Äntligen!

Äntligen är det fredag! Jag är hur trött som helst och kl är bara 20:46. Men det är ju inte så konstigt.^^ Så imorgon blir det att sova ut, så härligt det låter.^^ Någon annan som har jobb? Vart isådanafall? :)
Roligt att veta. :)

Just nu sitter jag i köket med mina hermanas! ^^ Se där, 4 år av spanska har lönat sig.xD

Våran lilla bebis låg och sov i soffan när jag kom in dit imorse. Han brukar hoppa upp och lägga sig där när jag gör min frukost. Men nu låg han redan där. Så söt! Dom brukar inte kunna sova så så länge, eftersom dom blir så varma. Men när han var valp så sov dom på massa kuddar, filtar och täcken. Så vi skyller detta beteendet på uppfödaren. Dock får man tacka, han är så mysig att ha i soffan.^^
Han är så sööööööt!! Jag la på honom filten. Och tydligen så gick han och la sig mellan mamma och pappa i deras säng en timme efter detta.xD Så gulligt!
 
Bye bye///R<3

Tråkig dag..


Nu börjar sommarlovet värkligen bli tråkigt. Jag känner mig helt fast här hemma, ingenting fins det att göra. Fel, det är klart att det finns saker att göra så som att städa och röja men jag har ingen ork till såna saker, jag vill göra något roligt. Inte enns att fota är kul längre. Det är bara grått och tråkigt väder eller en massa regn. När kommer sommaren? I går var det ju så himmla mysigt väder och så vips, i dag är det som vanligt, grått och regnigt. Vi kommer inte att få någon sommar i år, eller? Jag vill inte vänta längre, sommaren måste komma NU!
Det var en underbar sommar förra året, jag hade saker att göra hela tiden och var knappt hemma. Sommaren bara flöt på och jag hade jätte kul men i år? Det känns som att ingenting kommer att hända, endå är det här bara början av sommaren.
Ok, förlåt att jag klagar men nu måste faktiskt någonting hända, NÅGOT KUL! Annars kan ju sommaren dra åt skogen, piss väder!
Bloggen är inte heller rolig, ingenting händer, det finns inget att läsa och inget att se. Endå så gör jag ingenting åt det, så typiskt mig -_-  Men vad kan man hitta på för att liva upp den här bloggen? Ta finare bilder? Hur?  Help me!

I dag fick jag iaf ÄNTLIGEN rida på åkern och jobba hästen och jag själv fick också jobba, kul! Det hade absolut kunnat gå bättre men jag är endå nöjd eftersom att det blir ordentlig ridning så sällan. Det är tråkigt att man inte enns kan få rida på åkern när det är sommmar för då ska regnet förstöra. Jag var så HÄÄR nära på att skita i att rida i dag när jag såg att det började regna. Jag orkade värkligen inte att rida den vanliga, tråkiga rundan. Men som tur var så slutade det att regna. I morgon kommer "ridbanan" fömodligen vara hal som vanligt. Men tror att min häst ska få vila i morgon, hon har inte fått någon vilodag på över en vecka, kommer inte ihåg när. I för sig så har vi bara ridit ut och tagit det lugnt men gammlingen behöver få vila lite också. Fast egentliken vill jag rida i morgon, det är det enda som är lite roligt just nu.

Haha jag vill skriva mer men eftersom att det här är en fotoblogg och inte en skrivblogg ( det är sällan som det märks) så ska jag lägga av nu. Får ta och hitta på något kul ist för att sitta här och tråka ut er :) Vad tycker ni om bilderna? Jag tycker att dom blev lite coola :)

/ L i n a

Solig dag



Min lilla kusin Gustav har just åkt hem efter att ha spenderat kvällen här hos oss :) Hans familj var och såg Loreen i Borås, jag ville också dit! Men tyvär fanns det inte plats i bilen annars hade jag följt med ^^ Men jag hade iaf kul med Gustav. Haha allt som vi hade hade han, precis allt! Från växter till hästsvans, han hade ALLT ;) haha och han gick runt med sin storebrors solglasögon och var super cool, så söt :)Vi åt också en jätte god kvällsmat nämligen potatis, lök, citron och fisk inlindat i folie som vi la på grillen. Sedan åt vi jordgubbar med smält choklad :D

Annars i dag har jag ridit och varit med i stan och handlat mat. Sedan åkte vi och hälsade på lilla bebisen! Bebisar är så små och ömtåliga, jag vågade knappt lyfta henne :)  

/ L i n a

Ny inköpt


Mammas lycka, kantarellerna har börjat sätta fart med växandet.

Okej jag har inga bilder att visa men idag anlände iaf ett packet från Horze! I packetet låg det bla. en vit fårskinspadd och ett par VITA ( :O ) fram och bakbensskydd och allt var till Trollan :) Hon blev super snygg i det, tyckte nämligen att hon behövde lite färg till sin helbruna päls hehe :) Någon gång om jag kommer ihåg ska jag ta kort och visa när hon har dom på sig. ;)

Annars i dag har jag inte gjort så rusktigt mycket. Vädret har ju varit underbart! Synd att det ska bli regn senare i veckan :( Hoppas att det hinner ändra sig och om inte så hoppas jag att det iag blir bra väder 6-8 juli för då bär det av till varberg!!

/ L i n a

Hejsan :)

Längesedan ni hörde från mig. Skulle kunna säga att jag har fullt upp med jobbet och har inte tid att blogga. Men det hade vart en lögn. Jag har tid, men inte ork. Så fort man kommer hem vill man bara sova och lata sig. Men men. Slutar nästa onsdag! :D

Idag hämtade familjen mig från jobbet. Skötn att slippa åka buss för en gångs skull. När vi kom hem satte vi oss i paveljongen och åt. Sen solade jag medans lillasyster badade. Men det blev väldigt kort. Vart tvungen att gå upp sen. Det var värsta folksamlingen jämte oss. Vill ju inte ligga där och sola då. Plus att några skulle ut och fiska. Så jag la mig uppe i en badenbaden i någon timma. Kan ju säga att jag inte riktigt kan se något resultat precis. Men men^^

