Släkt träff 08-20


Vi var som sagt på släkt träff i går och åkte i en lång men endå ganska liten båt som har namnet Miss Marry. Vi åkte till Hoffsnäs Härrgård. Det tog ca 1,45 h dit. En ganska lång resa men väldigt trevlig. Umgicks med våra kära kusiner. Spelade kort, pratade och åt kips ^^

Vi hoppade på båten vid Bryggan i U-hamn och fortsatte längst åsunden.

Efter att ha ätit egen grillad mat vid hoffsnäs. Begav vi fyra kusiner och tog kort med solnedgången som bakrund.
Haha när vi kom i land  och sedan skulle gå på toa var vi på väg att gå in till en bröllopsfest^^ Den stora skylten med brudparets namn som hängde utanför stoppade oss. Phuu.

När vi höll på att ta kort såg vi brudparet och någon med en kamera i handen. Vi skyndade oss allt vad vi kunde därifrån^^ Istället satte vi oss på en tja.. Liknande jordkällare med jätte mur över sig. Vi satt säckert 3m upp om inte mer. Där satt vi hursomhelst och såg på brudparet längre bort + den sista minuten av solen :)

Ser ni de där svarta figurerna under solen? Brudparet =)

På väg hem tändes en ris grejsimojs som flyger i luften. Detta gjorde vi för att skänka en tanke åt våra bortkomna släktingar.
Vi var tre st som trängdes i en tak lucka på båten för att se. Jag fick stå på en fot och det var ganska jobbit X) Men värt det =)

Sedan försökte jag ta kort på staden medans båten åkte fram (fönstret var öppet där bak) Men som ni ser gick det inte så bra. haha X)

Väl hemma runt 23, satte vi oss ned, drack te och såg igenom korten.
Niccee day.
/ L i n a

Kommentarer

Postat av: Lovisa.W

Det låter riktigt mysigt! :) Och de var jätte fina kort! :)

Kram <3

2011-08-21 @ 17:15:14
URL: http://lollowiksten.blogg.se/

Postat av: L

Tack lollo=)<3

2011-08-21 @ 19:26:48


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0