nu. Vi har haft debatt i naturkunskapen, prov imorgon, inlämning + redovisning i samhäll, gymnasiearbete, prov i naturkunskap...ja detta kanske inte låter som så mycket för någon som gå på samhäll eller natur eller något annat teoretiskt program, men för oss som har haft det slappt och gillar mer praktiskt så är det mycket.^^ Men det ska nog gå bra.^^
 
Den här veckan har gått snabbt, så som alla andra typ. Igår var vi lediga, eller ja, vi skulle ha två timmars lektioner i trummor, men jag jobbade hemma istället.;) Sedan så har vi ju bara korta dagar ons. - fre. Vilket är väldigt skönt! Jag har tagit bilen till skolan varje dag den här veckan, det har varit väldigt skönt att bara kunna åka hem direkt efter skolan istället för att vänta på en buss. :)
 
Idag har jag pluggat till provet imorgon, plockat ut och in i diskamaskinen och gjort det fint i köket, hållit brasan vid liv så att det är varmt och skönt tills mamma kommer hem, sedan så har jag även tagit på hästarna sina täcken, känns bättre att veta att dom har varma täcken på sig i natt. I helgen så får vi äntligen hem höet, så hästarna kan få komma in under nätterna. :)
Bye bye///R<3

Halloj!

Förlåt för så dålig uppdatering från min sida. Men den här helgen har jag inte varit inne på datorn så mycket faktiskt (ovanligt för att vara mig) ^^ 
 
Jag kom hem i fredags och skulle packa och åka till min storasyster och spendera helgen där. Alla våra bilar är hemma och jag frågar mamma vart pappa är, för jag har inte sett honom. Mamma säger att hon inte vet...hm...alla bilar är hemma och hon vet inte vart han är? Sedan nämner hon att bilen vi kollat på är såld...ännu mer skummt. Okej, jag har inte frågat, men okej. Det går ett tag, pappa ringer och säger att han är påväg hem...vaddå påväg hem? Är han ute och går? Utan mamma? Nej nej nej...sedan efter en stund så kommer pappa körandes i bilen. Jag visste det!! ^^ Nu kan jag ta bilen själv upp till min storasyster. Jag måste även in på Ica och handla mat till kvällen, vuxen poäng på det eller? I think so! Så nu har jag mig en söt liten bil att köra. Känns väldigt bra faktiskt. :D Super nöjd! 
 
Hemma hos min storasyster så var det jätte mysigt. Vi myste med katterna och kollade på film och åt gott. I fredags så kollade vi på "Hobbit - en oväntad resa" och den var väldigt bra!! Jag har inte kollat på sagan om ringen filmerna (inte helt iallafall) så det får jag väl ta och göra nu också. ;) 
Jag vankade på lördagen tidigt på morgonen utav att en katt var precis vid mitt andsikte och spann jätte högt! Dom blir super gosiga på natten/morgonen.^^ Igår så var vi inne i stan och handlade lite kläder (eller okej, ett vitt linne)^^ och mat till kvällen, sedan så fick även min storasyster provköra bilen. Vi kollade på "Letters to Juliette" på kvällen, älskar den filmen! 
Imorse så vaknade jag ännu en gång med en katt upp i andsiktet. Denna gången bestämmer han sig för att tvätta mitt hår.^^ Han börjar att tvätta det och sätter en tass i pannan på mig.^^ Sååå gosiga!! 
Kom hem idag kl 12:30 kanske. Har kollat på tv och fikat. :) 
 
Imorgon har vi debatt på naturkunskapen, det kommer inte gå bra, jag vill inte.^^ Varför måste det vara så många debatter? Orkar inte! ^^
 
Sedan så får alla som läser detta hålla tummarna hela veckan för mig och Lina, som sagt, så säger vi mer på söndag...herregud, må detta sluta i skratt och glädjeskrik! 
Bye bye///R<3

Radio

Nytt mobilskal från ullared! (eller för att vara petnoga: Gekås)

Jag lyssnade på radio ute i stallet när jag gjorde iordning allting. Ju mer låtar det kom desto mer irriterad blev jag haha. Det är ju SAMMA låtar hela tiden, gärna svenska artister eller låtar som man redan hört på radion en driljon gånger. Kan dom inte spela lite nya låtar som ligger på topplistan?? Nej det kan dom tydligen INTE. Borde ringa och klaga ;)


Känner mig så himla nervös inför den här veckan. Berättar mer om det i slutet av veckan, antingen kommer jag att gråta av lycka eller gråta av sorg. Tycker att jag och Rebecka kan få ha lite tur den här gången. Vissa behöver inte ALLTID få det bästa ;)


/ L i n a

Min första regnbåge!

