JAAAAAAA!

Sitter nu och skriver på den otroligt vackra datan som kom hem idag:) Gud vad skönt med en ordentlig skärm med normal storlek;) ÄLSKAR DENNA DATAN!!!<3

Hehe ja mer hade jag nog inte att säga men ni får lite låttips (bra att ha en regning dag liksom)

Bra låtar:

1:Bruno Mars - somewere in Brooklyn
2:Bruno Mars - talking to the moon
3: Taylor Swift - Jump then fall
4: September - mikrofonkåt
5: Jónsi - sticks & stones
6: Alice Hagenbrant - samson
7:Carrie Underwood - Before he cheats

Ja det var några bra ;) Lyssna på den understrukna. Bara gör det...helt underbar ;) Aja ska la dra mig till sängs nu...eller efter denna låten (den understukna)

--INGEN BILD-- (wow vilken nyhet) (NOT)
(Det bara cpar med bilderna dom blir felvända så skit it liksom)

Bye bye///R<3

Inne sammtidigt?

Lina om du ser detta just nu så ja...kommenter.
'
Idag:
Har jag inte gjort så mycket. Vart inne på datan och ja sovit med huvudet på bordet medans jag lyssnade lite på spotify sen la jag mig i mammas säng och små somnade i typ 20 minuter eller minder eller mer vet inte riktigt. Just nu har jag smått ont i magen :S hatar det. Men men. Snart eller för att vara mer specifik så ska jag duscha kl 7. Sen blåsa håret och sedan platta det;) Det vanliga när jg duschat om sagt. Borde ta en vecka utan någon plattning och hårblåsning så att mitt hår får "vila" lite. Tror det får bli på lovet ;)
Men men...nog pratat om mitt underbara hår :P
Ni ska nu få en liten lista på våra prov mm.

V.14
Hemmkunskaps inlämning(lägenheten)
Matteprov- algebra/ekvationer

V.15
NP-Engelska (eller?)
No prov- Kärnfysik
Musikprov- Klassisk musik
Spanska- rester

Sen kommer jag inte på så mycker mer, men det är säker någonting mer^^

Aja detta skulle bara bli ett litet snabbt inlägg så ja ;)

--INGEN BILD-- (Chokad...verkligen)

Bye bye///R<3

Förföjd



Förföljd
tjejen Robyn märker att det är något konstigt som händer den nya vikarien miss Denholm, hon får hot brev och läskiga paket.. Senare märker Robyn att miss Denholm inte alls värkar vara den hon utger sig för att vara, inte helt och fullt iaf.
Sen står det i boken så här:  Frågorna hoppas sig och själv slits Robyn mellan känslorna för den spårlöst försvunne Nick och den lojale trofaste Ben.

Bokens +
Alra första sidorna fångades man av ett inttresse att läsa vidare, späningen kom redan från början.
Det var aldrig självklara saker, slutet var ex helt oväntat.


Bokens-
Det var inte direkt några minus men ska ändå dra några, ganska obetydliga minus saker..Den riktade sig mot endast en händelse, alltså hela boken gick ut på det lixom, det var inte så mkt mellan händelserna.(hm..svårt att förklara)
Sen var den fasen för kort (153 s med stor text) men det är bara ett minimini minus^^
Ja och slutet var liiite B.


DEN rekomenderas iaf och får 5 av 5 bananas! :D


/ L i n a

Suck, så trött;/



Hello ewery one!
Haha jag har suttit och gäspat hela dagen och har bara längtat att det ska bli läggningsdags! (ja, jag få skylla mig själv at jag är trött)

Efter skolan åkte jag och mamma in till stan där vi handlade mat och present till en viss person ;P (lollo gissa)
I morgon far vi till lollo efter skolan och ska fira hennes 16 årsda :D Jag VET att vi kommr få god mat och jag skulle tro att vi kommer skratta en hel del, iaf om alla är på gott humör. Fredag är både bra ch dålig dag att vara med kompisar, ett minus ä att allaa brukar vara trötta efter skolveckan och inte ha den rätta humorn, det positiva är att det blir en bra star på helgen,ja om man inte är för trött vs.

Haha uasch..känner mig så stresad utan anledning. Det enda jag måste göra i kväll är att ta på chockla på några muffins till mamma, äta, ta in hästarna och..ja plugga. Men det tänker jag inte göra idag, orken/lusten finns lixom inte ^^

Nu ska jag göra ett inlägg om R:s utlästa bok ;)

/ L i n a

torsdag...snart,snart,snart är det fredag!

Jajemänsan det är det;)

Skolan:
Ja idrotten idag var faktist ganska så rolig, det roligaste var nog när jag...hehe...sköt upp bollen i taketXD SKILLS kallar man de gott folk;) Jaja man får la bjuda liite på sig själv ibland;)
Sen vet jag inte om jag L & E ska ha NP-engelska imorgon skulle gissa på det men men om inte så har jag ju min engelska bok att läsa ;) Så syslolös blir jag inte. Engelskan är rolig men ja liite mindre muntligt...har det typ VARJE lektion, men det är ju bra iallafall.

Fritid:
Imorgon är det FREDAG! Och då blir det tjejkväll hos Lo;) Ska la bli roligt roligt. Sen på lördag så ska jag på kalas hos min kära farbror som fyller år :) Kommer också att blir roligt. Mest för att jag får en chans att andvänd mitt ur gulliga vita linné, och nej inte ett vanligt linné utan ja ett linné att ha över mitt vanliga linné...(oj nu blev det många linnén...hehe) ja ni kanske inte fattar men shit the same. Så det blir ju roligt att få ha på mig det.
Sen så blir det väll bara att mocka skit och rida...as usual. (slänger in lite engelska som ni märker) Men ja det var la min helg. + Att jag ska sträck läsa min bok på lördag kväll/natt. Kommer få ligga uppe till kl 3-4. Men det är ju helg så ja SHIT THE SAME! Hehe ;)

Nog stunt pratat.

-----INGEN BILD---- :O (igen)

Bye bye///R<3

Räddaren i nöden

Känner mig liite som det just nu ;) Hehe min älskade (av många personer;)) storasyster förlät mig (Heter det förlät?) Aja, hon gav mig lösenordet till sin data, tack till tusen. Så jag hade lite att ta igen för dom här 3 dagarna. Hade mycke att läsa ;) Bra L att du håller bloggen uppe, jag kan förstå att du haft det tråkigt. Tycker också att det suger att ha bloggen själv. Hade nog inte stått ut i mer än två dagar utan någon som komenterade eller la in inlägg ;) Men du är stark du som höll ut...tills jag Räddaren i Nöden kom ;) Hehe nog med små prat.

Imorgon är det torsdag...om det endå kunde gå liiite fortare, men men. Ska inte klaga. Man har ju trots allt bara typ 3 månader kvar med under bara halvklassen (vist andra halvklassen är bra men våran ÄGER och jag ÄLSKAR min halvklass mest av allt;)) - Och NEJ A c1 äger inte...så du behöver inte komma med motsägelser^^
Aja. Tjejkväll på fredag också...roligt kommer det bli ;)

Aja får snart RYCK på detta liiilla tangentbord och dess tröga (en de tröga) knappar...men ska absolut inte klaga.

-INGEN BILD- :O

Bye bye///R<3

Känns tomt utan R! ;(


En bild från i dag då vi red^^

Ja det känns värkligen tomt att skriva själv och inte ha någon R som kommenterar:(Menmen jag får stå ut tills hon har tillgång  till data ;)

I dag hade jag och Elin med oss bakade kakor till skolan^^ De var ok=) Sedan spelade vi ju som alla  vet pingis^^ Det var faktiskt kul förutom att jag sög, haha^^

I morgon är det iaf torsdag. Veckan har gått segt som i S-E-G-T-! Men snart är det helg måste bara sova två nätter till för att det ska bli fredag, nice!

Nej orkar inte skriva mer, måste ju rätta hela text skiten så att ni kan se vad det står. (p.g.a det sega tangentbordet som hoppar över massa bokstäver-_-)

/ L i n a

Water for Elephants



Hm.. tja, undrar om denna filmen är bra =)  Skulle vilja se den faktiskt, tycker att den värkar vara ganska bra när jag såg på trailern.

Hursom helst, ha som vanligt inget att skriva^^ haha. Jaja jag borde la gå och lägga mig men har värkligen ingen lust!;P Måste vi börja skolan så tidigt? Faktiskt så tror jag att det hade känats till at börja en timma senare så att vi undomar får en timmas mer sömn. Skulle tro att många ungdomar inte är direkt sovsugna kl 21 på kvällen (då man behöver lägga sig typ) Hehe.

Asså, haha blir så irriterad på mamma, eller snarare frustrerad kanske, för vi har bett om att få åka till A6 eller nåt på lovet och handla nya kläder och vad får man för kommentar när man frågar snällt och fjäskigt "Ni har ju massa kläder!En hel garderob!" Asså haha VARGE gång man frågar. Man kan aldrig få nog med kläder eller? Jaja, ska la inte klaga, mycket roligare att klaga när man faktiskt är arg/frustrerad. Nu är jag bara.. hm ja..

/ L i n a

Dricker tee :)


Elin är fotografen! Tyckte att bilden blev så gullig^^

Usch, drack nyss upp den fjärde koppen tee så nu fick jag lite ont i magen. Kan beror ifs att jag har smakat på muffins. De blev..OK^^

Hade NP NO i dag och det gick SKIT! (slut snackat om det.)

