lurigt...

Ja, dagen började med att det snöade och det låg ett tunt lager med snö på backen. Men nu så är det klarblå himmel och ingen snö alls. :) Lovely!

Dagen har vart slö och händelselös. Har duschat, vart vid datan, spelat på mobilen (har lagt till två nya spel) em...tagit en koorrrt fotorunda, ätit sötsaker och ätit en goood lunch. :) Nu sitter jag återigen vid datan. Får se vad jag gör ikväll...

Jag vill såååå gärna att "Hunger games" kommer ut på hyrfilm nu alltså, vill se den med resten av familjen och dela denna underbart bästa filmen någonsin!

Tittade på "Ronja Rövardotter" idag. Gud vad jag älskar Astrid Lindgrens filmer! They are the best!




Sometimes I look at my friends and think to myself, "Where did I meet these crazy people?" But then I think "What would I do without them?"♥

Bye bye///R<3

Min lilla pinne


Haha alltså hon är ju fö gó med sin lilla pinne i munnen X)

I dag vaknade jag, kollade ut genom fönstret och ba "NOOOOO INTE SNÖ" Fyja varför ska snön komma så passande hela tiden. Kunde den inte ha legat kvar på backen en vecka till och struntat i att komma nu^^ Jag ville inte se på snön så jag la mig för att sova i 20 min till innan jag gick upp ^^

I går var det ju tjejkväll hos lollo, vet inte om jag har berättat det. Tyvär så hann vi inte göra så myket innan vi var tvugna att åka hem. Vi får helt enkelt ta igen den tiden på lovet :)

Haha shit vad jag har blivit dålig på att blogga numera har jag absolut ingenting att skriva. Jag måste nog hitta på lite roligare saker så att jag sedan kan skriva om det ;)

Ha en trevlig och snöig lördag!

/ L i n a

In School



Hej! Som rubriken lyder så är jag just nu i skolan. För att vara exakt är jag i skolan på lektion. Men eftersom att jag inte har bloggat sedan i Söndags bloggar jag endå ;)

Jag tänkte bara kika in lite och säga hej och se hur ni mår osv.
I måndags var jag och resten av halva min släckt, nästan, på kinan och firade 30 årskalas. Det var väldigt mysigt. Tyvärr har jag börjat tröttna på kina mat nu haha ^^
Mer har det inte hänt. I dag ska jag på tjejkväll i stan, någon mer som ska dit?:)

Nu måste jag dra och lyssna vidare på läraren, tråkigt!

/ L i n a

Hunger Games

O...M...G...!!! Den var så BRA! AWESOME!!!!! Rekomenderar denna starkt!! Kan inte sluta tänka på den! Längtar tills två:an kommer ut! I LOVE "THE HUNGER GAMES" MOVIE!!!!! :D♥Peeta mellark!♥♥ ;)

Snor L;s bild. ;)

Bye bye///R<3

The Hunger games



En grymt bra film! Den höll defenetivt alla förväntningar. Ni måste se den! Väldigt spänande under hela filmen. De 140 minutrarna gick väldigt snabbt trots att jag var kissnödig under hela filmen (som vanligt^^)

Det ska bli spännande och se om det blir någon nr 2 för då måste den ses :)

Men ja ni fattar, SE DEN :D

/ L i n a

Ännu en pysseldag



Jösses vad jag är morgonpigg helt plötsligt. Nu dom senaste helgerna har jag kollat på klockan redan vid 6-7 och varit pigg. Men jag har ist tvingat mig själv att somna om och sovit till 8 ist :) I dag red jag Verona åt mamma så Trollan fick ha en vilo dag i dag :) Det gick bra tycker jag, det blåste en del men tycker endå att Verona höll benen på marken och jobbade på bra.
Sedan efter fix i stallet drog jag till mormor och morfar där alla andra var. Satte mig och gjorde album innan det blev dags för att äta av smörgåstårtan so mblev över från igår. Det var lika gått i dag :)

snart är det dags för att göra sig iordning inför bion. Hoppas att den är bra. Jag har höga förväntingar nu när alla andra har sagt att den är jätte bra ;) 

/ L i n a 

Söndag...yeah!

