Vill bara säga hej....



Vill bara kika in och säga hej och hoppas ni mår bra.
Det har hänt en del saker i veckan som har tagit på kraftera. Är jätte trött och vill bara lägga mig till sängs. Först blir det en myskväll med familjen.

Ses mer i morgon. Kram <3

/ L i n a

Vart jag mig i världen vänder

När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen
Kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen
För vi lever alla med känslan att falla
Och vid tomhetens botten står vi på toppen
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

Denna låten är hur go som helst! Dom heter "Den svenska björnstammen - Vart jag mig i världen vänder"

Bye bye///R<3

Hemma tidigare

Ja det är jag allt. Vi fick sluta tidigare och tog då en buss hem 15:15 och det var gött att få sluta tidigare idag. Och imorgon är det FREDAG! Det som vi alla har längtat efter! För ni har la längtat efter fredag eller? Jag menar vem gör inte det liksom. ;)

Idag på en lektion så fick vi dra en lapp, gå fram och ställa oss och läsa upp den och svara på den. Jag fick "om jag var stadsminister" jo men den var ju lätt. Jag började med att säga att "Jag skulle göra allt en stadsminister gör" vilket lät bra. Men sen tvingade hon mig att säga någonting annat, men jag tyckte att Svergie är bra som det är. ;) Och det som var så skön, var att jag inte blev sådär nervös som jag blir varje gång jag ska säga någonting framför alla. Det var hur lätt som helst. Inte ens nervös var jag. Och jag har då en redovisning imorgon, så vi får hoppas att det går lika bra. Så alla får hålla tummarna för mig. ;) Gulligt av er om ni gjorde detta! ;)

Jag är helt fast för ett par nya låtar. Eller ja, en låt och en skiva.

Beyonces skiva 4
Maroon 5 & Christina Agulera - Moves like jagger

Så bra! ;)

Bye bye///R<3

Not easy



Well, jag försökte iaf men det var inte lätt. Våra hundar hatar tydligen varandra och kastade tjuriga blickar 80% av tiden som jag fotade. 15% av tiden gick åt till att sätta dom på plats igen eftersom de hela tiden rymde. Så ja 5% av tiden hann jag fota iaf :)
Hade tänkt visa lite bilder men jag la bara in korten på mini dator så jag ser inte hur korten blir när jag redigerar. Batteriet till kameran måste ladda sen kan jag lägga in dom i den stora datorn =)

/ L i n a

Endast 2 dagar kvar nu!

Ja, det är nu bara två dagar kvar tills helg! Och det är ju för jädra gött! Eller hur?

Det har vart lite tjöt om att jag inte vart så aktiv här på bloggen. Men jag har inte haft någonting att skriva. Och jag vill inte riktigt skriva onödiga saker. Dagarna är typ dom samma och ja. Och sen har jag inte haft några nya bilder att visa och jag vill inte visa er samma bilder hela tiden heller. Det känns så b liksom. Man ska ha nya bilder hela tiden igentligen.
Och jag var ute igår och tog några bilder, men sen dog kameran så jag kunde inte ladda in dom, men det visade sig ju att vi hade nya batterin hemma. Så ni kommer här att se ett par bilder eller så ;)

Imorgon är det en lång och tråkig dag. Börjar tidigt och slutar hyfsat sent. Men sen är det ju fredag och då har vi sovmorgon! Älskart!♥ (Som ni alla vid det här laget redan vet) ^^

Idag ska jag inte göra så mycket. Har ingenting planerat iallafall. Kanske skulle behöva tänka tillbaka på förra veckan och denna och skriva ner allt jag åt. Hehe, det kommer inte bli så lätt^^ Men men, man kan ju alltid gissa sig fram lite eller.^^

Så, vist är den fin? Jag gillar den iallafall. ;)
Bye bye///R<3

Faschinerande!


Tja, utan stativ och taget från fönstret, ser man ju iaf att det är en himel med stjärnor, eller?

I kväll gick jag (vi) en promenad i det milda vädret. svart var det men vi hade allt som behövdes för att se och synas. Det var så himla härligt. fötterna gick av sig själv. Kollade upp på himlen och letade stjärnor. disskuterade rymmden. Rymden måste vara den mest faschinerande plats som finns. Vi vet i stort sett inget om den, vi vet inte vad som kommer att hända. Bara ana oss till saker som det möjligt vis kan vara/vart eller kommer att vara. Läskigt? Ja fruktansvärt. Häftigt? absolut.

Vi såg två gånger något som föll över himlen oc varenda gång blir jag lika rädd av överraskning.

Föresten, vet ni vad det är för stor metiorid som ska hamna här på jorden, eller om den nu redan har hamnat här. Någon stans runt Göteborg?

/ L i n a

Ho ho, vart är duuu??

Jag vet inte om ni har märkt det men bloggen har just nu tappat ganska mycket av sin kvalité ( annars är ni typ blinda) Detta beror, från min sida, att jag helt och hållet har tapat inspirationen! Jag orkar inte ta mig tid till att skriva ett läsvärt inlägg och ännu mindre att visa upp en ny bild! Tja, jag har ingen bild att visa upp. Kameran, har jag knappt givit en blick till, den bara ligger där och skräpar. Typ.
 I dag, när vi egentliken skulle lyssna på våran lärare, satt jag vid datorn och gjorde min dagliga "data-runda", började kolla på alla bilder som NEVNARIEN.se (<----kolla in!), en fotoblogg som jag besöker varenda dag, hon tar så grymt bra bilder! Genom att se på alla dessa grymt fina bilder kom foto-suget tillbaks. Blev nästan arg på mig själv att jag kanppt rört kameran.
Nu, ja nu sitter jag här på en stol i köket och undrar vart den där inspirationen och foto-suget tagit vägen. IGEN. Det är någon jäkel som tar den i från mig och vet ni vem? Skolan så klart. Den suger åt all energi och ork till allt annat skoj. Elakt eller hur?

Jag får helt enkelt leta vidare efter det som tagits ifrån mig så hoppas jag att ni håller tummarna på att jag finner den igen.... :(


Kram.

/ L i n a

Andens kraft


Andens kraft - Richelle Mead

ÄR BÄSTA BOKEN EVER!

+ ALLT! Denna var spännande från början till slutet! (Vilket dom andra inte vart)

- Inget.

Jag vill så läsa sista boken. Och jag hoppas just nu på det bästa. Engligt E&L slutade boken helt okej. Men jag vet inte om "helt okej" duger! Den ska sluta som jag vill! Hehe^^
Men men, jag hoppas iallafall på att den slutar bra.

Efter att jag läst klart den sista boken, har jag hittat en annan bok att läsa. Den heter "Skuggorna från den försflutna" och den är smal. Så den kommer jag läsa ut snabbt^^
Men hur konstigt kommer det inte vara att läsa den då? Jag menar jag har läst om Rose & Lissa i ett års tid nu. Kommer kännas konstig att läsa en bok som inte handlar om dom. Lite tomt faktist. Och jag hoppas faktist att det inte kommer en film om böckerna. Jag orkar inte se den på film också! Man blir endå bara besviken på filmen om man läst boken endå så.

Ne nu ska jag gå här ifrån. ;)

Bye bye///R<3


4 dagar kvar:)



Nu är måndagen slut och endast 4 dagar kvar till nästa helg^^ Någon mer som ska vara ledig nästa måndag? Gött med långhelg :)

I dag har det la vart som en vanlig dag. Spelade rugby på idrotten, det var roligt. Fast läskigt att bli tacklad^^

Ska nu gå och göra något annat ^^
Btw, fick tillbaks boken av R i dag (bok nr 5) funderar på att läsa om den men får se :)

/ L i n a

finns slumpen?



