Solbilder

Sitter i detta nu och smsar med L. Och det bads om solbilder ;) Så här gör jag ett försök till det ;)

MEN FÖR H*LVETE! Ser ni hur det blir hela j*vla tiden eller? Hhahahahah asså stööööörande eller?
Sry L, får be storasyster kolla detta
Bye bye///R<3

GOD Morgon allihopa!



Klar blå hilmmel och sol = Perfekt!

Ojdå, ska vist fara nu och här sitter jag med jeans och pyamas T-shirt utan att ha gjort iordning mig:O
Ses senare kanske

Kram och puss. Puss och kram

/ L i n a

Godmorgon bloggen

Gick och la mig med datan i knät kl 10 i går kväll. Sen så hade jag på musik (hade inget annat att göra på datan då) Så la jag datan på sängen jämte mig och höll på att somna (och som alla vet bör man inte lämna en bärbar data på sängen, kan börja brinna när den blir varm) så jag bestämde mig för att (kl halv 11) stänga av datan och sätta på radion i stället. Somnade nästan med en gång. Vaknade runt 5, då hade mamma stängt av radion. Så jag satte på den igen och somnade. Vaknade kl 6 igen. Och nu vaknade jag (jag hade dock liggat och vaknat, somnat,vaknat, somnat o.s.v. I drygt en timme) kl halv 8. Hade en väldigt konstig dröm. (Vilket ena delen hade nog med att göra med att radion var på. Har hänt förut att det dom sagt på radion kommer in i min dröm^^)
Hehe skumt, men sant.
Så nu ligger jag i min storsysters säng och drygar och lyssnar på radio ;) Kl är nu 08:03 och det börjar la bli dags att gå upp. Det är en härlig dag, ser att himlen är klarblå ute;) Härligt. Ska nog ut och hitta på massa saker ;)

Ni får se denna vackra bild. Eftersom mina nya bilder vägrar att "stå" upp. Dom lägger sig På sidan. Sååå störande. Även om jag vände dom på datan så kommer dom fortfarande fel! Aja får la be storasyster kolla den ;)
Bye bye///R<3 


Fredag gillar't !!



Hej!
Jag orkar inte berätta om skoldagen. Vad finns det att säga lixom? Att det gick skit på spanska provet är ju ingen ny information precis ^^P
Ja och att vi sprang typ 2 km på idrotten, jag R och Lo. Elin den jäkeln tog 7 km rakt av. imponerad :) (Y)

Jao... vad har man gjot efter skolan då? Följde med mamma in till stan en sväng där vi utrustade oss med glass paket. Åt årets första-riktiga mjukglass i dag också! :D Muuuums kan jag säga, mjukglass slår aldrig fel. Fast är de endå iinte väldigt mättsamma? Ifs, med all onyttig grädde eller vad det nu är så är det ju inte så konstigt ;)

 Har ridit Thelma i dag för sista gången på någon evegighet(?) Jag och Elin drar till Bredaryd (neråt skåne) i morgon och släpper av henne hos foderägaren. Lite sorgligt tros allt. Vi har ju kännt henne sen födseln:/  Men det blir nog bra hoppas jag =)

Jag  och Elin tog kort när vi red sen bad vi mamma ta kort på oss tsm (ja,Elin, Thelma och Virre) När vi satt på så klart. Haha alla kort blev fail ch endå bad vi mamma ta följd kort. Någon häst drog upp huvudet och såg helt sjuk ut. En blundade eller drog ner huvudet. En och annan tunga kom också med på bild. hehe.

Jahap nu vet jag inte vad jag ska göra. Åt nyss en super god kvällsmat. Grillat kött, potatis, grönsakssallad och hemma gjord sås. MUMMS! propp mätt :)

Ha en myssig (?) fredags kväll (L)


/ L i n a

Nu sitter jag här igen...

Ja, som sagt, så sitter jag framför denna data, en en gång. Men har ju ingenting annat att göra. Så varför inte förgylla eran stund vid datan med ett inlägg till? Jag har inga bilder att visa men det ska nog fixas. Hmm...okej jag drar ut nu och tar lite kort. Kl är nu 20:04.
Är nu tillbaka kl 20:11 ;)
Ska nu bara ladda över alla bilder ;)

Jag drog en sväng ner till sjön. Drog också då på mig aningens för små foppatofflor. Hehe lite ont i tråna nu. Gick i rask takt ner och jag hoppade över stacketet med ett hopp ;) Även på tillbaka vägen gjorde jag detta ;) (Över den lägre delen) Fast den är inte så jätte låg, kanske lite över vid mina höfter eller nåt. (Har inte kollat hur högt det är)

Men men, dom här korten tog jag på dom 7 minutrarna ;)








Och kl är nu 20:32, det tog ett tag. En del bilder ville inte komma i rätt vinkel så dom får jag ta en annan gång. Blev väldigt irriterad på det. Innuti mig känner jag att jag vill bara ta någonting och slänga det iväggen men till ytan är jag lunget själv. Jaja. Dom andra bilderna får ni se imorgon eller nått ;)

Maten är snart klar låter det som. Tallrikar slamras det med, så får dra mig nerått nu. ;)

Bye bye///R<3

Dagen

Rolig rubrik? Nja men jag kom inte på någon(okej jag orkade inte då då)

Dagen:
Började men NP-spanska-skriftligt. Att jag inte klarade att skriva 80 ord, förvånar mig inte ett dugg. Jag gjorde 56 ord. Och täkte "okej det är lungt, E&L hade säker inte heller det." Men nej då. Då kommer E med över 100 ord?!
Och L med 90!? Asså gissa hur dålig jag känner mig. Och när dom sa saker dom skrivit tänkte jag ba. "ÅÅÅHHHH så kunde jag ju ha skrivit" Eller "men juste ja" Men det är klart att man får så många ideer till sådant EFTER provet. *SUCK* asså så störande. Och hon sa att om det var mindre än 80 ord så rättade hon det inte ens. Jag menar okej. Men tänk om det var någon son hade jätte bra även om dom inte hade 80 ord liksom(jag är inte en av dom personerna) Men men.
På engelskan fick jag en helt okej grupp att jobba med *Tur det* Okej en lite osmartare än den andra men men. Jag vågar eller kan iallafall prata och sådant (inte för att jag inte kan det annars, men endå) Fick ju en tjejkompis i min grupp iallafall (till skillnad från 2 andra^^)
Idrotten gick också bra. Sprang ungefär (döm mig INTE) 2 km
(mer eller mindre vet jag inte) Men jag tyckte att det var bra kämpat för mig, L och Lo för att vi inte sprungit någonting förut. Jag menar om man inte är van att springa, hur kan han då tro att man ska klara 5 km? Han är inte den skarpaste kniven i lådan. Eller vad säger ni?
Men men. Jag kämpade på bra. (halvdog lite men men) ;)
Och E och J var jätte duktiga ska jag säga, dom sprang 7 km nonstop ;) *Stolt övar er* MEN då tycker jag att om man då är sådan, så ska man inte klaga på andras insatser (när man inte vet hur dom har det) Fyi liksom :P
Sen kom pappa och hämtade oss. Jag fick då (när det var ungefär 700 m kvar hem) gå av och cykla! Ojojoj. Men det var inte så svårt^^ En neförsbacke och en uppför (benen var goa och möra sen) Hehe men men. Fick hem moppen idag, (tack pappa) Men det behövs lite meckande på den innan jag kan köra.

Oj oj oj, eller ja, detta blev ett halvlångt inlägg ;) Men det är la bra, eller? Jo. Ni har säker ändå inget att göra. Och då är det ju bara att jag skriver så mycket så att ni får någonting att göra, eller hur? ;)
Så jag kan ju fortsätta att skrive lite till ;)

Vädret är hur underbart som helst. Vill ut, men vad ska man göra då?
- Rida? (själv) 
- Em nej tack.
- Ta kort?
- Har inte lust.
- Sola? 
- Ne, roligare saker tack! 
- Men hitta på någonting själv då!
- Jaja, vad hon blev tjurig då^^ (har jag tråkigt eller vad?)

Det är FREDAG idag. Och jag blir så glad över tanken att jag äntligen får sova ut lite (efter 4 dagar skola^^ )
Är inte skol trött, men jag orkar inte gå upp 5:35 varje morgon (vilket jag gör för att hinna allt)
Har ju ett vist schema över hur min morgon ser ut (detta följer jag då till punkt och pricka, vilket är lite tvångsaktigt) He...he...he. Men men, då ska jag ju säga att, alla har vi la våra tvångstankar. Eller är det bara jag? :S Har ett par. Nog pratat om det.

Har en hög med daimgodispapper (sitter det ihop?) jämte mig + ett digestivepapper (m-u-m-s) Det är ju trots allt fredag ;)

Oj, ne om man skulle ta och runda av här då^^
Ska ju läsa igenom texten och sen in igen och rätta alla fel jag hittar;)

- Asså blir trött på att det inte går att ladda upp bilder då och då-

Bye bye///R<3

Tjooolahopp


hahah något förskärp ja X)))

Skolan va la som vanligt i dag, dryg men rolig på samma gång. Vi hade ju NP SP som jag inte tänker nämna om hur det gick, hehe.
Hade valfri idrott i dag (eller vad det nu heter) Jag valde stavgång. Då kan man vara social och ha kul sammtidigt som man rör på sig^^ Det mästa kötet handlade nog om sommmarplanering. Om det inträffar det som vi planerat kommer det bli en grym sommar kan jag lova, wiiihiii.

I dag är det ju torsdag och sen fredag villket passar mycket bra för min smak. Kunnde det inte ha vart fredag liite oftare?

I dag har man ridit också, inget värt att nämna där heller, ja om ni inte vill höra om min kratt stils ridning?:) nej, det släpper vi.

Å nu är jag hungrig men vet inte vad jag ska äta. Kanske gröt och macka (har inte så mkt mer) Sen tee så klart. Min favo-kvällsmats-dryck!

heheheh texten blev väldigt splittrad men det får ni ta^^  jag hade inget att prata om. Vad kan man igentligen göra när man har tråkigt förutom allt tråkigt? inget vad jag kan komma på.
Juste, tog nya kort i dag som troligen dyker upp i morgon. Var för lat i dag serru hmhm.

Hälsningar................................


/ L i n a

next up FRIDAY!

Yeees. Fredag å underbara fredag. Redan imorgon är det fredag och ja jag ÄLSKAR fredagar ;) Men vem gör inte det liksom?

Hade utvecklingssamtal idag. Och jag fick en icke rolig nyhet. Om jag inte klarar matten. Att om jag sänker mig i matte kommer jag...få...gå...på...priv...eller...sommar...skola. *snyft* Så jag får inte till någon grad sänka mitt svaga G till ett ig. Så det gäller att klara % provet och även NP:n. Hoppas hoppas. Och till alla er som läser denna grymt underbara blogg, säger jag bara håll tummarna för mig, okej? Fick inte bara dåliga nyheter. Jag fick veta att jag blivit modigare i att prata och så. Att jag inte verkar så "känslig" längre. Att jag har utvecklats väldigt mycket i den fronten under dom här 3 åren ;) Hehe, men har fortfarande det där att prata mer, men men. ;)

Några nya braiga låtar? Nehe, men jag har det ;)

Bruno Mars - Marry you (den låten gick direkt till mitt hjärta;))
LMFAO - Party rock anthem
Diddy - Coming home

Nå lyssna på dom säger jag bara. Är grymt goa ;)

Sen så har jag la inte så mycket mer att säga. Men jag har tråkigt för tillfället, så jag skriver endå ;)
Idag har dagen gått fort fram. Vilket är bra och icke. Sen så var idrotts lektionen helt okej. Fast imorgon MÅSTE jag springa. Och INGEN får typ säga "meh R öka"  eller  "Kom igen då, sluta slöa"  Eller några liknande komentarer. För jag vet att ni kanske tycker att jag bara är lat, eller att jag hittar på saker för att slippa springa. Men jag är fullt serriös när jag säger att jag har ont i "hjärtat" (det är inte i hjärtat men det är runt i det området eller äh ja ni fattar) så om jag springer mycket eller anstränger mig så får jag ont och det är inte trevlig att ha det. Det går endast bort om jag tar det lungt. Så NEJ jag hittar inte på saker för att få slippa. (dock är det inte alltid så, bara ibland) jag lovar er jag vill klara av att springa hela tiden. Men det går inte när man har ont. Jag har även väldigt lätt att få håll. Och det är inte bekvämt att springa med en "kniv" rakt in i sidan. Så när jag får kommentarer som "men öka" Eller om det verkar som att ni inte tro på mig (att jag hittar på allt) så blir det inte bättre. Känner mig bara dålig då. Ja...bara liite info tills imorgon^^ Bra att veta liksom.

