Hoppas att den varar

Ja vi får allt hoppas att våren varar. Vill inte ha några bakslag av snö. Nu vill jag ha vår och värme. Veckan som varit var ju helt fantastisk. Det var skönt med en sol som värmde. Alla var så mycket gladare. Det brukar vara en pina att bli den som står och vaggar barnen sist. Tårna fryser och man tappar all känsel. Men förra veckan var det till och med skönt att stå ute och försöka få dom sista barnen att somna. Stod i solen och vaggade, var tvungen att ta av mig jackan och mössan för det blev alldeles för varmt. Stort +. :) 
Min storasyster var här i lördags och sov över. Så i söndags så tog vi en fotorunda, kort men det blev väl något kort iallafall. ;) Mycket roligare att gå och fota om man är två. Har förresten hittat ett objektiv som jag vill ha. Tänkte kolla om jag kan åka och köpa det eller beställa det nu i veckan. Måste ju ha något nytt när man ska iväg på äventyr. ;) 
- Rebecka 

Lukten av vår.

 
Oja. Visst kan det lukta vår? Världens bästa doft som man kan känna på våren är skog! Åå älskar den doften, luktar ännu godare nu när solen är framme. 
Både jag och mamma har varit lediga i dag så vi tog en extra lång ridtur.När vi gick ut vid nio tiden var det tre grader ute. Hade på mig min vinterjacka som så klart blev på tok för varm efter en stund. Kan tycka det är skönt att för en gång skull känna sig för varm och inte tvärt om som man gjort nu de senaste månaderna. 
Såg förresten årets första fjärill i dag (värt att nämna) Nu väntar jag bara på att få se tussilago.
 
/ L i n a
 

Time for some guest blogging!

Tror inte att jag behöver introducera mig men om det behövs så heter jag Sofia och är Rebeckas syster. 
 
Solen dök upp idag, andra eller tredje gången på en vecka! Himlen är klarblå och solen värmer, hur underbart är inte det!? Dock blåser det men ska inte klaga, kan ju alltid sätta mig i lä med kaffekoppen senare. 
 
Bestämde mig för att slänga kameran över axeln och ta en spännande promenad genom trädgården idag, lite som Alice fast mindre äventyrligt.
 
Snart ska vi bege oss in till staden och beställa pizza, dock känns det som att jag kanske ska springa in på ICA och köpa mig en pastasallad istället... käkade massa ostbågar igårkväll och ganska mycket smågodis idag - släng en pizza på det där och jag känner mig en aning onyttig hehe. 
 
 
 
 
 

Äntligen fredag!

Nu är det äntligen fredag. Veckan har ändå gått väldigt snabbt om jag får säga det själv. Det ska bli så skönt att äntligen få sova ut imorgon. 
Mina veckor består just nu utav jobb, jobb och ännu mera jobb. Det blir inte tid till mycket när man jobbar från 8 till 16:30 eller 16:45 alla dagar. Men det är skönt det också, på sitt sätt.
Jag är inte sådär jätte bra på att blogga känner jag. Det var väldigt längesedan det kom upp ett inlägg från mig. Jag har inte tagit mig ut med kameran på jätte länge. Känner att jag får passa på i helgen om det blir väder fört. Skulle dock vilja ha ett nytt objektiv nu, kanske det som behövs för att komma igång igen. 
Längtar till GoT säsong 5 som kommer ut snart! En ny serie som jag älskat den senaste tiden är "The 100" så bra är den! Så om ni inte har någonting att titta på så ge den en chans. 
Tror jag faktiskt ska ta och kolla på ett avnitt nu.
 
- Rebecka

RSS 2.0