Det finns en enda ska jag vill skriva i dag och det är en fråga till dig.
Tror du på att slumpen finns eller tror du att människans liv redan är bestämd i förväg?


/ L i n a

Söndag - igen

Ja, nu är det ju söndag igen. Känns som om helgerna går alldeles för fort. (Som vanligt)

Igår låg jag och läste boken från kl 21:30 - 01:30. Så jag har kommit en braaa bit. Och jag blir såååååååå glad av att Dimitri är dhampir igen! Jag kan inte beskriva hur glad jag blev när jag läste det kapitlet. Denna boken av alla har vart spännande från början till (ja jag hoppas) till slut. Så jag ska lässssa!! Sen ska jag bara läsa sista boken också. Hoppas att den slutar bra bara! Annars blir jag no lite besviken på serien. Men men, den slutar la bra på ett sätt.

Igår var vi som sagt inne i stan och jag köpte t-shirt, collegetröja, långärmad tröja, foundation och marknadsgodis! Mumma!♥

Idag ska jag inte göra någonting särskillt. Jag ska la vika ihop alla mina kläder (som just nu ligger i min säng, i "soffan" och på golvet inne i min garberob) och jag ska nog stryka mina shortor (stavning?) och sånt. Och sen dammsuga govlet. Som tur är städa min lillasyster rummet igår. Så jag ska bara städa det så att det blir som jag vill ha det.^^

Har tyvär ingen ny bild. Men jag har rotat fram denna bilden (som jag hoppas att ni inte har set förut)

Inte den absolut finaste, men den är la lite bra, eller?
Bye bye///R<3

Lördag kväll.




Glömde av att skriva i går faktiskt och i dag har jag inte hunnit med förrens nu
I morse åkte vi till Borås med R Köpte vinter skor, T-shirt, jeans, skarf och marknads godis :) När vi ko hem frå stan blev det en snabb lunch innan vi följde med ut till skogen för att leta svamp^^Fick mer än 2 korjar fulla med kantareller, trattisar och gul trumpetsvamp. Ganska skönt att strosa runt i skogen och "bara vara". Problemet med att när man följer med Mormor och mamma är att de alltid ska gå så himla länge! Oftast är de ute i 4 timmar eller mer. I dag var vi säckert ute i 3 timmar^^ När vi kom hem fann vi Lasse på gräsmattan så satte upp extra tråden på stacketet så nu BORDE han inte komma under^^

Ska snart äta kvälls mat, börjar bli hungrig.

Har nya bilder som jag tog i morses men har ingen ork till att ladda upp bildera i datorn ;/ Kanske i morgon, får se..

/ L i n a

Let me take you to Rio

Let me take you to rio. Är en av låtarna som jag fastnade för. Dom kommer från filmen Rio. Den var stört skön! Alla måste se den. Så urgullig och rolig!^^ Om ni ska söka på alla låtarna så sök på Rio: music from the motion picture. Så bra! Iallafall tre av låtarn som jag hittills har lyssnat på.

Ett litet fail av mig på min gåtid. Jag skulle som sagt tagit bort 12 sekunder från tiden 19.45.26. Och tog då bort på 26. Vilket inte är sekunder^^ Utan jag skulle tagit bort från 45. Men aja^^

Nu ska jag gå och kanske städa (behöver verkligen det) eller läsa. Hmmm....Får se vad det blir. Läsa låter ju bäst. Men det bästa med städningen är ju att jag kan lyssna på musik när jag gör det. Så ja, hmm...

En fin bild på ett äpple bjuder jag på idag. ;)
Bye bye///R<3

Skön dag :)


Mina vovar, älskar dom !

Dagen började med att min mope skämde ut mig TOTALT! Den lät as högt så när jag hade full fräs gjorde det nästan ont i öronen. Alla byggarbetare jag åkte förbi glode på mig, haha X) Hoppas det går att fixa!

I skolan har det vart som vanligt typ, vart mycket skratt i dag^^
På Bf lektionen delades vi in i tre lag. Skulle bestäa ut lekar som vi skulle göra med klassen. Ett lag valde att ha sång tävling. Alltså skriva en bokstav på tavlan så ska vi andra två lagen komma på en låt som börjar p åden bokstaven. Haha man har ju världens nicigaste röst ^^
Andra laget hade måla på tavlan.- lek. Skulle gissa vad en av varje lag målade på tavlan. Kan inte fatta att ingen kunde gissa min(a) snygga teckning som föreställde två föräldrar för vadå? Föräldrar kan la se gammla ut?
Vi hade charader med svåra chester. Bl.a ledsen bebis, elefantskötare, glad apa, polis m.m, det gäller att ha fantasi.
På hälsan hade vi masage, hand masage. AS skönt, somnade nästan^^ Hade bara lite ryggmasage.

Nu ska jag äta bestående av ägg grattäng med curry. Lovar, det är jätte gott! pappa gjorde det mkt på helg dagar när vi var små fast nu var det länge sen vi åt det så ska bli gott :)

/ L i n a

För det första....

'

Jag skrattade åt dig för att du har vart så seg med att läsa på flera veckor fast nu har du ju börjat igen... dessutom är det roligt att retas^^ För det andra har jag ju inte sagt att jag vill komma tbx som din Bff fast, det vill jag så klart :D Nu när vi är bff's igen måste jag meddela Chicken att vi från och med nu bara är Ff ( Friends fourever) Hm... hoppas han inte tar det för hårt....

juste min gåg tid blev 12:20, från det att jag började gå från bussen och till det att jag nudade dörrhandtaget ;)

/ L i n a

Mycket att tänka på

Typ så ja. Har (som redan sagt) inte lagt bloggen i första hand precis. Har haft andra saker att tänka på och göra.

Dom här dagarna har gått segt/snabbt. Inte för farligt. Ganska så slappt faktist. Men jag är irriterad på samma saker som L är just nu. Vilket är arbetet jag måste skriva in på datan och sen skicka. Jag menar, kunde hon inte sagt det att det är lika bra att ni skriver det på datan, för nu måste endå skicka in det. Det hjälper inte att ni lämnar in ett arbete på pappaer som jag kollar på och sånt. Utan ni ska också skriva in det på datan! Så irriteraden! Och sen är min moppe skit! Så fort den får för mycket regn på sig så vägrar den starta! Skit moppe! (när det regnar, annars är den pärlan själv!)

Har nu ätit svamppaj. Lite mycket fyllning, men god var den då verkligen!
Nu ska jag ut till stallet och mocka ur all sågspån! Roligt. Och sen ställa iordning mopparna så att hästarna kommer in.

Och sen måste jag ju nämna att det tog mig 19:45:26 hem. Men jag tog bort 12 sekunder. För jag tog lite tid på mig efter jag gått av bussen, sen stannade jag snabbt och räddade en larv från att drunkna i en vatten pöl.(Undrar dock om jag skadade den mer. Men det hoppas jag då inte) Så om man tar bort lite sekunder blir det 19:45:14. Så L, nu får jag vänta tills du bloggar om din tid ;)

Och jag kan ju inte nämna att jag kommer att läsa slut boken tills på måndag! Jag lovar er att jag kommer det! (Så fort jag sa det i skolan, så började E&L asg. Roliga bff's man har-_- ^^) Eller juste ja. L och chicken är bff's numera.^^ Men L, jag tar tillbaka dig, om du nu vill ha mig som bff igen vill säga. Men det tror jag att du vill. Jag är ju den bästa bff:en man kan ha!

