Måste jag? För jag vill inte!

Ne precis! Jag vill inte lämna 9c2! Herregud vad jag kommer att sakna alla i 9c2!!! Jag får nästan lite panik!!! Varför måste man plågas igenom detta? Jag vill inte börja gymnasium själv :'( (stavning på gymnasium)
Kommer inte att bli roligt. Jag ser verkligen INTE fram emot det!

Nu släpper vi det, vill inte bli ledsen nu.

Ska snart upp och duscha. Jag ska nog färga mitt hår igen på onsdag, vill ha det liite mörkare. Så på måndag kommer ni få se på det ;) Kanske skickar en bild till E&L. Okej det kanske blir en ny profilbild också ;)

Idag kommer det inget speciellt på tv. *Suck* Men någonting kommer la säker att visas. Men vi är ju ett par personer som ska sammsas om tv:n. Men vi har alla ganska så lik smak. (För det mesta)
Just nu tittar jag på UNDERBARA "vänner" ;) Love that show!

Ne nu ska jag dra upp och duscha, blåsa håret och platta det. (Det vanliga helt enkelt) Mitt hår kommer att få lite pause på sommarlovet från plattning och sådant. Om man badar i sjön så blir håret lockigare och finare (på något konstigt sätt) Och L & E vi måste ta MASSA kort i sommar. (Och lägga upp i ett album på fb ;) )

Ne nu ska jag dra.

Bye bye///R<3

27+



I dag har det vart ett så underbart väder. Lite huvudvärks -väder dock ( villket jag börjar få nu) Men jag får dels skylla mig sjäv. Två koppar te och ett glas mjölk i dag räcker inte för den här temperauren^^

Skolan har vart slö som vanligt. Hjärnan har knappt behövt arbeta ett skit :D Den sista lektionen som bestod av No, körde jag och Rebecka den mycket "populära" leken "få fyra i rad". Måste bara nämna att jag äger i denna leken ;) Rebecka höll på att vinna men då råkade hon sätta i fel ruta så att jag vann ist. Hahaha, lyckat R;) Detta gjorde vi iaf ca 5min för sedan fick vi sluta för  dagen^^ R's mamma var så snäll och hämtade oss så vi fick komma hem tidigt ;)
I morgon är det sista dagen innan mini lovet. Jag börjar snart gråta. Jag vill inte lämna min unnnnnderbara klass :'( Men så är det. Vem vill bli stor lixom?

Juste, för er som är intresserade kan jag säga att min kamera är klar fixad :D Fick nyss ett sms. Jiihoooo!!!

 Kramiz kramiz

/ L i n a

I sommarvärmen

Tog jag dom här iallhast. (sitter antagligen inte ihop, men sak samma)




Så dessa kort tog jag iallhast. Dom är inte så jätte fina, men shit the same. Måste ta en dag och ta bara ordentliga kort, det var längesedan nu.
Bye bye///R<3

25 + och åskan ligger i luften

Ja det kan man lungt säga. Det är hela 25+ här ute i skogen. Hur härligt som helst, jag ska springa upp och byta om till shorts (om jag hinner innan solen försvinner) vilket vi inte vill ska hända. Får se om det blir åska sen då. Jag skulle tro det eftersom det är sååå varmt (och skönt, man ska inte klaga)

Blir lite mer bloggning ikväll, nu ska jag ut och NJUTA!

Njuta lika mycket som denna lilla sööting ;) <3
Bye bye///R<3

Härlig dag;)



Det har vart en go dag i dag ;) Jag hade gärna skipat hemkunskapen menmen. Maten var ok. Men jag blev lite irriterad på vissa personer. När det var ett helt bord som inte tagit mat än går man ju inte själv och tar halva biten så att de andra får dela på den sista halvan :S Så egoistiskt.
Hursomhelst.... Efter skolan undrade Hampus om vi ville komma bort och blåsa såpbubblor med honom^^  Vi gick en sväng med Lasse och Maid först innan vi begav oss dit. Där bjöds vi på meer tårta^^ Vi var där i ca 2 timmar för sedan åkte vi ner och red. så ja, nu är vi hemma. Kom hem runt åtta.
Nu orkar jag inte skriva mer ;)


/ L i n a

Tusan också...

Ja, det var la vad jag tänkte. Jag har sagt till pappa att han får ringa på moppen snart. Jag har satt upp massa lappar där det står att han ska göra det också ;) Så kommer jag hem efter att ha spenderat ett par timmar hos mormor & morfar. Så säger pappa att han har ringt, men att moppen var redan såld och att han som lagt upp annonsen inte hade tagit bort den! Jag menar ta bort annonsen om moppen är såld liksom! Aja, jag får la leta vidare och tills dess får jag ta pappas gammla king ;) Den är la lite cool endå ;D

Sen så bet jag mig på insidan av underläppen, sen SÅKLART så bet jag mig två gånger till där på samma ställe när jag åt kinamat, så nu känns det som om jag har världens fläskläpp. Fast det syns inte så jätte mycket. Men det är irriterande, aja nu ska jag gå och kolla nya avsnitt av "How i meet you'r mother" ;)
Bye bye///R<3

Lasse & Maid



Här är lite kort. Inget sp men det är alltid något. Jag vet inte vad jag ska göra om inte den stora datorn kan ha internet:S Kan ju inte lägga in alla kort på mini datorn "/

Komigen och kommentera nu. Man känner sig inte direkt "välkommen åter" :( ^^
/ L i n a

Tjeenare

Här är jag igen! ;D

Som alla vet är det Söndag i dag och mors dag( jag hopas att alla håller koll på det iaf^^) Vi gav mamma massa cocklad, inget märkvärdit men det är alltid något ;)

Har nyss vart och rastat moppen en sväng. Längtar till i sommar då man kan fara och flänga vart man vill typ^^ Haha vad bekväm man kommer att bli. Ta moppen överallt. jiiise.

Oj, jag har vist inget att säga. Datorn där uppe har inget internet konstigt nog.. Så jag har inga bilder att visa. "/

/ L i n a

Back on track

Yeessss. Det är vi. Nu är både jag och L här och skriver mer. L fick som sagt "tillbaka" sitt internet (eller hur man nu ska säga) Men nu kanske kommentarerna kommer tillbaka också. För jag har då inte fått en enda j*vla kommentar (förutom enstacka från L, då hon kunnat komma in) Så det börjar bli ett litet mönster här asså. Så fort L inte kan blogga eller så så slutar alla att kommentera mina inlägg (som verkar vara hur tråkiga som helts anntagligen) och så fort hon är tillbaka kommer dom igen. Aja, jag får la skriva mer intresanta saker då då.

Idag är vädret detsamma...snälla kan det inte bli fint väder snart? Lite blått är det på himmlen men det kan la vara på hela himmlen istället. Aja det kommer la snart. (Får vi hoppas) Idag ska jag rida. Har inte ridit sedan...hmm. Jag tror jag red senast förra lördagen. Får typ skärpa mig med ridningen asså. Men det blir la lättare på sommarlovet (som jag inte längtar till)

Who's there to save the hero
When she's left all alone
And she's crying out for help
Who's there to save the hero
Who's there to save the girl
After she saves the world

Bye bye///R<3


I'M BACK!!!!!!!!!!!!!!!!




ÄNTLIGEN fungerar det!!!! nu är det bra min älskade kamera kvar ;)

I dag var vi hos Rebecka o ch spelade in sanska filmen som vi ska visa för klassen på tisdag. Gu det kommer att bli så pinsamt XD Jag lider med R som kommer att få det värst(L) Eller nej, jag tycker bara att dte är kul men endå. Jag skulle inte vilja byta rool haha. Fast ifs, jag har det inte bättre själv. Jag oc R kommer skämas så inni bomben medans Elin bara kommer vara värsta snygga spanjoren haha XD Nej men man får bjuda på sig själv :D

I dag fick vi hem en mope. Körde lite utanför huset och jäklar vad kul det var^^ Den är väldigt smidig och rolig att köra i  kurvor. Nu fattas det bara en mope och två körkort. (bara och bara..)

Nu ska jag gå och se film med mamma och Elin. Jag och Elin såg filmen i torsdags kväll men nu vill mamma se den. Det är en film från en bok som den kända författaren Nora Roberts har skrivit. Kommer inte ihåg vad själva filmen heter ;)

Nej nu tjejer och killar ska jag dra. Ha en fortsatt trevlig helg . 

bye bye ;D


/ L i n a 

På en biograf nära dig...?

Nej, den kommer inte längre än till spanskalektionen. Filmen som jag, L & E ska göra idag då alltså;) Dom kommer om en timme eller så.
Ska bli roligt att se hur detta kommer att gå.

Har fortfarande lite ont imagen sen igår. Men det ska nog gå att göra fillm endå ;)

I rollerna som:

Cliente A - L
Cliente B - E
Dueno - R

På:
 
Pizzeria romantica

Kommer nog bli bra...får vi hoppas. Sen ska den visas för hela spanskagruppen...hehe pinsamt? Jo tack! ;)

Ne nu ska jag gå och ta på mig riktigta kläder, har gått i pyjamas ett tag nu ;)

En gammal bild bjuder jag på idag ;)
Bye bye///R<3

Fredagenden27maj

Japp. När jag inte kommer på en lämplig rubrik så kommer jag bara skriva datum och sådant. Tror jag ;)
Imorgon är det lördag. Jag vill inte tänka på att det bara är 2 veckor kvar...:'( :'( :'( osv
Men jag får släppa den tanken nu.

