Bilder från gårdagen



Haha jag försökte faktist lägga upp så få bilder som möjligt men jag kunde inte ta bort fler så här får ni en hel drös med hästbilder, hoppas att det är ok ^^ Jag måste säga att jag är väldigt förvånad att det är så många ryttare från egypten som är med. Det är ganska ovanligt men kul!

Ååå i dag är jag så glad och vet ni varför? jag klarade mitt SV PROOOOV! Allså jag fattar inte hur det gick till... när läraren började prata om att man kommer få F som slutbetyg om man inte har klarat det här provet fick jag nästan panik. Det blev inte heller bättre när hon sa att det endast var 3st i klassen som hade klarat sig, jag trodde värkligen att jag var körd. Men icke! Jag, Elin och Rebecka klarade oss haha! WOHO!! Vi hade dåligt samvete för att vi inte hade pluggat men det gick ju vägen endå! (med nöd och näppe) 

Sedan fick vi vara med Rebecka när hon hade körlektion eftersom att jag och elin inte hade någon att göra. Rebecka sa att hon var en naturbegåvning och det måste jag hålla med om. Det gick jätte bra, riktigt imponerad :D Nu blir jag ännu mer sugen på att börja med körkortet fast samtidigt inte. Det värkar vara så mycket jobb med plugg och körning fast å andra sidan är det värt det när man väl har körkortet i hand :)

/ L i n a

En dag kvar

Endast en dag kvar på praktiken. Det kommer vara svårt att lämna alla dom underbara barnen. Dom är så härliga och får en alltid att skratta.^^ Kommer verkligen sakna dom. Plus att jag inte vill gå tillbaka till dom vanliga skoldagarna igen. Det är dock ungefär bara 5 ½  vecka kvar till sommarlovet! Vilket känns väldigt skönt. :)
Det blåser som bara den ute nu, hela mitt rum gungar känns det som. Får hoppas på bättre väder imorgon. :)
 
Är för tillfället helt såld på serien "Game of thrones", den är så bra! Det var tur att jag valde att börja se på den istället för på "New girl". Det stod nämligen mellan dom två när jag skulle välja en ny serie att följa. ;)
 
I helgen har jag varit ute mycket. Kan ju inte sitta inne när det är så underbart väder ute. Både i lördags och i söndags så var det helt underbart väder. Kunde gå omkring i endast tjocktröja vilket är väldigt skönt. Ser många vårtecken ute nu, så som tussilago, vitsippor, snödroppar och citronfjärillar. :)
Bye bye///R<3

Måndag 22 April




Hej! I dag har jag gjort näst sista praktikdagen! Dagen har gått väldigt snabbt även om den har varit väldigt enformig. Jag och elin har ryckt hästarnas manar och hjälpt till på några lektioner, det är det enda haha. Alltså jag fattar inte hur tiden kan gå så fort? Jag vill ha praktik fram till sommarlovet men tyvärr så är det vanlig skoldag nästa vecka :( Haha ^^

Är det någon som har missat att Justin Bieber är i STHLM nu förresten? (om ni har det kan man ju fråga sig vart ni har hållit hus de senaste dagarna) Det tjatas om det öööverallt! Facebook, twitter, bloggar, tv, tidningar... Alla ska dit värkar det som och jag vill också det! Kanske inte just till Justin Bieber men jag vill också gå på en stor konsert. Jag kan värkligen tänka mig deras lycka över att få se deras stora idol, hur galet glad man känner sig, som att man vill skrika över hela universum och hoppa runt som en idiot tills benen faller av. typ. Ååååå vad avundsjuk jag är! (Hoppas att 1D kommer hit nästa år!) 
Tur att vi ska till scandinvium på Onsdag, det är en stoor tröst! Det tråkiga är att vi brukar vara där på fredagar och då brukar det alltid vara halvkasst program över dagen. I år hade vi inget annat val att åka på onsdag eftersom att pappa fyller år samma helg och det är klart som skjutton att ALLT roligt ska vara på fredagen då! Massa bloggare ska vara där och ha bloggträffar och det ska vara massor av andra roligheter. Jag säger inte att onsdagens program är dåligt men Fredagen är mycket bättre ;) Haha var inte oroliga, jag ska ta massa bilder:D 

Okej... jag hade inget vettigt att säga. som vanligt ^^ 

/ L i n a

Härlig söndag!




