Viruset slår till IGEN O_o

 
Haha ursäkta för den dramatiska rubriken (jo, den är jätte dramatisk) men jag har råkat ut för virus IGEN!! Det läskiga är att jag har inte den blekaste aning om vart det kommer ifrån. Jag öppnar aldrig mail på den datorn, går inte in på konstiga sidor eller laddar ner något, ENDÅ fick jag det... Förhoppningsvis kommer den att vara återställd snart men endå, jag fick totalt panik och började lipa. Vet inte varför men jag tycker att virus är obehagligt^^  
Under tiden får jag ha den stora datorn. Problemet är att jag har inget ljud på den här så jag kan inte kolla på youtube klipp (stora problem haha) gick in och kollade och såg att jag redan hade, på två dagar, 15 otittade klipp^^ (intressant att veta?) 
Nu ska jag gå och lägga mig, fortsätta läsa på min pågående bok och förhoppningsvis somna i tid den här gången. Igår kunde jag inte slut att läsa så klockan tickade iväg en aning haha^^ 

God natt :)

/ L i n a

Nordensark

Jepp, igår var vi och besökte nordensark. Det är en väldigt trevlig och mysig djurpark. Det är också roligt att dom har så annorlunda djur.^^ Sådana som man inte sett förut. :)
 
Mina bilder blev...inte alls bra, dom flesta blev något suddiga. När vi (äntligen) kom dit efter att ha kört runt lite. Så var jag alldeles skakig, så det var väldigt svårt att ha kameran still.^^ Borde ha med mig stativ nästa gång. Jag kan inte lita på min händer.^^
 
Först såg vi detta djuret, en Pudu. Vet inte mer än namnet på den, men söt var den i alla fall.^^
Efter den så såg vi en mindre panda. :)
Sedan så såg vi skruvhornsgetter. Jag blev dock väldigt nervös när en av dom skulle klättra ut på en gren.^^
Vi gick även och såg på dom Przewalskisa vildhästarna. Vilket lite ser ut som en blandning mellan en fjording och en mula.^^
Sedan så gick vi in till våtmarkshuset, jag fick ingen bild därifrån då jag gick i ren skräck igenom bland alla grodor och jättepaddor. :S
 
Men efter det så var vi tvungna att gå tillbaka för att se på pallaskatten. Den var sååå söt-ful xD
Jag är väldigt irriterad på att jag inte fick ett enda helt klart kort på den...Som sagt, note to self -STATIV- -_-
 
Dom sista bilderna för idag får bli på en trana som gick där, den var nog inte som dom vi har här utan den var röd på huvudet. Sedan på en jätte ful fågel som hete Eremitibis. :)
Mer bilder kommer kanske upp ikväll. Bland dom korten finns det små söta snöleoparder på bild. ;)
 
Bye bye///R<3

Dom smälter in så bra i skogen

Okej, rubriken...kreativ verkligen.^^ Jag var uppe på ställningen (vi byter panel) så tänkte jag kolla utsikten och då får jag syn på en älg ca 200 meter ifrån våran tomt. Inte varje dag man har en älg som går så nära. Så jag fick fram kameran och tänkte ta kort ifrån ställningen men såklart hade den gått sin väg då. Så jag fick skynda mig ner mot sjön och fick ett par kort på den i alla fall. :)
Bye bye///R<3

PLL hela dagen lång!

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Har kollat på 6 avsnitt utav PLL (Pretty Little Liars) och bara latat mig och ätit godis. Vädret har ju inte varit det bästa precis så vad ska man göra. :) Jag har dock nu på kvällen spelat lite badminton med min lillasyster och sedan så badade vi en kort stund. Lite kallt var det allt, 23 grader i vattnet. Efter det gick jag och mamma på en kort promenad och nu tänkte jag att jag skulle fortsätta att kolla på PLL avsnitt, nr 16 står på tur. ;) Den här serien är så bra att man inte kan slita sig! ^^
Btw, ni kan få en lista på alla serier jag följer (så att ni har nått att anteckna i era böcker) ^^ Ne men om ni vill ha tips på bra serier. :)
 
