Ett litet kvällsinlägg

Tänkte skriva av mig lite såhär på kvällskvisten. Har kollat på bonde söker fru. Det programet är ju det bästa. Så pinsamt och underhållande. ^^ En del bönder gör ju värsta framstegen i att vara sociala.^^
Kollar just nu på "99 saker med Erik och Mackan." Underbart program. Dom är så roliga, har så roliga kommentarer på saker och ting.^^
 
Mitt höstlov har varit bra. För er som vill veta. Det är ju såklart inte över än. (Tack och lov!) ^^ Har slappat, shoppat (Har nu tre nya tröjor att använda), ätit massa onyttigheter. Ja, helt enkelt ett hitills bra lov.
Gud vad min fantasi flödar och detta inlägget kommer nog bli ett bra och intressant inlägg.^^
 
Man har varit trött väldigt tidigt på kvällen. Man brukar ju bli mer och mer pigg för varje kväll som går, men det har inte hänt än. Är fortfarande trött redan vid tio. Är väl kanske för att man har ändrat klockan. Kan man inte bara har sommartid hela tiden? Det hade ju vart så mycket enklare.
 
Imorgon kommer hela dagen gå åt till att förbereda och städa inför fredag. Alltid lika roligt att storstäda huset.^^
Aja, ska inte tråka ut er mera.^^
Bye bye///R<3

Nya sporrar ^^


Bild lånad från HÖÖKS
Dessa snygga sporrar fick jag av elin i födelsedagspresnt! Kollade faktist på dom för att de var snygga så jag är jätte nöjd :) Fick så kalrt ett par remmar också. Det är mycket rött för min del nu, tyvärr är det inte samma nyanser så det blir inte så snyggt att matcha men nu har jag rött schabrack, röda stigläder, röda sporrar, röd vinterjacka, röda benskydd och snart har jag röda ridbyxor haha. Jag tänker aldrig att matcha dessa samtidigt! (inte medvetet iaf) Tycker det är snyggt med matchning men inte om allt är i samma färg kanske, då ska det hälst vara två färgat :)
Fasen vad sugen jag blir på att ha hästblogg nu, då folk som tycker att det är intressant att läsa om hästar m.m kan läsa. :) TIPS på en hästblogg: http://tidenistallet.blogg.se/

Har nyss badat och haft det mysigt nu blir det världscups hoppning i eurosport :)

Ha det gött

/ L i n a

Försökte vara lite kreativ ^^



Tycker att armbandet är ursnyggt! :)

haha jag försökte att fota det här armbandet som jag fick utav mina kusiner men nja... Jag blev ganka nöjd förutom att ljuset inte kom helt rätt. Har ingen fungerande extra blixt eller något så jag var tvungen att försöka få ett så starkt naturligt ljus som möjligt och eftersom att min extra blixt som jag har har slut på batterier så var jag tvungen att hålla en pannlampa i luften under tiden som jag fotade med en hand ^^
Förutom armbandet har jag fått lotter och pengar. Men det kommer mer kan jag lova :)
Igår var jag på Leos lekland med kusinerna och det var väl kul. Jag blev trött efter en halvtimma medans småbarnen var fulla av energi ;) Det är faktiskt roligare där än vad man kan tro men personligen så tröttnar jag väldigt snabbt på att klättra och åka små rutschkanor medanns barnen kan hålla på tills de stupar i stort sett ^^

I dag ska jag bada badtunna! :) Men innan det ska jag rida, vi vill vänta lite tills mamma kommer hem med ett komande paket från hööks. Jag och elin bestämde oss nämligen för att välja ut varsin sak till varandra som vi ska ge som födelsedagspresent från hööks. Ingen av oss vet vad det är vi ska få så det ska bli intressant ;) Hoppas Elin blir nöjd med den present som jag har valt ut ;)

/ L i n a

Glad Halloween!

Hoppas att ni alla har en rolig och trevlig halloween! Själv kommer jag inte göra någonting speciellt. Bara vara hemma, fixa i stallet och ja. :)
 
Hittade nyss namnet på mina fobier, eller ja, två av dom iallafall, 1: emetofobi och 2: entomofobi. Så där är två av mina fobier med finare namn. Ni antecknar väl det här va? ^^
 
Btw, det bor en ekorre i träden i vår trädgård och igår så såg vi hur den hoppade ner från ett träd in i en buske och kom ut på anda sidan. Den var så gullig och helt plötsligt ser vi hur Ozzy (vår katt) kom smygandes. Vi fick panik och vi såg hur Ozzy kastade sig på ekorren. Ekorren hann in i busken och Ozzy hoppade efter och dom brottades där inne. Alla slängde sig ner för trapporna och kastade sig ut för att rädda den.
När vi kom dit så hade ekorren lyckats ta sig upp i trädet och Ozzy satt under. Vi bärde in Ozzy och han fick inte gå ut förens på kvällen sen.
Det är okej att han tar möss, men ekorrar, never att vi tänker tillåta det. Dom är ju så söta!
 
Jag tog några kort på den lilla sötnosen från badrumsfönstret. :) Dock har jag bara redigerat en bild och en bild jag fick på en fågel. Dock flög fåglen precis när jag klickade på knappen.^^
Bye bye///R<3

Blåsigt värre!

För det första så tänker jag säga "Grattttttttttis till mina små tvillingar som blivit 17 äntligen!!!". ;)
 
Idag så har det då allt varit en riktig blåsdag! Vaknade av att det lät ifrån vinden och min säng skakade.
Vi mockade idag och tog in hästarna igen kl halv ett. Dom fick stå inne i tre timmar innan vi släpte ut dom igen. Det blåste och snö/regnade som bara den. Hoppas att morgondagen blir bättre, för jag ska nämilgen in till stan imorgon. Nu ikväll så har jag färgat mitt hår. Är nöjd. Får se på det lite mer i morgon i dagljus. Det är brunt med lite rött i. :)
Har inte gjort så jätte mycket idag. Mockat, datan, mockat igen, datan, förgat håret, kollat på filmen "What to expect" rekomenderar er att se den, den var väldigt rolig. ;)
Bye bye///R<3

Happy birthday to myself!



Wii äntligen 17 år! Jag har ärligt tarlat inte tänkt så mycket på det men det är ju så klart endå kul hehe ;)
Har inte fått så mycket i dag, fyra lotter och jag vann 5kr, haha, nästan en förmögenhet :) Men det kommer mer den kommande veckan, vet redan vad jag ska få av mamma och pappa hihi.

