Å detta härliga lov

Japp, det är härligt med lov. Fick äntligen sova ut idag. Eller jag vaknade halv 7 somnade om till 7 vaknade 8 somnade om till halv nio låg vaken fast jag blundade tills kl 9. Och nu är kl 09:39. Idag är la inte vädret det bästa men jag vill ut endå. Ska bara ta och äta lite frulle, sen blir det till att ta på sig kanske jeans, men annars så blir det mjukisbyxorna och klass tröjan som gäller;) Älskar min klasströja, den är alldeles varm och skön så att det inte blir kallt om man går ut i bara den (Med ett linnne eller liknande under och byxor förstås:P) Hehe annars skulle det nog bli lite kallt;)

Annars idag så blir det att åka till mina kära morföräldrar och äta lite;) Och om mina källor stämmer (Vilket dom gör) så blir det em ja god mat, vet inte hur det stavas så skiter i att skriva det^^ Men gott blir det för det har jag käkat förr, så av min erfarenhet så är det görra gött ;)
Ne nu ska jag äta frulle och sen ut till hästarna och ja ryckta kanske (Fast inte i min klasströja, då kommer jag har mer päls på mig än hästarna;))


Em ja...Åhh vilken underbart "vacker" bild. Så skarp och väl fokuserad. (Ironin är på topp hör jag)
 Ja nu tills vidare så kommer fotona vara av "hög" kvalitet (Not). Men på tisdag ja, jag säger bara håll i er, för då kommer super korten från utmaningen ;)
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0