-Går än en gång inte att ladda upp bilder-     -_-  Dryyygt?! Jo tack.
Bye bye///R<3


Det gick bättre än vad jag trott! :D


Haha ^^

Japp, blev super glad när jag fick veta att jag fått över G gränsen på Sv NP.Jag menar, förhoppningarna på bättre betyg existerade knappt! Glädjen dras ner lite när man vet att det är så mycket att behöva plugga in nu den nämaste tiden menmen, det får man ta:)

Red Trollis bollis i dag på åkern. Hoppade, kunnde inte låta bli. Haha det var kul. Jag och Elin skrattade åt varandra när vi tog oss över hindrerna. Jag kan ju säga att min hoppstil över hindret är något av det värsta XD Önskar vi haft med kameran skulle värkligen vilja se hur det ser ut ;) haha varken jag eller Trollan är bra på att hoppa det är en sak som är säker! Och Virre hoppar som jag vet inte vad, ser väldigt roligt ut iafX) Aja, vi tog oss över iaf =)

Hej svejs (L)

/ L i n a

Kemi, Np, matte.

Japp det är vad jag har att öva på denna veckan. Just nu har jag övat lite på kemin (vilket menas med att jag skrev dom till L) och då övade jag ju lite;)
Sen har jag matte prov. I %. Kommer nog gå bra. Hoppas jag iallfall :P
Sen så Np-Spanskan (som, som sagt kommer att gå skit dåligt)
Sen så har jag so-orden tills nästa vecka (på onsdag) och även så måste jag ta hem bilden. Måste öva!
Jag måste läsa sv-boken (som just nu inte är så himmlans dålig) Tur det, jag kanske orkar läsa igenom den ;)
Sen VILL jag sååååååååå gärnaaaaa läsa "löftet". Fast dock så när jag tänker på den boken blir jag deprimerad. (av vissa anledningar) Men om om L det händer någonting dåligt, så vet jag inte vad jag kommer att ta mig till. Vill verkligen att allt ska bli bra. Jag undviker sorliga filmer och böcker av en anledning! (Efter jag set Titanic så var jag ledsen/deprimerad i typ en vecka)(Ju sorgligare desto längre "eftereffekt")
Aja, det kommer att lösa sig. Eller?

Nu ska jag gå här ifrån och göra läxorna. Jag ska, okej jag är itne helt säker på att jag kommer göra dom, men jag kan ju alltid säga till er att jag kommer göra dom (så att ni tror att jag är en liten duktig elev) För antagligen så kommer jag bara gå omkring och inte göra någonting och sedan klaga på att jag inte har tid. När jag har spänderat hela tiden till att ströva omkring. Så blir det alltid. Jag ska alltid göra allt i sista minuten. Får ta och ändra på det (Och ja, detta säger jag antagligen bara här. Men ingen ändring kommer att ske) Hehe ;)

Bild av min storasyster.
Får ta lite bilder snart.
Bye bye///R<3

Det gick skit!



JAAA usch det gick inget viade i dag på Np Sp hörövning! Och det är trots allt det lätaste av alla np i sp XD haha shiit, det här känns inte bra, men tänker inte tänka på det nu, då blir man bara ledsen :/

Aja.. Första skoldagen i dag efeter lovet. Dagen har gått snabbt villket den inte brukar göra på tisdagr så det var ju skönt =) Men sen när vi kom hem skulle vi kratta gräset (yeey med ironi) Men det gick ganska snabbt. Eller a, nästan två timmar. Faktiskt så var det ganska kul att kratta när man väl kommit in i rytmen ( ja så kul dte nu kan va) fast.. klart det var gött när allt var klart XP
Jao jao vad mer att säga? Jag har faktiskt inte gjort något mer i dag ^^ Inget nämnbart iaf.

Jag måste bara säga en sak.. Jag stör mig såååå mycket på att jag alltid är negativ till saker och ting. Alltså, jag tror alltid det värsta. Men jag är så rädd att bli besviken så det är alltid lättare att tro det värsta + att när jag är negativ sluar det  nästa alltid positivt ( och tvärt om)  förstår om ni tycker det är jobbigt att lyssna på fröken negativ och tro mig, det är värre för mig som är en ;) det är så mycket jag skulle villja skriva men kan inte hitta bra ord så ni får helt enkelt förstå endå ;)Ska försöka bättra mig.
hehe.......


/ L i n a

Jag har äntligen klarat det

Jag har för ett par (eller mer) veckor sedan gjort ett par jeansshorts av ett par gammla Gina jeans. Men dom blev inte så bra. Jag klippte dom för högt upp. Så jag kan inte vika upp dom. Men idag fick jag lust att göra ett par till. Så jag tittade igenom jeanslådan. (Hade ett par gammla jeans i huvudet som jag tänkte ta) Men istället tog jag ett par gammla vita priatbyxor. Vek ihop dom och klippte (till en lagom längd, lite längra än jag ville ha dom) Sen så vek jag upp dom, och gud vad snygga dom blev ;) *STOLT* Hehe dom här kommer jag använda MYCKET ;) Mycket snyggare än mina andra hemmagjorda. Till och med snyggare än min köpta;)

Sen måste jag plugga till no omprovet imorgon. Och jag har en känsla av att detta inte kommer att gå jätte bra. (hmmm...har det någonsin gått jätte bra för dig på ett no prov?) Ne det har det inte.
Sen har vi NP-spanska :S Och det kommer gå hur dåligt som helst. Kommer få -ig här folk! På hörförståelsen så gissade jag på 75% av all frågor (om inte mer) och börja inte ens prata om det skriftliga och det muntliga för dom kommer gå sååååå dåligt! Bara så ni vet liksom ;)


Ett litet kort på min älskling får ni se idag;) Myran<3
Bye bye///R<3

Hur organisera?


Ha ha! Tänk, jag har ännu fler bilder att visa!!! (från i dag) Men det får bli någon annan gång ;)

Hello, vart på grill"fest" hos mormor och morfar med några släckt medlemar, det var mysigt och gott. Hursomhelst, det var inte det jag skulle prata om i detta inlägget^^

Jo nu är det så här att i bland får jag lite små panik över hur bilderna ska organiseras i mappar och HUR de ska organiseras i maparna! Det känns så onödigt att bilder som ser lika dana ut ska ta plats på datorn. Jo jag vet, man kan radera men då ska ni se hur många mappar jag har, jag vet, man kan ju alltid ta lite mappar i taget eller göra det så fort man tagit in korten i datorn, MEN det tar alltid sån tid.
Jag vill ju ha mappar för natur/djur och människor men det blir så rörigt om ex alla naturbilder ska vara i samma  mapp. Jag  har blogg bilderna i en mapp eftersom jag ändrar storleken på dom bilderna. Jag vill ju ha redigerade bilder i en mapp men sen vill jag ju ha de orginala bilderna i en.
Asså ja ni fattar, det är jätte svårt. Jag får ta en dag eller snarare dagar, och fixa det här men jag kan bara inte bestäma mig HUR jag ska göra!

Samma problem?

/ L i n a

Gårdagens bilder


Måste bara erkänna att den här bilden gillar jag faktiskt :)

Okej, dessa bilder ovannför är de bilder jag skulle lägga upp i dag eller i går. Och som ni märker blev det i dag. Har mer bilder på lager från idag men vet inte om jag orkar/hinner lägga upp dom, endå inget speciellt^^

Vad gör jag nu då? Jo jag sitter på trappan ute och njuter av vädret. hehe, kommer faktiskt inte längre än till trappan, datorn är på laddning och sladden är ju i det kortaste laget asså^^

Kom försten nyss hem hos mormor och morfar. Jag åkte dit med mamma redan vid 11, mamma skulle jobba och jag lata mig ^^ efter middagen gick jag runt lite i skogen/åkrarna (eller vad det nu är) och deras damm för att fota. Det var så varmt!
Asså det var läskiga saker i dammen som försvann så fort jag kom nära, troligen grodor. Såg faktiskt en söt liten vattenödla, de brukar hålla till där i bland =)
Hoppas värkligen inte att grodorna ska lägga ägg där i dammen! Förra året hade dammen torkat så mycket att alla ägg torkade och troligen dog (fanns pytte lite vatten i mitten) Det var fullt av ägg och det värsta var att Mira gick i det, uschhhh!
Jag var iaf ute en bra timma så hörde inte när mamma ropade på mig, hon hade jobbat klart men jag hörde inget så hon åkte hem utan mig ^^ Fick iaf skjuts hem någon/några H senare =)

Gjort annars då? På morgonen pluggade jag lite men det är inget roligt att prata om, får bara panik om att jag borde plugga mer^^

Aja, det kommer som sagt kanske mer bilder i kväll.

Ses i morgon :/ = skoldag

/ L i n a






Plugg i sista stund

Ja, jag är så att jag tänker (ex fredagen vi slutade innan lovet) att nu tar jag hem det här och pluggar. Jag har ju trots allt en hel vecka på mig. Men blir någonting gjort? Nej, såklart inte. Jag har dock gjort procentdelen på matten, har inte gjort bråk. Vilket jag bör. Sen har jag nu gjort so:n, har två ord kvar som jag inte hi i ttade någon information på. Men men. Sen sv-boken. Den är inte riktigt min stil. Den är tråkig, fast endå inte så jätte tråkig. Men jag har 21 eller 22 kapitel i den och jag är på kapitel 3. Hehe, kommer inte gå snabbt det här. Borde ha läst slut den på lovet, men jag hade bättre bok att läsa då. Och det endå jag kan tänka på är nästa bok "löftet" men den får jag läsa när jag är klar med sv-boken. Aja.
Har fortfarande kramp i magen eller ja, inte hela tiden men som jag föklarade igår, så har jag fortfarande idag. Men det börjar nog (hoppas jag) att avta. Nu börjar jag undra när pappa ska ta hem mopparna. Kommer nog inte hända idag, men vem vet^^ Kanske nästa helg då då.

Sen min eller familjens data. En bärbar och som alla vet har den en tuchpad som datamus, men den funkar int helt, den går att röra men om man ska klicka in på någonting får man andvända dom här knapparna under, det har man inte behövt förrut. Lite störande faktist^^ Men men.

