svårt att välja bilder.

Jag orkar inte fixa med det problemet i dag, vilka bilder jag ska visa på bloggen alltså. Hade tänkt att jag kunde visa bilder för en dag i ett inlägg istälet för att visa massa blandade bilder i ett inlägg. 


Jag har haft 5 underbara dagar i Olofsbo Sön-Tors men har ingen lust att berätta om det nu. Tänkte att det är roligare för er att läsa om jag lägger ner iaf lite energi i det jag skriver =)

Så istället kan jag hoppa in och säga att R: s och deras lilla hund valp Dio är så über duber söt^^ Han är allt som en liten nalle med tjock päls.
Jag och Elin var hemma ca 3 min för sedan kunde vi inte hålla oss längre, trots trötthet och smutsigt hår åkte vi till R. Det var kul att prata åtminstånne en lite stund.
 R, mamma och pappa ska på kräfftskiva på Lördag kväll. Kanske kan hita på något då? Aja, vi får se hur det blir med lollo och gänget. Lollo, inte för att vara elak men du är grymt svår att bestäma något med, haha. puss på dig.


Här är en bild på mormors blommor.


/ L i n a


Kommentarer

Postat av: R

Vi kan la göra någonting efter vi vart med lollo och hannah på lördag då? Låter BRA!!! Och btw SÅÅ ORTOLIGT, ÜBER, SUPER, GRYMT VACKER BILD PÅ DIG JAG SÅG!!! Asså den var såååå fin!

2011-08-04 @ 22:19:10

Postat av: Lovisa.W

Puss på dig me! ;) haha

2011-08-05 @ 00:37:29
URL: http://lollowiksten.blogg.se/

Postat av: L

R: Ok får se hur det blir nu =)

Nee R, jag som ville glömma den där bilden. hahah XD aja, svårt att förklara.



L: Hehe^^(L)

2011-08-05 @ 11:57:04


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0