Jag försöker lite diskret visa mina glitternaglar men inser nu att varken min tumme eller nagelacket gör sig
speciellt bra på bild hahah! ^^

JAPP jag har nu alltså, även om den knappt syns, fotat min första regnbåge, woho ;) Jag har tappat räkningen på hur många regnbågar jag har sett den här veckan men omkring 5-6st på 5 dagar! Ett riktigt regnbåges-väder har det varit den här veckan, mysigt :D

I dag har jag haft körlektion btw, och alltså OMG jag skäms ihjäl för min körning! Precis parkerat och kör ut på vägen igen och vad gör jag? Börjar köra på fel sida! Herregud vad jag skämdes... Visst att man får göra fel på körskolan, man ska ju trots allt lära sig men alltså... jag är ju en fara för trafiken haha! Det värsta är att såna mistag som jag gör på körskolan gör jag aldrig hemma. Jag blir helt förvirrad och tänker inte efter innan jag "handlar" Nåja... om det så ska ta 100 år så måste jag ju få mitt körkort någon gång eller hur ^^

Nu ska jag återgå till vad jag nu gjorde... ingenting ;)

/ L i n a

HÖST



När bloggade jag sist? Dagarna bara rusar förbi ju, det är helt omöjligt att hänga med, håller ni inte med?^^ I Måndags var jag och klassen i karlsborgsfästning där vi fick uppleva ett skattjakts äventyr. Haha det var riktigt roligt även om det förmodligen var anpassat till lite mindre barn ;) 
I Tisdags, eller igår, var det fullt upp, hade körkortsteori direkt efter skolan sedan när jag rastat phylos och fixat i stallet var klockan redan strax över halv nio när jag väl kom in. Skönt att teorin snart är slut så att dagarna inte blir så himla långa på Tisdagar.
I dag så jobbade vi lite lätt  på lektionen sedan efter lunch körde vi lite lekar. Haha älskar såna här skoldagar när man bara har kul med klassen och inte behöver jobba, fast vem gör inte det?^^ 
Efter skolan tränade jag och Phylos och i slutet av ridpasset visade sig två tydliga regnbågar över hela ridbanan. Själva ridpasset är jag jätte nöjd med och det var Phylos med^^ 

Nu ska jag gå och lägga mig, eller jag ska se på några youtube klipp sedn, om jag orkar, ska jag se ett avsnitt av Dexter. God natt =)

/ L i n a
 

Godmorgon!

God morgon på er alla! :) Idag är vädret på topp, underbart! :D
 
Idag ska jag och resten utav familjen åka till min storasyster, pappa har nämligen inte sett kattungarna än. :)
Mer än det så ska jag plugga och vila mig, hade smått feber igen igår. :/ Annars så ska jag nog inte göra så mycket mera. :)
 
Igår var jag super trött så jag gick och la mig redan vid tio.^^ Det var väldigt skönt att äntligen få sova ut, dock vaknade jag halv 8. Men tvingade mig att somna om igen och gick upp vid halv tio. :)
 
Lite låt tips:
 
1. Zendaya - Replay
2. Selena Gomez - Love will remember
3. Miley Cyrus - Wrecking ball
4. Baauer remix - Move to the ocean
5. Bruno Mars - Gorilla
6. Bruno Mars - Natalie
7. Lady gaga - Applause
 
Enjoy! :D
Bye bye///R<3

Fredag den 13:e


Vad tycker ni om mitt nya nagellack? :D Har inte provat det än, ska göra det snart sedan tror jag att jag ska gå och lägga mig faktiskt. I morgon gäller det att gå upp tidigare än normalt på en lördag.

Nu ska jag fortsätta kolla på youtube, byebye.

/ L i n a

"ingen rubrik"



Okeeeej så det är redan Torsdag JÖSS-ES! Skolan har börjat komma igång ordentligt nu och vi har redan vårat första prov på Tisdag. Blä. 