I dag har jag varit uppe tidigt för att åka in till stan. Fick köra på vägen i dag, mamma satt brevid och var livrädd och jag själv var lite nervös men det gick ok, första gången lyckades jag köra väldigt nära diket hela tiden men på tillbakavägen gick det mycket bättre. Haha jag kommer aldrig att bli en super chafför, det kan jag säga redan nu;)
Har även gjort det mesta av stallet i dag och gjort pannacotta så nu är det inte så mycket mer att göra, ;P

:D

/ L i n a

Lite frost bilder.

Jag fotade en gammal bild i repris. Tycker nämligen att det blir väldigt fint att fota frostiga löv^^....


Dagens favorit bild som inte riktigt passar in till dom andra bilderna men det får gå endå ;)

Ååå jösses, i morgon ska jag gå upp 07:30 igen men inte för att fota utan för att åka och handla mat^^ Det känns bättre att vara i god tid och inte stressa i stället för att sova länge och sedan behöva stressa hela dagen. Vi har delat upp sysslorna, elin rider alla hästarna dvs fyra stycken och jag hjälper mamma och förmodligen får jag fixa en hel del i stallet också.
Alltså det är så irriterande för när man rider med andra, ja vilka som helst, då rider jag värkligen ur dåligt, om man enns kan kalla att jag rider. Sitter mest där och slappar lixom för att jag inte vågar göra någonting- rädd för att göra fel. Sammtidigt som det är då man vill visa att man kan. När jag rider själv, ja då är det helt annat, då rider jag värkligen och jobbar men då är det ju ingen som ser haha (men egentliken är inte det som är viktigast men det skulle ju vara kul att någongång få visa vad man går för).Så dum man kan vara men så är det :) Trollan behöver värkligen vara sysselsatt för att hon enns ska fundera på att jobba. Det funkar inte om jag ska sitta där och hoppas på att hon ska jobba av sig själv som jag gör när jag rider med andra. Sedan blir det lite så också att jag måste anpassa mig efter de andras tempo villket kankse inte heller blir det bästa sluresultatet.
Haha :)

Vad ska ni göra resten utav kvällen då? :)

/ L i n a

Godmorgon!

Vilken härlig dag! Solen skiner och frost ligger på marken.
Jag var uppe tidigt imorse. Tidigare än vad jag trodde. Jag skulle nämligen släppa ut hästarna kl 8. Så när jag kollade på kl så stog den på 8 så jag gick ut. Fåglarna kvittrade för fult, vackert. Efter att jag släppt ut hästarna så gick jag in och tog på mig lite varmare kläder och begav mig ner till sjön för att ta lite bilder. När kl närmade sig nio var jag inne igen. Gick upp och la mig i sängen igen och gick in på datorn och eftersom datan ställer om tiden autmatiskt så såg jag att kl inte alls var nio, utan den var åtta. Så ja, jag hade då gått upp kl 7 och inte kl 8.^^ Så kan det gå.
 
Idag ska jag nog rida en sväng. Håller mig nog till vägarna idag. Sen i eftermiddag ska jag färga mitt hår, det blir färgen "mörk mahogny" (Stavning?) Brun med en rödnyans i det. Får se hur det blir, spännande spännande. :)
 
Min söta lilla Monne blev nyfiken på vad jag höll på med.:)♥
 
Bye bye///R<3

Tidig morgon.



yeey, äntligen fick jag mitt tidiga morgon kort! Jag tvingade mamma att köra mig en liten bit så att jag kunde fota. Men jag var bara där och fotade i ca 10 minuter. Bilden blev kanske inte "wow" men...jag är nöjd :) Nu har jag ENDAST 1-2 kort kvar, vet nämligen inte om jag ska använda ett utav korten eller inte.

Nu blir det först stallet och rida min lilla häst, sedan in och städa tills i morgon. Egentliken är det ganska kul att städa för det blir ju så mycket trevligare efteråt men det är bara det att ta sig kragen och börja^^

Härlig morgon! :D

/ L i n a

Goo dag! :)



Ja som sagt, inte nog med att vi har haft SOL, så har dagen varit bra förutom att jag inte fick mina morgon kort :(

* Stält kl på 07:30 då var det bara mörkt och trisst. När kommer solen upp egentliken?
*Gick i stället upp 9:50 (för sent enligt mig)
* Gick ut och fixade stallet m.m 10:30, blev klar 12:30
* Åt middag
* Fotade
* Ut i stallet igen och begav oss till ridhuset
* Tillbaks 15:30
*Chillade ^^
*tvättade benskydd
*Städade mitt rum nogrant! (det var på tiden)
* Chill igen och mys med familj.:)

Nu har jag dock lite tråkgit haha ....
I morgon blir det mer städning och rida, sedan får vi väll se. Jag har ställt klockan åter igen tidigt. Alltså snart måste jag gå upp och fota men jag föreställer mig dimma och sol men vad sjutton, när jag ställt kloclan tidigt en ledig dag har det alltid varit mörkt och jätte trist. Ingenting som säger "tidig morgon" :/
Haha aja.... det får bli som det blir...

/ L i n a

Att äta med stil..


Ursäkta för dålig bildkvalité...

Haha så söta hästarna är när dom står och drar och sliter i de där hönäten^^ När jag satt och fotade dom så kom det en rad med bilar, fullproppade med folk. Jag trode första att det skulle vara kalas hos grannen men icke. De stannade hos oss och jag hade ingen aning om vilka de var XD Men det visade sig att det var gammla ägaren till vårat hus och hanns släckt. Kändes bara lite pinsamt att ha värsta gruppsammlingen på gården när man sitter i en hage full med skit ^^.........

I dag har jag greja i stallet och det tog sin lilla tid. Efter det så åkte jag med in i ridhhuset, men jag red tyvärr inte :) Nu är jag i alla fall inne och vet inte riktigt vad jag ska göra ;)

/ L i n a

Behöver jag nämna att vi har lov nu?

q


Jiihooo, lov lov lov! :D
På lovet ska jag fira kalas, yeees, äntligen 17;) Sedan hoppas jag att R kommer och rider. Sedan ska vi även på dop! Det är vad jag har inplanerat på lovet. Juste... jag måste fota morgonkort också därfär tänker jag plåga mig själv att gå upp halv åtta varje dag tills jag har fått mitt morgon kort FÖR DET SKA BLI TAGET ett fint kort under lovet, det är ett som är säkert ;) haha R, sa vi inte någonting om att vi skulle bli klara med alla kort tre veckor in på sommarlovet? ;)

I dag när vi red så såg vi två fina älgar som sprang på öppet fällt och åå vad dom är fina, önskar att jag hade haft kameran med mig. Det skulle ha blivit ett grymt "vild djur" kort :)

Aja.......Lycka att det är lov som sagt :)


/ L i n a

Så tråkigt!

