26 Oktober 2015

 



Hej.

Helt otroligt vad fort tiden går, jag kan inte säga det för ofta. Tiden går för fort. På tok för fort. Wow!

När bloggade jag senast? I början av sommaren, 6 juni för att vara exakt. Alltså mer än 4 månader sen sist! Jag fotar inte så mycket lägre,  inte mer än ridbilder. Så visst, jag fotar ju varje vecka men det är ingenting intressant att lägga upp. Varje vecka säger jag.. innan fotade jag varje dag, på allt och inget ;)

Hursom helst... I går fick jag och R för oss att åka ut på kvällen för att försöka fota månen (Jupp, har inte åkt ut för att fota sen någon enstaka gång i sommras så det var på tiden nu) Det brukar alltid vara R som glömmer halva sin uttrustning så när hon glömt sitt stativ ar ingen av oss förvån. Åker och hämtar det sen beger vi oss till stan och hittar en bro som överblickar över stan. Då märker jag mitt klantarsle att brickan som man sätter på kameran för att kunna sätta fast den på stativet är inte med.. Jahopp. Som tur var så hade bron ett brett räcke jag kunde sätta kameran på. Inte för att det spelade någn roll, när jag skulle börja fota upptäcker jag att kamerabatteriet blinkar. Jag som alltid är noga med att kolla batteriet innan jag åker i väg. Jaja... jag hann fota några urdåliga bilder i alla fall. De här blev de bästa ha-ha. 
 
Måste bara säga att det var väldigt skönt att skriva något i gen. Röra fingrarna flitigt över tangentbordet och forma vanliga ord. Ska inte äsga att jag kommer blogga oftare för förmodligen kommer jag inte det. Men jag hoppas det :)

Ha det bra.

/ L i n a
 

RSS 2.0