Idag är det söndag och biodag!! Äntligen ska jag få se "Hunger Games". Har väntat så länge på att få se den nu. :)

Igår var det valpträff. Och vi åkte från klarblå himmel och 12-14 grader, till mulet och disigt och endast 4 grader varmt. Det var kallt och ja. Inte roligt. Men det var jätte roligt att få se alla valparna. Lillen hade det jätte roligt kan jag ju säga. :) Dom sprang runt och lekte hela tiden. Fast tyvärr så kunde inte hans pappa komma. Eller dom hade vart där men inte hittat så dom hade åkt igen. Men men.
Så fort man tog fram någonting att äta så hade man alla Clumbrarna runt sig^^ Så söta är dom. :P

Vädret är jätte härligt. Fast när jag gick ut så ville jag bara in igen...det blåste lite för mycket. Men det var ändå härligt.:)
Mitt ljud på datan är konstigt. Alltså ljudet är på men det kommer inget ljud och spotify spelar inte ens låtarna jag väljer. Hoppas att ljudet kommer tillbaka snart!





Ozzy låg och solade sig vid stallet i skydd mot blåsten när jag kom. Och typiskt nog så skulle han ställa sig och gå fram till mig när jag skulle ta kort.-_-^^

~The Awkward moment, when a zombie is looking for brains and it walks right past you.~ ^^

Bye bye///R<3

Pyssel dag och kalas



Den här bilden påminner så himla mycket om en bild som jag tog med min alra första kamera för flera årsedan. Exakt samma lilla Pompe som går med grisskuggan  bredvid haha :)

I dag var vi klara med att ha ridit och gjort stallet redan kl11! Trode att klockan var 12 först men det var den inte :)
Efter det så åkte jag till mormor och morfar. Satte mid där i några timmar och pysslade med mitt "aldrig-blir-klart-album" men jag har kommit en liten, liiiten bit på vägen i allafall. Men ja.. det kommer ta 10 år innan det där albumet blir klart. Jag och R beställde ju massa kort på L.E.R sista dagen på sommarlovet. Jag tror att vi fick över 300 kort var. Det tar sin tid men det ska banne mig bli klart någon gång :)
Jag blev så snällt sörvad av min kära mormor med kaffe, choklad och sedan åkte vi och köpte pizza. Hjälpte även mormor med att damsuga eftersom att hon har skadat revbenet :)

Nu har vi jag och alla andra släcktmedlemar (typ) varit på 30 årskalas. Grattis moster!! (som btw inte fyller år i dag) 
Föresten, glöm inte att ställa om klockan i dag! :)

Nu är jag taggad för bio i morgon. Alla som har sett den har tyckt att den är jätte bra så nu måste jag bara se den :)

Kram.

/ L i n a

En riktigt solig dag!

Ja idag har solen vart framme hela dagen och vädret har vart på topp. Har till och med kunnat använda min jeansjacka och solglasögon. Nice! Har längtat efter att få använda den jätte länge. ;)

Har tatt några kort idag faktiskt. Och den på lillen är ju bara såå söt!!;)

Såg en annons eller artikel om en häst som var 51 år. 51!! Asså den såg väldigt ruggig och sleten ut, men den var pigg och glad. Och den bodde på samma gård som en 24 år gammal terrier. Gamla djur alltså. ;) Så häftigt!

Satt ute förut och spelade "trivial pursuit" med systrarna. Det spelet är så roligt! :) Och man får lite mer kunskap av det, vilket är bra. ;)

Just nu sitter vi alla inne i mitt rum och är på datorn och lyssnar på musik. :)




Hihi, jag gjorde ett läte så tittade han rakt på mig. Med sin långa tunga som sticker ut! ^^ Sååå söt!!♥

~Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light - Albus Dumbledore.~

Bye bye///R<3


VårKänslan är på topp!