Bye bye///R<3

Snart läggdags..

Nu är jag äntligen klar med allt, föräldramöte, dusch och mat. Ska snart dra mig till sängs och börja läsa en ny bok men innan jag gör det vill jag uppdatera ett blogginlägg =)
Tycker att det är lite tråkigt nu när skolan har börjat igen och bloggen kommer i sista hand. Det blir längre dagar och mer att tänka på, mer att hinna med...
I dag slutade jag 16:10 med engelska, drygt. kom hem 17, åt snabt mellanmål som bestod av te och knäkebröd för ja, 17:30 åkte vi in på föräldarmöte. Satt där i klassrummet någon timma och lyssnade på tråkig och något onödig information från våra mentorer. Menar, vi viste ju redan allt detta så varför slösa tid på att sitta där och lyssna? Men, det gick snabbt över så jag klagar inte direkt^^
efter mötet åkte vi och handlade, träffade då den goa ungen R som också var där och gjorde sitt i affären;)


En liten gullig bild på herr snigel.. eller är det fru snigel? näää, annars hade han ju inte kunna heta Ragnar.

God natt alla läsare!

/ L i n a

Måndagen avklarad.






I dag har det vart en ganska go dag förutom två saker som gjort mig arg. Första saken är att jag måste, efter att ha lämnat in två arbetsuppgifter, skriva över allt på datorn! Hur onödigt är inte det?  Sedan blev jag arg för att min moppe är så himla svårstartad nu mera. Jag trampar och trampar med en jobbig gympa väska på axeln som fastnar under sätet. Och så blir man helt svettig och vill bara komma hem -_-
Nåja, det har gått över nu fast har bara skrivit över en arbetstext in till datorn^^

Byee

/ L i n a


Mycket man vill ha...

Ja, det är det då verkligen. Jag har kollat på lite kläder här och där. Och blev såååå shopping sugen!! Måste shoppa snart tjejer! Vill ha, vill ha, vill ha, mer kläder. Finns vissa kläder jag bara måste kolla upp vart dom finns, eller ja, hitta affärerna vill säga. Men men. Det var inte riktigt detta jag vill säga. (skriva)
Vet inte vad jag vill skriva, men ja.

Imorgon är det, som alla vet och inte gillar, måndag. (Okej, endel gillar då då. Ilband gillar man det) Det enda jobbiga med måndagar är la att man måste gå upp tidigt efter två dagar av ledighet och att det är idrott. Det är också idrott i typ två timmar. Jag menar, jag har hellre två lektioner i veckan än en jätte lång. Fast endå inte. Det är la skönt med bara en idrottslektion. Men endå lite jobbigt med så lång. Men aja, man får la stå ut helt enkelt. ;)

Måste beställa klipptid också. Mitt hår måste klippas! Mina toppar är slitna som bara den, eller ja, lite iallafall.^^
Aja, detta skiter la ni i anntar jag.^^

Detta får bli slutet på detta (onödiga) inlägg.^^

Bye bye///R<3

Bortglömmda bilder.



Jag har nyss lagt in dessa bilder + några mer bilder i datorn. Hade helt glömmt bort dom fast jag tog dessa i fredagskväll. 
Det var det jag ville skriva/visa, har så himla tråkigt just nu. Haha =)

/ L i n a

Söndags trött.



Jag känner mig alltid trött och seg när det är söndag. Det är sista dagen på helgen och tanken på att det är en ny skolvecka i morgon gör mig trött. Men bara för att jag är trött vill jag inte sitta hemma och slöa framför tv:n. Det var därför väldigt trevligt med en förmiddagsfika hos R. Jag och Elin skulle ha varit där kl 11 redan men vi vaknade inte innan kl 10! Och då hade vi lovat att rida med moster så ja, fikat blev uppskutet^^ Efter ridturen och stallpyssling var vi inne 12, så runt 13 kom vi till R :) Pratade och fikade några timmar innan vi åkte hem igen. Då fick jag givetvis bensinstopp! Jag förstod att det var dåligt med bensin när jag parkerade hos R och moppen bara stängdes av bara så där. Som tur var hade jag inte använt bensinreserven så jag kom hem iallafall ;)

Nu har jag lite panik för kom nyss på att jag har noll koll på inlämningsdatum och när vi ska ha vissa prov!  Gillar inte att ha koll på sånt där så ska försöka lösa och ta reda på det i morgon. Måste gå  nu bye.

/ L i n a

I remember

I remember when we kissed
I still feel it on my lips
The time that you danced with me
With no music playing
i remember those simple things
I remember till i cry
But the one thing i wish i'd forget
A memory i wanna forget
Is goodbye

Bye bye///R<3

Gekås all day long!



I dag vaknade jag och kollade på klockan första gången 6:18. Tänkte att jag kunde ligga kvar och blunda en stund. När jag gjort det var kl helt plötsligt 7:15, fast det kändes som att jag i stort sett bara hade blinkat^^

Precis innan vi skulle åka tog jag med min kamera ett par meter och fotade motljus, bilder kommer!

Pappa var så himla irriterande under bilresan, kommenterade allt! " Där har jag vart och tagit på en mutter på en (???)" " Där köpte jag snus 1982" " Där var vi och köpte godis när vi hämtade Champis" Ja massa sådana helt ointressanta saker som man vid tillvället inte orkade bry sig om att veta när man var trött...
Väl inne på Gekås var det helt proppfullt med folk, får nästan panik på allt folk som står mitt i vägen. Hittade iaf massa nödvändiga saker så som vinterjacka (fast den var ganska ful XD ) fotoram, fotoalbum, pennstifft, skrivblock m.m
Kl är nu 16:15 och har packat upp allt och tagit det lugnt en stund, är skit trött...

/ L i n a

Tidig morgon

Ja. Jag vaknade och tänkte sätta på radion. Såg du att kl var 7. Så jag låg en stund och lyssnade på radion och kollade datan. Och jag såg att det var klarblå himmel och att solen var på väg upp. Och jag kunde ju inte missa ett sådant här tillfälle en gång till liksom. Så här kommer mina tidiga morgon bilder. ;)


Jag gick till hästarnas hage. Och så ropade jag på dom. Men såg ingenting. Det hjälpte inte att hålla handen för solen. För den var så låg att den lyste i markhöjd. Men jag fortsatte att ta några kort.



Och när jag sitter där på huk och tar kort på alla växter. Så hör jag att hovar närmar sig. Och då kommer min alskade ponny gående ut ur solens dimma.



Han kommer fram till mig och tänker "Och vad fasen gör du här nu?" Hehe så söt!♥
Så jag klappar han lite. Och sen börjar jag gå neråt igen. Och då hör jag hur någon kommer springandes uppifrån i hagen.

Och där kommer lilla hästen också ;) Så söta! Och jag har ju inget godis till dom heller. Skam på mig. Men det kan jag gå ner och ge dom senare ;)







Så detta var dom bilderna jag tog. (Tog ju dock mer, men dom här blev dom bästa, typ. Eller ja.) ;)

Så jag skulle vilja be alla som läser detta inlägget att kommentera. Om ni inte orkar kommentera, snälla, kan ni inte bara kommentera "Hej!" isådanafall. Skulle vart väldigt snällt av er:)♥

Bye bye///R<3

Svisch säger det

Ja, så förklarar jag att veckorna låter. För dom bara svischar förbi. Denna veckan har verkligen gått jätte snabbt. Och idag är det FREDAG! Och det gillar vi (Y) Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Har vart ute med storssyter och passat lillen. Och sen tog jag lite kort, eftersom det är så fint väder. Och då kan man ju inte missa att ta kort ;)







Så nu hinner jag inte ladda upp mer bilder ;) Ska ge hästarna vatten nu ;)
Bye bye///R<3

Svart-vitt eller inte?


