Hej, är hemma igen:)



Hej, detta blir ett ganska kort och menisgslöst inlägg. Ville bara kika in och säga att jag nu är hemma (kom hem runt 16) och att jag har saknat bloggen :) Är ruskigt trött efter ett par varma nätter och ond solbränna. Mina kort fron Olofsbo går av en anledning inte lägga upp på bloggen. Jag mitt smart drog ut minnsekortet när alla inte var inlagda (trode att de var det utan att titta-_-) Så jag fick lägga in de på ett annat sätt..
Jag ska försöka lösa det i morgon när jag har men energi och förhoppningsvis en mindre seg dator. 
Ska även berätta mer vad jag har gjort dessa dagar i Olofsbo:) (inget intressant men endå)

Guuuud måste bara få gnälla på min solbränna, syns kanske inte så tydligt men AJ så den bränns, det är en riktig pina att ha tröja på sig. fattar inte hur det har gått till, har skött all solsmörja ju ;(

/ L i n a

Snabb bloggning här

Ja, jag hinner inte riktigt göra ett långt inlägg idag. Men lite hinner jag skriva ;)

Idag ska jag nog göra som alla andra dar, lata mig. Kanske köra ner vatten till hästarna mina, kan dom behöva lite nytt och fräscht.;) Sen blir det la till att sola ;) Brunare och brunare för varje dag som går. Fast det syns dock inte så bra :P Sen kanske, kanske, kanske blir det till att bada. Vet inte riktigt. Får se hur varm jag blir av att sola. Då kan det ju vara skönt med ett kallt avsvalkande dopp i det blå ;)

Himlen är då lika fin idag :D I'm loveing it!♥
Bye bye///R<3

god och glad kexchoklad

Japp. God och glad som en kexchoklad är jag. Okej nej kanske inte. Fick lite dåliga nyheter imorse som förändrade en del. Moppen som jag kanske skulle få har blivit såld...:'( Men jag får fortsätta leta. Har hittat en likadan fast orange och en annan som är röd. Hmmm...skulle helst vilja ha den röda, men bara jag får en moppe så blir jag nog nöjd ;)

Just nu sitter jag ute i paveljongen efter att ha cyklat en ordentlig runda...blev helt slut. Eftersom jag tog den röda cyklen och den har typ bara en växel. (eftersom den är gammal och växlarna har gått sönder) så är det som att cykla på 7:an eller nåt. Helt genom svettig när jag kom hem...uscha! Härliga dusch!

Snart ska jag...göra någonting. Finns ingenting att göra. Så jag får la göra någonting här på datan då då. 

Bye bye///R<3

Ännu en härlig dag :D

Ja, himmlen är då lika fin idag som igår. Åhh vad glad man blir. Sprang ut och tog lite snabba kort ;) Bara för er. Vist är ja snäll;D


Sådär. Nå? Togs endast för er.

Btw, så fick jag lite låt tips av A (hans blogg hittar ni i våra länkar) och jag tyckte dom låtarna (Visit To Vienna med Sahara Hotnights och The Only Exeption med Paramore) var jätte bra. Tack för tipset ;)

Idag blir det till att vara ute mestadels ;) Ofc liksom. Vem vill sitta inne och glo när det är fint väder ute;)
Blir dock ingenting speciellt idag, men vad gör det. Att vara hemma och ta det lungt är la gött det också. Dock lite lång tråkigt. Men men. ;)
Bye bye///R<3

Härlig dag

Ja, det har varit en väldigt trevlig dag idag faktist ;) Har till och med blivit lite brunare...inte för att det syns såå mycket. Men endå. Brunare är ju brunare, eller hur? ;)

Jag ska inte sitta här så länge till. Ska ut igen. Har varit ute hela dagen ;) Gött eller hur? Asså inga kommentarer får jag heller...-_- Kom igen, ett "fin bild" räker. Det är bara lilla L som kommenterar mina inlägg numera typ. Okej jag läser typ bara bloggar, jag kommentarar sällan (förutom min egen ;) )
Ne men nu ska jag inte skriva mycket mer

-----------------------

Seems the only one who doesn't see your beauty
Is the face in the mirror looking back at you
You walk around here thinking you're not pretty
But that's not true, cause I know you
Hold on baby you're losing it
The water's high you're jumping in to it
And letting go and no one knows
That you cry but you don't tell anyone
That you might not be the golden one
And you're tied together with a smile but you're coming undone

Taylor Swift - Tied together with a smile

--------------------------------

Jag hoppas att L har ett lika fint väder som vi har här. För om hon har regn...haha synd. Men jag hoppas att hennes himmel där är lika klarblå som den här och att solen värmer lika mycket där som här ;) :)

Bye bye///R<3


Picture to burn

State the obvious, I didn't get my perfect fantasy
I realize you love yourself more than you could ever love me
So go and tell your friends that I'm obsessive and crazy
That's fine I'll tell mine that you're gay!
That's fine you won't mind if I say By the way...
I hate that stupid old pickup truck
You never let me drive
You're a redneck heartbreak
Who's really bad at lying
So watch me strike a match
On all my wasted time
As far as I'm concerned you're
Just another picture to burn

Taylor Swift - Picture to burn

Lyssna ;)

----------------------------------------

Idag har jag dödat en brons eller om det är nötfluga (inte säker på vilket, dom bitts i allafall) sen dödade min lillasyster en och mina storasyster en. Dom flög runt oss jätte mycket. Väldigt obehagligt om jag får säga det själv. Fick panik när min lillasyster sa att det satt en på min fot :S

Aja, en positiv sak som gjorde mig riktigt glad idag var att jag fick hem mitt förarbevis!!!:D Nu behöver jag bara ta ett kort och skicka in med brevet och sen får jag mitt kort. Men så länge det görs så har jag ett papper som jag får köra på så länge:D G-L-A-D = Det är jag!

Väldigt fin bild. Lite störande att det inte riktigt finns någon skärpa på den. Men men ;)
Bye bye///R<3

Morgon

Jag gick upp ganska så tidigt idag. Typ kl 06:45 ;) Sen tog jag lite att dricka och begav mig ut för att fota. Åhh vad härligt det var ute. Alldeles ljumet. Så det var riktigt skönt att vara ute. Tog även en runda ner till sjön ;) Vattnet var alldeles stilla och klart. I love the summer♥
Så nu till bilderna.







Så det var dom bilderna ;) Tycker mest om den med gräset och den lila blomman. Sjön ser så fin ut.

Nu ska jag gå och ta lite frukost. Sen blir det ut och va ute mesta delen av dagen. Får lite färg kanske. ;)
Bye bye///R<3

Stressigt;)



Hej!
Jag drar till kusten om mindre än en timma! Och under denna knappa timma ska jag Äta, platta håret, smina mig och packa ner smink!
Så det är dags för mig att dra men ville bara säga hejdå till kära bloggen/bloggläsare.

Lycka till med bloggen R och blogga på så att jag har ngt att läsa när jag kommer tbx!:D

/ L i n a

Solen lyser än idag

Japp. Man blir då väldigt glad på morgonen när man vaknar till en strålande sol och en klarblå himmel. :D

Idag så ska jag inte göra så väldigt mycket. Jag ska in till stan lite senare. Handla mat och titta på lite kläder. (Hoppas att man hittar någonting) Sen blir det väl ut och rida idag igen;) Lillasyster har blivit lite ridgalen...men jag ska inte klaga. Hästarna får motion och jag får lite ombyte bland hästarna.

Jag blir då aldrig brun. Jag låg och solade i typ en 45 minuter igår (var dock tvungen att gå in för det flög en JÄTTE stor skalbagge runt mig:S Och jag började bli lite yr av all värme) Sen begav jag mig ut i det vackra vädret för en ridtur. När jag rider i skogen så tittar jag på mina armar och märker hur bleka dom är. Så jobbigt. Men om vädret är fint ett tag nu framöver så ska det kanse bli lite ändring på det. (Får vi hoppas)

Eftersom L kommer att vara borta från bloggen ett tag framöver. Så får la jag hålla den vid liv. Det kommer då inte bli lätt. Men jag få ta många nya bilder, så att ni har något att titta på iallafall;) Sen kan jag inte lova att det är några fina kort. Men men.

Jag gick ut igår och tog lite kort i kvälls solen sista strålar. Men inga av dom blev fina. Jag ville ha så att solen låg i bakgrunden och blommar kom så fint i ljuset. Men alla bilder blev typ mörka om jag gjorde så. Hur jag än ändrade på inställningar här och där. Så jag fick inte till en ända bra bild. När man tittade in i kameran och såg en blomma så var ljuset och färgerna jätte fina. Så tog jag kort och när jag tittade på kortet så var färgera fula och kortet blev inte alls fint. *suck*

Bye bye///R<3

Slö dag.



Hej, i dag har dagen vart väldigt slö och mycket tv tittande. Har endast ut och gått en promenad och ridit, sedan har det vart soffan som vart min plats ;)

Efter det att jag gjort ett blogg inlägg i natt tog det säckert 2,5timma till för mig att somna, sammanlagt ca 4timmar.. Mira tog upp hela sängen, sen gick hon och då var det hästarna ute som höll på och grinade mot varandra, hörde även en och annan hästprutt, haha X)..

bloggen har inte vart så aktiv i dag varken från min eller R's sida. Jag själv har helt enkelt inte haft blogglust, något man har lite då och då^^ Men nu på kvällen kände jag för't! :D

Tänkte att det kan vara bra att redan nu medela att jag blir utanför bloggen nu i ca 4dagar... Ska nämligen dra till kusten i morgon med kusin noch moster sj! Ja, jag vet då inte vad jag ska göra där nere som själv tonåring. Men det är iaf bättre än att sitta hemma och uggla för sig själv medans alla andra jobbar;)
Så nu vet ni det, vi åker efter middagen ngn gång i morgon ;)

Puss och kram.

/ L i n a

Sooooool!!!

Ja, solen är framme! Äntligen! Tog lite kort idag men ja...dom blev inte bra. Men så blir det när man går in halv hjärtat för något. Jag tog bara 60 kort och det är inte att försöka med allt man har. Men detta kort kan ni få se...som jag sa inte bra.


I fredags när jag tog in gräslök så såg jag denna lilla sööta snigel sitta där på. Den var såå söt!

Hehe kolla så söt;)

Nu ska jag nog ut lite och göra ett försök till att få lite färg. ;)
Bye bye///R<3

Vad ska man göra...



Har ni något bra förslag på vad man kan göra när man inte kan sova, när alla tankar snurrar runt i huvudet och gör en klarvaken?

Jag har försökt att sova nu i 1,5 timma, för mig kan det vara vardagligt att somna efter 1-2timmar. Men just nu känns det bara jobbigt.
Men vad kan jag räkna med när jag går och lägger mig kl 22 på en lördagskväll helt klarvaken och pigg?

/ L i n a

dagen efter midsommarfirandet!