Asså shiit är kl redan halv åtta! Käns som att jag inte har hunnit göra någoting förutom att ha ridit och bakat:S
Hade tänkt börja läsa boken som jag fick av Rebecka i dag men tror inte att jag orkar :S Den värkar faktiskt vara bra endast lite kort. Alltså det är inte så att jag är emot korta böcker men jag tycker att man lever sig in i boken och lär känna personerna i boken bättre när boken är lite tjockare =)

Jaha som vanligt kommer jag inte på något att skriva när jag börjat att skiva^^

Ha det gött ;)

/ L i n a 

Måndag (höhö bra rubrik)



Tjenare!!
Idag var syrra mi sjuk. Det kändes as konstigt att bara va två "det gämna talet" haha, i ä ju så ana vid "det udda talet" ^^

Har ridit i dag på Thelma. Väldigt skönt väder trots allt =) Kom in för typ 45 minuter sedan. Så ja.. nu vet jag inte vad jag ska göra "/ Hade tänkt att baka tills på onsdagme det sket sig när jag upptäckte att varenda kaka hade pakpulver i (något vi inte har)

Men ja det blev ett mycket kort inlägg. Tangentbordet seegar ihjäl mig -_-

/ L i n a

Varghonans klan



Varghonans klan handlar om en 14 årig tjej som heter Anaid. När hennes mamma försvinner spårlöst en dag börjar märkliga saker hända, hon förvandlas på alla sätt. Henne kropp börjar växa, håret börjar bli rött och hon kan dessutom förså och prata med djur. Av hennes gammel moster får hon reda på att hon är en häxa!
Anaid har besämt sig för att hämta till baks sin mamma, på vägen möter hon motgångar och mycket överraskningar.
(haha jo jag är väkligen bra på att föklara en boks innehåll XD ironi*)

Bokens +
Boken var lång så man hann lära känna huvudpersonen och vad det hela gick ut på. I slutet av boken var den ganska spänande och det förvandlades från att se ut att bli ett olyckligt slut till ett lyckligt slut ^^ (haha asså jag är så dålig på det här så kommer inte på något mer X) )

Bokens -
Jag tycker att boken var dryg. Det blev aldrig så att man bara ville läsa vidare förens de sista 60 s i boken (av360) Sen tycker jag att det var väldigt mycket fantasi, även om jag läser mycket fantasi böcker så var det på många ställen lite väl överdrivet. Ex, när hon började flyga eller när hon förvandlade sig till en delfin. Jag tycker nog att den borde ha passat mig ganska bra men det gjorde den helt enkelt inte.

Boken får 3 av 5 banas

R, hoppas du förstår, förklarar ju inte så bra men försökte :)

Fråga mig inte varför jag skriver det här 23:00 på en söndag och det är skoldag i morgon^^ Har helt enkelt ingen sovlust men ska försöka att sova snart =)

/ L i n a

Förvirrad

Ja det kan man säga att jag var. Imorse så vaknade jag oh kollade kl, men inte viste jag om den gick rätt eller fel. Skulle kolla mobilen så jag tog upp den men som en haltvål så slant den ur handen och landade på golvet ca 2 meter bort^^ Aja. Men kom senare på att min mamma eller lillasyster hade ställt fram kl till rätt tid (sommartid)
Lyssnar på radion och det kommer nu upp en härlig låt. Har ingenaning om vad en heter men jag har hört den förut. Aja om jag får reda på det så skriver jg det;)

Nu ska jag höja volymen på radion och städa mitt rum riktigt ordentligt. Jag blev sugen på att städa mitt rum igår, men då skulle jag ut och rida så det fick ju vänta. Men nu blev jag sådär städsugen. Härligt när man blir det. För då blir städningen rolig på ett sätt man vill liksom städa så nogrant som det bara går. Ne nu ska jag ta ut mitt städ humör på mitt rum ;)

Fin bild av ofc min storasyster (vill lägga upp MINA bilder, stora data kom tillbaka)(rimmde eller?)
Bye bye///R<3


lördagkväll och jag...gör ingenting

Ne precis. Jag gör ingenting...så BORING! Jag smsade L och frågade om msn men har inte fått ett svar än. Men jaja. Har mina storasysters lilla data och jag kan säga att jag gillar INTE dom små tangenterna men men vad gör man inte för att få vara på datan. Får stå ut till vi fått tillbaka våran stora data. Idag så har jag ridit och det gick sådär^^ men orkar inte knappa in allt med doma tangenterna. Ikväll ska jag sträck läsa min bok jag fick av L. Hoppas att läsa slut dom ca 260 sidorna som återstår ;) Jajemänsan det ska jag nog allt göra.

Orkar inte skriva mer så ja ;)

Bild från min storasyster (Har inte orkat ta kort, sen vill jag inte lägga in korten på hennes data vill ha den stora istället men men...får duga för tillfället;))
Bye bye///R<3

Earth hour



Ni har väll inte glömt?:) ( heter det earth hour??)
All electrisitet ska vara ner stängt 20:30-21:30 (eller hur var det?)
När jag och Elin kommit hem från kalaset släckte vi ner så mycket som möjligt. Sen någon timme senare kom mamma hem och förstörde allt^^ Men vi har iaf haft det nersläckt någon timma =)
kalaset var föresten...bra. Det var tips promenad, och sen en lite rolig grej då moster gjort en baouta stor grön groda på en kartong, man skulle måla läppstift på sin mun, ta på ögon bindel och försöka sätta munnen mitt i prick ^^ Fast jag var för tråkig så jag gjorde inte. Sen var det typ mat lagnings tävling^^ Good mat =)

(Glöm föresten inte att ställa fram klockan!)

Sitter nu fraför tv:n med knäcke bröd och tee. eller ja..jag åt/drack det nyss men nu är det slut.
Hade tänkt att läsa men känner ingen ork för det ;P

/ L i n a

normalt?

Hehe nja. Har la gjort det förr^^ Ja idag när kl var 10 så frågade jag mamma om vi skulle rida. Och hon sa ja men jag ska bara kolla en sak på data och jag tänker okej det kan inte ta så lång tid. Jag får så tråkigt så jag lägger mig på golvet (Av ren tristres) (stavning) så ligger jag där i dryga 20 minuter sen PANG så somnar jagXD Så när jag vaknar (på golvet) så är kl redan 11 så jag har sovit på golvet i typ 40 minuter. Jag var inte ens trött men jag bara somnade...och snarkade gjorde jag tydligen med. Men min arm var inte så skön när jag vaknade. Hade såå ont i den. (konstigt sen du sov på den) aja det var la skönt att sova lite. Inte första gången jag somnar på golvetXD Men men. Nu hinner jag inte skriva mer ska gå med mamma på en  promenad och hon har redan get sig iväg...-_- kan hon inte bara vänta när jag säger till henne...aja

Bye bye///R<3 

VÅÅR?!!



Hejsan !
Vet inte vad det är med mig O_o Aldrig någonsin har jag under min 14-15 åriga tid lagt mig kl 21:30 på en fredags kväll! Det värsta är att jag somnade på stört, helt slut typ. Har gjort det hela veckan. Det tigast la jag mig 20:50. haah helt sjukt. Vill inte lägga mig så tidigt men har värkligen vart super trött. Ett + är ju att jag har vart dubbelt så pigg på morgonen i stället^^
Aja.. Jag vaknde la före 08 i dag men tvingade mig själv till att somna om. Så jag vaknde och gick upp runt 08:45 (här har man koll på tiderna^^) Så direkt gick jag ut och tog lite kort. Såg för första gången i år myrorna!(första bilden) Är inte det ett BIG vårttecken!! (tyvär ska det ju snöa i mörn) Sen kom Kicki och vi red en sväng. Haha jag red i pyams X)  (hade så klart termosar och tjockjacka)
Det var så himla gött att koma in före 11 och vara klar med ridning + stallet =D
 Nu har jag -som Rebecka- Min skol-mjukiss-dress på mig^^

I kväll ska vi fira Några släcktmedlemar. Vi ska sitta ute ochgrilla! O_o usch :S Men det blir säckert kul trot allt :) Gäler att "tjocka" på sig bara så att man inte fryser ;)

/ L i n a

Vår, det är äntligen vår!

Jajemänsan det är det, och för att visa detta så ska ni få se lite bilder som jag tog idag;)
(Alldeles nyss)






SNYGG MIN! Kan inte säga säga att jag var så nöjd med något av korten...men men. Jag tog inte så em jag var inte så nogran när jag tog dom. Jag gick ut och tog lite slarv kort.
Marken var eller kändes som en frusen bulle...ja...bra förklarat Rebecka...-_- Men ni vet när man tar upp en bulle eller typ en lussebulle som legat  frysen så känner man på den så känner man att den är sådär frusen rakt igenom. Att när man tar isär den så är den så där vit inuti för att den är så frusen. Hoppas att ni fattar. Marken var iallfall jätte hård. Hehe aja, nu ska jag inte förvirra er med mer dåliga förklaringar^^
Bye bye///R<3

Morgonpigg jajemänsan

Ja, detta har varit en populär rubrik på senaste tiden. Men jag måste bara säga att jag idag var riktigt morgonpigg. Gick och la mig runt tio i går och kollade på film med min storasyster. Filmen hete "The breakfast club." Min favorit film numera;) Den är från 80-talet ;) Sen så när filmen var slut och min storasyster hade somnat så satte jag på filmen igen och somnade efter ett tag. Sen så vaknade jag kl 05:30 och satte på radion och somnade om. Sen vaknade jag kl 06:45 och kunde inte somna om så kl 07:10 så gick jag upp och satte på mig min vackra klass tröja och mjukisbyxor ;) Och gick ut och släppte ut hästarna. Så jag smög ner så att mamma inte skulle vakna och sen när jag går ut så ser jag att mamma redan var vaken...-_- så det var ju ingen ide med att smyga längre^^

Så nu sitter jag här och har precis kollar klart på den underbara "Dr. Mugg" ^^ Den var på tv:n när jag slog på den så jag var ju bara tvungen att kolla :P

Jaja, nu ska jag inte tråka ut er mera ;)

En bild på min katt, som min storasyster har tagit:)
Bye bye///R<3

L-E-R+L



TJA.
sitter här och slöar med Elin, Lovisa och Rebecka.
vi har typ.. mockat skit och latat oss i soffan. Haha alla är typ trötta och skrattar halv lamnt X)
Men de ska dra om ca 30 min :( Ne men det ska bli gött att bli av med dom:)
Så nu ska jag fortsätta att lata mig bredvid R. Elller ska vi dansa till Erik Saade? R gör iaf det.

HA en bra heeelg bananas!

/ L i n a

en dag närmare fredag!



Efter att vi slutat skoldagen skulle R följa med hem. Moster var snäll och skulle skjutsa hem oss eftersom hon endå vart i stan . Fast först följde vi med till stan en sväng. hon skulle göra något någon stans. haha. så jag R och E passade hampus på typ bebis avdelningen? haha alla bara glode på oss ^^
Aja. När vi kom hem åt vi pizza (hemmagjord) och sedan gick vi ut och tog kort i typ 5 min för sen tog batteriet slut. Efter det satte vi oss runt matbordet och käkade morötter och bara pratade, pratade,pratad,skrattade,skrattade,skrattade,pratade,skrattade.Ja  ni fattar.. Mycket prat och myckeeeet skratt!:D
Sedan när R lämnat oss tog vi en ridtur. Det var en väldigt slö ridtur haha^^


Nu ser jag framimot att det ska bli fredag + helg :D

/ L i n a

Onsdag aja



helllooooo!
Gurra är här. Eller nu är han inte det fö mamma ch Elin utoch går med honom.