Annars, förutom prov och inlämningar så väntar det några roliga inplanerade saker. På Lördag ska jag, i laget "bergatrollen" springa 5,5km och det ska bli roligt men jag tror att hjärtat kommer att gå upp i varv för att jag kommer vara så nervös. Men vi får väll se hur det det går. Sedan på kvällen ska vi planera min och Elins 18 års  kalas/fest tsm med moster och morfar som ska firas samtidigt ;) KUL :D 
På måndag åker klassen till Karlsborgs festning och på Torsdag om allt blir som planerat åker jag, Elin och Rebecka till ULLARED woho ;)

Nu ska jag se "hela Sverige bakar" Sesångstart i dag sååå beyebye :) 

/ L i n a
 

En tur på sjön

Jag och mamma tog oss en tur på sjön när solen fortfarande var uppe. Det blev några fina kort. :)
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Var inne och hjälpte mamma handla lite smått, sedan så har jag slappat vid datorn och bara njutit det vackra vädret.:) Ikväll/natt så ska jag även åka och hämta pappa. Blir ju roligt att behöva vänta på det, känner mig redan trött bara för det.^^ Men det ska nog gå bra, mamma ska följa med mig. :)
 
Imorgon blir det nog till att städa mitt rum, halva min garderob är i min soffa.^^
Men just nu ska jag kolla klart på AFV. :D
Bye bye///R<3

Sötast!



Haha Så söt :) Trollan fick gå ett litet pass på åkern i dag, dock inte jag som red utan jag fick stå bredvid och fota i stället. Det gick riktigt bra men att stå bredvid gjorde att jag kände längntan efter att själv få rida Trollan igen.  Min gamla tant, haha :')

/ L i n a

Love you, FRIIday!!


Åå hatar att jag inte kan redigera mina bilder hur jag vill, photoshop, you are needed!

ÅÅÅÅ hej fredag! Det börjar dra sig mot höst minnsan. Morgondimma, fallna löv och kyla är några tecken på att sommaren faktiskt har gått mot sitt slut. Det är både roligt och sorgligt. Hösten kan vara väldigt mysig när det är sol men också väldigt jobbig om det är regn. Hm... vi får se hur den här hösten kommer att bli :)
Juste, R, vad säger du om att fixa en helt ny design till bloggen i helgen? Tycker att den behöver uppdateras lite, då kanske motivationen till att blogga kommer tillbaks? :)

I dag har det varit en skön dag, kom hem vid halv ett kankse och sedan dess har jag ätit middag och glott franför datorn. Nu ska jag dock vidare ut till stallet och fixa. Byebye :)

/ L i n a
 

Torsdag




Okej tydligen så går det bara att ladda upp den här koss-bilden, de andra vill inte ladda upp i huvud taget? 

Egentligen har jag ingenting att skriva, ville v´bara kika in och säga hej så.. HEJ :) Någon som ska kolla på Idol i dag? Jag har börjat tröttna på Idol faktiskt men jag ska nog sitta framfrö tv:n med datorn i alla fall :) Kan ingen komma med något nytt br program? Någonting som inte USA har varit först med menar jag nu utan något som "vi" har kommit på själva^^ Jag kollar knappt på tv längre, finns ju ingenting att se på:/ Hoppas att Arrow börjar snart :D

/ L i n a
 

WoHo!!

Det kan man då allt säga. Fick mitt körkort i måndags! Blev så glad när jag tryckte på rätta och jag hade fått godkänt! Så skönt! Detta har jag längtat efter sedan jag började i februari! Har kört till skolan två gånger denna veckan. Jag hoppas dock på att jag snart får mig en egen bil att köra, så att jag inte behöver låna mammas när hon inte jobbar. :)
 
Annars så har den här veckan gått snabbt! Särskilt dom här sista dagarna på veckan, då vi endast har halv dagar typ. :) Vi har även börjat med skolan lite mer på allvar nu, har några prov som kommer och någon redovisning m.m. :) Det är även skönt att det fortfarande är sommar värme ute, en riktig indian sommar vill vi ha!! :D
Bye bye///R<3

