UPPDATERING



Det var ett tag sedan jag gjorde ett blogginlägg senast men det har inte hänt så mycket därimellan. Thelma, min mosters häst har kommit hem från sin fodervärd. 5sos album har släppts och som är sjukt bra btw! Som Rebecka nämnde i blogginlägget under så ska vi på deras konsert nästa år. Den är gången nöjde vi oss med sittplatser. visst, det var en väldigt häftig upplevelse att komma så nära som vi var på 1D konserten men att köa i 8 timmar och trängas så att man får panik.. kändes inte speciellt lockande. Inte den här gången i alla fall ^^ 
Jag har varit på Lidseberg och falsterbo också. Jag hade inte med mig kameran till falsterbo. Det var väldigt skönt att slippa bära på den faktiskt. Har förresten inte fotat alls mycket. Dagarna har flytit på med jobb och andra saker helt enkelt :)
Varit och sett Draktränaren 2 på bio också som jag rekomenderar, den var SÅ BRA! :) 
 
Hm..det var nog det jag har gjort, inget speciellt med andra ord :)
 
Förresten, den 22 juli, om tre dagar, har vi haft den här bloggen i 4 år- HURRA!!! Även om v kanske så småningom slutar skriva på den här bloggen tror jag att vi ALDRIG kommer att ta bort den. Den har betytt så mycket under alla dessa år. Det har varit på grund av den här som jag många gånger tagit med kameran och fotat bara för att ha "bilder till bloggen" Sen är det självklart kul att kolla tillbaks på alla gammla inlägg :) 

Ses!

/ L i n a

5 seconds of summer!

Vi ska gå på 5sos konsert i maj!!! Hur glad som helst! Blev lite miss där med biljetterna då vi båda två köpte biljetter.^^ Men det löste sig tillslut. Nu är man inte lika ledsen att 1D inte kommer nästa år. :)
  Just nu sitter jag i min storasysters lägenhet. Ska sova här och hålla katterna sällskap.^^ Sover själv i natt och imorgon kommer Elin och Lina med upp och sover. :)
 
Ska fortsätta kvällen med att kolla på Ondskan som går i 4:an. :)
 
Tänkte tipsa några låtar som jag inte kan sluta lyssna på för tillfället. :)
 
1. Fifth Harmony - Boss
2. Becky G - Shower
3. Plumb - Don't deserve you
 Enjoy! :)
Bye bye///R<3

Värme!

Äntligen så har värmen kommit. Det har varit väldigt varma dagar nu det senaste. I måndags så åskade det även ordentligt, var tvungen att springa ut när det var som värst med åskan och regnet och ta in Monne som stod själv ute. Vi hade skott en häst och hade inne Proxy som sällskap och eftersom vi bara har två boxar så fick Monne vara ute. Men kunde inte med att se han ute i spöregnet så sprang ut och ställde in honom i stallgången och torkade av honom. Vi har nämligen köpt en häst, Malus heter han och är 5 år. Tänkte göra ett inlägg om honom när jag tagit lite bättre bilder på honom. :) 
Efter att åskan hade dragit förbi så såg sjön väldigt varm ut så jag gick ner och tog det första doppet för i år. Det var jätte skönt, var nere i dag också och då stod termometern på 25+ grader! :D Det behövdes verkligen ett svalkande dopp en sådan här varm dag. I morse när solen låg på så var det 37 grader på baksidan vid solväggen. Det är en riktigt härlig sommar då man hellre är i skuggan än i solen. ;)
Bye bye///R<3

Master ♥

1985.05.22 - 2014.05.22
Det har nu gått mer än en månad sedan den absolut underbaraste hästen någonsin fick avsluta sitt liv här och beta vidare på de gröna ängarna. Under den senaste tiden så var Master inte bra alls. Vi vet inte vad det var med honom, men vi hade bestämt oss för att ta bort honom på en måndag. Torsdagen innan dess så gick jag upp i hagen och han gick runt i cirklar längst ner i hagen och ville varken äta sin mat eller ha godis. Han var helt borta. Mamma och pappa gick upp i hagen den kvällen och tog med honom ner till stallet och ringde veterinär. Det var klart att han inte skulle klara av natten ens. Han stod och gungade och pappa fick stå med honom. Jag, mamma och min lillasyster åkte iväg innan veterinären kom. Men pappa sa att när vi hade åkt så hörde han lommen från sjön och Master tittade då upp med öronen framåt och han sa att det var precis som om lommen sa hejdå till Master. Det kändes på ett sätt lätt att ta bort honom, han var inte bra och hade det bättre så. Men det var på samma sätt det absolut svåraste jag varit med om.
Vi köpte Master när jag var 6 år. När jag var liten så var jag rädd för hästar och är det till viss del fortfarande. Men Master har varit den ända hästen som jag har känt mig 100% säker med. Jag har kunnat lita på honom och känt mig trygg med honom. Vi har haft honom i 13 år och att inte få se honom gå i hagen känns fortfarande väldigt konstigt. Det känns som om han fortfarande finns någonstans, att han bara går i en annan hage och att man kommer att hitta honom och kunna ta med honom hem igen. När jag ser kort på honom så kan jag fortfarande känna honom. Det känns bra att man vet att han inte har ont längre utan går nu och betar på de gröna ängarna med andra hästar, så som Trollan och Matilda och har det bra.
Jag kommer att älska dig Master nu och för alltid. ♥
 
Bye bye///R<3

RSS 2.0