Jag var tvungen att lägga upp bilderna i mindre format mot vad jag brukar därför att kvalitén blir så himla dålig när jag sparar bilderna om och om igen "/ ( och endå är bildernas kvalié inte så bra från början)

Vilken av dessa tre bilder tycker ni blev bäst? I stort forma tycker jag att Trollans öga blev coolast.
Hästögon ser så häftiga ut på nära håll tycker jag. Matilda, våran gammla häst, hon hade ögon som var jätte söta. Det lyste snällhet i dom. Men om man gick nära och kollade noga i ögonen syntes det något i ögonen som liknade berg, berg som stack upp, skit skummt.

Haha aja, nog om häst ögon^^
I dag hade vi ju schema brytande dag. Jag blev faktiskt lite sur över att vi inte fick ha våran kära sovmorgon som jag värkligen hade behövt i dag!
Det vi gjorde i dag var att lyssna ppå två föreläsningar, se på en skit dålig film och disskutera i klassrummet ;)
Dagen gick ganska segt tack vare detta men i helhet har veckan gått skit snabbt tack vara R och ja, syrran fast asså, efter lunch elller efter kaffet blir hon helt crazzy i bland X)

/ L i n a

Sötaste som finns

Ja, det kan man då allt säga att han är.




Så, här får ni en liten söt bild på lillen. Och sen några bonus kort på det.
Så nu ska jag snart göra mig lite kvällsmat. Har väntat på att göra det ett tag nu. Men det var för tidigt kl 18:30. Men snart är uj klockan 19:30. Och det är ju alldeles lagom, eller hur? ;)
Bye bye///R<3

Torsdag redan!


*Fattar inte att det redan är torsdad! Veckan har gott hur snabbt som helst. Hoppas att fredagen går snabbt också för sedan är det ju helg:D

I dag fick vi sluta runt 14 fast vi skulle ha slutat 15 fast igentligen slutar vi 15.45, gött;)
Tog bussen direkt hem och kom hem runt 15. Har nu ridit och lite så, trode faktiskt att kl skulle vara er just nu.

Ja.. som ni märker har jag inget att skriva om. Jag har inte direkt någon blogg lust endå bloggar jag, inte bra. Men men....

Byeee :)

/ L i n a

Ännu en slappar dag, typ

Ja, vi har inte så jätte jobbiga lektioner just nu. Vi slutar typ alltid lite tidagre än vad vi ska på lektionerna. Vi fick sluta typ nästan 2 timmar tidigare idag än vad vi igentligen skulle göra. Läraren på en lektion skulle på en föreläsgning och på den lektionen kollade vi bara på film. Sen hade vi skjutit upp lektionen efter den. Hälsa hade vi då. Och då så gav hon oss ett val. Att vi skulle få gå ner till bussen eller ta en fika på stan. För att få motion eller nåt. Men vet inte riktigt om hon gav oss ett val som hon sa. Så vi fick sluta typ 45 minuter tidigare då med. Och tillsamans med det så blev det att vi slutade idag två timmar tidigare. Och det är ju aldrig fel precis^^

Solen kommer fram lite sådär. Så jag funderar på att gå ut och ta kort. Ville göra det igår, men då gick solen imoln och kom inte tillbaka-_- Aja, får se hur jag gör. Måste fixa klart uppgiften tills imorgon också. Aja, det hinner jag nog med ;)


Så, här kommer två kort från igår. Dom flesta korten jag tog blev inte så fina. Men nu ska jag ut och ge kameran lite motion ;)
Bye bye///R<3

Promenad med Poma


Poma var med på promenaden i dag Han lyssnade inte ett skit men det var endå kul med sällskap=)

Det var minst sagt en blöt promenad! Bilder komer när jag orkar redigera alla .Blev la inga jätte bra bilder..
Givetvis gick solen i moln efter ca 100 m av våran promenad, den stack bara fram i bland korta stunder.

Så ja, som sagt, bilder kommer.

Väntar och väntar

Ja, det är det jag får göra nu ett tag. Har slutat för dagen, men sitter kvar i skolan för att E&L gör svenska testen som jag redan gjort. Vilken bra kompis jag är. Eller hur? Jag menar jag hade ju kunnat sitta på en buss påväg hem, men icke sa nicke. Jag sitter här och väntar som en bästa kompis ska göra ;) Ja, jag är allt bäst! ;)
Jag har inga hörlurar, så jag kan itne lyssna på musik tyvär. Men jag får klara av det här endå. ;)

Idag har det vart en slapp dag. Men det känns som om man inte fattar någonting på lektionerna. I svenskan har jag sådär koll på det vi ska ha prov på. Men jag kan la kolla med storasyrran om det skulle vart någonting ;) Sen på en annan lektion fattar jag inte riktigt vad det är vi ska göra. Så det får jag fråga nästa gång vi har den lektionen. Och ja, ni fattar. Man känner sig helt borta, eller hur man nu ska förklara det. Men det blir la bättre när man kommit in i det lite mer. Och jag kan ju säga er att jag tröttnat på läxor. Eller jag har tröttnat på att plugga in saker. Inte för att det vart någonting svårt...än. Men det kommer la. Sorgligt nog. Men men, man får sig ju en bra utbildning så ;) Man ska inte klaga.

Nu hoppas jag att E&L kommer snart! Jag vill gå. Eller jag vill ner till stan och kolla tröjan. Men jag gissar att dom bara vill hem. Aja, eller nja. Dom går nog in med mig och kollar kläder. Jag menar, vem gillar inte att kolla kläder liksom ;)

Ne nu ska jag avsluta här med en bild som inte är från mig^^ Eftersom jag inte har några bilder här.;)

Det får bli en underbart fin bild på fina Jennifer Aniston. ;)
Bye bye///R<3

En blåsdag minnsan

Ja, det kan man då säga att det är. Det blåser som bara den ute. Plus att det regnar också. Så det blir ännu en slappar dag. Men vem gillar inte att slappa liksom ;)

Imorgon slutar vi tidigt. Men eftersom E&L inte har gjort dom svenska testen vi har gjort, så ska dom stanna kvar efter skolan och göra som. Så jag funderar på att dra ner till stan och kanske kolla lite kläder så länge. Skulle vilja kolla om den vita tröjan finns kvar (Alla håller tummarna för mig, eller hur?)

Jag var tvungen att gå hem idag. Och det regnade och blåste. Och jag som kände mig sjuk innan. Eller ja, lite iallafall. Men storasyster min kom och mötte mig. Och hon hade som jag bad om, en stor gosig jacka med sig till mig. Så jag hade två jackor på mig! Varmt var det iallafall^^

Imorgon är det sorgligt nog inte sovmorgon:(...^^ Men men, man får la stå ut. Man slutar tidigt iallafall :D

Aja, nu ska jag inte ta upp mer av er dyrbara tid ;)

Så, en liten fin bild. Som kanske ger er lite glädje i detta vädret ;) (Men antagligen inte)
Bye bye///R<3

Schoool!