Ja, vi har just nu svenska och vi har ingenting att göra. Eller okej, vi skulle jobba med historian, men det orkar jag inte. Dessutom så har vi inte hittat några frågor eller beskrivningar till det arbetet. Så ja, då får man helt enkelt titta igenom datorn istället. Dock har jag nu tittat igenom allt och nu har jag helt slut på saker att göra.
 
Idag är det en kort dag, som sagt. Denna lektionen och sen en lektion då vi kommer att köra lite olika lekar. Roligt roligt. ;) Utklädda skulle man vara idag. Jag har rött läppstift på mig. Det är ju iallafall lite annorlunda. :)
 
Får väl börja med historian utan frågor eller någonting. :)
Bye bye///R<3

Genast mycket bättre^^



Haha ja dagen kändes mycket bättre när vi fick veta att våran sista lektion var "hamma arbete" Så vi slapp den lektionen och även i morgon. Därför så fick vi göra hemma arbete p åbåda våra eftermiddags lektioner. Så alltså slutar vi runt 11 i morgon och jag vet att vi bara ska ha kul på sista bf lektioen innan vi går på LOOOV! :D Jag som just börjat känna att veckan börjar bli dryg slapp undan den kännslan haha:)
Jag ska försöka jobba lite hemma eller, jag måste jobba hemma! Så det ska jag göra men vill helst undvika att skriva på lovet, isf måste jag ha väldigt tråkigt för att det ska bli av ;)

GÖÖÖT snart LOOOV! :D

/ L i n a

Kan du se?

Vilken av dom här bilderna som är rätt?
 
1.
 
2.
 
Bye bye///R<3

2/5 klart!

Yes, 2 dagar av 5 är gjorda. Bara tre kvar tills lov!!! :) Ska bli så skön med en veckas lov nu alltså. Längtar! Btw, L, vi måste shoppa på lovet. ;)
 
Dagen idag har gått snabbt. Hade sovmorgon, gud vad jag älskar sovmorgon.^^ Sen en lektion, lunch och sist idrott. På idrotten så åkte vi skridskor. Väldigt roligt. Dock är jag inte alls bra på det men men.^^
 
Jag gick ut till bussen imorse. Med min tunga väska, sen upp till ishallen, ner till bussstationen. Sen har jag mockat idag också, så mina axlar är ganska så ömma kan man ju lungt säga. Får be någon massera mig sen.^^
 
Imorgon börjar vi 9:30. Lite sovmorgon kanske. Då har vi prov, sen efter det en snabb lunch, efter det föreläsning och sen ska vi prata med en annan klass om vår barndom. Låter väl roligt? Nej inte så. Efter det så har jag utvecklingssamtal. Rolig dag. Dock slutar vi 2 och jag är väl klar med utvecklingssamtalet vid 14:20. Så så farligt längre blev inte dagen.
 
Tog lite kort idag. Sjön låg alldeles stilla. Vattnet var verkligen som en spegel. Man kunde se varenda gren på träden speglas. När jag kom ner till sjön och skulle ta kort så upptäcker jag att jag inte har några batterin i. Det kanske man skulle kollat innan.-_- Så det var bara att traska upp igen. När jag gick ner igen så var sjön fortfarande blank, men inte alls lika klar. Den var smått suddig. Men men.
Jag har föresten 4 nya favorit låtar. ;)
 
1: The Script ft wil.i.am - Hall of fame
2: Taylor Swift ft The civil war - Safe and sound (From The Hunger Games)
3: Birdy - Just a game (From The Hunger Games)
4: Christina Aguilera - Your body
 
Enjoy! ;)
 
Bye bye///R<3

My day



Hej på er! Igår hade jag värkligen jätte tråkigt på kvällen när alla hade gått och lagt sig före 22!O.o Jag ville hitta på något, typ, ut och rida som en tok men eftersom att syrran inte orkade ville jag inte gå ut själv så jag fotade lite kassa bilder (5bilder totalt) Sedan satte jag på datorn och kollade på tv4play där hittade jag pokémon!^^ Haha jag kollade på det väldigt mycket när jag var mindre så jag kunde inte låta bli att kolla på de tre första avsnitten. En del saker var väldigt udda alltså som att Ach, huvudkaraktären bara var 10 år och skulle ut och resa själv? Och att han typ var i målbrottet och kom upp i falsett så fort han sa något, haha väldigt kul att se på ;)

I dag har jag tvättat mycket. Inte för att jag hade lust med det utan för att jag var så illa tvungen. Katterna har börjat använda min klädhög på golvet som kattlåda, inte okej! Sedan har jag ridit också, inte på min häst så klart utan på Virre.

/ L i n a

En vecka kvar!

Yes, bara en vecka kvar tills lovet. Låter väl bra eller? Det tycker då jag iallafall. ;)
 
Okej, ser nu att solen är framme! Lovely. ;) Det har annars regnat hela dagen typ. Eller för det mesta iallafall.
Idag har det vart en riktig latis dag. Jag har typ bara kollat på tv, datan, ätit lite godis. Snart kommer mamma och pappa hem med en räksmörgås till mig. Yummy in my tummy!
Har även tagit lite nya bilder idag. Dock kunde jag bara ta fyra st. Dock tog jag bara tre. För att jag fick ta mammas minneskort eftersom mitt sitter i min dator, som är i skolan. Smart! ^^
 
Första gången som jag har redigerat mina bilder i PS. Ganska så nöjd. Lite roligare och det känns lite proffsigare att redigera med PS. ;) Måste skaffa mig det. :)
 
Bye bye///R<3

Hejsan hejsan!

Okej förlåt L för att jag vart borta lite denna tiden. Men har som sagt inte min dator hemma. Eftersom jag inte gick till skolan igår och hade då min dator i skåpet. Smart. Så jag får vara uten min älskade dator i helgen. Just nu använder jag min storasysters dator. Hoppas att det är okej.
 
Idag har jag inte gjort så jätte mycket. Jag har dansat. Min lillasyster har köpt "just dance 4" så det är vad som hållt mig igång idag. Roligt roligt.^^
 
Inte så mycket mer att säga. Det är också väldigt tråkigt att jag inte har några nya bilder att visa eftersom jag inte har min dator. Men det får väl gå.
Åh! Hittade en bild på Dio, dagen då han kom hem till oss! Sååååå liten!!! ^^
 
Bye bye///R<3

Mer svartvita bilder från i sommras! :)



A vad jag älskar svartvita bilder (upptäckte det för ett tag sedan) Tyvärr får jag inte till de skarpa kontrasterna som jag vill ha i svartvita bilder, har ju tyvärr inte photoshop så jag får nöja mig med ett kasst gratis pogram men man lär sig av det också ;)

Alltså i dag håller min ögonlock på och dampar loss och rycker lite då och då, skit störande. I går var det nästan ännu värre för då skakade hela ögat och det gör det inte i dag som tur är. Hoppas att det slutar snart, det är väldigt irriterande ;)
Nu kör jag......
Dagens + och dagens -
+Godiset från igår har fortfarande inte tagit slut, det betyder att jag även kan äta godis i dag också!:D
+ Jag bloggar två gånger i dag, det är ju kul, eller hur?
+ Jag har ut och gått i dag, trots regn.
+Min träningsvärk är nästan borta, äntligen!
+ Min häst haltar inte lika mycket i dag som igår, alltid något..

