Vår!

Helgen har då verkligen varit fantastisk! Vädret har varit på topp och det har varit varmt och skönt. Så härligt med värme och sol. Man blir på så bra humör och man orkar göra mer saker och man är ute hela tiden. :) Det får gärna hålla i sig nu ett tag fram. :)
 
Imorgon är det skola och jag orkar då inte. Den här veckan så har vi religions prov och det känns som om det är hundra nya ord man ska kunna...får börja plugga imorgon om jag ska ha en chans. Sedan så är det nästa vecka redovisning på svenskan, inför hela klassen och inte bara våran lilla klass. Det kommer bli jobbigt och jag kommer ha ångest över det fram tills det att jag gjort redovisningen och kan sätta mig på min plats igen. Sådant här förstör hela veckor för mig, kan inte slappna av, jag tänker på det hela tiden och är nervös inför det. Redovisningar har då aldrig varit min grej, blir bara så nervös att jag stammar, skakar och blir röd i andsiktet. Så jobbigt! Kommer bli skönt när den är över.
 
Igår så var jag och mamma ute på en promenad och jag bestämde mig för att ta med kameran och ta några kort. Det gör verkligen skillnad när man kommer till nya miljöer med kameran, det är så tråkigt att vara på samma plats hela tiden och fota. Så det var roligt att ha med kameran. :) Några hyfsade bilder blev det i alla fall. ;)
 
Dio poserade så fint för ett kort.^^ Så söt! :D
 
Bye bye///R<3

Det tog mig "bara" en vecka...



Haha det tog bara en vecka för mig att lägga in de kort som jag tog förra helgen. Skärpning;)
 
I dag har det varit VÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR! Så glad! Har suttit ute i solen nu på eftermiddagen och det har varit så skönt. Ett tag var det nästan jobbigt varmt (utan att klaga) Sol behövs deffenetivt oftare, tänk vilken skillnad det gör på humöret :D

I morgon är det skola men det känns inte så jobbigt faktiskt. Veckorna brukar bara flyga ivåg så förhoppningsvis är det helg snart igen. Dock har vi religionsprov på fredag och det ser jag inte framemot. 

/ L i n a

Mer bilder!



Jag fotade de här bildern i söndagsförmiddag och på eftermiddagen gick jag ut och fotade igen. Hade så tråkigt så jag tänkte att jag lika väl kunde ta med mig kameran och samtidigt få lite frisk luft. Frågade om mamma ville följa med för jag tänkte att hon också säkert ville ha frisk luft. Icke, det slutade med att vi åkte en liten sväng och jag fick gå ut själv och fota under tiden som mamma satt kvar i bilen och läste haha. Har dock inte lagt in bilderna i datorn än, det tar sin lilla tid ^^
Nu har vi lektion men jag hoppas att vi får sluta för dagen snart! ;)

/ L i n a

Blåsippa

 
Tycker alltid att det är så roligt att fota vårblommor så nu när blåsipporna har kommit var jag ju tvungen att fota dom =) Har sett på facebook at några redan har hittat vitsippor men här hemma har det inte ens kommit upp några blad. Dock brukar de väl i normala fall komma i Maj månad? Längtar tills de kommer i alla fall. Det är så fint när hela skogen är vit av vitsippor och de är väldigt roliga att fota tycker jag. Vårigt! 

/ L i n a

 
 
 
 
 





Lite för lite sömn



Åå i dag måste jag lägga mig i tid. Passade mina kusiner igår och sov även över. Kl 6 väckte min fyra åriga kusin mig och ville leka, då hade jag nog sovit max 3 timmar. Jag och Elin hade lovat barnvakt + hämtning under kvällen så under tiden som vi väntade åt vi god bakpotatis och såg totalt 3 filmer. Givetvis kommer jag inte ihåg vad någon av dom hette men det var komedi-romantiska filmer och alla filmer var sevärda. Spelar ju ingen roll att nämna när jag endå inte kommer ihåg vad dom heter haha. 
Det var i alla fall kul, trots sömnbrist. Hoppas jag får sova mer i natt ;)

/ L i n a

Soliga dagar!

Det har då allt varit riktigt härligt med de här soliga dagarna. Vill inte att det ska bli sämre väder i veckan. Men snö står tydligen på schemat...typiskt.
 
