Min utsikt

 
Något som jag älskar med mitt rum är de stora fönstrerna som lyser upp hela rummet. Älskar att kliva upp på morgonen och se solen lysa, hästarna i hagen och de gröna träden. Tror nog jag har bäst utsikt av alla faktiskt.  
 
I dag har det varit en väldigt kort skoldag. För att vara exakt så har vi bara haft en timmas lektion där vi gjorde en rolig lek haha. Leken gick ut på att skriva tre saker som man trodde att ingen i klassen visste sedan skulle vi gissa vem vi trodde hade skrivit vad. Kul sätt att lära känna varandra önnu bättre tycker jag :)
 
japp det var det haha, har blivit sämst på att blogga! beybeyebye
 
/ L i n a

Godmorgon

 
Vaknade kl 7 i dag och trodde att jag var tvungen att gå upp men sen kom jag ju på att det är helg! Skönt när man inser att man kan lägga huvudet på kudden igen och somna om.
 
Vet inte vad jag ska hitta på idag mer än stallet och Eurovision. Funderar på att åka in till stan en sväng och bara kika runt lite. Jag har märkt att det är väldigt skönt att gå runt och titta i affärer själv. Jag är alltid så himla seg i affärerna så alla andra blir klara före mig- jämt. Förstår om det är drygt att vänta på någon som aldrig blir klar så därför är det skönt att få gå i sin egen takt själv hehe. Även om det så klart är mycket roligare med sällskap=) Jag får se hur jag gör helt enkelt! 
 
Vad ska ni hitta på i dag? :)
 
/ L i n a

Trött måndag



Jag känner mig så seg i huvudet idag som man alltid gör varenda Måndag. Det känns som om man har ansträngt huvudet i ett tufft matteprov men i självaverket är det bara för att det är dagen efter helg^^  När jag sitter ner och skriver och försöker få ihop något vettigt blir allt bara en röra och jag vet inte hur jag ska formulera mig. Det har varit så väldigt mycket det senaste. Jag brukar oftast hitta ett flyt i skrivningen och bara skriver på men nu går det bara inte! Jag orkar inte skolan, jag vill inte jobba i sommar, jag vill ha ett mega lång sommarlov som aldrig tar slut. Om det endå kunde vara så enkelt men det är det ju så klart inte. Jag är självklart glad över att jag har ett jobb i sommmar, det ska jag inte klaga på. Jag tycker bara det är så jobbigt att komma till ett nytt ställe med nya människor och nya rutiner. Allt låser sig för mig och jag får inte fram några ord. Jag blir blyg och osäker vilket jag HATAR. Jag är annars en ganska social person, när jag är med dem som jag värkligen känner. När jag kommer till ett ställe där jag inte kan vara mig själv får jag nästan ångest och vet inte vart jag ska ta vägen. Förstår ni hur jag menar? 

Åå Gud, jag hoppas att det här blir en bra sommar och ett bra år.

/ L i n a


 

Den här ångesten som jämt ska komma

Söndag, söndag = ångest. Dock tror jag nästan att man själv framkallar ångesten. Om man bara hade kunnat tänka mer positivt och strunta i allt det man inte vill göra (fast som man ändå kommer bli tvungen att göra) så skulle man nog inte fått någon ångest. Dock är det väldigt svårt att göra. Jag kan ibland tänka "men skit samma" och ångesten lättar, men den är nästan lika snabbt tillbaka. Det som den här veckan ger mig ångest är svenskan och samhäll. På svenskan så tyckte våran lärare att det är bra om vi gör några talövningar, tal, prata framför personer jag inte känner, det ger mig ångest. På samhäll så måste jag hålla en redovisning, inför folk jag känner men ändå inte. Det är nog det som jag är som mest trött på med skolan, redovisningar, prata framför för en publik. Just det att man inte kommer ifrån det heller, man måste, det är bra att utmana sig själv med det man inte vågar, det gör det lättare till nästa gång, bullshit säger jag bara. Jag har då aldrig blivit bättre på att redovisa, tvärt om så tror jag att jag var bättre på det förr. Nu kommer jag upp dit, håller i ett papper, skakar som bara den, kan inte sluta skaka, blir röd i andsiktet, stammar och pratar för fort. Jag är så trött på att jämt höra att "men det är ju bra att utmana sig själv, man blir bättre på det med övning" ja det kan hända, men jag är trött på att jämt "utmana mig själv", lämna mig ifred. ^^
 Det är en sak att utmana sig själv eller få utmaningar när man är på praktik, då man gör det man faktiskt vill göra, då blir utmaningarna någonting annat, något mer roligt, jobbigt fortfarande, men roligare. Nu i skolan göra man bara saker man inte vill och så har det ju varit sedan man började skolan, en konstant utmaning. Jag är bara så skoltrött.^^ Vill inte ha mer skola, men känner ju såklart även att jag inte vill vara utan den på ett sätt, trygghet ger den ju ändå, men det är väl såhär man ska känna antar jag, både längtan att lämna den och ändå inte. 
 Någonting som är skönt att göra när man har ångest är att fly, fly in i en serie eller en bok. Glömma alla måsten för ett tag och bara fokusera på personerna i serien/boken, sen när man kommer tillbaka så blir det väl inte så mycket lättare, men den stunden man kunde glömma allt med redovisningar och allt är ganska så skön. Nu har jag ju då bara tagit upp allt dåligt med skolan, så det får ju det att låta som om jag hatar skolan och sådant, men det gör jag ju inte, inte riktigt i alla fall.^^ Alla kompisar man har fått och alla i klassen kommer man ju såklart sakna och jag är väldigt glad att jag har fått lära känna alla. :)
 
Okej känner att jag behövde skriva av mig, så ledsen om det är ett jätte tråkigt inlägg och så.^^
Kan ju passa på att rekommendera några låtar som jag inte kan sluta lyssna på just nu. :)
1. Sam Smith - Money on my mind
2. Sam Smith - Latch - Acoustic
3. The Vamps - Girls on tv
4. The Vamps - Wild heart
5. Boyce avenue ft. Jennel Garcia - Wake me up (cover)
6. Jennel Garcia - counting stars (cover)
 
Enjoy! :)
 
Bye bye///R<3

RSS 2.0