Typiska vårtecken som jag har sett hitils är tussilago, myror, citronfjärilar och några bin. Det är ju värkligen vårtecken om någon? ( vårvärmen räknas inte här) Det är så otroligt härlit! I dag har det varit väldigt varmt, jag har bara haft en långärmad tröja på mig i dag och bara det var för varmt. 
Oj vad effektiv den här dagen har varit, inte stressig men endå har man hållt igång hela dagen. Jag har vaknat tidigt, ridit, motionerat, staplat ved, hämtat mitt data bord, tagit ut min fula soffa och satt dit datbordet + slängt upp 6tavlor på väggen så nu är rummet lite mer personligt och trivssamt;) Det enda som jag stör mig lite på är att databordet tar så lite plats så halva platsen som soffan tog upp är nu tom men jag vill fylla den platsen med någon som jag inte vet vad...^^ Sedan vill jag ha in lite grönt i rummet för att ge det lite liv. En enkelt vanlig växt som är grön (eller varför inte röd^^) 

Btw, jag är extreeeemt shoppingsugen! 

/ L i n a

Andsiktsmask

Jag har testat att göra en andisiktsmask. Det gick väl sådär. Hade gått bättre om jag haft perfekta ingredienser.
 
Iallafall, det man behöver är:
 
En avokado
Ett ägg (ja, jag misslyckades med att ta en bra bild på ägget) ^^
Olivolja
Citron
Honung
Dela avokadon, man ska nämligen bara använda halva. Mosa avokadohalvan i en skål/bunke. Avokadon ska helst vara mogen så att den inte är stenhård. Det var nämligen min. Försökte först mosa den med gafflen som dom gjorde i videon, men nej det gick inte. Så jag hackade det i småbitar men det gick endå inte att mosa. Pappa tog en stavmixer, men det var för lite så det nådde inte upp till bladen, så han testade med en potatispress, men nejdå, sedan testade vi med en mortell men nej nej, pappa fick hacka den i små små bitar men den gick endå inte att mosa till en gegga iallafall, så ja, det gick bli väldigt små små bitar istället. Så ta en mjuk mogen avokado. Avokadon ska hjälpa mot om man är lite röd i andsiktet.
Sedan så blandar man i en matsked olivolja och blandar det. Sedan en matsked citron. Efter det så ska man ha i en äggvita, så ingen ägggula i det här bara äggvitan. Sedan så häller man i en matsked honung, det ska vara flytande honung men jag hade bara den här honungen hemma så jag mickrade den lite så att den smälte.
Och sedan så ska man ha fått en grön gegga. Detta fick då inte jag, så jag tänkte att jag ställer den i kylskåpet så kanske honungen stelnar lite, men nej. Tog då stavmixer igen men den blev inte fastare för det, så jag hällde faktiskt i mjöl.^^ Då blev det fastare, dock ska man inte ha i mjöl men jag var tvungen.
 
Så eftersom min mask inte blev riktigt som den skulle så kan jag inte heller säga om den gjorde det den skulle. Min hy känns inte så där jätte mjuk och len, men jag ska göra ett nytt försök snart då den andra halvan av avokadon har fått mogna till sig lite och bli lite mjukare. ;):)
 
Bye bye///R<3
 

"dropp" bilderna




Hahah jag erkänner att jag failade totalt med dropp-bilderna som jag fotade i går efter mitt blogginlägg. Det var kasst ljus så jag såg knappt vart fokusen hamnade sedan hade jag inget bra utrymme eftersom att mamma stod och lagade mat samtidigt. Det här blev den bästa bilden av alla och det är inte ens en droppe haha! Jag måste erkänna att jag gillar färgerna i för sig. Jag tog två burklock i olika färger av ren slump egentligen. Bätte lycka nästa gång;)

I dag vaknade jag runt 8 och gick upp för att äta frukost. Sedan tog jag på mig ridkläder men när jag gick ut blåste det STORM och det regnade/duggade så jag struntade faktist i att rida. Jag red med när mamma ut och gick igår och då var det lika stormigt och regnigt som i dag och jag kan säga att till och med Trollan fjompande sig en massa. Kanske jag rider senare, får se. 
Annars har jag bara städat i dag. Det är värkligen så mycket roligare att städa till hög musik som man kan sjunga med i. Man blir typ piggare och mer motiverad till att städa då. Själva städningen tog knappt en timma så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Någon som har förslag? 

/ L i n a
 

Svenska provet gick åt H*vete!

 

Kan ni gissa vart jag har tagit det här kortet? Rätt svar är från mitt rumm. Taket läcker som sjutton när det regnar. Pappa var uppe på taket i dag och såg två trasiga plattor. Bra att hitta problemet men det hjälper dock inte att mitt tak har möglat sönder:/ Det började tidigt i vintras men då var det inte så mycket att göra åt. 

