2015

Irriterande tvkabel som hänger ivägen men annars, om man ignorerar den, gillar jag bilden =)
 
Hej på er! 
Sitter åter igen hos grannen och "snor" wifi. Är själv för tillfället och fjomp som jag är så är det lite läskigt. (säger jag och känner mig vuxen..) Men kunde inte hålla mig ifrån att åka ner i alla fall just för att blogga och så klart, kolla youtube. Har med mig dricka och en smörgås som jag ska ta när farmen börjar. Någon mer än jag som tittar på farmen? 

Ang. 2015, har ni något roligt planerat? Det finns så mycket jag vill göra men frågan är hur mycket av det som kommer att göras. Hitils ska jag förutom att jobba, åka till Göteborg horse show i slutet av februari. I  Maj ska jag till STHLM och se 5sos konsert, Juni ska jag till Göteborg och se 1D. Sedan vill jag även boka in en tripp till Åre för att hälsa på en kompis sen i höst skulle det vara kul att åka i väg någon stanns som till ex. England. Trodde aldrig att jag skulle få chansen att åka till London och vill så gärna tillbaks. Det var en sån sak som man prickade av från "to do" listan. Så häftigt! Bara att gå runt på Londons gator eller parker och tänka att marioteten av alla människor man såg var britter. Bara det kändes coolt haha. 

Vi får se vad 2015 har att erbjuda. Spänande.
 
/ L i n a

Internet som aldrig dyker upp

 
 Efter att egon blåste förbi har vi inte haft något internet (tur att man har en så snäll granne) och det värkar inte som att det kommer bli lagat i första taget. Det har skjutits upp två gånger redan men nu hoppas jag att det ska vara lagat INNAN 5 februari, om inte det skjuts upp ytterligare. Utan internet kan jag varken vara uppkopplad på internet eller mobilen, man könner sig låst, läskigt nog. Tror att jag vid det här laget har kollat på varenda film vi äger + att jag har köpt mer filmer för att ha något att göra. De senaste dagarna har jag kollat på Millenium filmerna och Divergent. Jag fick Divergent böckerna i julklapp så nu var det första gången jag även såg filmen. Tyckte inte alls att filmen var så bra som jag hade förväntat mig. Handlingen kändes ihoptryckt för att allt skulle få plats men jag tror den kommer vara bättre efter ett par gångers tittnade. Nu när jag tänker efter så jämförde jag mest skillnaden mellan filmen och boken under hela filmen (går ju inte att låta bli) Boken var för övrrigt jätte bra! Det är en sån där bok som man blir uppslukad av och inte vill sluta läsa. Ni får gärna rekomendera en bok om ni har någon på lager. Just nu läser jag "nattens cirkus" men har inte hunnit så långt än. 
 
Förresten hur ser bilderna ut? För ljusa? Krusiga? Passade på att köpa en ny dator när min gamla gick sönder. Nyfiken på om bilderna ser ut som det samma från ert håll som mitt. Kan ju dock vara svårt utan att gämföra men från mitt håll ser de i alla fall bra ut, så bra som jag nu kan få dom hehe. 

/ L i n a

Ett ljus i vintermörkret

Bye bye///R<3

Storm

Det var ett bra tag sedan man skrev någonting här på bloggen. Det är typ så alla blogginlägg börjar numera. Har egentligen ingenting att skriva om. Men kände att jag ändå ville få någonting skrivet. 
 
Så vad har jag gjort sedan sist? Jag har firat jul och nyår. Inte varit någonting speciellt, men ändå väldigt skönt att vara hemma och fira med famlijen. Jag har köpt en ny dator, en MacBook pro, är väldigt nöjd faktiskt. Det är bara lite nytt som man måste lära sig, men det går bra. Från och med februari så har jag heltidstjänst på jobbet, så då blir det långa dagar. Vilket är väldigt roligt, känns bra att dom är så nöjda med mig att dom låter mig ha lite mer ansvar. :) 
 
Som rubriken lyder så är det storm. Egon heter den, gulligt namn. Vi hade strömavbrott ett tag, så när den kom tillbaka så passade vi på att fylla på med vatten och sådant. Den har inte försvunnit än, så hoppas att den håller sig kvar. Har tyvärr inga bilder att dela då det inte finns några nya på den här datorn. 
 
Bye bye///R<3

RSS 2.0