Har det inte vart en ovanligt seg vecka? Det har baaara gått halva veckan men det känns om att det ska vara fredag i morgon:S Jag föredrar nog faktiskt när veckorna bara flyger i väg ^^

Dagen har la inte vart något sp. Fick goda muffins av lollo på morgonen. Det är något vi bestämde för flera veckorsedan, alltså att vi turas om att baka och bjuder varandra på onsdagar^^. Men eftersom att allt lyckas hamna i vägen på onsdagar och våran långrast så har vi inte hunit med så mycket bakande.

R, jag varnar dig igen 5:an är bäst och 4:an sämst så läääs på. Även om du inte vill för alllt kommer bli bra i bok 5!^^ aja.
haha.. ska vi starta bok blogg ist eller? Nä, skulle inte tro det ...^^

/ L i n a

Jag kämpar på som några få

Igentligen skulle rubirken bara va "Jag kämpar på" men jag tänkte att ett rim kanske piggade up det lite;)

Så ja jag har inte skrivit på ett tag men det är bara för att jag inte haft tillgång till data. Våran är det nämligen något fel på. Så just nu skriver jag på min storasysters lilla data;)

Denna veckan har gått...lite havsegt. kändes som om det var onsdag i tisdags och det kändes som om det är torsdag i dag fastän det bara är onsdag. För att sammanfatta det...så är jag en dag före;P Men imorgon är det ju torsdag och det menas med en dag närmare FREDAG! Älskar fredagar. Men får inse att det är onsdag och njuta av denna dagen så mycket som det går.

Nä nu ska jag inte babla på om vilken dag det är och inte är^^

Hade igentligen inte så mycket att säga. Så nu ska jag gå och göra matte läxan (känner mig så duktig) sen får vi se om jag hinner med spanska läxan...den kan jag ju alltid trycka in i huvudet i skolan på no:n eller på rasten. ;)

En väldigt fin bild tagen av min storasyster;)
Bye bye///R<3

Tröjorna är här!


( bilderna blev så mörka, därför blev det den här färgen)

Ja.. som ALLA redan vet så är våra efterlängtade tröjor + mjukisbraller här. Moster kör upp dom i morgon. Hahah vi får tyvär inte plats md två stora kartonger i bussen ;) Alla vuxna personer som sett dom har bara skrattat. Mamma ba "är inte ni lite för små för sånt?" .. "vad är vi för små för mamma?" haha ja.. Det blir säckert bra, men hade gääärna sett en annan baksida och inte ett jäkla öl glas X)

Fick tillbaka min äälskade bok i dag =) + Så fick jag en bok av Rebecka, ska börja läsa den i kväll hade jag tänkt.
Hahaha vet inte hur det kom sig för Agch behövde något att läsa så jag föreslog att "törst" kanske skulle va något, så nu ska han alltså läsa den. Eller hur? ;) joo klart du  ska! Ska bli bli väldigt spännande att höra vad en kille tycker om den. Hitills vet jag bara tjejer som har läst den. Och jag har aldrig hört någon som tyckt att den vart dålig-tvärt om. Hm..jag har faktiskt ingen aning om vad agch kommer att tycka om den. Det är trots allt en mer tjej  bok.  Vi tjejer tycker iaf att den är  AS bra^^.

Nej nu ska jag lägga mig och läsa :)


/ L i n a

Häst bomb



Så UNDERBART väder det har vart i dag!
Jag gick upp från sängen 9:30, åt frukost, gick ut och mockade. Sedan tog jag med kameran och fotade. Det blev bara häst och hund kort . Haha jag har kommit på att det är väldigt kul att ta kort på hästarnas mular när dom äter. Jag låg på häst täcken och tog kort, mysigt^^ Sen vid 12 gick jag in och halv slöade lite innan lunch. För sedan bar det av till kusin kalas. Gustav fyller 1 år. GRATTIS Gurra!   Så nu var det ett årsedan 8C hade prao^^ Å det var så kul, önskar vi hade haft prao i 9:an också "/ Aja, där propade jag i mig massa kakor och tårta. Eller mäst kokos kakor ;P Juste, vi såg också dera ssöööta kose kalvar 3st. Så snuttiga asså^^
Aja, jag är nöjd med dagen :D

/ L i n a

Törst



Törst av: Richelle Mead

Boken handlar om Rose och Lissa. Dom har rymt från sin vampyrskola. Men efter två år på rymen hittar skolans beskyddare dom och för dom tillbaka. Man får följa hur dom kämpar med att klara av att komma tillbaka till skolan. Rose tränar för att bli Lissas beskyddare.

Boken var hur bra som helst. Kunde inte slita mig igår kväll när jag läste den;)

Bokens +

Det var en lång bok, så man kom in i den riktigt bra. Jag gillar författarens sätt att skriva på. (Orkar inte förklara) Sen så var det tempo i den. Det fanns liksom inte något onödigt pladder i den. Jag gillar den jätte mycket

Bokens -

Ja det fanns inte så mycket minus. Men ett par meningar fick jag läsa mer än två gånger för att få ihop. Dom såg nästan fel skrivna ut. Men efter ett tags klurande kom man på hur dom skulle em läsas. Fast det fanns nog två som inte riktigt lät rätt. men annars så fanns det inte så mycket mer.
-------------

Jag längtar redan lite efter den andra boken ;) Men eftersom jag får den imorgon så kommer det inte bli ett tempo i läsandet eftersom det är skolvecka och jag ligger sällan och läser på kvällarna då. Jag orkar inte läsa så länge då. Men det blir spännande och se vad som händer i resterande böcker :)

Denna boken får: 5/5 tummar upp

(Y)-(Y)-(Y)-(Y)-(Y)

Bye bye///R<3

Sprudlande glad

Jajemänsan det är jag;) ÄLSKA vädret eller? Har redan varit ute och tagit några snabba kort;) Blev ganska så nöjd faktist;) här kommer dom :)












Så det var dom;) Blir så glad när jag ser dom^^ Man blir så glad när man tatt massa fina kort;)

Och btw L så är jag nu på sida 215 så jag har bara 115 sidor kvar. Jag låg vaken tills kl halv2 och läste kunde inte slita mig men sen tog jag ett SVÅRT beslut och gick och la mig. Men jag läste då 118 sidor och har inte så mycket kvar. Den är såååå braaaaaaaa!!! Ge mig den andra sen ;)
Bye bye///R<3

har din häst överenergi? jo tack

Ja det kan man säga att han hade. Har vägrade stå still och var bara irriterande. Jag kan säga att jag blev glad av att komma iväg. Fast det gjorde det inte bättre med att min mamma ledde min lillasyster så jag kunde ju inte trava ifrån dom (Ifall ifall han skulle slita sig och hänga på liksom) Men då fick mamma idén att jag skulle rida lite i snön med honom så att han blev lite trött. Så att han fick arbeta lite extra. jaja

Hade la inget mer jag ville säga eller kom på. så det får bli lite nya bilder från...vad jag tror var förra helgen




Ja fina bilder va? Hehe gillar sooolen liite eller? Svar: Ja ;)
Bye bye///R<3

Hello!



Det kanske är dags att läga sig snart?:)
Har haft en bra kväll ialla fall. Jag och Elin har sett på film och dippat morötter och chips. haha gluffs så var det slut. 
haha omg såg att kl inte ens är nio XD så neeej jag ska inte lägga mig än på ett par timmar ;) Det är skönt att läga sig tidigt meen då känns det som att man slösar bort så många timmar av helgen. Man vill ju lixom att helgen ska vara så lång som möjligt =)

På måndag är det Np sv muntligt :( Det kommer inte att gå bra för mig. Börjar bli lite nervös över det nu. Så därför vill jag att helgen ska vara extra lång.

aja..

Ha det gött ;)


/ L i n a

Bli till film??



Vi kollade lite på internet (eller a igentligen sökte vi på "påle" ett vapen XD)  Så kom vi fram till en nyhets sida där de sa att boken skulle bli till film. (eller ja de disskuterade skådespelare blabla) COOLT i sådana fall! Men ska inte hoppas för mycket. I sådana fall kommer det la att ta flera år.  Eller också är det ryckten. Men läste det på flera sidor iaf. hoho

/ L i n a (Elin)

Plast band.



Här om dagen pratade vi om massa roliga minnen vi hade gjort när vi var små. Då kom plast band med in i samtalet. Jag och många fler gjorde gämt det! haha det var typ populärt. Så i dag var jag bara tvungen att ta fram de undanstopade banden och pröva. Tänk- jag kommer fortfarande ihåg hur man gör:) Så nu har jag jort ett par stycken så nu får det vara nog^^ Men kul att göra iaf :)

/ L i n a

Lördag och kl är 12:29



Tjaba, gjort i dag då?

Jag har vart ute och tagit kort =) Härligt att vara ute när solen är frame.
Sen har jag inte gjort så mycket mer. Inte lätt att underhålla sig själv asså. Kanske jag borde gömma boken för Elin när hon är på toa. Så kan hon underhålla mig istället. Det är inte kul att gå hemma på helgerna längre. Jag måste ut! Få vara lite social med kompisar! Lollo ska ju iaf ha "fest"/"kallas" snart :D (ja jag vet inte vad jag skulle kalla det. )
Tills dess får jag stå ut här hemma =)

HEJ svejs så länge

/ L i n a

Rihanna - S&M

Goooaste låten. Måste ni bara lyssna på ;)

Idag så ska jag nog rida. Jag kom på iden att jag kunde rida min lilla travare så kan ju min lillasyster få rida på min underbara sötsak;) (Mamma leder honom då såklart) Och så kan hunden också få komma ut på en promenad;)
Smart jag är eller? Jajemänsan ;)

Idag så ska jag nog även ta lite kort;) Har redan tagit två kort på fåglar. Jag behövde bara böja mig utanför fönstret så var det kirrat :P

Ne men jaa. Har inte så mycket mer att säga^^ Ha en fortsatt trevlig lördag;)

(Som ni nog alla vet så har jag icke tagit denna bild) ;)
Bye bye///R<3

En ny början


Bra bild, jag vet X)

Vet inte om ni har hört det men jag och Rebecka har börjat byta böcker med varandra :) Jag tycker att det är kul. För tillfärligt hade jag inget att läsa så det passade perfekt att byta böcker:) Vi har också bestämt att när vi läst ut en bok ska vi skriva på bloggen om vad vi tyckte om den:)

Så ja den här boken har alltså jag läst, En ny början ( tror att alla fattat det haha X)
Boken handlar om en tjej som heter Jenna, 15år. På grun av en hädelse tvingas hon av sin mamma att flytta till sin moster över sommaren för att tänka över det hon gjort och komma bort från stadslivet i London.
Där träffar hon så klart en kille, "Gabe" Och som det står skrivet på baksidan har han en mörk hemlighet. ( haha antar att ni redan har läst R: s inlägg om denna boken så nu skiter jag i att skriva mer ;)  )

Bokens +
Jag tycker att den var spänande. Bra meniningar. Bra handling. Inget var förutsägbart, allt kom ganska överraskande (fast inte allt).. Man ville aldrig sluta läsa! ( asså shit vad dålig jag är på det här! Vet inte vad jag kan skriva mer )

Bokens -
Den var för kort! Allt hände lixom för snabbt. Jag hade nog vellat att allt skulle dragits ut lite ^^
Ja och så det där jäkla slutet :'( lyckliga slut TACK!