Vill också säga grattis till L för den nya kusinen! Jätte roligt! :D

Ska nog gå ner och ta mig en till bit kladkaka. Mumma! Hörs :)
Bye bye///R<3

Äntligeeen♥



Åå min lilla kusin har varit efterlängtad i flera veckor och ÄNTLIGEN är hon här. Hon föddes i natt någon gång men jag vet inte när. Har bara fått massa söta bilder på henne när hon ligger och sover, så sööt! Haha hon är väldigt lik sin storebror Hampus :D

______________________

I dag har jag ridit Verona och Trollan. När vi var ute med Trollan och Otto blev det helt plötsligt tvärstopp på hästarna. Anledningen till det var att två ryttare på två stora hästar kom från andra hållet! Det är seriöst första gången som vi möter någon annan häst när vi är ute och rider! Vi kände igen ryttarna och dom har ridit en bra bit för att gå förbi våra ridvägar. Kul var deet iaf ^^

Annars har jag inte gjort så mycket i dag. Var nyss ute och fotad med Mira. Tanken var att fota några får som går nära oss men dom var för långt bort för att fota så det sket sig -_- Men i stället fotade jag Mira när hon badade i en äcklig vattenpöl.
Fler bilder kommer i dag eller i morgon ;)

/ L i n a

 

Sol, åska och regn




Hann fota lite bilder precis innan åskan och regnet kom och sedan har jag även fotat bilder när ovädret var över. Ser ni vem som njuter av värmen? haha :)

Har inte gjort så mycket i dag faktiskt. Red på morgonen. Det var sol ute och helt underbart! Fast ridningen gick inte sp bra men det var endå skönt att komma ut :)  Sedan mockade vi hela stallet eftersom att dom har stått inne i natt. Sedan när mamma slutat jobba åkte vi in och handlade lite god mat tills i kväll.
nu hoppas jag att sommaren drar igång på allvar! Den har knappt närmat sig än känns det som men men, sommaren kan ju inte alltid vara varm ;)

/ L i n a

Blööööööt dag!



När det är ett sånt här förbaskatt Sverige väder är det bara att se  det positiva. Man kan vara huur lat som helst utan att någon bryr sig. Fast hur många är det som orkar sitta inne hela dagen? Inte enns JAG gör det! I dag har jag varit ute mer än jag brukar vid såna här väder dagar. Vid tio hämtade vi hem hästarna, fick gå ca 1km med tre hästar. Lasse gick 1m framför mig medans de stora hästarna gick bakom. Sedan pysslade vi om dom en stund i stallet innan vi gick in och åt. Sedan fick jag och elin för oss att rida så då gjorde vi det en liten runda. Sedan var vi tvugna att gå ut och sätta ett stacket på ca 10m för att sedan släppa ut hästarna en stund. Sedan gick vi in och åt kvällsmat och såg film. efter det gick vi ut igen och släppte in hästarna, tog på dom varm flistäcken. Sedan in igen och lata sig innan vi tog hundarna för att gå ner till mammas jobb ca 3,5km. Sedan när mamma hade slutat så var vi tvugna att slå lite gräs så att hästarna klaras sig över natten. Och därimellan har jag la varit vid datorn någon timma lite då och då! Kom hem runt 21:30 så nu sitter jag och dricker en varm kopp med te. Nu hoppas vi på bättre väder!

/ L i n a

Tiden går fort!



Någon gång i bland brukar jag titta tillbaks i vårat bloggarkiv och kollar på gammla kort och läsa gammla texter med fler felstavningar än nu. Haha! Tänk att vi snart har haft våran blogg i 2 ÅR ( 22 juli) Jag är riktigt imponerad att vi har haft kvar den så länge. Undrar just hur länge vi kommer att orka blogga!?
Om man kollar tillbaks ser man hur mycket vi båda har utvecklats när det gäller fotograferingen men jag kan endå känna i bland att jag har stannat upp helt och hållet och blir inte bättre än så här. Det är lite tråkigt tycker jag för jag vet själv att jag ligger i botten på amatör men jag vill bli så mycket bättre! Sedan vill jag ha en ny kamera också, min är helt kass just nu men jag har bara 2000kr i spargrisen som jag VET inte kommer ligga kvar där när sommaren är slut. Så det blir till att spara igen efter sommaren. hehe.......
Det var allt vad jag ville skriva om. Kolla själva i 2010-2011 arkiven, det är riktigt kul att se hur man har förändrat sin bloggning ^^
Det kanskeee kommer ett till inlägg lite senare i dag.
Puss på eeer!

/ L i n a

Hejhejhej

Idag är det söndag. Imorgon är det måndag. Orkar inte gå upp tidigt för att ta två bussar till jobbet. Är trött på att åka buss. Vill vara ledig, lägga mer tid på fotoutmaningen. Som L vi får skjuta upp några veckor. Eller ja, jag ha inte haft tid eller ork. Så det får väl bli när det blir. :)

Idag har jag inte gjort någonting. Varit inne hela dagen. Spelat kort, kollat tv, datan. Sen var jag bara ute och bytte hage på hästarna. Det var väl det enda jag gjort idag. Gått och vart trött på tanken av jobbet. När man väl är på jobbet så är det helt okej. Ställa fram mat, mata, diska, diska, diska, sitta och stirra, gå ut och gå, diska, städa. Lite jobbigt i längden. Det är samma sak varje dag. Man känner verkligen vid sådana här tillfällen vad man faktiskt vill jobba med. Jag menar, att jobba på ett dagis är 100 gånger roligare. Och det är ju det jag vill sen i framtiden också. Aja, pengarna vill jag ha! Har massa jag vill köpa (enbart kläder och ett par skor) följer en blogg, där en tjej alltid har massa fina kläder. Och hon hade köpt två nya tröjor från h&m och jag vill ha dom!!! ^^ Aja, pengarna är väl snart här antar jag...det är bara att stå ut i 8 arbetsdagar till.
Vill måla mina naglar också, men inte ens det kan jag göra.^^ Aja, gnäll gnäll gnäll. Käften rebeckaXD

Imorgon eller någongång i veckan ska jag ta mig i kragen och ta nya kort till er. :)
Nu får ni en bild på en tidig morgon. Kl typ 06:00. :) Solen har precis kommit fram över träden. :) Love it!
Bye bye///R<3

Ridit Otto i dag!