(var tvungen att klippa bort R på denna bild som av någon anledning sprang och såg helt vett skrämd ut i ett hörn på bilden)

Jag påbörjar detta inlägg utan att veta vad jag ska skriva;) R har ju redan beskrivit detaljerat hur vårat midsommarfirande gick till ;) Jag tycker att det var en rolig midsommarafton, vi hade roligt och det var god mat. Tycker nog allt att det var synd att Elin missade min och R's roliga ridtur. Men så går det när man måste gå upp tidigt för att jobba varge vardag"/
Snart ska vi äta, när R åkt hem åkte vi andra och red en sväng. Två av hästarna var inte alls pigga på att bli ridna, haha^^

Svara nu alla, har eran midsommar vart rolig?

/ L i n a

Min midsommar

Har gått till såhär.

Jag gick ut med min lillasyster och plockade blommor till midsommarstången. (Jag var dock inte med och klädde den)
Sen när mamma kom hem åt vi midsommarmat. Sill, färskpotatis och ja ni vet;) 
Sen ungefär kl 6 så började vi med efterätten. Vilket såklart var jordgubbar med glass och grädde (Mumma!)
Kl blev sen kvart i 7. Då begav jag mig med min packning bort till E&L.
Där kollade vi i album på dom när dom var små...söööta som bara den;)
Efter detta så började nog vi alla bli hungriga. Så vi började med maten som var färskpotatis och kött. Till det en salad och smör (ofc)
Efter den underbart goda måltiden så blev det efterätt. Jag (okej min lillasyster) hade bakat en sockerkaka. (jag hade dock dekorerat den) med glasyr och små hjärtan på. Söt var den ;) Och till det fick vi även jordgubbar, ovispad grädde och strösocker. (M-U-M-S-!) Älskar jordgubbar♥
Sen åkte E och lämnade en sak hemma hos sig. Och då spelade jag och L lite kortspel. (Skitgubbe & nollan)
Sen så var vi ju bara tvungna att dansa runt midsommarstången som L fint hade gjort
(det var en söt liten historia hon gjort) ^^
Kort tog vi MASSOR av. Hehe dock för pinsama för att visa för...någon^^
Efter detta gick vi in till E som hade lagt sig redan (Förstår henne dock. Hon har ju jobbat hela veckan. Och gått upp väldigt tidigt)
Men jag och L ville inte sova än. Så vi lät E sova i lung och ro. Så vi satte och och tog ett parti nollan. (Jag förlorade...ofc)
Och då sitter vi och pratar om att vi hade kunnat ta mopparna på en åktur (om vi nu hade haft moppar)
Men vi kom då på att vi kunde ju ta "havremopparna" (alltså hästarna) Så vi ringer till deras mamma och säger att vi rider en sväng.
Vi är färdiga att gå ut kl 23:00 på kvällen. Och vi kommer la iväg runt 23:30.
Hästarna är inte så jätte glada över vår idé. Men det fick gå.
Vi red en ganska så lång runda. Skrittade endast. Dels för att jag hade jeans på mig (väldigt halt blev detta) Men det var väldigt trevligt. Vi red och pratade om allt och ingenting.
Måste göras om. Nästa gång kanske E också kan följa med.
Vi var hemma och inne i huset kl 00:55. Så det var lika bra att lägga sig och sova. Jag somnade på en kvart ungefär, likså L.

Dagen efter (idag) så åt vi frukost. Direkt efter frukosten så åt vi av min kaka och (hehe) såklart jordgubbar och ovispad grädde ;) Bättre frukost kunde man inte ha.
Sen packade vi ihop (vi hade dock packat ihop innan vi åt, men vi bar ut allting) så packade E&L in sina saker i bilen. Och jag fick lite hjälp av L i början att bära mina saker hem till dom. E stack iväg med moppen. Men sen kom hon tillbaka och jag fick ta moppen hem. Det gjorde mig sugen på att ha en moppe. Får ta den gula moppen pappa hade hittat. Bättre än inget (eller hur?) men den har la sin charm den också;) (Nya smeknamnet på den moppen är humlan) ^^ Hehe pappa kom på smeknamnet. Men det funkar la.
Sen när vi kom hem till dom så rycktade vi deras små söta hästar. Efter det gick vi in och satte oss i soffan. Efter ett tag av bloggläsande och lite kort tittande så kom mamma och hämtade mig.
Och ja, nu sitter jag hemma i köket och skriver detta.

En trevligare midsommar kunde man inte ha haft:)♥

Denna bilden bjussar jag på idag.
Bye bye///R<3

Glad midsommar

Midsommar idag (för dom som missat;) ) Idag blir det la det vanliga (med lite ovanligheter lite senare på eftermiddagen) Pappa ska fixa midsommarstången och jag blir tvungen till att (med hjälp av min lillasyster) plocka blommor till denna. Men jag klagar inte. Det ska bli skönt med liten promenad. Strosa fram på vägen och stanna för att plocka blommor;). Tar även med kameran kanske. Sen när midsommarstången är klar ska ni få en bild här ;) Sen när mamma kommer hem (runt tre) blir det att äta midsommarmat. Och sen lite jordgubbar. Sen kl ungefär 6, så åker jag till E&L och är med dom resten av kvällen och även dagen efter ;) Vi ska var i deras mormor & morfars hus (eftersom dom sa att det gick bra, eftersom dom inte ska vara hemma) Gött med lite ff om man säger så. Haha ff då tänker jag på filmen Eva&Adam^^ Åhh jag gillar dom filmerna, sådan nostalgi det blir när man ser att serien kommer på tv ;)

Nu ska jag upp och väcka min lillasyster. Sen blir det ut och plocka:)

Haha asså jag måste bara näma detta AS roliga sak som hände igår. Pappa sa att om L kunde säga ett heavy metall band, så skulle jag få komma till dom. Först säger L "Hejhej sommar" HAHA sen säger hon Ize Dize vilket då ska vara ac/dc ;) Jag ger henne då en liten ledtråd på ett band R: Någonting som sitter under näsan på en del" L: Snorkråkor? näshår? Hahaha detta fick mina föräldrar att skratta ihjäl sig^^ Det var mustach som vi letade efter, jag sa till och med R: Någonting som sitter på överläppen? Hur svårt kan det vara liksom^^ Sen sa jag men säg ett hård rocks band då då. Då kommer hon på metallica. Hade du sagt detta från början hade du sluppit gissa mer ;) Söt du är lilla L♥ En riktig smartdag du hade då ;)
Bye bye///R<3


När solen tittar fram...



Men kameran i beredskap kutade jag ut så fort solen stack fram. Härligt att den kunde hälsa på för en kort stund iaf=)
I kväll har jag ätit mig propmätt av all mat! Först, fisk, potatis, ärter, salad och några såser. Blev ganska mätt kan jag säga ;) Allt för snart gav vi oss på lakrits-kladdkakan mamma gjort md vispad grädde + gjordgubbar! Alltså, den smakade inte lakrits men det var endå lakrits lixom. Så ni som inte gillar lakrits hade gillat den ( förhoppningsvis) As good!!
Nyss har jag ätit en del av de gjordgubbar som blev över sen efterätten:)
M-U-M-S-!
Hm.. vad ska man göra nu då?..

/ L i n a

Tråkig dag..

Har passat kusinen i dag och det har bara vart en massa tv tittande.
Vi har sett en film so mjag inte riktigt förstod mig på, om läskiga monster eller nåt.
Sedan såg vi en film som typ hette i.robot med Will Smith. Den var la ok..
När jag skulle åka hem vid 17 så stopade mamma och Elin mig, de hade med sig ridkläder till mig.
Kan säga att det blev en minst sagt blöt ridtur men haha ganska kul endå^^
Nu är jag bara hungrig och inte på humör för att skriva :)
btw, bloggen krånglar så ska se om jag kan ladda upp en bild. gick inte nyss..
Asså!!! Det går inte att ladda upp någon bild ;(

/ L i n a


Not afraid

I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We'll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you're not alone
Holla if you feel that you've been down the same road

--------------------------------------------

Drew looks at me
I fake a smile so he won't see
What I want and I need
And everything that we should be

I'll bet she's beautiful
That girl he talks about
And she's got everything
That I have to live without

-----------------------------------------

She's like suicide but it feels alright
I could die today, give my life away
She's like suicide but I just can't fight
Her gravity tonight
She's like suicide alright

----------------------------------------

Okej jag hade ingeting att skriva så det fick bli lite bra låttexter ;)
Idag blir det till att städa huset och överaska mamma med det ;)
Sen blir det förhoppningsvis till att rida. Min lillasyster ska rida idag också. Så jag får ta travarn. Kommer bli skönt. Han har bättre tempo. Och jag kan rida ifrån mamma och lillasyster. Orkar inte höra på min lillasyster. Hehe liten tjötmoster är hon ;) Men dock så väldigt sööt♥

Nu vill jag att pappa ska komma hem. Vill prata med han om moppen...blir galen snart. Vill ha den (nu låter jag som en bortskämd barnunge, men det är jag inte. Bara så att ni vet)

Ne nu ska jag upp och börja med att städa övervåningen ;)



Så sööt. Dock lite suddig bild. Men det kan jag fixa senare med lite redigering ;)
Bye bye///R<3

Seg data, så här kommer bara korten


P.s han tittar på en kråka^^

Passande namn, söta lilla Bettan ;)



Jag tänkte "ja den kollar på min lillasysters kamera, ta kort." Sen så "ja nu kollar den på mig." Men när jag gick stog den så fortfarande...hmm...borta i andra tankar?^^

Dom här duvorna var obehagligt närgångna...läskigt :S


Hur kan en såhär söt liten apa (om det är en hane) bli till det här↓


Rolig circus apa...men vem orkar hålla på att hoppa runt dagen i enda?


Sry för dålig färg och allt, fick inte en enda bra bild på vargen. Jag hörde ett plaskande bakom mig och så såg jag en varg komma upp ur vattnet. :S (dock inne i sin inhägnad) men det var läskigt, den försökte rymma. Den gick i vattnet kollade bort mot väggen. Sen tittade den som om det tänkte "Hmm..skulle jag klara av att hoppa här ifrån över vallgraven och ut i det fria?" Svar: Nej lilla stackarsn oroliga varg. Dock ganska så glad att den inte kunde det

Jag fick dock inte heller en enda bra bild på björnarna. Jag gillar inte att gå och kolla på dom. Dom skrämer mig så:S Så jag var glad att vi kom där ifrån och bort till dom söta älgarna ;) (Fiskmåsen fick bli istället för björnen, den var i samma inhängnad iallafall)

Denna var söt men inte så söta som dom här↓





Haha detta överaskade mig på två sätt. Ett att en tvättbjörn kan klättra? Och att han sover där utan att trilla ner^^ Sööt;)

Fasten alla djur var söta, så var detta det sötaste på hela djuparken (förutom jag då då) (SKOJA, jag var dyngsur. Det kom en rejäl skur kan jag ju säga.)


Så nu orkar jag inte ladda upp fler kort. Okej det finns inte så många "bra" krot kvar. Så nu ska jag avsluta detta med.
Bye bye///R<3

Vad ska alla göra på midsommar?



Ja, vad ska alla göra på midsommar???
Sj är planerna inte riktigt bestämt än....:)

Btw, klarade mope provet jag meeed=)

/ L i n a

TJOHO!!!!!

