En vanlig onsdag, typ.



Bloggat i tre(?) år och mina rubriker blir bara bättre och bättre..... nej men fantasin börjar tryta helt enkelt. Har ifs aldrig varit bra på att skriva rubriker eller om jag ska vara helt ärlig, aldrig varit någon bra bloggare heller. Tråkiga texter, bilder och fantasilösa rubriker. Huvudsaken är att dte är kul att blogga, eller?
 
I dag har jag....varit i skolan... som vanligt....ridigit....som vanligt och för första gången på flera månader tagit en motvillig joggingtur med mamma. Det gick minsann. Vill värkligen komma i gång igen och röra på mig, mår så himla bra av det! slutade att träna efter att jag senast var sjuk men nu hoppas jag att jag kan komma igång lite igen. Får se... jag har blivit väldigt bekväm det senaste hehe.

BTW på tal om något annat, såg för första gången treillern på Vampire Academy. Tror jag började läsa böckerna i sjuan och har alltid älskat dom så när jag såg trailern blev jag så jäkla besviken haha! På ett sätt gillar jag inte att filmer görs efter böcker eftersom att man redan har en bild av karaktärerna som man inte vill ska förstöras. Vissa filmer blir så klart succé (som ex Harry pooter och hunger games) men den här... vet inte ens om jag vill se filmen faktiskt. Kommer förmodligen att göra det endå men just nu... NEJ. ;)

Nu ska jag hur som helst sova god natt :)

/ L i n a
 

Lördag




ÄNTLIGEN kan jag spela mina cd skivor igen. Förur så spelade jag musiken på min stora dator. Det var ganska klumpigt att behöva starta en seg dator för att spela musik en liten stund. Högtalarna pajade på den så jag har inte haft möjlighet att spela på länga men nu så, nu är musik igång :)

Guuud har värkligen ingen insperation till någonting just nu. Känner mig deppig och orkar ingenting. Det är så mycket som behöver göras som jag inte orkar ta tag i ex körkortsproven. Gjorde två st i dag men resultatet ska vi inte prata om, jag får skylla mig själv när jag knappt har pluggat på flera veckor.. 
Tror det har med vintermörkret att göra och ingen (knappt) snö ljusar upp det. Det blir nog bättre nästa helg när alla mysiga adventsljus ska upp :)

Annars då? 1DDay börjar om några timmar, något att se framemot i alla fall :)


/ L i n a

Detta mörker

Okej, blogglusten är inte så stor just nu, dock beror det på att jag har inte gjort någonting så jag har inget att skriva och jag har inte tagit nya kort heller. Idag hade varit en bra dag att ta kort, när solen gick ner så var det hur vackert som helst när det speglade sig i vattnet. Dock är jag för sjuk för att orka. Har varit hemma idag. Min hals gör inte ont längre, men huvudvärk och annat spökar fortfarande. Men jag hoppas att jag är frisk och pigg tills på fredag. Då är det nämligen sista dagen jag kan göra aktiviteten på praktiken. Plus att det är sista dagen på den avdelningen! Jag kommer sakna dom så, även om jag kommer se dom nästa period.^^ Sedan så är det ju bio som står på schemat!! Catching fire!! Kan inte vänta!!
 
Lite nya låtar som jag har lyssnat på det senaste:
 
1. Robin Stjernberg - Pieces
2. Hurts - Somebody to die for
3. Gavin DeGraw - Solider
4. One Direction - Story of my Life
5. John Newman - Love me again & Cheating
6. Edvin Berg - I will be here
7. Adele - Rumour has it
 
Enjoy! :)
Bye bye///R<3
 

får.inte.bli.sjuk.igen



Haha snacka om att jag fick  lite smått panik igår när jag började känna någonting i halsen. Alltså, nej, jag tillåter inte att jag ska få feber igen och behöva missa massor i skolan och andra roligheter som händer i veckan. Nu tar jag ju ut en massa i förväg men det skulle inte förvåna mig ett dugg om jag får feber de kommande dagarna. Jag kan få feber på lördag så har jag en ursäkt till att sitta hemma och glo när 1Dday är  ;D 

Nu ska vi käka pizza sedan drar jag till ridhuset med Phylos och senare i kväll ska jag till bolwlinghallen och hjälpa till på min kusins födelsedags kalas :)

/ L i n a


Säg hej till Siv och Iris!