Regn och regn blabla, det börjar bli tjatigt med regn, tycker ni inte?;)

I dag red jag som sagt Otto. Det kändes stor skillnad på honom och Trollan. Trollan är stadig och trygg medans på Otto så vinglade vi hit och dit och huvudet gick  hit och dit, haha :) Men det var kul att få rida honom igen även om det inte gick så bra men i morgon ska han få vila, han kändes ganska trött i dag. Vi gjorde iaf framsteg med bakhovarna, det var inte massa tjavs utan han lyfte dem nästan med en gång. Menmen, dte är bara att jobba på.

Så mycket mer har jag inte gjort i dag.Ätit pizza så att jag mår illa. Så nu blir det inte någon pizza för min del på ett bra tag, blä.
Jaha, det var bara det jag skulle säga. Roligare blogginlägg får man ju leta efter.

/ L i n a

Regnigt sommarlov för evigt?



Haha sorry för alla hästbilder som jag lägger upp på bloggen nu det senaste (och blommor) eller ja, djur i huvudtaget. Jag varierar mig inte speciellt mycket när det gäller fotografering och har aldrig gjort nu när jag tänker efter. Men nu kanske det har varit extremt dåligt?;) Men ja, det är det enda föremål som jag har tagit mig tid att fota den senaste tiden. Har inte haft tid eller lust med tanke på vädret, att gå i väg någon stans och fota. Just nu är jag så irriterad på Sverige vädret så jag önskar NÄSTAN att jag bodde utomlands där man kan räkna med sol iaf på sommaren!!! Grrr......

I Dag, som vanligt (hehe) har vi ridit. Vi rider alltid efter frukosten om inget annat kommer i vägen. Det är så härligt, man piggnar till och förmiddagen bara rusar iväg. Hursomhelst, red Trollan i dag, och det gick inte lika bra i dag som det gjorde i går men det gick heeelt OK:) Men det roligaste var att när vi skulle ta hästarna till deras sommarbete så red jag Trollan med grimma och grimmskaft eftersom att jag är lite bekväm av mig (höhö) och jag började rida precis som jag gör när jag försöker att jobba henne i form och hon började faktiskt söka sig ner åt (haha jag kan inga bra ord) och jobba! haha tycker att det var jätte kul, jag höll bara lätt kontakt i "tyglarna". Jag blir så lycklig! ÄNTLIGEN! Och varför jag skriver det här är för att jag inte kan låta bli. Syrran har ju lagt ner sin hästblogg så då struntar jag i att blogga där också, käns inte kul om hon skiter i den (jag är förvånad XD ) Haha jag tror inte det kanske är någon som förstår mig hur jag känner men när man har ridit i 5år och känt sig helt värdelös (eftrsom att det var på Trollan jag började försöka rida "ordentligt") ridit på samma sätt, och inte lyckats med något så helt plötsligt släpper allt och jag börjar känna att jag faktiskt kan rida ( åtminstone liiiite) :D (ska sluta tjata om min utveckling, snart)
I morgon ska jag få rida Otto för andra gången fats första gången här hemma. Får se hur detta går :)

/ L i n a

Glad midsommar

Hoppas att eran midsommar har vart bra. Min har då verkligen vart bra. Jag klarade mig och blev inte årets skitgubbe. Den rollen fick mamma för iår. Jag klarade mig med 0. Alltså den som blev skitgubbe tre gånger van titlen. Och jag blev inte skitgubbe en enda gång. Jag klarade mig till och med mot pappas smarthet i skitgubbe. *stolt* ^^

Nu ska jag ut och rida. Lillasyster ska också få rida. Så vi får la se hur hon lyckas få Monne att gå på.^^
Bye bye///R<3

Glad Midsommar!



Glad midsommar till er! För de flesta har förmodligen festen just startat i gång nu vid tio tiden men för oss här hemma börjar alla bli trötta, vad det ser ut som iaf ;) Vi har nämligen inte firat midsommar i år något märkvärdigt. Alla var överrens om att ta det lugnt hemma utan massa folk. Ja, det låter kanske tråkigt att fira själva en midsommardag men jag tycker att det har varit skönt att kunna ta det lugnt och pyssla om hästarna och hitta på lite saker med famijen :)

I morses så red vi ut en sväng med Otto, Trollan och Verona. Vi fick hålla på en bra stund innan vi lyckades lyfta Ottos bakben, han gav sig inte! Vi förstod redan innan vi köpte honom att han värkar vara den typ av häst som testar och ser vart gränserna går. Han är som sagt precis inriden och har före det gått på lösdrift, så det är la något man får räkna med ^^ Uteritten gick annars bra. I början var Trollan bara jobbig eftersom att hon brunstar tack vare Otto X) Hon gick inte fram och lyssnade knappt alls. Men sen i slutet släpte det och hon började jobba så jag gick ner på åkern och stälde henne  i olika varv. Det gick jätte bra!:D Så stolt över mig själv och äntligen, efter 5år, tycker jag att det värkligen är kul att rida min häst! LYCKA :D Hon jobbade på jätte bra i båda varven och det jag är mest glad över är att jag lyckades lösa det helt själv utan mammas instruktioner :) Sedan longerade jag Lasse innan mamma tog över (hon är mycket bättre på att longera) det var första gången som vi lyckades longera honom, kul!:) Duktig ponny!

Hehe jag fick en jätte söt bild på Monne av Rebecka när han bar en midsommarkrans så mamma fick idén att göra det på våra djur för skoj skull. Haha, det gick sådär och endå har ni inte fått se alla misslyckade bilder ^^ Men jag tycker endå att dom blev söta :)

/ L i n a

Sorry sorry...

Ja, jag får börja med att säga förlåt för dålig uppdatering. Men jag har som sagt jobbat hela veckan. Och jag är såååååå trött. Har gått upp 05:15 hela veckan. Utom idag, orkade verkligen inte, så gick upp 05:40. ;)

Det har dock inte hänt så jätte mycket. Jobbet är segt och slappt. Lätt känta pengar. Så det går väl bra.

