Man of steel

Har precis kommit hem efter att ha varit på bio med Lina. Vi bestämde oss igår för att gå och kolla på "Man of steel". Som jag trodde så såg vi även två klasskompisar på bion. Kände på mig att dom skulle vara där.^^
 
Filmen var riktigt bra. Att se den i 3D var hur häftigt som helst. Den får 8.5/10 i betyg. Helt klart värd att se! ;)
 
Jag har även kommit fram till att det finns två saker som alltid händer mig när jag går på bio. Och det är 1: Att jag tänker för mycket på texten så jag kan inte titta på filmen samtidigt som jag läser texten. Jag behöver dock inte texten så jätte mycket. Men det är störande då jag inte kan få det att gå ihop. Man tänker inte på att man gör det, men man läser ju texten samtidigt som man har full koll på det som händer. Men när jag sitter på bio, ne då ska jag behöva spendera dom första 20 min utav filmen till att försöka att glömma av det och försöka få det att gå ihop.^^ Kanske låter konstigt men så blir det.
2: Jag får alltid någon slags panikkänsla. Jag får en känsla i halsen, som om man har en tröja på sig och den sitter åt runt halsen och man vill bara dra ner tröjan. Men jag kan inte. Så där sitter man och försöker att strunta i det och fokusera på filmen. Jag tror det är för att man sitter i en sal med massa man inte känner och man måste sitta där i 2.5 timmar och man sitter då där och spänner sig och så blir det jobbigt.:/
 
2.5 timmar går dock väldigt fort när filmen är så bra, så det känns inte som så lång tid. :)
 
Jag rekomenderar er att se den. ;)
Bye bye///R<3
 
 
 

BIO TIME!

haha är inte den här lilla voven för söt och charmig? 

Hej! Snart är det dags för bio, jag och Rebecka ska se "Man os steel" jag har bara hört gott om den och det ska bli riktigt spänande att se den. Hoppas att jag inte blir besviken :) Jag har sett den senare "super man" men den tykte inte jag alls var särskilt  bra men vad jag har hört så går det inte att jämnföra med de andra. Ska bli kul :D 

I dag har jag hälsat på Thelma och fotat när Kicki red. Det var då jag passade på och tog kort på lilla Stina när hon satt och tuggade gräs^^ Vi var där i några timmar innan vi åkte hem och åt. Efter det fick jag åka in till ridhuset med Phylos och wow vad roligt det var! I vissa stunder var det en underbar känsla därför vågar jag knappt kolla på korten ifall dom gör mig besviken och jag tappar den där "härliga känslan" om att det gick bra^^  Han är värkligen så rolig att rida! Det kommer att bli jobbigt att lämna tillbaks honom om några veckor haha. Till skillnad från Trollan så kan han väldigt mycket så bara genom att svänga honom byter han galopp o.s.v  härlig häst! Jag önskar så klart att jag kunde rida lilla Trollan också eftersom att hon mår bra av att få få följa med ut men hon får nöja sig med korta skritt sträckor och det tycker hon är jätte kul. Hoppas att lilla tanten blir bra snart :)

Okii nu måste jag gå, byebey!

Ps. Säger senare hur filmen var D.s

/ L i n a

mamma kan mycket men...



...hon kan ingenting om att fotografera. hahaha! 
Så här såg alla 600kort ut som hon tagit på mig och elin när vi tränade i eftermiddags:
 
Hahaha! Stor besvikelse ^^ Inte är det någon idé att försöka lära henne heller men nästa gång kommer hon troligtvis kolla på bilderna innan det är försent (och förhoppningsvis kollar jag att inställningarna är rätt) 

Hur som helst....  I dag har det varit en rolig dag men lite stressig.. Åkte till Borås halv tio efter att hämtat R, Elin skulle lämna en sadel sedan åkte vi och shoppade lite. Under tiden som mamma letade efter konfirmations present, kollade vi runt i affärerna. Jag hittade två par långärmade tröjor, ett linne och ett halspand så jag är nöjd :) Efter det skyndade vi oss hem och åt mat, sedan gick ut till stallet för att mocka och borsta skitga hästar. Åkte till padocken för att träna  sean åkte hem, slängde in hästarna i stallet och gav dom mat sedan kutade vi, svettiga och med ridkläder, till 1års kalas. Inte jätte kul att komma svettig men hällre det och vara med när alla andra är där ^^

Aja, rolig dag med andra ord :)

/ L i n a

regnig dag= Typskt sverige väder.