Ett kort som jag tog i morses :)

Solen skiner, värmen ligger på 15 grader och därför är jag så himla glad! Under en kort fotorunda nu i efetrmiddags har jag sett 3 fjärillar som har flygit förbi. Så underbart. Har även använt mina solglasögon för första gången i år.
Det märks värkligen på alla människor när det är varmt också. Alla värkar vara mycket gladare och tillfreds. Härliiigt!:)

Snart ska jag åka till min söta lilla kusin Gustav som fyller hela 2år! Okej, han fyllde igår men firas idag. Helt otroligt att man kan bli så stor så snabbt. Haha, grattis kusin :D

Skaffat twetter också. Trode aldrig att jag skulle göra det. Har aldrig tyckt att twetter värkar vara sp kul men nu har jag gjort som R och ska se om det är kul eller ej :) Förmodligen kommer jag att bli helt fast haha

/ L i n a


Allt för längesedan...

Ja, det kan jag då verkligen säga att det var. Men har inte haft orken till att blogga och inte heller några nya bilder. Så ja. Men tänkte att det var dags för ett blogginlägg med ny bild eller inte. :)

Veckan har gått snabbt. Hade spinning på idrotten i måndags, hade kunnat köra på lite hårdare för att det kändes inte som om det gjorde någonting liksom.
Tisdags så var det bara en lång och jobbig dag. Då min sovmorgon blev helt ahh! Hehe, men men, jag fick iallafall lite sovmorgon. :)
Onsdags så gick dagen snabbt och maten i skolan var...det stog att det var tacogratäng med kyckling. Men var det det? Nej, mer som potatisgratäng med kyckling som skulle smaka tacos. Men smakade det tacos? Nej nej nej, det smakade enbart salt. Över saltat så in i...ja.
Torsdags så oj, hehe idag^^ Tänkte att det var fredag^^ gick dagen snabbt dock långsamt på samma sätt. Hade min vinterjacka på mig och kände att det verkligen inte hade behövts nu.^^ Så vart och skönt ute nu ju. Aja.

Nu ska jag hjälpa mamma att duscha lillen. Så ses senare. ;)

If a robber ever breaks in, I'll just pretend to be one too, and we'll laugh and hug and he'll leave because I have first dibs.

Bye bye///R<3

Uppdaterar bloggen



Jag tycker att bloggen har uppdaterats ganska dåligt nu på senaste tiden men så är det i bland. Man har inget att skriva om och inga kort att visa. Sedan är det ju det här med orken, orken att sätta på sin lilla sega mini dator för att skriva ett meningslöst bloggilägg som detta ex. Men i dag har jag helt enkelt lust att blogga så det så:)
Jag kan ju berätta att våran långa sovmorgon förstördes sent i går kväll^^ Vi skulle nämligen ha börjat 12:30 i dag p.ga instäld lektion. Men då 22 på kvällen får man sms att det vist ska vara lektion i dag fast med vikarie.Blev skit besviken just då men det var ju bara att ställa om klockan från 9- 7:30. Sedan var det bara att pallra sig in till skolan som vanligt för att sedan bara sitta och surfa runt fritt på datorn efetrsom att vårat arbete redan var klart. Haha kul!