1: GoT - Game Of Thrones - BÄSTA SERIEN EVER! ;)
2: PLL - Pretty Little Liars
3: Downton Abbey - Den här serien är så bra, om du är som jag och älskar tiden då männen bar kostym och kvinnorna vackra klänningar så är detta nått för dig. ;)
 
Bästa serierna! ;)
Bye bye///R<3

Dags för kaffe

 

Haha rubriken hör inte till texten, texten hör inte till bilden och bilden hör inte till rubriken, SMART! Hur som helst, dags för kaffe nu, känner mig helt plötsligt trött^^  Har passar små kusinerna Lör-Sön, så vi sov alltså över där. Vi har mest kollat på film men har endå haft väldigt roligt.Dom är riktiga små bus ungar haha. Vi har hur som helst  sett på pokemon,, Barbie och Nicke nyfiken ;) Favo filmerna haha. Vi kollade på film ända till halv två, sedan tror jag dom var lite övertrötta när dom började löjla sig då blev det  marsh i säng^^ Vi kom hem strax efter 12 i dag och har sedan dess inte gjort ett skvatt. Det är jobbigt väder ute. Man orkar lixom inte göra någonting utan att bli trött och genomsvett. 
I morgon är det en ny jobbvecka (bara två veckor kvar) 

Byebye

/ L i n a

startar helgen med glass



Yees! Nu har jag ledit i två dagar och det börjar jag med en glass, mums^^ Vey inte riktigt vad jag ska göra i helgen, sova och ta det lugnt förmodligen :) Jag skulle vilja fota något också, tycker att bloggen är så himla tråkig just nu. Det skulle vara kul med lite nya bilder, en ny design och lite insperation skulle inte sitta fel ;) Menmen, ni får nöja er med en tråkig glassbild så länge hehe.. 

Nu ska jag fortsätta att ta det lugnt, det är så himla varmt i dag att man orkar inte göra någonting. Byebey

/ L i n a

Best Song Ever!

One Direction hade premiär för sin nya musik video den 22 juli. Den heter "Best son ever" och det är definitivt the best song ever och the beest video ever!!! Kan inte sluta titta på den, såå bra!! :D
 
Jag har inte kunnat uppdatera bloggen eftersom det varit nått krångel med vårt internet men nu är det fixat. Tack och lov. Har inte kunnat kolla på PLL på kvällarna och det har varit jätte tråkigt. Dock har jag gått och lagt mig tidigare bara för det.^^ Vilket kanske är nått positivt, men det är skönt att ha det tillbaka.^^
 
Idag ska jag inte göra så mycket. Spela lite badminton och kanske bada. Jag har badat typ 10 gånger mer i sommar än förra sommaren, då doppade jag mig kanske en gång. Nu har jag badat nästan varje dag.:)
 
Igår var jag med och kollade på när Elin hoppade på ett "pay&jump" (har för mig att det heter så) :)  Alltid lika roligt att göra det. :)
Bye bye///R<3

Typiskt



Åå vad besviken jag blev. Jag fick köpa hela boxern av Pretty little liars säsång 3 och var så glad över det. När jag skulle beställa den på cdon stod det att den hade inte kommit ut än utan den kommer 15 November! ORKA! Jaja.... det är värt väntan i alla fall :) Men endå... 
Vad ska jag kolla på nu då?? 

I morgon är det i alla fall Fredag tjohoo. Veckan har gått snabbare än vad jag trode det skulle göra i Söndags, innan jag börjat . Hoppas att dom andra veckorna också går snabbt :)

/ L i n a

Tisdag 23 Juli


Hallo! Hur är läget?
Känner mig ganska trött i dag men det får man stå ut med om man vill tjäna pengar haha ^^ 
Annars har jag inte gjort så mycket i dag. Följt med till stan och handlat så att jag kunde tigga till mig en glass, tog den största som fanns hehe;)  Men man får ju passa på när det är sommar, då det är mer aktuellt att äta glass. Efter stan red jag en ytte pytte liten sväng, Phylos var inte ett dugg rolig att rida i dag. Han har väll sina dagar han med ;) 