Hej.
Sitter nu bredvid Rebecka på en mycket, myyyyycket obekväm bänk. Den är hård och passar inte formen ett dugg. Men, man får la stå ut, haha...

Ska snart ha lektion, ville bara kolla läget här på bloggen först och se om några roliga personer var inne på Facebook. Det är så tråkigt att ha dator i skolan. Man har ju inget att göra på datorn när man kommer hem! Fast.. det är la bra iof;)

Ses.

/ L i n a

Lite bloggning här va

Ja, här kommer ett litet inlägg från mig, R.

Idag är det måndag, men skolan är över. Så nu har det svåraste gått. För måndagar är den "svåraste" dagen. För det är första dagen. Och då är det jobbigt att gå upp tidigt efter helgen och sen sluta sent. Men denna dagen har gått snabbt. Och imorgon har vi...gissa? Ja det är ju klart SOVMORGON!!♥

Denna veckan händer det inget märkvärdigt. Eller, jo. På fredag har vi "filmdag". Vi kollar på en föreläsning och sen en film. Och sen diskuterar vi den i klassen och sen pratar vi om ungdomshuset, eller vad det nu heter. Och sen slutar vi! Gött ;) Dock måste vi börja tidigt, när vi egentligen skullle haft sovmorgon...:( Men aja! Shit the same!

Beyonce's låt "Ring the alarm" är riktigt go asså! Den får ni ta och lyssna på ;)

Okej, jag får ta och ta lite nya bilder snart asså. Men vädret har inte vart så fint på sistonde. Men så fort jag får chansen så ska ni få nya bilder ;) (Ni får mer än gärna ge mig tips på saker jag kan fota) ;)
Bye bye///R<3


Sorbé



I dag började vi 8:10 och slutade 16.10 och kom hem 17 Därför blir det nu en slapp eftermiddag. sitter just nu ed min sorbé glass, smak av citron. Jag och Elin ska se filmen Fame nu så måste draaaaa.

Kram

/  L i n a

Tid för bloggning!



Skulle ha bloggat i går faktiskt =) Men kunde inte låta bli att läsa i den nya boken en lite stund sen blev vi bjudna på fest hos Hampus och det kan man ju inte tacka nej till ;D (hampus, våran 1åriga kusin^^^^^) Hade hursomhelst jätte kul, vi spelade kort, lyssnade på dåliga låtar som fanns på youtube m.m^^  Sov även över där. Så i dag, efetr frukosten, såg vi på filmen Thor. Vet ni vilken film jag menar? Jag tycker att den var helt sevärd fast den hamnade inte på 10 topp listan;)
MEdans Elin m.m skulle ut till skogen valde jag att åka hem och ducha OCH läsa! Boken är så jäkla bra, hitills... :D
Snart ska vi åka iväg och se film igen, XMEN, den nysaste av dom. Har inte sett dom andra filmerna men tydligen så är dom bra, får se :)

kram.

/ L i n a

Helgerna går på tok för snabbt

Ja, det gör dom då verkligen. Tycker att helgerna går för snabbt. Veckorna går hyfsat snabbt också, men helgerna ska ju gå sakta. *suck* Men men, om drygt 7-6 veckor så är det la lov eller? Och det gillar vi! ;)
Måndagar är jobbigast. Man börjar tidigt och slutar sent. Sen så har man ju idrott också...-_-. Men men, idrott är roligt ibland, men endast ibland. Aja.

Jag har nu äntligen sett filmen "Tusen gånger starkare" och den var faktist bra. Jag har nu sett den typ tre gånger;) Jag var ju inte med och såg den med klassen. Så jag ville se den. Och nu har jag det och den hamnar bland mina favorit filmer, alltså svenska favoritfilmer. Det finns inte så många nya svenska filmer. Men jag gillar svenska filmer. Dom är så charmiga och jag vill se mer filmer som "tusen gånger starkare".

Idag ska jag inte göra någonting mer än att typ, städa, tvn och datan. Sen så kanske det blir att göra någonting annat, men det är inte säkert. Alla helger ser ganska så lika ut. Man är hemma och gör ingenting mer än att slappa. Det är jätte skönt att vara hemma och slappa, men ibland vill man göra någonting annat.

Okej inte den största bilden, men men ;)
Bye bye///R<3

Dom är överallt...eller?

Ja, det kan man nästan tro, eller dom är la det. Men aja, det är ju älgloppor som jag pratar om. Jag såg en landa på Dio och sen så flyger dom överallt och så fort det kliar på en så får man panik occh tror att det är en älgloppa som är på en. Dom är så...usch! Så nu sitter jag här och tror att dom är överallt. Känner mig väldigt paranoid (Eller vad det nu heter) Så det är en av nackdelarna med att det är höst.
Och L vet jag inte vad hon gör. Hon kanske tänker att eftersom jag inte bloggat på länge och "lämnat" henne här att hon tänker göra detsamma mot mig. Eller så har hon bättre saker för sig. Jag har dock suttit framför tvn hela dagen. Lite tråkigt, men jag vill inte bli sjuk eller nåt. Och sen är ju inte vädret det bästa heller. Och om man går ut får man älgloppor på sig...^^

Så, nu får ni en fin liten bild. Denna också ny. ;)
Bye bye///R<3

Varma kläder

Ja, jag har tatt på mig mjukisbyxor, linne och en tjock kofta. För jag känner att jag börjar få ont i halsen (hoppas att jag inte kommer få det!!!) och jag känner mig lite febrig. Jag har dock bara 37,1. Så det är inget mer än att jag mer känner mig febrig. Jag brukar dock ha 36,9. Men det är ju inte en stor skillnad så. Jag tänkte ta mig ännu ett glas saft och kaka. Men jag bytte ut det mot ett glas juice och skorpor. ;)

Så, nu ska jag fortsätta att kolla på "Jon & Kate + 8" ;)
Bye bye///R<3

Borde inte blogga utan ny bild

Ne, precis. Jag tycker inte om att visa er gamla bilder som ni redan har sett. Men nu blir det ju så iallafall. Men jag kanske kan rota fram en ny bild åt er. Får se får se.

Idag har det vart en rätt så slapp och go dag. Började 10:10. (Bussen åkte förbi mig, så mamma fick skjusa in mig) sen hade vi en timma matte, lunch, två timmar spec.pedagogik och sen typ en timme människans miljöer.

Jag ÄLSKAR sovmorgonar. Man är utvilad till skolan. Och även om man inte sover till halv åtta, så ligger man kvar och blundra och njuter av att få vila. Alla andra går upp och så ligger man kvar och gottar sig i en timme till ;) Lite skadeglädje får man allt ha :P

Och örhänget blev jätte fint! Jag har alltid tyckt att det är fint med två örhängen. Och nu har jag det, äntligen! Ja, det gjorde la ont och så, men det var det absolut värt! Och jag skulle nog kunna ta ett till i det andra. Fast inte än på ett par år^^ Måste få det andra helt läkt först tycker jag ;)

Så, den här har la ni endå inte sett, eller? ;)
Bye bye///R<3


Blöt morgon.



I dag hade vi sovmorgn till 10:10, därför gick jag upp kl 8:)
Det är lite svårt att sova varanan dag till 5:40 och sedan en annan dag 8. Oftast brukar jag vakna och vänta tills klockan ska ringa 8 trots att jag vill sova. Fast ska inte klaga, hade blivit jätte trött över att behöva gå upp 5:40 varje dag som vi gjorde i 7-9.