- Det regnar ute och blött som attan=buttert
- Jag har inget att göra
- Min häst är halt, igen.
- Vi måste göra oss av med 1-2 hästar snarast eftersom att vi egentliken inte har plats för 6 hästar. MEN VEM/ VILKA ska bort och VART? :'(
- R är inte inne på datorn det är bara jag som är det.

Såååå det var det, puss och kram! :):)

/ L i n a


Tjaba tjena och hallå



Att jag alltid lyckas vara så fiffig med rubrikerna, hur lyckas jag? :D
Vad ska ni göra i dag då? Själv har jag ingen aning, vill inte göra någonting heller faktiskt. Har varit ute för det mesta än så länge och grejat i stallet, men nu sitter jag åter framför datorn.
Vart har alla tagit vägen eller ja, R var har du tagit vägen? Hehe, nu känns det så där tomt igen som att jag är den endå i hel värledn som har tråkigt och kankse möjligen syrran också som tydligen har feber :/ Att alla ska vara sjuka hit och dit, förstår inte, när ska jag bli smittat? Inte för att jag vill bli smittad..... men det är ganska troligt att jag blir det!O.o Vi får väl se... det är bara en vecka kvar tills det är höst lov OMG!
Det känns som att det var nyss som jag räknade ner från åtta veckor men nu har 7/8 redan passerat, jösses! :)

Aja, nu ska jag fortsätta att chilla, haha, byebey.


/ L i n a

Love you friday<3



Å du underbara fredag!(men endast efter skolan hehe)
I dag äntligen har vi bokat biljetter till sista twilight filmen- breaking dawn part II ! Haha alltså, jag är inget "fan" av dessa filmer men endå måste man bara se dom och framför allt på bio, hehe. Så det har gjort den här fredagen lite bättre, annars har den bara varit tråkig i stort sett. Bara massa mer arbeten som ska påbörjas som jag bara blir trött utav -_- Som tur är så har annars den här veckan värkligen gått skit snabbt! På måndagen tänker man "åå nej inte måndag" men sedan vips, oj redan fredag ^^

Föresten! I dag har jag provsmakat två olika sortes smaker från marabou, en smak var med rostad majs i och den var faktiskt jätte god tycker jag!^^ Sedan provade jag apelsin krokant, var så länge sen som jag åt den så var bara tvungen att smaka på den med och den var... helt ok, men den första smaken var godare :)

Ok nu ska jag bara slappa, mamma var snäll och tog hand om mina stalluppgifter i dag, gött^^

/ L i n a

Snart fredag!

Imorgon är det fredag! Så härligt. Veckan har dock gått väldigt snabbt. Vilket alltid är skönt. :)
 
Idag blev jag äntligen klar med alla inlämningar! Känns väldigt skönt att ha det avklarat iallafall. :)
Dock insåg vi att vi hade gjort lite fel på ena engelska inlämningen. Man skulle tydligen gå efter en viss beskrivning. Vilket vi inte hade gjort. Men det får väl bli bra. Vi har iallafall gjort den. ;)
 
Imorgon blir det till att gå upp tidigt igen. Man är väldigt bortskämd med sovmorgonar. Att bara ha två gånger att gå upp tidigt i veckan är jobbigt nog. Tänk då när man gick upp så tidigt 5 ggr i veckan. Hur orkade man liksom?
Ne, nu ska jag gå och lägga mig och kolla på vänner och hoppas att min magvärk går över tills imorgon. :)
Eftersom jag inte har min egna dator så får ni en av mina favorit bilder på vännergänget. ;)
 
Byebye///R<3

Ont i hela kroppen!

Ja, såhär dagen efter idrotten så är man som en mörbultaD klump, eller nåt.^^ Ont i hela kroppen. Värst är det i låren och armarna. Kan knappt sätta mig ner eller lyfta någoting tungt. Inte heller lyfta armarna över huvudet. Man går som en kratta eftersom man har så ont, och nerför är det svårast att gå.^^
 
Var tungen att gå ut till bussen idag. (Vilket jag även gjorde igår) Det regnade och blåste så jag kunde inte ta moppen. Så det var bara att börja traska. Så efter att ha gått till och från bussen idag så tänker jag inte ta ett steg till! Mina ben ska nu få vila sig.^^ Imorgon är det en lång dag i skolan. Vi har haft sovmorgon 2 ggr denna veckan. Igår hade vi ju bara idrott, så då sov jag till 8! Det var det bästa på hela veckan.^^ Hade även sovmogron idag eftersom vi flyttade upp en lektion. Så jag fick sova till 7 idag, gött! ;) Dock får jag gå upp som vanligt 5:15 imorgon. Men jag slipper iallafall gå till bussen. ;)
 
På tal om annat. Får smått panik här. Jag tänkte jag skulle göra filmsaken till engelskan. Men kan inte hitta några frågor eller någonting där det står vad jag ska göra eller skriva. Hur ska jag kunna skriva om jag inte vet vad eller vilken ordning eller nått. Lina logga in så jag kan fråga!! Får väl skicka ett sms eller nått dårå. Den ska vara inne och klar imorgon. O-maj-gad!!
Bye bye///R<3

Helt slut i kroppen...

Idrotten var såå jobbig. Hela min kropp är helt slut och benen vill bara vika sig under mig! ^^
Var på gymet idag. Mycket lyft och jobbiga saker. Det mesta jag lyfte/drog eller något sådant var nog 20 kilo. Men efter 8 olika stationer med lyft och sådant så blev man rätt slö i armarna.
Efter det så gick vi ut till gympahallen och gjorde övningar med benen. Typ gå på huk, grodhopp, utfallssteg, hoppa på ett ben osv. Så man är rätt slö efter detta passet.
Kan bara tänka mig hur det kommer vara imorgon. Ont och jobbigt att gå.^^
 
Imorgon är det kort dag. Så härligt. Kanske ska hem till Elin och Lina och rida om det går. :) Får prata mer om det ikväll med dom. ;)
 
Snart blir det mat, mumma. Dock är jag inte så hungrig. Och mumma kan jag kanske inte säga än, vet nämligen inte var det är för mat. Hoppas att det är någonting rikigt gott. Men känner på mig att bara för att jag sa "mumma" innan så kanske det blir någonting jag inte är så förtjust i. ^^
I denna gråa tillvaro och all kyla så får ni denna härliga bilden att titta på. ;)
 
Bye bye///R<3

God morgon!


