Utomhus för första gången

 
I dag fick Iris och Doris gå ut för första gången. Om ni frågar Iris var det ruskit läskigt. Doris var lite modigare så hon gick och utfoskade lite för sig själv. 
Anledningen till att de får gå ut nu är för att Doris har smitit ut tre gånger på kvällen så fort vi har öppnat dörren. Därför tänkte vi att det kankse är dags att börja vänja dom vid utelivet. Det känns faktiskt lite läskigt. De är ju trots allt fortfarande små bebisar hehe^^ 
De gick i alla fall bra, katterna var ute en halvtimma innan de fick gå in igen :)

/ L i n a




 

"äntligen" helg



Haha det är klart att det är skönt att helgen börjar redan nu (torsdag) men jag kan inte påstå att skolveckan har varit speciellt jobbig. Det jobbigaste har varit att somna i tid på kvällarna och vara utvilad på morgonen, det har INTE gått, fy vad trött jag har varit.Speciellt i dag var sängen väldigt varm och skön så det tog en liten stund att ta sig upp hehe. 
 
De här tre dagarna som vi är lediga ska jag försöka ta mig ut och fota lite. Saknar att gå mina fotorundor som jag brukar göra, det var ett tagsedan nu. Jag och R kanske skulle ta och åka ut på en fototur om vädret är ok?? Det skulle ha varit kul :)

Nu: Tillbaka till tv:n;)

/ L i n a

Aw!

Ååå lilla Mira, har knappt några bilder på när hon var liten, blev så glad när jag hittade den här på mammas facebook sida :)

Någonting som är bra med facebook, mobiler och allt det här är att det är 100 gånger lättare att fota och spara bilder som ex på facebook. Tiden går ju så himla snabbt, kan knappt fatta att Mira redan är 6 år! Ååå lilla sötnos =)
 
I dag är jag glad på tal om ngt annat. Inte för att det var första skoldagen i dag på 5 veckor, nejnej utan för att jag har gjort min Svenska redovisning! Hur det gick går ju att disskutera men iaf, jag genomförde den och oj vilken lättnads kännsla jag kände efter! Så skönt att ha gjort den. Sedan har jag även hämtat ut min studentmössa, känns bara ovärkligt. STUDENTEN är om 108 dagar!!!!

Nu ska jag kolla runt på datorn lite byebey :)

/ L i n a


16 feb -14

Skola, skola, skola. Vill eller orkar inte ha skola igen. Vill hellre åka tillbaka till praktiken, gå på utflykter i skogen och kolla efter fågelbon. Hoppas att jag får chansen att vikariera där så att jag får användning för kåsan som jag fick. ;)
 
Imorgon är det som sagt skola igen. Har redovisning på svenskan, och jag tog tiden på mig själv nu här hemma hur lång tid mitt tal tog. Med stammande och hjärnsläpp så tog det 8 min. Jag kan inte ens läsa en text här hemma och låtsas att jag redovisar den utan att jag ska stamma och glömma bort ord. Kommer ju skaka och glömma allt imorgon eller på tisdag. Hatar redovisningar som den här. Eller, hatar är ett starkt ord, men nästan.
 
Känns som om den här sista tiden på gymnasiet kommer att vara utmanande och jobbigare. Det finns vissa saker man ser framemot så som klassresor m.m. :)
 
Vill även ha vår nu, vill dock inte att våren ska komma nu i februari/mars men vill ha april maj nu, så att man kan gå ut med bara en tjockatröja och ett par converse. :)
 
Tre låtar som jag inte kan sluta lyssna på den senaste tiden :)
 
1. Say something - A great big World ft Christina Aguilera
2. How long will I love you - Ellie Goulding
3. I don't wanna love somebody else - A great big World
 
Enjoy! :D
Bye bye///R<3

14 Februari



Glad alla hjärtans dag på er :D Ska ni göra något speciellt i dag? Själv brukar jag inte fira den här dagen något speciellt men det har blivit en tradition att ha frukost med mammas syskon m. familj. Eftersom att alla jobbar nu så ska vi äta "frukost" i kväll i ställer haha knäppt men mysigt :)

Lovet är snart slut och som vanligt hänger jag inte med, VART har alla dagar tagit vägen?? Jag har knappt gjort någonting på lovet känns det som förutom läst läst och läst. Lite annat har jag så klart gjort men jag är värkligen inne i en "läs period". Som jag sa för ett tag sedan saknade jag att läsa och värkligen fastna för boken. Nu har jag dels läst de nya böckerna jag fått låna av Rebecka men jag har även börjat läsa om Vampire Academy. Jag tror aldrig att jag kommer att tröttna på de böckerna! Kom på igår att vi haft första boken i 5 ÅR! Det låter ju sjukt länge!? 