Önskar att mina ben blir bruna tills uteidrotten, hehe vill inte vara värsta blekfisen liksom. Men men, jag tror jag ligger bättre till en LxD Hon klagar alltid (eller på sommaren) på sina blekaben. Så det känns bra att jag inte kommer vara den enda blekisen där^^ Sen så vet jag inte vad vi ska ha på idrotten, men hoppas på egetval ;) Då blir mitt val stavgång^^ Jajajaj det låter som värsta latisvalet, men det är skönt att gå där och prata med kompisarna. Särskit om det är fint väder. Man kan dock inte gå och slöa. Man måste ha ett vist tempo för att hinna 4km innan idrotten är slut ;) Men nemasproblemas;) Tänker inte springa iallafall^^

Varför finns det bara icke gott påskgodis? Jag menar (okej jag gillar typ bara choklad) men det finns ett påskgodis godis som jag äter och det är dom små chokladäggen. Sen finns det ju typ bara skumharar och sockerägg (dom heter inte sockerägg men finns inget bättre namn än det, det är ju bara socker i dom typ) Allt godis har la socker i sig men i denna godisen känner man verkligen allt socker typ. Jag tar en nu...MMM så uhhhh! Så äckliga. Varför tog jag den?? Ne måste gå och ta vatten eller nåt och få bort smaken...Så much better^^

Idag så ska jag kanske typ...läsa min "braiga" bok^^ Yippie...(not) Sen sola kanske, fast jag vill inte bara slappa hela dagen. Vill ha någonting att göra liksom...aja. Det är ju liksom lovets sista dag. Och den vill man inte slösabort liksom.
Lite bra musik då? Någon ny? Inte jag iallfall. Eller ne inte från mig.

Ne nu ska jag dra mig utåt. Fast först ska jag kolla på ett youtube klipp ;)


Denna "nya" bild får ni titta på;) Ska bättra mig i att ta kort. Eller försöka iallafall ;)
Bye bye///R<3

Dagens bilder



Säg mig inte varför alla bider blev "redigeradade" på detta viset men tyckte att det blev bra =) För mycket gult??
 Hehe och som vanligt har jag tagit bilder som nästan ser lika danna ut XD
Det kommer KANSKE mer bilder sen, eller så dyker de upp i morgon ;)
Nu tillbaks till tv:n 

/ L i n a

Härlig men lite smärtsam dag

Ja, denna dagen är hur härlig som helst. Tog min sv-bok, 3 kuddar, 1 filt och la mig i badenbadenstolen (stavning?) Jag la mig med filten runt mig och sen så sken solen så att jag tog filten över huvudet och runt benen så att jag hade ett typ "tält". Jag gjorde såklart misstaget (eller misstag och misstag, inte riktigt men men) så blundade jag lite, och såklart blev jag trött och somnade i en sisådär 10-15 minuter. Vaknade med ett ryck^^ Så kom grannen och pratade med pappa, jag ba "hmm...jag ligger kvar här under så att dom inte ser vem jag ärxD" Lite smått pinsamt, hehe. Sen har jag tittat på tv.
Nu till det smärtsamma i rubriken. När jag vaknade imorse så krampade min mage och sen släppte det. Har då hela dagen idag haft det så. Det kommer och magen bara drar ihop sig och det gör såå ont. Men den håller i sig i typ 20-30 sekunder. Sen släpper det och det är så med typ 40 minuter mer eller mindre i mellanrum. Den krampade sig alldeles nyss, men det vara ju inte så länge, men endå. Orkar inte ha det såhär hela dagen. Men men.

Påskafton:
Min påskafton är inte så jätte intressant. Jag vaknade vid 8 och gick upp runt halv 9. Åt frukost och runt 10 så gick jag ut för att leta påskägg. Sen tog jag och mamma och red runt sjön. Det gick inte snabbt kan jag säga. När vi väl hade kommit hem och hästarna bara "tack och lov att vi är hemma" och då sa mamma att vi skulle rida upp med en korg med lite smått och gott i till grannen. Och det kan jag säga att det ville inte hästarna gå med på. Det tog typ 10-15 minuter dit. Haha min lilla gulleplutt var helt slut efter det^^
Sen åt jag påskmiddag. Jansons, ägg, prinskorv, köttbullar och ja det vanliga. Sedan så gick man la runt och gjorde ingenting. Sen på kvällen tände pappa påskbrasan. Den var hur stor som helst. Tog tyvärr inte kort på den. När mamma, pappa, lillsyrran och tredjedelskusinerna och deras föräldrar gått ner dit så gick jag in för att ha en liten myskväll vid tv:n. Det var skönt och tyst. Sen kl typ 11 så kom mamma och lillsyster in. Då satt jag och tittade på "3 systrar och 1 mamma" en jätte bra romantisk komedi. Sen kollade jag och mamma på "stand up komedi" och gud vad det var roligt. Skrattade jätte mycket. Sen började vi kolla på "besökarna" en film från 1988 med " kjell bergqvist" en rysare. Den var bra men kollade inte klart på den. Vi gick och la oss kl 13:40och jag somnade omgående.
Så det var inget speciellt, men en härlig påsk var det iallafall ;) 

Bilden får bli på en av våra gulliga små påskprydnader.
Bye bye///R<3

Härlig dag!



Shhiiiit härlig dag eller? :D
jag borde vara ute nu när det är så fint väder men i bland måste man ta paus från värmen också eller hur? Har endå vart ute större delen av dagen och för det mästa bara slappat.
Låg på en handuk i gräset med kameren och tog bara lite kort här och där. Och så här såg min utsikt ut när jag kollade upp. Alltså massa grenar och löv. Ni hade kunnat få se hur gräset såg ut också men jag är för lat för att ladda upp några meningslösa gräsbilder;) Det kommer ett till inlägg ikväll med fler halv lama kort :)

Sola lungt!


/ L i n a

GLAD PÅSK! :)

 Hej allihopa!Ligger nu i min säng och njuter av dagen som varit.
Gästerna har precis dragit men gick faktiskt upp till rummet lite före allagått, kusinerna sov endå ^^
Dagen började med att jag fick panik russa upp och byta om till den fula gammla kläningen som ska föreställa en slagspåsklaklädsel.
Jag drog på mig smink, allt för att likna en påskakakärring ( ja varför inte se på mammas facebook, hon lyssnar tydligen inte till mina halv lama protester ) Hursomhelst, väl hos mormor åt vi påsk frukost med resten av mammas systrar m familj. Maten var god. Sedan hörni! Ja där blev det till att läsaledtrådar och springa runt i huset för att leta upp det stora påskägget! Jag kan stolt säga att syrran hittade den^^ Det stora påskägget räkte tydligen inte till oss 5 kusiner så det blev ut till att leta.
Haren hade pluppat ut massafärgglada påskägg, hängt traktorer i granarna + lite annat smått och gått. Vi delade upp allt godis och det blev till 5 stora godispåsar! Föresten, fickörhängen och påskhare av moster (L) hehehe och igår fick jag en rökt skinka avgrannne som påskägg, snällt, den var värkligen jätte god ;) fick även litechocklad av mamma (L)

Föresten,hoppade i hagen för första gången idag :D haha, dte gick inte alls bra. Uppvärmningen gick la bra, travhoppade äversmå stockar. vi hade bara stält upp ett litet hinder på en rak sträcka :) Jaghade redan räknat ut att Trollan skulle slå upp huvudet och dra mot hindret menguud så slarvigt det kändes X) lyckades iaf med några bra språng. Sen tog jag Verona, hon är konstig den hästen asså. Hoppade dock inte mycket med henne. Tog några travsprång, hon är sä svårhoppad enligt mig :)

Nu på kvällen komhela släckten. Knytt kallas vart det, så det var propp fullt med mat! Gott vardet också. Efter maten drog vi kusiner till badtunnan och hoppade i. Tog ibadsalt så det luktade gott och det blev massa skum :) Efter det såg vi på filmoch blabla, nu sitter jag iaf här och är jätte trött!En lyckad dag helt enkelt (L)  


dessa fick jag i dag :)


EN liiten del av maten!

Ni ska bara veta hur lång tid det här inlägget har tagit för mig^^ När jag tillslut var klar med hela texten slutade internet att fungera så fick springa ner. Hade sparat texten på dokument så att jag skulle slippa att skriva om allt. Nä då har å,ä och ö byts ut till konstiga saker så då får jag rätta det. Så nu efter snart en timma (?) ska jag ladda upp texten och äntligen få sova! :)

/ L i n a


Påsktradition och lite annat

Japp, jag lovade en bild (eller mer) på mitt fina ägg jag målade och sagt och gjort här kommer dom


Ja, det var det fina ägget^^ Blev la nöjd^^
Lite annat från idag (nyss faktist)






Ja, jag kan inte säga att jag är helt jätte, jätte, jätte nöjd med några av korten men dom duger ;)
Så det var allt från mig ;)
Bye bye///R<3

Glad påsk

Ja idag är ju den stora dagen. Eller ja det är ju påskafton ;) Har redan hittat mitt ägg. Jag vann (inte för att det är en tävling men endå^^) hehe hade bara gått ute i typ 4 minuter innan jag hittade det;) Så nu blir det att tjocka sig med massa godia.
Godis in my <3
Heehe. Jag har inte så mycket att säga. Dagen spänderas hemma
as usual. '(stavning?)
Ska snart rida, och efter det ska jag sätta på min gulleplutt selen och köra upp till grannen där mamma ska lämna av en liten korg med lite smått och gott ;)
Vädret är hur bra som helst (som det har varit hela veckan (Y) )
Och det blir la inget mer specielt. Måla ägg ofc. Jag lägger ut en bild på alla våra målade ägg senare;)
(Inte för att mitt kommer bli fint, bara typ ett ägg med någon grå-lila nyans runtxD)
Aja, shit the same ;)

G-L-A-D-P-Å-S-K ;D

Bye bye///R<3

Att en bok kan ge så mycket känslor

Jag läste ju klart "skuggkysst" idag. Och även om det hände någonting väldigt ledsamt (men det är lungt allt ordnar sig, enligt trovädriga källor) så den sista sidan i boken så kommer det en väldigt bra del en riktigt asså lyckligdel (I allt detta hemska) och det är det som fick mig att brista ut i gråt. Mamma ba vad var det för sorligt nu då? Jag ba "*snyft* jag kan inte prata, för om jag gör det kommer det bara mer tårar*snyft*snyft*snyft*" Men det häde en sak som var riktigt sorglig, men det fick mig inte att gråta. Och min reaktioner är goa. Det kom en del där en person fördes bort. Eller dom hörde en rapport om det och jag ba "huhhh*sätter handen för munnen*" Ja jag får la. L msn ikväll? Jag vill prata av mig om denna boken.
Men men, nu till rubriken. Hela morgonen så när jag läst klart boken fick jag denna nedstämda känslan och det enda jag kunde tänka på var boken. Rader ur boken sades i mitt huvud om och om igen. Scener och ja lite sådant. Så jag hade inte lust att göra någonting på hela förmiddagen. Men då säger jag att tack för programet "Jim´s värld" Det fick mig på ett gott humör igen. Precis som om känlorna var ett skynke över mig och helt plötsligt så känner man att det är någon som bara drar av det:P Ja om ni fattar^^ (vilket är förståligt om ni inte gör^^) Aja.

Nu detta med moppe. E&L ska ha ett par äldre modeller och då sades modellen cresent (stavning??) på tal. Så sa mamma att hon hade en och att jag kunde ta den, men den ser lite pinsam ut, men om E ska ha en sådan så kan det gå. Sen har pappa en gammal som är ganska så snygg och sen såklart eu-moppen som pappa köpte till min storasyster när hon var 15. Som jag skulle tatt, men nu blev det ju lite funderligt på vilken av dessa tre som jag ska ta (om dom ens funkar vill säga) Okej, nu så ska nog detta "lilla" inlägg lida mot sitt slut. Men jag hade ju som sagt lite att få ur mig här. Så L msn? Ikväll någongång? Okej smsa bara isådannafall ;)

-Går inte att ladda upp bilder*igen*-

Bye bye///R<3

Vitsippor,droppar,löv och gräs


Hehe de flesta ser lika danna ut men kunde inte bestäma mig villka jag skulle ta så shite the same.
Dessa tog jag vid nio på morgonen, kröp runt där på grässet typ en kvart för sen fick jag inte ligga i det blöta gräset mer (aja hade endå tröttnat X ) ) ;P

Gjort i dag då?? =)
Jag har inte gjort något alls itressant i dag men bara för att, så kan jag endå berätta att jag har... ridit, plockat nässlor, haha, när jag gjorde det fattar jag inte hur jag tänkte, jag hade tights och vinterjacka på mig och det var 16 C ute X)nässelsoppan var iaf god så det var det värt!;) Har nu krattat gräsmattan och hängt upp tvätt. ( nej krattade så klart inte hela gräsmattan själv X) )
Sitter nu här med Påskmust med is, niiiice ;)

Nej nu måste jag bara se vad R har skrivit om min bok!!! ;)


/ L i n a

Skuggkysst



Rose och Lissa ska på rättegång. Mason. Striogi.

