Hur organisera?


Ha ha! Tänk, jag har ännu fler bilder att visa!!! (från i dag) Men det får bli någon annan gång ;)

Hello, vart på grill"fest" hos mormor och morfar med några släckt medlemar, det var mysigt och gott. Hursomhelst, det var inte det jag skulle prata om i detta inlägget^^

Jo nu är det så här att i bland får jag lite små panik över hur bilderna ska organiseras i mappar och HUR de ska organiseras i maparna! Det känns så onödigt att bilder som ser lika dana ut ska ta plats på datorn. Jo jag vet, man kan radera men då ska ni se hur många mappar jag har, jag vet, man kan ju alltid ta lite mappar i taget eller göra det så fort man tagit in korten i datorn, MEN det tar alltid sån tid.
Jag vill ju ha mappar för natur/djur och människor men det blir så rörigt om ex alla naturbilder ska vara i samma  mapp. Jag  har blogg bilderna i en mapp eftersom jag ändrar storleken på dom bilderna. Jag vill ju ha redigerade bilder i en mapp men sen vill jag ju ha de orginala bilderna i en.
Asså ja ni fattar, det är jätte svårt. Jag får ta en dag eller snarare dagar, och fixa det här men jag kan bara inte bestäma mig HUR jag ska göra!

Samma problem?

/ L i n a

Kommentarer

Postat av: AGCH

Det var mkt på samma gång, nu fick jag huvudvärk...

x)

2011-04-25 @ 20:07:29

Postat av: L

Tänk mig då:O

2011-04-25 @ 21:13:20

Postat av: AGCH

Hm oki sant :P Inte avis alls faktisk

2011-04-25 @ 21:57:11


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0