Nu ska jag dricka kaffe och kolla på OS :D

BTW, måste bara fråga,  hur kommer det sig att den här bloggen har fått MER besökare nu trots dålig uppdatering och tråkiga inlägg?? Kan ni inte kommentera lite, är nyfiken på vem det är som läser ;)

/ L i n a

Frost


Jag måste bara rekommendera filmen "Frost" för er som inte har sett den än. Jag och syster var och såg den på bio med kusinerna förra helgen och tycker att den var riktigt bra. Vill även rekommendera er att lyssna på låtarna som är med i filmen. Sitter och lyssnar på dom just nu och tycker värkligen om dom, varenda en. Kan inte rekommendera en låt, måste rekommendera ALLA faktiskt ;)

Så, gå och se den! Jätte mysig film. Ta med kusiner eller små syskon om ni måste ha en ursäkt haha ;)

/ L i n a

Ny köpt

   

Jag har länge tänkt köpa någon mer Victoria's secret produkt men har känt att det kanske är lite onödigt att prioritera. Men sa till mig själv att när jag har fått mitt körkort ska jag köpa mig någon rolig boddy mist så det har jag gjort nu :D

I morgon är det näst sista praktiken och ag känner mig väldigt kluven. Skönt att få lov men jag hade nog gärn stannat en vecka till åtminstone. Fast det ska så klart bli kul att gå tillbaka till gamla rutiner också. Jag som är väldigt blyg utav mig behöver lite tid på mig att "komma igång" ordentligt. Nu när jag äl har börjat göra det är praktikperioden slut, synd! 
Jag hoppas att jag kommer få möjlighet att komma tillbaka till förskolan men vi får se =)

/ L i n a

Happy birthday to me!!

Idag är det inte en vanlig dag, för idag är det min födelsedag! :)
 
Får ursäkta för att bloggandet inte har varit på topp och lusten till att ta kameran med ut och fota har inte heller varit på topp. Det är så tråkigt väder som bara tar energin från en. Man har varken energi till att ta kort eller göra någonting mer än att sova. Dock var det soligt en stund idag och det ligger på plus så snön har börjat smälta, dock kommer det väl att frysa på igen.
Det är nu sista veckan på praktiken, känns både skönt och inte. Kommer vara super gött med lov och att få sova ut. Men jag kommer sakna alla små söta barn. Får väl försöka få sommarjobb där i sommar om det går. :)
 
Igår var jag, Elin och Lina inne i stan ett tag för lite shopping. Älskar att vi kan åka in själva utan att behöva fråga om skjuts. ;) För mig blev det en kofta, en t-shirt, ett par jeans, en sport h, en luvtröja och ett läpp syl. :)
Får hoppas bara att jeansen inte töjer sig allt för mycket. En halv storlek sa dom, så hoppas att det inte blir för stort. Det är det som är jobbigt med att köpa jeans, att hitta ett par som inte töjer sig allt för mycket. Men men, det ska nog bli bra det där. :)
 
Ikväll ska vi ha lite myskväll här hemma. Det blir tacosgratäng och sedan chokladpudding till efterrätt. :) Plus presenterna från familjen. :D
Bye bye///R<3

Tunnel



För några dagar sedan fick jag åka med pappa och lämna betong i tunneln som dom håller på att bygga till motorvägen. Det var faktiskt riktigt häftigt att se, coolt att veta att det om ett par år kommer vara en stor väg rakt igenom full med bilar! 
Inne i tunneln luktade det betong men det var ganska varmt och skönt där inne. Japp, en liten upplevelse var det allt =)
 
IDAG har jag och syrran fikat med bästaste R för att fira hennes födelsedag som är i morgon!! Efter det drog vi till stan och shoppade lite. Jag hittade en tröja, en kofta och en sport bh, hårinpackning och en olja för håret som jag tycker är väldigt bra =) Nöjd med mina köp! 
Nu taggar jag för sista praktik veckan genom att slöa i soffan framför tv:n... ;)


/ L i n a

RSS 2.0