Min dag



Har för tillfället inget jobb och det suger värkligen. Min tanke före sommaren var att jobba på sommaren och ta lite ledigt på hösten innan jag börjar jobba igen men vad fasiken... Nu när jag väl sitter här och är "ledig" så suger det värkligen för jag vill inte sitta här, jag vill jobba! 
Har försökt fylla upp dagarna med att städa här hemma och pyssla med hästarna. I dag tog jag för en gång skull ut kameran på en liten promenad (ca 20 m från huset...) Tröttnade ganska snabbt för jag hittade inget intressant att fota men endå. Jag fotade något annat förutom hästar ;) 

/ L i n a

Autumn

 
Rebecka

2014-09-13


/ L i n a

long time no see

Det var väldigt längesedan som jag bloggade. Har varken tagit kort som jag kan lägga ut eller haft någonting att skriva om. Men jag har just nu ingeting att göra och lite nya bilder så varför inte uppdatera er lite. :)
 
Sedan jag senast bloggade så har jag fått jobb som timvikarie på en förskola. Så det blir lite pengar i alla fall. :) S veckorna har gått åt till att jobba och på min lediga tid sova. Lite shopping var det även tid till med några kompisar. :) Behöver dock shoppa mycket mer, har inget att ha på mig som vanligt. Känns som om man köper massa kläder men har ändå inget att ha på sig. Om jag hade kunnat så hade jag nästan velat slänga hela min garderob och starta om på nytt.
Denna helgen blir väldigt kort för mig, har bara den här söndagen ledig. Igår var jag nämligen på kurs med jobbet. Vi hade en heldag i Herrljunga. Det var helt okej, vi lärde oss om hur man ska förklara för barn hur dom ska göra när dom går vilse i skogen. Sedan så var det jätte god lunch och efter det naturslöjd. Så dagen var rolig ändå. Det jobbiga var att behöva gå upp 5:30, men men. Får ta igen den sömnen någon annan dag. ;)
Vädret dom här senaste veckorna har varit så bra! Riktig indiansommar. Väldigt skönt att jobba och få var utomhus när det är så fint väder. :)
 
Bye bye///R<3

RSS 2.0