I morse sken skolen och det var massa dagg i gräset. Så ja, jag kunde inte låta bli att gå ut med kameran. Det var så himla blött i gräset så därför sänkte jag bara kameran och hoppades att korten blev bra =)

Fick sluta 14:15 i dag. Var i stan en stund med mamma och Elin. Är nu hemma och ska snart åka och rida ;)

/ L i n a

Nytt hål...

i örat :D Som R sa igår så skulle hon och Elin ta ett extra hål efter skolan idag. Som tur var för mig fick jag också plats. Hade nämligen inte bestämt mig när de beställde tid för några dagar sedan:)
Jag blev skit nöjd ;) Tycker att det blev jätte bra när man satte dit båda örhängerna.
Det blev hål i vänster örat trots att det var tänkt i höger örat. Men det var tydligen någon prick där (XD) hålet skulle sättas så hon var tvungen att ta det högre upp än tänkt. Blev lite tveksam på det så tog vänster örat ist. Men, om nu den där prcken försvinner funderar jag faktiskt på att ta ett extra hål i höger örat också när vänster hålet har läkt ;)
Bara det nu inte blir infekterat så att man blir tvungen att ta ut det ;(


BTW, i kväll ska jag äntliiiiiiigen börja läsa VAMPYRE ACADEMY NR 6!  Vet inte hur många gånger jag och Elin har kollat efter boken i affärerna men aldrig hittat den. Så fick beställa den och hämtade den i dag. YEEEY!



BYE och god natt :)

/ L i n a

Empty blogg!


Älskar bilden :)

Vart har alla tagit vägen? Känns så fruktansvärt tomt här i bloggen. Knappt några kommentarer, endå har statestiken ökat. Hur kommer det sig? Vart är alla? Utan att fjäska men jag saknar er! Det var mycket roligare att blogga när det var lite mer.. ja, ska man säga liv? 
 

/ L i n a

Inte konstigt att...

...bilderna blev som dom blev. Jag stog och tog kort och så tittade jag inte riktigt på dom. Och så ska jag to kort mot solen. Med lite gräs och sånt med på bilden, så blir den väldigt blå. Och jag tänkte först att det kanske är nått fel på kameran. Och ja. Men det visade sig sedan att den var inställd på att alla kort skulle ha färgen blå. -_- Där rök dom korten, men detta ska ni få se. Inte snyggt. Men såhär blev ett kort då då.

Snyggt eller hur? Ne, det tycker inte jag heller. Enda gången solen är frame, så blir korten såhär-_-
Snälla söta storasyster, ändra tillbaka när du ändrat färg (Anntar att det är du för du är den enda som kan den kamern) Och om det inte är du som gjort det, så ber jag om förlåtelse för att jag trodde att det var du :)

Idag så har det vart en riktigt slappar dag i skolan. Vi hade som sagt fotografering och då hade vi inställd lektion. Så vi hade kortet kl 8 på morgonen. Och var klara med allt och sånt kl 08:30. Då beger vi oss ner på stan och tar ut pengar och fikar:) Så tar vi en kort sväng in på ica för att E skulle ha tuggummi ;) Sen en buss upp till skolan. Och sen bestod dagen av Sv och eng. Lunch där emellan. Så slutade vi ju tidigt idag också, kl 14:10! Gött!!

Imorgon då gäller det!! Jag tänkte ett tag på att ta hål i ena örat, över det jag redan har. Men jag tycker det gör så ont att ta hål i örat och sen säger E att hon gör det om jag gör det. Så imorgon efter skolan drar vi ner och fixar det. Bokade tid i måndags ;) L ska också ta anntar jag. Hoppas hon får plats mellan oss eller nåt. Jag är först ut. Så det blir lite spännande. Jag tar i vänstra örat och E&L tar i högra ;) Vänstra kändes bäst. Kanske för att jag är vänsterhänt, men vem vet ;) Ska bli såå spännande och roligt! Det är så fint att ha ett sånt örhänge ;)

Nu ska jag nog öva lite på hälsan. Den är tills imorgon och jag har inte tittat på den. Bara när jag skrev av lärarens power point. Så det kan nog behövas lite övning på den ;)

Bye bye///R<3


Irriterande saker och kiss på golvet

Ja, rubriken säger la det mesta.

När man har bloggat ett tag, så blir det en del av vardagen. Vilket inte är så konstigt. För varje gång det händer en sak som jag vill lägga in på bloggen så börjar jag tänka ihop ett inlägg. Och igår var jag skit förbanad. Och det inlägget jag hittade på då, kommer ni inte få. För idag är jag inte riktigt så arg på det.
Igår när jag gick och la mig så lyssnade jag på radion. Och då hör jag dom säga "Snart Adeles nya låt, set fire to the rain" YES! Tänker jag. Jag går igenom jag vet inte hur många dåliga låtar. Låt efter låt och två reklam pauser. Efter en timme av väntande så ger jag upp. Kl är då 23:30! Och jag lovar jag var sååå arg på att låten aldrig kom. Trots att dom sa SNART! Så jag hade tårar i ögonen. Så jag rusar upp ur sängen i raseri och byter radio kanal. Och vilken låt kommer upp i en en annan kanal då? Jo den älskade låten! Jag kom dock in i den. Så det var la två minuter kvar av den. Men det var skönt att ÄNTLIGEN få höra den! Jag tror ärligt att dom glömde av att dom sagt att den skulle komma snar. Så irriterande!!

Så det inlägget (jag knåpade ihop undertiden jag väntade på den låten) Lät ungefär så här: "Jag lyssnade klart på den dåliga låten och då hör jag att en låt till börjar komma. Och nu är jag så J*VLA förbannad!" Ja, det blev ett par svordomar i det ihop tänkta inlägget^^ Så ni fattar hur irriterad/arg jag var^^

Nu sitter jag i köket och slappar lite. Ska snart lägga mig tror jag. Och just det ja. Jag satt här och så kommer lillen ut i hallen och jag hör ett ljud. Och tänker "Men vad är det för konstigt ljud?" och ja. Då står han och kissar! Så det är bara att släppa ut honom. Skadan är redan sked. Så jag får hämta papper och medel. Så nu är han kissad och klar för ikväll. Jag kan inte gå i detta huset utan att tänka "Var det där blöta kiss eller vatten från när han druckigt?" För när han dricker så "bär" han med sig ganska så mycket vatten i munen och sprider ut det när han går där ifrån^^ Så man få se upp^^

Som sagt så är det skolfoto imorgon. Och jag har INGET att ha på mig. Eller någonting har jag la. Men jag vill ha någonting nytt. Inte nytt nytt utan ja, ni fattar. Eller? Aja. Så jag får som L, klura lite på detta^^ Hoppas jag har någonting ihop klurat tills imorgon bara^^

Oj, detta blev ett ganska så långt inlägg^^ Men det får gå ;)

Jag gillar denna bilden. Så ljus och färgig^^ Eller vad man nu ska säga^^
Bye bye///R<3

Styg Rulle, STYG!


Bild på Polka sen Söndagen.

Vårat lilla marsvin Rulle fick gå lös i tv rummet nyss. Rätt som det är hör jag honom knapra på något och vad tuggar han på? Data sladen! Den fungerar fortfarande trots att det är ganska bra söndertuggad^^ Som straff fick han hoppa in i buren igen. Nåja, har är precis utanför och ja... grejar med något.

I morgon är det skolfotografering!O_o Inget jag är så förtjust i fast det ska endå bli kul att få se i katalogen sen^^ Men jösses, vad ska jag ha på mig?? Det blir till att klura på.... 