Har fullt upp i helgen också för på fredag är det 2 års kalas, lördag är det 30 årskalas och på söndag är det bio. Hunger games ska det bli. Den måste ses även om jag inte har så stor koll på vad det är för film. :)

Ni får se några fina vårbilder nu som jag tog förra veckan. Jag hade tråkigt så jag gick ut och la mig i dikeskanten och tog kort på det skräp som fanns där. Sedan sprutade jag vatten så att det skulle bli en fin bakrund haha :)

/ L i n a

Min lördad:



Var skit trött i går så det blev en tidig säng gång för min del, redan vid 22^^

Haha i morses innan jag gick upp kom Poma och la sig i min säng igen efter att ha varit ute på en kisse runda. Han skitade ner min renbäddade säng vilket var väldigt frustrerande. Sedan kom katten och skulle lägga sig på mig och sedan när jag skulle gå upp märkte jag att en andra katt låg i sängen också. Trångt kan jag säga^^
vid 10 åkte vi till stan och handlade med mamma och mormor. Sedan kom vi hem, packade upp och åkte med en gång till HÖÖKS så att Syrran kunde få köpa sin behövliga sadel. Jag fick ett schabrak av mamma:) Själv köpte jag nya ridskor. Vet inte hur länge jag har haft mina gammla ridskor asså. De är hyffsat slitna om man säger så^^
När vi kommit hem och ätit  åkte vi till mormor och hjälpte henne att flytta ved. Efter tre timmars arbete fikade vi sedan gick vi in och gjorde kvällsmat och nu är jag hääär hemma :) Nu ska jag dricka tee:)
Ja det var min lördag :)

/ L i n a

Morgonmys!

Ja idag hade jag och Lillen lite morgonyms i soffan. Det var så att min lillasyster och kusin tog vårt rum så jag fick inte sova där inatt. Så jag sov i soffan. Vaknade på morgonen av att Dio stog och kollade på mig och undrade vad fasen jag gjorde där.^^ Och sen kl halv tolv ungefär så hoppade han upp och la sig jämte mig och så låg vi och myste lite. Han är världens gulligaste hund!♥

Idag ska vi slänga skräp och sedan besöka mammas jobb lite. Dio ska med då och få träffa alla hade vi tänkte. Mamma hade lovat en att hon skulle ta med honom. :) Så det blir la roligt.

Förövrigt så vet jag inte vad jag ska göra mer idag än det. Kanske blir en ridtur vem vet. Hade vädret vart bättre hade man nog haft mer engergi. Men som ni kan se så är vädret ganska så tråkigt. Aja. Nu börjar jag få lågt batteri på datan så jag får la avsluta här. :)

Min andra älskling!♥

Bye bye///R<3

Gäsp!



Jag hatar sådana här dagar när man mara känner sig trött och grinig utan anledning. Det är så fruktansvärt onödigt att gå runt och slösa sin dag med att vara butter.
I dag ska vi grilla ute för första gången i år. Hoppas att det kommer munttra upp mitt humör :) Jag börjar redan få bättre humör hehe.

Bilden på Lasse blev la lite sådär men det är ju alltid kul med gäspbilder, eller hur;)?

Kram <3

/ L i n a

Sega torsdagar som denna



Änligen är den här torsdagen slut^^ Vi fick som tur var sluta tidigt i dag för att få tid till en uppgift vi har - att kommunisera. Vi ska alltså kommunisera med en perso i ca 15 minuter. Sedan ska vi analysera kommunikationen. Haha ja... BF är la för bra i bland ;) Efter skolan gick vi på stan en stund och valde att ta en senare buss bara för det. Jag köpte lite hårprodukter. Känner att mitt hår behöver det :)

I morgon händer det inte så mycket. Matte och sedan ska vi nog se på en till dokumentär och sedan ska i dansa line dance haha ^^ Det ska bli spännande och se vad detta är för något :)

/ L i n a

Vårtecken 3#



Listan på vårtecken fylls på mer och mer!
1: Tussilago
2: Myror
3: Fjärill
Haha man blir glad av det även om jag tycker att våren kan vänta några veckor med att komma. Men som sagt, det går helt enkelt inte att låta bli. Man blir glad av våren och vårtecken!:)

I dag har jag ridit. Vi red på en åker i skritt och lugn trav. Det gick la sådär. Det gick inte dåligt men inte heller bra^^ Trollan har ju inte direkt behövt anstränga sig i vinter. Men det ska vi ändra på nu framöver haha stackars dig Trollan ;)
Efter ridningen stack jag och syrran till kusinen för att leka lite. Nåja, han är knappt 2 år men det spelar ingen roll.
Så mycket mer har jag inte gjort i dag. Har varit hemma i en timma och fotat innan solen gick ned bakom trädtopparna :)

Snart är den lediga dagen över och i morogn är det skola, wooohoo.