Ja om inte rubriken avslöjar min glädje så gör la detta det "JAG KLARADE MOPPEPROVET!!!!:D" (Dock viste jag ju att jag skulle detta^^, skoja;) )
Så nu är det bara att vänta på att få mitt tillstånd till att köra (Y) How great sounds that??SUPER GREAT IN MY EARS!

Nu ska jag redigera bilder från djurparken;) Dom kommer upp inom kort ;) Men först lite kvällsmat jag är vrålhungrig ;)

Åhh smygtitt :O Spänande att se resten nu eller? Kan tänka mig detta...;)
Bye bye///R<3

Snabbinlägg



Hej tänkte bara "titta förbi" Här på bloggen och göra ett litet snabbt inlägg. I dag har jag haft annat, oviktiga saker att göra så pluggandet har helt och hållet gått åt sidan! 
Först åkte jag och mamma till stan för att andla midsommarmat;) Fixade också min klocka som jag köpte för typ...as länge sedan! Så nu kan jag ha den iaf, super fin enligt mig=)
Sedan när vi kom hem gjorde vi mat och sedan blev det typ banrrining hos oss. Våran kusin, hennes kompis + grannen. Hehe så ja, man har haft fullt upp det senaste men nu måste jag värkligen sätta mig och plugga! Jag vill säga att det känns som att man kan allt i boken men det komer bara ge otur. Ja... antagligen så kommer det att gå åt skogen, men får hålla tummarna och plugga på det sista. Måste ju duscha också!;O ååhh


/ L i n a

Hmmm...

Fick nyss ett erbjudande från E&L att fira midsommar med dom:) Det skulle vart så roligt att göra detta. Så jag ska kolla med mamma sen när hon kommer hem. Jo vist det kanske kommer kännas lite, inte elakt men ja typ att dissa eller inte riktigt dissa men ja ni fattar. Familjen på midsommar, men då tänker jag varför ska man inte få göra någonting annat en midsommar liksom. Min storasyster åker också bort på midsommmar så det känns kanske konstigt att det bara vara mamma,pappa & lillasystern. Men känner på mig att det inte kommer att gå, men om det inte går kanske ni kan komma hit? Får se får se...

Idag blir det (om inte vädret förstör det igen:@...) djurparken. Hoppas, hoppas, hoppas att vi åker in och att det är uppehåll hela tiden.
Mer än det så ska jag snart sätta igång med pluggandet, ska läsa klart det idag och sen börja på att läsa de en andra gång. Hoppas att jag klarar av provet senare idag bara (håll tummarna för oss)

Som ni kanske märkt, så har vi (min storasyster) breddat vår blogg:D Så att bilderna kan vara i större format. ;)

Okej, nu ska jag spara och publicera, vill se hur stor bilden blev ;)
Bye bye///R<3

BIG bild



Haha var bara tvungen att lägga ut en stor bild för att se hur det blir!:D

/ L i n a

Tisdag som i tisdag





Tog dessa bild iiiii förrgår! =)

Dagens aktiviteter:
Ut och gå med vovarna. De är as jobbiga, ska gå åt två olika håll och alltid lyckas de sätta kopplet i röven på den som skiter eller kissar! ja usch.. 
Gymmat har man gjort också! 2,5kg i bänkpressvetni;) Nej, vet inte vad det heter men upp och ned går det iaf. Haha hade faktiskt iaf 10 innan men ju mer varv desto jobbigare kan jag säga. Usch, jag är då inget för muskelarbete;(...
Sen har jag ju ridit.. Det var la som vanligt, den vanliga rundan och vanliga tempot ;)
Ska jag nämna att jag har pluggat också?? Ja nu har jag ju redan gjort det så a, men slutpratat om min dag;)

nu ska jag fortsätta att chatta med Beckisen här.. (hon är så jälka otålig!)
^^


/ L i n a 

Kan inte detta ta slut någon gång?

Ja det kan man fråga sig. Jag har inte riktigt pluggat så jätte mycket. Igår läste jag typ 5 sidor. :S Och idag har jag bestämt mig för att läsa allt. Jag är på sida 53...och jag ska läsa nu till sida 73. Sen från sidan 75-86 och ja sen lite sidor fram till sida typ 114 eller nåt...ahhh. Jag är inte heller en väldigt "snabbläsare" inte heller en "långsamläsare" men jag är la mittimellan...som vanligt^^ Mellanbarnet här ja! ;)

Ne nu ska jag inte sitta här och ta på värdefull pluggartid (-_-)
här kommer dock lite nya bilder! :D (tagna idag)



Strunta nu i mina fint målade naglar i en väldigt fin färg...(fattar inte heller varför jag skulle ha blåt nagellack)
Ögonen ser aningens hängiga ut...dumma flugor och skit! Men inte så farligt som det kan bli på han.
Ne nu ska jag slita mig från redigering och sånt och fortsätta att läsa den mycket interssanta boken om mopedåkning ;)
Bye bye///R<3

Dikt...

Ja, jag kände hur det kliade i hjärnan och fingrarna så det kom ut lite sånt här på ett dokument ;)

Du fanns där, för att hålla mig uppe, när jag inte kunde stå på egna ben.
Du gav mig stöd när jag tvivlade på mig själv
Du gav mig mod när jag var som räddast
Det finns ingen som du, du är mitt allt.
Du är min himmel, min jord
Du är min skyddande ängel när allt går fel
Du finns där för att fånga mig när jag faller

Och om du någon gång skulle falla,
så ska du veta att jag kommer ta emot dig

För jag är din skyddande ängel när allt går fel
Jag är din himmel, din jord
Det finns ingen som jag
Jag ger dig mod, när du är som räddast
Jag ger dig stöd när du tvivlar på dig själv
Jag finns där, för att hålla dig upp, när du inte kan stå på egna ben

Hehe inte så jätte stolt över den eller nöjd. Men men. ;)

Bye bye///R<3


Photos prises par moi

(Hoppas på att översättningen stämmer) Fast det är la inga fransk läsandes som läser denna eller? Ne kan inte tänka mig detta ;)

Idag har vart en lite små tråkig dag, det blir djurparken på onsdag istället ;) Ska bli bättre väder då ;) (Håller tummanra)

Min nya låtlista

Taylor Swift - Our song
Taylor Swift - Speak now
Christian Walz - Like suicide
Eldar & Nigar - Running Scared
Nelly Furtado - Maneater
Six penc none the richer - Kiss me
Eminem - Not afraid (lyssna)
Mohombi - Coconut tree

Eminems låt är grymt bra ;) Lyssna. Brukar inte vara riktigt min stil av låt, men den är såååå bra :D Han är bra bra bra!

Nu ska jag lägga in lite av bilderna jag tog idag. Så att inlägger blir klart (L kommer snart tjata hål i huvudet på mig om jag inte blir klar snart) ;)


Känns som om jag inte får någon skärpa någongång...fel på kameran? :S

Såhär går det om jag har tråkigt, då redigerar jag sönder mina bilder^^

Ne nu ska jag spara och publicera detta inlägget så att L får läsa ;)
Bye bye///R<3


Bilder från igår




Kan inte ladda upp mer nu, internet börjar krångla så får hoppas att detta inlägget går att ladda upp.

Har "nyss" ridit då det var uppehåll, red på Polka för moster skulle med och rida. Det gick bra hon var lugn och så även om vi galopperade! (hoppas inte Elin blir arg över att jag lånade hennes häst, skulle tro att hon blir det)

Måste dra, stecker biffar till middag!;)

/ L i n a

Speak now

Är en bra låt "Taylor Swift - Speak now" lyssna?
------------------------------
I'm not the kind of girl
Who should be rudely barging in
On a white veil occasion
But you are not the kind of boy
Who should be marrying the wrong girl
--------------------------------

Idag så drar vi in till djuparken om vädret fortsätter såhär ;)
Sen måste jag plugga, plugga, plugga till mopedprovet på onsdag;) Måste fixa det säger jag då er.
Men det kommer jag nog ;) Man har ju sina inpluggningstrixs ;) Så det ska gå bra. Kan jag plugga in allt till ett prov dagen innan kan jag trycka in allt detta tills på onsdag ;)

Några nya kort kan jag la ge er. Måste bara lägga in dom på datan. För er så ligger dom ju här nere redan, men för mig just nu så ligger dom på kameran och jag måste nu gå och hämta överladdnings sladden (som jag kallar den^^) 



Så hinner inte med att ladda upp fler bilder nu. Drar snart. Kameraväskan är packad (förutom med batterin, som jag ska ner och packa ner nu ;) )
Bye bye///R<3

Från regn till sol= !!!!!

Från detta väder...


Tillll....

Det här! SOL och SOL;D

visar en av de alla bilder jag tog efter moppe kursen. Mer kommer i morgon!

Dagen började med att jag stängde av datorn strax före kl 04 på morgonen. Jag var AS pigg haha, fattade inte hur jag skullle kunna somna men lyckligt vis så gick det ganska snabbt^^
Vaknade runt halv tio och var även då helt pigg! Sedan dess har dagen bara flytit på. Runt 11 for vi till kusinerna och passade dom medans mamma var ut och sprang med de andra. Vi såg på lillefot sammtidigt som vi blädrade i böcker^^
Sedan stressade vi hem för att sedan åka till UBRK, de hade typ sommarsak där, inget att ha menmen. Träffade iaf på Johanna L :D Hon hoppade med en ridskolehäst så det var ju kul att se=)
Sedan fick vi stressa hemåt för vid 17 skulle vi på moppe kurs. USCHH vad det är tråkigt! Säger då det, men ska ha prov denna onsdag så det blir till att sätta fart och plugga!:)
Efter det att vi kommit hem gick jag ut med kameran för att fota. Solen hade ju trots allt kommit fram (nu är den påväg ner)
Jahap, och heeeelt plötsigt är kl 21:40!! Fattar då inte hur det gick till!

/ L i n a


Om vädret tilllåter så...

åker jag och familjen (Eller jag, mamma och systrarna) till djurparken! Och kameran följer nog med om jag frågar riktigt snällt. Vill ju inte göra den arg så att den inte följer med, det hade ju vart tråkigt. Så om det är bra väder drar vi in för en trevlig dag i djurparken ;) Mysigt värre låter det;)

Just nu sitter jag här och gör ingenting. Så det ska jag fortsätta med ;) (Dock väldigt tråkigt men men, jag är inloggad på msn om det finns någon som vill förgylla min kväll;) )

Bild tagen av min storasyster. Har la några nya bilder, men jag har inte ork till att ladda in dom på datan ;)
Bye bye///R<3 


Andra gången

Ja, andra gången på moppekursen nu idag. Man längtar tills allt är klart och man har sitt förarbevis i handen och moppen står på stallplanen och väntar på att bli körd. Det är en lektion i moppedkörning och sånt idag, sen får vi bestämma när vi vill ha vårt prov. Hmm...kanske på fredagen, då hinner man ju plugga så att man kan allt ordentligt ;) Eller vad säger ni E&L? Aja, det blir nog bra vilken dag som helst, bara man får tid att plugga riktigt ordentligt. Ska läsa i boken idag också, borde gjort detta i fredags och lördags med. Men det blev inte av så jag får läsa idag och sen plugga järnet;) Blev helt plötsligt på "plugghumör" ska nog göra klart detta inlägget och sen hämta ett anteckningsblock och moppedboken och sen sätta igång och plugga, hmm om man bara hade ett sådant här "plugghumör" i skolan också, så kanske allt hade vart roligt ;) Men men, man får ta vara på dom gånger man får ett "plugghumör" och plugga ordentligt ;)

Vädret idag är inte det bästa. Det positiva med att det regnar är la att jag inte behöver vattna mitt land;) Och att ja luften blir så frisk och skön efter regnet. Allt luktar gott. Kanske skulle ta en promenad också, känna lukten av mossa och svamp (som man gör efter regnet av någon anledning) ;)

Här kommer en härlig mobilbild, som jag tog när jag väntade på bussen en morgon kl 06:35 ;) Härligt att gå till bussen när vädret är så fint ;) Då vill man inte stiga på bussen när den kommer utan bara stå kvar och njuta. Gillar bilden väldigt mycket ;) 
Bye bye///R<3

Night pictures(stavning..)