Okej, till rubriken, jag trodde aldrig att dte skulle gå så dåligt på Sv provet! Jag tycker att hon hade kunnat gå igenom lite mer vad vi skulle kunna och faktist ha gått igenom kappitlen mer och jag hade kanske kunnat plugga mer hehe. Dock kunde jag det galant som jag hade pluggat och som jag hade fattat för att vi skulle kunna. Jag som hade sagt till mig själv att jag skulle plugga järnet inför det här provet- FAIL haha^^

Förresten, jag har fått sommarjobb! Först tänkte jag SKIT. Men efter att ha funderat en dag känner jag YES! Det är ta mig tusan värt det för pengarna man får! haha... jag fattar värkligen inte hur det är att vara vuxen som tycker att tre veckors jobb är jobbigt^^ 

Nu ska jag nog ge mig på och fota vattendroppar som droppar. Jag blev sugen på att göra det när jag redigerade den här bilden :)

/ L i n a

Tiden bara spriner iväg

Ja herregud. Det var inte längesedan vi satt och skrev "vill inte ha praktik så lång tid bla bla bla" och nu är det bara från och med imorgon, 3 dagar kvar! Tiden riktigt springer iväg. Efter det så är det bara 5 veckor kvar i skolan, shit det gjorde en glad! ^^
 
Jag var såå trött idag efter min rast att jag trodde jag skulle somna när jag satt och läste för barnen. Den enda gången som jag vill göra nått mer upp piggande och dom vill sitta och läsa så är jag så trött att jag nästan inte kan läsa.^^ 
 Btw, om ni inte sett den än så gå och se på teaser trailern på Catching Fire! Kan inte den komma ut på bio nu istället, kan inte vänta!! ^^
 
Sitter just nu och planerar inför min aktivitet imorgon. Jag har 5 lekar på lager nu. Känns bättre nu när jag har någonting att göra.^^ Har inte kunnat komma på en enda lek själv, har googlat och frågat andra.^^ Det är svårare än det låter att komma på lekar till 2-3 åringar kan jag säga.^^
 
Lite update på låtlistan:
 
1: The Prodigy - Invaders must die
2: 3OH!3 - Streets of gold
3: 3OH!3 - Love 2012
4: Bridgit Mendler - Quicksand
5: Eminem - Not afraid
6: Eminem - Till' I collapse
7: justin timberlake - mirrors
8: Måns Zelmerlöw - Broken parts
 
Enjoy! :)
 
Årets första tussilago här hemma! Nu är det vår! :D
 
Bye bye///R<3
 
 

Bara fyra dagar kvar på praktiken omg!


Syrran har tagit den översta bilden på Virre, jätte fin :)

Ååååå vad skönt väder det är i dag! I morses var det väldigt dimigt men endå ganska skönt. Jag gick/sprang med Elin när hon red Otto och det var väldigt dimigt men jag tycker att det är lite mysigt med dimma;) Anledningen till att jag själv inte red var för att jag tyckte att Trollan kändes konstig i Söndags. Jag kan inte sätta fingret på vad det var men för säkerhetens skull ska hon få vila några dagar. Jag tänkte att det är lika bra när jag endå måste plugga nu till Torsdagens Sv prov ;) 

Jag har bara fyra dagar kvar på praktiken och efter den här dagen är det bara 3 dagar. Jag har sagt det förr en jag säger det igen, tiden går så sjukt fort!! Jag kommer nog att sakna praktik platsen en del men endå ska det bli skönt när den är klar och man får komma tillbaks till samma rutiner igen;) OMG jag kom just på.... efter praktiken är det bara 5 veckor kvar till sommarlov. VA? o jösses..... ^^

Nu ska jag fortsätta att kolla igenom datorn hehe...

/ L i n a


Ett måste!!

Ni mååååste se "Perks of being a wallflower" gud den var så bra!! Älskade den! Måste köpa den så att den kan få stå på min nya hylla över tv:n och se fin ut.^^
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag vaknade hyfsat tidigt, kl halv nio. Endå gick jag och la mig vid 2 på natten. Imorgon ska jag upp innan tio, för att göra mamma sällskap då hon ska skjutsa min lillasyster till en kompis.
 