/ L i n a

Sol och skiddskytte.



Efter att ha varit ute hela förmiddagen, ridit, mockat och fotat, sintter jag nu bänkad framför tv:n trots det sköna vädret ute. Men det går helt enkelt inte att gå ut när skiddskytte VM går på tv sista dagen. Det var väldigt  spännande och sverige blev som bäst 2 och 3:a wihooo!:D Men nu är det dags att gå ut igen. Man bara måste passa på att gå ut nu när det är så härligt väder. Vi hade först tänkt att äta ute men vi fastnade framför tv:n istället^^

Nej.. nu måste jag gå (äch det säger jag bara så kommer jag endå sitat här ett tag till) Men promenad ska det iallafall bli :)

/ L i n a

Jag saknar dig

Har nu kollar på filmen "Jag saknar dig" skapad efter boken "jag saknar dig, jag saknar dig" och jag kan ju säga att jag grät under halva filmen. Och ja, så sorglig!!! Men endå värd att se. Så ja, två nya filmer har jag sett nu. Och ja det var inte riktigt tänkt men har man inget att göra och dom finns att kolla på så. ;)

Bye bye///R<3

Cyberbully

Såg nyss på filmen "Cyberbully" och den handlade då om nätmobbning. Och det var då en tjej som hade en sida på internet och hennes bror gick in på den och skrev någoting. På skoj då. Men då började alla att mobba henne och allt sådant. Hennes vänner svek henne och ja. Det gick så långt att hon skulle begå självmord men hennes kompis stoppade henne. Och hon gick till en stödgrupp och fick hjälp. Allt blev bra och hon stog upp mot den som hade mobbat henne mest och alla tyckte att hon var modig.

Den här filmen fick en att inse hur mycket skada som ord kan göra. Och att det kanske inte känns som att man mobbar någon när man skriver saker till en person på internet. Man kanske inte inser det förens man själv blivit mobbad på det sättet. Och att det är först då som man förstår att det man skriver också kan göra ont. Även om man inte sa det direkt till personen.

Så ja. Hela texten kanske är lite hullerombuller eller asså jag är ganska så dålig att få ner mina tankar i text för jag bara blandar ihop det.^^ Måste ha tänkt igenom en text innan jag ska skriva den för att allt ska låta bra. Men ja, ni förstå vad jag vill ha sagt endå.

Bye bye///R<3

Helt beroende...så underbar

Låten: "Wherever you will go - charlene Soraia" såå underbar. Har lyssnat på den typ...100 gånger i rad nu. Den är så underbart vacker. :)

Bye bye///R<3

Äntligen Fredag



Haha känner inte riktigt att jag förtjänar min helg lika mycket som annars^^ Efter att ha varit borta 3 dagar från skolan har jag inte direkt jobbat hårt i dag inte heller behöft. Vi började med matte. Där låg jag back ett X antal tal (typ 40 tal^^)  Men jag måste erkänna att jag kämpade inte direkt för att komma i kapp. Hade tänkt ta med boken hem men OFC så glömmde jag den.
Sedan de två sista lektionerna så vi på en dokumentär, riktigt bra tycker jag. Sedan så har vi mest disskuterat vad vi ska göra med klassen på fredagar. Det värkar bli riktigt roligt!:)

Skönt att börja blogga igen. Har inte haft ork till att blogga de här dagarna så det är skönt att vara igång igen !:)

/ L i n a

That awkward moment...