Har inte så mycker mer att säga än L MSN? Nej skit. Okej L msn om du kan då alltså. Min mobil har inget batteri och jag vill prata om imorgon...

Bye bye///R<3

Slöööööö dag!

Det kan man lungt säga att det har varit i dag, SLÖTT!! Första lektionen som var spanskan satt en del och jobbade med sitt inläningsarbete medans vissa satt och glode på youtubeklipp (sånger) Sedan, på musiken satt jag och elin och övade på piano ackorder medans alla gått och ätit frukost^^ På No:n satt vi där ute bland djuren med Johanna och lollo och lysnade på när lollo läste roliga saker i en tidning. Sedan på matten suddade vi matte böcker och körde tävling. det gick ut på att vi var indelade i lag. Det var lag nr 1: Jag, Elin, Oliver och amelia. i lag nr 2 var det Karin, Annie, Linda och Josefin. En och en från varge lag skulle gå fram till tavlan och skriva rätt svar som johan läste upp.(lätta frågor ex, 99 + 15, att skriva tusen i grund potens m.m ) Sedan när J, L och A drog för de skulle med bussen var det bara jag elin och oliver i ett lag och annie och karin i ett. Gissa vem som vann?^^

Ingen, vi kom lika;P
Sedan drog jag och elin för att se studenten blev inte så länge menmen, det var kul ^^

juste, var ju i ullared i går. Gissa om vi var trötta efter vandringen^^ Både jag och Elin sov någon timma efter det att vi packat upp, ridit och ätit. Hittade inte så mkt i ullared. ENDÅ så gick det på nästan 1000 spänn! :O Fattar inte det menmen. Det var värt att åka dit antar jag :)

Nu är det inte ens två veckor kvar i skolan. vill inte tänka på det men kan tyvär inte låta bli"/
Nu ska jag bara fixa lite kort som jag sedan ska ladda upp. Snart tbx...........



nehe.. jag hann bara fixa denna bild innan det slutade fungera.


/ L i n a

Ledig en fredag som denna...

Japp. Det var riktigt skönt att få sova ut idag ;) Vaknade eller gick upp kl halv 10. Gööttt ;) Jag har inte så mycket mer att säga, kanske att jag ÄLSKAR smörgåstårta ;D Som det ska bjudas på idag;) Jag längtar redan. Men nu ska jag gå och äta lite frukost, är jätte hungrig.

P.S Nu kan jag ÄNTLIGEN börja läsa fjärde boken i serien "Vampire academy" som heter "Löftet" Den kommer bli sorglig kan jag tänka mig. Vet ju liksom vad hon ska göra...
Bye bye///R<3

Vandring

VANDRINGEN VAR KUL, AWESOME OCH ALLT ANNAT DÄR TILL.

P.S jag är inte mörkblond längre utan jag är nu mellanbrun ;)
Bye bye///R<3

Packat och klart

Packat och klart var det för länge sedan. Jag och Elin packade allt när vi kommit hem det gick gansak snabbt. Men shhit vad tung väskan blev ^^ Min väger 11kg och Elins väska väger 12,9 kg. Asså jag kan lova att de där jäkla bananerna väger 2kg minst. haha^^ Jag skipade att ta med ketschupen faktiskt. Känns så onödigt att bära med sig extra vikt så är det endå bara några få som vill ha.

Jag har inte bestämt mig än om jag ser framimot vandringen eller ej. Det ska bli kul på ett vis. Men jag oroar mig så för vädret. Att det ska vara kallt och att man bara kommer skaka hela tiden"/ Aja det blir säckert bra^^


/ L i n a

Vandring med 9C

Japp, imorgon är det vandring med 9C. Kommer bli roligt. Just nu är jag mest nervös, är också lite orolig för att jag kommer att glöma någonting viktigt. Är då inte första gången jag göra det.^^
Men min packlista ser ut såhär.

Sovsäck
Liggunderlag
Regnjacka
Tjockatröja x2
Sockar
Mat:
*Bacon
*Choklad
*Fika
*Festis
*Frukt
*Tunnbröd
Mössa
Vantar
Tandborste
Tandkräm
Smink:
*Brunkräm
*Mascara
Spegel (har dock ingen så får la låna av Lo som har en bra en)
Topps
Filt
Mobil
Kamera (en digitalkamera som jag inte är så försiktig om)
Bestick
Tallrik
Mugg/Glas

Ja, så ser den ut hittils. Jag kanske lägger på lite extra saker.

Jag har nu en en gång fastnat för låtarna på albumet  "I'AM SASHA FIERECE" Med Byoncé ;)

Ne nu ska jag gå och packa vidare. Endel saker kan jag ju inte packa ner, som t ex smink, tandborste och tandkräm, som jag måste ha imorgon ;) Och mobil såklart, måste ju väckas imorgon ;)

Ne nu ska jag dra mig från datan, fast jag ska nog ha på musiken lite till ;)

Så en liten fin vårig bild till detta väder. Håller tummarna tills imorgon ;)
Bye bye///R<3

"God" morgon.

Just nu sitter jag här, kl6:30, i köket med snorig näsa, rostig hals och hängande ögon. Detta kommer att bli en toppen dag-_- Jag skyller på att det är Elin som har smittat mig. Det började nämligen efter det att hon var tvungen att ta min hand och köra upp den uder näsan för att jag skulle känna hur kallt det var efter det att hon tagit linement-_- Hehe, behöver så klart inte vara det men det började iaf då ;)
nu har jag näääästan 30 min på mig kvar vid datorn. Inte riktigt för man måste ju borsta tänderna först^^ Urk, den här dagen ser jag inte fram i mot med allllla "roliga" lektioner. Är glad att det inte är våran klass som ska ut och vandra i dag. ska nog inte säga något för då kommer det bara vara lika dåligt väder i morgon också, om inte värre.

Nej, nu ska jag fara vidare. Eller faktiskt så ska jag bara kolla runt på datorn lite. Men sen så!

Helt sjukt att vi inte ens har två veckor kvar i skolan. Hur kunde det hända??

/ L i n a

Lungt, det är lungt...

Japp, det är helt lungt med spanskan nu. Har ändrat från ensam redovisning till tremana pjäs ;) Ska spela in pjäsen hemma hos e&l eller här. Sen in i movimaker och fixas lite. Sen spelas upp i skolan ;) Pinsamt? Nja lite kansle :P Men jag behöver inte stressa över redovisning om Salvador Dalí iallfall.

På onsdag drar hela 9C ut på vandring. Kommer bli roligt, på ett sätt och inte så på ett annat. Så det är la att börja förbereda lite till det nu och imorgon ;)

Nu ska jag upp och kolla på lite kläder till studenten på fredag ;) Blir nog kanske mina ljusa jeans en söööt tunika och mina klackskor ;) Låter la helt okej, eller?
Så nu drar jag upp. Oj juste det ja, två helt nya grymt underbara låtar. En som e gammal och sen som e halv gammal, eller ja jag vet inte.

Celin Dion - It's all coming back to me now (gammal, men såå underbar)
Joshua Radin - What if (HELT UNDERBAR!!!!)

Lyssna ;)

En som njuter av solen ;) Han la sig i gräset jämte mig när jag tog kort på blommor. Då fick han ju vara med på bild också ;) Ozzy <3
Bye bye///R<3

Hur ska jag klara av detta?

Nepp det har jag ingen aning om. Spanskan alltså. Jag kommer inte klara av det. Har inte gjort någonting mer än läst om han, alltså "Salvadro Dalí" L hjälp mig?! Om vi sammarbetar så kommer vi klara det (kanske)

Ne nu tänker jag inte tänka mer på det. Det får gå som det går helt enkelt ;)
Just nu LÄNGTAR jag liite efter sommarlov.
Men det känns lite panik över att inte komma tillbaka till älskade 9c2<3333333333
Finns personer jag inte vill lämna! Okej jag vill inte lämna någon av dom i 9c2. Men men, live goes on, right?


I always knew this day would come
We'd be standing one by one
With our future in our hands
So many dreams so many plans

Always knew after all these years
There'd be laughter there'd be tears
But never thought that i'd walk away
with so much joy but so much pain
And it's so hard to say godbye

But yesterdays gone we gotta keep moving on
I'm so thankful for the moments so glad I got to know ya
The times that we had i'll keep like a photograph
And hold you in my heart forever
I'll always remember you...9c2<3

En låt som passar PERFEKT till detta.
Men nu ska jag gå och lägga mig och kolla på 2 1/2 män. Det sägs att Ashton Kutcher kanske ska vara med i ;) Iställer för Charlie Seen. Hoppas hoppas hoppas ;)

Bye bye///R<3

Lasses tjej är på G.



Hehe, japp, vid ett ska Lasses tjej komma. Eller om de nu bara kommer vara kompisar (knappast) Men hon ska mest vara som sälskap till Lasse. Det är så synd om honom när han får gå själv hela tiden "/ Hon kanske ska gå här hela sommaren. Beror på vad veterinären säger om kastreringen på Lasse:P Aja, detta behöver man ju inte skriva i bloggen. Hehe.