De senaste dagarna så har jag sovit hos min storasyster. Har varit väldigt mysigt. Har dock vaknat upp flertal gånger på nätterna av att en viss katt suttit och tuggat/"tvättat" mitt hår och lekt med min fläta.^^ Vi har kollat på film, ätit massa godis och skrattat. Har även kollat på en modern family, en serie jag definitivt ska fortsätta se på. Väldigt rolig. :) Fast ikväll blir det till att kolla ikapp massa youtube videor och PLL avsnitt 23 (tror jag) :D Har längtat hela veckan på att titta på PLL. Så spännande, bara två avsnitt kvar nu. :)
Lilla Dio för ett par dagar sedan, så söt! ^^
Bye bye///R<3

Torkat bär och lite gräs



Hahaha alltså jag orkar inte med den här insperationslösa människan (jag) Gick ut en sväng nyss för att fota lite och få frisk luft. Satte mig på huk och letade efter någon fin växt som gick att fota. Skrattar lite åt mig själv att jag inte kommer på något annat att fota än... OGRÄS! 
 
Nu ska jag åka iväg till mina kusiner som jag ska passa i kväll. Vi får se vad vi ska hitta på, förmodligen så blir det en film iaf =)

/ L i n a

This picture makes me happy ♥

Det här är en bild som alltid får mig att le för att 1. Poma ser så rolig ut och 2. Jag tycker att hela hunden utstrålar lycka och det gör mig glad. Minns att Poma gjorde ett utav sina "bulle ryck" och sprang runt som en tok på gräsmattan när vi nyss kommit hem från träskbränbollen^^

På tal om något HELT ANNAT! Såg catching fire igår med mamma. Fcik hem filmen i onsdags och har väntat länge på att visa henne den. Det som jag tycker är roligt är att jag och Elin alltid lyckas få henne att läsa och se de böcker/filmer som vi älskar. Det roligaste av allt är att mamma alltid värkar älska dom nästan lika mycket som mig och Elin även om det oftast är ungdomsfilmer/böcker hahaha. Det gör mig ganska förvånad eftersom att mamma alltid brukar förstöra filmerna genom att säga "eller hur" " men vad töntigt" ^^ 
Nästa gång ska hon få se vampire academy filmen ;);););)

/ L i n a

Hej...



Lite bilder från det pågående bygget av motorvägen. Det känns ganska märkligt att tänka att om bara några år kommer den här vägen finnas med på kartan och vi kommer bara ha som minne att det en gång i tiden låg skog där. Usch, jag tycker det är lite läskigt hur tiden förändras så snabbt för jag menar, den här skogen har alltid funnits för oss och nu plötsligt huggs den ner. Självklart tycker jag att det är lite spännande också men jag hade gärna sett vägen byggas på lite längre avstånd från huset..  Det går ju inte låta bli att fundera över hur det kommer bli när motorvägen är färdig. hmhmhmhm.....

Jag ska försöka att fota lite då och då för att se utvecklingen för bygget men det går ruskigt snabbt kan jag säga. Det kommer säga vipps så är vägen färdigbyggt ^^ 

/ L i n a



Onsdag



Hahah ursäkta för alla kattkort som jag har lagt upp nu det senaset, förstår om det blir tröttsamt. Just nu är jag inne i en "ta-kort-på-katterna-period" senast var det nog "häst period". Har faktiskt tänkt på det förrut, jag är alltid inne i en period där jag är helt fast i något sedan byter jag till något annat. När det gäller mat så är det alltid så. Jag äter samma sak ofta morgon och kväll tills jag tröttnar på det eller hittar något annat gott att äta. Minst för några årsedan  när det enda jag åt var knäckebröd och morötter. Hahha. Just nu är jag inne i någon period där jag äter mycket smörgås ^^ 
 
Hur som helst! I dag hade vi redovisning på samhäll. Var för en gång skull inte så nervös över redovisningen och det var skönt. Vi skulle presentera vår påhittade stat som vi jobbat med de senaste veckorna. Vet inte om själva innehållet var så bra men jag är faktist mest glad över att jag genomfört en redovisning, som alltid. Hatar redovisningar och känner alltid en enorm lättnad släppa från bröstet när det är överstökat =)

Nu ska jag gå och sova, god natt =)

/ L i n a
 

Vår!