 
 
HEJ! Jag har absolut ingenting att säga egentligen men jag vill blogga och då gör jag det endå ^^ Både i dag och igår har gått ått till helt meningslösa saker egentligen. Igår var vi i väg med Otto och provade ut en passande sadel till honom. Vi åkte hem med en passande sadel och en glad men fattig Elin ^^ 

I dag har precis HELA dagen gått åt till att vara på lasarettet för gruppsamtal om hörseskadade. En grupp med gammlingar + jag och elin fick sitta och lyssna om hur örat fungerar, vad som orsakar hörselskada, hur man ska kommunicera med en hörselskadad och få lite erfarenhet om olika hjälpmedel. Det är dock varken jag eller Elin som hör dåligt utan pappa så jag fattar inte riktigt vad vi gjorde där haha .
Efter det dryga och helt meningslösa gruppsamtalet åt vi på mcdonalds och... nu sitter jag här... Det har alltså tagit 4,5 timma ^^ Ska snart gå och ta hem hästarna men först ska jag dricka upp mitt kaffe.

Byebye 

/ L i n a


 

Regniga dagar

Midsommar regnade bort typ, kom en jätte skur. Men det gjorde mig inget. Vi satt inne och spelade skitgubbe. I år är det min lillasyster som blev årets skitgubbe. ^^
 
Idag har jag haft (ytterligare) en slappdag. Har typ endast haft dagar som jag inte gjort nått på. Idag har jag, spelat spel med mina systrar, läst teori och kollat på film. :) Hade bara vädret varit bättre så hade man ju kunnat vara ute och göra annat, men känner inte för att gå ut. Har varit ute lite idag, men det börjar ju regna till och från. :/ Får hoppas att vi får några dagar med sol nu snart.
 
Imorgon är det körlektion som gäller, efter det så har jag som vanligt inget inplanerat, får se till att boka en dag att tälta på L. ;) Har inte tältat sedan...8:an? Längesedan, vi sa att vi skulle göra det varje sommar, det höll i typ tre år.^^
 
Låttips:
 
1. Avicii - Wake me up
2. Mackelmore - Wings
3. Little mix - DNA
 
Enjoy! :)
Bye bye///R<3
 

new dress from Nelly




Glad midsommar förresten! Jag hann aldrig skriva igår, hela förmiddagen ängnades åt att göra midsommmarkransar och göra sig iordning för midsommarfirande! Jag hade trevligt, åt massa god mat, spelade kubb och kollade på film. Åkte hem strax före 12 och somnade nästan på stört. 
I dag har jag som jag berättade senast åkt till åhaga för att se om det fanns något roligt där. B.l.a Nelly (nelly.com) hade utförsäljning av kläder (mest klänningar) letade förbrillt efter en glittrig klänning men hittade ingen. I stället tog jag den här klänningen.Inte riktigt min still, axelbandslös är inte riktigt min grej. Dock tycker jag att jag passade i den och den kostade bara 100kr^^ Planen är att jag ska ha den när jag fyller 18 men får se =) 

Nu känner jag att jag är väldigt trött när jag satte mig framför datorn. Det är aldrig bra att sätta sig ner om man inte vill känna hur trött man är. Nu spelar det ju ingen roll för min del, har endå ingenting mer att göra i dag. 

Hur har eran midsommar varit? =)

/ L i n a
 

Dagen före midsommar.


