Göteborg horse show 2015

Bilder tagna idag när jag och vovarna gick på en liten promenad till åkern. Poma sprang runt med den där pinnen i munnen som en tok så jag kunde inte låta bli att skratta åt han. Så söt.
 
Hej! Ångrar just nu lite att jag inte hade med kameran till Göteborg men just då var det väldigt skönt att slippa bära med på den. Vi åkte dit på dagen i torsdags och sen igår eftermiddag. Det har varit jätte kul båda dagarna men det var mycket roligare program på fredagen. Stämningen är helt otrolig när det är så mycket folk och man kan inte annat än att dras med i allt jubel. Inte för att jag är den som skriker och jublar men i alla fall! Det blev mycket klappa händer och spänning. 
 
Programet var slut vid halv tolv, lite senare än planerat. Sen när vi skulle åka hem var det en så tjock dimma att det stundtals inte gick att köra snabbare än 80 km/h obehagligt! Hem kom vi i alla fall strax innan ett. 

/ L i n a

Kalas och jobb

Om ni vill veta vad jag har för bakgrundsbild på datorn:
 
Hello.. Just hemkommen från jobbet och sitter nu i soffan med en godispåse. Det är så skönt när man kommer hem att bara slänga på sig pjamasen och sen inta soffläge. Slappa där någon timma innan det är dags att gå och lägga sig. 
 
Annars har jag inte gjort något speciellt. Min lilla kusin fyllde femton år igår så vi firade honom idag. Mamma hade gjort en jätte god Orio tårta. Ni vet såna kakor som dom alltid visar i tre steg på reklamen 1. Vrid 2. Slicka 3. Doppa i mjölk (något sånt) Sen hade hon även gjort cupkakes i samma tema, även dom var goda men ej lika goda som tårtan. Synd att jag inte tog någon bild, riktigt fina var dom med ;)
 
 
/ L i n a

Nytt till rummet


Eftersom att det inte går att redigera vitbalansen i det sugiga redigeringspogram jag använder fick bilderna bli lila/orange/blå i stället (hade gärna haft en vit ton i stället men det gick inte att ändra)
 
För ett par veckor sen fick jag för mig att möblera om mitt rum för att jag var så trött på hur det såg ut. Mitt rum har knappt en enda rak väg så det är väldigt svårmöblerat. Jag har bl.a flyttat ut sängen från min lilla Sovalkov till det stora rummet. Har aldrig riktigt trivts att vara i mitt rum för att när jag har suttit i sängen har jag bara fått stirra in i grå väggar. Det gillar jag inte. Andra alternativ att få sitta på en hård stol vid datorn och det gillar jag inte heller. Efter lite om möblering trivs jag myket bättre. Ska ta kort på allt senare när jag känner mig helt nöjd.
Senaste inköpet är den här lampan som jag köpte för 213kr. Tycker att det blev väldigt bra. Nu behöver jag bara hitta på något att fylla upp väggarna med så att det blir lite mer personligt.. och kankse en ny väckarklocka förresten. Fulare klocka är svårt att hitta haha. 


/ L i n a

Semla x2



Visst är det gott att äta semla en gång om året men 3 stycken är två för mycket. Bara i dag har jag ätit två stycken  så nu får det räcka med semla för det här året ;) Även smakat på den här omtalade semla wrapsen men det föll mig inte i smaken. Då föredrar jag att äta den traditionella semlan. Äter jag en "normal" semla tar jag alltid bort större mängden av grädden sen äter brödet och mandelmassan men i wrappsen så fanns det knappt bröd. Det var som ett fluffigt tunnbröd. Så nej, diss till det. Fast det var kul att prova något nytt.
 
Nu dör batteriet snart så måste avsluta.
Kan inte bestäma mig för om jag ska läsa, kolla youtube, se nytt avsnitt av PLL eller Heartland. (får väll ta och göra lite av varje)
 
/ L i n a

Hjärtan och blombuketter



Hej!
 Dagen då internet bombarderas av blombuketter, presenter, godis och tusentals hjärtan. Det går så klart inte missa att det är alla hjärtnas dag i dag ;)
För min del gick jag upp redan vid sju i dag för att förbereda inför frukosten kl 9. Det har nämligen blivit en liten tradition att oavsett vilken dag alla hjärtans dag ligger på så kommer alla mammas syskon med familj och äter frukost. Hur mysigt som helst! I dag hade vi nybakat bröd, ägg,bacon, plättar, fil med muschli, blåbär, bakelser (överabitiös mamma), varm choklad m.m LYX! Åt så mycket att jag varit mätt hela dagen. 
Sen har dagen rullat på med vardagliga saker, har med andra ord inte gjort något speciellt. Ni då? =)
 
/ L i n a
 
 
 
 
 

En svartvit Doris



Kan inte bestäma mig för om jag gillar den med färg eller det svartvita alternativet bättre. Vad tycker ni?


/ L i n a
 

Blogginlägg nr 3- jag är på språng!


Inte dåligt att blogga tre gånger på bara några dagar + att jag gör det för att det är kul, inte för att jag "måste". 
Tycker förresten att bilden är väldigt fin, eller rättare sagt, hästen på bilden är väldigt fin. Men när jag tryckte upp den i storbild grimaserade jag för att kvalitén är så dålig. Hela bilden är grönkrusig på något vis(syns tydligt på träden i bakgrunden. Känner att snart MÅSTE jag ha ett nytt objektiv. Det enda som hindrar mig just nu är att jag köpt så mycket annat den senaste månaden och sen behöver jag köpa ytterligare mer saker som är prio 1. Till exempel ska jag till Ikea i morgon och leta efter en liten byrå att lägga kläder i. Har redan köpt en stor byrå men i den fick inte allt plats i. Sen har vi äntligen bokat en tripp upp till åre och det kostade också en del... Men det skulle vara väldigt kul att ha ett nytt objektiv innan åre resan... Får fundera på saken. 

Hej så länge!
 
/ L i n a

RSS 2.0