regniga dagar och fina kvällar

Ja den här veckan så har det varit regniga dagar och fina kvällar. Igår var det dock hur fint som helst på förmiddagen men runt halv ett så kom molnen. Sen har det varit molnigt hela veckan men kvällarna har blivit fina. Alla molnen delar på sig och det blir vackert väder. Igår kväll så åkte jag och mamma ut med båten för det var så fint på sjön, helt spegelblank var den. :)
Jag var även med Lina och hennes mamma när dom tränade igår. Jag kollade på och tog massa kort.^^ Över 600 st blev det tydligen, woops^^ Men bättre med för många och några bra än för lite och inga bra. ;) :)
 
Idag ska jag med när Elin tränar, vilket ska bli roligt. :) Får hoppas att jag får några bra kort på henne också. :)
Bye bye///R<3

Det var ett tag sedan

Ja jag har då inte bloggat på hur länge som helst. Efter att vi tagit studenten (vilket var den roligaste dagen någonsin!) så spenderade jag dagarna med att sova ut och slappa. Sedan så var det ju dags för 1D i Stockholm, det var hur häftigt som helst att se killarna i 5sos och 1D live! Att få se dom så nära var det bästa! Sedan var det väl inte så roligt att jag fick spya i andsiktet. :/
Jag saknade min nedräkning för 1D så jag satte en för GoT säsong 5, vilket är om 285 dagar^^ plus en för TW säsong 4 som börjar om 2 dagar! :)
 
Efter att jag kommit hem från Stockholm så fick jag feber så jag har legat hemma i veckan med rinnande näsa, huvudvärk och feber, plus lite halsont första dagen. Men nu börjar det bli bättre, jag orkar hitta på saker och febern är borta, dock är jag fortfarande förkyld.
 
Jag har varit väldigt dålig på att ta kort på senaste tiden, när det väl varit fint nu i veckan så har jag inte haft orken att ta mig ut. Men nu när jag mår bättre så hoppas jag att vädret blir lite finare så att man kan ta med sig kameran och fota lite. :)
Eftersom jag inte har någon ny bild att visa er så får ni en väldigt snygg bild från google på killarna. ;)
 
Bye bye///R<3
 

Dreamdays

 

Häromdagen när allt kändes tråkigt och dystert funderade jag på vad jag ser framemot . Saknar att kolla på "count down" appen varje dag och känna den här glädjen att det äntligen börjar närma sig. Haha töntigt kanske. Jag laddade ner appen "dreamdays" och försökte komma på lite olika saker som jag ser framemot.Just nu längtar jag efter falsterbo, 5sos nya album, England och Liseberg =)  Tycker att det var en väldigt bra idé faktiskt. Då är det lättare att se det roliga som kommer i stället för allt det tråkiga däremellan. Funkar för mig i alla fall! :)

 
 
/ L i n a
 
 
 

Bilder


Seg dag i dag måste jag säga. Började med att åka in med hästarna till ridhuset för att för en gång skull få rida på ridbanan. Det var skit varmt och svettigt så efterått blev jag helt matt och illamående. Tror inte jag hade druckit ordentligt för det kändes mycket bättre efter lite(mycket) vatten:) Själva ridpasset gick helt ok men jag skulle ha behövt någon som stod och tjatade på mig. Blir alltid väldigt slarvig när ingen säger till mig ^^
När vi åkte hem åkte vi förbi ett ställde där de säljer jordgubbar och det var helt hysteriskt med folk. Bilarna var parkerade på båda sidorna av vägen, folk sprang mitt framför bilen och det var hur lång kö som helst! Ett tecken på att det är midsommar i morgon.
Annars har jag inte gjort så mycket mer i dag. En riktig slö dag :)
 
/ L i n a
 
 

2014-06-13



Fredagen den 13:e, "otursdagen" var ärligt tarlat en av de bästa dagarna i mitt liv. Då jag fick se både One Direction och 5sos LIVE! Tror jag har skrivit det överralt nu men jag kan inte låta bli! Det var en helt obeskrivlig känsla som jag inte kan sätta ord på!