Bye bye///R<3

Long time no see.

Ja, det har inte vart så mycket på bloggen den närmsta veckan. Men som sagt så har vi legat hemma i feber bägge två. Och jag har sedan inte hittat ork till att blogga. Men nu kände jag att det var dags för ett inlägg. :)

Idag är det fredag och det älskar vi. Jag blir särskilt glad när jag tänker på att jag har en schweizernöt chokladkaka nere i skafferiet. ;)

Vädret är inte det bästa. Snön är tillbaks men det försvinner nog ganska så fort. Nu ska jag nog kolla på lite HP videor. Så fantastiskt bra! Kolla på den här. Sök på This is war - Harry Potter. ;)


It doesn't matter that Harry's gone. People die every day. Friends, family. Yeah, we still lost Harry tonight. He's still with us, in here
[gestures to chest
Fred, Remus, Tonks... they didn't die in vain. But YOU will. 'Cause you're wrong! Harry's heart did beat for us! For all of us! It's not over!

I love Harry Potter!♥

Bye bye///R<3

Äntligen kry:)



Anledningen till att det har varit tomt här på bloggen är för att både jag och R har varit hemma med  38 och 38,6 graders feber. Även min syrra har haft 38 graders feber. Alltså har alla tre varit sjuka samtdigt för första gången någonsin! Nu är jag och R i stort sett friska så det bli skola i morgon efter att ha varit hemma nu i två dagar.
Här hemma har det varit 3 st febriga personer som har legat i soffan och bara mått dåligt.  Mormor kom med glass, bananer, dricka, jouise och godis. Sedan kom moster och skötte stallet åt oss så att vi slapp göra det. Kramar till dom ^^<3
Magen mår just nu inte jätte bra efter att ha legat sjuk i nästan två dagar. Jag hade inte klarat av att gå till skolan i dag. Gick ut innan och mockade tre boxar. Klarade inte av att göra mer så jag gick in till soffan ist. hehe.
Hoppas bara att man inte har missat så mycket i skolan...

Bilden på Lasse här ovanför tog jag innan från trappan. haha smidigt alltså^^ kände för att blogga nu när jag är feberfri och så ville jag ha en ny bild  men orkade samtigt inte gå ut för långt :)

jaja det var det jag ville säga hej då :)

/ L i n a

Hej söndagsångest...

Denna söndagstångest alltså. Är trött på den. Men men, man får tänka på bra saker och se föbi att det är måndag imorgon och idrott. Tror att idrotten hjälper till med ångesten. Har sedan 8 eller nåt inte gillat idrott. Har alltid gillat det förr. Men inte nu mera. Önskar att irdotten var frivillig nu på gymnasiet. Om man inte ska bli någonting inom det så ska man få använda den tiden till andra kurser...hmm. Aja, jag kan ju inte ändra på det liksom. Men det hade ju vart bättre.

Har idag ridit runt sjön, den långa vägen. Alla följde med och gick och jag red. Det var några som åkte på fyrhjulingar där så Master hoppade och hade sig lite. Dessa högljuda...dom förstår ju inte att dom hörs jätte långt och kan skräma hästen. En åkte föbi oss och han drog förbi med fart fasten vi hade häst och hundar med oss. Blir irriterad på sådana människor. Aja...

Nu vill jag ha sommarloooooov. Vill ha värme och sommarkläder och allt. Vill åka till sommarstugan med E&L. Åka moppe och ta kort och besöka slott och ja, allt som har med sommaren att göra. :) Men men, det är ju bara typ...tre månader kvar typ. :) Och vårterminen är den terminen som går fortast. Pga alla lov och studiedagar. Hoppas på en studiedag snart.^^

Lillen♥ Vi låg igår på hallgolvet och myste. Han låg framför mig, så jag hade hans "man" i mitt andsikte och så vände han sig om i sömnen och så fick jag istället hans tassar i andsiktet och magen.^^ Han var så gullig!♥

Bye bye///R<3

Rastat kameran.