OJ vad dagarna går! Jag tror jag har haft max två dagar som har varit tråkiga och helt meningslösa. Annars har vi hållt igång i stort sett hela dagen, skönt! Hällre att dagarna går än att man slösar bort dom genom att vara hemma och dryga:) 

I dag följde jag med min moster in till stan för att se om det fanns något fint att ha på sig i morgon. Inte helt oväntat så hittade jag ingenting. Därimot så hittade jag lite annat "nödvändigt". En cool sport BH, en skönt, långärmad tröja i färg grå. Den köpte jag mest för att jag behövde mer långärmade tröjor. Sedan köpte jag två par shorts. Lyckades av en slump hitta dom på barnavdelningen haha, 150 och 179kr billigt! Så jag är trots allt nöjd endå =) Jag förskte att spara lite på pengarna, på lördag ska vi troligtvis åka till åhaga och se om dom har några roliga kläder där. Hoppas att allt inte är slutsålt. 

Åå just det,Teen wolf som jag pratade om, jag har sett klart säsång 1 och 2 nu. Säsång 2 var nästan jobbig att kolla på, det var spänande från avsnitt 1 till sista avsnittet (12) serien rekomenderas i alla fall. Nu är frågan på vad jag ska kolla på för annan serie eller om jag kanske ska läsa en bok. Det var en evighets sen som jag läste. För två årsedan hade jag en period då jag läste nästan så fort jag hade tid. Jag satt från morgon till kväll för att läsa ut en bok för att sedan fortsätta till nästa. Jag saknar att läsa faktist. Att leva sig in i en bok och man bara vill läsa mer och mer det saknar jag riktigt mycket!

/ L i n a
 

"To live a creative life, we must lose our fear of being wrong" - Joseph Chilton Pearce

Det får bli ett litet fint citat eftersom jag inte kan komma på någonting bättre.^^
 
Idag var jag uppe med tuppen kl halv 6. Fixade snabbt iordning mig och följde med mamma till jobbet för att ta bussen därifrån in till stan för att ha dubbel körlektion, kunde ta 9:10 bussen hem igen så var hemma runt tio. :)
Sedan dess så har jag städat nedervåningen, mitt rum och även haft vattenballongkrig med min lillasyster. Det var så varmt så stod nästan inte ut, så då får man hitta på sätt att svalka ner sig. Vattenballongkrig är ju bästa sättet då. ;)
 
Det märks att man måste åka någon annanstans för att ta kort. Man går här hemma i samma miljö och tar kort på samma saker. Kreativiteten finns liksom inte. Mina kort jag tog idag är inspirerade utav Linas kort hon la ut igår. :)
Jag får ta med mig kameran runt sjön någon dag och se om jag får några fina kort. :)
 
Midsommarafton imorgon. Blir till att som vanligt vara hemma och fira med familjen och hoppas på att man inte blir årets skitgubbe.^^
 
Låttips:
1. Macklemore -  Otherside
2. Macklemore - Same love
3. OneRepublic - Secrets
 
Bye bye///R<3

two details from my room




Det som står överst på min "att göra lista" (har dock ingen men om jag hade haft...) det är att städa mitt rum! Damma, plocka undan och rätta till ^^ Jag har inte så mycket slängt på golvet, förutom hela min garderob men det är framför allt dammigt! Jag är urusel på att städa mitt rum och det är för att jag nästan aldrig håller till där förutom på kvällen. Jag hade tänkt göra det i dag men har varit upptagen hela dagen och nu har jag ingen ork till det hehe.. Jag ska se till att städa i morgon så att det blir fint till midsommar:) 
Vad ska ni förresten hitta på midsommarafton? Vi ska åka till min moster och fira med mammas syskon och lite annat folk. Jag hoppas värkligen att jag hinner göra en blomkrans som jag kan ha på mig :D Det är så fint och sommrigt med blomkransar och det är kul att göra också för den delen^^ 

Nu ska jag gå, det käns som att det kan börja åska när som helst :S 

/ L i n a
 

mjukiskläder och inget smink...