Vi fick helt ok platser. Vi kom ca 6-10 m ifrån dom. Helt otroligt. 

Nu i efterhand känner jag mig ärligt tarlat lite deppig. Allt som finns kvar är bilder, videos och minnen. Det känns så tomt på något vis. Hade de kommit till Sverige nästa år också hade det känts bättre men nu gör de inte det och jag kan inte låta bli att tänka att det här kanske var första och sista gången jag såg dom live. 

Nej ska inte deppa, har ju massa annat att se framemot! 

/ L i n a

 

STUDENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

 
Vad ska man säga!? Torsdagen var minst sagt en dag som inte går att glömma. VAD HÄNDE??? Har nog inte riktigt insett än vad studenten innebär, det är så himmla mycket att smälta.
Det roligaste av allt var utspringet och flaket. När jag sprang ner från trappan efter att ha gjort en dans som klassen övat på i flera månader så kunde jag inte hålla tillbaks tårarna. Allt kändes så ovärkligt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen haha! Flaket var också skit kul. Har nog aldrig varit så högljud innan som jag var då. Vi hoppade, skrek blåste visselpipor, sjöng, hejade, stampade och hade bara väldigt kul. Har haft träningsvärk i mina vader nu i två dagar bara för det haha. 

" FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD VI ÄR BRA!" 

/ L i n a

Känslofylld blandning



Jag trodde ALDRIG att den här dagen skulle komma, det har alltid känts så långt borta men nu, nu är den här... Jag vet inte vad jag känner. Jag har alltid längtat efter att sluta skolan och slippa alla "måsten". Det är först nu som jag inser hur fel jag har haft under alla år. Det är NU allt ansvar börjar och listan på "måsten" kommer att vara längre än någonsin. Jag känner glädje, nervositet, ångest, sorg, panik, förväntansfullhet och allt därimella. Jag är glad för att ha möjlighet till att göra precis vad jag vill och ångest för att jag vet inte vad jag vill. Hahah..
 
Ååå jag kommer att sakna alla så otroligt mycket. Att få umgås med kompisar varje dag och prata om allt ointressant som hänt efter skolan, att sitta tyst och vänta på att lektionen ska börja, att skratta åt dåliga skämt och att bara vara.. jag. 

Älskade BF, jag kommer sakna er jätte mycket men jag hoppas vi kommer att ses efter skolans slut också. Och lycka till i framtiden allihopa, vad ni nu ska hitta på :) <3 
 
MEN skolan är inte slut än. Det väntar fortfarande tre dagar fullspäckade med skoj TAGGA!!!

/ L i n a
 

Sista veckan

Ja idag börjar vi våran sista vecka i skolan. Idag var det studentkamp på schemat. Vi kommer väl inte vinna men jag tycker då allt att våran klass var riktigt duktiga! :)
Jag är inte säker på hur jag känner över att sluta skolan. För det mesta så är jag inte alls glad över det. Känns som om man kommer tappa hela den sociala biten. Att vara omringar av personer i sin egna ålder och att alltid ha någonting att gå till. Visst jobb kommer man väl ha, men det är inte samma sak. Då umgås man bara med personer som är äldre än man själv. Det är helt enkelt inte samma sak. Jag trodde nog aldrig att jag skulle säga att jag gärna hade gått ett år till i skolan, men just nu känns det som om det inte hade gjort mig nått. ^^ Man blir liksom fast i samma spår och man umgås med samma personer, men i skolan så blev det inte helt detsamma, kanske inte så lätt att förklara eller förstå, men jag kommer helt enkelt sakna skolan. Sedan så måste jag väl nästa år söka in till högskola, vilket kommer bli intressant indeed.:) ;)
 
Bye bye///R<3
 

RSS 2.0