Mitt 2013

Eftersom Lina gjorde en sammanfattning av sitt 2013 så tänkte jag att jag också skulle kunna göra det. :)
 
2013 började bra, skolan var slapp och sommarlovet närmade sig. I början av februari så började jag med körkortet också. Min storasyster flyttade ut någon gång i mars, så då fick jag mitt egna rum och har nu för någon vecka sedan blivit helt klar med det. :) Så det är jag väldigt glad över! :D
Året kom även med utmaningar, jag började med körlektioner och teorilektioner. Tisdagar var dagarna man bara ville bli av med. 8-16 på förskolan och sedan direkt till teorilektioner för att sedan ta bussen hem och vara hemma runt 19 snåret. Utmaningar så som halkan och stadskörningen. Inte för att det var svårt med självaste körningen, utan mer för att det var med andra personer i bilen och jag är inte sådär jätte social och självsäker. Har nog aldrig varit så nervös inför någonting som jag var inför halkan, tårarna var väldigt nära. Vilket jag nu inte kan förstå riktigt.^^
 
Sommarlovet kom och det var nog det längsta sommarlovet vi haft på länge! Vi åkte äntligen till E&Ls sommarstuga, vilket var jätte mysigt. (Jag hoppas kunna åka till kusten igen i sommar med dom, fast själva den här gången :D) Det var även den finaste sommaren vi haft på länge, många fina soliga dagar! :)
Sedan så började vi ju även vårat sista år på gymnasiet. Känns skönt men också väldigt nervöst och lite läskigt att inte riktigt veta vad man ska göra sen. Läsa vidare direkt eller jobba en kort tid? Inget jag vill tänka på just nu i alla fall. Jag fick även mitt körkort!! Så skönt att få slippa allt som hade med körlektioner och teoripluggande att göra.
Den 27 september tog jag och Lina ett beslut jag är väldigt glad att vi gjorde. Vi bestämde oss för att gå upp tidigt och åka in och köa för biljetter till 1Ds konsert. Vi fick våra biljetter och varje gång jag tänker på att vi faktiskt ska få se dom den 13 juni så blir jag alldeles lycklig inombords! (kanske låter löjligt men så är det) ^^
 
Ja vad mer, skolan började mer på allvar och det var mer inlämningar än vi haft under hela tvåan. Vilket för en normal klass inte är många alls men för våran så var det väldigt många.^^
Om jag ska med två ord beskriva 2013 så blir det nog, väldigt bra. Inte så bra som jag hoppats kanske, men väldigt bra ändå! :) Nu får vi hoppas att 2014 blir det bäst! :D
 
 Bye bye///R<3

Sammanfattning av 2013

Jag hade tänkt skriva lite om hur jag tycker att 2013 har varit, både roliga och tråkiga händelser. Just nu kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde i början av 2013, förmodligen inget intressant haha.Jo, jag köpte en ny kamera som jag är väldigt glad över ;)
Sista Terminen i tvåan var i alla fall väldigt slö. Jag mins att mamma frågade mig och Elin på alvar om vi skolkade eftersom att vi hade så mycket lediga dagar. haha

Stundtalls har 2013 varit jobbig. Riktigt jobbig. Trollan, Polka, Biffen och Nesse, ganska många djur att förlora på 1 år.
Saknar alla så otroligt mycket. Jag tro inte riktigt att jag har förstått var alla djur är, eller VAD dom är. Ingenting som man vill tänka på.
Våra fina djur som har fått komma till himlen ♥ 

Usch, det är ju bara ledsamt att tänka på vad som har hänt 2013 men det har ju faktiskt hänt en hel del roligt OCKSÅ! Har nog aldrig känt en så stor lycka som jag gjorde 28 September. 
Varje gång jag tänker på det (och nästan tro på att det värkligen är sant) så vill jag bara skrika rakt ut. Den kännslan som jag kände den dagen, har jag nog aldrig känt. Det var i så fall väldigt länge sen. Helt otroligt vilken sprudlande lycka jag kände. Jag minns att det kändes som att bröstet skulle explodera av lycka. Visste inte vart jag skulle ta vägen. 


Skolan då?Den har värkligen gått upp och ner det här året. Den senaste tiden har jag mått dåligt i skolan vissa dagar p.g.a olika faktorer men i bland önskar jag att skolan inte är slut snart, just för att det är en sådan trygghet som det faktiskt är. Men om jag ska sammanfatta skolan med ett ord under det här året så har den varit.....bra. Det är först nu innan jullovet som jag har känt mig stressad över skolan. Sista terminen i tvån ska vi inte prata om, vissa dagar vet jag knappt vad vi gjorde där haha.