/ L i n a

Min egen dag 2011

I dag var det ju ingen vanlig skoldag eftersom att det var min egen dag idag. Det är ju det varje år för skolelever, eller är det endast för tingsholmselever?
Föreläsning var det iallafall, 3st personer.
Första personen ut att föreläsa var en kille vid namn Leo Razzak. Han var bäst av alla på att föreläsa tycker jag, mycket kroppspråk, humor och viktiga ord att ta in i skallen ;)
Nej men som sagt, han var jätte bra tycker jag fast det blev lite drygt att sitta still i över en timma X)
efter en lång 45  min fika paus var det föreläsare nr 2 som skulle upp på senen, Christer Fuglesang. Han berättade så klart om sina två rymdresor, vad annars?^^ Han visade power point som innehöll ex bilder och videoklipp från sina två resor. En del bilder var riktigt häftiga och videoklippen var roliga.  jag tycker att det var väldigt intressant att se :) Är väldigt fachinerad av rymden, så stor och läskig^^

Efter lunchen var det dags igen att lyssna på föreläsning nr 3! min röv värkte redan vid det här laget av allt sittande, nice! Fast nu satt vi faktiskt inte ner utan stod upp och sjöng X) Caroline af Ugglas försökte lära oss sjunga eller nåt. Men hon var rolig så timman gick ganska snabbt :)

fick förutom att ha lyssnat på 3st grymt intressanta föreläsare, sluta 2timmar tidigare, wihooo!^^ skulle ha slutat 16:10 men kom hem före kl 3:)

Nu ska jag städa, om jag orkar, men jag måste;)

/ L i n a


Morgonsol gör mig glad:)



I dag när jag steg ur sängen kl 08:30, såg jag solen lysa utanför fönstet.Himlen var helt blå så jag bestämde mig för att gå ut och fota hästarna.
När jag ska fota hästarna i hagen brukar jag smyga mig på dom på avstånd. Delst gör jag det för att det är kul, men sen också för att de alltid har öronen framåt när de väl uppäckt att någon smyger på dom. Lasse och de fyra stora hästarna reagerar på olika sätt. De stora hästarna låtsas om som att de fortsätter att äta, samtidigt som dom går allt närmare och håller koll på mig i smyg. Lasse därimot går, efter oblygsamt stirrande, rätt fram och kör fram nosen för att lukta. Sedan när han har gjort det skiter han i mig och går vidare. De fyra andra står då vid det laget en bit bort och fortsätter med sitt smygande.

I dag tog Elin med Lasse när vi red, alla fem var alltså med. Sedan kom Elsa och skulle få rida på Polka men vi slängde upp henne på Lasse i stället. Elsa spände sig väldigt mycket i början men efter lite lugnande ord slappnade hon av.
Det gick riktigt bra, skrittade bara ca 50 m. Men det är en bra början och Lasse är jätte duktig.
Efter ridningen (Elsa red även på Polka efteråt) fick jag och Elin varsitt kort av Elsa. Påkortet var det ett litet sött troll. I själva kortet låg det en så söt liten teckning på Trollan som Elsa själv hade målat. I kortet stod det även Lina och Trollan (fast jag var inte med på teckningen, inte vad jg såg iaf)
Fick inte bara ett kort föresten, utan söta, rosa hårtoffsar.
Haha, så söt kusin man har :D 

/ L i n a

Känns lättare nu

Ja, jag tänkte lite på det. Alltså på skolan. Förra helgen och helgen innan det när det var söndag. Så ville man absolut INTE till skolan. Och det känndes som om det här skulle bli dom längsta, tråkigaste och jobbigaste tre åren. Men nu känns det lättare och bättre. Man tänker nu att, ja dom här tre åren kommer nog bli bra iallafall. Och allt detta bra kom när E&L kom. Om man inte fattade hur bra kompisar och hur nära varandra man stog, så fattar man det efter att börjat utan dom. Man kännde att det som fick skolan att gå fort och att det var roligt. Det var dom. Så man fattar hur svårt det är utan dom. Och nu är allt bra:) (Jag vet inte riktigt vad som fick mig på dessa tankar. Hade inte tänkte skriva så här i detta inlägget, men jag fick det på hjärnan, så det åkte ut i fingrarna) ;)

Idag är det söndag och imorgon är en ganska så slapp dag i skolan. Det är tre föreläsningar som kommer ta typ hela dagen. Ganska så coola personer kommer då ;)

Idag ska jag inte göra så jätte mycket. Jag och min storasyster ska bära in den sista veden. Det är en pall kvar. Det är inte så mycket utrymme kvar i vedbon. Så en lastar i ved i en korg och ger till den som står där inne, och den som står där inne staplar. Igår tog det oss en timme mer eller mindre. Typ dubbelt så lång tid som det brukar ta när man kan vara två där inne samtidigt. Kommer bli såå skönt att få det gjort. ;)

Här har jag några färska bilder åt er. Två från idag och en uschig bild från igår. När ni ser den så kommer ni att fatta varför jag inte ville gå in i stallet igår^^ Det var svårt att redigera den för det kryper i hela kroppen när man ser den bilden!



Hur stor som helst! Så...uschig!^^ Kan knappt titta på bilden^^
NE nu ska jag hänga tvätt och sen ja, kanske plocka in veden. ;)
Bye bye///R<3

Mys Fredag och mys Lördag.



Igår kväll blev det en taco och film kväll, i dag blir det nog mys kväll hos grannen med massa god mat. Älskar sk. myskvällar, behöver inte tänka eller göra någonting. =)

I dag hörni, reds Lasse för första gången någonsin! Det var faktiskt lilla Hampe som fick rida. Lasse hade på sig en utav våra gammla hjälmar.haha, hampus såg ut att ha ett gigantiskt stort huvud med hjälmen på.

Lasse bryde sig inte alls. (vilket vi trodde också:)  Det var bara dom som gick bredvid och höll i hampus som han blev lite tjurig på då och då^^
Duktiga lilla häst ♥ :)


/ L i n a

5 tecken på att hösten är här

Ja, från att jag skulle ha tagit kort på gamla saker, så blev inlägget lite annorlunda. Nu är det ett "5 tecken på att hösten är här" inlägg. Så låt oss börja.

Första tecknet är ju helt klart att alla löven faller och att dom är gula, bruna eller oranga.

Och när man endå redan smuttsat ner sig, genom att ligga på mage i gruset. Så kan man ju sitta kvar och skriva lite med hjälp av stenar och löv.

Okej. Tecken 2: Svampar. Ja svamparna kommer upp ploppandes på hösten. Och det luktar alltid svamp när man rider/går ute i skogen på en ridtur/promenad. Såå gott (för det mesta vill säga, liksvamp luktar ju inte så gott)


Och sen, tecken 3: Vissna blommor. Ja, alla blommor är ju inte vissna ännu. Men snart, eller ja. Men endel av blommorna börjar se lite vissna ut. Så det är ju ett tecken på att hösten är på väg.

Sen, tecken 4: Ekollon. Ja, vem har inte som barn gått omkring och samlat på ekollon. Dom finns ju överallt. Och man kan inte sluta förens alla är hittade.

Tecken 5: Äpplen. Ja äpplena börjar nu se riktigt fina ut. Kanske inte riktigt mogna än. Men dom är på god väg att bli det.

Och jag ville inte lägga äpplet på marken. Det hade vart lite slöseri. Så jag plockade upp dom två äpplena som låg på marken och det jag hade plockat och la dom i fickan. Sen gav pappa mig idén om att ge dom till hästarna.


