UT milen



Hej!
I Dag var jag med på Ut milen fast jag sprang bara 5 km och FY vad missnöjd jag är haha. Jag har inte tränat på flera månader och värmen var ju inte direkt till fördel men endå, jag vet att jag kan bättre! Hade ingen ork och det kändes som att jag bara gav upp i stället för att kämpa. Hade nästan 4min långsamare än vad jag hade på kretsloppet och då var endå den rundan en halv km längre. Jag hoppas det här blir en motivation till att börja träna igen! 

Nu har jag duschat av mig all smuts och svett,  plockade nämligen sten på åkern i eftermiddags. Fötter, armar, ansikte m.m var brun av jord haha, fy! Men nu så, nu känner jag mig fräsh igen^^

Nu står det grillning på schemat och i morgon blir det shopping på schemat yeeeey! :D
 
/ L i n a

Fotorunda

I fredags så åkte jag hem till Lina en sväng och vi gick på en fotorunda. Det var roligt att kunna gå och ta kort med någon annan. Blir att man är mer noggrann när man inte behöver känna att man ska stressa iväg för att hinna med dem andra som inte tar kort. :) Plus att vi bytte kamera en stund, roligt att få prova en annan kamera:)
 
Idag är det jätte varm ute! Så skönt att slippa behöva dra på sig massa kläder innan man ska gå ut. :)
Vi ska ikväll iväg på lite grillning hos en klasskompis, perfekt väder fört.;)
Lina som har tagit de här korten på skalbaggen. :)
Bye bye///R<3

Fototur

Den här bilden på skalbaggen har R tagit :)
 
Jag hade så tråkigt i eftermiddags så jag frågade R om hon ville följa med på en fotour vilket hon ville. KUL. Vi borde gå ut och fota oftare tillsammans, det är ju mycket roligare att fota med en kompis i stället för att gå runt själv. Har inte fotat så mycket det senaste så det var väldigt skönt att komma ut med kameran lite. 
Efter ett tag bytte vi kamera med varandra, det var kul att testa något nytt men lite jobbigt när man inte kan inställningarna helt hundra ;)

/ L i n a

Påsklov!

Äntligen är det påsklov, sista lovet innan studenten så man får passa på att vara ledig. ;)
Jag var dock hemma sjuk nästan hela veckan så det är inte så att jag behöver sova ut efter en tuff sista vecka, men det är skönt att kunna göra saker under dagen, det blir så väldigt tröttsamt att vara sjuk och sova hela tiden.^^
 
Igår så gick jag och mamma en promenad runt sjön och jag hade med mig min kamera, blev väl inga jätte bra kort. Det känns även lite jobbigt att behöva stanna hela tiden, hade ju velat vara kvar längre och ta kort men det blir inte att man gör det när man är ute och går med någon som inte har kamera med sig som bara måste stå och vänta. Så nästa gång så hade Lina kanske kunnat komma hit och vi hade kunnat gå runt sjön och ta kort. :) Eller någon annanstans också så klart. :)
 
Vi har även bestämt oss hur det blir med balen, vi tre ska gå tillsammans och vi ska kolla klänningar på måndag. Sedan så är även frisör fixad. Nu är det bara sminket som behöver fixas. :) Känns bra att ha kommit igång och kommer någon vart med balen, har velat fram och tillbaka en lång tid.^^
Bye bye///R<3

Rekommenderar...


Måste bara rekommendera de här borstarna som kallas "Ecotools". Just de här borstarna som jag har köpt har jag köpt i Ullared men jag vet att de finns i stort sett överralt på hemsidor som säljer smink ex. eleven.se. 
nu har ju inte jag så mycket att jämföra med men än så länge är de här de bästa borstarna som jag haft- De är mjuka och framförallt så tappar de inte "hår". Om ni undrar varför de ser lite blöta ut så är det för att jag just gjort rent dem. Har nämligen städat min sminkhylla i dag som var katastrof haha^^
 
Nu ska jag fortsätta att njuta över att det äntligen är påsklooooov! =D

/ L i n a

2014-04-02

Studenten närmar sig med stormsteg känns det som. Det är nästan bara två månader kvar!! Så fort vi började prata lite om studentdagen i skolan idag så blev jag jätte nervös, tänk då hur nervös jag kommer att vara den dagen! Sedan så måste balen planeras mer, det enda jag känner just nu över studenten är att det kommer bli dyrt, herregud. Kommer så klart bli roligt alltihop. :)
 
Lite låtar som jag idag på lektionen fastnade för och har inte kunnat sluta lyssna på är:
Nicki Minaj - Marilyn Monroe
Nicki Minaj - Gun Shot
Nicki Minaj - Beautiful Sinner
 
Enjoy! :) ;)
Dio och Didde! <3
Bye bye///R<3

RSS 2.0