Måste nämna vår kusin också som föddes iår. En väldigt glad nyhet som nog väger upp hela 2013 till ett ganska bra år, trots allt det jobbiga :) ♥

En dålig sammanfattning och har nog missat hälften av nämnbara saker men i alla fall, det här var nog det vikigaste.

Hur har erat 2013 varit?

/ L i n a

Kurs hela dagen

Detta fick jag + ett par pyjamsshorts av mormor och morfar :D

Hua! Har varit borta från 10-19 med Phylos på en hel dags kurs som jag och Elin fick i julklapp. Eftersom att det var så många timmar trodde jag att det skulle bli lite drygt men dagen har gått riktigt snabbt och det har varit roligt och lärorigt. Började med att instalera hästarna i sina boxar sedan gjorde vi iordning dom för markarbete (trava över bommar m.m) Är Jätte nöjd med Phylos,  han har skött sig jätte bra och var rolig att rida :) Efter det var det lunch, och teori. God mat och intressant teori. Sedan kollade jag och Elin lite på den första ridgruppen. Mamma kom med fika så vi satt och fikade en stund innan det var vår tur. Den här gången hoppade vi och även om jag suger på det så är jag nöjd. Har bara hoppat Phylos en gång tidigare för flera månader sen och före det har jag knappt hoppat på flera år.haha... 

Japp lyckad dag :)

/ L i n a

Julafton 2013!

Min julafton har varit jätte bra! :) Åkte till mormor och morfar runt två, åt middag och kollade på kalle anka. Det tråkiga var att mamma jobbade från 5 till 9 på kvällen, så hon missade paketutdelningen. Dock tror jag inte att hon hade nått emot det, vi hade ju våran egna paketutdelning sen när vi kommit hem, den är ju mysigast! ;)
 
Av mormor och morfar fick jag, en söt ängel att ha på min hylla, Body lotion & duschgel, örhängen, påslakansett och en paradisask.
 
Av min storasyster fick jag en sminkborste som är designad av en youtubers syster som är makeupartist, har länge velat ha en ordentlig borste till min Foundation! :D Jag fick också en produkt till mitt hår från lush och en glittrig ballerina som man ska hänga i granen, som i filmen nötknäpparen. ;) 
Av min lillasyster fick jag två filmer, LOL och Pitch perfect. :D
 
Av mamma och pappa fick jag, en klocka, halsband, godis, ett par super mjuka sockar (som man kan se på bilden), body mist och body lotion, pyjamas och sockar med hundar på. :)
 
Hoppas att eran julafton varit bra! :) 
Bye bye///R<3

Mina julklappar 2013!

Nagellacket fick jag av Elin och Filmen fick jag av Rebecka förra veckan resten fick jag igår :)

Vi har som tradition att öppna alla familjens julklappar (tidigt) på morgonen i mamma och pappas säng. I år blev det extra tidigt eftersom att mamma skulle börja jobba kl 7. Passade ju bra när jag knappt sovit någonting den natten. (som vanligt när det är natten till julafton haha) 
Av syster fick jag Victoria's sicret "fragrance mist" Jag vet inte vad det är för lukt riktigt, det står "starfruit & white orchid" så lukten är svår att beskriva men den luktar JÄTTE GOTT! Av mamma och pappa fick jag en dags träning med Phylos där dressyr- och hopplektion, teori och lunch ingår. Haha spännande! 
På kvällen när vi firade med mammas syskon m. familjer, mormor och morfar fick jag:
Tomte.
Handkrämer
Väska
Tröja
Linne
Biobiljett
Almanacka

Och som vi får varje år, en tripp till Borås för att välja valfri julklapp:) 
Nu ska jag börja göra mig iordning för att fira jul hos farmor och farfar. Det blir ett mycket mindre julfirande men det är mysigt och det är kul att få klä upp sig igen ;)

Älskar värkligen julafton, det är så mysigt, förväntansfullt och gemensamt med resten utav familjen. Hoppas alla har haft en lyckad jul och fått god mat och massa julklappar ;)


En dag försent men... GOD JUL ♥


/ L i n a

Gold and white.