Det är så mycket som jag vill ha nu. Jag vill ha läppstift i massa olika färger, massa filmer som jag kan ha på min hylla, mer cd-skivor, ny tapet, soffa m.m. Bara så att ni vet.^^
 
Denna veckan som kommer så är vi lediga på fredag! Gött, bara en dag i skolan. Dock måste jag komma på en aktivitet till praktiken kom jag på nu. Skit också. Får väl tänka ut någonting imorgon.
Vi har även svenskaprov på torsdag. Måste även in till stan kl 10 för körlektion för att sedan vara i stan tills skolan börjar halv ett...det är nämligen ingen idé att åka hem eftersom mamma jobbar och jag har då ingen skjuts. Hon jobbar jämt då jag har sovmorgon.^^ Hon prickar nog in dom dagarna med mening.^^
 
Det är så skönt att ha eget rum nu, jag behöver inte städa lika mycket och om jag har städat så är det ingen annan som kommer in och stökar till det.^^ Jag har mer och mer börjat att få mitt rum så som jag vill ha det. Tänkte jag skulle visa er lite utav vad som finns i mitt rum. :)
Boken heter "samlade dikter" och är tryckt 1928, väldigt fin. :)
 
Bye bye///R<3

Random bilder




I dag hade jag lite tråkigt så jag gick runt och fotade i huset på olika prylar. Jag skulle villja kunna  fota småpryllar eller som ex böcker och filmer utan att bilden ser tillgjord ut. Det ska se ut som att jag har gått förbi och tagit ett snyggt kort fast jag egentligen har tagit 50 kort i olika vinklar och bytt 10 olika bakrunder  haha  Jag gillar inte att fota framför vit bakrund. Det blir så opersonligt och bilden blir stel och tråkig tycker jag men jag vet inte hur jag ska få en bra bakrund^^ 
Haha förresten så var det väldigt kul att fota ögonskuggorna i olika vinklar hit och dit. Jag såg att jag hade fotat över 80 kort på bara den! Endå blev ju inte dom bästa bilderna något speciellt haha ^^ I bland är det kul att bara gå runt och fota och bara testa sig fram =)

Hur som helst, i dag har jag inte gjort så mycket. När jag gjorde det vanliga i stallet kände jag mig väldigt orklös och hade ingen energi alls. Det är så typiskt att när jag väl har börjat träna blir jag förkylld och orkar inte träna. Det var flera årsedan som jag var förkylld senast! Okej, jag antar att det var min tur nu^^ Det är bara det att jag är rädd för att inte ta upp trämingen igen nu när jag inte har trännat på några veckor och blivit lat-igen. Jag mådde så himla bra av att träna så jag hoppas att jag inte kommer att bli allt för slö ^^  

Okej nu ska jag gå. Jag kommer förmodligen att blogga i morgon också för jag fotade Verona och Mira i dag. Elin fotade några bilder på verona och tro sjutton att hon fotar de bästa bilderna. Haha känns ju kul, vem av oss har talang egentligen, jag som har fotat i 4(?) år eller Elin som knappt har fotat någonting alls ;) (ni ska få se i morgon )

/ L i n a

Ullared!

Jag får börja med att ursäkta för mitt dåliga bloggande. Har haft fullt upp hela veckan. Har pluggat som en tok och kommit hem sent och haft annat att göra. Men nu har jag äntligen tid för datorn och sådant som jag vill göra. :)
 
Jag tittar just nu på "1D up all night The live tour" (okej jag kollar om vissa låtar, har redan sett hela nu) och den är jätte bra! Dom sjunger så bra live!! :D Synd att man inte har ett par biljetter till deras turne i år, men det får väl bli nästa gång. :)
 
Idag när jag mockade så försvann all min energi. Jag kände hur det gick som en gräns som gick från huvudet enda ner till tårna och jag kände hur jag blev svagare och helt matt. Var tvugen att gå in och ta någonting sött att äta, sedan så fick jag sitta ner ett tag innan jag kunde fortsätta. Lite obehagligt faktiskt, särskillt när man kände hur det gick som en linje och den gick neråt och all energi försvann. :S
 
Jag har idag varit i skolan (som vanligt) vi hade prov idag. Jag tyckte det gick ganska så bra faktiskt. Jag svarade på allt och utförligt tyckte jag. Men vi får väl se hur det går.^^ Nästa vecka har vi yttligare ett prov, fast i svenska. Orkar inte plugga svenska...blä! Får hoppas att jag iallafall kan någonting till det provet.
 