Nu ska jag kolla på videoklipp ;) (just so you know)

OBS! det här inlägget skulle ha publicerats igår men tydligen så glömde jag att trycka på publicera...smart! ^^ 

/ L i n a

One word: OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det är den här bilden som jag tycker är så olik Mira som det bara går, hon ser riktigt läskig ut!
Älskar att visa failbilder på mina djur, stackare, men haha dom lyckas iaf alltid bli söta på bild. Titta på den här bilden ex.(ovanför)


Alltså jag finner inga ord till den nya "Best song ever" trailern med 1D och den officiella trailern för Catching fire (nr2 av hunger games) mer än OMG, fy sjutton vad bra dom är! Längtar tills alla filmer som jag vill se är ute på bio åååh en sån väntan ;) Nu måste jag gå. I morgon måste jag stiga upp tidigt! Måste gå upp vid 5:40 eller nått. Taggad haha^^ I för sig så har jag inte direkt sovit bort halva dagen på mitt sommarlov som man egentligen kankse borde göra ;) Första halvan av sommarlovet tänkte jag att det var skönt att gå upp hyfsat i tid sedan tänkte jag att i morgon ska jag sova ut. Gick det? Nepp har gått upp vid 9 varenda dag. FAIL. 

Byebye 

/ L i n a


 
 
 
 

Årets träskbrännboll


Jag måste så klart nämna att årets träskbrännboll blev lika lyckat som alla andra år, kul! Tyvär så har det ju inte regnat på någon vecka så leran var väldigt torr fast det hindrade oss så klart inte från att skita ner oss endå ;) Tog ett dopp i ån efteråt och sedan grillade vi god mat. Lite senare på kvällen tog jag med Mira till en liten udde i sjön som har blivit nu när det har varit så varmt och vattnet har sjunkit. Haha Mira är så rolig att fota när skinnet bara fladdrar hit och dit. Fast på ett kort ser hon nästan skrämande ut tycker jag. Ska visa det i ett senare inlägg så kanske ni förstår ;) 

I dag då, det har varit en riktig slappar dag! Större delen av dagen har spenderats ute i skuggan och kollat på PLL avsnitt. Skönt att inte göra något faktist. I morgon börjar jag ju sommarjobba och jag försöker intala mig själv att tiden kommer gå snabbt ;) Jag har alltid problem med att gå till ställen där jag inte känner människorna väl. När jag säger väl menar jag typ att det inte är min släckt eller mina vänner som finns där utan i stället personer jag "bara" känner igen.  Så jag får inte se det som bara ett sommarjobb utan träning för mina ee.. sociala svårigheter/ blyghet(?) haha nej men det ska nog gå bra :) (intalarjagmigsjälv)

Ha det bra, beybye


/ L i n a

Stekande värme och ingen ork

Ingen kan väl ha någon ork i den här värmen eller? Jag har då ingen ork till någonting nästan. Man bara går omkring och slöar. Har till och med doppat mig i sjön för att svalka av mig. Det är betydligt varmare i vattnet nu. :)
 
Igår la jag ut kort på mitt fina armband. Det är mitt absoluta favorit armband, det finaste jag har. Idag tänkte jag att jag skulle fotografera lite men hade ingen inspiration och allt har ni ju redan sett typ. Så jag tog mitt armband och gick runt lite i trädgården och fotade det. :)
Bye bye///R<3

fullpackad vecka

För en gång skull så har jag haft att göra nästan hela veckan. I måndags så åkte vi ner till kusten och spenderade några dagar där. Kom hem på onsdageftermiddag. Sedan så hade jag torsdag fri och sedan så igår så hade vi tjejkväll med Lollo. Väldigt trevligt att träffas och prata och äta god mat. Det måste göras om snarast. ;)
 