(Asså serriöst, jag kan ju inte göra en ordentlig redovisning eller nåt, när man har en viss person som ska läsa boken efter! Kan ju inte säga det jag vill, så klaga inte på denna dåliga redovisning av boken)
A
Bokens +
Även om det inte hände så mycket, och det mest var utfyllningsprat det mesta delan av boken, så var den på något sätt inte uttråkande. Man ville läsa mer, även om det inte hände någonting

Bokens -
Det händer ingeting fören dom typ 100 sista sidorna.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!??!!??!?!?!?!?!?!!!!?????!!!?!?!?!
(Ska jag behöva gråta hela tiden eller?)

Boken får 4/5 tummar upp
(Y)(Y)(Y)(Y)

Bye bye///R<3

Min dag! (Detta kommer att bli intressant)

Japp, som rubriken säger, så ska jag skriva lite om min dag.
Började med att jag vaknade i syrransrum, i hennes dubbelsäng (göött att sova där) kl ungefär halv 9. (Jag gick upp då jag vaknade kl 8)
Sen upp för lite frukost framför tv:n. Sedan ut för att ge hästarna hö. Och så satte jag Myran i sin bur och bar ut henne (Myran är min kanin) (Flisan - 2007-2011, R.I.P) Sen så gick jag in för att sitta lite vid datan (Inlägg finns längre ner ;))
Efter det, så tog jag och fick min rygg kliad i hela 20 minuter! Och allt detta bara för att jag skulle städa rummet. Hon är för go min lillasyster ;) love her! <3
Sen städade jag mitt rum. (Det behövdes kan jag ju säga) efter det så ja, hmm...jo, då kom morfar och hälsade på ett snabbt besök;) Sen så gjorde jag 41-47 i matte boken (Alltså tal 41-47 inte sidor:P) (hehe jo jag gjorde 6 sidor i matte boken^^ jo vist att jag skulle orka^^) Efter detta så kom mamma hem och då, jo jag gjorde ju pankakor till mig lillsyrran och storasyster ;) Goooa blev dom, med hjälp av lillasyster. SEN kom mamma hem. Efter det så gick jag la runt och gjorde massa onödiga saker (som vanligt) Åkte kl 6 eller nått till stan och handlade lite mat med mamma och storasyster. Och hämtade hennes pojkvän. Efter det så började jag skriva detta in lägg som jag först nu kan göra klart (Åt mat emellan) och nu sitter jag här ochg lyssnar på

Hillery Duff - Somone´s watching over me.

Som snart är slut, och äter min Ben&Jerry´s Cookie dough ;)


M-U-M-S ;)
Så det var min dag^^ Intressant eller hur? Ne precis^^
Bye bye///R<3

Haft fullt upp:D




Ja fy vad niceee dag!! Gillar att hålla igång. Hehhe brukar annars vara väldigt lat men när man väl har börjat är det roligt att fortsätta ;)
Jag och Elin har städat hela huset från topp till tå i dag, vi fick en städhjälpare så slapp göra det grundliga på toan och köket ^^Aja, vi höll la på ett par timmar tills kl blev 13:30 ( jag håller koll på tiderna förstår ni^^) Åt middag för att sedan cykla till kusinen där massa anra kusiner var (hehe) vi målade lite påskägg. Jag failade stort med mina haha ;) sen red vi en sväng, helt perfäkt väder asså, så himla skönt =D Ja och nu sitter jag här.. framför tv:n....med godis bredvid... hihi^^
Det är min dag det, super nice:)

Nu vet jag inte vad jag ska göra, borde plugga men orkar inte ;( skulle behöva göra no:n men men. Får la bli plugg dag på måndag :)'


/ L  i n a

Vart är alla??

Ja, det är en fråga jag ställer mig idag och en som jag ställde mig igår! Har alla någonting bättre för sig eller? Jag har då ingenting att göra...Ska städa mitt rum nu eller jag snart. Måste ta tag i matten ordentligt också! Och so:n måste bli gjord och svenskaboken måste bli utläst!!!! Herregud vad stressigt det är! Fast jag har haft tid med allt med bara inte haft lust. Hehe dålig ursäkt men men.

Ne nu får ni kommentera bättre hörrni! Och skriva mer (Detta är speciellt till L) Som inte vart den bästa bloggaren på sistånde, men hon är ju inte hemma nu tror jag, är la med sin moster eller någonannan i hennes närhet. Men men, jag borde igentligen inte heller sitta här. Vad jag egentligen borde göra är att gå upp, sätta på radion på
H-Ö-G volym och börja att städa mitt rum. Okej det ska jag göra nu så ja.

Här får ni...ja en bild iallafall, inte fin men det är iallafall någonting.
Bye bye///R<3

Who says

You made me insecure
Told me I wasn't good enough
But who are you to judge
When you're a diamond in the rough
I'm sure you got some things
You'd like to change about yourself
But when it comes to me
I wouldn't want to be anybody else

Selena Gomez - Who says

***************************

Idag så blir det till att plugga matte -_- Men det måste ju göras någongång. Jag måste kunna detta med % innan på fredag nästa vecka. Annars blir det inte lätt. Men men, jag rättade det jag hade gjort i förrgår och jag hade...ett rätt av 4:$ Hehe smarto nr 1 over here!
Men annars så ska jag rida. Tänk jag sa nej till 15 minuters klining på ryggen. Min lilla syster bara "om jag kliar dig 15 minuter, städar du rummet då?" Och tro mig jag hade gärna sagt ja, men jag har för mycket plugg att göra så jag hinner inte städa rummet. Så hon får göra det själv. Eller, jag kanske kan städa rummet. Det skulle inte vara så dumt med klining på ryggen i 15 minuter. hmm...får tänka lite mer på detta erbjudande^^

Aja jag hade inte så mycket att säga, ville bara uppdatera, som en viss L inte gjort på länge. Men men, hon har la bättre saker för sig. Lyckos hon;)


Hehe...ja dom här var dom jag hittade. Tog dom här fantasifulla bilderna igår. Njut^^
Bye bye///R<3

Onsdag Kl 12:23

Idag så ser schemat ut såhär

Läsa
Stan
Matte
So
sparka lite fotboll kanske (Med lillsyrran då då)
Rida (Kanske)
Ta en promenad
Läsa!!!!! (Är jätte lässugen nu)
Städa lite kanske
Kolla datan

Och ja lite mer, men det skriver jag inte (L-A-T) ^^
Nu ska jag läsa, ta en bit tigerkaka (som jag bakade igår;)) Och sen sätta mig och läsa. Tredje boken av serien, gud dom böckerna är SÅÅÅÅÅ bra. Hoppas att femte boken är så bra som L & E säger. För annars om jag blivit lurad då, då L bör du passa dig!;P
Men men. Nu ska jag dra. Denna bilden får ni vila ögonen på så länge ;)

Åhh vilken "fin" bild R, riktigt "bra" redigerad. Hehe I-R-O-N-I
Bye bye///R<3

Dagen i dag:)



Ej taget i dag men här är det läskiga djuet!

Det har vart en Super härlig dag i dag!
Jag, Elin och Viktor cyklade till moster där vi gick ner till sjön och grillade hamburgare. Satt där ett par timma och bara njöt. På vägen hem till kusin  igen passade jag på att hämt min kamera som låg hemma;) Efter  det att Elin dragit till grannen för att känna pengar gick jag och viktor ut och fotade lite - kul:) Sen satte vi oss faktiskt och spelade tv spel X) Ett roligt rally spel som jag helatiden förlorade på;)
SEdan när jag cyklade hem tog jag en sväng ner till floden och fotade;)

NU om foto utmaningen (skrolla ner för att se!!)
Jag medger att R's bilder var mycket bättre! Speciellt den punkten då vi skulla fota någt med vatten, där gjorde jag ett stort fail!
Okej jag tycker så här, på fågel bilderna (eller vild djuren) Så tycker jag att båda var lika fina. Bäck/ floden så hade R mycket finare färger m.m så där van hon.   Häst bilderna van R utam tvekan. Trädknopparna kom vi nog lika. Fast på tussilago bilderna tycker jag att jag van  :)
I hel het så van R utan tveckan!!!
Fast igentligen så var det bara en kul grej!;D

NU sitter jag och dricker milkshake med nutella och bär. Gottegris jag vet^^

/ L i n a

UTMANINGEN-fotona

Kl är nu 19:49 och jag tänker inte vänta för om bilderna kommer in efter kl 20:00 så blir det straff^^ Är lite orolig över L, för hon är inte inne på datan, så ja. Jag kommer att ha sten koll på kl, bara så att du vet. Så om kl blir 20:01 så kommer straffet att inträffa^^ Det vill du la inte L? Eller? Aja slut pratat om detta. Här kommer bilderna ;)


1.)Rinnande bäck

2.) Tussilago


3.) Vatten (droppe, pöl m.m)
4.) Träknoppar

5.) Häste med öronen fraM

6.) Viltdjur

20:03....FAIL!
Bye bye///R<3

Fotoutmaningsbilderna


1. Vilt djur (det enda jag kunde hitta^^)

2. Bild på en häst med öronen framåt.

3. Något som har med vatten att göra.

4. Trädknoppar.

5.Tussilago/vitsippa (kunnde inte bestäma mig)
6. Rinnande flod/ bäck.

Så det här är mina bilder, inte alls nöjd om ni vill veta. Nu är jag nyfiken på att se R:s foton som hon har laddat upp!:)

/ L i n a

Klar!

Japp, nu är jag klar med mina kort. Och det är la en eller två bilder som inte är dom snyggaste. Men men.
Hehe, känns skönt att vara klar iallafall.
Nu blir det till att titta liite mer på tv och sen gå ut i det underbara vädret;)

Favorit i repris, har tyvär inget annat. Men idag kl 20:00 kommer utmanings fotona :D Yeeeyyyh
Bye bye///R<3

Nu drar jag!

Hello bloggläsare!
Tänkte bara säga att jag nu drar ut och rider för att sedan bege mig med min lila cykel till lill kusinen Viktor. Vi ska bl a bli bjudna på middag hos moster. Kommer antagligen hem runt 4-5. Jag vet inte när jag har tillgång till datorn men det ska nog lösa sig. Har två punkter kvar att fota! Det lär bli fail kort men hällre det än bestrafning ;)

Så nu vet ni det, ses senare i kväll.

Så ska det se ut!

