Kan äntligen andas ut..



Haha känns som att jag har skrivit det hur många gånger som helst men äntligen, äntligen har jag fått mitt körkort! :D Trodde först att det var ett skämt, kunde inte tro att JAG har fått körkort. Känns så otroligt skönt att äntligen få släppa all nervositet och spänning. Var inte så nervös när jag skulle köra men det jobbigaste var alla tankar som for runt i huvudet innan. Har inte kört själv än. I morses så gick det inte att tanka bilen så jag och syster var tvugna att ta automat bilen och eftersom att jag inte ville köra automat första gången får jag vänta med att köra tills i morgon (mamma tankade med ett annat kort)
vill bara skrika WOHOOOOO ;)
 
Bilderna: Fick för en gång skull med alla de stora hästarna på samma kort (utmaning^^) Lasse är också med i för sig, längst ner i vänstra hörnet. Han ville inte känna sig utanför så han fick ha sitt lilla täcke på sig, även om han egentligen inte behöver det. Så att ni vet XD

/ L i n a

vad har hänt med bloggen?

Finaste lilla killen ♥

Vad har hänt med bloggen? Egentligen så är svaret ingenting. Det händer INGENTING här. För det mesta ekar det öde här och det tycker jag är väldigt tråkigt. Jag rör knappt min kamera längre och gör jag det så tar jag ett tiotal kort innan jag lägger ifrån mig den igen. Varför? Jag har ingen insperation, lust eller vilja till att fota. Jag har inte tröttnat på att fota men jag behöver något nytt och intressant. Har funderat på att köpa ett nytt objektiv men tyvärr så kostar dom en del. Tror dock att det behövs för att kanske få igång min insperation igen. Jag vet inte men jag vill ha NÅGON typ av förändring. 
Vill ju att bloggen ska uppdateras varje dag med nya, fina bilder, så som det var förr. Vill inte att den ska stå öde i flera dagar innan nästa uppdatering. 

Vet inte vad som kommer att hända med bloggen i framtiden men jag hoppas HOPPAS att vi kommer bli bättre på att uppdatera, fota och skriva :)

/ L i n a

Stress, panik, ångest, rädsla

Ja det är lite av de saker jag känner inför studentveckan. Vad ska jag göra efter studenten? Jag vill inte tänka på det, men jag vet att det inte kommer att lösa sig förens jag kommit på vad jag ska göra. Ska man läsa vidare direkt? Eller ska man jobba ett tag? Ska man göra någonting helt annat? Alla som är glada och ser fram emot studenten är jag väldigt avundsjuk på. Jag vill också vara glad och se fram emot studenten, men det kan jag inte riktigt göra. Får bara hoppas på att det löser sig.
 
Saker som jag dock ser framemot är:
 
- One Direction - Were we are tour!!!
- Sommaren
- Åka till stugan med Elin och Lina
- Min nya jacka som ska komma inom ca en vecka!
 
Så det är inte allt stressigt och skrämande. Lite roligt som man har att se framemot också. :)
 
Idag ska jag på kalas hos kusinerna. Sedan så ska jag ta eftermiddagen till att läsa i min bok. Har inte haft så mycket tid den här veckan att göra det på. Så jag får passa på när jag har tid över. ;):)
Ge mig sommar nu tack! :D
 
Bye bye///R<3

Blandade bilder.


1. Mitt hår (eee okej)
2-3. Ny mobil
4. Ny bok (lånad av Rebecka)

Hej! Skönt  att det är lördag i dag. For upp halv sju i dag och tänkte att det var skoldag och jag höll på att försova mig. När man kommer på att det ä lördag och kan återgå till sängen- YES vad bra det känns då ;) En riktig lättnad for genom kroppen haha. 

Annars har jag inte hunnit göra så mycket i dag. Skoldagen... (råkade jag skriva) jag menar, hovslagaren har varit här så förmiddagen har tillbringats i stallet några timmar och sedan har jag läst i boken som förövrigt är väldigt bra än så länge =) Har saknat att läsa hur länge som helst men eftersom att jag har haft körkortsteori att läsa har jag inte vågat börja på en ny bok. Vet att jag är urdålig på att prioritera plugg så det var lika bra att låta bli ^^ 

Ville bara säga hej! Byebye.

/ L i n a

Grått väder!



