Att en bok kan ge så mycket känslor

Jag läste ju klart "skuggkysst" idag. Och även om det hände någonting väldigt ledsamt (men det är lungt allt ordnar sig, enligt trovädriga källor) så den sista sidan i boken så kommer det en väldigt bra del en riktigt asså lyckligdel (I allt detta hemska) och det är det som fick mig att brista ut i gråt. Mamma ba vad var det för sorligt nu då? Jag ba "*snyft* jag kan inte prata, för om jag gör det kommer det bara mer tårar*snyft*snyft*snyft*" Men det häde en sak som var riktigt sorglig, men det fick mig inte att gråta. Och min reaktioner är goa. Det kom en del där en person fördes bort. Eller dom hörde en rapport om det och jag ba "huhhh*sätter handen för munnen*" Ja jag får la. L msn ikväll? Jag vill prata av mig om denna boken.
Men men, nu till rubriken. Hela morgonen så när jag läst klart boken fick jag denna nedstämda känslan och det enda jag kunde tänka på var boken. Rader ur boken sades i mitt huvud om och om igen. Scener och ja lite sådant. Så jag hade inte lust att göra någonting på hela förmiddagen. Men då säger jag att tack för programet "Jim´s värld" Det fick mig på ett gott humör igen. Precis som om känlorna var ett skynke över mig och helt plötsligt så känner man att det är någon som bara drar av det:P Ja om ni fattar^^ (vilket är förståligt om ni inte gör^^) Aja.

Nu detta med moppe. E&L ska ha ett par äldre modeller och då sades modellen cresent (stavning??) på tal. Så sa mamma att hon hade en och att jag kunde ta den, men den ser lite pinsam ut, men om E ska ha en sådan så kan det gå. Sen har pappa en gammal som är ganska så snygg och sen såklart eu-moppen som pappa köpte till min storasyster när hon var 15. Som jag skulle tatt, men nu blev det ju lite funderligt på vilken av dessa tre som jag ska ta (om dom ens funkar vill säga) Okej, nu så ska nog detta "lilla" inlägg lida mot sitt slut. Men jag hade ju som sagt lite att få ur mig här. Så L msn? Ikväll någongång? Okej smsa bara isådannafall ;)

-Går inte att ladda upp bilder*igen*-

Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0