Dagen

Rolig rubrik? Nja men jag kom inte på någon(okej jag orkade inte då då)

Dagen:
Började men NP-spanska-skriftligt. Att jag inte klarade att skriva 80 ord, förvånar mig inte ett dugg. Jag gjorde 56 ord. Och täkte "okej det är lungt, E&L hade säker inte heller det." Men nej då. Då kommer E med över 100 ord?!
Och L med 90!? Asså gissa hur dålig jag känner mig. Och när dom sa saker dom skrivit tänkte jag ba. "ÅÅÅHHHH så kunde jag ju ha skrivit" Eller "men juste ja" Men det är klart att man får så många ideer till sådant EFTER provet. *SUCK* asså så störande. Och hon sa att om det var mindre än 80 ord så rättade hon det inte ens. Jag menar okej. Men tänk om det var någon son hade jätte bra även om dom inte hade 80 ord liksom(jag är inte en av dom personerna) Men men.
På engelskan fick jag en helt okej grupp att jobba med *Tur det* Okej en lite osmartare än den andra men men. Jag vågar eller kan iallafall prata och sådant (inte för att jag inte kan det annars, men endå) Fick ju en tjejkompis i min grupp iallafall (till skillnad från 2 andra^^)
Idrotten gick också bra. Sprang ungefär (döm mig INTE) 2 km
(mer eller mindre vet jag inte) Men jag tyckte att det var bra kämpat för mig, L och Lo för att vi inte sprungit någonting förut. Jag menar om man inte är van att springa, hur kan han då tro att man ska klara 5 km? Han är inte den skarpaste kniven i lådan. Eller vad säger ni?
Men men. Jag kämpade på bra. (halvdog lite men men) ;)
Och E och J var jätte duktiga ska jag säga, dom sprang 7 km nonstop ;) *Stolt övar er* MEN då tycker jag att om man då är sådan, så ska man inte klaga på andras insatser (när man inte vet hur dom har det) Fyi liksom :P
Sen kom pappa och hämtade oss. Jag fick då (när det var ungefär 700 m kvar hem) gå av och cykla! Ojojoj. Men det var inte så svårt^^ En neförsbacke och en uppför (benen var goa och möra sen) Hehe men men. Fick hem moppen idag, (tack pappa) Men det behövs lite meckande på den innan jag kan köra.

Oj oj oj, eller ja, detta blev ett halvlångt inlägg ;) Men det är la bra, eller? Jo. Ni har säker ändå inget att göra. Och då är det ju bara att jag skriver så mycket så att ni får någonting att göra, eller hur? ;)
Så jag kan ju fortsätta att skrive lite till ;)

Vädret är hur underbart som helst. Vill ut, men vad ska man göra då?
- Rida? (själv) 
- Em nej tack.
- Ta kort?
- Har inte lust.
- Sola? 
- Ne, roligare saker tack! 
- Men hitta på någonting själv då!
- Jaja, vad hon blev tjurig då^^ (har jag tråkigt eller vad?)

Det är FREDAG idag. Och jag blir så glad över tanken att jag äntligen får sova ut lite (efter 4 dagar skola^^ )
Är inte skol trött, men jag orkar inte gå upp 5:35 varje morgon (vilket jag gör för att hinna allt)
Har ju ett vist schema över hur min morgon ser ut (detta följer jag då till punkt och pricka, vilket är lite tvångsaktigt) He...he...he. Men men, då ska jag ju säga att, alla har vi la våra tvångstankar. Eller är det bara jag? :S Har ett par. Nog pratat om det.

Har en hög med daimgodispapper (sitter det ihop?) jämte mig + ett digestivepapper (m-u-m-s) Det är ju trots allt fredag ;)

Oj, ne om man skulle ta och runda av här då^^
Ska ju läsa igenom texten och sen in igen och rätta alla fel jag hittar;)

- Asså blir trött på att det inte går att ladda upp bilder då och då-

Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: L

LÅÅÅÅNG TEXT!!! (Y)(Y)

2011-04-29 @ 18:51:16

Postat av: Anonym

allt bra?:)

2011-04-29 @ 19:30:03
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Postat av: tina

kolla gärna in min blogg:D

2011-04-29 @ 19:43:31
URL: http://badygirl.blogg.se/

Postat av: R

L: Det är la bra ;)



Lavita...: Jadå :D



Tina: Ska jag ;)

2011-04-29 @ 19:56:08


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0