Jag var nyss ute på en draiv i trädgården med kameran och min blixt. Bilderna blev la så där men färgerna blev bra tycker jag;) Borde använda min blixt lite oftare men tror att jag har fått svaga batterier för man måste rikta blixten rakt på för att det ska bli..bra.


Asså FY vad jag har tråkigt! Alla i det här huset är så tråkiga!!!Vem tusan vill sova kl nio på en lördags kväll???
 Vet ni vad, jag loggar in på msn och håller mig inloggad medans jag ser på en film. Och om ni möjligen läser det här inom 1-2timmar logga genast in på msn och skicka till mig! Japp, det är en sträng order som ni måste lyda.

Puss på er, nu ska jag gå och ha tråkigt ensam(som vanligt)

/ L i n a

Just tittat klart på en film..



En helt ok film. Jag tycker inte att den var så bra som jag trode först men den var som sagt helt okej.
Det hände lixom ingenting fram till slutet då det hände jätte mycket. Det värkar som att det ska komma ut en 2:a och den vill jag så kart se :)
( om ni inte vet vad den handlar om och vill veta vad den handlar om får ni söka på youtube orkar lixom inte förklara)

Nu blir det mer tv:) Jag är nämligen den enda som är uppe just nu, de andra ligger i sina sängar och slöar med böcker eller nått^^

/ L i n a

min nya kärlek är...

...född 1969 och ser bra ut för att vara så gammal och ja gott folk det är en mintgrön puch maxi! Hur grymt snygg som helst! Måste bara ha den! Många utropstecken det blev nu, men det ska det var när man hittat sin mya drömmoppe. Denna är mycket snyggare än alla andra jag velat ha. Så nu får pappa faktist fixa den till mig ;)

Nu ska jag snart äta. Sen blir det till att slappa hela kvällen inne i mitt nystädade rum och ny rensade garderob. (Jag ska dock inte sitta inne i min garderob) Ne nu måste jag dra, kvällsmaten väntar ;)

Tog en bild i all hast
Bye bye///R<3


Sitter och myser i soffan =)



Ja om ni har läst rubriken så vet ni vad jag gör nu^^ Har mitt gossiga tecke och kuddar + en vovve bredvid med dålig andedräckt (vilket inte alls är mysigt)
Efter det att vi kommit hem från R så sattes vi i arbete. Jag viste det! haha, aja men det är la ganska kul att jobba när man vet att man får betalt. Undrar just hur rik Elin hade tänkt att bli. Både sommarjobb + jobb här hemma. Jag blir faktiskt lite avis, inte på att jobba men att hon kännar pengar. Jag vill också göra det så att jag kan få köpa min dröm kamera någon gång i framtiden. Känns som att det aldrig kommer att bli av, menar, måste ju köpa massa annat också lixom. Pengar går åt.

Nej förlåt för den tråkiga texten men nu ska jag dra vidare till nästa internet  sida =)

/ L i n a

Roligare kan det nästan inte bli

Igår kom E&L typ kl 16:50. Dom kom med en ny bok av serien jag läser(hehe orkar inte skriva vilken men ni vet, vampyrer, ni fattar) aja, så det har jag att börja läsa på dirket när jag är klar med den jag håller på med "Löftet". När dom kom började vi ett spel...ja. Sen körde vi Fridas (tidningen Frida) saning och konsekvens (stavning) och ja det blev MÅNGA skratt...känns som om jag blev utsatt för dom pinsamaste sakerna. Hehe tänker inte skriva vad det var...men det var lite pinsamt ;) Men dock sååå roligt(Y)

Idag blir det till att försöka hittapå någonting att göra. Kanske får köra ner mer vatten till hästarna sen rensa i min garderob. Det behövs kan jag säga. Typ MASSA kläder jag inte använder. Så det ska bli bra med lite rum för nya kläder ;) E&L vi får dra in till stan och handla snart.

Ne nu ska jag dra. (Från bloggen, jag blir nog kvar ett tag vid datan;) )
Bye bye///R<3

Alldeles strax

Kommer E&L, dom kommer runt 4-5 ;) Då ska vi allt ha det gött. Har ingenaning om vad vi ska göra, men vi kommer la på något ;) Vänta har jag redan sagt att vi inte har något att göra i tidigare inlägg? Känns som det men jag orkar inte kolla^^

Nej nu är jag ganska så hungrig och ska nog ta en macka innan dom kommer, blir hemmagjord pizza sen ikväll ;) Och OFC som alla redan vet en skräckis på det ;) Mys i soffan med täcken och kuddar som försvar mot det läskiga;)

En favorit i repris.
Bye bye///R<3

Fullt upp!

Hehe oj! Jag som trode att jag skulle ligga på soffan hela dagen och inte röra mig^^
Jag gick upp vid nio, då hade inte ens hundarna gått upp och jag var ju sj hemma (pappa kom precis hem)
Då fick jag ett sånt där "må illa anfall" Så jag la mig och slöade på soffan ett slag innan jag gick och gjorde iordning frukost.
Efter frukosten fick jag städanfall och började städa!!:O Med musik så klart.
Ja hm.. Sedan har jag bärt upp tvätt och klippt av massa jeans. Jag failade på 3 ST bara ett par blev...okej^^
Håller på och tvättar också. Har fortfarande inte lärt mig att man inte ska tvätta tills sista klädplaget är slut "/ haha fast det gör inte så mkt^^ Tog på mig mina avklippta shorts och T-shirt straxs efter 1. Men nu kommer problemet vad jag ska ha med mig till R. Jag har INGA torra jeans eller rena, inga mjukisar.. Håller på och panik tummlar ett par gammla mjukisar. Hoppas de hinner bli torra^^

Har nyss duschat men nu blir det mat! :)

Ses senare R!!!:D



Fail;)

/ L i n a

Första gången i år

Japp, det var igår som jag för första gången i år badade. Eller badade och badade. Jag stog på stenen och sa "ett, två, tre, på det fjärde..." typ 5 gånger. Mamma ropade uppifrån huset "Hoppa nu, maten är klar!" så jag hoppade, men ångrade mig när jag kom på vad jag gjorde. Men det var ju försent och jag hamnade i det kalla vattnet. Det var 20+ i sjön, min lillasyster bara "Kom det är JÄTTE varmt och skönt" Yeah right! Det var kallt och uscha. Men jag skulle la kunna bada idag igen ;) Men det blir nog inte av. Kände mig sjuk igår efter att jag badat. Men jag är inte sjuk, fyi. ;)

Idag ska jag inte heller göra så mycket. Blir tråkigt att inte ha något att göra. I stunder som dom här önskar man att man hade ett sommarjobb. Fast endå inte^^^
Idag kommer också E&L och sover över. Ikväll blir det till att se på "Nightmare on Elm street" ooohh. En skräckis från 80'talet ;) Kommer blir så bra så. Jag måste bara fixa en dvd eller playstation in till mitt rum. Så att vi kan sitta där inne.
Dom kommer runt tre idag. Och då ska vi...göra nått. Har inte kommit på något vi kan göra. Kanske rida men det är ju det att vi bara har två hästar. Hmm. vi kan la turas om, men det är ju roligast om alla rider. Aja vi kommer la på någonting att göra, som alltid ;)
Synd bara att vädret inte är finare, vem vet det kanske blir fint tills i eftermiddag (tror inte detta, men man kan ju alltid hoppas)

Igår var det ett xantal nattfjärillar i huset, en i mitt rum, två ute i hallen och en i min storasysters rum. Åhhh jag gillar inte dom, uscha! Men det är lungt...jag fick bort dom tillslut.:P Sen när jag kom ner i morse och kom till tv-rummet så var det någon avlång flygande sak, uscha på den med. Men den släppte jag ut. Haha jag tog en kastrull, men jag behövde bara öppna fönstret och så Pötta lite på den så flög den ut. Det är det värsta med sommarn...alla kryp :S

Ne nu ska jag inte hålla er kvar här längre ;)


Får bli denna idag...nya kort kommer inom kort ;)
Bye bye///R<3
 

Onödigt inlägg ;)


Min lilla snutteplutt! ♥ (fast han är ju inte min..)

i morgon ska jag endast vara hemma! (hoppas jag) Bara njuta av sommarlovet även om det är dåligt väder eller ej;) Mamma eller pappa kommer troligen att sätta mig i arbete bara för att jag är hemma menmen, det får gå ;)
I morgon ska vi nog även till Beckis och se rysare till film, passar ju bra för enligt väderraporten ska det bli regn.
Jag undrar just när sommarlovet värligen börjar, just nu känns det som ett vanligt lov. Har inte riktigt fått den där lycko kännslan än.. hoppas att dén kommer!!


ÅÅå jag är så sugen på att måla men allt blir ju bara fail:(..

/ L i n a

Hemma ett slag:)

hejsaaaaaan!
I går var det ju som sagt moppe kurs, orka plugga säger jag bara!! Men det får gå, har kommit ca halva boken och än tycker jag inte att det har vart om något riktigt nödvändigt att veta, typ, hur man startar moppen mäst miljövänligast och sånt-_-'
Efter moppekursen åkte jag till moster och skulle sova över där tsm med kusin ;) Vi såg på deras bio, en komedi film som heter PAUL. Den handlade om två nördar som stötter på en rymdvarelse med smeknamnet Paul. Hahah den var faktiskt riktigt rolig X) Hade först ingen alls lust att se den, trode att allt bara skulle vara överdrivet och ovärkligt men den var som sagt riktigt bra. Någon som har sett den?^^
Nu på förmiddagen har jag och kusin spelat kubb. Jag ägde tills det att jag slog ner alla hanns pinnar och hade inte kvar någon att slå ner kungen med så jag förlorade... Men vaddå, jag viste la inte att det var så^^
Vi körde en andra omgång och då gick det piss för mig! eller ja... vicke har en kvar att slå ned och jag två. Vi fick avbrya spelet för mamma hämtade mig så att vi kunde rida ;) Men sen om vi fortsätter hoppas hoppas jag värkligen att jag vinner! Inte för att jag är vinngalen utan för att han är en så jäkla dålig förlorare och tål inte att förlora med "rent spel" Han är allt en lite fjärt till kusin^^ <3

Aja, nu snart ska jag och mamma åka och köpa varsin glass och dricka kaffe! Ja, det är hemskt men jag har blivit lite småberoende av KAFFE!!! usch, jag som alltid sagt till mig själv att jag aldrig någonsin vill bli det! Fast jag dricker ca 1kopp om dagen men det är la illa nog. Vist jag klarar mig utan kaffe men nu det senaste har jag druckit varenda dag. AJ!