Våran lilla bebis fick ett djupt sår i trampdynan igår. Så jag fick torka bort blod från hallen in till hans rum. Uscha uscha...men han mår bra nu. Han var inte så dålig, men våran bebis blödde. Man måste ju vara försiktig med bebisen. ;)

Idag när jag kom hem gick jag direkt ner till sjön och solade. Var badvakt åt lillasyster. Och det är sååå härligt att sola. Måste bli av med min linnebränna. Kan inte ha det så till min nya klänning. Nej nej, och shortsbrännan måste bort. Men det fixar jag tills dess. ;):)

Har en B&J ståendes i kylen. Mumma!! ;)

Imorgon ska jag sooooova!! ^^ Bara längtar typ^^ Och så är det midsommar också. Det blir att firas med familj och vi får hoppas att jag inte blir årets "skitgubbe" ^^

Och så vill jag bara säga att Elins nya häst är sååååå söt. Så glad att hon hittat en häst nu. :)
Bye bye///R<3

Loretto "Otto"



Här är han, lilla Otto! Elín är super glad just nu att han värkligen står hemma på våran gård! Jag är så klart glad jag med, det kan man ju inget annat än att låta bli hehe. Jag tycker om honom, han är väldigt "cool" och hetsar inte upp sig i onödan ;) Men han testar gärna så det gäller att vara tuff mot honom nu i början :)
Nu är det min tur att leta häst, när det blir vet man ju aldrig. Om något/några år kanske. ORKA VÄNTA!

föresten, hur ska ni fira midsommar i år? Hitta på något kul med släckt eller vänner?

/ L i n a



Glada nyheter!



Först och främst måste jag säga wow! Vad lätt man förstår det nya systemet på blogg.se!! Jag har i försig inte provat något ännu men det ser ut att vara lätt så som att skriva nya kategorier och skriva länkar bl.a.

Sedan måste jag bara säga WIIHOO!! Hästen gick igenom veterinärbesktningen! Så i morgon är han vår. Eller om det ska vara korekt så blir han Elins i morgon men jag är glad för hennes skull! Vi hämtar honom i morgon på eftermiddagen. Jag hoppas på att få rida honom lite i mellan åt tills jag själv har en ny häst. När det bli får vi se. Trollan är som sagt inte helt fräsch, det kommer och går så det är ju inte så att hon haltar  jämt och ständigt men som sagt, det kommer och går. Jag vågar inte rida henne på det sättet jag skulle vilja på grund av hennes ben. Nu har vi inte stallplats för en ny häst men jag tänker endå hålla utkik ifall jag hitta någon som värkar passa mig. Men en sak är säker, jag tänker aldrig göra mig av med min häst bara för att jag vill ha en ny, hon får stanna kvar här så länge hon vill och orkar :)

Och varför har jag lagt upp en bild från falsterbo? Jo det är för att jag så hemskt jätte gärna skulle vilja åka dit iår! Sommaren är värkligen inte det samma utan en tripp till falsterbo. Det är alltid sommarens höjdpunkt! I sommar var det tänkt att vi skulle hoppa över det här året eftersom att mammas semester är väldigt sen. Men nu finns det en JÄTTE liten chans att vi trots allt ska åka dit endå! Jag vågar inte hoppas, även om jag inte riktigt kan låta bli. Men ååå det skulle var så sjukt kul att få åka dit i sommar också! HOPPAS!

/ L i n a

Kusinerna på besök!


Som jag nämde igår skulle jag försöka ta kort och visa skillnaden mellan en vanlig 3-fläta och en som innehåller 6 st hårslingor. Den med 6st tycker jag är mycket finare!:)



I dag ställde jag klockan på 7:30 för att hinna duscha innan kusinerna skulle komma kl 08. Jag var skit trött, sov inte bra i natt givetvis så jag hoppas på att få sova inatt men förmodligen inte eftersom att vi ska sova i Elin rum. Jag sover ALDRIG bra i Elins rum :/

I dag har vi flätat och pyslat om hästarna. Kusinerna fick även rida en liten runda och jag tycker att dom är jätte duktiga för att aldrig rida :) Vi höll på i 4 timmar sammanlagt om inte mer, så när vi kom hem var alla helt slut och ville ha fika ^^

De andar ville tälta i dag men det hade jag ingen lust med, tråkigt väder och dessutom sover man absolut inte bra i tält. Men nu regnar det så vi ska sova inne ist.

Och varför jag bloggar trots att vi har främat är för att de kollar på film. Jag tycker att det är så tråkigt att kolla film så fort man har främat. Det käns så osocialt och helt onödigt. När man träffar varandra så sällan är det roligare att prata och umgås :)

/ L i n a

Blablabla


Ser ni att han har kvar gul färg sedan vi spexade ut dom? Hoppas det går bort snart!! XD

Hej! Täkte bara svänga in hit och säga hej. Anledningen till att jag gör det är inte för att jag har något vettigt att skriva (så dumt, det har jag ju aldrig) utan för att jag har tråkigt. En viss person ska ju gå upp tidigt i morgon för att jobba och tjäna pengar så msn är det inte enns någon idé att fråga om. Så därför får jag underhålla er i stället;) (men det gör jag så gärna så!)

BTW, i dag har jag flätat en 6-fläta! Alltså man tar 6st hårslingor och flätar med i stället för 3. Min moster har lärt mig hur man gör så i dag testade jag att gör det själv på Lasse. Det blev riktigt snyggt, jag kan lägga upp bilder någon gång så att ni får se skillnaden mellan en 6-fläta och en 3-fläta :) Vi pysslade nämligen om Lasse i dag. Har haft lite dåligt samvete över att vi inte har pysslat om honom så mycket det senaste, varken tränat lydnad eller tömkörning. Det enda vi har gjort är att ha borstat av honom lite snabbt när han fått följa med ut på ridturerna, stackarn. Det såg ut som att han tyckte att det var riktigt mysigt att bli ompysslad :) Sedan prövade jag om han kom ihåg "vinka" tricket och det gjorde han minsann! Så söt han ee ^^

Veckan som kommer ska vi vara med kusinerna, dom kommer i morgon kl 08!!! Alarm blir det som gäller haha. Sedan ska vi vara med vicktor några dagar, skojigt! Och sedan kanske det händer lite andra stora grejer som jag icke kommer att berätta än. Inte för att det är något intressant för er kanske men för mig och syrran är det riktigt spännande! (om allt går som det ska)

Nu måste jag sluta för batteriet är snart slut och jag orkar inte gå de 3m för att hämta laddaren, hehe.