I veckan så har jag inte gjort så mycket mer än att ha pluggat och jobbat. Jag har dock åkt en snabb tur till Ullared. :) Så jag tänkte jag skulle visa er vad jag köpt (L ville så gärna det)
Jag har äntligen en bra locktång! Första bra jag haft. ;) Man fick även med ett par konstiga skyddshandskar^^
En fin tröja. Skulle igentligen inte gå på klädavdelningen men kunde inte låta bli att köpa den när jag såg den.^^
Lite nailart pencils. Har velat ha detta ett bra tag nu och nu har jag det! Tänkte bara köpa en svart men såg att det fanns ett paket med dessa tre färger, så det var ju ännu bättre! ;)
Kunde inte heller låta bli att köpa mig lite nagellack. Tog ett fint rosa och ett toplack som jag velat ha länge. :)
Toffsar! Man kan aldrig få för många toffsar. ;)
Detta är ju bara ett måste att köpa, dom försvinner ju lika snabbt som man köpt dom.^^
Nytt draperi till min garderob, måste dock klippa av dom och fålla upp dom, dom är aningens för långa.^^
Kunde ju inte låta bli, var tungen att ha den! Så bra!! ;):)
Även en söt rosa lampskärm fick komma med mig hem. Så gullig! ^^
 
Det var allt jag fick kort på. Jag köpte även en bikini men fick inget bra kort på den, den är likadan som Ls bara att den är svart. Sedan så kom jag även på nu att jag köpte en hårmunk också och godis ofc! ^^ När man inte har så mycket att köpa för så hittar man allt man vill ha och när man har mer att köpa för så hittar man inget.^^ Får åka ner någongång snart igen. ;):)
 
Bye bye///R<3

Bara 6 dagar kvar!




Alltså O-M-G jag fattar ingenting. Det är bara 6 dagar kvar på praktiken. Nyss var det 24 dagar som kändes som en evighet. Haha jag fattar ingenting... hur har tiden lyckats gå så snabbt? I morgon ska vi åka till ridhuset efter skolan för att ta igen "missad dag" eftersom att vi är lediga på sista onsdagen. Egentligen blir jag stressad över att inte kunna plugga sista dagen innan provet men jag får ta och plugga en massa på våran håltimma i stället. 

I går hade vi våran förbannade kurs. Jag ska inte säga att vi gjorde det bra... men jag var inte nervös och bara en sån sak känner jag mig nöjd över^^ Jag önskar värkligen att jag hade lätt att prata men det har jag inte. Hoppas att det blir bättre genom åren ;) 

Nu ska jag se sista avsnittet av mästerkockarna. Jag tror att Jenny vinner men jag hejar inte direkt på någon. Båda får järna vinna ;)

/ L i n a

Måste berätta om dagen:)


Jag och min familj är förmodligen dom enda som tycker att våra hundar är söta med dessa miner hahaha. Åå vad skulle jag göra utan dom. Dom får mig alltid på bra humör, dom är alltid glada när man kommer. Oavsett vad andra tycker är det dom bästa hundarna som finns! :)


Jag måste värkligen berätta om i dag för det var så kul! Som jag sa igår skulle vi rida islandshästar i dag för första gången. Det var värkligen helt annorlunda mot vad jag är van vid. ALLT är anorlunda, Grimmorna, tränsen,betten,stigläderna,stibyglarna,sadeln, ridstilen. Ja det var värkligen något helt nytt. Mamma hade med sig verona och vi red med Thelmas "ägare". Det var värkligen super kul. Vi fick prova på att tölta och det var väldigt roligt. Till skillnad från hur man skumpar i vanlig trav satt man nästan blick stilal i sadel hur snabbt det än gick. Jag hoppas att vi får göra om det någon dag när vägarna är helt isfria :)

Sedan har vi ju haft våran praktik i dag och det var roligt att komma tillbaka, faktist. Förlåt att jag tjatar men i morgon är det den fasansfulla kursen som kommer gå åt skogen. Egentligen skulle jag villja plugga i morgon men det kommer jag förmodligen inte hinna. Ok... jag kam plugga nu i stället för att sitta här men.. nej.. Jag ska gå upp tidigare och plugga på morgonen i stället, det är mycket skönare :) 

ÅÅå jag måste lära mig att man inte ska ha djur i sängen. I förrgår attackerade en hel grupp med sandloppor mig så jag har fått byta pyamas och sänglakan men det hjälper inte. ÄCKLIGT!  Måste man tvätta allt ihopa? usch usch .

okej nu ska jag lyssna på ljudskiva innan jag ska sova. God natt :)

/ L i n a

Söndag


OBOY är det redan söndag? Haha vill inte! 
I dag har jag mest tagit det lugnt och gjort de vanliga sysslorna, ridit två hästar, mockat skit och varit på kalas. Nu sitter jag i sängen och snorar. Hatar förkylning. Den bara förstör hela tiden och är inte alls roligt. Man tappar lixom energi och ork till att göra någonting. (inte för att jag behöver förklara det för er....) 
I Morgon börjar praktiken igen och det känns helt ok. Det är Tisdag som jag fasar för haha ååå... .