Ja, det är så jag vill gå klädd idag. Men eftersom jag måste in till stan för körlektion och lite andra ärenden så blir det att sätta på sig riktiga kläder och smink. Sitter just nu i ett par sköna träningsbyxor, linne och kofta. As skönt!
 
Det är betydligt kallare idag. Dock så ska det ju bli upp till 27+ imorgon, hoppas hoppas! ;)
 
Igår hade jag en dag som var lite mer fullsatt än vanligt. Jag gick upp runt kvart i tio och fick då reda på att om jag ville så ville min storasyster gärna att jag skulle följa med henne till tandläkaren och bussen gick 10:41.  Så det var ju bara att snabbt äta upp frukosten och sedan slänga på sig lite smink och kläder. Var hemma igen kl 12:30. Åt lite mat och sedan åkte vi och lämnade min lillasyster hos hennes kille och sedan lämnade vi av min storasyster i stan och gick och handlade lite mat. Efter det så blev jag själv nästan hela eftermiddagen/kvällen då mamma jobbade och min lillasyster skulle på bio och kom inte hem förens vid nio. Fick dock lite gjort så som att städa mitt rum, vattna blommor, dammsuga nedervåningen och gjorde klart ett till körskoleprov. :)
 
Idag ska jag om ca en timme åka in och ha en körlektion och sedan gå på stan lite. Som tur är så bjuder mamma på fika efteråt så jag har någonting att se fram emot efter lektionen. :) Efter det så blir det till att komma hem och slänga på sig mjukiskläderna igen. ;) ^^
 
Tips på låtar:
 
1. OneRepublic - Counting stars
2. Jason Mraz - I won't give up
3. Glee - The scientist
 
Och om ni har riktigt tråkigt och inte har nått att göra så kan jag rekomendera att kolla på "tahultsbarn" på youtube, en tjej som jag har kollat på hela morgonen. :);)
Bye bye///R<3

Dagens bilder


Lite blandat haha :)

VART SJUTTON KAN MAN HITTA SNYGGA SHORTS SOM INTE KOSTAR EN FÖRMÖGENHET? Det är en fråga som jag hemskt gärna vill ha svar på^^ Jag vet inte HUR många sidor jag har kollat runt på efter snygga shorts till ett rimligt pris! Jag blir snart tokig om jag inte hittar några. Någon stans måste det finnas men vart? Jag har tjatat på mamma att vi ska åka in till stan men hon nappade inte riktigt på det. Mamma tror att jag har massa kläder men hon har ingen aning om hur stort behov jag har av att köpa nytt^^ 
Jag försökte göra ett par egna shorts genom att ta ett par vita byxor som jag aldrig har använt, resultatet blev sönderklippta byxor som blev skit fula.  Höhööö
Ilandsproblem ore what?!

Hur som helst, jag antar att ni inte bryr er om mitt desperata behov av ett par nya shorts^^ Om 15min börjar Lotta på Lidseberg woho! Det är tre program som betyder sommar och det är förutom Lotta på Lidseberg, Alsång på skansen (även om jag numera nästan aldrig kollar på det^^) och Sommar med Ernst. Program som endast går på sommaren och som är mysigt att kolla på i tv soffan med resten av familjen =) Yeeey! 

/ L i n a


 

Äntligen lite sol!

Ja idag så har man äntligen fått njuta utav solen. Har saknat den.^^ Har solat nästan hela dagen.;)
 
Gick upp kl 6 imorse för vi var tvugna att vara inne i stan kl 8:45. Gick upp tog en dusch och sedan så gick jag och la mig och kollade på ett avsnitt utav PLL (Pretty little liars) säsong 2. Spännande! ;) Denna serien kommer jag ha att kolla på och underhålla mig med ett tag nu när GoT har haft säsongs avslutning. Plus att Downton Abbey säsong 4 börjar i okt. Som jag längtar! ;):)
 
