Slöa lektioner och bussar man missar

Japp, det är typ så min dag såg ut. Dock slapp jag två timmars idrott utan hade bara en genomgång på typ en timme eller nåt ;) Och nästa idrottslektion ska vi ha ler fotboll. Hur kul låter inte det? Och jag tänkte på E när han sa det, Jag hade önskat att hon var med. Hon jade tyckt det var kul. Och inte bangat som en annan jag känner vill göra. Ingen av dom jag är med nu vill göra detta. *suck* men men. L hade såklart också tyckt det vart kul, men E kom upp på min hjärna när han sa det.

Sen när jag skulle hem skulle jag ta en buss så jag står och väntar vid skolans parkering då kommer E&P. Dom frågar mig vilken buss dom ska ta hem. Och jag säger att jag ska ta en som går 10 över. Så dom väntar med mig och ska ta den också. Men det kommer inte buss. Och jag kollar kl och den är halv. Så jag säger till dom att vi kan traska ner på stan och ta en buss som går 53. Så vi tar våra saker och traskrar hela backen ner. Sen väntar vi på bussen och pratar. Och jag går av en hållplats före dom. Så jag (min storasyster) har kollat upp detta och dom har då ändrat buss saken. Så vi ska imorgon ta en buss ner till stationen och sen byta buss ;) Så vi blir buss kompisar eller vad man nu ska säga på måndagar och tisdagar ;) Trevligt ;)

Ska dra nu och prata lite med L;) Som gick nu. Aja då ska jag äta kvällsmat och oroa mig över min kanin som inte mår bra :(
Bye bye///R<3

Kommentarer

Postat av: Lovisa.W

De va ju inte bra att kaninen inte är helt frisk :/ Hoppas hon blir bättre snart! :)

Kram <3

2011-08-23 @ 17:30:12
URL: http://lollowiksten.blogg.se/


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0