Japp har tagit mer bilder idag;) Endast till er, känner er speciella ;) (Stavning?)
Aja här kommer dom ;)





Där har ni lite bättre bilder eller? Är faktist liite kär i den översta^^ Blev bra, eller?
Dom bästa korten blir när man tar ner kameran och chansar på att det blir bra. Asså man ställer in allt sådant, men sen så tittar man inte in i kameran utan låter den fokusera av sig själv. Eller ja ni fattar, hehe eller?
Den enda fina av bilderna här eller dom två översta är fina, dom andra kan man disskutera lite om^^

Idag har jag varit ute hela tiden ;) Konstigt, not. Vädret är underbart. Och vem vill vara inne en sådan här dag? Ne ingen kan jag gissa. Har ridit, tat kort, fotboll (På låg nivå), läst, solat (benen är vita som spöken;)), krattat grenar och löv, kört gräsklippare (med släp så att vi tog alla grenar och löv och körde ner till eldningshögen:P)
Och ja lite mer, men kommer inte ihåg vad^^ Nu ska jag nog gå ner och ta ett glas yogurt med socker i;) Och macka till det.
Bye bye///R<3

Rostad på kärlekens grill



bokens handling
Georgia forttsätter och skriver om sitt knäpa liv och alla sina bekymer.
tydligen så hade Masimo dumpat henne i bok nr 2 (villket jag inte har läst )
I slutet av boken händer något oväntat, en kille som flyttat till kiwi-kivi-land som Georgia var kär i kommer tillbaks precis när Masimo berättar en mycket intressant sak (OMG)

Bokens +
Den var helt klart bättre än bok nr 3. Mycket underhållande så det blev att man skrattade lite för sig sjäv eller inombords. Nu har man även vant sig vid dagboks formen så det flöt på mycket bättre med läsandet ;)

Bokens -
Ne inget direkt så.. Men de är så svåra att beskriva handlingen på! haha, asså kommer inte på några ord!

Hm.. den här boken får 4 av 5 bananas 


/ L i n a

HAHA, varför kan jag aldrig använda hjärnan??

Hahaha, kan inte låta bli att skratta åt mig själv just nu.
Ni vet förra boken jag skrev om, jag och mina killmagneter fantastico? Jag fick för någon vecka sedan hem 2:an och 3:an på den serien. För att jag skulle veta vllken som var 2:a och 3:a hade R gjort en lapp åt mig där det står en 3:a på (så klart hehe) Hursomhelst, Jag läste klart en av böckerna i dag och sedan satte jag lappen på framsidan. Först DÅ fattade jag att jag just hoppat över bok nr 2 och läst klart nr 3. HAHA, jag har ju sett på lappen varge gång jag slutat läsa och ändå inte reagerat. Så hm.. nu vet jag ju vad som hände i bok nr 2, så vet inte om jag ska läsa den :S Men R, du har inte bok nr 4?? attans för 3.an skutade så där jobbigt så jag måste bara läsa vidare!! höhö, skit också.

Aja, nu kommer ett inlägg om tredje boken :)
 Min och Elins milkshake (stavning) Med bär och nutella ;)


20+ HÄRLIGT!



Sitter nu i skuggan bakom huset med datorn i knät. Haha, om jag skulle ha vart inne vid datorn skulle jag ha fått riktigt dåligt samvete, inte för att jag vill vara inne =)
Det dumma med en sådan här varm dag är att all energi går ner till lathets nivån.
Så jag har inte gjoort alls mycket i dag ^^ Okej jag gick en mycket slö promenad med poma innan;) Ändå tycker jag att dagen har flytit på bra, vaknade runt halv tio och då var hästarna inne fortfarande!! Men i dag ska de få gå ute.  Vi hade tänkt att de skulle få gå ute denna natten som var men då hade vi inte förberett med maten m.m så det sket sig.
 
Har nu vart i stan och små handlat. vi köpte ingridienser till milkshake! muums. Och i kväll blir det grillning;)

Nu har jag endast två saker kvar på fotolistan att göra. Hahah, kommer att bli skit kort för orkar inte fota dessa saker nu och i morgon är vi hos kusin hela dagen. Men det ska nog lösa sig ;)
Jahap, nu ska jag fortsätta att njuta av det goa vädret och se runt på datorn lite och kolla läget :)

ha det gött ( ska detta bli min nya hälsningsfras eller? neee XD )

/ L i n a










Vädret!!!

ÄLSKAR vädret idag, ska snart bege mig ut. Temp ute 18+!!!

Bye bye///R<3

Nästan nästan nästan...

Fast endå inte så nära. Idag tog jag och mamma en promenad runt sjön. Jag tänkte att det kanske fanns mer vilda djur där. Men ack. När man letar efter djur och har en kamera så visar dom sig aldrig. Men jag såg ett rådjur men den försvann innan jag han få upp kameran. Hade endå inte fått ett bra kort. Men men. Jag har ju endå ett par dagar på mig. Har viltdjur och vattenpöl (Eller någonting annat med vatten;))
Så det får la bli att ta kort på imorgon.
Nu sitter jag och kollar på nya "how i meet you´r mother" avsnitt ;)
PA idag var bra;) Som alltid så  klart. Kommer blir tråkigt när det slutar:/ Men men.
Lovet kommer bli härligt, men pluggandet kommer att förstöra det lite. Men men.
Aja. Har ingenting att säga igentligen och att toppa det har jag inga nya bilder heller...sry :(
Så ni får nöja er med denna "fina" bild.

OMG! Jag känner mig så dålig just nu. Här kommer jag och lägger ut dom här bilderna, så har L tagit nya fina kort som hon kan lägga ut. Hmm...får ta och skärpa mig. Ni måste ju tycka jag är as tråkig som lägger ut sådanna här. Men har inte många fina kort på datan och jag måste gå in på hårddisken och ge er finare bilder snart. Jag lovar att jag kommer ta FINA kort imorgon som ni ska få se på:)
Bye bye///R<3

VÅR bilder framförallt!


Haha, dessa två bilder var inte lätt att ta kort på! De satt ovanför bäcken (ja tänka sig, vi har en bäck ett 20 tal m bort från husen XD ) Jag fick stå bredbent mellan bäcken och rikta kameran uppåt och hoppas på att det blev bra;) Jag stör mig på den där pinnen som finns på översta bilden, den är i vägen känns det som ;)


Dessa var ju inte heller lätta att ta kort på. Hade nästan kameran i vattnet. Ja, så förstår ni varför de ser ut som de gör :) 


Sj ska Mira vara med ;) ( lägg märke till skinn vecket som ligger över blöjan)

ÅÅÅ SÅ DRYG DAG!!!!!

Vårtecken som jag sett ute i naturen:
* Vitsippor
* Tussilagos
* Vidikissar
* Fjärilar
* Myror
* bladknoppar
* ------> (ska ni få se på Tisdag)
* Ödla (såg det i dag)
* Okej, massa olika blommor.
* Tranor (om det nu räknas)

Hm.. Undrar om jag glömt ngt, har jag säckert gort ^^

HA DET GÖTT

/ L i n a

En sak kvar bara

Ja, jag har bara en sak kvar att fota till utmaningen. Och det är...nej 2 saker kvar. En vattenpöl och ett viltdjur. Hehe finns ju inga vattenpölar kvar. Men det ska jag nog fixa. Får la se men men ;) Ett vildtdjur är ju inte heller så lätt att fixa kort på. Men får la ta en promenad runt sjön och se vad som kan dyka upp. (Håller tummarna på att jag ser en älg:P) Hehe men det är ju inte troligt. Men men.
Åhh nu kom solen fram...hoppas att den håller sig framme resten av dagen.
Just nu sitter jag och kollar första säsongen av Solsidan ;) Gud vad den är rolig. Får se om jag kollar på hela 1 säsgonen eller om jag kollar halva bara. Aja ska inte sitta och disskutera detta här^^

Har nog inte så mycket mer att säga. Men en sak jag ville säga er, är att ni (och jag) är dåliga på att kommentera. Fyi liksom. Får ta och bättra oss hörni. Men men.


HHAHA! Stackare, att se mina fula bilder hela tiden^^ Denna bilden var ju alldeles för ful men orkar inte leta efter en ny. Hehe så ni får stå ut;P
Bye bye///R<3

Gårdagens och i dag



Det var en As nice film i går (water for Elephants)!:D Kanske inte den bäst film jag sett men helt klart värd att se! Den blev lite dryg mitten men sen flöt det på. haha vi kom 20 innan filmen och ingen var där XD Vi blev rädda att vi skulle få sitta där själva men till slut strömmade det en del folk iaf ;) Filmen handlade ju om en kille som böjade på en cirkus och som blev kär i cirkusstjärnan. Hon var fru till den elaka cirkus ägaren. Vill se den snart igen ;)

I dag då.. Har inte gjort så mkt, kortfattat: Ridit, pluggat, fotat, vart hos mormor ;) JAG kom precis hem där ifrån;) 
Föresten, Såg något super läskigt i dag! säger inte vad för det få ni se på Tisdag;)

Föresten R, vad räknas som VILD djur? Eller får man ha sin egen bild av vad vilddjur är? haha 

BYE

/ L i n a

L(?)

Ja, man kan ju undra vad L gör. Jag menar...ähh jag är nog bara lite avundsjuk. Hon har säker saker att göra och har fullt upp med bättre saker än jag. Själv så sitter jag och lyssnar på en bra nya låt ;)

The Fray - Never say never

Lyssna vetja ;)

Ganska så bra faktist. Men men. En till låt eller vet ni jag gör en lista ;)

The Fray - Never say never
Tove Styrke - White light Moment
Tove Styrke - High and low
Tove Styrke - Walking my daydream (Hela det albumet är bra)
Selea Gomez - Who say

Ja det var la det ;)
Lyssna på dom ni :)
Vädret är underbart, 13,6 + :D Soooooo happpppy!

Min att göra lista i detalj ;)

1: Duscha
2: Blåsa håret
3: Platta håret
4: Locka håret
5: Ta på mascara
6: Ta på Eyeliner
7: Ta på ögonskugga
8: Lite bodylotion (I andsiktet)
9: Ta på brunkräm
10: Fylla i ögonbrynen
11: Ta på lite mer eyeliner
12: Ta på lite mer mascara
13: Ta på mig ett vitt linne
14: Ta på mig en jeans skjorta
15: Ta på mig legins
16: KLAR!

Vet inte riktigt än om jag ska ha på mig dom kläderna men det får vi se sedan. Eller jag se sedan.
Em ja det var la det de. Hade igentligen inte så mycket att säga. Egentligen ville jag bara fråga vad L höll hus idag. Och hur tråkigt det är när INGEN kommenterar^^ Har ju ingentin att göra på den här halvtimmen. Sen så ska jag börja på min lista, men har ju en halv timme utan någonting att göra. Får la sätta mig framför tv:n lite. mina bästaste tv ;) Den gör mig så glad (Iallafall när det är något bra program på;))

En lista till!