Har även varit och fikat hos min storasyster. Alltid lika trevligt att åka och besöka henne. :)  Ska snart åka och slänga skräp och sedan när vi kommit hem så ska vi ta upp hästarna så att dom får gå i vinterhagen nu ett tag. Vi tror nämligen att lilla Master har fått mugg på bakhovarna. Det är vanligt med mugg på ljusa hovar och han har två vita bakhovar. Så det blir till att hålla koll och medicinera det och om det inte hjälper så får vi ringa vetrinären. :/
 
Nu ska jag fortsätta att sola och njuta utav solen. :);)
Bye bye///R<3
 

Utomhusdag i regn

 

Phylos [Filos] bor hos oss just nu som är tänkt att jag ska rida över sommaren om allt går bra och han trivs. Han har bara varit hos oss i några få dagar än så länge. 

I dag har jag värkligen varit ute hela dagen, från kl 10-ca 17:15. Började med att rida en sväng sedan hjälpte jag och familjen grannen att riva ett garage. Det tog oss ca 3 timmar så det gick mycket snabbare än vad jag trodde men sedan blev vi bjudna på en riktigt god middag utomhus vid brasan. Givetvis började det regna precis innan vi skulle äta men som tur var kom den största skuren precis efter vi ätit upp så att vi kunde springa in ^^ Så ja, nu är jag mätt och belåten och har ingen aning om vad jag ska göra. Det är ganska irriterande att jag varken har koll på varken datum eller veckodag. Dagarna kommer som dom kommor haha.

Kort bloggning men vi ses en annan dag. Byebye :) 

/ L i n a
 
 

Knäppa hästar

Haha, jag måste bara visa dom här bilderna på Lasse och Otto som jag lyckades ta när om betade framför stallet. 
Det börjar med att dom står och hugger mot varandra sedan blir det på mer alvar och dom börjar typ hoppa på varandra. Sedan kan dom stanna upp som ingenting och går mot motstat håll haha
Hahahaha!


Dagen började med att vi fick ta hem hästarna när det ösregnade. Jag hann bli helt dygn sur och hästarna var helt dygnsura stackarna. Dom fick komma in och värma sig i stallet med varsin filt på sig. Dom såg ganska nöjda ut när dom fick lite mat i krubban också =) Det är det värsta med att inte ha dom hemma. Det är inte bara att plocka in dom om det är något och det är inte lika lätt att hålla koll på dom ifall det skulle hända något. Fast det är det egentligen värt när man ser hur nöjda dom är över att komma ut på grönbete=)

I dag har jag inte gjort så jätte mycket, har träningvärk i magen från gårdagens ridning vilket inte händer så ofta ^^ Jag har mest suttit fastklistrad framför datorn och kollat på "teen wolf" en serie som jag egentligen tror är för lite  yngre men som jag har fastnat vid. Serien handlar om en tonåring som blir varulv och som så klart blir kär i en tjej på hans skola. Så är det massa trauma runt om kring, hennes familj är dessutom jägare som jagar sånna som honom. Ja, ni hör ju, men den är ruskigt spänande och jag kan inte slita mig!^^ Det är en stor tröst nu när Game of thrones har ett långt uppehåll och Arrow har också uppehåll innan nästa säsång börjar och jag inte har något annat att kolla på ^^ 

Nu ska jag återgå till datorn sedan fortsätta att kolla på Teen wolf ^^ 

/ L i n a
 
 
 
 
 
 
 

Ullared - gekås

Var och shoppade på gekås igår. Kom hem med några bra saker (jag börjar här nu att ursäkta för mina dåliga bilder) Alltid roligt att åka till Ullared. :)
 
1. Små sminksvampar som jag ska använda till mina naglar (resultat kanske kommer)
2. Ett vitt nagellack och en fin guldring. :)
3. Hudkräm
4. En bikini, kunde inte låta bli att köpa den.^^
5. En jeansväst.
6. Guns&roses tröja
7. En figursydd trekvarts ärmad tröja
8. En figursytt linne.
9. Träningsbyxor. Är dock inte så nöjd med dom, dom är lite för tunna och sitter inte så jätte bra. :/
10. Ett linne som inte finns på bild eftersom jag har på mig det.^^
 
Så, det var lite utav det jag köpte på Gekås. :)
 
Bye bye///R<3

Tisdag?