Nu ska jag gå en promenad. Ses i morgon kankse, då ska jag rida islandshäst för första gången. Det ska bli kul :)

/ L i n a

Lite nytt


Prickig bakrund i stället för vit. Kreativiteten flödar.

Okej, här är lite nytt som jag köpte i dag. Jag har börjat gilla att använda läppstift mer och mer nu. Mamma använder alltid det men jag har aldrig förståt grejen. Det är snyggt och så men jag har alltid tyckt att det har varit klibbigt och obekvämt med läppstift. Nu har jag vant mig och har nästan alltid något på läpparna. Jag letade efter ett snyggt läppstift i ullared men visste inte vad jag skulle köpa för färg så jag köpte adrig något. Men så i dag när jag var inne på Lindex för att mamma var i akut behov av en kajal hittade jag den här färgen som jag fastnade för =) Den är nästan åt det oranga hållet. Den kändes sommrig och fin. Sedan köpte jag det armbandet också. Jag fastnade för det med en gång. Gillade att det var lite grövre och tyngd på det. Jag gillar inte armband som känns plastiga och fjäderlätta. Det får järna vara lite tyngd på smycken, om ni frågar mig.

Jag kom just på att Det är sista lovdagen i morgon, panik! Speciellt över den där jävla kursen som vi måste hålla på ridhuset. Vad ska det vara bra för? Jag är ingen veterinär, jag kan ingenting om visitation av häst, ingenting som jag kan lära ut till 14åringar i alla fall. Åååh jobbiga... kurs! Först tänker jag strunt samma, det får gå som det går men sen tänker jag.. varför? Varför ska jag INTE lägga ner energi och se till så att kursen faktist blir bra?  Vi får se hur det går helt enkelt, jag kommer att skämma ut mig haha!

Nu ska jag kolla runt på datorn lite sen ska jag lyssna på ljudbok. Jag ska lyssna på Hungerspelen men hon som läser är så dryg så i går fick jag kämpa med att hålla mig vaken. Det är ju inte riktigt meningen. Då är det ju lättare att jag läser själv haha ^^ 
God natt :)


/ L i n a



Kallt och blåsigt

Ja idag så har det inte riktigt varit lika fint väder. Det har till och med snöat och haglat! Usch, vill inte att det ska gå tillbaka till kallt igen. Det som har varit så skönt med sol och värme.
 
Igår så hade vi tjejkväll. En kompis hade ju som sagt fyllt år, så vi bjöd henne på middag och en väldigt god efterrätt. Det blev en lyckad kväll. Mycket prat och skratt. Någonting som vi absolut måste göra snart igen! ;)
 
Påtal om ingenting, vi har ett rådjur som går omkring här hemma. Jag tänkte jag skulle komma på ett namn till henne. Det första jag kom på var Daisy, så det fick det bli. (Downton Abbey fan här) Det finns även en bock som går här också, så jag tänkte jag skulle döpa honom också. Jag tänkte för ett ögonblick att jag kunde ha döpa honom till Tom och hon till Sibyl. Men jag kunde inte ändra hennes namn nu när jag redan hade bestämt det. Så det får bli "Daisy och William" (och nej, det kommer inte hända William någonting, deras öde har inget mer vad som hände med honom i serien) ^^ Okej, bara min storasyster som kommer fatta, men endå.^^  Men det är iallafall deras namn...Jag hoppas att ni antecknar detta nogrant? ^^
Lilla Daisy! :)
 
Bye bye///R<3

En körig dag...

Dålig rubrik, jo tackar. ^^ Jag gick upp vid 7 idag för att ta halv tio bussen in till stan för att köra. Det gick bra, det blir bättre och bättre.  :);)
 
Imorgon är det lite tjejkväll, vi ska nämligen fira en kompis som fyllt 18 nyligen. Lite middag och ta ikapp allt vi inte hunnit prata om. :)
Bye bye///R<3

En anorlunda dag i Ullared

Här kommer bilder på de saker som jag köpte i Ullared:

Ett isadora nagelack och ett som inehåller massa kulor som man ska lägga på naglarna. Jag har provan nagelacket nu och jag tycker att det blev väldigt bra :)

Bikini, den är mycket ljusare i värkligheten. Kass bild men jag kan inte fota kläder ^^