Bra tv-program

1: Scrubs
2: How i meet you´r mother
3: 2 1/2 män
4: Kate + 8
5: My life as Liz
6: Jim´s värld
7: Simpson
8: Family Guy
9: My name is Earl
10: Chuck
11: Shoot me
12: Skål (Ibland)
13: The Big bang theory
14: VÄNNER! <3
15: Top Gear (Jag vet att det är ett bil program, men det är komiskt och bra)
16: V.I.P (Hahah det var längesedan man såg på, går det på tv nu?)
17: Myth busters (Stavning)
18: PA! <3
19: Afv ;)
20: Så ska det låta

Japp det var en topp 20 lista. Och nej dom står inte i ordning, alla är lika bra ;)

Glad han ser uta ja;) Hehe ne men ni får stå ut med sådanna här bilder lite till ;)
Bye bye///R<3

Å detta härliga lov

Japp, det är härligt med lov. Fick äntligen sova ut idag. Eller jag vaknade halv 7 somnade om till 7 vaknade 8 somnade om till halv nio låg vaken fast jag blundade tills kl 9. Och nu är kl 09:39. Idag är la inte vädret det bästa men jag vill ut endå. Ska bara ta och äta lite frulle, sen blir det till att ta på sig kanske jeans, men annars så blir det mjukisbyxorna och klass tröjan som gäller;) Älskar min klasströja, den är alldeles varm och skön så att det inte blir kallt om man går ut i bara den (Med ett linnne eller liknande under och byxor förstås:P) Hehe annars skulle det nog bli lite kallt;)

Annars idag så blir det att åka till mina kära morföräldrar och äta lite;) Och om mina källor stämmer (Vilket dom gör) så blir det em ja god mat, vet inte hur det stavas så skiter i att skriva det^^ Men gott blir det för det har jag käkat förr, så av min erfarenhet så är det görra gött ;)
Ne nu ska jag äta frulle och sen ut till hästarna och ja ryckta kanske (Fast inte i min klasströja, då kommer jag har mer päls på mig än hästarna;))


Em ja...Åhh vilken underbart "vacker" bild. Så skarp och väl fokuserad. (Ironin är på topp hör jag)
 Ja nu tills vidare så kommer fotona vara av "hög" kvalitet (Not). Men på tisdag ja, jag säger bara håll i er, för då kommer super korten från utmaningen ;)
Bye bye///R<3

Bio står på schemat

Japp, det är vad som är planerat inför kvällen ;) Ska kolla på "Whater for elephants" den verkar vara riktigt bra faktist ;) Just nu sitter vi (E, L och jag) framför datorn och kollar runt. Men kl halv 7 ikväll beger vi oss iväg till biosalongern ;)

I know old pic, men vad 17 det är ju inte lätt att hitta nya ;)
Bye bye///R<3

Städning för E&L

Japp det är vad min eftermiddag har bestått av;) Men lung L, jag tog kort på det som du ska få se imorgon ;) Men GUD har ni set hur vädret ska bli i nästa veckan då?! Ojesus säger jag bara det kommer bli kanon om det stämmer ;) Mitt lov kommer bli GREAT! (Hoppas jag:P)
Och sen ja. Historien om min hörsel. Min hörsel har inte varit på topp denna vecka. Inte heller den bästa på månaden. Men det började för längesedan (om man vill vara mer bestämd så har jag alltid varit ett öronbarn) Men jag kom in på vårdcentralen och ja fick kolla dom (öronen) och dom sa att dom skulle spola dom :S(många "dom" i texten i know) Och det var det allra obehagligaste jag någonsin(Okej inte någonsin men ni fattar) gjort. Så ja nu kan jag höra ordentligt ;) GÖTT! Alla ljud är skarpa och det gör nästan ont i öronen om jag bara skrynklar ihop ett pappaer, men nu har min öron vant sig vid ljudnivån ;)

Imorgon är det NP-matte-muntliga. Är inte så nervös (just nu) men det kommer ju inte gå så bra om jag säger det^^ Men men hellre det än spanska. Herregud jag kommer få -ig på NP-spanska. Men men vad ska man göra när man inte vet någonting.
Men men tänker inte stressa upp mig i onödan. Det får gå som det går helt enkelt ;)

Ne nu ska jag...duscha kanske eller jo duscha och sedan blåsa och platta håret ;) (som vanligt då då;))
Ne nu ska jag dra ;)

Ingen kommentar till bilden (Om jag nu hade en kommentar skulle det blir någonting i stil med "Ja jag vet att ni sett den förut men den får duga tillsvidare) ;)
Bye bye///R<3

Kan vi göra ett uppskjut tro??



Efter denna dagen trode jag att jag skulle släppa den där stress känslan som funnits i magen nu ett tag, men tyvär så har det blivit tvärt om! Antagligen p.g.a av att jag nu insett hur mycket det är som måste göras på lovet.
Matte, spanska, So:n, sv, bilden ( + alla np som kommer efter loven).. allt kanske inte är nödvändigt att börja plugga på redan nu men känns bättre att vara ute i god tid och inte behöva stress plugga in i det sista som jag annars brukar göra och dessutom om jag inte tar hem det kommer jag bli stressad över det. FY, gillar inte det här, aldrig har jag känt mig så stressad över skolan :'( Förlåt att jag klagar, är ju inte bara jag som har de här sakerna på listan, värkligen inte! Och många nior känner nog som jag. Men var bara tvungen att prata ut ^^ Jo, fast nu kommer jag till saken, Jag och R kör ju en foto utmaning ( R har skrivit om detta :) ) Det ska bli klart på söndag, så nu undrar jag om du R, har lust att skjuta upp den ett par dagar? Till kanske tis-ons. annars kommer det bli ännu en sak att stressa över (p.g.a straffet ^^)  Och det vill jag inte, ska ju trots allt vara kul. Jag vet att utmaningen är lite att man ska göra det på kort tid men orkar inte;P Såå pleasseeee R?? :)

Snart, eller om två timmar rättare sagt (1.5 för att vara exakt) Ska vi åka på kalas hos lill kusin, har ingen lust med detta men vad gör man inte för bästaste kusinerna ;D

Aaahh shit nu måste jag lära mig termerna för plus, minus, m.m. Jag boorde kunna dom, jag VET! hahah men har aldrig gjort det, seriöst X)

SÅ nu var detta inlägget om stress känslan avklarat, hehee, ska förbättra mig med bloggen-är-bra-att-klaga-i-fasonerna =) looovar!!

Ha det gött, snart är det lov (L)

/ L i n a

Dagens...



Dagens -
- Vi har endast haft tråkiga lektionen i dag.
- Musik provet gick skit.
- Fick reda på att jag failat på ett prov, måste därför skippa hålltimman i morgon.
- Jag har redan givit upp pluggandet på NO:n
- Fanns ingen mat när vi kom hem.
- Shampoot, balsamet och tvålen var nästan slut (blir värre för Elin för nu är det helt slut! ;O )
- Det är inget bra på tv i kväll.
- Har ingen bok att läsa ikväll.
- Juste.. det regnar ju! Helt klart ett minus.
- Knäckebrödet är slut.
- Det är endast Tisdag i dag.
- Jag vet fortfarande inte om jag ska göra omval..
- Jag är seeg.
- Det finns mer minus saker denna dag än plus saker.
- Nu kan jag tyvär inte komma på något mer.

Dagens plus +
+ En dag närmare lov börjar närma sig sitt slut.
+ Jag sitter redan i pyamas. gööt!
+ Jag är på gott humör trots allt ;)


YUUP, that's the real!


/ L i n a

Inte ett enda prov på hela veckan!

IRONI! På hÖg nivå här.

Måndag-Inget prov
Tisdag-Musikprov
Onsdag-NP-engelska - skriftlitt
Torsdag-Fysik-Kärnfysik
Fredag-NP-matte-Muntliga

OmG! Så många prov...dock endast 2 st prov som man måste öva/plugga till, men endå liksom!
(Sluta gnälla så mycket R!) Vaddå det tär på en! Jag orkar med proven men inte pluggandet bakom!
Kom lovet kom, vi har väntat i en evighet nu så get you´r as over here! Kan det gå långsammare? Fast det finns både för- och nackdelar med det. Man vill gå i skolan för att få umgås eller va med sin klass. Men man orkar inte med skolan och allt pluggande^^ Aja får la njuta så länge jag går i en klass med kompisar i!

Har inte så mycket mer att säga nu så...ja, nu ska jag la gå och öva på KÄRNFYSIK vist låter det roligt? Svaret är uppenbart!

Denna bilden bjussar jag på^^ Har endast dom för tillfället, mer bilder kommer ju på söndag;)
Bye bye///R<3

orka plugga ^^



Nej nu skiter vi i plugget, iaf jag ;) Jag ska nog klara att få G på musikprovet i morogon iaf. Har endå inte chans till att höja mitt betyg i musiken lixom ^^
Man måste typ vara musikalisk för att få mer än G och jag är lång ifrån musikalisk. Okej, jag kan spela björnen sover på ett piano :D Men.. det räcker ju lixom inte ^^


Nej.. nu ska jag nog fortsätta att se på den töntiga trollkarls filmen som syrran ser på (och jag nu då ). Myyycket spännande förstår ni ;) ungdomar som kan flyga och trolla fram massa saker, wooow ;P
Nooo, den tog slut precis, synd ^^

btw, så ni inte missar så har jag gjort ett inlägg längre ner om R:s bok jag läst :D

haha har ni sett total blackout? haha as kul i kanal 5 XD


/ L i n a 

Jag och mina KILLmagneter fantastico



Bokens handling
Asså... jag vet inte riktigt vad den handlade om. En bok skriven i dagboksform av en tjej som heter Georgia.
Hon har massa knäppa vänner, familjemedlemar och katter, hon själv är också ganska knäpp. Hon blir kär i en italiensk kille som hon knappt hinner prata med innan han reser en sväng till Amerika.

Det första man lägger märke till med den här boken är dess konstiga..öm.. omslagsrubrik ( om det nu är så man säger )

Bokens +
Lätt underhållande.

Bokens -
.........

Boken fåår..... X av 5 bananas


/ L i n a

plugg,plugg och gissa vad, jo mera plugg

Japp på schemat för min eftermiddag står PLUGG! Högst upp. Jag har redan skrivit ner lite så att det kanske skulle gå in lite information i min hjärna. Jag kan nästan alla orden i häftet som heter "Musiktermer" Men nu ska jag inte säga för mycket, för då glömmer jag dom säkert;) Så nu ska jag plugga på lite mer på dom, sen läsa igenom sammanfattningarna ett par gånger (och med par menar jag 2)
Sen får jag la lyssna på klippet med alla låtar;) Kommer nog bli en rolig eftermiddag. Jag menar varför vara ute i det UNDERBARA vädret när man kan sitta inne lyssna på lite Wham! låtar och plugga klassisk musik.
(Ironin är på topp här hör jag) Ja vad annars...
Nepp får la fortsätta med detta underbara pluggande (som aldrig verkar ta slut)


Och nej L, denna bilden ska jag inte ha till utmaningen. Har tagit bättre serru;) Men denna tog jag innan vi bestämde att ha utmaning, så tänkte att den kunde vara okej att visa redan nu;)
Bye bye///R<3

Tja, hur är läget?



Hehe shiiit vad dagen har flygit i väg endå har min dag endast beståt av ridning, plugg och tvätta bilar ;) Ja och ätit förstås men tänkte att det inte är värt att ta upp ;) Komm faktikt på för en stund sedan att jag inte ens har tänkt på datorn i dag! (ja förutom när jag kom på det då förstås..) Så gött! Tack vädret för det =) Så underbart härligt;)
I morgon är det skola, men bryr mig inte för det är ju trots allt lov snart!! :D

( och nej jag sov inte, såg på film ;P haha )

/ L i n a

Fotoutmaningen

Jajemänsan;)

Mellan mig och L.

Att ta kort på:

1: Träknoppar
2: Tussilago
3: Rinnande bäck/flod
4: Viltdjur
5: Häst med öronen fram
6: Vattenpöl

Och om inte...ja jag kan ju säga att straffet är HEMSKT! Så nu ska jag ut och få några av dom här punkterna tagna;)

Så det var det jag ville säga(skriva) ;)
Bye bye///R<3

Gammla godingen

Japp här kommer min gammla goding.

<3<3<3
Min absoluta älskling. Biffig eller vad? ;) Älskar dig<3
Bye bye///R<3

Inlägg nr2



Tjao..
Bilderfrån  dag, inte så lyckat men värt att visa så slipper ni repris bilder ;)

Asså.. nu känner jag mig sådär i behov av att få vara lite social eller kanske BLI social. Mår inte bra av att bara sitta hemma hela helgerna och bara glo. Jag menar inte social som att dra hit en kompis utan jag vet inte.. träffa nya människor eller äsch, strunt samma! Vill bara bli mer social.. -_-

bye......
Btw, ni -som jag- suger på att kommentera!

/ L i n a

Plugga - läsa, dom väger lika

Mitt hjärta säger LÄS! Medans mitt samvete säger PLUGGA! Men just nu så gör jag inte något av det^^
Tog endel kort idag;) Och föresten kommer jag INTE att bada i vår sjö mer! Det finns ju för f*n grodor i den!!!!!!!!
USCHA OCH BLÄ! Jag är serriöst livrädd för grodor/paddor om det är någon som kommer nära mig med en så börjar jag ärligt talat att gråta! Är något extremt rädd för dom. Jag menar vem gillar dom? Dom är uscha. Dom hoppar och ser ne kan inte förklara hur hemskt det är med grodor. Men shit the same. Nu kommer lite bilder iallafall;)




HAHA! Fail, ser ni fjärillen eller? XD


<3 Söötis <3
Aja fanns inte så många bra bilder^^ Måste ta serriöst nogranare bilder en dag;) Men det får bli senare isådannafall;P
Bye bye///R<3


Härlig Lördag.