Jag måste bara säga att det är så underrbart kul att vara tbx i bloggen igen. Det går ju inte att vara inne för ofta (använder ju mobilen som internet) Men lite då och då räcker.

Just nu sitter jag och diggar med till mammas kassa låtar som hon har i datorn. typ alla är gamla melodifestivals låtar^^

föresten, vet ni om det är någon som lagt upp bilder på spexet förutom spanskaläraren? Vill ju seeeee!!

/ L i n a

Smått panik

Japp, jag har lite smått panik ja. Jag tä,nker på spanskan. Måste öka med den. Jag vet inte hur lång tid vi har kvar. Men jag kommer inte klara av det :S Har INGENTING måste börja snart. Kan kanske göra liite hemma. Men gud jag får panik!!!
Ne jag orkar inte tänka på det mera. Nu tänker jag fika (okej jag fikar redan, men men;) )

Bye bye///R<3

Mini-bild"bomb"

*
som sagt bild"bomb"

Dagen i dag började inte så bra, jag såg nämligen en av pappas halv-bra-alltid-gråt-filmer. Ja jag fattar inte hur han lycks rekommendera varenda sorgliga film. Bara för att han har svårt att gråta till filmer? Filmen hette Leon eller nåt och handlade om en kille som hade barn och sambo. de fick inbrott i sitt hus och då råkade han slå ihjäl tjuven. Han dömdes till tre års fängelse. I fängelset blir han halv-kriminell och det slutar med att han får påökning 6 år eller vad det var. I fängelset är vakterna elaka och gör olagliga saker mot brottslingarna. Ja det händer massa saker. Assy fy det kom allt en ström tårar. Fast jag kan ärligt inte säga vrför jag grät. Jag led nog med snubbarna :/
Men sen har jag och Elin vart med kusin och moster ^^ Asså gud vad hampus har blivit underhållande nu. Han gör massa ljud och så fort man gör något nytt ljud med munnen ska han försöka härma det. Jag och Hampus diggade med till musiken i bilen. Haha (L) Men sen har jag ju fått veta att det kan ta upp till 1 MÅNAD innan jag får tbx min kamera. Hoppas den är snabb lagad för jag står fasen inte ut! Tur att jag får låna en kamera kan jag säga. Fast det känns lixom inte hemma med någon annans kamera, aja, man får vara glad endå^^

MSN R????


/ L i n a

LöRdAgEnDeN21mAj

Bilder i den ljuva solen.






Så, det var dom kort jag tog i den härliga solen :D Nu ska jag äta ;)
Bye bye///R<3

Vacker dag? Oja

Yeeeeess. Känns HUR SKÖNT SOM HELST att vakna och kolla ut och se en KLARBLÅ himmel. Öppnade ett fönster och satte på radion. Jag älskar att lyssna på radion ;D
Vaknade kl typ kvart i 7 idag. Låg vaken och nu är kl 08:23. Så det är la snart dags att gå upp och äta lite frukost. Idag SKA jag rida. Själv eller inte. Det ska bli av. Har ju inte ridit dom gammla hästarna på en evighet. Dom har ju tillochmed fått nya skor! Och fina korta hovar har dom ju nu, så det behöver man inte tänka på ;)
(ska tillochmed sitta ihop eller så här till och med?)
Aja.
Nu ska jag stänga av radion lyssna lite låtar på datan och sen ner och äta ;)
Håller tummarna för att det ska gå att ladda upp bild(Y)


Sööötare hästar finns inte! <3
Bye bye///R<3

Kommer aldrig komma tbx!!!! :(

det känns som det nu iaf. Mamma och pappa värkar ju inte se till att trolla fram internet :( Jag står snart inte ut! Jag måste han internet och tv. Vad ska man göra när man vaknar kl 7en morgon som denna? Just nu sitter jag upptryckt i fönstret med datorn och moilen, i hopp om att internet inte ska sluta fungera.

Kära gud, gör så att internet och tv:n fungerar igen. Amen.


Föresten, varför säger alla att jorden ska gå under i dag?? Har inte jag hört något om förutom på fb :S Jag gillar inte sånt där snack. aja det märker vi la om den gör det eller inte...

I går var det ju som alla vet spex i skolan ;) Det var väldigt kul att se vad alla klät ut sig till. En del tråkmånsar hade inte klätt ut sig men de flesta iaf^^ Dagen gick ganska snabbt och nu är det bara 12 dagar kvar i skolan! Helt sjukt. Jag hinner inte med detta höga tempo.Det ska så klart bli gött med sommarlov men att lämna alla klasskamrater är bara piss!!
Det gäller att se framåt och inte tänka på sådana tråkigheter (svårt att låta bli)

Och bara så att ni vet så kan jag inte lägga upp bilder (för segt) Så håll tummarna för att vårat internet ska komma tbx. Så ska jag vara mer aktiv i bloggen än någonsin förut!!


kram.

/ L i n a

När kvällsolen tittar fram...då är jag där med kameran

;D Jajemänsan. Här kommer lite kort från...ja nyss ;)




Så där var lite av bilderna. Och nu ett kort jag tog på mitt land. Det har hänt en hel del som jag inte förstår mig på riktigt

Jag sådde på fina rader och helt plötsligt så är det ÖVERALLT! Det har typ spridit sig under jorden eller nåt? Det är ju helt täckt. Och alla ser likadana ut...aja jag får la fråga mamma ;)
Bye bye///R<3

Ny moppe?

Japp, pappa ba "du jag har kollat lite och hittat en moppe du kan ha" Jag: "Men jag ska ju ha mammas gammla"
Så pappa tycker att det är mycket arbete bakom mammas och det är bättre att bara köpa en. Den han visade mig var...ja, mammas är snyggare! Men den duger gott och väl. Lite tråkigt för jag hade sett fram emot att köra mammas, men den som pappa kollade på är nästan lika dan. Fast den ser "nyare"(om man nu kan säga det) ut.  Kan visa E&L en bild på måndag eller nåt.

Spex idag, helt okej. (orkar inte säga mer om det)

--Går inte ladda upp--
Bye bye///R<3

När L försvinner, försvinner kommentarerna?

Ja det kan man ju fråga sig. Jag har lagt in två hela och väldigt långa inlägg och har inte fått en enda liten kommentar. Jag skrev till och med att det var min namnsdag men inte ett enda liiiitet "grattis på namnsdagen R" Och det om vad som hände igår? Det jag jag inte heller fått någon kommentar på. Ni suger på att kommentera helt enkelt. Jag kommenterade Ls inlägg. (Jag kan dock inte säga någonting om L, för hon kan ju inte råför det) Jag är inte arg (Hehe, fast det låter lite så i inlägget^^) Men kom igen? Kan ni inte kommentera lite mer eller?
Aja skit it då då!
(Om jag inte får en kommentar på detta inlägget, då har ju inte mitt budskap gått fram, vilket borde vara konstigt eftersom jag har skrivit det ganska så tydligt) men men.

Har inget mer att skriva så jag slutar la här då då ;)

Ja jag vet, men man säger la "tredje gången gillt" eller? ;)
Bye bye///R<3

Skräckslagen? Jo tack!

Japp det kan man säga. Idag så jobbade mamma kväll och min lillasyster är inte hemma förän imorgon. Så jag och min storasyster var hemma och satt och tittade på tv. Helt plötsligt slår dörren igen. VEM? går det genom våra hjärnor. Ingen mer än vi är hemma. Ingen mer än vi ska vara hemma. Mamma slutade kl 20:00. Så vi får "smått" panik. Så vi bestämmer oss för att gå och kolla. Men såklart kan vi ju inte gå och kolla utan att ha med oss någonting. Så jag tar en gammal käpp (som min gammel farfar har gjort) den var smalare neråt och en tjock knopp upptill, min storasyster tar en stor eldgaffel.(en väldigt fin eldgaffel om jag får säga det själv) så vi går och kollar runt på nedervåningen, sen upp till övervåningen. Ingen där. Okej det kanske var så att dörren inte var riktigt stängd och vinden blåste igen den då. Sen kommer mamma hem och vi sätter och och kollar på film (due date) så ringer pappa och pratar lite. Vi har två telefoner. En nere och en uppe (bärbara) den ena är här ner och den andra uppe i min storasyster rum. Vi sitter och kollar lite film och pratar. När min storasysters mobil börjar att ringa. Hon kollar och frågar
"Vem ringer mig från hemtelefonen???"
 "men vi har ju den här?"
"Men jag har den andra i mitt rum"
Det slutar ringa. Vi kollar på hemtelefonen här nere. Och det står "linjen upptagen" Okej?? Vem är det som ringer nu. Vi får alla panik. Vem är uppe och ringer ner till min storasysters mobil. Vi får panik. Jag tar käppen och min storasyster tar eldgafflen. Mamma går förts. Vi går upp till hennes rum. Ingen där. Sen säger hon.
"Nej, vänta. Den ligger ju i min ficka."
"så du har råkat ringa till dig själv?"
Gud vad vi blev rädda!! Det var det läskigaste jag varit med om på länge.