Äntligen så har vi haft några riktiga vårdagar. Det var vackert väder i lördags, söndags och idag! Det är så skönt när man är ute och man känner hur solen värmer! :D
 
Idag så hade vi tur och fick jobba hemma med svenskan, så vi kom hem runt tre. :) Då hade man i alla fall några timmar kvar av solsken. Passade på att ta fram kameran en stund. Blev några helt okej bilder. :)
Imorgon är det redovisning på samhäll som gäller, redovisningar förstör hela ens dag...usch. Får hoppas att det går bra och att vi får det gjort snabbt.^^
Fick hem min skiva jag beställde i lördags, Lea Michele - Louder. Så nu har jag någoting nytt att lyssna på i bilen när jag åker själv. :) ;)
Bye bye///R<3

Vårtecken!!!

Vårtecken nr1: Tussilago, Vårtecken nr2: Tranorna som har börjat komma, såg 5st i dag (på två olika ställen)

10 Mars redan, OJ! I dag har jag värkligen kännt mig så opeppad i skolan som det bara går. Kände att jag bara ville strunta i allt och åka hem.
Det känns som om energin jag har när jag kommer till skolan försvinner så fort jag kliver innanför dörren. Det märks att det här är "slutspurten" och inte långt kvar till mållinjen. Jag vill jobba, tjäna pengar och ha roligt på samma gång. Det kan man ju få drömma om i alla fall.... ;)

Nu ska jag sätta mig framför tv:n och vänta på att farmen ska börja. Farmen, ett sånt där skitprogram som man inte vill fastna för men gör det endå ^^  HEJ DÅ


/ L i n a

Vårväder!!



Vad glad jag blev när jag vaknade i morses och insåg att SOLEN var främma, hur ofta händer det? Väldigt sällan. Om solen fortsätter att vara framme kommer säkert tussilagon fram snart och det är ju vårtecken om nått ;)

I dag har jag inte gjort mycket alls. Fikat på mammas jobb, tvättat bilen, mockat och målat naglarna haha. Ska snart ut till stallet igen och rida. Så ja det har varit en riktigt slapp dag och jag gillar't! 

/ L i n a
 

Tagga!

Man blir väldigt taggad inför studenten när man suttit och pratat om låtar till inspringet! Kan det inte vara student och sommar nu?? Hade varit skönt.^^ Kommer dock ha smått ångest dagen efter studenten. Ingen mer skola, jobb? högskola? Alla dem besluten måste man ju ta någon gång. Känns inte verkligt att vi snart har gått ur skolan. Det känns som om det var igår man var liten och tänkte att det var flera år innan man skulle gå ur skolan.^^
 
Veckan som kommer är inget speciell. Inget att se fram emot. Bara en vanlig skolvecka. Förr förra veckan hade vi studiedag att se fram emot och förra veckan så var det Gbg Horse Show. Veckan är lättare om man har någonting att se fram emot. :)
Gillar inte att blogga om jag inte har nya bilder. Men den här får duga för idag. ;) Lovar att det kommer nya bilder i veckan. :)
 
Bye bye///R<3

Vad det nu var jag skulle blogga om...



Varför är det alltid så att jag sätter mig framför datorn, vet precis vad jag ska blogga om men när jag loggar in och är redo att skriva.... har jag ingen aning om hur jag ska börja. Jag kan sitta och tänka ut en lång text som jag ska blogga om men i sista sekund ångrar jag mig och vet inte längre vad jag ska skriva. Typiskt!

I alla fall, det har varit en dryg skoldag i dag. Har inte haft någon ork och som vanligt är det för att jag inte sovit tillräkligt. Jag säger till mig själv att jag SKA lägga mig i tid men alltid är det någonting som jag fastnar för. I natt läste jag ett bra tag sedan råkade jag fasta vid youtube och Vine. MÅSTE skärpa mig men ack vad svårt det är ^^

/ L i n a

Göteborg horse show 2014



Hej! Årets bilder från gbg horse show! Som vanligt är det alltid lika kul att vara där och lika sorgligt när det är över. Tror ingen kan förstå vilken stämning (och spänning) det är innan man har varit där haha. Sen så är det ju så klart ett + om man är intresserad av hästar också men endå :)

Tror jag behöver ett nytt objektiv, tycker att bilderna blev bättre förra året. Om det inte är objektivet vet jag inte vad jag har gjort fel i år. Tycker knappt det var värt att ta med kameran, den var bara en börda om jag ska vara ärlig. Fast åandra sidan, hade jag inte tagit med den hade jag ångrat mig. Så är det alltid ;)

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Är trött och ska gå upp tidigt i morgon för att se vasaloppet (nörd) haha. god natt =)
 

/ L i n a
 
 

RSS 2.0