Hej!
Har inget att skriva men tyckte att det var dags med ett blogg inlägg endå;)
Har precis kommit från stallet. Det var blåsigt men hästarna var faktiskt lugna och Trollan gick riktigt bra för att vara mig och Trollan, hehe^^
Nu ska jag... funderar på att gå ut och ta kort eller plugga. Hahah men jag orkar inte plugga i dag;) Ska på kalas i kväll men kanskeeee skriver ett till inlägg då för nu har jag värkligen inget mer att skriva förutomom att det är EN vecka kvar till lov... Gött när den här veckan är över och alla prov. Fast sen kommer det iförsig massa prov veckan efter loven men det får man ta då ;)

/ L i n a

Godmorgon

Ja, godmorgon på er. Kl är precis nu 08:17;) Och jag har legat vaken från kl 7 typ^^ Men men. Tänkte jag skulle gå ut och ta lite kort på denna underbara morgon.
Har igentligen inte så mycket att säga (Som vanligt då då) men ja. Skriver la endå då. Känner mig halvt som halvt sjuk. Men det är nog ingenting endå. Men kan ibland känna sig febrig sen kollar man och då har man helt normal temp...*suck*

Ja som sagt så hade jag inte så mycket som jag ville skriva^^ Så ha det bra;)
Bye bye///R<3

Fredag!

Jajemänsan;) Har inte så mycket som jag vill skriva nu men ja, jag skriver endå. Vet ju hur mycket ni gillar att läsa mina undehållande inlägg;)
Idag har jag inte gjort så mycket. Rättare sagt har jag inte gjort någoting. Borde göra mer på dagarna tycker jag. Imorgon blir det kanske att åka till stugan. Och fika och sen hem^^ Mormor och morfar är där nu så då ville mamma och pappa åka och fika. Men jo, jag spänderar gärna 2 timmar i bil och sedan 1 timme där och sen 2 timmar hem igen^^ Men jag har ju inget annat för mig så ja varför inte:P Kan ju plugga i bilen liksom^^ Men men. Får se hur det blir med det.
Superstar!
 
Filmer jag vill se

Whater for elephants
 
Och ja dom andra filmerna kommer jag inte ihåg vad dom heter. Men det är la 5 st mer filmer jag vill se men vet inte vad dom heter. Lyckat;)
Men men.
Ne nu ska jag nog fortsätta att...ja, inte göra någonting^^ Kanske ska läsa lite eller? Ja kanske det kanske.

Och ja som ni ser så går det äntligen att ladda upp bilder;) Yees liksom, hehe;)
Bye bye///R<3

NP och massa annat

Ja, denna vecka som kommer har vi 2 prov och restläxa. Sen efter det underbart efterlängtade lovet så kommer NP.spanska :S Vill verkligen inte ha det :/ men det måste jag så...ja.
 Idag har jag plågats med min rödanäsa...gud vad irriterande. Men men. Kunde inte heller vara med på idrotten och synd var det för gud vad roligt det såg ut att vara! Aja

Ne nu ska jag goa mig med en bok;) En bra bok alltså inte svenskaboken ;)
Sen ringde jag precis mamma och bad henne att köpa en Ben&Jerry´s till mig;)
Antingen en

Eller en


MUMMMMMMS!!!! Kommer tjocka mig med detta ikväll, bara så att alla vet;P
Bye bye///R<3

Vart i stan hela dagen! :)



Japp det är vad jag har gjort hela dagen. Var där med moster kusin, kusin och syster ;) vi gjorde lite ärenden+ åt kina mat.. Sedan åkte vi till Elsa som fyller 5år i dag. Men efter lillbrorsan är sjuk kan hon inte ha kalas villket rr fruktansvärt jobbigt för en 5åring ^^ Så vi köpte en liten mini present, mini bakelse och tussilago! haha hon blev blyg men glad. Har nu pluggat musik men ska ta och äta nu.
Orkar inte skriva mer är trötttt!!(med överdrifft!)

/ L i n a

Shopping och förkylning...

Ja idag har jag shoppat ;)

Köplista

1: Svart tunika
2: Vitt linne
3: Jeans (Som INTE satt bra!!:@) (Så jag gav dom till syrran)
4: Bikini (ÄNTLIGEN! Har länge velat ha en ny)
5: Skor ljusrosa
6: Brunkräm

Hade mer än gärna köpt dom snyggggga solglasögonen som jag velat ha länge nu. Men det får jag ta en annan dag...

Sen igår så började det kännas som om jag skulle få ont i halsen och när jag kom hem så ja vad hände då? Jo såklart så fick jag ont i halsen.
Sen när jag vaknade inatt hade jag ännu ondare och idag har jag då gått omkring med ont i halsen och handlat. Men det var det värt. Men jag har känt mig febrig hela dagen...men mår lite bättre nu. Får ta och se om min kropp orkar skolan imorgon. Hoppas hoppas hoppas. Har ju NP-engelska och det vill jag inte missa. Får la ta och gå till skolan varesig min kropp säger nej eller inte. Men idrotten går ju att skippa tänker inte bli mer sjuk och sånt än jag redan är. Om jag kommer til skolan och ser ut som jag gör så kan ni ju visa lite medkänsla;)

Aja får la se hur det blir med skolan.

Får bli denna bild som ni redan har sett. Men går inte att laddaupp:@ irriterande som sjuton
Bye bye///R<3

Mycket sammtidigt!



Det är så jobbigt att allt är sammtidigt! Nu är det iförsig "bara" musik och fysik prov kvar. Jag känner att det är nödvändigt att plugga i helgen också även om jag värkligen inte vill! Sen måste jag ta hem SO:n över lovet och jobba med den :/ Aja, det är bara att stå ut, lär ju bli värre nästa termin så att säga ;(
Nu "måste" jag även läsa tre böcker sammtidigt, engelska boken (fats den är ju ganska kort) Sv boken (inte börjat på den än men måste ju det, tjock bok ) Sen vill jag ju läsa R:s bok som jag redan börjat läsa. Jag får la ta och försköka läsa ut R:s bok ganska snabbt så att man kan fokusera på skolböckerna. Ifs så är det inget tvång att

Höhöööö, jag hade skrivit dubblet så mkt men så slutade internet att fungera. Halva texten gick bort! så nu skiter jag i det här ;)

Ha det Gött För  i Morgon Är Det  FREE SCHOOL DAY.

och nu ska jag och syrran göra ungspannkaka IGEN. haha gjorde det igår men det var så gott..^^

Hejsan språkhistorian...em vad "trevligt" att du kom...-_-

GUD JAG BLIR
1)Stressad
2)Irriterad
3)Nervös
4)Panikslagen

Ja det är ett par av sakerna jag blir när jag tänker på

Språkhistorian
Musikprovet
kärnfysikprovet
spanska nationella
Engelska natio...eller nej inte engelskan

Ja det jag kommer ihåg iallafall. Engelskan NO PROBLEMS! Men språkhistorian?Spanskan?Kärnfysik?Musiken? OHERREGUD! Kan det inte sluta...vill vakna ur min mardrömsdvala, vakna ur min vintervila, som bara verkar ge mig mer att stressa över...(DJUP) *suck*

(Ett failat försök till en dikt?) (haha jo det kan man säga R)

Okej vill ni ha en dikt av mig? Här kommer en:

Känner hur solens strålar väcker mig sakta
Känner vårens doft virvla i min näsa
Ser hur solen sträcker sig efter en vintertids vila
Vill ge mig ut, ut ur mitt bo
få sträcka på mina vingar, känna vinden vina genom mitt långa hår
se hur floden sakta växer fram från sitt fångenskap under isen
Men än får jag vänta på allt detta, för sömnig är jag ännu

Helt bara sådär...hehe *stolt* okej kanske inte så men okej lite^^
Men men ni får säga vad ni vill om den^^ Behöver verkligen inte vara bra saker...tar gärna emot kritik ;)

-GÅR FORTFARANDE INTE ATT LADDA UPP BILDER- (Sry)

Bye bye///R<3

tänk, vad vårigt det känns!



Asså, tyvär kunde jag inte hålla mig inne och plugga sjärskillt länge^^ Helt plötsligt låg jag ute på marken och försökte ta kort på lingonblad ;) Det enda gröna jag kunde hitta, men det duger :)

I går kväll var jag så irriterad! haha...
Men asså, jag gick och la mig 22.00 i hopp om att vara pigg måndag morgon. Somnar jag ? haha nej! Låg klar vaken iaf 2 timmar. Veti tusan vad jag tänkte på, massa onödigheter iaf, som ex kom jag på vad vi skulle göra i slöjden i dag, jag tänkte ut det i varge detalg X) hm.. lite onödigt att hålla sig vaken för det ( ja så var det as varmt). När jag väl hade slutat tänka startade givetvis alarmet att ringa 00.00! typ James smith med Dreaming peoples ( så löd refrängen iaf) jaha, det var ju trevligt ^^ Men vid halv 1 somnade jag iaf, och var konstigt nog, inte alls trött i dag;)

Maten i hemkunskapen var riktigt lyckad i dag iaf! :) Vi fick ju bestäma själva. Jag, E, R hade ju bestämt taco gratäng m taco chips (sallad). MUMS! Tog taco chips i ugnen med ost, sedan stälde vi de "råa" som blivit över bredvid. (råa kommer från Elin, haha X)  ) Efterrätt blev dummle muffins! =) Var dock prop mätt så vi bjöd bord en hel del^^ Ja.. 19 muffins till  3 pers är gaaanska mkt. Elin hade räknat med 4 stora, fast vi gjorde 19 små. hehe.

Justja, fått en ny bok av R i dag! Men berättar mer om den när boken är utläst ;)

SE YA !

/ L i n a

Plugg,plugg,plugg - Läsa,läsa,läsa

Japp det är det som står på schemat idag;)

Jag fastnade DIREKT för den nya boken. Är på ett hiskelit läs humör. Jag skulle kunna skratta ett rent lycko skratt just nu. Har en härligt lycklig kändsla i hela kroppen ;)

Just nu ska jag gör klart (mejor dicho renskriva) (se lite spanska fick jag med också, lista ut vad det betyder ni) (Okej kanske inte så svårt men men) Nu ska jag fixa med HK:n sen plugga lite kärnfysik. Och sen ja LÄSA! <3
Gud jag bara längtar efter att få dyka tillbaka in i boken. Den förra boken ville jag aldrig riktigt läsa så det blev inte av att jag gjorde det. Men denna boken vill jag läsa för jag vet att det inte händer någonting hemskt i den;)

Ne för ta och börja på HK:n nu ;)
 -Nehe nu går det inte att ladda upp bilder så jaha- (sry)

Bye bye///R<3

IKEA+ A6



På förmiddagen gjorde jag inte så mycket, eller ja.. var i stallet hela förmiddagen för att se på när Thelma besiktades av veterinären. ja så gjorde jag lite mer i stallet ex mocka^^
Precis efter middagen följde vi med moser och moster till ikea för att passa på och köpa lite små saker. Jag och Elin passade såklart på att gå in till A6 en sväng. Köpte t-shirt, linne, tröja och två par vårskor ;) och om ni vill veta vad vi köpe på Ikea var det 6st glas,tvättkorg och lampor ;P

NU måste jag gå en liten sväng för att hämta upp hundarna som mamma inte orkar gå hem med -_-  trött man blir asså..

BYEE :)

/ L i n a

Fruset blod



Denna boken var bra. Inte lika bra som den första men den var riktigt bra.