Idag så har jag varit inne i stan och handlat en matta till mitt rum. Har även storstädat mitt rum så nu är det fint och rent. När mattan kom in i rummet så såg det ytteliggare lite mer färdigt ut. :)
 
Nu ska jag titta på ett par avsnitt utav PLL säsong 3. Älskar den serien alltså, så spännande och bra. ;)
Bye bye///R<3

"I Belive I can fly"

 

HAHA ♥♥

/ L i n a

Dammat av mina joggingskor

 
 
Haha äntligen var det dags att snöra (säger man snöra?) på joggingskorna för att jogga en liten sväng. Har inte gjort det på snart två veckor för att jag helt enkelt inte har brytt mig och haft ursäkten att man får vara slö när man har sommarlov;). Fast när skorna väl är på käns det så himla bra! Ska försöka att hålla igång joggningen nu även när jag börjar jobba nästa vecka och inte komma med massa ursäkter ^^ 

I alla fall, i mån-ons var jag, elin och rebecka nere i kusten för att stanna där några dagar för att slappa och ha det gött i solen. Förutom att det var lite blåsigt (lite och lite, ett tag höll vi på att blåsa bort nere vid stranden) så var det väldigt bra väder:) Jag och Rebecka doppade oss i havet innan vi sprang upp, svin kallt! Sedan solade vi lite och självklart brände jag mina lår^^ Haha, mina ben blir aldrig bruna utan om de nu får någon färg så blir dom röda. Jag får helt enketl fuska mig till en snygg bränna om jag nu ska ha någon ;)

Även om jag lätt bränner mig (även med solskyddskräm) så har det varit underbart sommarväder det senaste, hoppas att det håller i sig :D

/ L i n a


 
 
 
 

sommargäster och sightseeing

Ja, i helgen så har vi haft sommargäster. Dom kom på torsdagkväll och åkte hem idag. Jag och pappa var snälla och satte upp det stora tältet åt dom, så att det var klart. Inte roligt att ha suttit i bil hela dagen för att sedan sätta upp tält klockan 11 på kvällen. Kan ju säga att jag blev helt uppäten utav alla knott som var där, trodde jag skulle bli galen! Dom var borta nästan hela fredagen för shopping i Ullared. När dom kom tillbaka så var det kvällsmat och prat som gällde för kvällen.
På lördagen så bestämde vi oss för att visa dom stan och åt middag på det mysigaste kafét vi har. ;) Det blev även en sväng till lager för att handla. Skulle egentligen inte det, men när man ändå var där och pappa betalade så passade jag på att handla. ;) Blev tre tröjor för sammanlagt 280 kr, inte så dumt det inte. ;)
Vi gick även lite på gatorna i stan även dom det var stängt i dom flesta affärerna. Det var tyst och lugnt. :)
 
Imorgon så blir det till att packa väskan och åka till Elin och Linas sommarstuga. Ska bli spännande att äntligen få se hur dom har det. :) Just nu så ska jag nog fortsätta att kolla på videor på youtube. ;) :)
Bye bye///R<3
 
 

Falsterbo Horse Show 203

Haha de flesta bilderna är tagna i helt fel sek men jag valde att visa dom i stället för att det är 1. Roligare oc 2. De flesta ser lika dana ut och blir därför tråkiga att visa ^^
De första timarna utav dagen lyste solen "åt fel håll" därför fotade jag inte så mycket eftersom att alla hästarna blev svarta i stort sett men tyckte att den här bilden blev lite rolig och visar den endå ^^
Älskar ögonblicksbilder, här ser det ex ut som att hästen är påväg att hoppa rakt in i hindret men...
... den hoppar av perfekt ^^
 
Om ni nu vill se "riktiga" så hojta till annars lägger jag nog inte upp fler än de här =)

I dag är jag...trött ^^ Rebecka har återigen tvingat mig att se en serie (sist var det game of thrones) Och nu Pretty little liars. Det är en sjukt bra serie, väldigt spänande så igår kunde jag inte slita mig först 2:30 haha! Nu har jag alltså helt plötsligt 4 serier som jag följer och är helt förälskad i. Det är ganska jobbigt på ett sätt efetrsom att man knappt kan slita sig från någon utav dom och det är nästan olidligt att vänta en hel vecka (eller halvår/år innan nästa säsång) tills man får se ett nytt avsnitt ^^ 
De här fyra serierna följer jag:
1. Game of thrones (säsångs uppehåll)
2. Arrow (säsångsuppehåll
3. Teen Wolf
4. Pretty little liars.