Sen kan jag inte bestäma mig om jag skulle vilja läsa den igen eller inte.

Boken får 5 av 5 bananas!

/ L i n a

snowMAN

Jajemänsan ;) En snowMAN kommer här. Jag tänkte att L;s lilla snowwomen kanske skulle vilja ha en man...fast min är typ 100 ggr större än L;s så tror inte hennes snowwonem vill ha han. Men här är han iallafall ;)


Min lillasyster slängde in två snöbollar i bilden...-_-

Socker sööt eller hur? ;)

Hade igentligen inte så mycket mer att säga.

Kom på en sak igår efter idrotten. Eller ja, det jag kom på är väldigt uppenbart:P Men vi hade tempoboll på idrotten och jag är inte så intreserad av innebandy (Som var en av sakerna man fick göra) Så då går jag mest omkring och gör ingen nytta, mer än att stå ivägen. Och det är ju tråkigt att ha en sådan i sitt lag eller hur? Vi alla stör oss nog på dom personerna lite. Och då började jag att vara mer aktiv på idrotten och ja sagt och gjort det blev helt plötsligt liite roligare. Och mina underbara lagkamrater (Min halvklass;)) tyckte nog det var mycket bättre också :P
Ja det var la det jag ville ha sagt. Så om du är en sådan person. Snälla ta ditt förnuft till fånga och RÖR PÅ DIG! Hehe ;)

Ja just det ja en ny bra låt även albumet är bra ;)

Rihanna - S&M

Albumet - Loud

Lyssna och njut ;)

Ja det var la det ja ;) Nu ska jag. Ja inte göra så mycket. Lyssna på musik och små titta lite på min ÄLSKADE serie VÄNNER <3


KÄRLEK på hög nivå ;)
<3

Bye bye///R<3

Snow woman


Jäkligt snygg eller vad! ;)

Är det bara jag eller har denna fredag gått väldigt snabt? :)Skönt att det är helg (ja som vanligt)
Skolan har la inte vart super intrssant. Ganska softa lektioner där man inte gör något.

Ska någon hitta på något kul i helgen då?
Känns nästan som att man måste hitta på något som munttrar upp humöret. Jag menar SNÖ! vart kom den ifrån? Den borde ha gått bort nu tycker jag :)
Tja, det var allt jag hade att säga/visa ;)

/ L i n a

kalla mig tråkig, för det är jag!



Ja som sagt jag är tråkig. Tydligen drar Elin till skutt medans jag sitter hemma. HUR tråkigt är man inte då?? skäms faktiskt. Men asså, har ingen lust att sminka mig och fixa kl åtta på kvällen. Jag vet att jag antagligen kommer att ångra mig i morgon.. så hmm.. förlåt för min öö tråkighet haha..

Hursomhelst, jo jag undrar om det är någon som sökt sommar jobb? Det har jag gjort! :D jag behöver värkligen pengar och det skulle kännas bra att jobba till sig det =) Jag tog faktiskt barn och äldre i hökerum. Hökerum är den enda plats jag kan ta mig till. Skulle passat bra med moppe nu^^

Gött att missa matte och engelska i morgon :D tack vare det slipper jag att göra läxorna i dag^^

Sneeela kommentera (L)

/ L i n a

Go och glad som kexcoklad

Jajemänsan;) Det kan man la säga att jag är ;)

Imorgon är det fre..wait for it...DAG! Hehe den som kände igen det där "wait for it" ja ni fattar ju. Ni som inte gör det...kolla mer på tv xD

Ne men dagen idag har varit helt...görgo ;) Idrotten var rolig...jobbig men rolig ;) Sen efter idrotten så stack L & E. Så jag och Karin stack till villan. Vi gick in och satte oss med Annie. Och jag fick en sådär go stol. Mjuk och skön. Och sen kom Karin in med en glass och då blev jag sugen. Så jag drog fram en 20 lapp ur byxfickan (Gud den 20 lappen räddade mig;) ) Så köpte hon glass med melonsmak till mig (Karin alltså) Sen så skulle hon åkt hem men hon stannade kvar och höll mig sällskap ;) Snäll och go hon är :) Så tack Karin för detta:D Sen åkte jag hem. Och ja.
smsade L och skrev en sak sen när jag läste det till Sanna så kom jag på att det rimmadexD
Det stog
"Det känns skönt att tjocka sig med glass, efter ett långt idrottspass" Hehe bra eller hur? ;)

Ne nu ska jag faktist...kolla på tv :P

Vi gungar våra pipper hoho jaja....Vi gungar deras ungar hoho jaja ;) Kom på vem som sjöng den ni ;) Så får ni att klura på
Bye bye///R<3

Mini bildbomb!


( Såg nu att bilderna blev väldig mörk)

Hejsan!
Np NO i dag. Gick inte heelt åt skogen men ja. det kunde ha gått bättre. Slut pratat om det ^^

Efter skolan red jag med mamma och Elin. Härlig att äntlien känna värme från solen!
Sedan stack vi till lill kusin. Vi åt varma mackor där. MUMS var det! Haha, Hampus har blivit så stor nu! jag menar lixom inte på bredden utan i huvud taget. Bebisar växer så snabt att man inte hänger med. Han tjoade och höll på. haha tydligen så spelade han bara "apa" för att vi var där^^

Ska försöka lägga mig strax. Det var så underbart at lägga sig vid nio i går. Jag sov ut och var helt utvilad :)

BYE och god natt (L)

/ L i n a

Fullt upp men endå så....

...Bloggar jag ;) Hehe till alla er trogna följare (Ni vet vilka ni är) Hehe ja.

Idag hade vi NP-no och det gick...ja det gick som det gick helt enkelt. Ingen mer information tillgänligg om detta.
Har eller rättare sagt ska börja plugga på spanskan. *suck* Jag gillar inte spanska...men men.
Sitter nu och undrar om mamma kan läsa tankar. Hon är nämligen i stan och handlar mat så om hon kan det så köper hon en risifruti-XL till mig.

Har nu precis ringt mamma och nej hon kunde inte läsa mina tankar och mitt samtal med henne kom försent. Dom hade redan lämnat affären :/ Aja...jag klara mig fint endå ska ni se ;)

Har inte så mycket mer att säga så ja...plugga på små barn. Spanska läxförhör imorgon. Hoppas att jag klarar det ;)

Ni får för tillfället denna härliga bild ;) Och ja P.S Lina glöm inte boken och glöm inte heller fysikboken ;)
Bye bye///R<3

Tisdag 16:14

Så mycket är kl för er som undrade...eller ja så mycket var kl när jag skrev rubriken. Nu har det ju gått en hel minut;)

Dagen idag har varti helt okej faktist. Inte den jobbigaste dagen precis. Imorgon är det NP-Fysik...hur ska jag klara detta?

Nu hoppar vi över till en HELT annan sak. Varje natt nu sen i lördags så har det slått lock för mitt öra.
(Detta är då det öra som för er som vet, inte vart riktigt bra på senaste tiden)
Men det där locket jag hade i typ 2 veckor släppte veckan före höst lovet eller nej jullovet var det. Och nu så börjar det slå lock när jag sover på det örat. Och sen när jag typ vänder mig och så kan jag ha radion på. Så kan jag tänka "Men hade inte jag radion på?" Så vänder jag mig om så hör jag den.
Men när jag ligger med det "krånglande" örat så hör jag knappt någonting. Men sen på dan har jag inte det besväret...får be mamma kolla på det.
Eller åka inte till en vårdcentral eller nåt och be dom kolla till det.

Nu tar vi ett JÄTTE hopp i samtalsämnena. Ordet "INTE" asså man skriver fel på det heeela tiden. Det blir "ITNE" hela tiden. Jag menar när jag kollar efter stavfel i mina inlägg
(Vilket jag gör varje gång jag skrivit klart) Så är det oftast det "fel" man skrivit. *suck*

Aja ska inte störa erat pluggande längre (För jag hoppas att ni pluggar järnet nu!)
Så ni få ha en fortsatt pluggande dag ;)

Shnygg eller hur? Tror min storasyster...eller är nästan helt säker på att min storasyster gjort den;)
Bye bye///R<3

Vart håller alla hus i dag?:)



Ååh jag har massa bilder att visa på hästarna när jag spionerade på dmo igår! Kan ju tyvär inte visa mer än ett fåtal, anars sklle i ju tröttna ^^ Här är iaf två bilder på rollans mule. Jag älskar hästmular, så mjuka och gossiga ^^
Vad har ni gjort idag då? Vi har haft främat hela förmiddagen. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Vi red på åkern och jag travade med Trollan första gången sen hon var halt. Det gick faktiskt bra! Trode jag inte :)
I morgon är det skola. Längtar inte. Jag börjar bli orolig för våra klass tröjor som inte har kommit än, börjar värkligen tro på riktigt att beställnigen inte har kommit fram! :S  Kan bara vänta och se..

Nej jag vet att det låter väldigt tråkigt kanske men mååste bara gå och läsa i den nya boken nu. Den ha blivit riktigt spännande nu. Jag läste tll 03 i natt. Kunde inte slita mig från den men tillslut kände jag mig tvungen. Jag skulle ju upp ganska tidigt. 