Bokens +
Boken var lång och bra att komma in i. Man fastnade för den fort. Detta var ju också anda delen ur en serie så man viste ju redan bakgrunden till den. Fast om man inte läst första så skulle man endå förstå den bra:)

Bokens-
En del gånger okej en gång. Så var det spännande och då blev det lite drygt. Man ville bara att det skulle hända någonting. Men det var massa saker "ivägen" men den var bra endå.

Ja detta blev inte ett långt inläg men det känns svårt att skriva saker när man vet att en viss person ska läsa den efter mig så jag vill ju inte skriva för mycket, även om det inte är så viktiga saker...så ja efter att A har läst den så kanske jag kan ge ett mer utförligt inlägg:)
 
(Bild från google)

Bye bye///R<3


Denna eviga söndag

Det känns nästan som om det är söndag hela tiden. Eller ja att helgen mest består av söndagar-_- Men men, det kan la vara liite trevligt med söndagar med men...ja. Idag ska jag läsa slut min bok. Läste lite igår men jag fastnade vid en äklig/läskig film på 6:an. Terotory (stavning) Handlade om ett gäng turister vars båt blir omkull bött mitt ute i träsket och det är en JÄTTE krokodil som gör det. Dom kommer iland på en lite ö. Men tidvattnet kommer snart och dom måste bort därifrån. Först så får en man panik och tänker simma över till land. Men en annan man stoppar han precis vid vattnet, han som stoppade han står kvar en liten stund i vattnet medans den andra går upp på land igen. Sen hör man bara ett plask så vipps så har krokodilen tatt han. Sen så kommer det en båt och som det finns två män i som tjejen som visade turisterna runt kände. Dom två killarna stanna en bit ut i båten och då PANG så flyger båten upp och dom hamnar i vattnet. En av killarna lyckas simma till ön och den andre...ja. Sen så är dom då fast på ön. Denn killen som simmade dit bestämmer sig för att sakta simma över och sätta ett rep om ett träd så att turisterna kan komma över. Han lyckas men när en turist skräkslaget fastnar mitt över vattnet så får ju såklart en annan panik och slänger upp sin dotter på repet och sig sälv. Och såklart går repet av(å det såg man inte komma) Så dom hamnar i vattnet. Och han på andra sidan tappar sin ficklampa och när han tar upp den så ja vad ligger och lurar i buskarna jo krokodilen och vipps så är han också borta. det dör en till man. Och hon som visade turisterna hon simmar sist(iett försök att komma från ön) Och dom andra klarar sig över men krokodilen tar henne och simmar till sin grotta. En man som simmade efter henne (som var kär i henne) kommer i land på andra sidan. Han hittar krokodilens grotta. Och han som blev tagen av krokodilen en annan gång ligger halft upp äten i vattnet i grottan (ÄKLIGT) Men han hittar henne med massa sår och bit märken. Men ofc så lyckas han (efter mycket möda) att döda krokodilen, med att sitta mot en sten och med en spetsad pinne framför sig. Krokodilen kommer och då spetsas den. Pinnen går då rakt genom huvudet.Och ja en hund blir uppäten också. Men den slutade la lyckligt på ett vis;) Tjejen överlever och dom flesta turisterna med. Men detta var andledningen till att jag inte läste så mycket i boken. Sen kom det en annan film och hehe ja;)
Men tänker läsa den idag så att den blir klar kanske ;)

Sen kom jag ju på att jag har glömt att ta med HK:n hem så jag kan inte skriva rent den-_- Så och jag vill inte lämna in den som den är...as slarvig ju! Men men.

Ne nu ska jag ja inte göra så mycket men jag får la sluta skriva nu så att ni kan gå från datan lite och inte bara sitta och läsa här ;)

Yeeess den blev på rätt håll nu! hehe;)
(Skit nu måste jag rätta texten...)
Bye bye///R<3

Vart finns fjärren när man behöver den som mest?

Ja det kan man undra. Ligger i min "soffa" och tänket att jag ville lyssna på lite musik. Så när min lillasyster kom upp bad jag henne att sänka tv:n  så att jag kunde höra min musik. Men ojjj vad liite hon sänkte. Så jag letade efter att kanske fjärren låg nära men nejdå! Får ta mig upp och gå fram till tv:n och sänka. Men det är ju redan gjort nu så;)

Kl är REDAN halv 8! Herregud vad tiden går! Stopp i gallopen tack! Aja. Orkar inte förklara kalaset men jag kan ju säga att min kusin visade en...ohygligt äklig blogg. Tänker inte ens nämna vad den handlade omXD

Och förresten L vart är du idag? Har inte hört/läst någonting från dig idag. Aja...såg ditt utkast "bildbomb" som du inte la ut^^ Aja fina bilder iallafall ;)

Ne nu ska jag kolla om picnik funkar så att jag kan redigera lite;)


I likei likei denna bild ;)
Bye bye///R<3

Bildbomb på as "fina" bilder jag tagit i dag;D


En bild som togs efter det att Trollan dissat mig och jag inte orkade pousa mer framför kameran, ja jag gick.
Jädra fingrar som inte kan vara raka! Seriöst, det är något fel på dom :S

My day TO day

vaknade
käckade knäcke bröd
Ut och red med mamma, Elin, moster.
Gjorde iordning stallet.
kom in vid 12, satte mig vid datorn
gick ner och....
satte mig framför tv:n
Käkade knäcke bröd
käkade macka
käkade knäcke bröd ( vid den här punkten gav pappa mig knäckebröds förbud -_-)
Fortsatte att se på tv....
stängde av tv:n
pluggade
gick ut och tog meningslösa kort
gick in.
tog in korten idatorn
och här är jag nu!
Fast nu ska jag gå ner och äta riktig mat! ;)

(hoppas R räddar min Lördag i kväll!)

HÖRS LATER!

/ L i n a


Andra inlägget för idag

Ja precis. Är på ett väldigt bra humör. Eller sådär men, när jag tänker på vad jag ska göra ikväll (inget märkvärdigt om ni tror det) så blir ja eller får jag en härligt glad känsla i kroppen. Jag ska nu snart eller ja kl 11 tänkte jag att jag börjar med att duscha sen blåsa håret och efter det platta det, sen så ska jag sminka mig och klä på mig finkläderna. (Hmm har ni hört detta förut tro?) Hehe...så jag har allt planerat. Sen efter att ha spenderat mesta delen eller typ 2 timmar med släkten och min släkts andra släkt (:P) om ni förstår...så ska jag hem och bara vara glad att det är lördag. Ska i kväll (om L är på g) sitta vid msn^^ Men det får inte bli försent^^ (om nu L vill, vill säga) För jag ska också läsa min bok (L: s bok) så att jag blir klar med den. Jag har kommit underfund med vad som kommer att hända och bryr mig inte så mycket längre...så nu kan jag läsa den ;) (Detta är då inget dåligt L)

Skulle sovit i min storasysters rum inatt men sen kom jag på att hon sagt att hon sett en mus springa i rummet så ja...NO WAY att jag sover där då liksom^^

Jaja. Sen så ska jag göra klart det sista i stallet. Men det får bli ikväll. Har redan mockat. Släppte ut hästarna runt halv nio och var inne igen kl nio kvart över eller någotsådant.

Kollade på ett program på tv:n om någon båt som det var en fest på som krockade med en annan båt och började sjunka eller någotsådant.(20 år sedan) Av ungefär 300 personer så dog 51 st eller nåt sådant. Så det gjorde mig inte på mycket bättre humör. Men det är på ett sätt intressant att se på sådana program. Så på en 2 timmars lång film/dokumäntar på tv om en försvunnen pojke (som varit fösvunnen i typ 20 år) och hur dom försökte komma på vad som hänt med han aja. Ska inte sitta och babbla på om sådant här^^ Tänkte bara skriva det översta men sen kom detta med på vägen.

Ne nu ska jag nog inte tråka ut er mera. (Detta skulle dock inte bli ett så långt inlägg) Men hade kunnat skriva på om mer men det hade inte varit någonting...roligt bara massa strunt saker. Och det vill ni ju inte höra(rättare sagt läsa)


Så denna bilden får ni (Jag vet att ni redan sett den men har inte tatt några nya, som ni förstår är inte vädret så fototrevligt idag...hehe)
Bye bye///R<3

Godmorgon lördag

Ja. Nu är det härliga lördag. Ska snart väcka min lillasyster för hon ska hjälpa mig ut med hästarna. (Inte för att jag behöver hjälp med det, men hon har visat ett visst hästintresse på sista tiden, då tänkte jag att hon inte bara ska få rida, lite annat med hästarna ska också få göra.)(kan då inte begära att hon ska mocka eller hälla upp hö, för att hon är alergisk mot hö, så hon blir helt röd och det kliar, men detta kan hon ju göra)

Så hon ligger och sover så sööt i sänger bredvid här. Men snart ska jag dra henne upp ur sin lilla dröm. Eller nåt liknande. Sen så undrar jag om jag ska mocka medans jag ändå är ute och sen gå in och äta frukost, men det ligger fortfarande i planeringsstadiet så får se. Sen så ska jag la inte göra mer än att fixa mig och sådant.

Aja ha det bra lingon spa...ja eller nåt;)


Bye bye///R<3

Sprudlande glad en sådan här fredag

Ja det kan man allt säga. Idag är var det tjejkväll. Och det bjöds på mycket god mat och mycket mycket mycket skratt ;)
Sedan så råkade jag trampa sönder en ja påskprydnad...och det blev något extremt roligt. Så E&L och jag skrattade AS MÖ när vi gömde oss uppeXD Åh gode gud vad jag älskar er E&L<3 Vet inte vad jag skulle gjort utan er;)<3 (Anntagligen så skulle jag inte klarat mig, men som tur e så har jag ju er)

Har inte mycket mer att säga. Är något otroligt trött. Så ska nog lägga mig snart. Ska på kalas imorgon.  Och jag måste mocka, duscha, platta håret, sminka mig, klä på mig(finkläder) och sådant innan 2! Ja får se hur detta kommer gå^^ )

--INGEN BILD-- (...ja...chokerande...verkligen...-_-)

Bye bye///R<3

1 April & tjejkväll



Någon som har blivit lurad i dag??
Sj så har 3 st LÄRARE försökt lura hela klassen. haha, ja de lyckades ju värkligen "jätte" bra.

Efter skolan följde R med oss hem för kl 5 skulle vi nämligen till lollo och fira henne. Förra året hade jag, E och R mjukisbyxor och storr t-shirt, i år blev det svarta tights, vitt linne, skoltröjan + hästsvans^^ Förutom vi tre så var det även en kompis till lollo (hm.. undrar om dom kommer att läsa det här..) De bjöd iaf på en SUPER god mat. Mumsig skkink paj (någonting) men good sallad + barkis. Sedan körde vi vilda skester. Älskar det spelet, får alltid massa goda skratt^^ Tja, vad kan jag berätta mer? Har haft super duper roligt men framåt 9 blev vi nog alla väldigt trötta.
Vid halv tio kom vi hem.

Så ja, tack för en ROLIG kväll Lollo + kompani ;D

God natt på er (Y)
/ L i n a

förberedelser

Jajemänsan. Sitter hemma hos E&L och snart (eller för att vara mer exakt 16:45) så åker vi till Lo för att ha en tjejkväll där ;) Så vi sitter med spänning och väntar på att kl ska bli fem...eller ja vi sitter ihopsäckade runt matbordet och E äter pizza, L äter sitt jädra knäckebröd och ja jag sitter halvt ihopsjunken på en stol och lyssnar på L: s slaffsande. Men ja om ni vill kalla det att spännt vänta på att kl ska gå, så ja då är vi spännda. ;)

Har inte tid att skriva mer. L ska ha datan^^ Så ja cya later aligater (STAVNING!?)

Bye bye///R<3

RSS 2.0