En bild på Trollans nya grimma (var ju bara tvungen att visa)!

Hej! I dag börjar vi sent och har en enda lektion i dag, IDROTT! Hade hällre haft en vanlig dag med alla lektioner. Nu käns det som att man åker till skolan i onödan för vi slutar nämligen kl 14-_- Menmen, man är ju redig av sig och vill inte skrapa på sig någon prick eller något liknande haha^^
Fast innan idrotten ska vi äta kinamat, en perfekt kombination med idrott ;)

Jag är klar med allt så det är bara att vänta en timma innan det är dags att bege sig till bussen i ösregnet!

/ L i n a

Älskar Sverigeväder......



Wow, det var ju länge solen fick vara frame, två hela dagar? Och nu ska så klart det härliga vädret fortsätta att vara lika härligt-_-
Tycker så synd om hästarna som traskar runt i en jätte lerpöl utan att ha någon stans att ta vägen. Skit vad trött jag är på vädret. Nu när det börjar bli mörkare på kvällarna behöver vi ju SOOOL ^^ Hoppas att den hittar hit snart i alla fall! :)

I dag har vi bara haft en lektion, på denna lektion har vi planerat våran kommande idrotts lektion med små skolbarn. Jag tycker att vi fick till en riktigt lyckad lektion (den måste bara genomföras också) Nu har vi bara fyra lektioner kvar att planera. Haha, hoppas det går bra alltså, att vara ledare är inte riktigt min grej ^^ Vi får se hur det kommer att gå :)

Hej svejs ;)

/ L i n a


Nervös&orolig

Ja, jag känner mig en aning nervös och orolig inför denna vecka. Vet inte riktigt varför, eller jo, kan bero på alla inlämningar som vi har. Har ungefär två st kvar att göra och jag kommer ingen vart! Vill bara ha denna vecka gjord. Då har man lämnat in alla inlämningar och redovisat om min författare. Dock så har vi prov nästa vecka, men hellre ett prov än inlämingar. Fast ibland kan det vara bättre med inlämningar, men oftast prov. Eller, med prov så tänker man mer på sitt betyg. Om man lämnar in en inlämning så tänker man inte att den kommer att ha så stor betydelse på sitt betyg som ett prov har. Men vad vet jag.
Jag har gjort klart två av mina inlämningar, den om Jane Austen och den om min barndom. Nu har jag bara om hörselskadade och film recenssionen. Även historian har vi frågor till. Kan jag inte bara bli klar någongång? Det brukar inte vanligtvis gå såhär segt. Men att inte ha gjort eller haft läxor och inlämningar på lääääänge, så blir det svårt att komma igång igen.^^
 
Idag slutade vi tidigt, tidigare än vanligt. En timme tidigare för att vara exakt. Så vi hann med 11:10 bussen. Nice! ;)
Efter att jag kom hem så tog jag mig någonting att äta och kollade igenom datan. Sen en kort promenad med mamma och hundarna. Ska sen ikväll fixa hästarnas kvällsmat. Det tänkte jag att jag gör precis innan jag släpper in dom. Lat? Mjo.
 
Nu ska jag nog...kollar lite youtube videos. Tips om ni har tråkigt sök på några av dom youtubers jag följer. Dom är jätte roliga.
Okej här kommer en lista på alla dom jag följer på youtube. (Ingen speciel ordning)
 
1: Alfie Deyes - Pointlessblog
2: Marcus Butler - MarcusbutlerTV
3: Jack&Finn Harries - Jacksgap
4: Caspar Lee - Dicasp
5: Charlie McDonnell - Charlieissocoollike
6: Grace Helbig - Dailygrace
7: Dan Howell - Danisnotonfire
8: Connor Franta - Connorfranta
 
Så, det var dom. Det som är i tjockstil är deras youtube namn. :) Och ja, jag inser att mer än hälften av dom är brittiska killar. But they are the best. ;) Och man över på sin engelska. Så ju mer man kollar, ju bättre blir ens engelska. ;)
Bye bye///R<3

Söndags shopping, bara nödvändigheter^^



Hej på er! Jösses vad helgen har gått snabbt bara för att jag vakftiskt har gjort saker för ovanlighetens skull. Haha jag låter som en tråkmåns och det är jag nog men det hör inte hit ;)

I dag åkte jag till borås med de övriga + mormor hehe... Vi var nämligen ute efter vinterskor och jag hittade ett par med en gång som jag fastnade för. Nu funderar jag på varför jag inte gick ett varv i butiken för att se vad som fanns för jag höll mig nämligen bara till de närmaste meterna in i butiken och prövade typ två-tre olika  skor^^ De jag köpte var ett par svarta skor med regäla klack som var skön foder i. Dock käner jag att jag måste köpa mig ett par regäla kängor lite längre fram till vintern så att jag har någonting riktigt stabilt att gå i ;)
Sedan var det några som ville kika in i ekohallen så där kunde jag inte låta bli att köpa en grimma och grimskaft som var mörkblå och vinröd. Men från och med nu får det vara slut på hästsaker och jag ska bara köpa saker till mig själv. Samtidigt som jag längtar så enormt efter nya kläder käner jag att jag drar mig lite för det. Jag tycker själv att jag alltid kollar på så tråkiga kläder som koftor och olika linnen. Jag vill ha kläder som är min egen stil, problemet är att jag inte har någon stil.
Jag vill bara kasta ut alla mina kläder i garderoben och börja om på nytt, köpa massa nya kläder som jag trivs i och tycker är fint. De kläder som ligger i min garderob just nu är nästan bara skräp som jag mycket väl kan tänka mig att kasta ;)
Nej vet du vad R, vi får ta och åka in någon dag och shoppa som galningar så att vi framöver inte kan klaga på våra nuvarande kläder som vi så ofta gör haha X)

/ L i n a

Förberedd inför vintern

Yes, nu har jag det viktigaste! Vinterjacka och hm, ja mina gammla vinterskor. Hittade inga snygga fodrade skor, men jag hittade ett par som var sååå snygga. Dock var dom inte fodrade, men tog dom endå. Jag får helt enkelt använda mina gammla om det blir för kallt för dom. ;)
Väl inne i stan så hade jag inga pengar med mig och gud vad snygga kläder det fanns överallt! Fick nästan gå med stänga ögon. "Måste ha" behovet var ganska så stort  just då. Så Elin och Lina, vi måste åka in SNART!! Blir galen annars!^^
 
Annars idag har jag fixat stallet och ja, det var väl det.^^ Btw, det är bara 2 veckor kvar tills lov!! WOHO! ;)
Låttips: Taylor Swift - i knew you were trouble
 
Bye bye///R<3

Ullared eller Gekås?



