Lite snabbt sådär

Ja, E&L har då äntligen kommit hem ;) Och direkt när dom kommit hem så kommer dom bort till mig och kollar valpen. Skönt att se dom igen ;) Och att få åka moppe också^^
Dom var här i en snar halvtimma, jag förstår dom. Dom hade ju just kommit hem och var trötta.

Jag har kommit på att jag gör den här gubben " ;) " väldigt, väldigt, väldigt ofta^^ Så jag ska försöka att undvika att göra den så mycket^^ Detta kommer då inte bli lätt. (Åhhh intressant R, väldigt intressant. Jag tror jag anntecknar detta i min intresse bok)

Jag provade att rida min lilla ponny igår, endast i grimma och grimmsakft. Det gick till såhär: Jag satte ett grimmsaft i varje sida och sen band jag ihop dom. Det gick la hyfsat bra på vägen, men inne i hagen hade jag inte nåt att säga till om. Så jag fick hoppa av. Idag tesade jag detta igen, fast denna gången med en "handbroms" Jag satte på han dom två ihop knutna grimmskaften, sen har vi ett grimmskaft med en kedja i och denna satte jag in i ena hålet och under läppen på han och satte fast den på andra sidan i grimman, detta var min "handbroms" och trot eller ej, detta fungerade galant. Han stannade när jag drog i det grimmskaftet. Men vi får kolla lite, jag menar han ville ju inte direkt gå ifrån hagen, så det var ju inte så att jag fick han att vända när jag ville det, utan han gick ju efter andra hästen till hagen. Men vi får kolla detta ikväll lite extra mycket ;) Än så länge går det ju bra ;)

Söttisen får bli bilden i detta inlägg. Flisan♥
Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: L

hade gärna stannat längre om man inte hade vart så trött. Dio är btw, über söt^^

2011-08-04 @ 18:44:43

Postat av: Eleonor

Nej vad söt! :)

2011-08-04 @ 19:27:44
URL: http://daycare.blogg.se/

Postat av: S

Systerystertok

2011-08-04 @ 20:40:05
URL: http://skrivetiord.webblogg.se/


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0