Haha jag tänkte att det var Tisdag i dag men det är så klart Onsdag! Det är egentligen ganksa skönt att slippa tänka på vilken veckodag det är men samtidigt ganska frustrerand när man har noll koll haha!

Jag har inte fotat så mycket den här veckan, det har mest blivit hästbilder som jag inte har orkat visa. Jag hoppas att det kommer bli mer fotografering på andra ställen i sommar och inte bara här hemma. Vad som helst egentligen, bara man kan komma ut i en annan miljö där allting inte ser lika dant ut hehe.

I dag har jag och elin följt med och köpt ett marsvin till våra kusiner. Hahah marsvinen var så söta! Det blev en svart teddy marsin som var jätte lurvig och söt. Min kusin trodde nog att det var en mus för när jag frågade vad han ville vad hon skulle heta sa ha "mus" ^^ 
Sedan har jag inte gjort så mycket mer, jag och mamma tränade nyss ett litet pass på 20-25 min. Först sprang vi knappt 2km sedan körde vi idioten 10gg, måde seriöst illa efteråt, speciellt när det är så varmt ute. Fast nu känns det bra, lite trött i benen bara.  Efter all godis och glass jag har stoppat i mig den senaste veckan kändes det bra att röra på fläsket lite haha. Jag måste seriöst börja tänka mig för vad och när jag äter. I bland blir det på tok för mycket glass och godis. Jag tror aldrig att jag har ätit så här mycket glass på flera år. Nästan varenda dag har jag ätit minst en glass O_o bad bad bad.....^^

Nu ska jag åka och rida, vi får se hur det kommer gå =)

/ L i n a

In the garden

Det är så fint att gå runt i trädgården nu och se alla fina färger och blommor. :)
Vädret fint. Det har hållt sig fint och sommarlovet har börjat bra! :)
 
Bye bye///R<3

Hurra hurra hurra hurra!!

Grattis till lilla Monne som blir hela 30 år idag!! :D Min älskling ♥
♥ ♥ ♥
 
Idag vaknade jag och trodde att kl var jätte mycket. Min lillasyster var uppe och solen lyste för fullt. Kom upp ur sängen och gick fram till mobilen, visade sig att kl var 07:49. Det var ju bara att gå och lägga sig igen. Dock ångrar jag det lite, var hyffsat pigg då och var bara ännu tröttare sen kl tio när jag gick upp. Får tvinga mig ur sängen på morgonen.
 
Imorgon måste jag dock ta 07:20 bussen in till stan, dubbel körlektion. Vill ha mitt körkort snart, det tar så lång tid. Har hållt på ett tag nu. Men jag närmar mig iallafall. Gjorde klart ett prov idag. Nu är det bara ungefär 4 prov kvar. Sedan blir det till att plugga, plugga, plugga! ;):)
 
Sitter just nu i sängen med datorn på mitt sängbord och lite godis jämte. Blir till att kolla igenom youtube och slöa runt på datorn resten utav kvällen. :)
 
Bye bye///R<3
 

Life goes on..