Älskar den snygga spegelbilden på fotografen som alltid speglar sig i julgranskulorna ;)

God jul höll jag på att skriva men det är lite för tidigt än tycker jag haha. I dag har vi här hemma julpyntat i flera timmar, tagit fram alla 100 Tomtar (minst), pyntat granen och allt annat i huset. Älskar allt julpynt, det är så mysigt och stämningsfullt. Jag och vovvarna var och högg ner en egen gran i dag när jag kommit hem från skolan. Tog en ganska liten gran som står perfekt i ett hörn bredvid min garderob. Egentligen ville jag ha kulor i olika former och färger men det fanns inte så jag valde i stället guld och vita/glittriga julgranskulor. Det blev SÅÅ mysigt! Förutom granen hjälpte mamma mig sätta upp en ljusslinga i taket (tyckte det såg så mysigt ut i rebeckas rum så jag ville också ha en). Och sedan har jag även tagit fram mina tomtar och ställt fram. Nu känns det som JUL! (saknade känslan lite eftersom att det inte finns någon snö :( )

Förresten, har ni något tips på bra album? Har ju 5 stycken men de lyssnas igenom väldigt snabbt så jag vill ha någon mer att variera med :) De album som jag har nu är:
3st album från 1D
Maroon 5- overexposed
One Republic- Nativ 

/ L i n a

New rings!

 
 
 
Vad tycker ni om mina ringar som jag köpte här om veckan på Hm för 49kr^^? Jag hade tänkt ha dom på julafton tillsamans med ett guldigt halsband med svarta "stenar". Tror det kommer passa min klänning som är vinröd =)
För en gång skull har jag planerat hela min outfit och flera veckor innan dessutom, skönt att ha det gjort! 

Vad ska ni ha för fint på julafton?

 / L i n a
 
 

Sista helgen innan Jullov.




Ååå vad skönt det var med långhelg! Var ledig i fyra dagar och nu är vi inne på sista veckan innan jullov, känns inte jätte jobbigt haha!
I helgen har jag värkligen bara tagit det lugnt. I torsdags bowlade vi, det var skoj även om jag suger på att bowla. Förstår inte hur jag lyckades få en strike eftersom att hälften av alla slag hamnade bowlingklotet längst ut i kanten.
I fredags åkte vi till fyndlagret i tranemo. Jag tyckte inte det var något att ha direkt men det varendå roligt att gå runt och kika, när vi kom hem kastade vi i oss mat för sen var det dags att åka i väg på bio. Var så klart tvungen att se The hobbit del 2. Skit bra film men tycker att 3 timmar blir väldigt långt när jag kollar på bio. Omringad av en massa människor och kan inte riktigt ta vägen någon stans. Längtar tills den släpps som film så att jag kan kolla på den hemma :)
I lördags åkte jag, Elin och mamma in och hälsade på moster och nyfödde lilla kusin. Det är alltid en sån speciell känsla att hålla en liten bebis för första gången. En liten individ som är såååå underbart liten och som man kommer att få se växa upp, ganska coolt egentligen. Kan dock inte sluta tänka på att när han är 10 kommer jag att vara en gammal tant i hanns ögon. Haha fy! Kan ju yttnytja det och skämma bort alla mina kusiner så jag får se det som en fördel att jag är gammal (eööer nått) ;)
Därefter åkte vi in till stan och köpte de sista julklapparna-skönt att ha det gjort! Visst är det kul att köpa julklappar men dte är alltid lite stressigt och jag tycker det är vädigt svårt att hitta en passande julklapp till vissa människor. Vill ju inte köpa något för att jag "måste" utan för att jag tror att personen kommer bli glad och har användning för det :)

Min helg har med andra ord varit bra, nu väntar 4 dagar i skolan innan jullov. Wiiiiiiiiiiiiiiii!


/ L i n a 

Äntligen färdigt!

Mitt rum är nu helt färdigt!! Pappa satte upp mina nya tapeter igår och det är en stor skillnad! Rummet är nu helt, allt hänger ihop och den röda tråden i rummet syns. Hittade tapeten jag ville ha för nästan 2 år sedan och nu äntligen har jag fått den. Plus att jag satte upp min ljusslinga så nu är det riktigt mysigt på mitt rum! :D
 
Den här veckan som vart har inte varit så jobbig. Var ledig torsdag och fredag, så det var skönt att få sova ut lite extra. :) Veckan som kommer blir inte heller så jobbig, sista veckan. Efter att måndag och tisdag har varit så är vi klara med alla inlämningar och redovisningar. Sedan så är det JULLOV!! Jag längtar så mycket efter julafton nu alltså!! :D
Bye bye///R<3

Två veckor kvar!

Endast två veckor kvar tills jullovet! Längtar som bara den!!
 