AaAa smuts!


Det känns som att jag har varit ute hela dagen och fotat men endå har det bara varit i ca 2 timmar^^ Det blev några kort men inga som jag är direkt nöjd med. Efter att jag gått en promenad med kameran fotade jag Elin när hon red. Det var roligt fast sedan blev det för kallt :S

Nu vill Elin se koten som jag tog på henne och Polka :)
I morgon är det skola. Bye.

/ L i n a

Vasaloppet just nu :)



Ja som så många andra så har vi här hemma vasaloppet på slaget. Frukosten är redan uppäten. Scones, ägg och kaffe. Stälde klockan på 07:30 för att sedan se starten 08;) Haha det är standard varje år och det går bara inte att missa ;)

Igår gick vi som sagt en promenad med mammas syskon m. familj :) Vi tog med Lasse så att kusinerna fick rida lite. Lasse har blivit så himla duktig nu. Han gör det han ska och hänger snällt med. Det enda är att han aldrig kan stå still när man ber honom. Men det har värkligen gått framåt. Nu är det mest lydnaden som ska tränas han gör lite som han vill när man ber honom om något. Men ja... han går iaf snällt bredvid när någon rider.
Efter promenaden gick vi hem till oss och åt fisksoppa med vitlöksbröd framför en eldbrasa. Mysigt :) Det var en trevligt kväll heeeeeelt enkelt.

I morgon är det skola första gången på 5 veckor ;) Det ser man framimot förutom att Måndagar är drygast av alla dagar.

/ L i n a

Mot lager 157



Som ni vet så såg vi på bio i går. Jag kommer inte ihåg namnet på filmen så hoppas R har nämnt den. Jag tycker att filmen var bra. Det var väldigt coolt att se den i 3D. så om ni vill se filmen jag inte vet namnet på- se den i 3D! Ni kommer att få se väldigt häftiga upplevelser på bioduken det kan jag lova er ;)

I morse vaknade jag 08:15. ville sova längre men kunde inte. Så jag gick upp, tog på hästarna täcken och släpte ut dom. Sedan hämtade jag kameran och gick ut. Hittade inget intressant och korten blev väldigt tråkiga. Jag tog det här kortet inomhus ist :)

Snart ska vi åka till lager 157 med moster. Egentliken är det väldigt tråkigt där inne om ni frågar mig och jag hittar aldrig något kul där. Men hade endå inte haft något att göra. I kväll blir det promenad och mat med släckten. Vi ska ta med Lasse så att Kusinerna får rida lite hehe :)

Update: (eeeeller vad det nu heter^^) Filmen heter Journey to the Mysterious Island

/ L i n a

Lördagen den 3 mars

Om ni inte viste datumet idag så vet ni det nu. :) Filmen igår var SUPER bra och jag älskade den. Måste köpa den när det går. ;)

Idag är vädret sådär underbart. Och jag ska nog rida senare. Får se om det blir på Master eller Monne. Ska mamma gå runt sjön så tar jag Master och rider med. Orkar inte gå.^^

Gick ut och tog lite kort. Men jag fick aldrig till gräskorten. Blev inte alls som jag tänkte. Har bara två av korten som går att visa. Som blev hyffsade. Men men. Det blir lättare med gräskorten då gräset är lite längre. :)


Idag får man passa på att vara ute mycket. :)

Then from on high, somewhere in the distance There's a voice that calls,
"Remember who you are... if you lose yourself,
Your courage soon will follow,
So be strong tonight... remember who you are"

Bryan Adams - Sound the bugle now ♥

Bye bye///R<3


Sista dagen slut;(


aa äntligen så fick jag min tidning i går! Beställde dom för länge sedan (3 nr för 100kr^^) Även om tidningen är överkurs för mig så är den endå rolig att läsa :) 