Sen ska jag vidare till moster igen.

/ L i n a

finally!

Vädret in my ♥!!! Gud äntligen är det vädret man längtat efter! Sol och klarblå himmel. Men nu ska jag inte sitta här och säga om hur UNDERBART vädret är utan nu ska jag ut och NJUTA av det UNDERBARA vädret ;) (Y)

Lite sommrig bild här va. Men nu ska jag nog ut och ta lite kort på något mer sommrigt ;)
Bye bye///R<3

Onsdagendenfemtondejunitjugohundraelva- onsdagenden15/06-2011

Lång rubrik? Jo men jag kom inte på nåt så det fick bli detta.
Idag är den moppekurs som står på schemat. Men innan det så ska jag nog ner till hästarna med mer vatten så att jag kan göra rent deras vattentunna. Just det vi ska ju göra en ny hage till dom också. Så det blir la till att göra nya hagen och SEN ge dom nytt vatten. Nu kommer mamma och hämtar mig för att släppa över hästarna. ;)

Gillar färgerna i denna bilden ;)
Bye bye///R<3

Hemma efter en tuff dag.



Tjenare tjenare, nu har jag prövat på att leka i Léos lekland;)
Det fanns en rolig ruttshkana som var as brant (uppblåstbar) Jag hoppade rätt ner det var as läskig^^ Sedan har jag legat i bollhavet och drömmt, snurrat på sådanadär snurror som snurrar as snabbt när man står på dom.
Det var någon liten tjej där som sa hej så fort vi möttes och hon berättade att hon hette Elin, ja där ser man.
 Asså, det är inte så att jag vill åka dit igen men det var ju inte direkt tråkigt, iaf inte i början;)
När vi åkte hem mådde jag såå illa och kände mig bara beroende av frisk luft. Har tagit lite frukt så det känns bättre nu:)

Suck vad trött jag är..

/ L i n a

Dåligt försök...

Ja, det blev INTE som jag tänkt men men, man måste göra failade försök innan man kan lyckas eller?^^
Aja här kommer den som blev ja...fail

Aja, denna bilden kanske passar in till den låt jag vill eller tycker att ni ska lyssna på. (ni kanske redan har det men men) Den här låten "What are words" skrev en kille till sin flickvänn. Han hade precis friat till henne och sen så hamnade hon i en olycka som gjorde henne handikapad. Och den handlar om hur myket han älskar henne och sånt :') Lyssna  
Chris Medina - What are words

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har gett hästarna mer vatten, sen har jag vart vid datan och tittat på tvn. Jag har även hängt upp tvätt. Sen sov jag en stund, typ 1 1/2 timme ;) Gött^^
Så nu har jag inte heller gjort så mycket mer än tagit kort och redigerat lite.

Mina favoriter just nu

Chris Medina - What are words
Beyoncé - Run the world (Grils)
Leona Lewis - Run
Céline Dion - River deep, Mountain high
Jonas brithers - Trun right

Så, lyssna?

Bye bye///R<3

Ut och fixa

Ja, nu vill jag inte längre vara inne och lata mig. Så nu ska jag ut och köra ut åkergräsklipparen och sätta på släpet och köra ner vatten till hästarna. Det kan dom behöva lite nytt och fräscht! ;) Sen så ska jag la vara ute och röra på mig, eller ja göra någonting iallafall. Sen blir det la till att hjälpa till med att städa huset innan mamma kommer hem. Imorgon blir det att gå på moppekurs med E&L (Y) Var ett tag sedan jag såg dom, och ja jag saknar dom♥ Sen kommer dom och sover här antingen från fredag-lördag eller från lördag-söndag ;)
Ne nu ska jag ut :)

Summer came and took me by surprise
California sunshine in my eyes
Driving with the top down
We sing along
To our favorite song
Nothing could go wrong

Bye bye///R<3


Léos Lekland, here i kome!

Hoppas att ett mirakel inträffar så att vi typ åker till lidseberg eller nåt! Men, vad gör man inte för att underhålla sin kära kusin;) Moster och Hampus följer så klart med. Vad jag fattade det som så det där leklandet upp till 17år?:O Haha ofta ett par skjuttonåringar ba "Hey, ska vi dra till Léos lekland där alla småttingar håller till?"
Tsss... det kommer att bli pinsamt asså-_-
Aja.. jag ville bara berätta vad jag anntagligen kommer att hålla till i dag..

Visar nu er dessa underbara rossenbilder som blir dränkt i vatten! :D (hahahahhaha!)

/ L i n a

Bilder från idag;)



Vicke har två st katter, en av dom heter Laban och det är han som är på bild här ovann. Den andra kissen är hel brorsa till Laban och heter Musse. De två kissarna är som natt och dag. Laban, vit och korthårig. Musse, grå,brun spräcklig och långhårig. Det enda som de har lika är deras vackra ögonfärg. en riktigt ljus grön färg, fick tyvär inget bra kort på Labans ögon men ska göra det någon gång så att ni får se=)

/ L i n a

Måndag.

A
Så fort jag går ner till hästarna smyger alltid Mira med ner. Jag förstår inte varför för hon gillar uppenbarligen inte Lasse och Lasse värkar inte gilla henne.(Mira trycker alltid upp  hela sin tyngd på Mina ben.)

Men Lasse ska så klart vara tuff och gå fram endå..

Håller sten hård koll på varandra, Lasse gör det liite mer diskret än vad vissa andra gör..

Till slut "attackerar" Mira mot Lasse...

Lasse går lungt där ifrån och allt börjar om igen..

I dag gick jag upp tjugo i åtta. Jag var faktiskt riktigt pigg ovanligt nog^^
När jag gjort mig iordning så cycklade jag till kusin viktor för att spendera dagen där;)
Vi spelade race spel. Jag höll på att vinna men dålig förlorare so mmin lilla kusin är så stängde han av innan jag hann till mål. ÖVERDRIVET eller vad??? ahahah.
SEdan hade vi tänkt gå till moster och bada men hon var visst inte hemma så vi vände igen^^ Vi fikade i hanns mysiga koja. Vill själv ha en sådan, den är ca 3 m högt upp i ett träd för att på andra sidan se marken ligga ca 7-10 m ner. Det är super mysigt! Och nu när det är massa blad runt om hela kojan blir det ännu mer mysigt^^
I dag prövade jag till och med skjut spel! Usch.. har alltid vart emot sådana spel, förstår inte riktigt vitsen med att döda andra människor. Vist det är fake men endå.. Aja, jag sög på det endå och det var inte enns kul -_-
Sedan åt vi, gick ut och gungade och lyssnade på musik :)
Kom hem vid 5, då hade vi vart hos moster någon timma :)

Nu ska jag inte dryga ut er mer ;)

/ L i n a

Trassel i mitt hjärta

Filmen Trassel är såå sööt. Jag älskar den♥ ;) Har precis kollat på den för tredje gången. Den kan man titta på hela tiden.

Idag blir det lite fika med G-mormor & G-morfar ;) Eftersom dom inte var här i lördags då alla andra var det.
Sen blir det förhoppningsvis till att rida, jag skulle lätt kunna rida Master (travarn) igen idag, jag ville först inte det igår, men att rida på han är helt annorlunda från att rida på min ponny. Inte höjden utan farten. Han är pigg och vill ha ett ganska så bra tempo när han rider. Min ponny (Monne) vill helst gå lite slött, kan förstå han. Han hostar och har sig. Fast nu på sommaren märker man att han är mycker piggare. Han får ju då vara ute hela tiden i den friska luften och då hostar han inte lika mycket och är inte lika stel eftersom han rör på sig mer då.
Min lillasyster red på han igår och mamma gick med. Så då fick jag rida på Master istället. Han tycker inte om flugor och sånt. Men det var inte så jobbigt med det igår. Fast ett par blinningar (stavning) var runt han och då sparkar han med bakbenen. Så jag fick akta mina fötter och smalben för annars så hade han sparkat på mig^^ Var väldigt obehagligt. Han sparkar med bakbenet på magen eller typ där min fot är. Och då får man sig en spark och det är itne så skönt. Pluss att han hoppar eller så när han gör det^^ Eller typ ne jag vet inte hur jag ska förklaradet^^

Sen så ska jag la också ta kort så att ni kan få lite nytt att kolla på;) Kan ju alltid vara roligt. Jag ska nog ta kort på annat än blommor och sånt. Det är ju lite tråkigt på ett sätt att bara kolla på blommbilder liksom^^

Nu får ni kolla på denna blommbild^^ Aja så illa är det la inte^^
Bye bye///R<3

sista blogginägget för dagen!:)



Har just pratar klart med Beckis. Det var kul att webba och vi kommer säckerligen göra det oftare än att bara skriva, eller vad tror du R?
Men vi båda var vist väldigt trötta så ska nu lägga mig ner i soffan och sätta på en bra film, hade även tänkt att lyda R's råd att ta ner kudde och täcke. då gör det ju inget om man somnar fast det lär jag nog inte göra ^^

Natti natti allihopa (L)

/ L i n a

Turn right

Turn right - Jonas brothers album: Lines, vines and trying times. Hur bra som helst. Lyssna! ;)

Har precis avslutat en videokonversation med L ;) Det var lite problematiskt i början, men sen så var det hackigt men vi kunde ju prata. Så vi har suttit och pratat ett bra tag nu. Men vi bestämmde oss för att lägga oss ;) Båda var trötta. Även om man sovit tills man vaknat utan sig själv. Eller iallafall jag ;P
Så nu ska jag hämta mitt täcke och gå in till min storasysters rum och sova där med henne. Är faktist ganska så trött just nu. Ögonen känns torra^^ Så det är la dags att nana lite ;)

Får bli denna bilden nu. Tycker om den faktist, även om den inte är så jätte bra kanske^^
Bye bye///R<3


Just nu:



Naaaw små sötnosar (L)

Nu ska jag dra och webba med lilla beckis. Hon ska bara gå och pissa först så jag får vist vänta :)

/ L i n a

Mitt hjärta tillhör denna låten

Japp detta är en utav min nya favorit låtar!Mohombi-Coconut tree ;) LYSSNA!!! ;D

Ikväll blir det grillat och ja någonsorts potatis:) I LOVE THAT!
Sen blir det till att (som L har sagt i tidigare inlägg) cama med E&L eller ja L, får se om E hänkar ;) Hon ska ju som sagt jobba imorgon ;)

Ne nu ska jag gå och fortsätta prata med L ;D

Okej en hyfsad bild nu då ;)
Bye bye///R<3

Bilder från i lördags.