God natt :)

/ L i n a

Inget att skriva om



Än så länge har jag vaknat vid 09 vilket jag tycker är super bra^^ Förmiddagen käns mycket kortare om man vaknar 10 tycker jag så jag ska försöka att fortsätta med att gå upp kl 09 på morgonen. Dessutom somnar jag bättre på kvällen sen :)

I dag har jag ridit. Tycker inte att Trollan käns 100 på sina framben. Det kan vara inbillning från min sida men jag kan inte låta bli att tycka att det är något. Mamma tror att det kan vara på grund av hoppningen, att hon inte klarar att hoppa pågrund av frambenen. Så hon tycker att jag kanske borde låta bli att hoppa henne. Men jag hoppar inte alls mycket med henne och om jag gör det är det kanske 2-3 hinder på 50-60cm..

Aja, annars har jag inte gjort så mycket mer i dag, lagat mat och gått ner till mammas jobb innan ja tog mopeden hem som stod där nere. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra :)

/ L i n a

Bildbomb








Bye bye///R<3


Äntligen tid för bloggning!:)





HEJ! Här är jag hehe, hur är det med er då? (inget svar) Nähä...

Har knappt varit hemma sedan igår morse därför ingen uppdatering på bloggen. På morgonen så åkte vi åter igen och provred gråskimmeln. Den här gången provred även jag och ja, det gick faktiskt hyfsat bra. Det lät iaf på dom andra som att jag inte skämde ut mig vilket min värsta fasa var. Efetr provridningen åkte vi hem och åt middag innan vi åkte och red våra hästar. Sedan var det bara att slänga med lite packning och åka till kusinen som vi skulle passa på kvällen. Sov över där så där har vi varit hela dagen i dag men har även hunnit med att rida. Kom hem för knappt 30min sedan :)

sommarlovet har än så länga börjat bra tycker jag. Meen vädret hade kunnat vara liiite bättre även om det inte går att klaga på just nu ^^

Men endå, MER VÄRME!;)

/ L i n a

Lite utav dagen...







Tog lite bilder idag. Det regnade och solen sken samtidigt. Så jag tog mitt paraply och gick ut. Alla bilder har dock en suddighet över sig. Mitt standar objektiv har nog varit med lite för länge. Jag får inte riktigt till det där skarpa bilderna längre. Dock har jag redigerat dom så lite hänger väl på det. Men det är ganska så irriterande.

Nu när jag tänker på jobbet så känns det inte så svårt och jobbigt längre. Det känns helt okej faktiskt. Vilket känns skönt. :)

Fortsätter att njuta utav min ledighet. :)

Bye bye///R<3

2 av 14

Dagen började med att mitt alarm gick på kl 05:10, tryckte på snose på fem minuter. Då råkade mobilen hamna under kudden så jag inte hörde den sen. Vaknade av att jag i min dröm kom på att kl inte ringt^^ Tur det. Fast kl var då 05:33. Så det var ganska så lungt.
Tog en buss in till stan, missade bussen upp. Fick gå upp och jag hade bara en kvart på mig...det var jobbigt! Kom dit, skulle göra kaffe. Det låg redan kaffepulver i, så jag hällde på en kanna vatten och satte på. Jag tänkte då inte att någon kanske redan hade hällt i vatten och kaffepulver. Så den kaffekannan ran över. Det kom kaffe överallt. På golvet, i skåp, på bänken, ja det var ju lite pinsamt.^^
Sen har jag gått på promenader, städat och bädat sängar m.m.

Skulle ta en buss ner. Trodde den skulle vara nere innan 20 över tre. Den kom dit upp 17 över. Kom ner till stationen 30. Bara såg hur min buss åkte.-_- Fick stå och vänta i 10 minuter, vilket var tur att det bara var. Så nu är jag hemma och har lite ledigt. Känns skönt att få vara hemma två dagar nu och bara slappa.^^

Nu ska jag ut och ro med lillasyster. Så det kommer kanske lite nyare bilder senare. :)

Bye bye///R<3

Dag 1 av 14 avklarad!

Ja. Imorse så var jag väldigt, VÄLDIGT, nervös. Jag åkt med mamma in till stan och tog sedan en buss upp. Jag viste inte vart jag skulle gå av, för jag hade aldrig åkt den bussen förut. Men det gick bra.
När jag kom dit så stog jag och några andra och väntade på att det skulle komma någon och hämta oss. Men den till mig och till en annan kille så kom inte den som skulle hämta oss. Så vi fick gå till våran avdelning med någon annan. Vi fick våra tröjor och sen gick jag till min avdelning. Jag hade inte så jätte mycket att göra. Jag har idag, gått ut och gått, plockat in och ut ur diskmaskinen, dukat fram, tatt bort o.s.v.

Imorgon börjar jag 8, vilket jag kommer göra varje dag framöver. Ska kolla om jag då kan slut kl 3. Då blir det ju 7 timmar och det är väl lagom.

Just nu så tar jag det lungt. Jag är väldigt trött just nu. Så det blir till att lägga sig tidigt idag. Som vanligt.

Bye bye///R<3

Mira i mängder + 2



seriöst, min kamera behöver värkligen snart gå i pansion, de är ur dålig!(eller så är det jag som har blivit sämre)
Så fort det är minsta mörkt ute kan jag inte ta kort utan dålig kvalite. Tråkigt!

Dagen i dag har annars varit helt ok. Vädret hade så klar kunnat vara bättre men som vanligt är det mulet och tråkigt :/
Red i eftermiddags iaf, det gick bra tycker jag :) Jag och Elin satte upp ett hinder över stigen som vi hoppade över några gånger eftersom att vi inte kan hoppa i hagen nu när det har regnat ;)

Nu ska jag se film och äta mangomousse.

/ L i n a

Snart så...