Men nu ska jag nog upp och sova. (om jag vågar. Jag kan ju sova i min storasysters säng idag)

Bye bye///R<3

It comes naturally

Låten som sitter i min hjärna just nu är den. How you choose to express yourself, it's all your own and i can tell, it comes naturally...Japp den går i min hjärna.

Snälla ge mig 2 sekunder innan du ger upp...
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör endå...
Älskling vänta får jag bara sitta jämte dig...
Snälla bli min igen...
Ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt...
Får jag ens ha kvar dig som en vän?...
Letar efter nåt att säga, nått som kan rädda allt...
Snälla låt det vara som en film...

Okej jag hade inget att skriva, så jag skrev upp meningar ur låten som spelades nyss^^  Dom kommer inte i denna ordningen (iallafall inte all) Låten? Ja det är "Veronica Maggio-snälla bli min" Ifall ni ville lyssna liksom ;)

Dagen har varit rolig;)
Först hade vi planering, samma som alltid. Sen så hade vi engelska och då satt jag och Claes och tittade på när Karin skrev på en pjäs, eller ett litet uppvisande vi ska göra. Sen läsning, boken heter "Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann" den boken har mamma läst så jag viste att den skulle vara ganska så rolig. Sen matte. Då satt vi vid datorerna och gjorde saker på excell. Roligt? Nja bättre än att jobba i boken. Fast jag fick dock göra om dom tre uppgiterna 2 gånger, för att det blev lite fel^^ Sen spanska. Ja...jag gillar INTE det vi gör på spanskan nu. Sen so, helt okej, satt vid datan och gjorde en powerpoint med E&L. Fast bara en liten stund. Mest satt jag och kollade på när E&L gjorde på powerpointen och pratade med O... sen no. Då satt vi ute vid dom fasta datorerna. Då fick först E sin stol borttagen av Ph, sen tog C min stol. När jag satt på den O.o men jag och E fick tillbaka den. Sen så var de la slut och jag satt i bussen och pratade med S. Så det var i stora drag min dag ;)
Hoppas att ni fattar alla bokstäver och vilka personer dom står för ;)

Ne nu ska jag nog gå och göra annat.
P.S jag fick alla tre beethoven filmer idag. (I namsdagspresent) ;) Gulligt ;D

Min hund! (eller ja, min framtida hund vill säga ;) )
Bye bye///R<3

Iphon är allt bra att ha ;)




I'm BACK! ( för en kort stund)
Man kan ju koppla iphonen till datorn så att internet fungerar;) Kommer dock inte att vara super aktiv då det tar mycket ström till både det ena och andra. Nej det var ju inte anliedningen, det är bara ganska segt. eller nej, det är det ju inte heller. Men kommer endå inte att vara super aktiv. Ska försöka så gått det går att blogga. Förstår om R känner sig ensam lixom. (du är skit bra R) Hehe ni ska veta att jag saknat bloggen stort! Jag har för varge händelse funderat ut hur jag ska berätta detta i bloggen. bloggen har lixom blivit en del av vardagen som inte går att släppa ifrån. Varken jag eller R bryr oss om många besökare, även om det så klart är kul att få besök och kommentarer=) Men vi började med den här bloggen för att vissa upp bilderna för varandra, var dte inte så R? :) Men vi ÄLSKAAAR era kommentarer bara så att ni vet :D Hursomhelst, nu vet jag inte vad jag pratade om här....
Juste, min kamera ska åka in på lagning eller nåt. De ska iaf se på kameran. På ett vis är den ju inte direkt sönder, bara oanvändbar.. Under tiden har jag fått låna ett gammalt kamera hus av en "släckting" det är en canon eos 350D. As snällt att jag fick låna den. Fast den är säckert 7 år gammal men skit samma. Åldern spelar ju ingen rool, eller?^^
ÅÅÅ gu ni ska bara veta hur gött det är att få skriva igen ;) Vet inte hur lång tid det tar innan vi får tillbaks tv:n, internet, telefonerna, kameran^^  På kvällarna när jag kommit in från stallet sätter jag mig alltid framför datorn sen tv:n. Nu blir det att spela på mammas  / pappas telefon eller se på en film^^ Hehe, men det går ganska bra faktiskt. Känns ganska skönt att komma bort från tv och data beroendet ;)
Föresten R, vi måste bestäma om tors-fre om du skulle sova över eller ej? Får ta och göra de i morgon. Hade tänkt lägga mig för länge sen typ men nu komm bloggen i vägen (villket jag är glad för)
Phu, skönt att rasta fingrarna lite, nu ska detta inlägg publiceras. vill skriva om MASSA saker men just nu passar det lixom in. Kan ju inte bara hoppa in och ba  " Väskorna på slöjden blev as bra, lite långa snören bara" Det går ju inte, ni är inte intresserade heller haha X)

Puss och kram, kommer tillbaks så snart jag kan :)

( mitt rekord långt-inlägg eller?)


/ L i n a

L...i miss you. Come save me from this Loneliness

L! Kan du inte fixa erat internet snart eller? Jag är trött på läsa mina egna inlägg...okej jag läser dom inte om och om igen, men jag vill se ett inlägg från L snart! Eller åtminstonde en kommentar av någon? Lo? S? Agch? E? L? So? Någon som fattar vad jag menar med dom här bokstäverna?

Imorgon är det tisdag och det är la en helt okej dag eller?

Schemat över min tisdag

Planering
Engelska
Högläsning
Matte (65 minuter!)
LUNCH
So
No
SLUT

Och ja lite raster då då. Men det var ju självklart liksom ;) Det är tisdag imorgon men jag tror inte att vi kommer att titta på film på engelskan denna gången. Har ju inte börjat någon ny film. Fast dom tre sista engelska lektionerna ska vi titta på film sa hon nog ;) Jag gillar med stort GILLAR min engelsak lärare ;)
HAHA till C1!

Snart är det vandring med klassen. Och jag vet inte hur jag ska få ner allt i en väska. Men det ska la gå på ett eller annat sätt. (Hoppas jag iallafall)

Ne nu ska jag dra och käka kvällsmat. Sen kl nio blir det att lägga sig i sängen och kolla 2 1/2 män ;) Och somna sött til det ;) G-Ö-T-T-!

Jag gillar denna bilden lite, så ni får ta er en titt till på den ;)
Bye bye///R<3

Håller igång denna ensama blogg själv nu...(på ett tag)

Japp, som sagt så kommer L nog inte att skriva så mycket. Eftersom att hennes internet inte funkar. Fast jag hoppas att hon kommer tillbaka så snart som möjligt;)

Så nu detta med moppar. Vi (Jag, E & L) ska ha 30-moppar. Så vi får ta och kolla med förarbevis och sådant nu. Vill ju ha det innan sommarn. Så att jag kan dra bort till L som kommer att vara ganska så ensam på dagarna i ungefär tre veckors tid;)

Snart så ska jag dra till mormor och gå på promenad och fika. Medans min lillasyster spelar fotboll så sitter jag, mamma, min storasyster, mormor och kanske morfar och tjockar oss med fika ;) Fast dock så går vi ju en promenad först, så vi förtjänar ju faktist lite fika för vårat hårda träningspass ;)

Skillnad?
Nr: 1

Digitalkamera

Nr: 2

Systemkamera

Nå?
Jag som såg dessa bilder i färg och på nära håll kan säga att det är en STOR skillnad på klarhet och allt. (Kan dock bero på att dom jag tog på digitalkameran blev suddiga, kunde kanske ha gjorts bättre. Men ni ser la skillnaden?)
Bye bye///R<3



Ingen bild, sry

Nej precis, har inte orkat att ta bilderna och ladda in dom, göra dom svartvita och sen klippa ihop dom. Men det kan jag ju göra imorgon;) Imorgon är det måndag (igen) konstigt. Det lite jobbigt men endå roligt på något sätt ;)
Nu ska jag upp och sova, är hur trött som helst nu. Så vi ses la imorgon eller nåt ;)

Söötaste Ozzy :)<3 (bild av min storasyster)
Bye bye///R<3


L.O.V.E


Failad bild(I know) Men min kamera har slut på batterin och vi har inga hemma (detta är det jobbigaste med att ha vanliga batterin till kamern) Så jag fick ta mammas digitalkamera. Och jag fick fyra suddiga kort. Hmm...kanske borde lära mig ta kort? Men när jag får hem batterin till min systemkamera ikväll ska jag göra om detta och då ska ni få se på bättre kort ;)

Idag har jag läst, kollat tv, datan, kollat tv, sovit, kollat tv...ja ni fattar. Jag la mig i soffan nere och läste efter typ 20 sidor blir jag hur trött som helst och jag läser slut den sida jag är på och somnar på stört efter det. Asså jag läste klart(efter viss möda, eftersom mina ögon gick i kors och ville blunda hela tiden) så blundade jag och somnade på mindre än en minut. Hehe skönt att sova lite.;) Och eftersom vädret inte är nått vidare fint så har jag spenderat hela dagen inne. Roligt? Nej. Men men.
Ska nog snart...em typ göra nått iallafall. Kommer inte på någonting jag kan göra. Kolla tv? Ne den är upptagen och jag vill inte glo på "burken" hela dagen (som min pappa säger)
Men jag ska la komma på något. Hmm varför följde jag inte med och kollade på när min lillasyster spelade fotboll för? Ne, okej kanske tur det. Det regnar ju och jag skulle inte vart tillbaka fören ikväll. Aja. Jag hittar la något att göra tillslut.