I fredags så kunde vi ju inte komma till skolan då det var snökaos! Kändes skönt att kunna få gå och lägga sig igen när man såg hur det såg ut ute. I helgen så har vi varit i stan och julhandlat. Så nu har jag köpt alla julklappar. Känns skönt att ha det klart.
Ska snart ut till stallet och fixa lite. Har då ingen lust att gå ut i detta vädret, men men.
 
I veckan så är det både bowling och bio inplanerat. Kommer nog bli riktigt roligt. :) Alltid bra att ha någonting roligt inplanerat som får en igenom dom jobbigaste skoldagarna. :);)
 
Bye bye///R<3

3 saker som jag....

Jag har en vit hylla i mitt rum som är väldigt lång. Den är svår att fylla med saker så just nu har jag försökt fylla upp den med böcker, ljus och plantor. Själv tycker jag att det är ganska fint och det känns hemtrevligt men undrar endå om ni har något förslag som kan vara fint att ställa på hyllan? skulle vilja flytta ner böckerna ett snäpp men då blir ju den översta hyllan väldigt tom.. Big problems over here! ;)

Har ingenting att skriva så jag tänkte att jag gör en lista, 3 saker som....

Jag saknar..
Mina djur som har fått somna in det här året, Polka, Trollan, Biffen och Nesse..
Sommarljuset. Hatar att dagarna mörknar så snabbt på vintertid
Den slöa skoltiden i 2:an ^^

Jag längtar efter av det året som är kvar..
JULAFTON!!! ( därmed allt som ingår på julen, mat, presenter och umgås med familj)
Julavslutningen i skolan
The Hobbit del 2! 

jag vill ha...
Massa filmer! This Is US, The hobbit del 1, massa serier som ex GOT.
PhotoShopp 4,5,6 spelar ingen roll
Nytt objektiv!
( körkort så klart^^)

Jag vill inte ha....
Skola. Just nu blir jag deppig av skolan...
Körlektioner, börjar bli trött på att behöva passa massa tider hela tiden^^
tråkigt. Hjälp mig komma på något att göra haha.

 
jag älsar julen för att...
Stämningen är så mysig. Alla ljus som är tända i mörkret, förväntingarna m.m
Julfilmerna som sänds på tv haha tycker att dom är så mysiga ^^
All julmat! 

There you go! Ses i morgon höll jag på att skriva ,men ja, kanske! (beror ju på vem som läser :) )

/ L i n a

 
 
 

Snöstorm

Söta lilla Doris :)

Ooo WOW vad det snöar och blåser! Fördelen med det- Kunde inte åka till skolan+ det är mysigt med snö. Nackdelen- Det går inte att göra någonting! Har suttit inne större delen av dagen och har haft skit tråkigt. Vad kan man hitta på egentligen? Förslag? ^^ Jag, Elin och Rebecka hade tänkt åka till Borås i helgen och handla julklappar men nu blir det ju lite svårt...  Har bara handlat två julklappar än så länge så behöver börja fundera på vad jag ska köpa av dom som är kvar.

Har som vanligt ingenting att vettigt att säga hehe. Byebye

/ L i n a

Vill sitta och glo i soffan hela kvällen



Premiär åktur med Elin i dag, det kändes faktiskt ganska coolt att ha möjligheten till att åka SJÄLVA in till skolan! Så glad att hon klarade det igår! Nu är det bara min tur, när nu det blir ^^ 

I dag blev det en kort skoldag, i stället åkte vi hem och arbetade hemma. Det är så skönt att komma hem, ta på sig mjukiskläder, tända brasan, av med sminket och sätta sig med datorn i soffan. Skolarbetet blir ju 100 gånger roligare och bekvämare :) 

Byebye


/ L i n a
 
 

1 advent

Idag är det äntligen 1 advent! Ikväll blir det adventsfika med pepparkakor och glögg! Julstjärnorna och julgardinerna är uppe. Julkänslan är på topp! :D
 
Idag har jag spenderat min dag med att riva tapet. Det gick snabbare och lättare än vad jag trodde. Är nu klar med allt förutom spackel, har två små hål i väggen som ska jämnas ut. Jag hoppas att jag har nya tapeter uppe redan nästa helg, men ska inte hoppas på för mycket.^^
 
Det ända jag har lyssnat på sedan i måndags har varit One Directions nya album "Midnight Memories" såå bra är den! Det är lite annorlunda från deras andra album, så om ni inte har lyssnat ännu så gör det!! ;D
 
Nu ska jag återgå till att fixa i mitt rum, det är ganska så stökigt nu efter all rivning. :)
Bye bye///R<3

RSS 2.0