Snart drar jag iväg till stan, tar en buss upp och jobbar. Jobbar från 10-16 idag. Inte en så lång dag. Men dom blir väl längre sen. Får se hur mitt schema ser ut imorgon och i  14 arbetsdagar framåt. Wish me luck! :)

Bye bye///R<3

Världens sötaste?



hahaha är dom inte för söta mina små vovvar? Dum fråga, jag vet nog redan svaret men det är i alla fall vad jag tycker!:D hahah..

Innan så kände jag för att ta en lycklig bild som sommarlovs-inlägg men nja... jag vet inte om hundarna ser direkt lyckliga ut men det är osten dom springer till och därför väldigt konsentrerade på att komma fram till sitt mål. Hehe, ne rå, men de ser alltid ut så här när dom springer :)

I dag så var det som sagt skolavslutning och sedan bar det av till moster för att äta middag och fika med resten av kusinerna. Först åt vi pastasallad och sedan äpple/päron paj. GOTT!
Sedan efter det så åkte vi och red. Givetvis var det just då på dagen som det skulle regna. Men det gjorde inte så mycket. Det var ett varmt regn som kom och inte jätte mycket heller så att man blev blöt.

Nu har jag inte gjort så mkt mer i dag. Innan när jag satt framför tv:n kunde jag inte låta bli att blunda en stund och vips så började jag dröma något som slutade med att typ Mira var på väg och anfalla mig(?) så jag ryckte till och vaknade igen. Har inte sovit så bra i natt. vid 01:30 hade jag fortfarande inte somnat så jag vände på kuden åt andra delen av sängen och kramade om Poma (stackaren) Så tillslut somnade jag men vaknade givetvis igen kl 03 men somnade om ganska snabbt innan mobilen ringde 6:40 :) Aja, vem bryr sig tänker ni XD hehe
Men jag säger iaf Godnatt även om jag inte ska gå och lägga mig än på någon timma:)

/ L i n a 

Sommarlov, fast endå inte...

Ja, nu är det sommarlov. Som sagt. Imorgon börjar jag min första dag på jobbet. Vill inte...gillar inte att behöva åka dit. Äldrevården är inte någonting jag kommer jobba med. Inte ens sommarjobba någon mer gång. Jag tänkte förut, tänk om jag fått jobb på fritids eller någonting liknande, jag hade faktiskt varit glad över att åka och jobba imorgon. Det gick verkligen upp för mig att  barn är verkligen någonting jag vill jobba med...Nästa år får jag väl försöka få mig ett jobb på fritids eller liknande. :)
Det är ju värt det. Jag får ju pengar.:) Men, jag vill inte.^^ Det är bra 14 dagar jag är där. Eller 15 om jag jobbar igen midsommar. Men men, det ska väl gå fort. Hoppas jag.

Nu ska jag sluta tänka på det. Fast jag måste fixa naglarna. Men sen ska jag sluta tänka på jobbet. Wish me luck!

Den enda riktiga sommar bilden jag har. Får se om jag hinner, eller orkar ta lite nya kort imorgon. Får se hur vädret är när jag kommer hem. :)

Ha ett gött sommarlov och njut av ledigheten!

Bye bye///R<3

SOMMARLOOOOOV!



Hundarna kanske inte ser så glada ut över att det är sommarlov men det är bara för att de vill nå fram till osten!

Men iaf nu ÄR DET SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!

/ L i n a

Motsols



Hej! I dag vaknade jag 10:30 villket händer väldigt sällan att jag vaknar så sent! Men det var väldigt kul igår, vi åkte som sagt till Göteborg med klassen. Först var det universeum och sedan Lidseberg. Nu har jag åkt karuseller så att det räcker och blir över^^

I dag har jag knappt hunnit göra någonting känns det som. det första jag gjorde när jag vaknade var att åka till mammas jobb eftersom att hennes kusin var där och hade lite uppvisning för dom gammla och sedan hade hon med sig sina två papegojor, Noa och Bebis.
Jag åt middag där och sedan när jag väl var hemma bjöd min moster på fika så då åkte jag dig i några timmar sedan så fort jag kom hem åkte jag med Elin för att kolla på en häst. 7 år, kommer från Lettland, 162cm i manken men knappt riden. Endå fanns det inget negativt att anmärka. Vist var han lite tunn och inte fullt i ballans men som sagt, han var bara riden i några månader. Själv red jag inte utan var bara med. Kände inte att jag behövde det eftersom att hästen inte enns är till mig och dessutom tycker jag det är obehagligt att rida framför människor som bedömmer hur jag rider. Och jag vet att jag inte alls rider bra speciellt inte andras hästar. Men mamma kommer att tvinga mig till det när han ska provridas en andra gång. DET VET JAG!

I morgon är det skolavslutning!!!

/ L i n a

Lyckad kväll!



GRATTIS till mamma som fyller 40 år i dag ;)

Sedan måste jag säga att det blev jätte lyckat i går! Finare väder hade man ju inte kunnat få nästan. Det var vid 23 som det började regna men det var ingen som bryde sig om det som tur var hehe.
Men vi åt mat, körde tipspromenad, spexade ut hästarna, present öppning, tal jaja allt det där som man brukar när det är kallas ^^
I dag lurade mammas syskon m familj ut henne på restaurang i borås så nu är jag helt proppmätt! men det var väldigt gott, kommer aldrig ihåg vad  den heter men som sagt, gott var det!:)

I morgon taggas det för universeum och Lidseberg med klassen!!!!!!! :D

/ L i n a

PARTY!!



Kalla det vad ni vill men jag kallar det PARTY! FÖR i dag ska vi fira lilla mamsen, tänk att hon har blivit så stor, så gammal! det är helt sjuuukt! jag tänker dock inte säga grattis i dag eftersom att hon fyller år i morgon :) Jag hoppas för hennes skull att vädret håller i sig för vi måste nämligen sitta ute för att alla ska få plats.

I dag smet jag i väg och fixade tipspromenads frågorna. ALLT krånglade! jag höll på att bli galen men tillslut så löste vi det! Vi busade till det med att lägga en snygg bild på varenda fråga också ^^
Vi hade även tänkt busa till det med att späcka ut hästarna men givetviiiiiiis ska regnhelvetet förstöra allt så det gick inte och nu är det försent.

