Andra inlägget för idag

Ja precis. Är på ett väldigt bra humör. Eller sådär men, när jag tänker på vad jag ska göra ikväll (inget märkvärdigt om ni tror det) så blir ja eller får jag en härligt glad känsla i kroppen. Jag ska nu snart eller ja kl 11 tänkte jag att jag börjar med att duscha sen blåsa håret och efter det platta det, sen så ska jag sminka mig och klä på mig finkläderna. (Hmm har ni hört detta förut tro?) Hehe...så jag har allt planerat. Sen efter att ha spenderat mesta delen eller typ 2 timmar med släkten och min släkts andra släkt (:P) om ni förstår...så ska jag hem och bara vara glad att det är lördag. Ska i kväll (om L är på g) sitta vid msn^^ Men det får inte bli försent^^ (om nu L vill, vill säga) För jag ska också läsa min bok (L: s bok) så att jag blir klar med den. Jag har kommit underfund med vad som kommer att hända och bryr mig inte så mycket längre...så nu kan jag läsa den ;) (Detta är då inget dåligt L)

Skulle sovit i min storasysters rum inatt men sen kom jag på att hon sagt att hon sett en mus springa i rummet så ja...NO WAY att jag sover där då liksom^^

Jaja. Sen så ska jag göra klart det sista i stallet. Men det får bli ikväll. Har redan mockat. Släppte ut hästarna runt halv nio och var inne igen kl nio kvart över eller någotsådant.

Kollade på ett program på tv:n om någon båt som det var en fest på som krockade med en annan båt och började sjunka eller någotsådant.(20 år sedan) Av ungefär 300 personer så dog 51 st eller nåt sådant. Så det gjorde mig inte på mycket bättre humör. Men det är på ett sätt intressant att se på sådana program. Så på en 2 timmars lång film/dokumäntar på tv om en försvunnen pojke (som varit fösvunnen i typ 20 år) och hur dom försökte komma på vad som hänt med han aja. Ska inte sitta och babbla på om sådant här^^ Tänkte bara skriva det översta men sen kom detta med på vägen.

Ne nu ska jag nog inte tråka ut er mera. (Detta skulle dock inte bli ett så långt inlägg) Men hade kunnat skriva på om mer men det hade inte varit någonting...roligt bara massa strunt saker. Och det vill ni ju inte höra(rättare sagt läsa)


Så denna bilden får ni (Jag vet att ni redan sett den men har inte tatt några nya, som ni förstår är inte vädret så fototrevligt idag...hehe)
Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: L

ja dte gör vi :) sms:a näd du loggar in;)

2011-04-02 @ 13:12:00

Postat av: R

Hehe. Okej det ska jag ;)

2011-04-02 @ 19:19:13


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0