Och jag ville behålla mina fingrar, så det blev lite svårt att ge dom äpplena medans jag tog kort. Och när jag väl gav dom äpplena så var dom nedanför kamerans "synfällt". Och om du vill bli poppis i hagen, bjud på äpplen!
(Äter kor äpplen? Jag kom och tänka på det förut.) ^^

Ja, detta var mitt inlägg om hösten. Hoppas att ni gillade det.;)
Nu ska jag ut och njuta av vädret.
Bye bye///R<3

Hejsan

Okej, jag kom inte på någon bättre rubrik^^ Men den duger, eller hur?
Idag är det lördag! Känns gött! Idag ska jag inte göra någonting speciellt.
Nästa helg vill jag handla kläder!!! Känner mig i stort behov av det. Speciellt tröjor ;) Så jag ska köpa på mig några nya tröjor snart. Hoppas jag:)

Jag vaknade hyfsat tidigt idag. Eller ja, jag vaknade kl halv 6 och satte på radion. Men jag gick upp kl 08:30 ;) Såå skönt att få sova ut.

Nu börjar jag bli lite hungrig, så jag får la ta mig lite frukost ;)
Och jag vill som L sa att ni kritiserar våra bilder lite. Så att vi kan jobba på det ni tycker vi bör göra bättre ;)

Jag har lust att ta kort på gammla saker och redigera så att det ser gamalt ut. Fattar ni? Aja, jag får la gå ut och experimentera (stavning?) Så kan jag lägga upp dom här senare ;)

Vad ska ni göra idag då?

Okej, ni ska få bättre bilder, jag lovar att jag ska försöka få till, åtminstonde ett par fina bilder ;)
Bye bye///R<3


En fråga:



hör ni sämre på ett utav örat?

Det gör jag och det har blivit värre nu. Har inte brytt mig så mkt men nu börjar det faktiskt bli obehagligt ;S
Pappa hade som liten väldigt mycket problem med sina öron och har det än i dag. Vad vet jag, kanske har ärvt det. Tycker nämligen alltid att det är ngt "fel" på mina öron/hörsel. Men sen är jag ganska bra på att inbila mig också men nu, nej. Usch. Får ta och kolla upp det om det inte skulle bli bättre.

Bra gjort Lina, nu kommer du aldrig att kunna somna!

/ L i n a

5 x 5 favoriter


Min söta lilla Mira. Kan inte fatta att hon fyller 4 år nästa år i Januari!

Favorit mat

Jag kan faktiskt inte bestämma mig. Allt som är hemmlagat och som är lagat av en bra hemmakock, ex min mamma och farmor ;)
ex på mat jag gillar (ÄLSKAR)
1.Potatis, brun sås, kokta grönsaker och hemmagorda köttbullar.(<---- farmors specialité )
2.Kycklingrätter
3.lax och pasta m sallad
4.Mammas köttgrytor, mums!
5. ugnspannkaka

Favorit tv-pogram

1. Top modell.
2. Goosip Girl.
3. Litle peoples Big world.
4. Vänner.
5. AFV
( m.m!!)

Favorit "sysslor"

1. Vara ute och umgås. (m kompisar/familj)
2. Fota
3. Datorn
4. shoppa^^
5. rida!
6. Se på film( kunde bara inte välja!)

Favorit böcker

1. alla 5 Vampyre academy (nahe)
2. Första twilight boken.
3. Alla 49 delar av isfolket.
4. Nora roberts alla böcker (antal?)
5. ja och sen har jag några i hearlyquen (stavning?)böckerna
Så haha, det blir igentliken mer än 5 men jag vet ärligt tarlat inte vad alla böcker heter X)


Favorit ord

1. Shit.
2. Typ.
3. Asså
4. Lixom
5. OMG
(dessa ord vill jag jätte gärna öva bort från ordförådet men det är inte heeelt lätt X) )

Nu ska jag titta på filmen som är påslagen. Så gött att få sovmorgon i morgon X) Hade tänkt ställa kl på 08:)

kommentera på nu, inte just på detta inlägget men överalllt! Så ska jag, om ni gör det, kommentera era bloggar lika mkt ;)

Btw,  ni får jätte gärna tycka till om bilderna som jag lägger upp här på bloggen. Vad som kunde ha vart bättre m.m kritisera! Det skulle ha vart jätte kul om ni gorde det. Även om jag tycker det är jätte kul när ni kommenterar positivt om bilderna är det även kul att få veta vad som är negativt, vad som kunde ha vart bättre :)

K r a M

/ L i n a


/ L i n a




Blir så glad när man tänker på det

Ja det blir man allt. Det är nog det allra härligaste med detta nya schema. Och ja, jag tror ni vet vad jag pratar om. Jo sovmorgon! Det är sååå härligt att kunna ställa kl på 07:30. Man blir så glad av det! Lite konstigt. Men vem gillar inte att sova ut?

Idag var det riktigt dimmigt ute imorse, och vilken fotograf som helst som inte hade kameran med sig var nog lite sugna på att ta kort. Jag blev det iallafall. Jag önskar att det är så på typ lördag morgon. Det får en att vilja ställa kl tidigt, bara för att gå ut och ta kort och njuta av morgonen. (Dock är det jätte kallt på morgonen) men men. Igår kväll var också ett sådant tillfälle. Det var kvällsol och man kunde se knått som flög i luften och jag ville sååå gärna ta kort på det, men jag är dålig på att få rätt inställning med motljus,(Plus att jag inte hade kameran med mig) men tur att man har en storasyster som är ganska så bra på det (efter att ha gått en kurs, eller nåt)

Nu ska jag nog, lyssna på musik (vilket jag redan gör, men aja) En ny bra låt som jag hörde imorse på radion är
Adele - Set fire to the rain  Såå goo, lyssna(?)

Inte den finaste bilden, men den är ny iallafall ;)
Bye bye///R<3

För mycket av ett


ville prova något nytt sätt att redigera på, tycker att den här bilden blev ganska bra. . Eller vad tycker ni?

I Dag tycker jag att dagen har gått ganska snabbt faktiskt. Vad jag har hört av kamraterna så ska detta vara den mest dryga dag på hel veckan men det tycker inte jag =) Kan ju vara för att det har vart riktiga slapp lektioner i dag. Såg på filmen/dokumentären "Vi i köping", eller vad heter det? Haha, jag tycker att  dom är så himla gulliga. Ni vet, ett litet gäng från köpng som bor på ett hemm till för personer som inte kan klara sig själva. När det pogramet gick på tv satt hela familjen uppradade framför soffan, missade inte ett enda pogram haha ^^

Sedan, sista lektionen såg vi ja, vad heter det? Om den här mannen som skulle testa att äta på Mcdonalds 3 gg om dagen i 30 dagar. Usch, det fick mig att må illa. Tack vare det pogramet kan jag inte äta kyckling burgare heller nu! Igentliken så vill jag inte bry mig om vad som finns i maten, även om det är väldigt viktigt, men jag kan bara inte strunta i det.Det får mig att må illa och usch! Nej, ingen mer Mcdonalds mat för mig, inte än på några år iaf^^

I morgon kanske vi ska åka moppe in till skolan, beroende på vädret. Börjar nämligen 10:10 i morgon, nice :)

/ L i n a

Whats up?

sitter nu på lektion och ser på film. Bredvid mig har jag Rebecka pecka :)

Nej, låt oss återgå till filmen^^

/ L i n a

RSS 2.0