Rid tröja

En lite finare Tröja. Försökte att fota hela den men det syntes knappt vad det var så här är nederdelen i alla fall. Provade den snabbt i afären och den var väldigt skön ^^

Ljust puder. Mina fondations är så mörka på mig (har inte hittat någon som passar än) Hoppas jag kan ta lite puder över fondationen så att det blir en ljusare färg


Smink penslar! 
Okej det här är en rolig sak. Det är nämligen häst godis som dom ska slicka på. Vi har sett videos på hästar som har varit helt tokiga i det här godiset så vi ville testa det på våra hästar. Elin gick ut innan och kollade och hon sa att dom också var helt tokiga i det. Det luktar och smakar som lakrits :S

Lite nödvändigheter^^

Bästa köpet! Haha jag var nervös när jag tog den, äntligen ^^

Inte för att jag behöver godis...... men jag kunde inte låta bli O_o

Okej allt det här gick på lite mer än vad jag hade tänkt handla för.... men jag är nöjd med mina köp. Det går knaoot att hålla sig när man är där inne^^ 

Precis innan vi skulle åka i väg ringer pappa och säger att Kungen och Drottningen skulle komma dit i dag. Visst visst tänkte vi. Men haha jo, de kom faktist! De spärade av en gång mitt i afären så att Kungen och Drottningen kunde gå där tsm med en massa säkerhetsvakter. De gick förbi på några sek men endå. Jag har sett kungen och drottningen i Ullared! :O Hahah.. oväntat men kul ^^ Sedan får jag inte glömma att berätta att vi såg Olla-conny, Morgan och Boris.Morgan och Olla-Conny stod precis bakom oss när vi väntade på att kunged och Silvia skulle anlända. Sedan kom Boris precis framför kungaparet. Cooooolt. 

Haha bästa trippen till Ullared var nog idag^^ 

/ L i n a

Mot Ullared!



I dag kör vi på en spontantripp till Ullared för att shoppa loss, NOT. Här ska man minnsan snåla med sina pengar (ovanligt) Det ska bli så skönt när vi har varit i Göteborg och jag kan sluta spara pengar. Fast då ska jag väll börja spara till Falserbo i stället haha. Altid är det något ;) Men någonting jag vill köpa är sminkpenslar för just nu har jg bara en av varje sort och det räcker inte riktigt till. Sedan har jag så klart planer på att köpa annat också men det får ni se på kort sen. 
Anledningen till att vi egentligen ska åka är för att vi ska handla lite billig skit till pappas 50 årskalas som är om ca tre veckor. Först hade vi inte tänkt åka dit men sen tyckte vi att det kunde va kul endå ;) Så... vi får väl se omo jag hittar något roligt. I morse hade vi högt tempo (det är ifs morgon nu också) och var klara redan vid 9. Då hade jag ätit frukost, gjort hela stallet och duchat, utan att stressa ;) Nu väntar jag bara på att de andra ska bli klara sen kan vi nog åka.
Förreste, är det redan torsdag i dag? Det känns som att jag nyss tänkte att lovet inte enns har gått halva? Jösses jag säger då det.. .jag hänger inte med i dagens tempo, allting går så snabbt hela tiden. Fast det är bra .... jag längtar så sjukt mycket efter Göteborg nu ;) 

Önska mig lycka till i Gekås nu :)

/ L i n a

Körlektion och shopping

Idag har jag haft körlektion. Den gick helt okej faktiskt, lite små fel och kärringstopp, men vad ska man göra.^^
Hann även med lite shopping. Köpte mig en röd tröja, ett rosa läppstift (har velat ha ett rosa läppstift länge nu) och en ring. Känns skönt att ha lite nya saker, särklit en ny tröja, är i behov av nya kläder! (som alltid typ) ^^
 
Imorgon ska jag upp vid 7 för att ta en buss in till stan halv tio för att ha en körlektion till. Får smått ångest över att behöva åka in till stan. Vill inte behöva göra någonting på lovet ju. Men nedå, aja det är väl bra att få köra mer tätt. Annars glömmer man av vad man lärt sig typ.^^
Det är dock ganska så långt innan jag har en till lektion. Försökt att boka in så många jag kunnat, men det finns inga mer blad att skriva in sig på, så jag får vänta. :)
 
Ska nog kolla på film nu, eller ska man sova? Åh, jag vet inte, eller jo, en film blir det!^^
Bye bye///R<3

Vårväder


Lasse och Otto busar bara men det ser snarare ut som att dom bråkar haha.