Ett program man såg på när man var liten (okej, serie är det la)var "Barnen på Luna" jag älskar den. Någon som vet vilken det är? Har en känsla av att L & E inte har sett det. Vet itne varför men vi hade tydligen inte samma tvfavoriter som små^^

En lista på vad jag brukade kolla på när jag var liten ;)

* Barnen på Luna
* Barnen i bullerbyn
* Rädda Jeppe, död eller levande
* Brum
* Trasdockorna
* Kosmos
* Teletubbis
* Björnes maggasin
* Arthur
* Luftens hjältar
* Skrotnisse (tittade fast jag absolut inte gillade det^^)
* Trasan och banane
* Pokemon

Ja denna listan kan fortsätta hur länge som helst. Hehe jag gillade Brum. När jag och min storasyster satt och tittade på Brum så Kunde vi små bråka om vem som skulle "köra" Brum;) Gulligt eller vad. Här kommer iallafall en bild på lilla Brum

Sööt ;)
Aja jag ska inte ta mer av eran vackra söndag.
Bye bye///R<3

Klarade mig igenom eurovision song contest

Japp. Jag tittade mig igenom hela spektaklet igår. (Som vissa andra inte gjorde;) ) Men det blev en tredje plats för Sverige. Bra gjort. Jag gillade inte den låten som vann. Blev "smått" irriterad varje gång dom fick poäng^^ Men men. Det mest störande var ju att på sista poäng utdelningen gick Italien om Sverige. Så om det inte hade hänt hade Sverige kommit på en andra plats. Men men, brons är ju jätte bra det med ;)
Idag ska jag läsa min svenskabok.-_- Jag orkar inte, men det måste göras. Har ju bara två veckor kvar innan den ska vara inlämnad:O Så jag bör skynda mig lite. Har halvaboken kvar. Men det ska nog gå.

Vädret idag är la inte så jätte fint. Men dock så lyser solen just nu. Hehe okej det är la ett halvbra väder. Ena stunden kan det regna och andra stunden kan solen lysa;) Aja, man ska la inte göra någonting särskilt ute idag ändå. Ska ju typ bara vara inne och läsa idag. (Jeyyyyy...)

En bra låt är från den nya Alice i underlandet filmen. Av Avril Lavigne - Alice heter den ;)
Lyssna?
Nu ska jag kolla om vi kan ta lite elvafika ;) Götti gött.

En ganska så fin bild. Kommer ta nya idag. Jag lovar ;)
Bye bye///R<3

Yey, 3:a för Sverige!



Heheh antar att det inte är en nyhet just nu menmen. Orkade bara se klart tills alla sjungt klart så såg resultatet i dag ;D
Bra låt som vann iaf Ell & Nikki - Running Scared. Och några av mina favoriter- Danmark och Irland kom bra till också ;)
Lite tråkigt att ALLA har börjat sjunga på engelska. De låter klart bättre men endå. Det är ju en tävling för Europa. Vad kan det ha vart. 3-4 låtar som inte sjöng på engelska?

Måste dra bye =)

/ L i n a

Hehe desperat?



Hehe, nu sitter jag här igen hos mormor och morfar. Jag kom inte hit för att sitta vid datorn men just nu är jag själv här ( om man inte räknar med morfar som är på övervåningen^^) Jag ska sova över för att kunna se eurovision ;) hehe, fråga mig inte varför det är så viktigt. Orkar ju endå aldrig se klart. haha.
ska ni göra resten av helgen då? =)

byebye

/ L i n a

Tyvär, inget fungerar"/



Tjabba tjena!
Sitter nu hos mormor och morfars dator. Där hemma fungerar inte internet, tv:n, telefonerna och min kamera :'( Det känns jätte tomt. Telefonen klarar jag mig utan men resten? OMG min kära kamera! Det står så här kortet är skrivskyddat. Det går inte göra någonting med den :'( Resten av sakerna som är sönder har jag ingen aningng om var som är felet. Kan ju tro att åskarn förstört allt men det borde det inte. Allt gick sönder på olika dagar (alla saker har samma modem) och de har gått sönder när det inte åskat. Aja får la stå ut ett bra tag till. Skit, kan inte se eurovision i dag.

Förövrigt då? Lasse börjar visa sin tuffa sida mer och mer. Han värkar vara väldigt "grön" i allt och det gäller att vara bestämd. Ärligt så får han gärna vara svår. Desto längre tid det tar att göra honom "ogrön" dessto längre får vi ha kvar honom. tydligen ska kusinerna ta hem honom sedan. VILL INTE!!!! föresten, han är 1,05m. Tänk, bara 5cm högre än vad champis var! Han har mindre huvud än vad champis hade iaf.

Som sagt, om ni undrar vaför det är så dålig uppdatering så förstår ni. Jag kommer inte att stå ut länge asså X) Ha det gött.

/ L i n a

Lördag!

Jaag älskar lördagar. Men det var inte det jag ville prata om. Okej jag har inget jag vill prata om, men jag kände att bloggen behövde en uppdatering. Idag ska jag nog in och köpa avslutningsskor och jeans ;) Hoppas att jag hittar ett par snygga svarta jeans, det är vad jag villlllllllllll ha. Får hålla tummarna!

--------------------------------
Who do you think you are?
Runnin' round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?
-------------------------------

En ny bra låt är Avril Lavigne - What the hell
Lyssna;)
Jag gillar även norges låt (som tyvär åkte ut, men sverige kom ju vidare vilket jag är glad för. Ska kolla på det ikväll och hålla tummarna för Eric)


All my life i've been good, but now im thinkin "what the hell"
Bye bye///R<3

Fredagendentrettondemaj

Japp, svårt att läsa? Ja kanske det, men det får ni tåla;)

Som sagt så är det fredagen den trettonde, men jag har inte vart med om någon oturssak...ännu. Dagen är ju inte över vill säga. Men jag håller tummarna och hoppas på det bästa ;)
Dagen har gott bra. Engelskan gick ju bra även om inte Karin var vid min sida. Hon kom la när det var 5 minuter kvar. Men lite fick jag gjort, den andra personen vet jag inte vad han fick gjort, men jag hoppas inte på för mycket ;P
Så dagen har vart god och glad som kexchoklad ;)

I need to breath, need to feel.
The pain in you and the pain in me
We can´t deny it, in the days of rain
Kiss me you fool before I´m gone
Bye bye///R<3

Rena rama konsten

Ja det kan man säga att det är. Sitter här och försöker göra en inbakadfläta. Men du det säger jag er, det är då inte lätt det. Men jag blir bättre och bättre på det. Allt hår bara tovar sig och skit. Men men. Får la se hur mitt hår ser ut imorgon. Men dock kommer det inte hålla sig så som det är på morgonen. Kommer att förstöras under dagen-_- Mitt hår är ett hopplöst fall. Om jag inte plattar det så blir det "poff" alltså helt fluffigt och skit. Fast om jag inte plattar mitt hår på ett bra tag så kommer mina lockar tillbaka ;)
Ne nu orkar jag inte sitta här framför datan mer. Har ont i armen som det är, efter flätandet. Så nu drar jag mig nog mot sängen ;)

Mer kort kommer inom kort ;) (får vi också hoppas på bra fotoväder i helgen ;))
Bye bye///R<3

Mammas kryddparty^^

*
SÖT (L)

Ja som sagt, mamma har haft kryddparty nu på efetrmiddagen. Alltså man får smaka på lite saker som är gjord av en viss krydda så kan beställa en massa;P hehe det är kul att provsmaka, gott är det också ;) en del gäster har fortfarande inte åkt hem och de värkar inte ha några planer på't heller :)

I dag hade vi bild prov som sagt. Gött att ha det avklarat blev godkänd ;D Så skönt att för en gång skull inte behöva plugga på ngt! Det var ett tag sedan känns det som.
Sen hade vi ju indrott också. staffeter och sumoboll. Jag vet inte vad det var med mig, jag bara stod där och glodde medans de andra jagade bollen. Tråkig man känner sig, ingen fördel för laget direkt :'(
suck vad ska jag säga (skriva) jag har bara lust att prata av mig en massa om strunt saker jag knappt vet vad det är. Har ni känt så någon gång? Att det känns som att något gör en ledsen eller man kan inte säga exakt vad? Så känner jag det just nu "/ Kanske bara trött eller bekymrad över skolan. Jag vet inte, lite av varge antar jag :) Nog pratat om.. ööö.. mina "bekymer" ^^ 

Föresten R, åter IGEN glömde vi att ge dig en sak som  legat här hemma i typ 4-5 månader^^ Påminn oss :)

Kram

/ L i n a

Ett misslyckat försök...