Jag kan inte rekomendera en utan jag måste rekomendera ALLA. Se alla fyra serier, ni kommer inte att ångra er ;)

Hur som helst, mycket snack om serier det senaste? I dag har jag iaf inte gjort så mycket, gick upp halv nio, åt frukost och gick sedan ut och red. Först red jag Phylos och sedan Trollan. Tog det lite lugnt på åkern med Trollan. Kände ingenting i benet och hon var hur rolig som helst att rida. Hoppas att det håller i sig :)

Nepp, nu ska jag brygga kaffe ^^ byebye


/ L i n a
 
 
 
 
 
 
 

Phylos agerar modell



Haha.... Phylos fick agera lite "modell" för det här tränset som jag köpte i Falsterbo i går. Han blev ju hur fin som helst i det (som väntat) Trollan kommer att vara minst lika snygg  i det men Phylos kommer att få låna det under tiden som han är här. Har länge velat ha ett träns som är åt det vinröda hållet så när jag såg det här kunde jag inte gå där ifrån utan det ;) Förutom ett nytt träns köpte jag en ridhjälm och ett par nya converse till bra pris dessutom ^^ Man kan säga att jag nästan är pank nu men det var det värt :)

Vi kom hem vid tre i eftermiddags, mycket tidigare än väntat men det var skönt att komma hem. Även om det är tråkigt att det är över för i år och vi har haft jätte kul är det endå alltid lika skönt att komma hem. 
Som tur var fanns dt plats på kampingen så att vi slapp frikampa, mycket bekvämare. Första kvällen gick vi in på området, kollade lite i affärerna, stallarna, framridningsekipage m.m. På natten blåste det nästan STORM så det kändes som att tältet skull blåsa bort! I går, när vi var inne så var det hur fins väder som helst så det blev tillslut jobbigt att sitta en längre stund i solen. Vi var inne på området från kl9 till 7 på kvällen ungefär. Dagarna går så ruskigt snabbt, det finns så mycket att se på och det är en sån härlig stämning. Önskar att det varade längre =)

Det är bara att börja räkan ner till nästa år. Mamma och moster tjatar på att vi ska söka som funktionärer dit nästa år^^ Tanken är faktist inte alls dum, man jobbar gratis men man får mat och fri entré hela veckan. Något att fundera på kanske :)

Ni får se lite bilder i morgon kanske. Till skillnad från förra gången vi var där och jag tog exakt 900kort tog jag den här gången endast 243 haha. Det var faktist kul att för en gång skulle bara sitta och kolla, inte tänka hur korten blev hela tiden. Fast dessa kort vet jag inte om de blev så bra haha. På de flesta bilderna är ryttaren och hindret placerade i ett nedre hörn eller långt ner på marken hhaha. 

/ L i n a


 

Vackert väder och myr bett

Igår vaknade jag vid 5, för jag skulle med mamma till jobbet för att ta bussen in till stan för en körlektion. Det var underbart väder så jag valde att ta på mig klänning och jeansväst. Så härligt! :)
När jag var hemma igen runt 09:40 så slöa jag runt på datorn. Efter det så tog jag på mig långbyxor (mina träningsbyxor för att vara mer exakt) och gick ner till en av hästarnas sommarhagar och tänkte jag skulle fixa stacketet och klippa bort allt som låg på det. Tråden var såklart av. Ett plus på detta var att få ett myr bett. Det föll ner två myror på mig och den ena landade på axeln och den andra på ryggen. Och såklart så bet den mig. Det sved ganska så gött i ryggen sen. Så går det när man ska vara snäll och fixa stacketet till mamma.-_-
 