Haha tyckte att det var lite kul när jag såg att jag och R tagit en ungefär lika dan bild i går^^

Här är liite bilder från i går. Jag orkar inte ladda upp mer bilder just nu:)

hej!
Gårdagen var en ganska vanlig dag. Så inte mycket att säga. På kvällen åkte vi till moster och sov över där, det var trevligt men jag sov inte så bra. Jag gick och la mig runt 2, somnade runt 3. vaknade vid 5, somnade om för att sedan vakna kl 7igen. När jag vaknade för tredje gången kl 9 gav jag upp och lämnade sängen ;) Vi fick lite av en amerikansk frukost. Äggröra, beicon och pannkakor, MUUUMMMS (förstår om det inte låter så gott till frukost) Inget man kan äta varge dag precis ^^

I morgon ska jag passa Viktor kusin!;) Jag hade tänkt att gå upp vid 8 för att sedan vara där halv nio. Vi ska förmodligen spela lite tv spel, fika hos moster och kanske bada om det finns väder för det ;)

I kväll ska jag och syrran webba med beckis :) Iaf jag, får se om E hänger på hon ska ju upp tidigt i morgon :)

Byebye

/ L i n a

Blommor

Ja, rubriken kanske avslöjar men men, jag har då tagit kort på ja gissa. Blommor ofc. Så här kommer en bunt redigerade blommbilder ;)


Oj oj oj, dåligare redigerad än jag trott^^








Så det tror jag var alla. Det kom in en liten bladbild eller träbild. Aja, fina var dom la, eller?

Idag så har lillasyster min haft ett kalas. Mina älskade kusiner kom. Så trevligt ja. Vi åt lite kladkaka och spelade buzz. Sen när dom skulle hem så kom solen. Så jag passade på att ta fram kameran och ta dess kort ;)
Innan kalaset var jag tvungen att städa mitt rum (det behövdes kan jag säga, E&L såg ju det i tisdags, då kan jag säga att det såg värre ut nu^^) så jag satte igång. Och ja jag orkade inte vika in alla kläder så en del stoppades bara in i en av lådorna, och en hel hög ligger vikta i en tvättkorg som står på golvet i min garderob framför speglen. Men men, det blev MYCKET bättre nu, så nu kan man vistas i det utan att blunda för alla kläder som låg och skräpade. Har nog en hel del kläder att slänga också. Jag tänkte förra gången jag sorterade i min garderob att "Hmm jo men dessa kommer jag använda" men nej. Så på måndag eller något sådant så blir det till att sortera bort ALLT jag inte känner att jag vill ha kvar. Min lillasyster kanske vill ha nåt, vem vet liksom ;)

Nu ska jag nog inte göra så mycket mer. Ska kanske få en webbcamera imorgon ;) Så att jag och L kan webba ordentligt nu. Igår satt jag och webbade med henne. Vi pratade och sådant. Tog också kort på henne när hon gjorde sig till ;) Och när hon log, så söött så ;D♥
Heheh har nu kommit på hur man gör sådanna hjärtan ;) Ser mycket bättre ut än <3 ;)

Nu börjar jag bli lite hungrig och jag hoppas på att mamma och pappa kan börja med maten snart;)
Bye bye///R<3


10 lista.



Här kommer en lista på tio saker som jag någon gång i livet  vill ta kort på (i obestämd ordning)

1. Solnedgång vid havet.
2. En åskblixt.
3.En stor regnbåge.
4.Eifeltornet.
5.Frihetsgudinnan.
6.Lyckliga människor.
7.Biltraffik i rörelse med lång slutartid.
8. En upplyst stad på natten.
9. En fin utsikt i naturen.
10. Ett sort och vilt djur.



/ L i n a

Sorgen och saknaden av älskade 9c2

Ja för vi säger hejdå, hejdå, hejdå ,hejdå till vår kära 9ctvå <333333333333333(hjärtana kan gå på i evigheter) Finns inte så många ord som kan förklara det jag känner. Ett par av orden är nog sorg, åhh så mycket sorg, saknad. Jag kramade närstan alla, en del kom undan eller så inte ut att vilja kramas. Sen såg jag hur Lo började gråta och jag ba nej skit nu kommer det. Men icke sa nicke, men i bilen påväg hem. Då brast jag ut i värsta gråtattacken. Gud är ledsen ännu, bara jag tänker på det börjar jag gråta. Sitter just nu och håller inne tårarna. För jag orkar inte vara ledsen...men det är jag endå. Herregud detta känns overkligt. Men nu ska jag inte ta upp detta så mycket här.

Idag blir det kinamat, som jag beställt ;) Alla bah "bestäm mat nu" jag kunde inte tänka ut en, så jag tog kinamat. Lätt och gott ;)

ÄLSKAR ER 9C2!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥
Bye bye///R<3

Lycka och sorg, jag älskar er 9c(2)

Åååhh det är så svårt att beskriva i ord hur jag känner just nu..
Lycka över att få ledigt och njuta av sommaren och sorgen över att behöva säga farväl av klass 9C. Många av er kommer jag så klart få se igen, men det kommer aldrig att bli samma sak igen. Det gör så ont att behöva tänka på det viset.
Framförallt gör det ont att behöva lämna 9C2. Ni har vart en grym klass och det har vart så roligt att ha fått lära känna er. (L) Det har aldrig vart stora bråk, ingen som känts sig utanför... Ja, endast de i 9C2 förstår :)

 jag har länge funderat ut hur jag ska skriva detta inlägget för att ni ska veta hur underbara ni är men nu! Nej, det står helt stilla i huvudet, det går trögt att skriva och orden finns inte där. Men hur jag än skriver tror jag att ni förstår precis hur jag känner, eller hur?

Nu ska vi bara se framåt och på det positiva! På allt roligt som kommer att hända i sommar, allt nytt efter sommaren... Hur ska det annars gå menar jag?

Haha när vi gick fram för att få våra betyg skakade mina ben och det var jätte jobbigt att stå upp. Jag öppnade betygsbrevet i klassrummet och jag blev faktiskt väldigt överraskad över en del höjniingar på betygsskalan (eller vad man nu säger) Jag har faktiskt höjt mig i 4 ämnen villket är vääääldigt olikt mig :D Undar just vad jag har gjort för att ha  förtjänat det ^^ Jag trode faktiskt att jag sänkt mig i 1-2 ämen men nej! *Lättnad* (sammanlagt blev det 210p) Är ni nöjda med era betyg? Gissar att en viss AGCH har typ mvg mvg mvg mvg m.m, jag gissar faktiskt att varenda en har höjt sig i minst ett betyg! As nice !:D



Puss och kram på er och njuuuuut av sommaren!!

<333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

/ L i n a


Träsk fotboll!

Hej allihopa!
Jag är värkligen super trött just nu men innan jag går och duchar vill jag berätta om träskfotbollen som vi hade i dag:)
Mamma fyller 39 år i morgon men då hinner hon inte fira så det blev i dag ist. Vi var utomhus och körde som sagt träskfotboll! det var super kul kan jag lova! perfekt plan men lagom högt gräss och lerigt^^
Jag spelade i jeans shorts, stor -shirt och lång luv tröja(skor). Hahha alla knuffades hit och dit och sparkade bollen kors och tvärs. Jag blev nerbrottad av mina två kusiner två gånger! De låg på mig och bara skrattade. Jag kan bara inte fatta att jag inte blev mer blöt. Som tur var så regnade de inte en enda lite droppe när vi körde. Annars hade det blivit svin kallt!
Det var väldigt jobbigt så vi körde två halv lekar. Det slutade med 5-5 tillslut^^
Btw, det roligaste var när jag slängde ner Elin på marken och tog bollen, HAHA!!!
Efter en timmes träskfotboll gick alla och byte om för att sedan sätta sig på bänkar som hade plast tak över sig^^ Fick god mat m.m så nu är min mage stor som en fotboll hahah^^

nej nu måste jag värkligen dra!

god natt (L)

/ L i n a

Misslyckat!



Typiskt! När solndegången var på väg ner for jag ner med moppen till sjön för att se om det kunde bli lite fina kort.
Givetvis låg solen åt helt fel håll, villket man kunde räknat ut X)
Sen blev det pinsamt när jag förstörde stämningen för ett kärlekspar som satt på en bänk. Japp, sen rusade jag in i "skogen" ( för att skynda mig till åkern innnan solen gick ned) där jag blev riven på massa buskar och höll på att bli översprungen av ett rådjur som kom farandes på det öppna fältet. Sedan riskrerade jag att bli stucken av taggtråd. Men jag var smidig nog att skippa taggarna.
Det jag fick var usla kort och torr hals.
Ja så kan det gå. Ångrar jag att jag över huvudtaget åkte ner? JA!!
hehe kiding, ofc not!

Nu håller jag på att försöka få i mig min tredje kvällsmat^^
Först blev det TRE rostade mackor med melon. Sedan ett knäckebröd och nu spagetti blandat med kött, paprika och lök + sås. Haha det går lite trökt men det ska allt gå ;)
Vrf jag äter tre kvällsmåltier? hm....

/ L i n a

Någon mer en jag som är trött?




Ja, kvällen i går tog på krafterna! Jag tycker att det var helt ok igår. Tycker nog att det hade räckt med att det slutade 22:30 is för 23:00 det blev lite drygt i slutet ;)
Igår drog jag fram minutvisaren 20min för att få sovmorgon i dag =) Men smart som jag är glömde jag att dra fram timmvisaren. Så kl ringde 5 i dag. Självklart gick jag och la mig för att få sova en timma till^^ Nu är jag jätte trött och har inte världens bästa temperament just nnu "/ Ska lägga mig tidigt i ddag hade jag tänkt;)

Det ämne som står störst i centrum på våran blogg nu för tiden värkar vara saknaden som kommer bli efter nians slut-9C2. Därför tänker jag inte berätta hur ledsen jag är över slutet förenns det vääärkligen är slut.^^

Kram

/ L i na

Rubrik:

Ja, så fantasifull rubriken är. Jag hade INGEN rubrik, så jag tog  det som stog över rubriksrutan.
Solen lyser och jag sitter inne och glor på burken. Japp, jag tittar på "How i meet you'r mother"
Det är en anning ledsamt just nu. Men jag vet hur detta avsnittet slutar. ( btw det är en asbra komdeiserie) 

En lite snygg vattenbild ;) Hehe bara liiite ändrad ;) Men det blev ganska så coolt, så jag behöll det såhär ;P

Gillagilla denna bildbild ;)
Bye bye///


The lazy song

Today I Don't Feel Like Doing Anything
I Just Wanna Lay In My Bed
Don't Feel Like Pickin' Up My Phone
So Leave A Message At The Tone
'Cause Today I swear I'm Not Doin' Anythin'

Bruno Mars - The lazy song ;)

Bye bye///R<3

Näst sista dagen...