Ja, att jag alltid misslyckas med sånna här foto saker...-_-




Jag menar, vart är fokusen, klarheten!!?? Säg mig det. Fast det var inte så lätt att hålla en lampa med ena handen och en kamera med den andra. Men endå liksom. Ge mig ett macroobjektiv!! Eller en linsgrejs, vad som helst...
Bye bye///R<3

Lasse möter tjejerna



Det gick ganska vilt till lite då och då. Virre ville försvara Polka så en gång råkade Lassaliten hamna under Virre "/  Han måste bli av med några saker innan det går att släpa ihop dom. En viss Trollan ger efter med en gång ( om ni fattar, Lasse är som sagt hingst)

/ L i n a

Efter åskan

Jag älskar vädret efter åskan. Luften blir lätt och alla fåglar börjar kvittra som bara den. Även att ligga i det blöta gräset är härligt. Vilket kommer till mina bilder som jag tog när åskan slutade ;)






Så det var dom ;) Jag gillar den här sista bilden bäst av alla ;)
Bye bye///R<3

Lasseliten 2003-05-12


I'm in LOVE !!!!

Direkt efter skolan for vi mot U-hamn, hämtade upp morfar för att sedan bege oss för att hämta Lasse. Tog inte så lång tid men usch vad det åskade och regnade på vägen tbx!!
Nu är Lasse installerad i stallet. Enligt honom värkar han inte ha sett mat på ett tag. Kan förstå det, en aning mager men det ska allt fixas till. ^^
Önskar att han var min och Elins häst fast åandra sidan är det kul för kusinerna att få en häst som inte har någon. Elsa är ju typ häst galen även om hon är lite rädd för hästarna. De har iaf sett honom nu och jag tror de är lika förjusta som mig och Elin (nästan) :D
Hahah hjäp så söt han är^^ Ni ska höra det skriIga skriket, nästan öronskärande;P

Nu måste jag gå och plugga bild.

Btw, Grattis AGCH på födelsedagen :)


/ L i n a

Dålig uppdatering från min sida

Ja det kan man säga.
Och nu ni ba "Yess uppdatering!" Hehe
Eller ba "Ne orka läsa deras dåliga blogg"*klickar ut från sidan*
Men jag hoppas ju på det första ofc ;)

Idag:
Har vi haft NP-matte-Del C (eller?) Aja men det SÖG! Jag kommer få -ig i matte och sen bli tvungen att gå på priv eller sommarskola :S Om man endå vore smart*suck*
Men jag har en del planer till sommar. När E åker och tjänar pengar så kan jag och L dra med mopparna och käka glass eller bada eller nåt ;) Låter la najs. Sen så måste vi göra det med E också ;) Hon är ju ledig på helgerna ;)
Men det är ett tag tills dess (som tur är)
Sen så ska det vara spexdag på skolan för alla nior. Och jag ska vara en rockigtjej (lånar kläder av min storasyster då, hon är ju en sann rocktjej) Så ska vi gå enligt schemat tills 12:30 och sen så ska det vara brännboll (i random lag) Sen ett kort på halvklasserna ;) Låter la trevligt eller? Men att köra brännboll med tajta jeans och t-shirt låter la inte så jätte najs. Men men. Får se får se. Hoppas nu att ALLA klärut sig. Annars är man ju lite halvtråkig liksom ;)

Sen så har jag la inte så mycket mer att säga (skriva) Har konsthistorian att öva på nu.

Åhh fokusen kom på rätt plats ser ni...
Bye bye///R<3


Gymnasie besök m.m




....Du är tyvär  en av de 190 ungdomar som INTE fick feriejobb denna sommar...
Förutom att ha läst denna "roliga" nyhet har jag, Elin och Hannah + mamma, vart på besök på jensengymnasiet. Efter att ha sprungit runt över halva borås hittade vi äntligen Jensen. Hur skjutton tror dom man ska hitta när det inte finns en enda mini skyllt?? Tur att man har en oblyg mamma som kan fråga efter vägen X)
När vi kom in på jeansen (efter att ha tagit ut all energi på trapparna) blev jag väldigt förvånad att det var så litet :O Det var ett rum stort som ett vardagsrum som var typ mitt punkten för klassrummen. Villket bestod av ca 2-3 stora rumm. Det var allt. Fanns inga skåp eller nåt. Men det värkar vara ett bra gymnasium endå. En del saker värkar vara riktigt lyxika faktiskt. Ex, få chans till special hjälp varge dag i villket ämne man nu vill, få gymma, äta på restaurang^^ Ja allt värkar vara för bra nästan. Tyvär så krympte de mina förhoppningar om att komma in där... men vi får se hur det blir, har ju ingen reserv plan tyvär "/
Vi var där i ca en timma. På vägen hem stanade vi och köpte glass^^
Aja kom hem 21:30 så ska nog äta lite mat nu sen får vi se. i morgon är det ju matteprov som är väldigt avgörande för mitt betyg :(

Bye (L)

/ L i n a

Tagit en härlig ridtur;)


Med/utan färg?

Skolan har i dag gått ruskigt snabbt! På syslöjde gör jag, Elin och Rebecka egendesignade väskor. Jag tycker själv att de är ganska snygga faktiskt^^

Sen i dag som sagt tog jag och Elin en härlig ridtur :D Vi gick ut runt 18 då det var svalt och skönt. vi bestämde oss för att rida till värdesholm. Där blev vi förfölja av snaggade får men vi lyckades skaka av oss dom ;) Det är så himla kul att rida där, man rider upp och ned, upp och ned. Hoppar bank och rider i vattnet. Sedan har man ju värsta utsikten också ;) Aja, efter det gick vi till våran "terängbana" Den startar med en lagom brant gräss-uppförsbake, där hästarna alltid rivstartar X) Sedan följer man runt en kulle där man i slutet möter ett lagom stort hinder ;) Shiit vad kul det var :D Haha aj nu vet ni det ;)

Föresten, jag hade tänkt göra ett inlägg igår men givetvis så gick det inte att ladda upp p g a något fel på hemsidan "/

I morgon är det............TISDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/ L i n a


Söndagen den åttonde maj tvåtusenelva

Datumet där ja. För er som undrade vilken dag och datum det var, varsegod.

Idag ska jag soooola lite ;) Börjar bli lite brun på benen faktist, även om det knappt syns. Men men. Har städat lite i mitt rum också, duktiga mig. Fast nu har jag gett upp och överlåter städandet till min lillasyster ;)

Solen lyser så härligt och det är 19,7+ ute :D Det gilllllllas grymt mycket.
Nu ska jag ut och ta kort tror jag ;) Så kan in få se dom senare.

Men jag ska nog skriva lite mer till er ;) Har bara varit korta inlägg på sista tiden. Kanske för att det inte hänt så jätte mycket. Men det måste liksom finnas lite mer att skriva om eller?

Kan ju skriva att det är måndag imorgon och vi han NP-matte-delC på onsdag och bilden på torsdag. Och jag har inte övat nått på bilden :S Bör nog göra det. Ska kanske göra det samtidigt som jag solar? Jo det blir nog bra ;)

Nu kom mamma in och säger att jag ska hälla jord i mitt land. Arbetet väntar.


Oj den bilden var dåligare än jag trott^^ Men men, ni får se denna för när jag kommer med mina nya bilder kommer dom se ännu bättre ut.
Bye bye///R<3

Sola sola sola utan någon ändring

Ne, jag har solat idag låg ungefär en timme eller 45 minuter i solen och jag har solat flera gånger, så fort solen är framme. Men något resultat då? Ne, såklart inte. Jag hade på mig mina (nya!!) solglasögon och tänkte men gud vad fin bruna ben för att sedan ta av dom and face fact mina ben är inte bruna :( Aja, synd för jag vill ha BRUNA BEN! Men tydligen vill inte solen ge mig det. Aja

Sitter och blev dissad av L nyss. Jag skrev till henne men hon stack. Jaha och på msn är hon inte inne på. Skit it liksom. Har inga pengar på mobilen heller. Gud en vecka utan pengar på mobilen. Kommer jag klara det? Får vi la hoppas på att jag kommer.
Idag hade jag och E&L tänkt titta på eurovisionsongcontest (ihopskrivning?) jadetsåskadetva^^ Men det är tydligen inte idag? Ska kolla genom alla kanaler nu...ne kan inte hitta ett spår av det. Så vi måste ha fått fel datum eller så trodde vi bara att det var idag fast det inte var det. Aja då kan vi kanske endå se det tillsammans? Yeah :D

Nu ska jag dra. Ni kan få nya kort imorgon. Har tyvär inga nya.

Ja denna bjussar jag på ;)
Bye bye///R<3

Vart i Borås i dag med E och R!



Hello!