Idag är vädret inte lika fint. Som det stod att det skulle vara idag. Men idag ska vi in till stan igen. Mamma ska handla och jag ska ha körlektion. Sedan så hoppas jag även att jag hinner fixa klipp/färg tid hos frisören. Vill få det gjort nu, orkar inte med mitt hår och dess bruna färg. Får se om det blir hel blond eller om man kan lägga in massa slingor. Får se vad dom tycker. :)
Bye bye///R<3

Alltid denna packningsångest ^^



Haha asså jag är ur usel på att packa lagom, måste alltid ha med mig för mycket eftersom att jag alltid får ångest över vad jag ska packa så i ställlt slänger jag med mig allt ihop. I morgon åker vi som sagt till falsterbo och ska bara vara borta till fredag. Tre dagar och jag kan helt enket inte bestäma mig vad jag ska ha på mig de här tre dagarna ^^ 
Givetvis ska det regna på Onsdag, vad annars, annars ska det nog vara ganska bra väder. Men vem vet, det hinner väll ändras det med XD

Jag var faktist lite tveksam på om jag skulle ta med kameran, just för att den är så tung och att jag för en gång skull vill se allt med mina egna ögon och inte bara genom en kamera lins. Dock vet jag att om jag inte tar med den kommer jag ångra mig men jag ska försöka att inte fota lika mycket den här gången =)

SÅ... vi hörs om några dagar, kommer inte att hinna skriva i morgon. PLanen är att gå upp kl 7, äta frukost, gå med hästarna till sommarbetet, ducsha och packa för att sedan försöka komma iväg runt 10-11 (good luck med det)
VI HÖRS :D 

/ L i n a
 

Brända armar och de sista bilderna från djurparken

 
 
 
Eftersom att jag tycker att det börjar bli tråkigt att bara visa massa djurbilder så lägger jag upp resten utav dom nu. Om jag ska vara ärlig har jag knappt fotat de senaste veckorna och har därför inte haft något annat att visa. Lite tråkigt men jag har mest hållit mig hemma och det är inte jätte lockande att gå runt på en fotur i trädgården eller var som. ^^

I dag har det varit underbart väder, härligt! Så klart att jag har bränt upp mina axlar också eftersom att jag har slarvat med solkräm. I dag var jag desto mer noga med att smeta på massa solkräm så att jag inte skulle bränna upp mig ännu mer ;)
I dag har jag inte gjort så mycket, ridit och ränsat ogräs, det är allt ^^ Inget intressant med andra ord. ;) 
Nu ska jag gå upp och kolla på film eller läsa i en ny bok. Får se vad jag könner för :)

God natt :)

/ L i n a

Stadskörning och småshopping

I fredags så var jag uppe med tuppen kl 05:30. Skulle vara inne vid körskolan kl 7:45 för stadskörning. Var nervös inför det, men det gick ändå ganska så bra faktiskt. Är nöjd. :)
 
När vi kom tillbaka kl 12:10 ungefär så gick jag ner till Lindex och köpte mig en eyeliner. Har länge velat köpa mig en flytande eyeliner och nu har jag det. Köpte mig även ett nagellack i en kall lila färg. :)
Bye bye///R<3

Årets första dopp woho ^^

Jag fortsätter med att lägga upp bilder från djurparken så nu kommer en drös med bilder på tigrar och lejon. Hoppas inte att ni tycker det är allt för tråkigt. Ska försöka att fota lite annat också som jag kan lägga upp :) 

Haha ser ni att han är skelögd? Så sött haha
Okey.. vad hände med kvalitén på en del bilder? På vissa ser det ut som om bilderna kommer från google eller att jag har sparat dom i fel format (eller vad det nu heter) 

Halloj! :D 
I dag har jag vart pytte lite nyttigare än igår, igår var det helt bedrövligt haha. Åt så mycket onyttigt att jag till och med fick ont i magen haha, usch! I dag har jag ätit lite glass fast tilll skillnad från igår så har jag ridit ett svettigt pass på åkern OCH tagit en liten springrunda. Efter springrundan tvingade jag med mamma till sjön för att ta årets första dopp. Jag hade tänkt att det skulle vara helt ok i vattnet men det var ju svinkallt O_o Jag doppade mig, simmade några simmtag, upp, doppade mig igen och sedan hade jag fått nog ^^ När jag och Elin var mindre hoppade vi i sjön för första gången i April-Maj, nu på äldre dagar har man tydligen blivit mer kräsen och badar för första gången i JULI!!