Som rubriken lyder, livet går vidare även om det är svårt att föreställa sig det i den stund tårarna rinner och hjärtat smärtar. Haha det låter kanske töntigt men det är så, djur som människa, de man älskar sörger man över och det känns värkligen innifrån. ( de flesta vet vad jag pratar om) 
Sommarlovet startade inte bra, nej, men det kommer att bli bra :) Jag har inte jätte mycket inplanerat i sommar men en hel del saker som jag vill göra. Jag hoppas att allt blir av för till skillnad från förra sommaren så vill jag ha en rolig och varm sommar i år(kan det komma på beställning tack ^^) Jag vill åka till kusten, bada, fota, åka till STHLM och så klart Falserbo (m.m) Dock ska jag ju jobba i tre veckor (tusan också) haha  men det kommer att vara värt det efter även om jag förmodligen kommer pina mig igenom de tre veckor som jag ska jobba. Jag hoppas att de i alla fall, utan höga förväntningar, kommer att gå snabbt ^^ 

Ang. Lasse bilderna så blev jag inte nöjd med dom. Ljuset blev för starkt tycker jag så det ser ut som att han är utskuren nästan. Det skulle inte riktigt vara så soligt menmen. Jag ville mest ta kort på honom på grund av den smutsiga mulen han fick efter att ha slickat på en slickgodis som finns i en liten burk. Han fick nästan en liten grisnäsa. Haha så söt ^^ 
 

/ L i n a

Sommar, sol och sova

Det är väl vad sommarlovets första 3 dagar har gått ut på. Sova länge och sola och ha det slappt. Dock måste jag plugga teori, men sommarlov som sommarlov. :) Det är dock skönt med att ha lite saker inplanerade på sommarlovet så att man inte bara går hemma och slöar. ;)
 
Idag har jag inte gjort mycket. Gick upp och åt frukost runt 12.^^ Sedan så har jag varit på datorn, läst lite teori och ridit en kort sväng. :)
Fastnade nere vid tv:n, Transformers 3 var på i 4:an. Så bra är dom filmerna alltså!! :D
 
Favoritlåtar just nu:
 
1. OneRepublic - Counting stars
2. Miley Curys - We can't stop
3. Jessie J - Wild
 
Det är min just nu topp tre lista på favoritlåtarna. Spelar dom om och om igen här hemma. ;)
Bye bye///R<3

Till minne av Polka ♥



Det här kortet är taget igår 06/05 

Nu har våran häst Polka lämnat denna jord för gott för att äta grönt gräs tillsammans med sina saknade vänner. 

Ha det bra älskade lilla häst ♥

/ L i n a

S O M M A R L O V !

Äntligen så har vi fått sommarlov! Så skönt att kunna släppa skolan och allt med den och bara njuta utav att vara ledig. :)
Mamma tyckte att man inte ska ha det så slappt på sin första dag på sommarlovet så direkt när jag kom hem så var det en hel lista med "att-göra-saker". ^^ Allt är klart nu så nu kan jag slappa! ;)
 
Jag hoppas att jag kommer kunna inviga första sommarlovskvällen med ett nytt avsnitt utav GoT. Vill så gärna veta om det jag vet är sant eller inte, dock ungefär 99.9% chans att det är sant. Håller tummarna på att det kommer ut ett nytt avsnitt ikväll.
 
Vädret är bra idag också, vilket är ett stort plus. Dock kommer det in lite mer moln nu, men det var fint nog att ha på sig klänning iallafall. :) Inget speciellt på avslutningen idag, bara det vanliga med kören som sjunger. Lite tråkigt men det gick snabbt så man kunde ta en tidig buss hem. ;)
Bye bye///R<3

UNDERBAR DAG!


Sötnos Mira 


Aa vad det kommer att bli tråkigt att lämna den här klassen nästa år, alla är så roliga och lätta att umgås med. I dag körde vi brännboll på första lektionen. Medans Rebecka varvade om och om igen träffade jag knappt bollen haha, men det gör inget, det var roligt endå. Det var ganska oseriöst spel för alla var så himla slöa eftersom att det var så varmt men det var endå kul att hitta på någon aktivitet :)
Sedan på sista idrottslektionen hade vi kubb och mitt lag ägde ut varenda en och förlorade inte en enda match av 3! (jag borde nog nämna att vi hade en ruskigt stor tur 2/3 matcherna och borde egentligen ha förlorat dom heheh)