Solen lyser på som in i skjutton. Sitter faktiskt inne just nu och latar mig framför tv:n. Borde rida men orkar inte just nu hehe ^^

hursomhelst, var ju som sagt i stan i dag :D
Jag köpte:

Linne
T-shirt med vollang. (eller hur man nu ska säga)
Solglasögon
Shorts (stavning)
Armklocka (som var alldelles för stor XD )
hm.. det var nog det? aja jag blev iaf väldigt nöjd =)
borde åka till stan oftare ! (L)

I kväll blir det grillmat och eurovision songkontest skulle jag tro^^

bye

/ L i n a

Shopping med E&L

Dagen:

Vaknade kl 8, åt frukost och sen sminka mig och sådant. Sen en del smsande med E. Efter det, kl halv elva var jag påväg mot E&L. Hämtade dom och drog in till stan. Där handlades detta

* Linné
* Vitt linné med spets eller liknande
* Brun tröja
* Solglasögon (ÄNTLIGEN)
* Ring (speciel ring ;) )
* Tuggumi

Tror det var allt. Handlade även en "Snowslash" Eller vad det nu heter.    Älskar er tjejer<3
Här kommer bild på ringen och på solglasögonen :P


Inga bra bilder, men det blir det inte heller när man tar dom lite slarvigt för att man inte orkar anstränga sig ;P
Bye bye///R<3


Stan up next

Japp. Snart blir det stan och handla med E&L ;) <3
Kommer att bli väldigt roligt ;) (Som alltid när man e med dom)

Har inget mer att säga. Så ja ni.

En liten em sak, som växte i en kruka. Detta är nog inte en blomme, men något slags växt är det la ;)
Bye bye///R<3

R.I.P


<3 Flisan <3

Bye bye///R<3

Bra låtar


Missing you - Taylor Hilton

Everytime I think of you
I always catch my breath
I'm still standing here
And your miles away
And I wonder why you left me
And there's a storm that's raging through my frozen heart tonight

I hear your name in certain circles
And it always makes me smile
I spend my time just thinking about you
And it's almost driving me wild
 
-----------------------------------

Mitt hjärta blöder Veronica Maggio

Dom stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder

-----------------------------------

Snälla bli min Veronica Maggio

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
Snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp
Kan vi inte vara nära bara en minut
Är det nu, nu som det tar slut

-------------------------------------

Jag säger bara LYSSNA på Veronica Maggios nya album "satan i gatan" Oherregud vad BRA den är, alla låtar jag lyssnat på hitills är hur bra som helst. Lyssna, ni måste bara lyssna. Okej det kanse inte är allas stil men dom låtarna är hur bra som helst ;)


Lyssna!

Har inget mer att säga. Eller jo det har jag la. Men jag orkar inte. Så ja.

Bye bye///R<3

L&R right nu!


- As fina bilder av L ;)
- Naaw, tack R! :D

Sitter i detta nu och har ätit en jordgubbpaj med smaklösa jordgubbar (gött...ne) Ska snart skilljas åt men kanske ses imorgon ;) Yeah.
E&L ska rida en häst. Och jag ska hem och jogga.
Men just nu sitter L och skrattar retande åt mig... tack.
E står och ändrar kläder. Solen skiner och himlen glittrar. L beskådar himlen just nu ;)
Våran dikt:

Solen å solen.
 Du sköna värme som kommer mot oss.
 Kan du inte stanna lite längre.
 Hyn blir brun hos andra men icke hos mig.
 Jag går runt som en tomat bland alla turister
 jag är nämligen det största turistmålet. 
Semesterna ska nu snart komma
 det ska bli så sommrigt,
 mina vita ben ska nu bli röda.
 Tälta är det vi ska göra.
 Kanske även vara modeller så fina.
För framför kameran ska vi stå där vi kan skina.
 Benen är ju så fina.
 Åh ljuva sommar kom,
 kom snart kom snart.
 The end
Poesiarna nr: 1 ;)
Bye bye///R<3 L i n a

Usch orkar inte!!!


naaw, kissetassar är så söta (L)

Jag orkar inte stå ut med tanken på att jag kanske inte klarade matten! :'( Åååååh, tänk om... tänk om... är det enda jag tänker på ^^ Nej nu ska vi inte prata tråkigheter, eller ja, lite blandat dårå :)

I dag på sv kom värsta magont smygandes sen på idrotten blev det bara värre, fast det var kul endå. Jag, E och R var de enda tjejerna^^ Efter skolan följde vi med moster hem. Hampus är en riktig underhållare vid matbordet asså^^ Man kan inte slita blicken från honom. Han gör så roliga ljud och miner^^ Jag var smart och drack kaffe efter matten villket gjorde att det gjorde ännu mer ont. så la mig i soffan och läste mamma mu. Mamma mu är så söt och rolig^^
Aja, hemma nu och det har troligen gått över nu, vill faktiskt inte resa mig upp för att testa ligger bra här lixom^^

R, hur fasssiken kan du skriva så långa texter??? Jag måste ha dålig fantasi för jag kommer inte på något ;/ fast ifs, det kanske är bra med både korta och långa texter. R står för de långa humorisktiska och jag de korta lite... alvarligare ^^ 

Nehepp, nu ska jag lata mig vidare:)

BYE BYE bitches

/ L i n a

Paket och planer

Japp. Idag när jag kom hem väntade ett underbart paket med min kläning i :D Den var så fin, den är inte så nystil utan mer en gammaldagsarestil men endå inte. Hehe aja ni får ju se den på avslutningen (*snyft*) sen. Idag har jag inga mer planer än att plugga. (-_-)  Men det var inte dom planerna jag menade i rubriken. Jag har planerat att springa imorgon. (eftersom vi inte har idrott) Så kan jag också få använda mina nya skor (gåskor kallar jag dom) Det är ju sånna idrottsskor men det är typ nästan ändå inte det. Aja, spelar roll liksom. 
Men jag tänkta att jag skulle springa lite iallafall. Har känt mig sugen på det hela veckan (tro det eller ej) men har ingen lust att springa när grannarna ser^^ Så då gör jag det på fredag när jag kommit hem
(jo för då kan dom ju inte se dig. Kl 2 på en fredag är ju alla inomhus och sover. Åh juva ironi) Men har tänkt springa i skogen då. Det är nog lite roligare än att springa på grusvägen (bland alla kontiga blickar från grannaran) Ne men det är ju roligare och härligare att springa i skogen liksom ;) Har alltid älskat skogen (minus alla insekter, grodor och sånt) Men jag kan inte komma på en lämplig väg att springa. Den hela rundan är 4,4 km och det orkar jag ju inte :P Men om man springer på den uppkörda vägen och sen rakt in på en stig som går neråt (ganska brant) men det gör ju inget och sen springer intill sjön på en liten stig. Kan ju hoppa i ifall jag skulle bli alldeles överhettad ^^ Eller nej tack, inte när det ligger ett älgskin från älgen som gick ner sig i sjön och fastnade i isen i vintras + rådjuret som en la dit. Uyyhhh liksom! L&E ska få se en bild på det sen XD

Två nya låtar som hamnat på min lista ;)

Missing you - Taylor Hilton
On the floor - Jennifer Lopez

Hehe tog nyss en liten paus från bloggandet och gjorde mig en liten tallrik med tacos ;) Mamma hade lagat tacos till min lillasyster och hennes kompisar. Så det fanns ganska så lite kvar men det räckte till att jag och min storasyster fick varsin tallrik med en härlig blandning med grönsaker, köttfärs, ost, tacochips och tacosås ;)
G-Ö-T-T-! Hehe.

Nu ska jag dra mig från datan och plugga på kemin, 22 sidor Jippiiiii...eller ne. O-R-K-A vad blir det "någontign R inte kommer göra" Åhh men nu är det sista pluggandet, sen har jag bara bilden och svboken att fixa. Sen så är detta pluggandet slut (eller ja tills nästa pluggande kommer vill säga)

Lite repris här då va. Men imorgon eller ikväll (hoppas inte på för mycket) kommer det nya fina bilder. Har redan en ide till kort, som jag fick imorse när jag gick till bussen i den kyliga vårluften ;)
Bye bye///R<3

TV TIME!



Hello
Sitter och skriver lite snabbt i reklamen. Gissa vad jag ser på? Glee så klart =) Jag har tittat på första sesongen, sen missade jag hela andra men nu tredje har jag börjat se på det igen ^^

Np matte håller på att ta kol på mig seriöst, jag klarar KNAPPT proven när vi precis jobbat med kappitlet. Nu ska jag kunna alla kappitel! Det kommer gå skit. Ucsh, om jag får IG vet jag inte vad jag gör...:S
Lina, sluta tänka!
hm.. ja det är nog bäst så.

okej, nu har glee börjat (för länge sen)
Shiiit


/ L i n a

I all sin hast

Ja, rubriken kommer jag till sen.

Idag gick dagen hyfsat snabbt. Det var en helt okej dag. Ett av mina stressobjekt eller vad man nu ska säga. Har passerat, so:n. Provet gick helt okej. Skrev på alla orden förutom ett. Och två kom jag inte ihåg så jag chansade lite halvt. Men men, det gick okej iallafall.
Imorgon har jag kanske NP-spanska-muntligt :S Antingen imorgon eller på fredag. Vill inte! :( Men jag måste. Aja de får gå som det går helt enkelt.

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Har bara ätit och kollat runt lite på datan.
Snart ska jag plugga lite idrott och sen lite kemi. Sen ikväll blir det la till att läsa svboken. Den är seg men det går framåt ;)
Åhh kan det inte vara fredag kl 14:30 eller nått nu. Då man går från idrotten påväg till omklädningsrummet och man vet att det är helg. Aja den stunden kommer, men jag kan gärna skippa allt mellan nu och då. Aja, man får ta det. Får vara glad medans jag går i en klass med äkta kompisar i. Får se om jag får några äkta kompisar på gymnasiet sen. Vem vet, vem vet.