Btw, igår började jag kolla på Kyle xy och såg två avsnitt. Ni vet, den här serien om en kille som inte kommer från jorden, som inte har någon navel? Jag började kolla två avsnitt men efter att ha förstått att serien tydligen slutade "mitt i" efter sesång 3 när der det tydligen ska ha varit väldigt spännde eller frågor man ville ha svar på så vet jag inte längre om jag vill  fortsätta att kolla på den. Tråkigt för jag tycker att den värkar vara bra. MÅSTE hitta en bra serie som jag kan kolla på^^ 

/ L i n a
 
 
 
 
 
 
 

Monkeys




Usch, den stora apan får mig nästan att rysa bara av att se på den. Så läskig! ^^

/ L i n a
 

Fåglar-Geparder

 
Jag lägger upp bilderna lite då och då, när jag känner för det vill säga :) Tänkte att jag kan lägga upp bilderna från början och gå i ordning så nästa gång lägger jag upp bilder på massa appor ^^

Ha det bra:)

/ L i n a
 
 

Djurparken och tälta

 
 Hej! igår var jag i djurparken så ni får räkna med en hel del djurbilder ett tag framöver ;) jag tror inte att vi missade ett enda djur, vilket händer väldigt sällan. Såg till och med ett lodjur i typ 5sek ;) Det var i alla fall kul och det blev en del bra bilder :)

Just nu är R hos oss och i natt tältade vi (för första gången iår) Jag sov faktist rikitgt bra, brukar ju vara lite sisådär när man sover i tält. Hade massa täcke och en tjock tröja på mig så det blev nästan för varmt ^^

Ok, nu ska vi hitta på någonting annat.

Byebey 

/ L i n a
 
 
 

Life is too short to worry about the little things

I brist på intressant rubrik så blir det några kloka ord. ;)
 
Idag gick jag upp halv 7. Kl 8:10 så gick bussen in till stan. Hade en dubbel körlektion idag. Det är härligt när man känner hur man blir bättre och bättre i sin körning. Idag fortsatte vi att öva på vänster och högersvängar.
Efter att det var klart så tog jag bussen hem. Väl hemma så hjälpte jag mamma att vattna lite blommor och sedan så åt vi jordgubbar med grädde. Mumma! Efter det så gick vi på en promenad ner till hästarna och kollade till dom lite. Har även läst ett kappitel i teoriboken. Tänkte jag skulle göra ett till prov idag. Hoppas på att jag blir godkänd! ;)
 
Imorgon så blir det till att kanske tälta hos Elin och Lina. Hoppas på att det går. :) Sedan på onsdag så följer jag med dom när Elin ska på träningstävling. Alltid roligt att kolla på. :)
 
Igår när jag och mamma skulle rida så tog vi upp hästarna till stallet och lät dom stå och vila en stund efter ridturen. Men först så skulle jag ryckta Monne lite. Så jag sätter ett grimmskaft för hans boxdörr så att han inte kommer ut. Det enda var att stalldörren var öppen och när Monne har bestämt sig för att ta sig ut så gör han det. Jag stod med ryggen åt Monne och pysslade lite med Master och sedan så brakar det till och då ser jag hur Monne går ut under grimmskaftet...det var ungefär kanske 1.30 cm lågt! Det drog ut lite på grimmskaftet. Väl ute så stack han direkt iväg. Men som tur är så är han en väldigt stor gottegris, så lite godis gick ju inte att motstå. Så det var inte så svårt att få med han in igen.^^
Bye bye///R<3

RSS 2.0