HA DET BRAAO!
/ L i n a

23:07

Hej och god natt :) Ska inte gå och läga mig än men jag kan ju varken säga godmorgon eller godkväll lixom, så god natt fick det bli =)
Har faktiskt inte vart vid datorn förens nu, jag vet inte vad som hände, hade bara ingen lust att sitta vid datorn helt enkelt. Annars då? min dag har vart ok, vaknade IGEN kl 7 men gick upp 8. Fy vad trött jag blir. Här vill man ha sömn och sova ut men nej, pigg som en ärta är jag numera på helgerna. Och på skolveckorna är jag inte alls trött på kvällarna men så klart på morgonrna- helgerna tvärt om.
I förmidags har jag tagit häst kort. Jag hade inget att göra så jag gick ut och spionerade på hästarna, de viste så klart att jag var där och höll koll på mig ^^ Sen lagade jag och elin middag, efter middagen bakade vi silvia kaka. Sedan vid 4 gick vi en promenad med A. Härligt att röra på sig men jag var trött så det blev ingen jätte lång promenad direkt. MEN bättre än inget eller hur?
Har nu sett Pretty woman, eller ja, jag orkade inte se sista halvtimman av filmen men spelade ingen roll, har sett den förut. En gullig film tycker jag :)

Måste bara säga att jag faktiskt blev lite besviken att INGEN kommenterade mitt förslag inlägg, ville ju bara liva upp bloggen lite och att ni skulle komma med idéer men nej, tydligen har ingen några bra idéer. okej, en kommentar. (Förlåt att jag klagar)

Jag har märkt det senaste att jag klagar och gnäller mycket. Sen har jag säckert blivit tjurigare också, gillar det inte! Sen har jag tappat lite av pratlusten. Våren är värkligen välkommen just nu så att man blir upplivad.
Ja hoppas ni förstår :)

/ L i n a

Storstädning

Ja idag har jag varit väldigt flitig. Fast det gick på ca 2-3 timmar. Men det bästa var att min lillasyster redan hade gjort en liten städning. Hade tänkt göra en liten punktlista...ni vet ju hur gärna jag gör en sådan. För jag tänker inte tråka ut er med ett långt inlägg. Eller ni kanske sitter där och tänker "ja nu har någon skrivit någonting, då har jag någonting att göra för en stund" Eller så kanske ni har bråttom och ska iväg och tänker "Nej men gud det hinner jag inte läsa" Och om ni inte hinner så kan ni ju alltis läsa detta inlägg liite senare ;)

Så jag började med att fixa i min garderob, typ dammsuga golvet och mattan sen vek jag ihop dom käder som hade hamnat utanför på golvet i min garderob. (Opps liksom) efter det drog jag ut skrivbordet och dammsugade under det och slängde ALLA papper och gamla tuschpennor som inte användes och så torkade jag av skrivbordet. Sen tog jag under min lillasyster garderob och sängen. Sen under "Soffan" och efter det under tv-hyllan/bokhyllan. Sen fixade jag och dammade bokyllan. Och fixade så att alla min böcker står på översta hyllan tillsammans med mina vännersäsonger (Alla 10 st;)) sen fin fixade jag med att lägga tillbaka alla mattor på golvet och soffbordet. Sen tog jag ut alla soppåsar och slängde dom i soptunnan ute. (Det blev hela 3 st påsar med massa gammla teckningar) Och sen så ja, då var la det mesta avklarat. Nu sitter jag och väntar på att det ska bli middag. Är jätte hungrig.

Har inte så mycket mer att säga. Eller jag kan la sitta och prata om ingenting, onödiga saker liksom.

En ny bra låt ;)

Safura - Drip drop

Sen ja...jag kan säga att jag älskar reklamerna med  Judit & Judit ;) Dom är för goa. Hoppades att min lillasyster skulle ha med sig en kaka upp till mig nu när hon kom...men nej tyvärr så hade hon inte det. Fast det hade inte vart så troligt eftersom vi ska äta om si sådär 10 minuter eller mindre (Hoppas inte på mer än 10 minuter)
Så ja. Har inte gjort iordning stallet än heller...*suck* Tar la det ikväll typ kl 7 så är jag färdig med allt lagom till 8 så kan jag ta in hästarna då. Låter bra bra. Fast nej det gör det inte. Det är söndag idag. Det betyder att jag är bänkad framför tv:n kl 7 för mitt favvoprogram "PA" ;) Sen kl 8 är det "solsidan" sen direkt efter det "Time out". Och sen efter det kl 9 så är det "2 1/2 män" och ja efter det är det la "My name is Earl"

Så jag får la gå ut kl 6 så är jag klar lagom till "PA" ;)

Ne nu ska jag inte ta upp mer utav er tid ;) Ha en fortsatt trevlig söndag

Gillar denna bilden :)
Bye bye///R<3

Deprimerad av detta skitväder

Japp det blir man lungt sagt. Vill ha soooooool. Varför måste det vara mulet. Folk blir ju mer deprimerade kan inte solen bara hälsa på liite oftare.

Har ingen lust att göra någonting idag. Fast jag vill inte heller bara sitta och inte göra någonting. Gud vad trött man blir på detta. Våren kom och rädda oss.

Man kanske skulle fixa håret sminka sig och ta massa kort? Ja men det har jag heller inte så mycket lust med. Fast endå liite...*suck*

Ne får la sitta och dryga vid datan lite och sedan kanske gå ut till hästarna. Eller så kan man vara så dugtig att man tar fram Fysikboken och läser och antecknar lite. Ja det har jag faktist lust med nu. Eller kanske städa mitt rum riktigt grundlig. Herregud jag har faktist lust att städa mitt rum...städhumör har jag idag. Ja jag tror faktist att jag går och hjälper min lillasyster att städa och efter det så pluggar jag...


(BTW så är jag helt seriös med det jag sa nyss)
Bye bye///R<3

Böcker...I LOVE THEM

Japp. Min dag idag...satt jag i 6 timmar och läste slut min bok jag började på igår.
Hur bra som helst!

Förföljd

Miss Denholm, den nya vikarien, verkar vara förföljd och måste ständigt vara på sin vakt. Vem är det som vill Miss Denholm illa? Och är hon verkligen den hon utger sig för att vara? Frågorna hopar sig och själv slits Robyn(Tjej) mellan sina känslor för den spårlöst försvunne Nick och den trofaste Ben.

Denna boken är såååå bra ;)

När vi endå håller på så har jag två andra böcker också

Varghonansklan

När Anaids mamma en dag försvinner spårlöst börjar besynerliga saker hända: Anaids kläder blir allt trängre och hennes råttfärgade hår börjar att skifta i rött. När hon plötsligt också förstår vargarnas språk blir det tydligt: hon har magiska krafter! Hon anförtror sig åt sin gammelmoster och får veta något som förändrar allt- hennes mamma är en häxa! Och vad värre är:hon har gått över på det ondas sida. Anaid bestämmer sig för att leta rätt på sin mamma. Spåren leder till Sicilien-rakt in i kampen mellan ont och gott...

(Lina den ska du läsa säger jag bara. Du som börjat gilla fantasi)
(Säg bara till så får du låna den av mig. Vill verkligen dela denna fantastiska bok med någon;))


En ny början

När Jenna kommer till sin moster på landet får hon plötsligt distans till livet i London. Bästisen Mia verkar med ens svekfull och falsk och pojkvännern Jackson framstår som en riktgi fegis-särskilt i jämförelse med Gabe, den mystiske killen med den mörka hemligheten.

Gud detta är en ev mina favorit böcker, har läst den 2gånger.
Eftersom jag vet att ingen av er kommer att läsa den så skriver jag dom sista meningarna i boken här. Dom gör så att det tåras iögongen.

"Att älska Gabe har lärt mig mycket om livet. Att lära sig av sina misstag och leva med andra människorn misstag. När jag tittar mot natthimlen känner jag mig nära Gabriel. Ikväll känner jag mig extra nära honom eftersom jag vet att han- var han är i världen eller i himlen- tittar på Cassiopeia och tänker på mig. Vi är ju trots allt tvillingsjälar."

Gud nu blev jag allt lite tårögd. Så bra är den säger jag bara.
Dom här tre böckerna är då mina absoluta favortier. GUD VAD BRA DOM ÄR! Helt min stil i böcker säger jag bara. Jag gillar böcker som är -Spännande-romantiska- Alltså en bok med en blandning av dom två.

Den första boken är -Spännande-romantisk-
Den andra är -Spännande-
Den tredje är -Romantisk-sorglig-fast endå inte så sorglig- (;))

Alla doma böckerna får: 5/5 tummar upp ;)
(Y)-(Y)-(Y)-(Y)-(Y)

Bye bye///R<3

Kvalité

 
hm...

Ja det är sant som R skriver att bloggen värkligen har tappat sin kvalité. Det enda vi kan skylla på är oss själva, haha. Det beror nog mycket på att vädret inte håller humöret uppe så värst, finns inget att ta kort på och inget att skriva om. Jag vet att det kommer bli ändring på det när våren börjar ta fart igen. Så fort det kom lite sol blev man jätte glad, men nu när det bara snöar har humöret sjunkit igen och en massa negativitet dyker upp.
Om vi hade haft en stor blogg hade det ju alltid gått att köra tävlingar eller ja.. någon slags "aktivitet" Men haha inte så lätt nu.
Jag tänkte att jag och R skulle bestäma något att ta kort på för att sedan lägas upp på bloggen. Ex, ta kort på något rött eller ta kort på något du tycker är gott. Ja haha sen har jag inte tänkt längre. Men typ en gång i veckan eller nått. Ja/ Nej R? eller du/ni kan ju alltid utväckla idén eller ja.. men kom med förslag Alla ni 3-6 st som läser^^
Något måste vi ju hitta på för att bloggen ska bli liiite mer intressant. Går ju inte att sitta här och vara negativ medans vi väntar in våren, eller hur?:D Bloggen behövs abbsolut livas upp en aning!

hörs sen!

/ L i n a

Tiden

Jag har tappat bort det jag älskar
Jag har glömt hur det var
Mina skor har blivit slitna
Och skosnöter gått av
Min kärlek har försvunnit
Med åren som gått
Borta med tiden
Är borta för gott

-------------------

Bra va? Hehe...inte skriven av mig utan av min storasyster. Hon är så bra på att skriva sådant;)

Har för ert intresse ätit upp min glass nyligen...vill ha mer;P
Jag kanske ska börja skriva med denna kursivastilen? Eller? Tycker att den fin;)
Jag har tyvärr inga bilder att visa och jag vet inte om jag ska ta en bild som ni redan sett. Det är tråkigt vi har typ sänkt nivån på bloggen genom att inte ha nya bilder att visa. Kanske skulle ta fram kameran och ta lite bilder. Men vad ska man ta kort på? Vill ha lite roliga bilder. Färgglada bilder. Men men får la hitta på någonting. Förslag är mer än välkommet ;) Bara att komentera.
Ne om man kanske skulle ta å gå ut och göra iordning i stallet. Men jag orkar inte det nu, men det måste ju göras någongång.