Ja, det var näst sista dagen i grundskolan idag...jag vill INTTTTTTTTTTEEEEEEEEE sluta!!!!!! Okej jag vill som ALLA andra ha sommarlov, men jag vill komma tillbaka till min underbara klass efteråt. Jag kommer fasiken få panikatack dagen innan jag ska börja gymnasiet...:S Jag är en person som har väldigt lätt att bli nervös. Och när jag blir nervös så får jag denna s-y känslan i halsen och då får jag bara mer panik (eftersom det är en av mina största fobier) och då, då kan jag säga att man inte har det som en dans på rosor. (eller nåt sådant) Fattar INTE hur jag kommer att klara mig utan er 9c2<33333333(o.s.v.4-ever.) Imorgon är det städning och fotboll som står på schemat, kanske får ta med solglasögonen till skolan ifall det kommer sol när man tittar på fotbollen ;)

FYI: Så kostar den UNDERBARA moppen tyvär för mycket. Så det får bli att släppa tanken på den underbara saken och leta vidare...att detta alltid ska hända mig det vet jag inte. Det är la någon som inte vill att jag ska få min drömmoppe helt enkelt.

Ne nu ska jag snart äta, mamma sa att det blir pasta med skinssås, eller ja hummersås ;D


Får bli dessa två bilder som ni får vila ögonen på idag ;)
Bye bye///R<3

Mycket jag inte har lust med.



Först och främst har jag ingen lusst att gå till skolan i morgon för att bara sitta och glo på lektionerna. Den enda tanken på att det kan vara ok är alla klasskompisar. Sen har jag ingen lust att blogga men gör det endå. Nu mera känns det som ett måste att blogga. Mycket dumnt för då blir ju inläggen så dåliga.

Nyss när jag satt på trappan med datorn i knät (villket jag gör nu också) "råkade" jag skräma Poma genom att köra upp en kaffe mugg i näsan på honom. Han stötte till min dator så att den flög ner för trappan "/ Den fick bara några repor men aja, jag får skylla mig själv ^^

Nej vet du vad, nu ska jag dra!

/ L i n a

En riktig blåsdag

Ja, det blåser som bara den ute. Fast det blåser ljumma vindar så det gör inte så mycket. Jag låg och solade en stund förut. Hoppas på resultat här!

Jag vill ha moppen NU! Jag vill kunna ta moppen bort till L&E. När E jobbar så kommer jag att få underhålla L ;) Det kommer bli mycket moppeåkning kan jag tro ;)

Idag har jag och min lillasyster haft vattenkrig, det är såå skönt med vattenkrig en såhär varm dag ;) Blev helt genomblöt! Sen har jag även solat (som nämnts tidigare i inlägget) jag har även ätit lite på min hemma gjorda glass ;) Bilder kommer :P Sen har jag ätit vattenmelon, både röd och gul! Så MUMMMMSIGT!!!!
Älskar vattenmelon <3

Imorgon är det skola. Herregud det känns så overkligt att detta är sista veckan med UNDERBABA 9c2 :'(
Imorgon är det även avslutningsfest för alla nior. Kommer la bli helt okej hoppas jag. Sen på onsdag åker vi in till stan och gör någonting, sen på torsdag är det städ- och fotbollsdag. Sen på fredag är det avsluting:'''''''(

Gräslöksblomman är ganska så fin endå;D
Bye bye///R<3


Söndags mys i stan.



När mamma slutat jobba for vi in och köpte mjukglass. Var först inte sugen på mjukglass men det var endå gått-det är det alltid ^^
Sedan när vi åkte hem var det solndedgång och då var jag så klart tvungen att ta kort. tycker inte att det kortet i mitten blev så bra men bara för att jag offrade mig så för att få en fin bild var jag bara tvungen att visa den. Jag stack nämligen ut hela överkroppen så att öronen höll på att sprängas. haha.

/ L i n a

Bilder från idag

Ja ni kan ju gissa vad som kommer nu. Inte för att rubriken avslöjar eller så. Eller för att ni redan ser en bild här under. Men här kommer bilderna från idag ;)







Detta användes till att spruta ner blommorna med. Kanske lite mer brutalare än L, men det funkade iallafall.


Efter ett tags blommsprutande, kännde jag att jag själv behövde lite svalkande sjövatten på mig ;)



Ni ser la den lilla blå i mitten av bilden? Det är blomman, efter att ha sprutat ner den så var jag tvungen att hålla i den för att få den att hålla sig uppe.

Jag sprutade även ner en överblommad maskros


Det blev inga önskningar gjorda av den inte.
Efter att ha sprutat blommor hela förmiddagen blev det ett besök i mataffären. Jag tog då mina nytvättade vita shorts och mitt nya rosa linne, till det mina rosa skor. Jag gick in i affären och där inne såg mina ben riktigt bruna ut. Sådant ljus borde det vara hela tiden, då ser jag ju brun och fin ut^^
Efter att vi kommit hem tog vi ocg åt vattenmelon. M-U-M-S-!

Min lillasyster köpte ballonger och sen när vi kom hem tog vi och kastade gris med en. Jag har inget emot att få vatten på mig en varm dag som denna, men att inte veta när den sprängs och att veta att den är fylld med iskallt vatten var inte så trevligt. Efter det så hade vi lite vattenkrig. Men inte så länge för jag skulle in och laga mat med mamma, det blev tacogratäng ;)

Visst ser det gott ut?? MUMMMMMMMMMMMAAAAAAA!!!
I förmiddags blev jag sugen på hemmagjord isglass. Men vi hade inga formar eller pinnar man har när man gör det. Så jag fick vara lite finurlig. Jag tog två sugrör och klippte av dom i lagom storlek, så att dom inte blev för långa. Sen hällde jag saft i två plastmuggar och sen för att hålla sugrören stilla hade jag en tejpbit över och gjorde ett hål i dom och satte sugrören där. Dom står fortfarande i kylen, hoppas att dom är klara lagom tills jag kommit in efter ridningen ;)

Hehe så här kan det se ut om man är riktigt isglass sugen ;)

Va är en sommarkväll utan Tomas Ledin? Ne du. Lyssnar just nu på han. Man sätter på hans låtar och höjer volymen ordentligt sen öppnar man fönstrerna så att man hör ut. Så slipper man vara inne och lyssna.
100% summer feelings!!! Nu ska jag dra ut för att rida, denna bilden får avsluta detta inlägget ;)

Bye bye///R<3

Underbar DAG!


I dag kör vi på en oredigerad bild från topp till tå.

Varför jag är så glad? jo för att jag har just tagit 6st nya kort med min sötnos till kamera! Nu inser jag hur mycket jag värkligen har saknat den. Skärmen är så stor och alla inställningar så lätta.

Dagen började inte bra. Jag läste ut en bok tills klockan var 03. Då hade det redan börjat ljusna haha. Sedan for Elin upp till mitt rum 09:10. Vi hade försåvit oss för kl nio skulla vi mött moster hos hästarna ^^ aja, sju minuter senare var vi iaf där och jag var helt slö och jätte trött.
Men sedan blev dagen mycket roligare^^ Vi åkte och tog ÅRETS första dopp i sjön med moster. Det var faktiskt ganska ok när man väl kommit i^^ Vid tre tiden åkte vi åter till moster på kalas. Och då tog vi åter ett dopp i sjön med kusinerna + de flesta andra som var där^^
Så... dagen har vart uber duber bra!!:D

 Kom just på att jag glömmt sms:a Hannah om sova över saken ;( förlåt Hannah!! Dagen började så konstigt sedan flöt den bara på så jag hade inte en tanke på det! Olikt mig men antar att det berodde på sömnbristen...

Okej men nu ska jag dra.
HEj då ;)


/ L i n a

Take me along

Är en bra låt. Av Miley Cyrus.

Idag så är vädret som förut, UNDERBART! Ska snart eller okej jag ska göra en sak först^^ Men sen ska jag ut. Och då kanske det blir att exprimentera med kameran och lite sådant ;) Jag vill ta fiiiina kort men det är inte så lätt. Jag vill ha ett macro objektiv också, men det kostar och jag ja. Jag kanske kan kolla efter sådanna linser. Eller aja vi får se.

Jag har inte så mycket att skriva eller ja berätta. Igår satt jag på msn med L ett bra tag. Och en sak hon berättade fick mig att vika mig i skrattXD Jag kan inte säga det här. För jag vet inte om hon vill detta. Om hon vill säga får hon men det behövs inte. Det var iallafall roligt, lite pinsamt för henne. Men när det är pinsamt för henne blir det roligare för migXD Hahahah!

Kanske ska pröva L's metod och döda växterna med vatten och ta kort snabbt innan dom drunknar^^ Hennes kort blev ju fina iallafall. Vi får la se hur mina blir sen. (Jag vet ju redan all L's kommer bli finast)
Bye bye///R<3

10 kort av 277



Om ni vill veta så tog jag ca 130 kort på smörblomman som ser lika dana ut och den andra växten tog jag 75 lika dana bilder. alltså värt att visa lika dana på bloggen eller hur? :)
Btw, bildmappen heter "jag spårade ur" Vilket enligt mig passar bra.
/ L i n a

Perfekt hjälpmedel!


film dag!


Hehe det har blivit två filmer i dag. Håller på med en film nu. Jag kan ju inte vara ute i det dr varma vädret med mina brända axlar. Fast jag var faktiskt ute några timmar efter maten och läste. Fast till slut blev det så varmt att jag var tvungen att gå in. Är det inte lite konstigt att man kan bränna sig på axlar på bara några minuter. Men sen att man försöker få benen färgade går ju bara inte! Nej, att få fäg på bennen..jag ger upp.

Nu ska jag dra. Eller nje jag ska sitta kvar och lata mig : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
eller vet inte...

/ L i n a

Sommar sommar, denna härliga sommar














Jag är inte super duper nöjd med någon bild precis. Dom på blommorna i slutet har inte riktigt någon skärpa. Det är la min kamera som inte riktigt vill det-_- Men men, ni får nöja er med dom här bilderna ;)
Bye bye///R<3

vädret in my heart

Jajemänsan. ÄLSKAR vädret! Hoppas även på att få lite färg. Men jag vill inte bara ha vilken färg som helst, jag vill t ex inte ha färgen röd^^ Utan jag vill ha färgen BRUN! Som alla andra också vill ha ;) Men det är ju bara att röra på sig utomhus så kommer man bli brun tillslut. Idag vet jag inte vad jag ska göra, eller jo. En sak jag ska göra är att ta MASSA kort som jag kan lägga upp här sen. Det är dåligt med nya kort här på bloggen. Men jag får ta fram min lilla kamera och bege mig ut ;)

Har hittat en kanske blivande moppe! Den är hur söt som helst. Och jag bara måste ha den. Den är blå och vit och det är en trampmoppe! Hehe, vill ha den nu!!!! Men jag får vänta och se nästa söndag. Sen vill jag också ha mitt förarbevis, men inga förändringar på den fronten än iallafall. Men men, snart så ;) Det kommer nog bli ett väldigt körande i sommar, eller vad säger du L? ;)

Ne nu ska jag upp och fixa iordning mig, sen drar jag ut och fotar tror jag ;)

Njutarn ;) <3 (bild tagen av min storasyster)
Bye bye///R<3

Från dagens bildmapp

Nu ttänkte jag visa lite bilder jag har tagit i dag. Jag trde faktiskt att alla skulle bli fail. Men när jag lagt in dom i datorn såg jag att en del bilder faktiskt blev ganska bra! brukar ju vara tvärt om annars.
Ni ser vilka bilder jag har "ansträngt" mig med;)

Först de bilder som blev ganska bra =)

Jäklar vad jag sprutade vatten XD Till slut blev blommorna helt slokna ^^


Sista bilden på denna blomma innna den var helt tung med vatten, stackare..