Säger ni Ullared eller Gekås? Det riktiga namnet är ju så klart Gekås men jag har alltid sagt Ullared^^
Aja, vi var iaf i Ullared i dag och shoppade lite. Vi planerade det igår men i morses skulle det inte bli av men i eftermiddags blev det av i alla fall. Jag höll på att kvävas där inne av allt folk alltså! Jag missade att gå på de flesta ställena men det gör inte så mycket, vi ska dit om några veckor med mormor :)
Jag handlade följande:
Röda plaststigbyglar, för att de är mycket stabilare och röda köpte jag mest för skojskull men ska ta och köpa svarta vid ett senare tillfälle.
SportBh, rosa ^^
En ny väska, FINELY, min höll på att rammla i bitar, det var bara en tidsfråga ^^ Datorn fick precis plats men det gör inget, bara den får plats! Det är ju det viktigaste^^......
Nya vinterridvantar som var bruna med massa  (träns)bett på haha....
En chokladkaka
Lekerol

Ja det var nog allt.... Som sagt, jag ska shoppa mer om ett par veckor. Såg ett as fränt scabrak som var silver och blankt, haha, har alltid tyckt att såna schabrak är fula och har aldrig haft tanke på att skaffa ett men i dag när jag såg ett kände jag bara "vill ha" behov, så det får det bli nästa gång! :)

Nu är jag i alla fall hemma och trött som bara den. Just VÅRAN kö stod still och vi kom aldrig framåt medans alla andra köer gick i ett, så typsikt -_- Sedan gick vi och åt mat, hade knappt ätit på hela dagen så jag tog, om ni vill veta, spagetti och köttfärsås^^

Ha en bra Lördagskväll! ;)

/ L i n a

Min underbara lilla bebis!

Var ute och tog några kort på Dio. Tänkte vi skulle skicka lite nya kort på honom till uppfödaren. :)
Det är inte så jätte lätt. När man ber han att stanna, så lägger han sig oftast ner.^^ Inte riktigt vad man vill, men några bra kort blev det allt. ;)
Han är så söt så! Den lille token! ;)
 
Bye bye///R<3
 

Åh du ljuvliga fredag!

Fredag! Vi fick sluta tidigare idag också, eftersom vi kunde ta hem och jobba med engelskan istället. Alltid härligt att höra! ;)
När jag kom hem så bytte vi hage på hästarna, sen körde jag ner massa löv till eldhögen och sen gick jag in för jag ville inte riskera att bli sjuk igen. Får ta det lungt nu ett tag tycker jag.
I helgen så ska jag köpa vinterjacka och vinterskor. Får se om det blir lite kläder också. Hoppas det iallfall. ;)
 
Det var jätte kallt imorse! Jag frös om fötterna när jag väntade på bussen. Var inte smart nog att ta mina gammla vinterskor. Tänk hur kallt det kommer bli när vintern kommer. Fryser redan nu!
Bye bye///R<3

Inte stressa, det är ju FREDAG!!



Nu tänker jag inte stressa mig ut till stallet och känna "skönt att få det gjort" med stallarbetet, nu tänker jag ta det lugnt och gå ut när jag känner för't och det kommer vara efter mitt te har tagit slut ;) För det är ju som sagt fredag och då behöver man inte stressa till någonting ;) I dag vet jag inte om jag ska rida eller ej. Därimot hade jag tänkt klippa Trollan för just nu ser hon ut som en hårboll^^ Haha jag tycker att dte är jätte sött när dom är långhåriga men pälsen blir så tjock så de svettas så fort man gör någonting med dom, därför är det nödvändigt :)


Visar en bild som jag tog i morses, det blev inga bra bilder men den här får duga :)

/ L i n a 

Härligt väder och chill i skolan.



UNDERBART väder har det varit i dag! :D Solen har skinit och molnen har hållt sig borta, så himla skönt ;)
I dag började vi "skoldagen" med att fika hos våran lärare. Man skulle ju kunna tro att ingen vill fika hos sin lärare men i våran klass tycker vi att dte bara är kul^^ Först gick vi husesyn, fikade och sedan begav vi oss till museumet där det höll en utställning. Tråkigaste utställningen jag har sett men det var massa två åringar där som vi lekte med och det var kul, även om dom var lite blyga ;)

I eftermiddag har jag ridit och kämpat gärnet av mig på den där förbaskade Engelskan. Vi ska skriva mellan 2-5 papper om varsin författare som levde på 1900-talet och jag blev värkligen aldrig klar med sida nr två. Jag fyllde i och fyllde i men kom lixom aldrig framåt. Så nu är det en mening kvar tills jag hamnar på två sidor men nu skiter jag i det alltså, jag kom värkligen inte på något mer att skriva om. Jag menar, jag var tvungen att skriva att en av hanns böcker som handlade om djur, var väldigt hungriga och inte fick någon mat. Fast egentliken hör inte den biten riktigt till boken haha ^^ Eller.. på ett vis för de var väldigt olyckliga hos sin bonde ;)

Aja..... i morgon är det torsdag1! :)


/ L i n a

Lite frisk luft

Var ute på en liten fotorunda innan. Värdet är ju underbart! Så härligt! Tog bara en kort runda genom hagen och sen ner mot sjön och upp igen. Kände att det fick räcka för idag. Vill inte anstränga mig mer än nödvändigt.
Bye bye///R<3

Inte lätt



Nej hörni, det är värkligen inte lätt att ta kort på stjärnor! De i stan klagar på att det blir för ljust så att stjärnorna inte syns. Jag som bor på landet klagar på att det är för mörkt! ;) Men det är hur som helst väldigt kul att stå där i mörkret och vänta på de eviga 30 sekunderna som aldrig tar slut, mörkrädd som jag är och allt det där haha! Men en dag ska jag i alla fall lyckas med de här stjärnbilderna, så det så!

Annars har jag haft skit tråkigt sedan jag kom hem från skolan. Mest spenderat tiden med att glo på tv och datorn. Sedan fick jag för mig att baka havrekakor. Det smakade ok men de var så torra att de föll ihop när man bet i dom ha     ha     ha!

I morgon har vi btw någon timmes sovmorgon, gött!


/ L i n a

En tråkig dag men ska inte klaga haha.