Men en annan sak som vi har gjort i dag är att hänga upp två stora skyltar som jag och elin målade igår. På skylltarna står det med stor text MIA 40år TUTA! aja, vi är lite fjantiga men det är humor så i dag tutas det som ini bomben nedanför oss :) KUL!

Ha det gott kära ni!

/ L i n a

Så härligt!!

Jag gick ut förut och skulle ta lite kort. Då det börjar att regna. Så jag tog ett stort paraply och gav mig ut. Solen lyste och det regnade. När regnet slutade så låg sjön helt still och solen värmde. Det var riktigt skönt att gå omkring bland alla blommor och ta kort då. Härligt härligt! :) Nu börjar himlen klarna upp och jag ser inte så jätte många moln längre. :) Lovely!

Jag kan inte sluta att lyssna på Erik Hassles nya låt "Stay" den är såå bra! Och musik videon är riktigt bra också. :)







Bye bye///R<3

lite uppdate

Det har vart lite dålig uppdate från min sida. Och jag har inte någon bra ursäkt för det heller. Så, ja, sry. :/

I torsdags så sa jag att jag i fredags skulle, städa mitt rum, köra ner vatten till hästarna och måla. Men jag gjorde bara en av dom sakerna och det var att köra ner vatten till hästarna. Sen väntade jag på mat och sen red jag. Men men. Dock sa jag till min lillasyster att städa rummet. Så det kommer jag nog slippa. ^^ Hoppas jag iallafall.^^

Idag är det inget planerat. Det kanske blir en kort ridtur med ponnyn min. Sen så blir det väl till att slappa resten av dagen som vanligt. ;) ^^


Bye bye///R<3

Dålig uppdatering,sry



Inte för att vi brukar överdriva med bloggandet men endå, vi har ledigt och endå inte bloggat ;) Har tyvär inte hunnit i dag. Hela förmiddagen har gått åt till att förbereda inför morgondagens fest för mamma. Så jag har inte ridit i dag villket inte var tänkt heller. Men vi hade tänkt att ut och gå med alla hästarna så att de får röra på sig lite men som sagt, det hanns inte med. Vi tre åkte vi för att fira student! Mammas kusin tog nämligen studenten. Det var väldigt god mat, pastasallad, "vanlig sallad", frallor, pajer, frukter m.m, sådan mat passar mig :) Sedan åkte vi med moster hem, övningskörde en stund innan vi gav oss hem till dom och gjorde iordning en liten överraskning till mamma i morgon ;)Tiden bara flög iväg så vid 22 åt vi hemagjorda hamburgare! Älskar't!

Taggar redan för måndagens klassresa till GBG!!!!! :D

/ L i n a

Kort tur till skolan





Nu är det värkligen nära till sommarlov, det känns på hela humöret att snart är det ledighet som gäller ^^ Synd att vädret inte hade varit bättre då hade sommarlovet känts ännu närmare :)

I dag gick jag och syrran upp kl 8 för att hinna rida före skolan. Efter det fotade jag lite.Och sedan när jag var klar med allt var det fortfarandra kvar 1,5 timma innan jag skulle åka. Mamma skjutsade in oss. Så ja.... vi fikade i skolan, hade betygssamtal och sedan gjorde vi lite olika saker i undomenshus bla smakade på alkohol fria sider, viner mm.

Nu håller vi på och gör rabarber paj. MUMS!!!!<3

/ L i n a

Lediga dagen!



Hej! Egentliken har jag inget att blogga om men det är ju alltid kul att blogga ;)
I dag har jag varit hur slö som helst, har inte haft någon energi alls i dag. I morse red jag på åkern, mamma hjälpte mig och tillslut gick det riktgit bra :) Att sitta ner i traven  på en häst i högt tempo känns regält i magen haha ^^ Det är riktigt jobbigt :)
Sedan under dagen har jag hjälp mamma att häta stolar och bord, party tält och sedan sätt upp partytältet. Jag var ju inte direkt de nmest aktiva personen av oss me njag hjälpte iaf till;P
I morgon ska jag försöka att gå upp kl 8 och rida innan skolan. Men om vädret är piss ställer jag om klockan och sover sovmorgon ist, det får vi se i morgon :)

/ L i n a

Sveriges nationaldag

Ja, om ni kanske missat det så vet ni nu att det är sveriges nationaldag idag. :) Vilket betyder att vi är lediga! Gött. ;)

Gick på en snabb fotorunda förut. Blev la sådär nöjd. Men helt okej. :)




Bye bye///R<3

Så härligt!!!

Det är sååå härligt att det snart är sommarlov, eller, jag ska ju jobba dom tre första veckorna, men endå skönt att tjäna pengar! ^^

Idag har jag inte gjort så mycket. Kollar reprisen på "MTV movie awards 2012" gått och mött storasyster, släpt hästarna i en ny sommarhage, kollat tv, gosat med hundarna. Det var la typ det. Har bestält klänning också. Så den kommer la inom 2-6 dagar. Dom brukar vara ganska så snabba med det dära. :)

Ikväll blir det slappa framför tv:n. Sedan lägga sig tidigt och sova ut imorgon. Så gött!;)

Nu ska jag nog fortsätta att njuta utav att veta att jag är ledig imorgon. ;)

Bye bye///R<3

SOMMARLOV!



NEJ vi har inte haft skolavslutning än men sommarlovet är värkligen så HÄR nära! Vi kommer inte att ha någon riktig lektion nu för på torsdag börjar vi kl12 och ska fika och ha betygssamtal sedan ska vi gå ner till ungdomens hus och göra något där. På måndag är det klassresa och på onsdag är det skolavslutning!!!! WIHOO!!!! Det ska bli riktigt skönt med sommarlov nu faktiskt. Det senaste har man varit lite trött på skolan och har inte riktigt varit sådär taggad på att göra bra ifrån sig. Så ja, det ska bli skönt att få lite vila även om jag vet att många av er förkännar det bättre än jag X))

Vad har jag gjort i dag? Varit i skolan och inte gjort ett dugg från 10-12, sedan har jag ridit och pratat med hampus ^^ Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Äta snusklubbor för fulla muggar kanske ;)....