-Ni får tyvärr ingen ny bild, kanske kommer det någon ny senare idag eller ikväll. Får se;)-
Bye bye///R<3

Är ni morgon pigga eller?:)

Haha ja det måste ni ju va =) Vem är det som har tryckt in på bloggen 5 gånger redan?Och kl bara är 09:39^^ Jag gissar att det är Rebecka ;P Och haha varför har du härmat min rubrik "tjena mors"? ^^
 Jag är också morgon pigg. Jag vaknade vid 07 och var sjuuukt morgon pigg men jag vägrade att gå upp än. så jag låg till åtta sen gick det inte mer. Då gick jag upp och sen ut för att ta ut hästarna. Sen åt jag frukost och läste i den nya boken. Så ja nu vet jag inte vad jag ska göra. Väntar på att kl ska bli ett så att jag kan gå ut och rida sen. Men har faktiskt ingen lust, vädret suger ju :(
Igår var det samma visa som förra helgen. Jag var super trött och la mig runt 23. Antar att även jag blir trött i bland^^

Neeeej kom på att jag måste plugga fysik :( Men tycker inte att det är någon idé för det är så mycket och jag kommer bara bli förrvirad. (okej dålig ursäkt)  Men jag ska titta i boken iaf och läsa på lite. Det kommer att gå sjukt dåligt på det nationella.

Vad ska ni göra i helgen då? Jag vet att någon ska åka till Ullared på måndag och någon ska ut och gå på Söndag, men sen då? Just ja, jag kankseee ska vara med några kompisar på måndag. Hoppas det men får se hur det blir..

Tralala så pigg man kan va då =) what ever, borde ta och dra mig ut och fixa stallet men vill inte gå ut. hhehe aja.

Ladar kameran för tillvärligt så det komer inte bli några nya kort.


Påminelse om att vädret suger.

/ L i n a

Tjenamors

Pigg det kan man säga att jag var idag. Vaknade ganska många gånger under natten. Men sen vaknade jag kl 6 och somnade till halv 7. Låg vaken tills kl 7, gick upp och släppte ut hästarna kl 7:15. Och nu är kl redan 8:12;)
Idag ska jag inte göra så mycket...blir nog tvungen till att mocka idag med-_- Kan inte våren komma så att hästarna kan gå ute på nätterna. Fast då måste det ju vara några +grader på nätterna också. Och det kan ju dröja tills det blir det. Aja ska man ha hästar så får man ta skitjobbet också.

Två nya bra låtar med the one and only Pink.

P!nk - F**king perfect
P!nk - Heartbreak down

(Om ni ska söka på henne på spotify så skriver man P!nk och inte Pink)

Ne nu ska jag kolla på "Kate och 8 barn" ha det gött ;)

Bye bye///R<3

Fredagen är räddad

Japp. Igår så sa min syster att om hon fick pengar av mig så kunde hon köpa en Ben&Jerry´s glass till mig och jag var ju på den idén. Men imorse så sa jag "Du jag struntar nog i glassen idag." Senare på dagen så, ja såklart så ångrar jag att jag sa så. Kom hem och viste att min storasyster hade en sådan glass och inte jag. Sen säger hon "du, vet du vad som finns i frysen till dig?" och jag bara "Till mig???" (Jag förstår ju då att det är glassen) Då hade tydigen mamma följt med henne till stan och handlat och när hon skulle köpa en sådan glass till sig själv så var min, lilla söta rara mamma så snäll och köpte en sådan glass till mig och min lillasyster också ;) Det kan jag säga räddade eller rättare sagt gjorde min fredag ännu lite bättre än vad den redan va.:D TACK till mamma liksom;)

Nå nog med glasssnack...dagen idag har varti bra. Idrotten var som sagt rörig. Inte lika roligt då. Men jag måste ju påpecka att det fanns dom som bara gnällde och det blir ju inte bättre då liksom:/ Trött på sådana människor...man får ju göra det bästa av situationen liksom.


Gammal? Nejdå bara 28 i år ;)

Var bara tvungen att ta denna bilden med. Jag menar kan man bli finare än han? Svar: Nej, ingen häst är finare än min gulleplutt ;)<3 (Fast min andra gulleplutt är också lika fin<3)
Bye bye///R<3

Tjena mors!



Början till lång helg :D

Skolan i dag har vart ok, idrotten var väldigt rörig. Asså spökboll brukar annars vara kul men i dag var det inte alls kul, dels för att det var så rörigt och sen var jag kass. När jag kom hem satte jag mig och tog in massa kort i ett fotoalbum. Tror inte att det blev så bra men ska ta kort på det så får ni se.
Aja det tog någon timma.
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Haha jag är taskig mot pappa och vägrar att skala potatis. Inte för att jag inte kan hjälpa till utan för att jag vet att han är lat och inte vill göra det. Dessutom är det hanns tur ;P Lite rättvisa får det la va. Jag får la ta och göra salladen (något som inte pappa äter men endå) Men det måste man ju bara ha =)  Aja va jag bablar, vet inte vad jag har skrivit allt hehe.

Nej nu ska jag fortsätta att ha tråkigt. Låter lockande va?
 
Ha en mysig fredag föresten! det ska jag försöka med iaf =)

/ L i n a

snö, snö, snö, snö och vad mer?



Jag tog med mig ett paraply och kameran för att ta lite snabba kort på vädret. Haha om ni undrar varför hästarna stirrar så så  är det på paraplyt, scarry you know.

Sen jag kom hem har jag inte gjort ett skit, ja förutom att jag har tagit 38 kort^^  Vädret gör mig värkligen nedstämd :( Duma snö, våren var just på väg ju!

Jag fattar det inte, när jag ska börja skriva på ett inlägg käns det som att jag har massor att skriva men nu när jag skriver har jag ingen aning, det blir bara massa svamel..

Blabla snart är det iaf helg :D Det är inget vi säger nej till eller hur? Jag skan nog mäst "slappa" Det är la ganska skönt det med men vill ju hita på något också =) aja får se hur det blir, fredagen har ju inte börjat än..

Nej nu ska jag... sita kvar framför datorn ;)

/ L i n a

Soon to be...LÅNGHELG!

Yeeeess;) Långhelg är det denna helgen nu då då;) Gött med det. Ledig lördag-söndag OCH måndag :P Det är najjs.
Och på måndg åker jag och handlar MASSA med kläder;) (Hoppas att jag hittar mycket iallafall)

Dagen idag vart helt okej. På idrotten fick man nu iallafall välja mellan massage och badminton (Och efter vad jag skrivit i ett annat inlägg, så fattar ni nog vad jag valde) Jo såklart så valde jag badminton ;) Det är väldigt roligt faktist. Tycker jag iallafall (Och som ni märkt så skriver jag iallafall istället för liksom, trött på ord?) Jajajajajajajaj...har 15 meningar kvar på engelskaläxan men det går fort ska ni se. Tycker det endå är liite roligt med att göra meningar:P (Rebecka snälla...INGEN gillar att göra läxor -_-) Me jo jag gör det...okej men just denna läxan var liite små rolig att göra. Annars så HATAR jag att göra dom flesta läxorna. Men men måste man så måste man;)

Ne jag tänker inte tråka ut er mer...

Har som ni märkt inga nya bilder...så tar den allra nyaste jag har (Som jag vet att jag redan lagt upp)
Bye bye///R<3

Där försvann mina vårkänslor.



Så onödigt med snö! våren som var så nära :( Aja den kommer nog snart:)

Efter skolan i dag åkte jag med till stan. Där tog jag ut pengar till skoltröjan. Köpte också nr 5 av vampyre academy :D haha men kan inte bestäma mig om jag ska läsa klart nr 3 och 4 innan jag går på nr 5. Har ju läst de andra innan hm...

Äch eftersom att jag inte har något att skriva om skriver jag en lista på min dag...
For till årops kvarn (eller ja vad det nu hette) med klassen. Det var så drygt! en del saker var roligt att göra men för det mesta drygt ;)
Stan.
stallet.
Engelska läxan. Asså skrev 30 meningar (som vi skulle) och jag trode det aldrig tog slut! Men nu är det gjort. haha kan ju säga att om de första meningarna blev dåliga så blev de sista helt värdelösa. Orkade lixom inte
Så ja har precis blivit klar. Ska la glo på tv nu en stund. (efter det att jag kollat igenom allt på datorn)
Elin tjatar på mig att hämta ved men jag vägrar. hihi^^
OOOhh nu väntar vanilj munk=)

/ L i n a

Hata vädret (?)

Japp det är nog det som alla gör just nu. Jag menar vem vill ha mer snö liksom? Inte jag iallafall. Där har ni ett ord som man tycker ska sitta ihop men det gör inte det "I alla fall" eller "Iallafall"   Jag skriver ihop orden, ser bättre ut då. Eller vad tycker ni? Lägg nu detta i er carebox----> [_] ;)

Idag var vi i en kvarn ;) Låter roligt va? Men jag tyckte att det var det. Tycker om att köra olika lekar med klassen. (Och med klassen menar jag halvklassen, det räknar jag som min klass;) ) Och snart får vi våra klasströjor och mjukisbyxor.

Jaja säger ni. CARE! Liksom. (Sluta säga liksom Rebecka, seriöst det börjar bli jobbigt) Okej okej...tjurig hon var då.
Jag fick lyckan att gå hem i detta vädret också.*IRONI PÅ HÖG NIVÅ HÄR* Jag hatar att gå hem när det är sådant här sketväder.

Vi kör en låt eller? Japp det gör vi.