Det var riktigt sorgligt att lämna förskolan i dag för sista gången. Första veckan på min APL längtade jag grymt mycket för att den här dagen skulle komma. Nu när jag har lärt känna alla vill jag inte därifrån! Som tur är har jag fått massa kramar så jag klarar mig för ett tag iaf ^^
Vi "prao" elever fick ett varsitt jätte sött armband som tack för de här fyra veckorna. Jag (R och E)bjöd på kladdmuffins med grön grädde och strössel. Det uppskattades även om det blev en liten missuppfattning. Jag fick förklara att jag inte fyllde år (efter att dom sjungit ja må hon leva sången)
Ååå aj när jag och några barn var i kuddrummet så "sprang" jag och jagade barnen. Råkade trampa på en kudde och benen bara flög i väg så att jag landade på sidan. Haha det gjorde skit ont. Barnen bara skrattade och hoppade på mig där fick man ingen sympati inte ^^

Aaa nu är det tillbaks till skolan...nationella prov...idrott.... tur att mina kompisar finns :D

/ L i n a


Big Sad Face!

Det är såå ledsamt att inte få träffa alla härliga ungar igen! Det var tråkigt och ledsamt att säga hejdå till dom. Jag har fått massa kramar och ett fin fint armband. När jag skulle gå så fick jag en kram av en liten tjej och hon sa hejdå, sov gott.^^ Så gulligt! ^^ Kommer verkligen att sakna dom små liven!♥

Ska som sagt på bio ikväll. Och godiset är fixat, tack pappa!♥ Just nu ligger vi alla i mamma och pappas säng och lyssnar på musik och är på datan. Fast lillasyster ligger och halvsover. Hon är la trött efter en heldag i ishallen. ;)

Vädret är helt underbart! Så härligt. Vet inte om jag kanske ska gå ut en stund sen. Har inget att göra ute, men någonting borde man ju komma på.^^ Kan ju bara gå omkring och njuta av solen liksom. ;)

Mobilen är bra att ha i stunder då kameran blev glömd hemma. ;)

Bye bye///R<3

En dag kvar...

Ja, nu är det sista dagen på förskolan imorgon. Och som sagt så känns det lite tråkigt, men på samma sätt skönt. ;) Har nu stått och bakat 22 muffins. Så ja, det borde ju räcka och det kommer bli några över. Vilket är bra. ;)

Ska nu sätta mig och skriva en dagbok om ett par dagar och svara på frågorna. Sådant här skulle jag ju gjort tidigare. Nu sitter jag här. Kl 20:45 och ska göra det innan sista dagen...så typiskt mig.-_-

Aja...får la sätta igång nu då...^^


Två små mobilbilder blir det idag. Mina små sötnosar!♥

Bye bye///R<3

Gegga gegga


Hehe tycker att polka stod lite fint i hagen :)


Härligt väder i dag med härliiigt! Tog en ridtur i dag också  det var riktigt härligt:) Så himla skönt att kunna rida utan att börja frysa och behöva använda tärmobyxor^^ Stor lättnad asså;)

I eftermiddags har jag även fotat massa gegga. Jag fick den lysande iden att hoppa i geggan så att det skulle bli lite coola bilder. Tredje gången jag gjorde så skvätte det upp massa MASSA vatten på både mig och kameran. Fick massa lera över hela ansiktet och ögonen. Sedan luktade jag typ bajs eftrråt. Smart gjort säger jag bara haha ;)
Nu har jag även gjort muffins tills i morgon. Ville bjuda på någott gått till alla barn efetersom att det är sista dagen i morgon. Liite tråkigt är det allt. Det är ju nu som det är roligast eftersom att jag har lärt känna alla barnen nu :) Hoppas de gillar muffinsen iaf ;)

/ L i n a

RSS 2.0