Min alldeles egen dag


Igår var det "min alldeles egen dag" på skolan, som det är varje år. Det innebär att 3st föreläsare kommer till skolan och pratar. Jag har kommit på att jag älskar de här dagarna! Det är alltid så inspirerande och kloka människor som kommer. I går var det först Christoffer Lindhe, Emma Wiklund och sist Soran Ismail. Alla tre var värkligen jätte bra, de berörde, inspirerade och fick en värkligen att tänka efter. Jag önskar att jag fick gå på den här dagen varje år men tyvärr var det här min sista. Väldigt kul att U-hamn fixar såna här dagara i alla fall, det uppskattas :) Efteråt ville jag ta kort med Christoffer Lindhe och Elin följde med om jag frågade. Haha det var läskigt men vi fick vårat kort (ja jag är en fegis hehe:) )

I dag har jag känt mig så nedrans stressad. HATAR att känna stress, det är så onödigt! Vi började 12:10 i dag men jag cik upp 06:30 för att ha god tid på mig . Kollar ut genom fönstret och där står Phylos på gårdsplan. Han har gjort sönder dörren ut till gödselstacken (som finns i hanns box) och traskat över hela skithögen. Han såg väldigt nöjd ut haha. När vi skulle ut och rida upptäckte jag att hela hans framben var svullet :/ Jag hade inte varit uppmärksam när jg tog in honom när han rymt men jag skulle tro att det var svullet redan då. Hoppas att det inte är något allvarligt. Han har fått lindande ben och svullnaden har gått ner bra men vi får se hur benet ser ut i morgon. 
När kl var 11:10 var våran chaufför redan på väg och då satt vi och åt middag, stress på det;) Hur som helst var det AS ballt att åka till skolan med endast Elin och Rebecka, ooyee! Vuxenpoäng till R :D
Vi slutade 15:40, var på körskolan till 18, kommer hem, ut, fixar stallet, springer till mammas jobb, tränar, åker hem och BLABLA, nu är jag här i alla fall. En både rolig, stressad och jobbig dag med andra ord :) 

Söndag



haha jäklar, laddade upp bilderna för flera timmar sedan, öppnade en ny flik och kollade runt på annat och glömde att blogga. Kom på nu 22:30, när jag egentligen borde sova, att jag kanske skulle ta och börja skriva lite också^^ 

I dag har det varit en ganska bra dag, fått en del gjort och endå tagit det ganska lugnt. Var lite smått redig och ställde klockan en timma tidigare än vad jag brukar vakna för att gå upp och springa. Efter det åt jag frukost innan jag gick ut och red. Sedan pysslade jag i stallet några timmar eftersom att hästarna ska börja vara inne på nätterna nu. La in nytt spån, sopade överallt, skurade hinkar m.m. Efter det lagade jag lite mat och kollade på fältävlans EM. Sveriga slutade på silvermedalj i lag och lite sämre individuelt. De BORDE ha fått medalj individuelt också men som vanligt har sverige en sån jäkla otur (ja jag skyller på oturen) En annan ryttare snuddade varannat hinder men lyckades bli felfri.. bra gjort endå Sverige !!! :) 
PÅ eftermiddagen hade vi lite mys i stallet med massa plockmat med moster,kusin och mormor. Anledningen till det är för att Hampus var arg på mamma för att hon hade haft med gofika i skogen utan honom ^^ Eftersom att det var så kasst väder fick vi helt enkelt göra en liten piknick inomhus i stället. Under tiden fick hästarna stå inne och äta, myspys ;)

Nej, dags att släcka ne nu :) God natt.

/ L i n a

Our moment, plugg och PLL

Ja, som ni kanske sett i Linas inlägg så är parfymen "Our moment" hur söt som helst! Den luktar jätte gott och jag älskar den!!
Jag har spenderat min helg med pluggande, jag har gjort ca 4 rep. prov. Tänkte att jag idag även skulle läsa lite i boken på dom kapitlen som jag har läst minst i. Måste fixa detta nu alltså!
Jag har även kollat alla PLL avsnitt som finns ute. Så spännande alltså! Längtar tills nästa kommer ut!!:D
 
Det märks att hösten börjar smyga sig fram. Det ligger en hel del gula löv på backen och alla träd börjar ändra färger. Dock känns det ganska så mysigt, fast än så behöver det inte bli höst helt. ;)
Bye bye///R<3

RSS 2.0