This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.
This is the way that we love,
Like it's forever.
Then live the rest of our life,
But not together


Så där har ni en liten trudelut X)
Och om ni nu blev sugna på att höra hela denna underbara låt look down

MIKA- Happy ending
;)


Ne nu har jag inget mer vettigt att säga, så ja då slutar jag här då då ;)



Gillar dessa tre fågelbilder. Dom enda fina fågelbilderna jag tagit ;)
Bye bye///R<3

Tisdag



Shit vad vårkänslorna börjar komma! Äntligen ger solen värme och vägen är nästintill helt bar  =)
Hursomhelst.. skoldagen har fatiskst gått väldigt snabt tycker jag. Fast filmen vi såg i slutet var.. tyst av sig X) haha, har faktiskt sett trailern på den innan. Filmen handlade bara om hafs djur (djur och djur..) Och i bland hörde man en röst lite då och då XD Filmen var 1timma och 30min. DRYGT ;) Fast endå lite intressant att se alla konstiga djur som lever där nere under vattnet^^

Aja vad ska man säga mer då? fick hem lite färgort i dag. Kul. Nu hade jag tagit mest "minnes" kort på vänner, släckten och djur :)

Hej så länge!

/ L i n a

Bra start på veckan :)



Hello!
Dagen har som sagt vart en bra start på veckan. Skolan har vart soft med ganska okej lektioner. SO:n var inte alls dryg.. eller ja lite. Det enda jag gjorde var att läsa masa tidnings artiklar på internet och säga till Philip lite då och då om saker han skulle skriva ner X) Solen bara låg och värmde. UNDERBART! :D
Slutet av skoldagen åkte vi och såg skolbio. Tusen gånger starkare. Ingen hitt kan jag säga! Allt var så överdrivet (jo jag vet för att få fram själva poängen ifilmen) men endå, gillar inte när de ska överdriva så. Sen förstod jag inte riktigt vad den hade för slut poäng? Vist att killarna tog över hela klassen och styrd och ställde. Men sen då? Tjejerna ville få ändring på det men det hände inte så mycket mer? :S Kanske jag bara är lite seg som inte förstår.

Har nu ridit så vet inte vad jag ska göra nu.. Jag vet att jag skulle kunna göra massa men lat heten från vintern sitter i forfarandeX)


/ L i n a


Sova är aldrig fel

Nepp det är så sant som det är sagt. Idag skulle vi på skolbio. Men ungefär 40 minuter före så krampar min mage. Och jag ber mamma hämta mig. På vägen hem krampar den ihop så mycket att det känndes tungt att andas :S
Väl hemma släppte hon av mig och åkte till jobbet. Jag går snabbt in och slänger mig i mammas säng för att sova. Då tänker jag att det kan vara skönt med musik så jag ställer mig upp och går till radion. Men väl där så får jag sådär ont i magen så det blev till att skynda sig att sätta på den. Sen slänger jag mig i sängen och somnar. Jag vaknade sedan kl 14:10. Och har inte längre ont i magen:D Gud vad skönt det känns;)
Så nu mår jag prima igen.

Ne nu måste jag ut för att ge hästarna lite hö ;)

Den är så sööt ;)
Bye bye///R<3


Lite utav det goda

Ja dom enda korten som jag har tatt idag är dom här ;)



(Dålig bild jag vet)



Japp det var det som jag tog kort på idag;) Finns även en backstage bild, men den är på en annan kamera.
Bye bye///R<3

Soffan sönder.. igen..



HAHA! Smart syrra man har! Elin spionerade i fönstret innan och för att inte bli upptäckt hoppade hon över mig och slängde sig raklång i soffan. Den poffs ner. Den har som sagt vartsönder förut. Hennes lösning blev att sätta en pengaburk under (pappas julklapp) Haha ingen av oss kunde låta bli att skratta trots att mamma skällde på oss (voff voff) 

Aja det blev (enligt oss) en bra lösning =)

Vad ska ni göra nu då? Jag ska la se klart på skid VM sen ut till stallet ;)
Ha det gött :)

/ L i n a

Morgon pigg :O


( Ny bild )

Ja jag är morgon pigg, helt otroligt. Kl är bara nio och jag är värsta hopp sugen eller nåt.
Jag har konstigt nog vart det hela helgen och vaknat runt 8. Men jag har i för sig vart super trött på kvällarna och somnat på störten runt 11. Så skönt att få bra med sömn. På skolveckorna får jag vara glad om jag sover 7-8 timmar. Nu har jag sovit runt 9 timmar! Kankse inte jätte bra menmen, är utvilad iallafall :)
Föresten, det är la ingen som missade vasa lopps starten? Här har vi som traditon att äta frukost i sängen och se på starten fast nu när inte tv:n fungerar här uppe får det bli nere ;) Mamma gjorde nybakat bröd och dukade fram massa gött :D
Dagen i dag: Skulle vart med Sara men tror inte att det blir av, En tjej ska komma och se på Thelma runt 2-3 så då vill vi vara hemma och Sara komer inte hem först vid 12. Jag håller tummarna på att tjejen ska gilla Thelma. Inte för att jag vill bli av med henne, eller det blir ju en mindre häst för oss att sköta..men jag vet att hon skulle må bättre av att komma till nåon som ger henne mer uppmärksamhet. Sen om tjejen nu skulle gilla henne är det ganska tråkigt också,jag menar vi har känt Thelma sen hennes födsel!
senare i dag går ju sista rundan i VM för herrar, vill vi ju inte missa :D

Jag är föresten super nöjd med designen =D Tur att vi har någon som kan all kodning, värkar ju vara jätte krångligt:S

Och R, jag ska börja skriva mer så att jag skriver 5/10 inlägg ;)

Nej nu måste jag upp och hoppa! (hur mycket man nu kan hoppa med en massa tränings värk i benen haha XD )

(tangetbordet är fortfarande konstigt så det här inlägget tog tid kan jag säga X) Nästan 30 minuter! måse byta batterier )

/ L i n a

Godmorgon

Japp godmorgon på er. Idag tänker jag ta fram mina vår skor;) Har längtat efter det ett tag nu.
Eftersom L nästan aldrig skriver. Hon har la bidragit med 1/4 av alla inlägg. Så får la jag hålla bloggen vid liv ;)

Vädret idag: AWESOME ;)

Det är bara att ta fram kameran och stick ut och ta lite kort, men först lite frukost ;)

Hade egentligen inte så mycket att säga...jag tror inte jag hade någonting att säga egentligen :P

-INGEN BILD-

Har ingen bild så då får det bli ett bildfattigt inlägg ;)
Bye bye///R<3

Snyggt eller vad?

Japp som ni kanske märkt (Om ni inte märkt det, skaffa glasögon) att vi fått en helt ny, sommrig eller vårig rättare sagt, header eller hela bloggen ;)
Snyggt och fint och allt. Gillar den jätte mycket :) + att texten blir lättare att läsa och det ser snyggare ut ;)


Ja det var allt jag ville säga.
Hehe ingen bild heller för jag har ingen helt enkelt tråkigt? Ja jag vet, men men.
Bye bye///R<3

LÖRDAG AND I LOVE IT

Japp lördag som alla vet (Hoppas jag iallafall att alla vet :S )

Ja som sagt så skulle jag gå ifatt mamma. Jag gick då ner på vägen en bra bit och sen kommer jag då till en korsning och vet inte vilket håll mamma gick. Så jag ringer henne. Och då säger hon att hon gick ner till sjön. (Jag är ju då på andra sidan skogen liksom) Så jag tänker aja får la traska genom skogen ner mot sjön. Och jag kan lova er att jag kommer att ha så mycket träningsverk imorgon, att ja kommer att få amputera benen eller nåt. :P
Hade ju nog med träningverk från idrotten igår^^ Kan inte ens sätta mig i soffan, får liksom bara falla ner i soffanXD Och det gör ont i benen det medXD

Aja. Kollade på en film som gick på tv:n. En actionkomedi från 2005. Om superhjältar och ja, den var la helt okej. Lite uppenbar. Men liksom jaja;)

Har förövrigt inte tagit några kort idag (Som jag nu ångrar) Gick ut förut för att hämta ved och vädret är skönare nu än det var i förmiddags. Luften är nästan liite ljumen. Förut var den ju kall och nu alldeles lagom ;) Kunde ha gått på en tredje promenad för idag liksom ;P

Sen vill jag bara säga hur mycker jag älskar min hund<3  Hehe kom på hur mycker han betyder för mig idag när jag var hos L&E ;) Helt plötsligt liksom. (Okej jag får sluta skriva liksom)

Ikväll kommer jag inte göra någonting specielt. Kommer va i mitt rum och ha datan och tv:n på ;) En helt vanlig lördag helt enkelt. Kanske att jag kommer att sminka mig och ta kort, men får se ;)


Okej och en sak till. Finns det någon mer än jag som vet att om man tittar mot solen när man måste nysa att man nyser då? Bara jag som vetat detta. Inte E&L och inte S heller. Så den som viste detta kommentera då ;P
Och denna bilden är tagen av min storasyster ;)
Bye bye///R<3

tjolahopp!





Går knapt att skriva! batteriet håller nog på att ta slut. Så gör en kort fattad text.

R har ju vart här och det var kul :D Alla var nog väldigt trötta haha, vår humor var såå lam XD
Kan inte skriva mer, gör det när tangentbordet är fixat :)

///////////L i n a (den fick ryck)

BFFEAEAEAEAEAEAEA.....O.S.V

Fick nog det vackraste och bästaste brev ever. Gud jag fick ju nästan tårar i ögonen<3
Älskar dig L
Älskar dig E

Kom precis hem från mina underbara bffeaeaeaeaeae;) Love ya;)<3
En helt späckad och rolig och trevlig fredag-lördag. Lördagen är inte ens slut än ;)
Ni ska få er en snygg punktlista på det vi gjorde ;)

FREDAG
1: Kom till dom kl 5
2: Bakade vit chokladmouse ;)
3: lite data
4: Åt mat (Jätte gott var det, jag åt allt på min tallrik, om ni nu inte märkte det liksom)
5: tog in hästarna (Eller tror jag)
6: På med pyjamasen
7: Tittade på trassel (Gud den är såå gullig)
8: åt chokladmousen (Medans vi tittade på trassel)
9: Gick och la oss ( :O lika chokade som ni) (Kl var då alltså bara halv elva)

LÖRDAG
1: Vaknade kl 8
2: L gick ut till hästarna (Så jag och E passade på att sova lite extra)
3: Åt frukost
4: Liite data
5: Gick ut och släppte ut hästarna
6: Fick ta in två hästar igen
7: Gick på en härlig promenad
8: Kom hem och satte på Wallander-fotografen
9: Åt morötter, godis och drack coca-cola ;) (Samtidigt som vi tittade på Wallander)
10: Satte oss vid datan (Gjorde bland annat en ny header som kommer upp inom kort)
11: Åkte hem

Detta var två riktigt härliga dagar. Jag har då gjort en punktlista i stora drag. Mycket skratt kan jag lova ;)

Mamma ville att jag skulle ut och gå men jag sa att jag skulle skriva blogg, så nu har hon gått ut själv och lämnat mig här med skulldkänslor. *Suck* Får la sticka nu då. Det är bara att dra på sig skorna och gå ifatt henne

-IGEN BILD:O-
Bye bye///R<3

Som R sa så ska R komma hit=)


schhyyy

Hannah ska också komma hit har jag fattat det som =) Vi ska se på film, äta chockladmousse och ge R sina p***t (schyyy hemlis) Så det ser vi framimot. Elsa var nog sugen att haka på men kände att vi blir för många isf ;)
Så ses sen R och H.