Ååå låt mig bli frisk från förkylningen snart jag blir så lat och eländig haha... I dag har jag inte haft någon energi. När jag red i dag orkade jag knappt hålla i tyglarna. Inte för att jag kände mig sjuk utan för att jag inte hade någon energi. Sedan äter jag godis också, i mängder. Jag måste nog sätta godisförbud på mig själv när allt påskgodis är slut. Och deffenetivt börja träna igen när förkylningen är över, har inte gjort det sedan i Torsdags och det var ganska slappt haha^^

I morgon kanske vi ska åka till Ullared. Jag både vill och inte vill åka. Slösa pengar? nej! Utflyckt? ja! Alltså det känns som att jag alltid sparar pengar till någonting och det gör mig till en sån snåljåp. Varför kan inte jag vara drivig nog till att tjänna pengar? -_-' 

Okej kl är halv tio och jag har fortfarande inte bestämt mig om jag ska se sagan om de två tornen... De filmerna är ruskigt bra förresten. Ok, en del saker ser ganska fake ut men om man bortser från det tycker jag att alla borde se dom filmerna....

Hörs kanske i morgon :D

/ L i n a


Soliga onsdag

Idag är det lika soligt som igår. Dock kanske lite varmare. När jag gick ut i nattlinne och jacka för att ta ut hästarna så frös jag inte ens om benen. Solen var uppe och värmde och det blåste inte. Gött! :)
 
Idag ska jag in och övningsköra igen. Igår fick jag 3 kärringstop...suck. Idag ska jag inte få ett enda! ;) Vi ska öva på att starta i uppförsbackar idag. Så det ska väl bli intresant att se hur det kommer gå. Efter det så måste jag gå på stan tills mamma kommer och hämtar mig. Mitt busskort funkar nämligen inte. Så jag får väl gå någon timma på stan själv. Jag ska då passa på att kolla lite på kläder. Inte för att det är dom roligaste affärerna men endå. Sedan så ska jag även köpa en present till en kompis. :) Sen när mamma kommit in till stan så ska vi in till banken och fixa lite. Efter det ska jag hem och mocka. Gör inte det nu på förmiddagen utan sprar det till i eftermiddag. Kanske inte det smartaste men orkar inte just nu.^^
Bye bye///R<3

1 april

Först april idag, någon som försökt lura någon? L försökte med mig imorse, dock lyckades hon inte så bra.^^
 
Idag har jag fixat stallet, gått på en promenad och fotat lite. Sedan så har jag även plockat ner min gamla säng och satt in min nya. Okej, pappa gjorde la det mesta. Vi har även kommit på att vi inte får upp någonting större än 120 upp på anra vånging, det var precis att vi fick upp sängarna!
 
Imorgon så ska jag gå upp tidigt för att ta bussen in till stan för att ha en körlektion, woho -_-
Annat än det imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Rida kanske, slappa^^ Nej vänta, jag ska göra min engelska uppgift. Så att jag blir klar med den nu så slipper jag tänka mer på den. :)
Bye bye///R<3

April april!



Haha så fort jag äntligen får mina smaklökar tillbaka så bara jag dyker ner i mitt påskägg, bokstavligt tarlar. Jag vet aldrig när dom försvinner igen och då är det helt meningslöst att äta godis som man inte känner någon smak på. (det skulle i så fall va att man äter upp alla äckliga godisar så att man blir av med dom;) ) 

I dag har jag inte gjort så mycket, jag borde göra en massa men orkar inte. Mitt stökiga rum som jag hade tänkt städa före påsk är fortfarandeinte städat haha. Innan lovet är slut då ska det vara städat, det måste vara städat haha. 
I dag har jag faktist övningskört lite och tycker att det gick ganske bra. Jag gör småmissar i bland men jag känner mig i alla fall tryggare i körningen. Fast jag måste erkänna i försig att jag fick 3kärringstopp. (och nu tänker ni fy vad kass;) ) Två av dom när jag bara hade 10 m kvar att köra haha. Aja, men jag börjar bli bättre i alla fall om man nu brtser från alal stopp i dag och det är ju nästan rätt riktning i alla fall  ;) Sedan har jag som sagt inte gjort så mycket mer. 
I går hade jag tänkt kolla på sagan om ringen men då ville mama plötsligt visa en film från 80-talet som hette något om gudar. Det var typ 80-tals humor och lite rolig var den kankse men jag var lite sur så jag kunde inte skratta åt den. Först trodde jag att den var ett riktigt skämt och fick ett första intryck att det var någon slagt dokumentär film... Kanske jag kan se den filmen jag ville se igår i dag i stället ;) 

/ L i n a

RSS 2.0