/ L i n a

När solen är framme så kommer kameran fram







Satte mig i hagen och tog kort på lilla ponnyn. Och när jag satt där så hör jag hur Ozzy kommer och vill gosa. Så vi sitter där i hagen och gosar lite. Han var väldigt gosig. När jag sprang ifrån honom för att ta kort så kom han springande mot mig. Så söt. Sen blev det lite kort på dom fina blommorna som finns överallt nu. Använde mig utav telezoomet. Måste skaffa mig ett macro snart. Men har inte hittat något för pentax...

Kommer nog mera kort ikväll. Kommer nog ta mig en till fotorunda idag. :)

Bye bye///R<3

God natt<3



Hej bloggläsare. Jag tänkte bara göra ett sista kvällsinlägg nu innan jag stänger av datorn utan att riktigt veta vad jag ska skriva.
Jag har funderat lite med det här hur jag ska dela upp bilder och vardagstext i de två bloggarna som jag bloggar på. Jag vill ju inte sluta lägga upp hästbilder och skriva om mina hästar bara för att jag bloggar på en hästblogg. Men samtitidigt vill jag ha något nytt att visa på den andra bloggen som jag inte visar här. Den här bloggen betyder mer för mig eftersom att jag har bloggat här i över två år men det är väldigt kul att ha börjat med något nytt. Ska jag vara ärlig så går den andra bloggen bättre just nu när det gäller besöksiffran vilket jag tycker är väldigt kul för min syster. Det är hon som har startat upp allt och det det är även hon som bloggar mest på den. Hm... vad tycker ni? Vad ska och inte ska jag visa på den här bloggen? Jag tar så klart för givet att ni kikar in på hästbloggen lika mycket som ni klickar in på den här^^

Nu i kväll har jag mest tagit det lugnt, mamma och syrran ville ut och gå så jag tränsade Trollan på grund av lathet XD Haha...

Nu ska jag kika runt lite på datorn innan jag stänger av och öppnar min bok en liten stund.

BTW, tänk att det bara är en vecka kvar i skolan!! På onsdag är det nationaldag=ledighet och på  fredag är vi förhoppningsvis också lediga om inte så har vi bara en timmes mattelektion. V 24 blir det klassresa och sedan en dag ledighet(förhoppningsvis) och sedan är det skolavslutning!!:O Ett helt skol år har snart gått och efter sommaren börjar vi 2:an på gymnasitet! Är inte det galet??

/ L i n a

Polka rullar










Haha så söööt! Synd att solen kom fram JUST som jag tog bilderna så att alla blev jätte ljusa "/



ÅÅå jag tycker att det bli så himla fina bilder på ängen som dom går på nu. Den är helt gul och fin. Det är inte lika tätt med blommor som det ser ut som men gult är det!:)

I dag tvingade jag mig upp i sängen före kl 10. Emilia skulle komma och rida. Vi red en sväng och efter det har jag hängt med gammlingarna på mammas jobb. haha ne men jag åt mat där, hade så tråkigt hemma. Nu är vi hemma iaf hemma.

Mer bilder ser ni på våran andra blogg.

/ L i n a


Regnig dag som denna



Hej! På grund av det somriga vädret har jag inte gjort så mycket i dag men jag har ut och gått, fikat hos kusin och sedan har jag hjälp min andra kusin att rida Lasse. Hon red bara två gånger fram och tillbaka till brevlådan eftersom att det bara regna och var så kallt. Efter det hade jag så himla tråkigt så jag tog på mir regnkläder och gummistövlar och gick sedan ut till hästarna för att fota. Vi tog nämligen hem dom i dag eftersom att det ska regna så mycket de kommande dagarna. Kan vara skönt att ha dom nära ett riktigt stall ifall det skulle regna fööör mycket :)
Bilder på dom lägger jag upp på andra bilden;)

/ L i n a

Förberedelser och musik

Jag och storasyster har städat hela övervåningen. Det ska vara kalas här kl 5 om jag inte har helt fel. Så det är lite att göra tills dess.

Tre låtar som jag inte kan sluta att lyssna på är:

1: Jennifer Lopez - Dance again ft. pitbull
2: Jennifer Lopez - I'm into you ft. lil wayne
3: Rita ora - R.I.P ft tinie tempah

Super bra! Love them! :)

Ska nog hoppa in i duschen snart, innan alla säger att dom också ska duscha. Kan vara smart att ha det gjort då. ;)

Vädret idag hade ju kunnat vara bättre. Vill ha tillbaka solen. Det behöver inte vara sådär jätte varmt, men jag vill inte frysa när jag går ut och bara se grått på hela himlen. Aja, det kommer nog snart tillbaka. Imorgon såg det ut att bli bättre väder iallafall. :D

Bye bye///R<3


Minnen <3


Våran söta hund flisan som vi endast fick lära känna i några månader. Hon var så söt, underbett som bara den och väldigt mager eftersom att hon hade fel på hjärtat. Åå jag minns när vi kom hem från bio, Shrek 3 med kusinen. Mamma och pappa kom och sa att flisan var jätte dålig och vi måste säga hej då nu. hela familjen ställde sig och grät och kramade om varandra. Men trots allt, jag är glad att jag fick lära känna den här hunden<3

champis, hästen som vi fick av morfar när vi var 2år. Med honom har vi minnen som jag aldrig kommer att glöma. Envis liten häst som  var så söt! vi kände varandra i 10år innan han fick fång... Även den dagen minns jag så sjukt bra, skrev till och med en novell om den stunden som jag har lagt upp på bloggen. Förstår ni vad jag menar när jag säger att Lasse påminner så mycket om honom? Jag tror det är dels därför som jag har fäst mig så mycket vid Lasse, han påminner så mycket om champis.
underbara lilla hästen<3

Fidji, mammas inåt tåade häst^^ Knorrade som en gris och var ett typiskt exempel av beskrivningen "tjurigt fux sto" Haha hon hade en så rolig personlighet:) Även hon blev sjuk pga hennes inåt tåade ben.

Det var alla bilder jag hade, är på mammas dator det är därför jag skriver om flisan, champis och fidji :)
Har gråtit mycket över dom här djuren, dom betyder så otroligt mycket för mig. Matilda har jag inte skrivit om här men hon är ingen man får glömma, hon betyder lika mycket för mig som med champis.
Puss på er!

/ L i n a


RSS 2.0