Så nu har jag inget att göra, borde städa men what ever, de står nog ut med lite stök (om inte så får de göra det endå ;) )
Asså känns det som fredag? NEJ! Så skönt när man blir påmind. Skolveckan har vart alldeles för rolig :O
Så nu vet ni det ni vet.

/ L i n a

Snart drar jag till L&E

Japp som rubriken säger så drar jag om ungefär en timme till L&E ;) Roligt värre eller? Svar: As roligt, kan jag säga er att det kommer att bli.
Liite senare än jag kommer kanske H också, men vi får se. Blir roligt om hon kommer :)

Just nu sitter jag i soffan och är allmänt lat ;) Det känns inte som fredag idag kan jag säga. Men det gör det la ikväll om inget annat :P

Ne nu ska jag upp och packa ;)
En liten packlista ska ni få (Eftersom att jag just nu har tråkigt)

1: täcke
2: Kudde
3: Pyjamas
4: GODIS
5: kameran (Fast den kommer nog inte att användas så mycket så kanske kameran då då)
6: tandborste
7: hmm...ja du vad mer?

Okej sju punkter fick det bli ;) Kom inte på någonting annat. Hehe men det blir nog bra det ;)


Min gulleplutt ;)<3
Kortet är då taget av min storasyster ;)
Bye bye///R<3

Jag skriiiver!!=)



Sorry Rebecka att jag inte skirver så ofta. Föstår om det är tråkigt att skriva ensam!
Har ingen jätte bra anledning till varför jag inte skriver förutom att det helt enkelt käns helt meningslöst att skriva om helt ointressanta saker och läga upp en gammal och tråkig bild. Är inget kul :( haaha men jag gissar att det endå inte spelar någon rool R? Ska bättra mig;)

I morgon är det Fredag och det är gött. Som R sa så har veckan gått super snabt =)

Så nu har jag inget mer att skriva ;)

/ L i n a

Skriv för guds skull unge!

Ja det var till dig L. Du kanske skulle ta dig i kragen och skriva ett inlägg eller? Ha ha ha?!

Jag tycker att det är EXTREMT tråkigt att vara själv här IGEN. Nemen aja.

Idag är det TORSDAG och vart tog veckan vägen igentligen? Tjoff sa det så var det fredag imorgon ;)
Och det ser ljust ut för en filmkväll hos Lo;)
Ne jag har inte så mycet mer att skriva. Och det ni nyss läste är helt onödig information liksom, för vem vill veta allt det? Ne precis ingen. Men men. Nu ska jag ta och gå upp för att duscha lite kanske. Eller så gör jag det efter att jag mockat, ja det låter som en smartare plan...vill ju inte lukta häst i håret liksom ;P

Jag vet att ni tycker att jag är tråkig som lägger ut en bild som jag redan lagt ut en gång men orkar som vanligt inte ta mig upp till hårddisken ;)
Bye bye///R<3

Har du tråkigt eller? Svar: Ja till 100% faktist

Ja som sagt (Okej jag säger så allt för mycket) Men ja jag har tråkigt. Som ni kanske har märkt. Jag vill att L okså ska skriva men hon kanske är inne i en period där hon bara helt enkelt inte orkar...förstår dig ;) Man kan läsa sin egen blogg men sen orkar man inte blogga. Men men. She`ll be back...i promise you that ;)

Just nu så ska jag läsa på spanskan så att den sitter som hugget i sten tills imorgon (Kan man säga så?)
Och nu kommer resten av familjen hem och förstör min pluggfrid -_- Kunde dom inte varit i stan i en kvart till eller nåt ;P Ne det är skönt att dom är hemma faktist. Ne nu ska jag dra mig till min jacka hämta mitt spanska häfte och börja plugga.


Och jag lovar er att ni ska få ett par riktigt fina bilder i helgen och inga mer ordspråk ;)
Bye bye///R<3

Tog en kvart, gav en kvart

Konstig rubrik? Jo tack jag vet. Men det var det enda jag kom på som rörde det som hände idag och om det som hände igår ;P

Igår så som alla vet så kom jag hem ungefär en kvart senare pga bussen
Och idag så råkade busschafören åka förbi vägen in. Så han tog den andra vägen in och då så slapp jag att gå halva vägen så jag var då hemma 15:45 alltså typ en kvart tidigare ;) Tack för den som fixade det liksom ;) Så den kvarten som jag "tappa" igår fick jag igen idag ;) Hehe fattar ni eller?

Och L detta är till dig och jag hoppas att du fattar...170 ;)


Om någon undrar så är det blodapelsin på bilden;) Det var tyvärr inte jag som tog kortet.
Inte heller var det jag som åt blodapelsinen...men men...that´s life ;)
Bye bye///R<3

Tisdag =)



Hade inte tänkt att blogga i dag eftersom min dag inte har var ett dugg intressant, och jag har inget att säga. Men nu bloggar jag endå p.g.a att jag sitter själv här hemma och har hur tråkigt som helst. OMG, såg nu att kl redan är 18:30! haha vad har jag gjort hela eftermiddagen? hursomhelst, när jag nu bestämde mig för att blogga trots allt hade jag tänkt ta en urtråkig, uttjatad bild. Men fick dåligt samvete så hämnatde kameran och tog ett kort som blev hyffsat haha, snacka om att blogga seriöst (not)

Måste bara säga att det är väldigt kul när R gör inlägg nästan varge dag, det uppskattas:D Tycker det är väldigt kul att läsa och skrattar alltid lite för mig själv när jag läser dom^^  De är så... oseriösa (villket mina också är) men roliga haha X)
Ville bara säga det så att du vet:)

När jag endå håller på kan jag lika gärna göra en kortfattad text om min intressanta dag. (ni fattar ironiken)
Skolan har vart ok. Måste bara rätta R's ord med att det gick inte alls okej på engelskan det gick s**t! haha, fick typ panik XD Sen på SO:n gick det ju inte heller så bra med våran redovisning om den påhittade religonen vi gjort. Jag fick skrattattak nästan hela tiden för att den var så dålig haha X)
ska jag nämna något mer?

Haha i dag måste jag lägga mig tidigare! 5-6 timmars sömn två gånger i rad är inte ok. Fattar inte att jag tillåter mig själv till det ens. Icke bra med så lite sömn :S Menmen är man fast i en bok så är man^^

Oj vad texten blev lång då, se hur många som orkar läsa den. TJAAAOOO

/ L i n a

Seeeegt (?)

Jo tack det var det. Idag kom våran buss som vanligt då då och alla andra. När alla andra hade åkt så skulle vi med åka, men då kommer det ett ljud. Ett högt pipande. Men efter ett tag startar bussen och vi åker. Men ute vid vägen (Typ 100-200 m) ifrån så stanna hon bussen och säger att vi är tvugna att vänta på en annan buss för att det ljudet kom från broms varningssignalen. Så ja hur lång tid kan det ta liksom. Efter fem-tio minuter kommer det en som säger att han kan skjusa in busscafören till stan. Så hon säger "Jag kommer tillbaka med en annan buss om 10 minuter en kvart" (Pizzabagare?)(Det var det jag och Sanna båda tänkte) hehe...ja så får vi alla sitta kvar i bussen och efter 30 minuter eller så så kommer hon tillbaka...äntligen liksom. Då är kl typ 5 minuter över halv. Så kommer vi i väg. Och jag är då hemme kl 16:15 idag.....*suck*  Aja...så kan det gå liksom.

Men nog med klagande. Dagen var helt okej. Vi hade engelskan idag då då...och det gick la bra bättre och lättare än jag trodde. L hade la liite problem men jag tyckte att det gick bra endå :)

Imorgon är det onsdag (Redan liksom) Men det är bara gött att få fredag snart. Fast skolan är helt okej med. Det enda som jag HATAR med att gå i skola är att jag blir tvungen att gå upp kl 05:30 varje dag...
okej jag går upp kl 05:35 då då men lite får man la snooza eller(?) Hehe med fem minuter mycket snoozande ;P

Okej vi gör så här min morgon i punkter ;)

1: Vakna kl 05:30
2: gå upp kl 05:35
3: Gå ner och gör mig frukost
4: Sätter mig vi tv:n kl 05:40
5: Går upp kl 06:00
6:Tar fram speglen
7: Tar fram och sätter på plattången
8: Tar fram sminket
9: Sminkar mig
10: Plattar håret
11: Hittar kläder
12: Klär på mig
13: Plattar håret liiite till ;)
14: Borstar tänderna
15: Tar på parfym
16: Tar min mobil
17: Går ut till hästarna kl 06:30 eller 35
18: Tar ut hästarna
19: Sätter mig i bilen (Mamma skjusar mig nämligen ut till bussen. Vill inte gå och förstöra frisyren liksom) (Ne jag
skoja, hon skjusar mig för att jag är mörkrädd och för att det är så j*vla kallt)
20: Bussen kommer kl 06:45
21: Framme vid nästa buss kl 07:00 eller nåt sådant
22: Stora bussen kommer kl 07:10
23: är i skolan kl 07:30 eller 35...beror på liksom

Så det var min väg till skolan...rolig eller (?) Fy för den säger jag bara eller ja den enda jobbiga biten är nr: 1 och 2 HAHAHA! ne men att gå upp är det jobbigaste. När man väl vaknat är allt lekande lätt....fast ne...har ju haft min "små" problem på morgonen. (L fattar eller?) Men tänker inte gå in på den delen av mitt liv. Orkar och vill verkligen inte att det ska bli så igen.

En sak som jag gillar med morgonen är att sminka mig. Och att se hur fint håret blir när man är klar ;P Haha det är höjdpunkten på min morgon ;P

Bild från min storasyster:)
Bye bye///R<3

RSS 2.0