Alltså vad var meningen med dagen i skolan egentligen? Vi började kl 10 och såg på "underbart är kort" innan vi begav oss till Aulan för att lyssna på en föreläsning i knappt en timma. Sedan slutade vi och tog 12:10 bussen hem.
SOFT DAG! Och i morgon ska vi fika hos läraren och sedan gå på utstälning. HAHA! Förmodligen kommer allt slappande i skolan ge efter ju närmare loven vi kommer men jag klagar inte så länge det varar. Dock har vi en del arbeten som ska lämnas in, två engelska arbeten, historia förhör, två bf inlämningar och ett bf prov. Så helt på latsidan är vi inte även om man kan tro det ^^

I dag blir det ingen ridning. Vi vågar inte rida varsom helst nu när det är i början av älgjackten så hästarna får vila i dag helt enkelt. Men jag måste endå gå ut och göra min del i stallet. Oftast brukar jag bli helt slut efter stallarbetet och det klagar jag inte över eftersom att det är den enda dagliga "motion" jag gör (om det inte räknas att kuta ner till bussen nästan en km ) haha;)

Btw, R, du är dålig på att svara på sms!

:)

/ L i n a

Kan den inte bara ge sig

Feber alltså! Jag vill inte missa mer av skolan. Jag vet inte hur det kommer bli med orgenteringen. Varför nu, det är som mest att göra nu typ. Alla andra veckor har varit lunga och inte haft några uppgifter eller så, men när jag är hemma från skolan, då ska det komma massa uppgifter och saker. Suck!
 
Min dator vägrade att ladda iförrgår kväll. Idag testade jag att ta ut batteriet och sätta i det igen och det funkade. Så nu kan jag använda den igen. Puuhh!
Hoppas bara att jag blir av med den här febern snart.
Bye bye///R<3

Direkt från skolan.


 
Sitter just nu i skolsalen och jobbar med hörselnedsättning och jag PALLAR INTE det här arbetet. Jag är värkligen nojig när det kommer till min hörsel och syn. Ni anar inte hur många gånger jag har inbillat mig att jag har ögonsjukdom eller fått nedsatt hörsel. Det sitter värkligen psykiskt och därför är det svårt för mig att läsa om alla sjukdomar som kan orskaka hörselnedsättning. Först hade jag synnedsättning men den klarade jag abbsolut inte av att läsa om därför var jag tvungen att byta.
Det här abetet ska vara stort också och skrivas utförligt och mycket. Typiskt.
Sedan sitter det en viss person bredvid mig som låter så här varannan sekund "hosthost host hosthost host" Det stör mig så inni bomben och det värsta är att man inte får bli arg heller^^

Annars är dagen bra för vi slutar nämligen, som vanligt, 11:45 i dag. I morgon slutar vi kl 12 eftersom att vi gjorde idrotten förra veckan och vissa inte.

Ha det gött och R, friskna till nu! Förstår inte varför du ska gå och bli sjuk en gång till! Det räcker med en gång ;)

/ L i n a

Otto




Innan så blev jag sugen på att gå en fotopromenad när solen var frame. Elin följde med med Otto så det blev i stort sett bara bilder på honom haha :) Givetvis gick solen i moln när jag skulle börja fota och SÅ KLART kom den tillbaks igen när vi var hemma-_-
Jag är i alla fall nöjd med en del bilder. Tycker att bakrunden passade bra med hanns färg ^^

/ L i n a

Filmprat m.m

 


I går var vi på bio som jag berättade igår. Filmen vi såg hette Loopers. Hört talas om den? Den var lite komplicerad så det är ganska svårt att förklara vad den handlade om men jag kan väll försöka lite kortfattat.
Loopers kallas de människor som är anstälda till att döda framtidens brottslingar. Alltså, framtidens människor skickar tillbaks människor för att röja undan kropparna. De använder sig alltså av tidsmaskiner.
Hur dom har kommit på den uppfinningen är tack vare en snubbe som har rest bakot i tiden och är alla loopers chef.
En dag går något snett för huvukaraktären Joe, när han är på plats och ska skjuta en brottsling upptäcker han att mitt framför honom är det han själv som sitter där och ska avrättas. Hans framtida jag lyckas fly och det är inte bra därför måste Joe hitta sitt framtida jag och döda honom.
Haha som ni hör är den ganska komplicerat men jag tycker faktiskt att den var bra! :)
__________________________

I dag har jag fotat lite. Först red Trollan på åkern och det gick super bra! ^^ Synd att man aldrig kan få bilder att visa, det är alltid jag som står bakom kameran och fotar alla andar hela tiden.
 Sedan följde jag med och fotade mamma och syrran när de red ;) Så jag har väl varit ute en del i dag i det fina vädret. I alla fall från 10 till halv två. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, förslag?

/ L i n a

Tråkiga bilder, tråkigt blogginlägg.



I dag ställde jag klockan på halv åtta för att ta morgon kort. Klockan sju kollade jag ut  och då var det helt mulet och tråkigt ute så det var bara att ställa om klockan. Tror ni inte att solen lyser när jag sedan vaknar två timmar senare?? Typiskt haha ...

I går hade jag fullt upp med att hjälpa till med att fixa inför mormors 60 års kalas, det blev jätte lyckat :)
I dag har jag haft fullt upp med att rida, äta rester hos mormor och plocka svamp haha ^^ Om lite mindre än en timma så ska jag åka på bio. Vet inte vad filmen heter men jag uppdaterar om det senare efter att vi sett filmen eller så skriver jag om den i morgon.

Har tyvärr inte hunnit ta så mycket kort. Varit ute en liten sväng innan men det blev inte mycket användbara kort tyvärr :/

Ha en bra lördagskväll hej då.


/ L i n a

Fredag och jag är ledig!

Halloj! Fredag idag! Så gött. Har inte gjort så mycket idag. Sov i soffan inatt eftersom min säng var upptagen. Myste lite med Dio imorse. Så gosig! ;)
 
Har bara slappat hela dagen. Kollat på tv, datan. Ja, så min dag har inte vart så intressant.
Gick ut förut för att ta kort. Tog ett kort och sen bestämde jag mig för att byta till mitt zoom. Och då dör batteriet. Super! Så roligt...not! Var ju bara att gå in igen. Så nu sitter jag här och myser med Didde. :)
Vad har ni gjort idag då? :)
 
Igår kollade jag på filmen "Stormbreaker" med min storasyster. Filmen är från 2006. Den var helt okej faktiskt. :)
Ikväll hoppas jag att det kommer någonting bra på tv. En riktigt bra film hoppas jag på. Imorgon kommer "kommissarie späck" den är såå rolig, måste se den imorgon! ;)
Bye bye///R<3

Åh du härliga långhelg!