Okej jag ljög, jag hade vist tagit 8st lika danna bilder innan den såg ut så här ;)


NU kommer en del av fail bilderna

Haha jiiiisee, jag tror jag tog ett 20-tal lika dana bilder som denna. Jag hade tråigt...





Fy vad dålig kvalité bilderna får när man redigerar dom, menar, se texten!

Spruta på bara!

föresten, tycker nog att denna bilden blev ganska bra ^^



heheh^^

Totalt 211 kort och typ hälften av dom ser lika danna ut;P
Hehe:)

/ L i n a

Det är såhär det ska va

Ja, sådant här väder kan det vara nu hela veckan :) Det blir en bra avslutning på 9:an *Största snyftet EVER*
Idag har jag varit ute och gjort lite av det här och lite av det där. Åkte in till stan och köpte två linnen och en klänning. Lite detaljer



Den översta är klänningen och dom två understa är linnena.

Jag har haft lite utav en otursdag idag. Jag tänkte ta min vita shorts till stan. Och går runt i dom hemma för att förhoppningsvis få lite färg på benen. Så har pappa satt upp en ställning och när jag kommer ut så sitter alla och pratar där. Så jag sätter mig också ner. När jag sedan kommer in ser jag att jag har sträck efter rödfärg på shortsen. Jag blir då arg och försöker ta bort det. Men mamma säger att det inte är någon ide och att jag får slänga dom i tvätten (dom kom typ nyss från tvätten) så jag blir arg och slänger lite med shortsen och det säger pang och jag undrar vad det var. Då hade jag haft min mobil i fickan och den hade slungats ur min ficka och smällt in i grillen och sen på stenplattorna. Men som tur var så åkte bara batteriet ur och mobilen är okej.

Lite senare idag blir det grillat, kotletter och till det kroketter ;P Mumma! Imorgon ska nog jag få laga mat. Då blir det tacogratäng, det blev en storfavorit. Lagade den en gång och alla gillade den jätte mycket. Och pappa har inte fått äta den än, så mamma sa att vi skulle laga den imorgon;)

Nu ska jag nog kolla till min kanin och sen kanske kolla till hästarna.
Bye bye///R<3

HOT day!



Omg...Jag har bränt mig på axlarna och nacke! Händer mycket sällan att jag bränner mig faktiskt. Men jag får skylla mig själv om jag ligger ute mitt i solen utan solskydds faktor (not good) Men det är inte så lätt när vi inte har någon heller... Hahah jaja hursomhelst. Hur har eran dag varit?Varm? Min med^^
Åter igen väckte mamma mig runt nio. Vi skulle ut och rida. Det stör mig inte alls att hon väcker mig. Annars hade jag aldrig orkat gå upp och rida på morgonen. Vi körde hård pass på åkern. eller i mitt och Trollans fall- slö pass. Men det gick endå OK.
Efter det åkte jag och mamma in till skidbacken och gick där några vändor. Haha jag har ingen styrka alls. Innan vi knappt börjat var jag anfådd. Men det slutade med 2 rundor upp och ned iaf hehe X)

Nu har jag bara slöat i solen. Läst en bok, ätit algrens bilar och läst en bok. Villket var extremt jobbigt att göra mitt ute i solen. Aja...
Blablablalbalbla Nu sitter jag föresten innne och svalkar mig från solen ;)


/ L i n a

Nya sommarplågan?

Ja, jag har en gissning på att låten "On the floor" med Jennifer Lopez kommer att bli en så kallad "sommarplåga". Det kommer inte riktigt bli en plåga för jag gillar den låten ;)

Haha! Jag var ute och tog in kaninen nyss, så ser jag någonting och tänker "vad är det??" Det ser lite ut som en katt son ligger ner, en ganska så stor katt. Eller en björnunge (XD jag vet) sen så är det lite mörkt ute eller inte mörkt men ja ni fattar, hur mycket man än tittar se man inte klarare. Så jag tog min kamera och telezoomet men inte bättre blev det. Sen kom pappa upp efter att han fiskat lite med sin nya lina han la in i fiskespöt. Så går han fram och jag hack i häll.
Han "R det är en stubbe" XD Haha jag hade stått en lång stund och tittat och funderat, men jag vågade ju inte gå fram, för vem vet vad det var liksom^^ Aja nu kan jag sova lungt vetandes om att det endast var en stubbe. Som sagt allt blir läskigt i mörker. Inte för att det var så mörkt, men det var ja ni vet. Jag kommer inte på ett namn på det, dunkelt? Nej det heter det la inte, eller? Aja.

Nu ska jag nog gå ner och kolla om jag har en chokladkaka (hoppas på att den var tills ikväll och inte tills på fredag, annars så kan jag köpa en ny, eller fråga mamma om hon kan köpa en ny imorgon när vi endå ska in och köpa hårfärg till mig. Plus att jag ska köpa linnen, kläning och jeansjacka;) ) LÄNGTAR! ;P

Sound the bugle now - play it just for me
As the season change . remember how I use to be
Now I can't go on - Can't even start
I've got nothing left - just an empty heart

I'am a solider - wounded so I must give up the fight
There is nothing more for me - lead me away...
Or leave me lying here

Sound the bugle now - tell them i don't care
There's not a road - That leads to anywhere
Without i light I fear that I will - stumbel in the dark
Lay right down - decide not to go

Then from on high - somewhere in the distance
There's a voice that call's - remember who you are
If you lose your self - your curage soon will fallow

So be strong tonight - remember who you are
Ya you're a solider now - figthing in a battel
To be free once more - Ya that's worth fighting for

Tänkte bara ta början av denna låten. Men hela låten är otroligt bra. Jag ville ha en fin låttext och tänkte ta en Bryan Adams låt. Hans låtar är ju underbar. Och då kom jag att tänka på filmen "Spirit"
(en tecknad hästfilm som jag såg som liten, och en gång förra helgen när den gick på tv^^) och alla dom bra låtarna i den. Detta är en jätte bra och underbar låt. Hela albumet är bra ;) "Spirit: Stallion of the Cimarron" Heter det. Lyssna? ;)

Flera gånger så försvann detta inlägget (jag fick då panik) men varje gång hittade jag det igen^^ Tur eller vad? Hade skrivit asmö och sen bara poff. Jag råkade trycka in på en favoritflik och kom till ordlista, sen så råkade jag trycka på kryss och hela fliken med detta försvann. Men som tur är så hittade jag den igen ;)

Vem har inte sett denna filmen liksom ;) P.S är det någon mer än vi som inte kan se statistiken på bloggen?
Bye bye///R<3

Torsdag kväll.


Om ni undrar varför jag bara tar kort på de små hästarna är det för att de andra är på sommarbete. Jag orkar aldrig gå ner dit med kameran. De små hästarna går ju hemma. hehe, så ni inte tror att jag "dissar" de andra hästarna X)

Nu är det redag Torsdag kväll. Det känns som att hela dagen har gått åt till barn ridning och film tittande. I eftermiddags kom grannen och ville rida. Och i kväll kom kusinen och ville rida. haha, hästarna får ju motion så jag klagar inte =)

Nu ska jag nog äta kvällsmat.. Eller vad kan man annars göra tro?
Ha det gött

/ L i n a

Trafikfaran? Japp, det är jag det.

Ja det kan man lungt säga. Provkörde pappas gammla moppe. Ja, rubriken säger la det mesta. Men det gick la ja sisådär. Glömde hålla in kopplingen när jag skulle växla, gasade som en galning och dödade moppen xantal gånger. Jag ska då INTE ha en moppe man måste växla.^^ Pappa blev en aning irriterad på mig. Hehe så ska man tydligen inte behandla en moppe^^ Oppps :P

Snart kommer mormor & morfar på lite födelsedags fika ;) Gottigott.
Sen blir det la till att kanske rida. Det är iallfall ett "fordon" jag kan hantera. Den går bara i tre enkla växlar.
1:an-skritt 2:an-trav och 3:an-galopp. Men min "körs" mestadels bara i 1:an ;) Den är så gammal att den inte orkar så jätte mycket, men ibland på sommarn går den upp i 3:an ska ni veta ;)

Pusssssssssss på lilla hästen :)<3
Bye bye///R<3

Hello


Ser nu att den blev väldigt oklar menmen^^

Hej.
I dag var det en riktig pina att gå upp kan jag säga. Blev väckt av mamma. Hovslagaren skulle ju komma tidigt så det var bara att försöka ta sig upp, haha eller a.. jag gick upp efetr 45minuter kanske^^
efter hovslageren skott klart red vi en sväng. Trollan har då aldrig vart så framåt i skritten men det var bara för att hon ville till Lasse "/ Kom hem för 20 minuter sedan så nu vet jag inte va jag ska göra riktigt :)
Juste, vi har ju helg nu ;)

Vet vart mitt minneskort är nu och de hade inte snott det hehe^^


/ L i n a

Långhelg

Jajemänsan, det är det. Det är skönt att  få sova ut lite. Idag ska jag inte göra så mycket. Kanske rida, vet inte men kanske kanske kanske. Får la hoppas på det (för hästarnas bästa) Eller för deras bästa men mot en av doms vilja^^ Haha, förra gången så red jag upp till stallet från hagen och stog utanför och väntade på att mamma skulle sadla klart och tränsa sin häst. Så tänkte jag att min häst kunde få äta lite gräs så jag vänder honom till häften och sen vägrar han röra på sig. Sen så rider mamma iväg och jag sitter och försöker få igång lilla hästen, men ja han vägrar röra sig. Han bara kollar på mig. Sen får jag gå av och leda han till mjölkbordet och bryter av en pinne till en piska. Behövde inte använda piskan så mycket. Och för er information så slår jag INTE hårt med piskan. Inte för att det skulle hjälpt bättre.

Jag skulle vilja köra moppe, men jag vet inte om jag kommer göra det. Men vi får se, vi får se. Kan ju kolla om min storasyster skulle vilja prova köra också. Mycket roligare om man är två;)

Ne nu ska jag gå:)
Bye bye///R<3

Whats wrong?

Hej, skolan har vart ok i dag. Mäst bara film. fick sluta tidigt :)

Efter skolan åkte vi in till borås (vi= jag syrran och mamma) Där köpte vi avslutningsskor+ en klänning till mig. Åå jag blir så trött på mig själv.. Jag blir aldrig nöjd, klagar och grinar. Alla blir ju bara trött på mig. suck, vad är det med mig? Det ska bli skönt att få vila up sig i sommar. För vad vet jag inte ^^ Men det ska endå bli skönt.

Föresten, hämtade min kamera i dag. Den är återställd men jag fattar inte vart mitt minnneskort tagit vägen?ha..ha...


/ L i n a

RSS 2.0