Första dagen...för vissa

Japp, idag var det E&L;s första dag på min lilla skola. Det gick bra, jag hoppas att dom trivdes. Jag tycker iallafall att det kommer bli roligt! Nu har jag ju ha några att dra ner på stan med ;) Vill ha en vit tröja på lindex, måste bar ah den. Hoppas att den finns kvar bara. Hoppas, hoppas. Imorgon är den kortaste dagen. Känns ju gött ;) Då tar man la en buss som kommer runt 14:40 eller nåt ;) Känns gött, hoppas dock på en tidigare buss. Och HOPPAS att vädret är fint!!

Och jag är helt såld på filmen "Burlesques" låtar! Dom är såååå bra! Burlesque Original Motion Picture Soundtrack!;) Göra bra, säger jag bara! ;)

Det tog längre tid än jag trodde att göra detta inlägget^^ Jag skulle lägga in ALLA mina bilder från kameran så att jag kunde radera alla, minneskortet var typ fullt. Och det var 952 bilder. Så det tpg ett tag, sen gjorde jag annat så jag glömde bort det lite. Men nu fick ni en nya bild, som jag tog i söndags ;) Ja jag vet lite fail på hjärtat, men endå ;) Nu ska jag duscha och fixa håret ;)
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0