Vi har en långhelg nu. Är nämligen lediga imorgon. Sååå jädra härligt!
 
Just nu har jag kollat på en liveshow en youtuber hade, väntar på att nästa ska ha sin. Love them!♥
Tänkte även att jag skulle öppna min påse med maltesers! Mumma. ;)
 
Hade uppsatsskrivning i SV idag. Det tog mig en timme att skriva klart. Vi kunde då ta en 10:10 buss hem. Lovin' it!
Höst! ♥
 
Bye bye///R<3

Stressig dag.

.


Ja dagen har allt varit lite stressig i dag, inte överdrivet stressig men..stressig. Haha jag hade så klart kunnat skippa tv:n och gått ut til lstallet med en gång men det gjorde jag så kalrt inte ^^
Jag hann i alla fall rida Trollan en liten sväng för första gången på ...jag vet inte när, flera veckor! Och det gick super bra! Eller jag ska inte överdriva men hon var så duktig så det var riktigt kul att rida :)
Halv fem skulle vi på en sån där kurs för körtillstånd så snart kan vi åka ut i traffiken kul!
Kursen avr i 3,5 timma lång me ndet gick helt okej att sitta och lyssna. Tills min mage började låta, pinsamt haha^^ Men som tur var så slutade vi strax efter :)
Nu har jag precis ätit goda frallor och druckit underbart te, snart dax att lägga sig. I morgon är det nämligen dax för uppsatsskrivning i SV :( Hoppas att det går bra.

Bjuder på några höstiga bilder ;) Lasse hade inte rymt ifall ni undrar. Jag släppte ut honom för att kunna ta lite vattenspegels-kort, det funkade inte så bra menmne.
Och sedan älskar jag när träden mitt i hagen får så fina färgade löv på hösten ^^

/ L i n a

Tjenare mannen!

Lite solsidan inspirerad rubrik. Ni vet väl att det börjar en ny säsong på söndag? Woho!! ;)
 
Idag har jag vart hemma. Har fortfarande lite feber. Dock kommer jag gå till skolan imorgon. Hoppas bara att det inte ger mig mer feber igen. Vi har bara 1.5 h lektion så det är ju inte så jätte länge.
 
Kollade på filmen "Tucker and Dale Vs Evil" idag. Skräck-komedi. Dock är den inte så läskig mer rolig. Ni måste bara se den. Handlar om två lantisar som har köpt en sommarstuga och ett gäng ungdomar som ska campa. Dom tror att lantisarna har tagit deras vän och ska döda henne men dom vill bara hjälpa henne. Och ja, massa missförstånd och blod. ^^ Men den är inte så hemsk. Skulle inte själv vilja kalla det skräck. Mer komedi. ;)
 
En låt som jag tycker ni bör lyssna på om ni nu inte redan hört den är, Petra Marklund - Händerna mot himlen
Händerna upp i luften.
Pannan mot baren, nu spränger vi taket.
Hamnar i  himlen, där änglarna gråter.
Stan är vaken, allt är förlåtet älskling!
Händerna upp i luften.
Petra Marklund - Händerna mot himlen
 
Bye bye///R<3
 

Ingen vidare Tisdag ^^



Alltså, den här dagen började inte speciellt bra.
Det började med att jag STRUNTADE i min regnkappa när jag skulle ta moppen till bussen. Halva vägen dit pajar syrrans moppe så jag åker vidare själv. Precis när jag kommer innom synhåll kommer bussen- jag har alltså också missat den. Så jag ringer efter Elin, hon svarar inte, ringer mamma, hon svarar inte. Så jag står där i regnet och vet inte vad jag ska göra. Tillslut får jag iaf tag i mamma och hon blir så klart vansinig på mig. Efter att ha kört hem moppen och sprungit in och byta till torra jeans kör mamma in oss till skolan endast 5min sen. Lektionen var helt okej. Film tittande och jobb.
Därefter var det en "god" lunch innan orgenteringen. Där tappade jag bort mig två gånger och hann bara tre stycken men jag klarade orgenterings delen endå, skönt. Tycker synd om alla andra i klassen som har varit "sjuka" i dag när idrotten var som måste göra orgenteringen i nästa vecka ist medans vi andra får vara lediga;) Det var seriöst fler personer som var "sjuka" idag än vad det var friska personer. (när jag skriver "sjuka" menar jag inte alla, en del var ju faktsikt sjuka men det var ca 2 st totalt )
 
ÅÅ vad jag är glad att den här dagen är över! Egentliken har den inte varit speciellt jobbig/tråkig det är bara en känsla som jag har just nu.

/ L i n a

Ge upp lixom.



Och vad är det som ska ge upp? Jo, VÄDRET! haha det suger värkligen att det ska regna, regna och ja.. regna.. Det kommer ju snart att bli översvämning om det inte håller upp snart!

I dag har det varit en kort men tråkig dag, R kan som vanligt inte göra som man säger och friskna till, irriterande.
På lektionen så besökte vi en klass, vad den nu heter, för elever med funktionsnedsätting och det var kul! Vi ska ha en lektion för dom så småning om. I min grupp ska vi ex pärla halspand, armband och ha kul ;) Hoppas att det blir lyckat.
I morgon ska vi ha det slutgiltiga testet i orgentering!:(:(  Varenda gång som vi har orgenterat det senaste så har det regnat och varit blött ute så att man har varit tvungen att klafsa runt i blöta skor. Kom just på att mina jumpaskor ligger inlindade i mina jumpabyxor i jumpaväskan;O Helt dygnsura förmodligen och jag vill inte tänka på hur de luktar just nu alltså X)
Aja,  "bara" tre dagar kvar på denna skolveckan :)


/ L i n a

Hemma ännu en dag.

Ja, jag har varit hemma från skolan idag också. Blir (sry L) antagligen hemma imorgon också. Men jag tror eller hoppas att jag kommer på onsdag. :)
Har kollat på film det mesta dom här två dagarna. Igår kväll såg jag på en "Bring it on" film som jag inte hade sett förut. Så nu har jag då sett 4 av dom filmerna. Vet inte hur många det finns. ^^ Sen kollade jag på "Easy A". Hade inte sett den förut och den var bra. Rekomenderar den. ;) Idag kollade jag på "Killers". Det är en komedi med  "Ashton Kutcher och Katherine Heigl" En riktigt bra film som man aldrig tröttnar på. ;)
Eftersom jag har brist på annat att göra så ska jag nog ta och kolla på ännu en film nu. Hoppas jag hittar en bra en. ;)
Lite kär i bilden. ^^
 
Bye bye///R<3

RSS 2.0