Hahah kattungar är söta och roliga men vissa stunder är dom extremt jobbiga! Som till exemel, när en av dom (Iris) klöser på min matta, när dom hoppar upp på bordet trots att dom vet att dom inte får och jagar varandra fram och tillbaka i mitt rum när jag försöker sova m.m. Det sistnämnda hände i dag nämligen men annars, när dom inte väcker mig, är det väldigt underhållande^^ När Iris ska smyga sig på Doris hukar hon sig, trampar med tassarna (så att det ser ut som att hon vickar på rumpan) och hoppar iväg. Det ser jätte roligt ut och kan bara sitta och kolla på dom när dom håller på. Önskar att vi hade mer kort på när Biffen och Nesse var små. Jag kan tänka mig att dom var hur söta som helst som kattungar (fast det är väll alla kattungar) 

Dags att bege sig ut i regnet. Såg en skymt av solen i helgen men sen dess kommer jag inte ihåg jag såg den senast. Så himla tråkigt!! Inte konstigt att man blir butter ;)

/ L i n a

skola = ångest

Söndagsångest någon? Jag har då det. Hatar verkligen att komma tillbaka till skolan efter ett långt lov. Har ingen energi till det eller motivation. Men sedan så vill jag inte tänka på vad jag ska göra efter skolan, läsa vidare direkt? Jobba ett tag? Varför ska det vara så svårt. :/
 
Idag har jag försökt hålla mig sysselsatt så att jag inte ska tänka på att det är skola imorgon. Min storasyster var här ett tag på förmiddagen, sedan har jag mockat och fixat i stallet och nu på eftermiddagen har jag storstädat mitt rum. Så nu är allt rent och fint, till och med garderoben har blivit storstädad. :)
 
Ska snart äta middag och efter det läsa klart min bok. Vill inte att boken ska ta slut. Det finns en tredje bok med, men den har jag inte. Får nog ta och köpa den i veckan. Orkar inte vänta tills min födelsedag.^^
 
Ha en fortsatt trevlig sista dag på lovet. :)
Här får ni en trevlig vinterbild som är tagen för något år sedan. :)
 
Bye bye///R<3
 

2014-01-02, 15:59

Hallå! Jag hoppas att erat nyår har firats in bra och att det nya året har börjat bra för er. :)
 
Själv firade jag in det nya året med Lina, Elin och Lollo. Vi åt trerätters, spelade spel och skrattade hela kvällen. Vi gick upp en bit över deras hus för att kolla på raketerna. Har en 26 min film av den promenaden på min mobil då jag använde min mobil som ficklampa. Alltid roligt att kolla tillbaka på den någon gång i framtiden. :) ;)
 
De första dagarna på det nya året har jag spenderat med att läsa. Läste klart första boken "cirkeln" i helgen och har nu börjat på andra boken som heter "Eld". Har kommit ungefär halvvägs. Tiden bara rinner iväg när man läser, man börjar läsa när det är ljust ute och när man tittar upp så är det redan mörkt. ^^
 
Tips på tre låtar jag inte har kunnat slita mig ifrån: Alla är från Hunger Games: Catching fire albumet.
 
1. Elastic heart - Sia, The weeknd, Diplo
2. We remain - Christina Aguilera
3. Devil may cry - The weeknd
 
Så bra låtar!! :D Enjoy! ;)

Hade på mig det här nagellacket i tisdags. Det är en ganska så häftig grön färg. Fast så här på vardagen så passar den inte riktigt in. Lite mer för speciella tillfällen. :)
 
Bye bye///R<3

2014-01-01


Lite bilder från gårdagen!

2014 firades in tillsammans med Rebecka och Lovisa. Åt tre rättersmiddag, pratade, spelade spel, skrattade och skålade in det nya året tillsammans:) Missade så klart att ta kort på rätterna när dom var klara men allt var i alla fall väldigt gott och jag tycker att timmarna gick väldigt snabbt. När klockan paserar 23 gick vi en bit ovanför vårt hus så att vi kunde ha utsikt över byns fyrverkerier. Det var jätte kallt där vi stod på åkern så när det var en stund kvar sprang Elin och Rebecka ner och hämtade bilen haha. Smart att vi inte hade gjort det redan från början! Satt i bilen en stund och pratade innan 12 slaget. Sedan gick vi ut och hällde upp champagne (alcoholfri haha). När 12 slaget slog bombade det raketer runt om oss så det bara dundrade över himlen! Kändes både häftigt och lite läskigt. Gillar inte raketer, tycker dom är obehagliga och låter för hökt så det var perfekt att betrakta alla fina fyrverkerier på avstånd :) Efter skålningen satte vi oss i bilen en stund sedan bestämde vi oss för att åka ett varv runt byn.

Lyckad kväll och en bra början på 2014 :)

2014 kommer  att bli ett spännande år;)

/ L i n a
 

RSS 2.0