Grattis min kära lilla kusin(L)

I dag gick jag upp 8. Vaknade av nyheterna, inte det trevligaste^^ Gillar med att vakna till någon bra låt så att man kan ligga och lysna i lugn och ro. Nu kom jag av mig för det jag ville säga var att jag hörde på nyheterna att det vart en 84 årig "man" som glömt av sin fastbundna hund på dragkroken där bak i bilen. Han hade kört iväg oc efter flera km/mil( kommer inte ihåg) Så kom han på att hunden var där bak. hunden hade blivit så svårt skadad att den var tvungen att avlivas, HEMSKT. Så det var min roliga start på morgonen.
Men aja... Efter att ha gjort i ordning mig, gått med hundarna och ätit frukost. Åkte jag och Elin till våran söta kusin Hampus som fyller 1 år i dag! fikade, gav honom paket m.m, trevligt :)

11:20 gick våran buss in till Borås. Börjar 12.30. Det hela var så rörigt. H vet inte enns när hon ska ha Tyska för det står inte på schemat så för henne var det bara att åka hem igen^^
På sp lektionen var det jobbigt, skulle gå fram och skriva på tavlan (skrev el torrtuga fats det är ju la kom jag på nu, haha upps!)
Sen skulle prata högt massa men det gick ganska ok...
Fått sp läxa tills i morgon. Kropps delar, alltså repetion så det är la lungt...

Har nyss ätit också. Det blev ju helt fel att lektionen började h12:30, eftersom att vi inte ännu behöver gå till skolan för att göra uppgifter.... Men nu har man fått lite mat i magen här  hemma =)

Kl 6 ska vi på bebis kalas. haha :D

KrAm.

/ L i n a


Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0