Iris
Siv

Haha de här småttingarna var inte riktigt planerade från första början. När vi skulle åka och hämta dom hade vi förväntat oss två hankatter men i stället blev det två små honkatter! Haha Vi blev ganska paffa när dom gav oss två små flickor i stället men ärligt tarlat, jag hade inte kunnat lämna dom, så SÖTA. Ett ganska impulsivt namnbeslut blev det också. Känner att jag behöver vänja mig vid namnen lite men det blir nog bra :D
Lite skygga av sig och hudarna har inte fått träffa dom än men det ska nog gå vägen det med :)

I helgen ska jag, Elin och rebecka åka till Borås och shoppa. Jag behöver nya jeans, alla mina är antingen urtvättade eller för små haha. Förutom det ska jag även plugga, göra körkortsprov, kolla på en drös med vänner-avsnitt, äta godis, träna och vara lat he-he (och mysa med katterna så klart)
 
/ L i n a
 

Denna förkylning

Jag gillar verkligen inte hösten/vintern...inte när man ska vara förkyld hela tiden och sedan få feber då och då. Börjar känna mig halvt febrig och ont i huvudet. Får se hur jobbigt det blir på praktiken imorgon. Inte det härligaste att känna sig febrig och ha ont i huvudet och ha massa skrikande barn runt omkring sig. Men men.
 
Nu ska vi inte vara så negativa. Det finns bra saker med just den här årstiden också. Det är ju nu som alla bio premiärerna är. Det vill säga Hunger games!! Längtar tills den 22 nov!! :D
Sedan så kommer även One Directions nya skiva ut den 25 nov!! :) Plus att deras film finns att köpa den 29 nov. ;)
Så allt är inte så dåligt med den här årstiden kanske. ;)
 
Veckorna springer på som vanligt. Praktiken har börjat och är helt okej. Dock hade jag väl på ett sätt gärna haft skola istället, eftersom vi slutar tidigt på ons-fre. Men alla barnen är så söta och det är alltid roligt att få se på hur nya verksamheter har det. :)
 
Nu ikväll blir det till att titta på halv åtta hos mig som börjar om en kvart och sedan duscha för att gå och lägga sig tidigt. Att få gå och lägga sig och sova är nog det härligaste som finns.^^
Bye bye///R<3

F.R.I.E.N.D.S och ansiktsmask m.m




Vad glad jag blev när jag öppnade det här paketet och såg att en samlingsbox för "vänner" fanns där i. Älskar vänner! Jag kommer ihåg för flera, flera årsedan när jag och Elin följde det troget på tv varje dag. En dag ville pappa se ett program just den tidpunkten så Elin började storböla för att vi skulle missa ETT ENDA avsnitt som endå visas om och om igen. Dock slutade det så klart med att pappa snällt fick avstå från sitt program och låta oss titta. LOL (pinsamt) Det är en sån där tv serie som man slumpmässigt kan sätta på ett avsnitt när man har tråkigt eller bara behöver muntras upp :)
Tack R! :)

I helgen ska jag FÖRSÖKA att göra skolarbete, måste värkligen det för att inte hamna efter eftersom att jag ska göra halkan på Tisdag. Ons- Fre har vi praktik igen. Första veckan är redan gjord och jag ska inte klaga, alla är jätte snälla och barnen är så söta. Fast om jag vill bli förskolelärare? Nja... Inte som jag känner just nu i alla fall. 

ska snart sova, god natt :)

/ L i n a

 

Glitter fest


Som sagt, igår firades jag och elin, moster och morfar, alla fyra på samma gång! "Vi" (morfar hade ingenting att säga till om) hade bestämt att ha glitter tema. Det var riktigt kul att måla naglarna i guld, sminka sig i glittrig ögonskugga och ta på sig en guldglittrig klänning :) Super nöjd med kvällen helt enkelt!
Trodde inte att jag skulle få några presenter eftersom att vi redan hade haft ett litet kalas när vi fylde år men fick riktigt mycket! Förutom det som är på bild fick vi även pengar, lotter, choklad, presentkort och, det mest spännande av allt, en resa till obestämd destination ;) 
Det tråkigaste med att ha kalas är all städning efteråt. Städade upp allt i dag och det blev några sopsäckar men det gick endå ganska snabbt när alla hjälptes åt.

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på film. Känner mig inte peppad för skola i morgon, lovet har gått för snabbt :( Det ska bli skönt när november månad är slut, även om det händer en del kul då så är det också mycket jobbiga saker som väntar. När jag pratar om jobbiga saker pratar jag om skolarbete + körkortet. Vill bara få allt överstökat ^^

Ååå ni måstemåste bara lyssna på Story of my life - One Direction. Jag LOVAR, även om ni inte är 1D fans så kommer ni att älska den! Snart kommer deras nya skiva ut också. LÄNGTAR!

/ L i n a

RSS 2.0