Nå till rubriken. Jag skrev eller tänkte på en rubrik och sen fick jag ju uppfylla dom kraven som rubriken innehåller ;) Rubriken kom jag på efter iden att jag skulle ut och ta nya kort (i all sin hast) Tog då alltså inte några proffs kort eller nogranna kort. Så jag kom på rubriken och tänkte att jag kunde ta gammal kort som ni inte har set, men det var ju inte det jag tänkte på när jag kom på rubirken. Så jag stack ut och tog dessa kort till er;)





Okej, kortet på katten var...ja inte fin, den var för gul eller ja. Och kortet på gräset med droppen asså jag ska inte ens börja, det är nästan skratt retande dålig^^ Men jag ansträngde mig ju bara till typ 25% så vad ska man förvänta sig liksom^^
Bye bye///R<3


Summer of´69

Är en goo låt. Har alltid gillat den. Den spelas just nu faktist;)
Idag blir det att...plugga Ofc! Har inte så mycket tid över till annat numera. Vill bara att denna veckan ska vara avklarad. Så att man kan slappna av liiite iallafall. Och då har jag bara en sak att koncentrera mig på, nämligen bilden. Fick en mini hjärtattack när L sa att det var denna veckan. Men det är det inte som TUR är. Har inte pluggat på den än.
Oj dom här senaste veckaorna har bloggen vart en plats där jag och L kommer och klagar över alla läxor. Jag menar alla inlägg har innehållit massa klagande på läxor och prov. Hmm...får ta och bli lite mer positiva.

Potitiva saker idag:

Jag har skrattat mycket
Jag har pluggat så att jag kan lite mer på so:n
Jag har sagt till om syra-basinlämingen
Jag har mått bra ;)
Jag har vart med E&L <3
Jag har haft en helt underbar dag, helt enkelt

Negativa saker idag:

LÄXOR I MÄNGDER
Pluggande som ALDRIG verkar ta slut
Matte

Ja det var det jag kom på, orkar inte anstränga min tröga hjärna till detta.
Min hjärna var trög på den sista lektionen idag så när jag gick in i bussen sen och skulle fråga sanna
"vet du hur min hjärna är just nu?" (svaret var då trög) Istället blev meningen
"Vet du hur tröga min är nu?" Hahaha!
 Det blev ett litet roligt fel där ;)

Ne nu ska jag plugga så att so orden sitter hyfsat tills imorgon iallafall. Har la so det första imorgon så det finns inte tid till extra plugg här inte. Men men.




Så här är då resten av bilderna från sjön. Dom hade tydligen bara vänt sig på dom små bilderna på datan när man laddar upp men inte på själva eller, svårt och förklara. Dom var vända men dom var endå inte vända. Jag gick in på "Bilder" på datan och då var dom inte vända. Men när jag gick in här och på ladda upp och in i en mapp så var dom vända^^ Aja
Bye bye///R<3

tar en paus och uppdaterar

Ja, jag sitter här med alla dessa läxor och måsten. Har 30 ord och en j*vla massa epoker. *SUCK* Hur ska detta gå gott folk? Ne du, det väntas att se. Sen har jag matten här också. Men jag vet inte vad jag ska öva på. Lite av det där och lite av det här. Har skrivit upp 16 ord på ett pappar (so:orden) en gång till men jag orkade inte det. Så det slutade vid 16 ord. Kan ingen epok på bilden. Jo jag kan Renässansen 1400-1600 e kr.
Sen ja, det får la rå pluggas till det i helgen och den kommande veckan. Har ju so:n som går före (eftersom det är prov på onsdag:S) Och det är NP-Matte-B på torsdag, även NP-Spanska-muntligt :S Åhhhhh kan inte detta bara sluta. Tror aldrig jag har haft så här mycket att plugga på. Eller okej det är 3 saker men det är mycket på varje sak. Matten: Genrep av alla kapitel. So:n 30 Ord. Bilden: 15 epoker + ett x antal konstnärer på varje epok. Herre min jesus vad det ska pluggas alltså. Har inte tid att säga "ne jag tar det imorgon" får ta och skärpa mig nu alltså.

Idag:
När jag kom hem så åt jag grillat kött och kroketter M-U-M-S! Sen så kollade jag på kläningar till avslutningen. Mamma och Storasyster har redan beställt kläningar. Men jag ville inte ha från samma affär. Så jag kollade en annan affär men gud det går inte att välja EN kläning. Vill ha ALLA^^ Men jag får ta och välja en snart, vill ju ha den lagom till avslutningen. Så det är la lite brottom (staning??) med det nu.
Sen så gick mamma och storasyster ut och gick runt sjön, dom frågade om jag ville följa med men jag hade ju som sagt alldeles för mycket att plugga på. Så man får ju prioritera med sin tid. Och prioritertingslistan går
-Läxor
-Annat
Om inte nu "Annat" är viktigare må säga.
Men nu ska jag nog följa med mamma och hämta lillasyster från en fotbollsmatch.

Åhh R du har vekligen fångat vasstråts vackra sida, färgerna går så bra ihop. Detta var nog den finaste bilden du visat här på bloggen-_- Ironin är på topp gott folk...
Bye bye///R<3

18:50




I dag har jaaag.... gått i skolan^^ Det var en dryg måndag måste jag säga:P Annars brukar måndagar bara rusa förbi typ.. Sen efter skolan har jag inte gjort ett dugg förutom gjort i ordning stallet och hämtat hästarna från bete ( 800m hemifrån) Suck, så var det ju det här med pluggandet.. Det går inte så bra jut nu. Har ärligt knappt pluggat alls :O ajaj, kanske dags för det snart^^
Men nu ska jag nog gå och äta kvällsmat och kanskekanske sätta mig med SO boken. Troligen så skiter jag i den "/

Suck, jag är expert på att skriva meningslösa texter^^ 


/ L i n a

(L)

Jag vet ingenting om honom, inte sett en enda bild, jag vet inte ens om han värkligen kommer hit! Det enda jag vet är att han är ljusbrun, 8år och heter Lasse liten. Jag menar, hur sött är inte det???



Har-för en stund sedan- gjort ett hårt träningspass med hjärnan. Tror allt att den börjar få lite muskler efter dessa veckor med träning. Men nu pustar vi ut och och tänker fritt igen ;)

Dagen började med att jag hördes mammas röst svagt som i en dröm. Helt plötsligt fick jag värsta rycket och flög upp, kom på att det faktiskt inte var en dröm. Jag satte på mig ridkläder och följde med ut till stallet. Efter ridturen stack vi upp på ekeberg med hästarna så att de får tjocka till sig under dagen. Sedan smsa:de Sara K mig och ville komma säga hej och se på hästarna med en kompis så vi gick och mötte dom. Blev mäst skolprat och np prat. vi gick sedan ner till Mormor och morfar (som bor "under" ekeberg). Jag och elin stanade kvar där för att äta mat, blev pizza.
Jahapp sen blev det lite plugg. Ärligt, så är jag sjukt stressad över matten. Usch. ska plugga gärnet i veckan-MÅSTE. Stackars hjärna säger jag bara. Aldrig har la den fått hålla i gång så hårt som nu! Hoppas man inte får träningsvärk, eller ja, det går nog inte men endå.
Nej fasen nu ska jag ta och... göra annat.

SES i morgon ;)

/ L i n a

Pluggande på G

Dagen idag, är la som alla andra söndagar. Deprimerande eller nej inte deprimerande utan, man får den valiga söndagskänslan. Eller nästan lite deprition för att det är måndag imorgon och så. Orkar inte förklara. Men den känslan håller la inte i sig hela dagen, hoppas hoppas. Än så långe har jag gjort lite matte. Efter det gick jag ner och tittade runt på tv:n. Kom till en film som hete "16 years of alcohol" Drama från 2002. Den var inte så jätte bra men jag satt kvar och kollade på det dom 2 timmarna (fråga mig inte varför.) Jag fattade inte riktigt den heller. Var nog från storbrittanien någonstans. Om en man som hete Frank Mac. Och han är våldsamm och alkolist. Men den slutade med att han blev inträngd i en gränd och hans förra kompisar slår honom. Den slutade med att han låg där och dom sparkade honom. Man såg bara hans andsikte och han sa massa visa ord, men jag fattade inte så det kvittar. Men men.
Måste plugga matte, men har inte matteboken hemma. Tog bara med mig övningshäftet, klarade inte några uppgifter. Fast jag ska nog ha extra matte på elevensval imorgon så då kan jag ju få hjälp med det.
Måste verkligen klara NP-matte nu asså. Aja. Sen behöver jag öva på so:n men den har jag inte heller hemma. Har 30 ord tills på onsdag. Hehe det kommer ju gå em ja bra? Jaja, sen måste jag även öva på bilden (konsthistorian) Kan ingenting än så länge. Men det kommer la gå bra (hoppas jag)

Ny låt ;)

Adele - Rolling in the deep

Den är grymt bra ;)


En bild från igår. Fantasin är på topp ser ni^^
Aja, det får la bli bra. Nu ska jag plugga (får se hur länge det kommer hålla^^)
Bye bye///R<3



RSS 2.0