Efter den roliga skoldagen följde jag och syrran med mormor till stan, jag handlade födelsedags present till mamma och en ny mascara till mig själv :) Jag skulle behöva köpa en ny boddy lotion men jag vill ha en som luktar riktigt gott och gör huden mjuk och len och det har jag inte hittat än. Den som jag har nu älskar jag och kommer från H&M. Den har lukten vanilj och äpple, ganska konstig blandning men luktar skit gott ;)

Hur som helst, just nu lyssnar jag igenom den spel listan som R tipsade mig om för någon vecka sen(bara så att du vet så att du inte tror att du skrev den i onödan^^) Jag har hunnit lyssna på halva listan än så länge och hitils gillar jag varenda låt. Ni får gärna fortsätta att tipsa :)

/ L i n a

Sista söndagen..




WOHOO!!! Det gör inte ett skvatt att det är söndag och skoldag i morgon tvärt om! Vi ska endast ha kul i morgon med klassen och hitta på massa roligheter sedan är vi lediga på Tisdag och skolavslutning på Onsdag! 
HELT OTROLIGT att tiden har gått så snabbt, nästa år tar vi studenten?? jag fattar inte, nyss såg jag de personer som tog studenten som gammla och vuxna haha^^
Det är faktist lite läskigt att tiden kan gå så snabbt alltså, tycker ni inte?

Förresten bilderna, hästarna har fått flyghuvor som skyddar deras ögon mot all flygfän men de ser så roliga ut i dom^^ I går när jag kollade till hästarna hade Otto "tappat" sin luva. Han såg ganska missnöjd ut när jag tog på den igen men i morses kändes det som att dom tyckte att det var skönt att ha dom på sig :)
Jag skulle vilja ha en sån luva som har ögon på sig, hästarna ser helt tokiga ut och jätte roliga ^^

Nu ska jag gå, byebey :)

/ L i n a

Soliga dagar

Det har då verkligen varit ett par härliga dagar. Långhelgen hade inte kunnat vara bättre. Hoppas att det håller sig hela sommaren. :);)
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Har njutit utav det vackra vädret. Lite har jag fått gjort, så som att städa mitt rum. Slipper stressa med det imorgon då vi ska ha lite kalas. Måste dock städa hela övervåningen. Får hoppas på bra väder så att man kan öppna upp alla fönster och få in frisk luft. :)
 
Under den här perioden nu så har hästarna sett så fula ut.^^ Dom har fått sommarpäls på halsen men på magen så finns det fortfarande tussar med vinterpäls. Det ser så roligt ut.^^
Bye bye///R<3

Djurparken #3

Här kommer sista omgången av alla djurbilder som är mina favoritbilder nämligen på pingvinerna! Haha de var så söta, klumpiga på land men smidiga som sjutton i vattnet. En pingvin var helt galen och var som ett spjut i vattnet och hoppade upp och ner. Jag försökte få kort på den när den hoppade men det var minsan inte lätt ^^

Egentligen har jag mer bilder på pingvinerna men det blir nästan för mycket annars ^^

Just nu sitter jag ute på trappan ( så att ni inte tror att jag sitter inne i det här fina vädret ;) ) och njuter av värmen. Dock börjar det komma mer moln och enligt väderraporten ska det bli regn i eftermiddag ;/ Jag ska snart följa med in och handla, måste ju ha godis O_o Jag längtade efter godis hela kvällen igår så nu måste jag ha lite (godisberoende hehe)
Jag är sugen på att se en bra film i kväll, igår såg jag på warm bodies och den var faktist bra! Inte jättejätte bra men helt klart sevärd. Den handlade om en zombie som inte är som alla andra zombies, han blir förälskad i en "dödlig" tjej och ju längre tiden går desto mer lik en människa blir han. Om ni vill ha filmtips rekomenderar jag "warm bodies"  
Jag hade tänkt kolla på "into the white" men filmen höll på och hackade hela tiden så efter 10min stängde jag av, är det någon som har sett den, är den är bra?

/ L i n a
 

RSS 2.0